Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 18 januari 2017

Heavenletter 10 De Essentie van Jou / Geplaatst 18 januari 2017

De Essentie van Jou
Brief uit de Hemel
Geplaatst 18 januari 2017


God zei :

Niet wat jij wilt, maar wat Ik weet.
Niet wat jij begeert, maar wat Ik je geef.
Niet wat jij vreest, maar waar je van houdt.

Dan zul je weten zoals Ik weet, en je zult geven zoals Ik geef, en je zult de essentie van jou kennen die volkomen liefde is, complete liefde terwijl ze doorgaat zichzelf te vinden.

Een andere naam voor liefde is acceptatie.
Een andere naam voor acceptatie is zien.

Dat is hoe waarheid begrepen wordt, door zien en ontvangen.

Voorheen accepteerde je pijn gemakkelijker dan waarheid. Kun je Mij zeggen dat je dat niet deed?

Voorheen accepteerde je het onmiddellijke gemakkelijker dan de Onveranderlijke Eeuwige Waarheid die Ik geef.

De spiegel waarin je gekeken hebt is vervormd. Kijk naar Mij en je zult ware reflectie zien. De golvende lijnen zijn geen waarheid. Doe je ogen dicht en zie licht. Je bent een sprank licht. En je moet andere vonken licht aansteken. Steek ze aan. Weet dat je het Licht draagt, opdat anderen mogen zien.

Dit is geen inspanning. Dit is geen bewust handelen. Dit is Zijn. Een lamp verlicht. Zielen schitteren op Aarde.

Er is grootheid te midden van jullie. Er is grootheid in je. Hou op haar te blokkeren.
Ga uit de weg voor je grootheid. Je bent als een quarterback die zijn eigen team blokkeert. Hij rent overal, hij weet niet waar. Hij valt aan, hij blokkeert, hij verhindert. Hij draagt brede schouders. Hij gedraagt zich als een leeuw, maar hij is een lam.

Waarom moeten jullie leeuwen zijn? Waarom moeten jullie je hart tegenhouden? Vermeng je met waarheid. Ik zal je helpen.

Doe een beroep op Mij je te helpen de waarheid te kennen, haar te kennen als je haar ziet, en waarheid vast te houden en niets anders. Waarom zou je aan iets anders willen vasthouden als je je aan Mij kunt vasthouden?

Hou Mij vast en je hebt alles
.
Je weet onderhand dat dat niet betekent de rijkdom van de wereld, die snuisterijen die op de oceaan dobberen, maar je zult de oceaan en zijn diepte hebben, en zijn golven zullen rollen en over je heen spoelen en jou laten springen als een dolfijn, want jullie harten zijn Mijn dolfijnen van de zee, en je zult willen wat je hebt, want Ik ben de schat die je zoekt.

Ik speel het fluitlied dat alleen je hart kan horen. De golven van de oceaan zijn in je hart. De golven van de oceaan rollen binnenin je. Je wordt door de noten van Mijn fluit geboeid.

Dat is jouw fundament. De muziek die Ik maak. De vaste aarde is niet je fundament. Wat vast lijkt is vloeibaar. Het vloeibare is licht. En licht springt op aarde. En vissen vliegen. En jullie harten komen naar dat van Mij. Er is geen wildernis. Er zijn alleen diegenen die doelloos gezworven hebben.

Accepteer nu je bestemming en jouw zwerven zal niet doelloos zijn. Richt jouw hart op het Mijne en je zult anderen magnetiseren en hen ook naar Mij toe trekken.

Word in de Oceaan van Liefde opgezweept. Dat is je medium. Dat is je kunstenaarstalent omdat het het Mijne is.

Weet waarvoor je er bent. Weet waarom je dingen doet. Volg je hart naar Mijn deur. Hij is open. Het bord zegt: "Kom binnen". "De Hemel is open". "24 uur per dag".

Maar eenmaal binnen, zijn er geen dagen. Er zijn geen nachten. Er is alleen de Hemel Zelf waar tijd ophoudt en liefde begint.

vertaald door: