Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 5 januari 2017

De Raad – Let Op / via Ron Head / 4 januari 2017

De Raad –
 Let Op
via Ron Head / 4 januari 2017

Jullie hebben je nu verplaatst naar de ruimte en de energie die jullie identificeren als jullie nieuwe jaar. In dit jaar, zal het nodig zijn dat jullie opletten als nooit tevoren. Daarom hebben we een aantal adviezen die nu passend zijn om door te geven aan jullie.

Wij hebben in het verleden, meerdere malen commentaar gegeven op jullie vraag om het te 'laten komen'. Vrienden, het is nu ongeveer om te worden 'gebracht'. Dit jaar zal gaan over veranderingen in dergelijke volumes die jullie zullen betwijfelen ooit te kunnen bevatten. Jullie zullen dat wel natuurlijk. Echter een dag van vrede zal een schat zijn.

Jullie werd verteld dat het najaar van vorig jaar de tijd zou zijn dat alles zou veranderen. En dat was het. Alles is veranderd. Nu is het de tijd waarop het in toenemende mate onmogelijk zal worden om dat feit te verbergen voor jullie. Die onmogelijkheid groeit al enige tijd, en is eigenlijk een groot deel van de getijdegolf van verandering die op het punt staat om jullie te beïnvloeden op een manier die jullie je nog niet kunnen voorstellen.


Er zijn nu verschillende realiteiten aanwezig op jullie wereld. Beter gezegd, jullie hebben binnen jullie bewustzijn vele alternatieve realiteiten om uit te kiezen en te integreren in minder aantallen overeengekomen nieuwe realiteiten. Er zal uiteraard een meer algemene, algehele overeenstemming zijn. Maar zelfs op dat, heeft jullie wereld zich afgesplitst.

En jullie staan op het punt om je snel te verplaatsen naar een wereld die jullie hebben beschouwd als fictieve fantasie. Dat is prima. Jullie zullen er mee omgaan zoals jullie willen. Maar buiten dat, zullen wij jullie adviseren dat jullie krachten van onderscheidingsvermogen nodig zullen zijn als nooit tevoren.

Jullie worden dagelijks gebombardeerd met verklaringen, uitleg, redenen, visioenen en geluiden die gewoon niet allemaal als waar kunnen worden gezien. Het zal jullie gezichtsveld zijn om te beslissen wat waar is in jullie wereld en wat niet. Nu, een nieuwe technologie is wat het is. Maar de verhalen achter wat je ziet zijn alleen maar verhalen. Iemand zal hebben besloten wat jullie wellicht weten. Zij hebben besloten dat jullie het misschien weten. En ze zullen hebben besloten welk deel van de waarheid jullie mag worden verteld. Realiseer jullie dat altijd.

Sommigen kunnen in werkelijkheid de feiten hebben geleerd en hebben het op zich genomen om ervoor te zorgen dat jullie ze horen. Zorg ervoor dat je weet hoe die mensen en die informatie te identificeren.

Het kan zijn dat jullie het te druk hebben met het verzorgen van jezelf en jullie gezinnen, om je heel veel zorgen te maken over wat we zojuist hebben gezegd. Dat is in orde. Laat de wereld worden wat het zal worden. Het resultaat van wat we bespreken is al beslist door jou. Het is in driedimensionale perceptie waarvoor jullie hier zijn gekomen om te implementeren.

Jullie beginnen nu meer innerlijke veranderingen op te merken dan ooit tevoren. De aantallen van jullie die in staat zijn om dit te voelen zijn exponentieel aan het toenemen. En een ieder beïnvloedt alles waarmee ze in contact komen. Zelfs degenen die je als onaangetast zou overwegen zijn daadwerkelijk aan het veranderen. Het zal een bewuste keuze zijn en grote inspanning om in jullie 'oude wereld' te blijven. Dus, alhoewel een individu niet precies zal zijn wat je een 'lichtwerker' zou kunnen noemen, hij of zij zal zijn veranderd van wat ze jaren, maanden of zelfs weken geleden waren. Vergeet niet dat ook een ieder van jullie in een afwijkende staat van vooruitgang is.

Hoe kijk jij naar deze nieuwe stand van zaken? Het zal vaak op totale chaos lijken. Nou, in totale chaos, is totale harmonie geboren. Je kwam hier om deel te nemen aan deze geboorte. Hoe zul je deelnemen. Zul je klagen? Draag je bij aan een oplossing? Jouw bijdrage kan klein en plaatselijk lijken. Maar zoals wij jullie vaak hebben verteld, niets wat je doet is echt ooit klein noch plaatselijk. Elke verandering die je creëert beïnvloedt het geheel. Besluit om de wijzigingen die je kunnen maken te maken. Die veranderingen zijn waarom je bent waar je bent. Overweeg of een president, eerste minister, of andere 'beweger en shaker' in staat en op zijn plaats zou zijn om te doen wat er voor jou te doen is vandaag. Dat zijn zij niet. En ze kunnen ook alleen maar doen wat vóór hen is. Je kan heel goed van mening zijn dat de mensheid slechts een wezen is dat zijn best doet, in weerwil van zichzelf. En dat vereist jouw bijdrage.

We kunnen jullie vandaag beloven dat de wereld die jullie in 52 weken zullen zien niet meer op de wereld zal lijken die jullie vandaag zien. Zoals we gewend zijn om jullie graag te vertellen, houd jullie armen en benen binnen de rit te allen tijde.

De Raad

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl