Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 19 januari 2017

Heavenletter 12 Volg Jouw Ster / Geplaatst 19 januari 2017

Heavenletter 12
Volg Jouw Ster
Brief uit de Hemel
Geplaatst 19 januari 2017God zei :

We staan je toe om een origineel onbeschreven blad te zijn, niet vanuit inspanning, maar vanuit je recht erop. Je laat dingen die aan je vast zitten van je weg zwemmen als kleine vissen en dan blijf jij over, zuiver en statig , klaarstaand om Mijn licht te ontvangen.

Ooit werd je in de val gelokt. Je was je er niet bewust van, dat je vrijwillig verstrikt zat. Nu ben je bewust. Wanneer de verstrikkingen waar je aan vast zat verdwijnen, komt er meer van jou te voorschijn en wat overblijft ben jij in Gods glorie. Puur sterk groot licht.

Wat grote gevolgen had voor jou heeft nu niet langer grote gevolgen. Wat een groot gevolg leek te hebben was een gevolg van je angsten die in het verleden ontstaan zijn en jouw teruggrijpen op de gebeurtenissen uit het verleden en ze te projecteren op de toekomst. Wanneer je denkgeest een dergelijke verbinding maakt, dan ontstaat het gevoel dat je de controle moet hebben, want het lijkt je het enig logische om het zo in de toekomst te kunnen voorkomen.

Als gevaar nadert, dan moet je het voorkomen, zegt je dwalende denkgeest.

Jij gelooft dat een groot gedeelte van het leven is geleefd om geluk na te jagen, maar het grootste gedeelte heb je geleefd om rampen te voorkomen.

Natuurlijk, je wil geen verkeerde beslissingen nemen. Je wil niet het verkeerde ding doen. Je wil het juiste doen en dat noem je dan een geslaagde actie.

Als je kunt accepteren dat je de consequenties van geen enkele actie weet, dan kun je een stapje terug doen en jezelf zegenen door je innerlijke harten wijsheid te volgen. En dat is hetzelfde als je kleine verwikkelingen uit de weg ruimen.

Je bent op aarde om je trouw aan Mij te herstellen.

In grote onwetendheid en vergetelheid ben je er in je eentje van door gegaan. Je weet niet waar je naar toe gerend bent. Je weet hoe je moet rennen, maar niet waarheen. Je weet het doel niet van je geren. Hoe harder je van Mij weg rent, des te sneller race je naar een spijtig vruchteloos lot van stiptheid, een bestemming van details, van het ene deeltje naar het andere.
Wanneer je je losmaakt van de details, dan ervaar je heelheid.

Leef je leven. Beslis er niet te veel over. Je kunt alleen beslissen over kleine dingen.
Doe wat dicht bij je hart staat.

Volg een ster in plaats van details.

Ga op weg voor je bestemming, niet voor de korte stopplaatsen onderweg.

Het kan zijn dat je helemaal opgaat in het volgen van een slordige inaccurate kaart dat je de ster die jou leidt helemaal vergeet.
Weet dat er een ster in de Hemel is die jou leidt.

Sterrenlicht is er niet per ongeluk. Het is niet alleen een leuke weerkaatsing. Het schijnt op jou, zodat je het kunt volgen.

Laat je ogen het volgen en dan zal je hart weten welke weg je moet gaan.

Kijk naar de uitgestrektheid van de nachtelijke hemel vanavond en je zult je toekomst zien. Je zult het sterrenlicht volgen naar je ware bestemming. Je zult gewoon blijven lopen. De ster zal voor je uit gaan, of het zal boven je schouder staan, of het licht zal als een baken naast je staan. We weten dat het je ver omhoog zal leiden. Je kunt niet langer een klein lichtje op aarde volgen, want een klein lichtje kent de uitgestrektheid niet en zal het niet verlichten.

Volg het grote licht dat jou de weg zal laten zien.

Kijk naar een ster vanavond en vraag het wat het je wil vertellen. Jouw hart zal er iets van begrijpen en dat is goed genoeg. Je denkgeest hoeft het niet te begrijpen. De richting die je ontvangt zal niet in woorden zijn. Er is geen woord voor. Het beste wat We kunnen doen is het Liefde noemen of licht of wijsheid van de Hemelen. Of God. We kunnen het God noemen.

vertaald door: Anneke
http://heavenletters.org/