Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 30 januari 2017

De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 84. Een Cursus in Liefde – Boek 2. / 27 januari 2017 /Barbara Bessen

Spiritualiteit:
De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 84.
Een Cursus in Liefde – Boek 2.
27 januari 2017 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Vertrouwen in de Goddelijke Weg ontwikkelen – Seksualiteit, een Goddelijke Lichaamservaring. 4

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn. Deel 84
 

Niet alle mensen hebben een partner of willen in partnerschap leven. Toch is dit thema ook voor hen interessant. De Goddelijke, lichamelijke extase kan door ieder mens worden ervaren. Als twee mensen als paar samen de weg volgen om dit samen te ervaren is dit prachtig. Maar degene die alleen leeft is daar niet van uitgesloten.

De Goddelijke Kracht is centraal naast jullie wervelkolom actief. Gewoonlijk ligt deze energie als een opgerolde slang in jullie stuitbeen. Dit is de bekende verklaring van vele geheime paden van verschillende religies. Julie weten dat ik graag korte, praktische verklaringen en oefeningen geef die voldoende zijn om het grondbeginsel te begrijpen en uit te voeren.

Als jullie desondanks meer daarover willen ervaren, houd je dan bezig met de esoterische paden van de oude leren. Voor westelijke mensen beveel ik graag de oude Egyptische leer aan. Want, afgezien van haar diepe culturele binding, zijn zij goed te begrijpen. Wij helpen jullie graag om hen te onderzoeken.