Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 januari 2017

Heavenletter 14 Gods Uitverkorenen / Geplaatst 21 Januari 2017

HEAVEN 14
Gods Uitverkorenen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 21 Januari 2017God zei :

Wat jij als jouw individualiteit beschouwde, was het nadoen van anderen. Wat jij als je individualiteit beschouwde was iets uit proberen. Je wilde opgemerkt worden. Je wilde dat de wereld zou zien dat je bestond. Je wilde wat aandacht.

Nu wil je dat Ik de aandacht krijg. En je geeft het aan Mij. Je wilt dat Ik gezien word in al Mijn glorie. Dat is waar je naar zoekt en dat was altijd waar je naar zocht, maar je wist het niet.

Jouw individualiteit was niets anders dan wegrennen. Jouw individualiteit was niet meer dan een mededeling en welke mededeling was dat? Je wilde speciaal zijn en je wilde bestaan. En dus volgde je de menigte in alle ontelbare manieren waarop men in de wereld rondreist en je noemde jezelf uniek.

Je bleef zeggen: 'Hier ben ik! Hier is mijn individualiteit!'

Nu ben je stil en je hoort Mij zeggen: 'Hier ben Ik.'

En je hart is onderdrukt.

Het is Mijn Persoonlijkheid die je zoekt, niet die van jezelf.

Want de waarheid is dat je veel groter bent, dan je zelf geloofde.

Ik zie jou. Jij bent Mijn Uitverkorene.

Het doet er niet toe dat iedereen uitverkoren is. In feite is dat een opluchting voor je. Feit is dat je een van de uitverkorenen bent en dat is genoeg.

Je bent een van Mijn kinderen. Ik zie jouw zogenaamde individualiteit niet. Ik zie jouw licht.

Je verschijnt voor Mij.

Ik zegen jou.

Jij hebt Mijn zegen.

Wat interesseert jou 's werelds zegen?

De Nieuwe Kleren van de Keizer is een verhaal waarin iedereen net doet alsof. Jij doet niet langer alsof.

Nu erken je de dwaasheid van de wereld en je erkent de grootheid van de Hemel. Kijk nu gewoon naar de grootheid van de Hemel.

Je hoeft niet langer moeite te doen.

Nu is er acceptatie.

Acceptatie is een grote zucht van verlichting.

Individualiteit probeert iets kleins tot iets groots te maken. Individualiteit probeert jou, die grootser bent dan het grote, tot iets kleins te maken. En dat is de dwaasheid van de wereld.

Je jaagt het wereld's fortuin na en 's werelds aandacht voor jou. Je probeert in de wereld te passen en dat noem je individualiteit. Je past al in de Hemel. Je hoeft jezelf er niet in te persen of van vorm te veranderen. Je hoeft alleen maar binnen te gaan. Je hoeft alleen maar de open deur te zien. Je hoeft hem niet te openen. Hij is open. Je hoeft alleen maar naar binnen te gaan. Loop naar binnen. Loop er doorheen.
Wees Een met Mij.

Er zijn geen haltes bij Mij. Er zijn geen deuren die plotseling dicht slaan. Er is geen dislocatie. Er is geen afwijzing als je een ontmoeting hebt met Mij . Er is alleen aanwijzing. En jullie, Mijn kinderen, zijn door Mij aangewezen. Je zult je aan je afspraak met Mij houden. Je zou zelfs vroeg mogen zijn. Als iets vroeg genoemd mag worden, dan mag je dat zijn. Maar het geeft niet. Kom gewoon naar Mij toe. Je laat het verleden achter je en dat betekent dat je de toekomst ook laat voor wat het is.
Alles in nu. En alles is compleet.

We houden Ons aan Onze afspraak.

Ik heb verwachtingsvol op je gewacht.

Je hebt op Mij gewacht, alleen heb je op Mij gewacht met wankele stappen. En nu laat jij je angstige gedachten los, want ze zijn niet meer dan het verleden en nu stap je over Mijn drempel met je rug recht, je schouders naar achteren en je hoofd opgeheven, zodat je kunt zien hoe Ik kijk hoe jij omhoog komt om Mij te ontmoeten.

Ik zie nu jouw licht, dat Mij vertelt dat je onderweg bent en dat je spoedig hier zult zijn. En zo, sta Ik op om jullie te ontmoeten, Mijn geliefden.

vertaald door: Anneke