Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 1 januari 2017

Deel 3: 8 tekenen dat het schip van de Wereldwijde Elite aan het Zinken is. / door Lance Schuttler, / 31 december 2016

Deel 3:
8 tekenen dat het schip van de Wereldwijde Elite aan het Zinken is.
door Lance Schuttler, 31 december 2016(Lance Schuttler) De laatste weken van 2016 hebben met zich meegebracht dat een aantal dramatische en concrete gebeurtenissen die de politieke en bancaire elite versluieren om te proberen en de veranderingen die zijn gebeurt om te keren. Om op de hoogte te komen, bekijk deel 1 en deel 2 ook.

21. 10 december 2016: De Amerikaanse Huis Vertegenwoordiger uit Hawaii, Tulsi Gabbard, introduceert een wetsvoorstel dat tot doel heeft de Amerikaanse regering te stoppen van de financiering en medeplichtigheid aan terroristische groeperingen zoals ISIL en al-Qaeda. Hoewel het een beetje mainstream media-aandacht kreeg, is dit onderwerp er een dat elke dag op het nieuws zou moet worden besproken aangezien ze juist de Amerikaanse regering een natie noemt die ISIL financiert. Ze vraagt: "Als jij of ik geld, wapens en steun zouden geven aan al-Qaeda of ISIS, zouden wij in de gevangenis worden gegooid. Waarom kan onze regering ongestraft alles doen wat men wil, wat dit betreft?" Zal hier nog iets groots uitkomen? We zullen zien.


22. 11 december 2016: Onderzoekers in het Verenigd Koninkrijk tonen aan dat zonne-energie nu in staat is om meer energie te genereren dan fossiele brandstoffen, dankzij een historische studie. Het beheersen van financiën, politiek en de samenleving met fossiele brandstoffen loopt ten einde en zal haar ondergang zal zelfs nu nog meer versnellen.

23. 27 december 2016: Turkse president Recep Erdogan zegt dat de VS ISIL helpt en dat Turkije het bewijs in de vorm van foto's en video's heeft. Het bewijs is nog niet vrijgegeven, maar zou een welkome vreugde zijn voor de meeste van de internationale gemeenschap, als het waar is. Zijn algemene boodschap bevestigt daarmee dat Tulsi Gabbard's boodschap: De VS financiert ISIL. Zullen meer mensen zich beginnen uit te spreken en dezelfde boodschap vertellen?

24. 28 december 2016: Israëlische premier Bejamin Netanyahu is nu onder strafrechtelijk onderzoek gedurende ten minste twee afzonderlijke zaken. De Israëlische politie onderzoekt claims van omkoping en bezwarende fraude. Veel mensen hebben lang verdacht Netanyahu als diegene die betrokken is bij illegale activiteiten en naar de top van de piramide van de Cabal gaat. Zal het onderzoek leiden tot iets enorms?

25. 30 december 2016: De Filippijnse President Rodrigo Duterte blijft zijn gedachten vrij uitspreken en noemt belangrijke personen en organisaties, terwijl hij er zelf in zit. Deze keer heeft hij het Vaticaan beschuldigd van pedofilie en goud hamsteren. Wanneer we spreken over de angst voor de hel, dat het Vaticaan verdeelt, zei Duterte: "Geloof het niet. Dat is waar die religie over gaat, ze wekken angst dat je naar de hel gaat als je een zondaar bent. Maar u zult alleen weten of er inderdaad een hel is als je sterft ... Wees voorzichtig over religie, het gaat over goud. Het gaat om het goud. Ze hebben niets gedaan. Waar is hun God en hun genade? Hier is de hypocrisie van dit alles."

Vervolgens ging hij verder en maakte een gedurfde bewering: "Het katholicisme is een smerige religie. Het is de hoogste tijd om haar geschiedenis te laten zien. Paus Leo werd de vader van en had zelfs seks met zijn kind."

Met zoveel aandacht deze dagen rond pedofilie (vergeet niet, het is een vaststaand feit dat het Vaticaan van 4 Biljoen $ heeft uitbetaald aan seksuele vorderingen van misbruik in de afgelopen 50 jaar), het is goed om te zien dat een belangrijke wereldleider een andere grote organisatie oproept ( het Vaticaan) voor wat ze hebben gedaan. Duterte roept ook op voor de openbaarmaking van de echte geschiedenis van het Vaticaan dat is een andere gedurfde zet. Houd uw ogen gericht op Rodrigo Duterte. Hij heeft zeer snel een reputatie verworven door het spreken van ongemakkelijke waarheden.

26. 30 december 2016: De website van de Bilderberg Club is door Anonymous en HackBack Movement gehackt en krijgt een 1 jaar ultimatum om te beginnen met te werken voor het welzijn van de mensheid of de hackers zullen beginnen met aanvallen op de financiën van de groep en andere activa. Hun boodschap was eenvoudig, maar toch krachtig:

"Let op de huidige situatie: We controleren en beheren jullie dure verbonden auto's, wij controleren jullie aangesloten huis beveiligingsapparatuur, controleren de laptop van je dochter, controleren het mobieltje van je vrouw. We nemen jullie geheime vergaderingen op, lezen jullie e-mails, controleren jullie favoriete escort girl's smartwatch, wij zijn binnen jullie geliefde banken en we lezen jullie vermogens. Jullie zullen nooit meer ergens veilig zijn ergens in de buurt van elektriciteit."

27. 30 december 2016: Rusland blijft uitspelen en zijn de V.S. te slim af in veel opzichten. Na de gênante nederlaag in Aleppo, Syrië, heeft de VS zijn propaganda retoriek uitgebreid en meer dan 30 Russische diplomaten ontslagen, en hen teruggestuurd naar Rusland vanuit de VS. In plaats van represailles door hetzelfde aantal Amerikaanse diplomaten te ontslaan, zei Poetin dat hij niet zou zinken naar dergelijk een kleinzielig niveau en besloot geen diplomaten te ontslaan. Poetin nodigde de kinderen van de Amerikaanse diplomaten uit naar Rusland te komen om zich bij hun families aan te sluiten voor een Nieuwjaars Avond Feest. Diplomatie en integriteit zal blijven doorgaan om de gevechten te winnen. De tijden veranderen.

28. 30 december 2016: Neil Keenan brengt een update wat een enorme plot blootlegt dat plaatsvindt, op dit moment, om te proberen te stelen van de wereldwijde collateral accounts. De betrokken partijen zijn Yoshiaki Kobayashi, het Japanse keizerlijk hof, de Japanse koninklijke familie, de koningin van Engeland, Bill en Hillary Clinton en Mino Entebbe, onder anderen. Voor degenen die niet op de hoogte zijn, de wereldwijde onderpand rekeningen zijn waarvoor JFK werd vermoord als hij deze accounts wilde gebruiken om een door goud gedekte Treasury note te creëren, samen met het legale blootstellen en beëindigen van De Federal Reserve en de CIA. Voor meer informatie over de wereldwijde collaterale rekeningen, lees hier.

2016 is nogal een rit geweest voor de meeste mensen. Voor de elite, hebben we tastbare resultaten gezien dat hun plannen voor een wereld regering hebben gefaald. De mensen werken niet samen aangezien het massa ontwaken blijft doorgaan. Moge 2017 het jaar zijn dat onze wereld echt bevrijd is.

Over de auteur

Lance Schuttler

Lance Schuttler afgestudeerd aan de Universiteit van Iowa met een graad in Health Science en is directeur van Creative Health Non-Profits voor Personable Media. Hij is gepassioneerd over holistische en natuurgeneeskundige geneeskunde evenals het helpen om bewustzijn te brengen aan een efficiënte, duurzame en gezondheidsbevorderende overgang dat onze huidige wereldse sociaal-economisch model snel zal ondergaan.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl