Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 23 januari 2017

Heavenletter 16 De Enige Waarheid die Je Hebt Ontkend / Geplaatst 23 Januari 2017

De Enige Waarheid die Je Hebt Ontkend
Brief uit de Hemel
Geplaatst 23 Januari 2017God zei :

Wil je afgestemd zijn op de wereld of op Mij? Wees afgestemd op Mij en je stemt de wereld af. Je zult de cadans van de wereld verschuiven. Ik werk door jou heen. Ik schijn door jou heen. Jij reflecteert Mij. Jij bent de reflector van Mijn licht. Wat zouden Mijn werken zijn zonder jou?

Het is niet veel wat Ik van je vraag. Als je een wiel zou zijn en Ik zou je op de top van een heuvel zetten en Ik zei, rol, dan zou je het zonder aarzelen doen. In feite zou je alleen maar kunnen rollen. Geen inspanning nodig.

En dus zeg Ik tegen Mijn kinderen die lichten zijn: Schijn!
Ga niet in tegen Mijn instructie en je zult schijnen. Je schijnt voor Mij. Je schijnt namens Mij, omdat Ik je dat vraag.

Wacht niet op Mij om je te verlichten. Je bent al verlicht. Je hoeft zelfs Mijn instructies niet te horen, want het is je aard om verlicht te zijn. Je hebt andere instructies opgevolgd, die tegen je zeiden dat je het licht dat jij bent, niet waardig bent. Mijn licht niet waardig? Iemand anders weet meer dan Ik? En je hebt naar hen geluisterd. Helaas, je hebt geluisterd naar de onwetende.

Lang geleden stelde Ik jouw waarde vast. Jouw waarde en Mijn licht in jou zijn onafscheidelijk. Ik zou geen vergissing maken over de plek waar Ik mijn licht plaats. Dus is het Mijn waarde waar jij aan twijfelt. Mijn bestaan wordt soms in twijfel getrokken. Maar het maakt niet uit, Ik besta. Ik Ben meer dan Bestaan. IK BEN. IK BEN ZIJN. En dat ben jij ook.

Je waarde verandert niet.

Jouw waarneming van jouw waarde verandert.

Jouw waarneming moet nog meer veranderen.

Je moet je waarde accepteren.

Jouw waarde gaat waarneming te boven.

Jouw waarde is Waarheid.

Een licht is een licht.

Welke intriges er ook zijn om het te verbergen, licht is niettemin nog steeds licht. Het behoeft geen aankondiging. Het moet alleen vrij zijn om te kunnen stralen.

Ik zeg je dat je Mijn licht bent. En jij zegt, quasi-nederig: "O, nee, God, ik ben niet Uw licht. Ik ben niets."
Ik zeg tegen jou: "Je bent niets anders dan Mijn licht."
Jij zegt: "Nou ja, misschien ooit."
Ik zeg: "Nu."

En jij denkt dat God aardig is, maar dat Hij het aardig mis heeft.

Laat er geen misverstand over bestaan, jij bent Mijn licht en het wordt tijd, dat je de waarheid over Wie je bent, laat stralen.

De Enige Waarheid die je hebt ontkend en je hebt al het andere geloofd. Je bent vrolijk geweest terwijl je geloofde in leugens. Je hebt door je tranen heen gelachen en vreugdetranen gehuild en je hebt pijn blijdschap genoemd en blijdschap pijn.

Kom naar een open plek met Mij. Kom naar een plek waar je alles, behalve de Waarheid, achterlaat. Kom naar een Gouden Plek gemaakt van Licht en je zult eindelijk jezelf zien zoals je bent. Je zult de Waarheid zien.

Je moet Mijn licht zien, voordat jij je eigen licht erkent. Ik heb beslist jouw goedkeuring niet nodig. Ik heb jou niet nodig om Mij te versterken. Ik heb jouw aandacht niet nodig. Mijn gevoel van waarde is niet afhankelijk van jou.

Maar jouw gevoel van waarde is afhankelijk van Mij. Op wie kun je anders vertrouwen? Niet jouw waarneming, maar Mijn waarheid. Je moet Mij zien, zodat je kunt zien Wie je bent. Je moet meer bewustzijn krijgen. Er is niets anders te krijgen voor je.

Alles wat je doen moet is Mijn licht in jou zien en het alles van zichzelf helemaal te laten stralen. Je hoeft zelfs geen schakelaar om te zetten. Het is al aan. Je hoeft slechts je ogen te openen. Je bent niet blind. Je hebt alleen maar je ogen gesloten. Je dacht dat je omgeven werd door duisternis.

Maar jij bent het Licht.

Voel Mijn licht binnenin jou.

Het wil stralen.

Het baant zich een weg door jouw spinnenwebben.

Het breekt door.

Mijn licht in jou straalt naar buiten uit.

Ontken het niet langer.

Accepteer dat jij Licht bent.

Laat jezelf zijn wat je bent.

Stem jezelf af op jezelf.

vertaald door: Anneke