Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 januari 2017

Heavenletter 2 Uit het Verleden het Nieuwe In / geplaatst 7 januari 2017

Heavenletter 2
Uit het Verleden het Nieuwe In
Brief uit de Hemel
Geplaatst 7 januari 2017God zei :

Mijn lieve kinderen, het eerste wat je moet doen is de zin "Ik kan het gewoon niet" weghalen uit je vocabulaire. Wat je denkt, wakker je aan. Wat je zegt, haal je op je hals. Wat je herhaalt, versterk je. Luister naar de uitspraken die je doet. Luister naar je leuzen. Luister naar de waarschuwingen die jij jezelf geeft.

Wat het ook mag zijn dat je "gewoon niet kunt", je moet. Het hoeft niet te betekenen dat je het moet doen, maar het betekent dat je moet ophouden ervoor te zwichten, en je moet misschien doen waarvoor je bang bent het te doen. Kijk ernaar, en zie zijn dwaasheid. Welk deeltje van het ego doet jou denken dat je het niet kunt?

Je verkondigt, "Het is teveel voor mij". Je ziet een hoge berg voor je. Als je doorgaat hem te vermijden, groeit hij groter, verzonnen in jouw geest. Hij groeit hoger als je ervoor kruipt.

Of is Gloria de enige die dit doet?

Wat zijn jouw uitspraken dat, vanaf deze dag, jij je woorden zult terugnemen?

Dit is het begin van het aanvaarden van verantwoordelijkheid voor jezelf.

Begin anders te denken.

Merk de wegversperringen op die je voor jezelf hebt geplaatst en schop ze uit de weg.

Je bent nu aan het promoveren. Je bent gepromoveerd naar groep 1. In de school van de Hemel, dat is een grote verdienste. Je krijgt de keuze van de crèche af te gaan en naar groep 1 te gaan. In groep 1 heb je leerstof. Je leert dingen. In de crèche speelde je zodat je er klaar voor zou zijn dingen te leren. Ik zeg dat je klaar bent.

En wat je nu leert is het ongedaan maken van valse vooronderstellingen die je leven hebben vorm gegeven

Van nu af aan is het aan jou om de waarheid te spreken, tegen jezelf en tegen anderen. Spreek de waarheid van God welke de enige waarheid is die er bestaat. De waarheid is, dat je de macht bezit engelen aan te roepen om jouw weg te verlichten. De waarheid is dat engelen jouw weg al verlichten. Je hebt niet langer een excuus. Je bent een wereld aan het binnengaan waar angst wordt gezien als fictie en wordt neergelegd zoals een boek dat jou niet langer interesseert.

Leg jouw angsten neer zoals je een kaart op tafel legt. Besteed je tijd niet aan kijken naar de kaart. Deel hem uit met het beeld naar beneden, en weet dat het niet aan jou is erover te piekeren. Hij is helemaal niet van jou. Hij moet niet onderzocht worden. Hij moet worden neergelegd.

Neem nu een ander stok kaarten dat niet van angst is maar van kracht, en dit is het stok kaarten waar je nu naar kijkt. Dit zijn de kaarten die jouw hand versterken. Dit zijn de kaarten die jij speelt. Dit zijn Mijn geschenken aan jou.

Je houdt een sterke hand.

Huldig nu jouw kracht in plaats van ingebeelde zwakte. Dit is jouw opdracht vandaag.

Vandaag, als je let op wat je zegt, maak je anderen sterker.

Je stapt uit het verleden en gaat het nieuwe binnen.

Ik zal je helpen. Je werpt je oude huid af.

Je ontdoet je van oude methoden. Je schakelt in de versnelling.

Je maakt je klaar om jouw wereld te openen.

Je opent hem.

Je maakt je bril schoon zodat jij jezelf de waarheid laat zien.

Alle uitvluchten die je voor jezelf hebt bedacht, alle uitvluchten die jou van zien afhouden - zet ze opzij. Maak jezelf niet langer wijs dat je ze nodig hebt.

Je begint aan een andere reis.

Je leegt je zak stenen die je lang hebt gedragen.

En nu pak je alleen de edelstenen op om te dragen.

Waarom iets anders dragen?

Je bent op aarde om de edelstenen in je leven te verzamelen.

Je pakt nu waarheid op, geen onechte schittering.

Deel sieraden uit, en draag waarheid.

Je bent niet je angsten. Jouw angsten zijn jou niet. Je leende ze, en nu is het tijd ze op te geven. Verbeeld je niet langer dat je krukken gemaakt van angst nodig hebt. Je kunt zonder ze lopen. Je kunt beter lopen zonder ze.

Voel Mijn kracht door je beenderen gaan.

Voel Mijn liefde in je hart.

Maak de weg vrij voor Mij om Mijn lied door jou te zingen.