Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 22 januari 2017

De Raad Prioriteiten / 16 Januari 2017 / Ron Head

De Raad
 Prioriteiten
16 Januari  2017 / Ron Head

Nu jullie verder evolueren in de energieën van deze nieuwe realiteit waarover we het met jullie gehad hebben, is het misschien goed om even stil te staan bij jullie prioriteiten. Jullie zullen immers veel van de dingen die jullie tot hier toe onmogelijk achtten, beginnen te manifesteren. Veel van die dingen waren eigenlijk onmogelijk binnen de oude paradigma’s. Maar, grote veranderingen brengen ook vele nieuwe dingen met zich mee waarover we enkel konden dromen.

Jullie hebben veel dromen gekoesterd. Jullie niveau van dichtheid maakt het echter nog niet mogelijk om onmiddellijke en grootse herstructureringen teweeg te brengen. Jullie moeten omgaan met “het verstrijken van de tijd”. Dat geeft jullie de mogelijkheid om verandering te observeren en aan te passen terwijl het aan het gebeuren is. Het is eigenlijk iets moois. Soms raak je hierdoor gefrustreerd, wanneer je in je lichaam zit, maar je hebt het nog niet echt nodig geacht om je hierover heen te zetten. Dat zal gebeuren terwijl je leert om nog meer te functioneren in de nieuwe realiteiten die je aan het opbouwen bent. Het komt echt neer op jullie collectieve zelf vertrouwen. En jullie gevoel van afscheiding is hier het struikelblok. Het is een illusie, ja. Maar jullie zullen wat tijd nodig hebben om je hierover heen te zetten.


Dus! Terug naar het onderwerp van deze boodschap – aangezien jullie niet de volledige gewenste verandering in één keer kunnen implementeren, maar enkel deeltje per deeltje, zullen jullie bepaalde prioriteiten moeten stellen. En we zouden jullie willen voorstellen om heel goed te kijken naar de “behoefte” wanneer je hierover een oordeel velt. Verwar alsjeblieft materiële verlangens niet met behoefte. Jammer genoeg zullen er veel mensen zijn die nog altijd niet voorbij dit punt geraakt zijn. Zie dit niet als een negatief commentaar op de vele geïncarneerde zielen die zich in zeer armoedige omstandigheden bevinden terwijl ze anderen een weelderig leven zien leven.

Maar er is een grote hoeveelheid menselijke wezens, goddelijke creaties, die honger lijden, die geen water hebben, en die in erbarmelijke omstandigheden leven, zodanig dat jullie eigen mensheid deze wereld snel wenst te zien veranderen in een betere wereld.

Nog belangrijker zelfs… Jullie wereld zelf is nog niet volledig bekomen van de fysieke aanvallen die ze al veel te lang te verduren krijgt. Als jullie dat willen overleven, kunnen jullie er maar beter snel werk van maken om deze situatie recht te trekken. Wanneer jullie prioriteiten veranderen, zullen jullie snel merken dat de middelen en de kennis die daarvoor nodig zijn voor handen zijn. Maak gewoon de optelsom van de kostprijs van het elkaar constant uitmoorden en deel dit door de prijs die het kost om zorg te dragen voor elkaar. Zo moeilijk is het helemaal niet.

Nu, jullie zien nog altijd niet dat jullie op de drempel staan van de overgang naar deze veranderingen. Maar we zijn al een hele tijd met jullie aan het werken aan deze dingen. En wij kunnen zien wat er aankomt, ook al kunnen jullie dat niet. Decennia geleden waren dit mogelijkheden. Nog niet zo heel lang geleden werden deze dingen waarschijnlijk. En nu zeggen we jullie dat ze onvermijdelijk zijn geworden.

Hierboven hadden we het over het feit dat jullie nog niet veel bewijzen hiervan zien. We herinneren jullie aan een metafoor die we in vroegere boodschappen al gebruikt hebben. Beeld je in dat je door het hek naar een nieuwe bouwplaats kijkt. Het enige wat je ziet, is dat er grote gaten in de aarde worden geboord, dat er grote hopen vuil liggen, dat er vrachtwagens aangereden komen om nog meer stapels te maken van verschillende materialen. Op dat moment ziet het er helemaal niet uit als een mooi gebouw. Wel, neem je lunchpakket mee en blijf kijken. Van nu af aan wordt het er alleen maar beter op.

De Raad


Vertaling: Annelies H.