Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 januari 2017

Het Planetaire Ontwaken En Hoe Jullie Een Deel Zijn Van De Oplossing. / by Paul A Philips, / January 17th, 2017

Het Planetaire Ontwaken En Hoe Jullie Een Deel Zijn Van De Oplossing.
by Paul A Philips, January 17th, 2017

Source - Humans Are Fre
(Paul A Philips) In de zoektocht naar wereldheerschappij hebben de machten die er zijn en hun medewerkers de misleiding laag op laag moeten opbouwen om het menselijk ras te kunnen overheersen, wat ons slechts laat zien dat ze ons niet tot slaaf kunnen maken door middel van regelrechte openlijke agressie alleen.


Voor hen is de angst om de controle te verliezen veel groter dan de angst die ervaren wordt door het collectieve menselijke ras door hun overheersing: De overheersers weten dat hun arsenaal een stuk dunner en kwetsbaarder is dan wat ze ons hebben doen geloven.

In feite hebben de overheersers een valse realiteit waar elke krankzinnige perversie en paradox in gaat tegen de natuurlijke stroom van dingen, wat hen toestaat (zoals ze hebben gedaan) het menselijk ras te parasiteren.

Maar hun theater van illusie met zijn geheimen en leugens wordt steeds meer bekend bij een groeiend aantal ontwaakte mensen.

- Inderdaad, wat de overheersers het meeste vrezen zijn de gevolgen hiervan.

Dan is er nog een andere zwakte. Terwijl de overheersers duwen richting het volledige eigendom van Moeder Aarde en haar hulpbronnen, bewoners inbegrepen, zijn er ook tegengestelde facties in hun midden.

Elke overheersende factie groep heeft conflicterende agenda's, terwijl die met elkaar concurreren.

- Het is nogal ironisch dat de enige groep die niet heeft gewedijverd voor volledig eigendom het collectieve menselijke ras is.

Sommige overheersers zijn meer geïnteresseerd in het bezit en het beheersen van de hulpbronnen van de Aarde. Voor sommigen zou het winnen van de prijs het volledige eigendom en de controle betekenen over de hulpbronnen alleen en het verwijderen van de bewoners van de Aarde, als dat is wat er voor nodig is om dat te verwezenlijken.

- Deze waanzin wordt vanzelfsprekend wanneer, als een voorbeeld, gezien de transhumane agenda en de dreiging van een robot (cyborg) wereld overname.


Als de vooruitgang in de technologie de overheersers steeds efficiënter blijft dienen, hoe kunnen wij mensen onszelf dan bevrijden?

Er is een oplossing. In uw ontwaken moeten jullie je realiseren dat jullie deel zijn van die oplossing en er naar handelen! Het gaat om het toepassen van de 4 universele wetten de aard van oorzaak en gevolg aansturen.

Om oorzaak en gevolg te hebben; om de controle en het rechtmatige eigenaarschap van deze planeet te nemen moeten jij en een groot aantal andere mensen co-creëren door het toepassen van 4 universele wetten om een nieuwe paradigma ervaring geboren te laten worden, een wereld die een verschil zal maken voor iedereen.

Dus, wanneer het enorme aantal mensen die de wetten gericht toepassen wordt bereikt, en synergetisch handelen, zullen we niet te stoppen zijn als we die groepen die tegen ons in gaan overweldigen. In feite, zullen ze uit het scenario worden verwijderd.

Alleen degenen die ervoor kiezen om niet in de roofzuchtige rollen te blijven die zij hebben gespeeld op het menselijk ras zullen blijven ...

De 4 universele wetten

De wetten, wanneer erop gefocust, bewust of onbewust, 'werken voor hen zelf.' Dat wil zeggen, ze werken op niveaus die niet kunnen worden verklaard door de geest alleen. Ze overstijgen de beperkingen van materie, energie, ruimte en tijd.

Het is van vitaal belang dat diegene die zich richten op de wetten niet afwijken, of afgeleid worden, of verstrikt raken in de rol van slachtoffer.


- Hiertoe is steeds onderscheidingsvermogen nodig om enig begrip te krijgen van de meerdere lagen van misleiding die de overheersers door de mensheid laten stromen, om te voorkomen verstrikt te raken in hun vallen.

Wet # 1 – Aandacht

Zoals ik heb gezegd in een eerder schrijven, het leven verschijnt als gevolg van waar je je bewust op richt (gedachten, gevoelens, emoties, houding, ...). Hoe meer aandacht je geeft aan iets, hoe waarschijnlijker het zich zal manifesteren in je leven.

Wet # 2 – Intentie

In navolging van 1, hoe groter het voornemen is in waar je voor kiest om je aandacht aan te geven, hoe groter de kans dat het zich zal manifesteren.

Aldus, komt het niet als een verrassing dat “het gelijke het gelijke aantrekt." Mensen en omstandigheden verschijnen als een spiegelreflectie van jou.

Wet # 3 – Toelaten

In wezen, betekent toelaten simpelweg de eerste 2 wetten toestaan te werken ... Toestaan kan bij tijden heel moeilijk zijn.

Bijvoorbeeld, als je tegen uitdagende omstandigheden aanloopt, wat het moeilijk maakt gefocust te blijven op de eerste 2 wetten.

Wet # 4 – Balans

Voor het laten manifesteren van de nieuwe paradigma ervaring is het belangrijk dat harmonie en balans gehandhaafd blijft.

Dat wil niet zeggen dat de gedachten, gevoelens en emoties ... niet moeten doorlopen met een zekere mate van polariteit. Soms kunnen deze factoren inderdaad hoog oplopen.

- Dat is oké; sommige van de gerelateerde ongemakken kunnen dienen als een motivatie, zolang je niet overweldigd wordt en nog steeds in staat bent om de gerichte intentie vast te houden met betrekking tot de andere wetten.


Samenvatting en conclusie

Mensen moeten begrijpen dat ze worden beschouwd als 'eerlijk spel' in een wedstrijd over de vraag wie de winnende prijs krijgt; hun onderwerping door middel van absolute controle en eigendom.

Sommige Overheersers zouden heel graag de hulpbronnen van de planeet willen bezitten en erover willen heersen en het collectieve menselijke ras weg willen doen.

Echter, het momentum verzameld zich. Een groeiend aantal mensen ziet dwars door het bedrog heen. Terwijl onderscheidingsvermogen en verantwoordelijkheid nemen inderdaad belangrijk zijn, intentie is de sleutel.

Als een contra voor overheersing en eigenaarschap, is de toepassing van de 4 universele wetten dat de realiteit regeren nodig is om te worden toegepast om een nieuwe paradigma te creëren een ervaring in een wereld die een verschil maakt voor iedereen om ons weg te nemen van het anders zo tegengestelde hel en verdoemenis scenario.

- Hoe toegewijd zou je kunnen zijn om een van het team van mede scheppers te worden en de nieuwe paradigma ervaring te creëren met toepassing van de 4 wetten?

Vergeet niet, je bent niet onbelangrijk. Onbeduidendheid is een illusie. Je kunt een verschil maken in het grote plaatje. In het planetaire ontwaken is dit hoe jij een deel bent van de oplossing.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl