Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 29 januari 2017

De Raad – Het Indrukken van Jullie Knoppen / 27 januari 2017 / Ron Head

De Raad –
Het Indrukken van Jullie Knoppen
27 januari 2017 / Ron Head

We horen jullie zeggen “Er staat iets groots te gebeuren!” Weet alsjeblieft dat je de opeenstapeling van ontelbare veranderingen voelt, als één grote indruk. Het zijn de ontelbare veranderingen waarover we het al jaren hebben. Naarmate er meer en meer van die veranderingen tot uiting komen, zullen er momenten zijn waarop dat gevoel op de voorgrond zal treden van jouw bewustzijn.

Soms zal je dit toeschrijven aan één bepaald iets, zoals een golf van binnenstromende energie, bijvoorbeeld. En op andere momenten zal je gewoon niet weten van waar dat gevoel vandaan komt. Maar als je je zintuigen genoeg naar buiten kan strekken, dan zal je bijna altijd de wereldwijde verandering kunnen voelen.

Een van de dingen dat duidelijk wordt, is dat individuen hun “knoppen ingedrukt” krijgen.. Er zijn heel veel grote veranderingen noodzakelijk, die zelfs nog niet gemanifesteerd werden. En de tijd begint een beetje te dringen, als gevolg van wat een grote weerstand is geweest voor verandering. Een status quo leek voor velen die wilden vasthouden aan hun positie, macht en luxe het beste. Positie, macht en luxe zijn echt vergankelijk. Wat jullie gedaan hebben als een groep is het volgende: jullie zijn geïncarneerd op plaatsen en in zielengroepen die op een bepaalde manier zouden reageren wanneer er zich bepaalde dingen zouden voordoen. Met andere woorden, jullie zouden ontploffen als iemand op je knoppen zou drukken.


Wel, in vele gevallen worden jullie bespeeld, soms met opzet en soms niet. Maar diegene die jullie bespelen, vinden dat jullie niet zo makkelijk te controleren vallen als dat ze gedacht hadden. En ze zullen ook ondervinden dat de resultaten van de dingen die ze in beweging hebben gezet, zich uitspreiden in richtingen die ze niet voorzien hadden. Bijvoorbeeld, iemand beslist om iemand anders te bedreigen met een demonstratie van vrouwelijke macht. Maar nu, zien jullie dat er vele miljoenen vrouwen over jullie gehele wereld heen zijn die onmiskenbaar gezien hebben hoeveel macht zij precies hebben. En nu mag het een beter idee zijn om te vermijden dat weer te doen.

Onlangs hebben we gesproken over de duizelingwekkende hoeveelheid aan veranderingen die jullie in deze tijd zullen meemaken. En als je je ogen open houdt, zou je dat nu kunnen zien gebeuren. Het heeft nog niet zijn volledige kracht bereikt. En veel ervan wordt nog voor je verborgen gehouden, maar je mag er zeker van zijn dat jullie levens blootgesteld worden aan een grote golf van veranderingen.

Sommige van die dingen moeten gewoon gebeuren omdat oudere structuren niet kunnen blijven bestaan. Al hetgeen dat gebaseerd is op angst, controle, duisternis zal niet kunnen blijven bestaan. Niet elke verandering zal prettig aanvoelen voor iedereen. Maar jullie zijn onderweg naar de nieuwe wereld waarvan jullie gedroomd hebben.

Dus, hoe geraak je door deze tijd? Wel, we zouden willen zeggen: hou je bezig met hetgeen waarmee je vandaag bezig moet zijn. Wees vandaag het wezen dat leeft vanuit zijn/haar hart. Je weet nu dat je dat bent. Je hoeft je niet bezig te houden met alles wat er gebeurt in iemand anders zijn leven. Je hoeft niet op de hoogte te zijn van alles wat er gebeurt in elke stad en elk land van je planeet. We zeggen niet dat je niet medelevend moet zijn. We zeggen gewoon dat je genoeg hebt om medelevend over te zijn, daar waar je nu bent. Dat is de reden waarom je daar bent. Er zullen genoeg andere medelevende harten zijn op die andere plaatsen. En dat is ook de reden waarom zij daar zijn. Jouw taak, als je die wil aanvaarden, is om het licht te verankeren waar je bent. Niettemin verzekeren wij jullie dat onze secretarissen de kennis van jullie acties niet zullen ontkennen. In tegendeel, jij, waar je ook bent, hoe je ook bent, wie je ook bent, schrijft geschiedenis waar jullie alleen maar over kunnen dromen.

We herinneren jullie er nog even aan wat we enkele jaren geleden gezegd hebben. Men kon zich niet voorstellen dat jullie alles zouden verwezenlijken wat jullie nu verwezenlijkt hebben. Maar jullie hebben het wel degelijk verwezenlijkt. Jullie hebben het lot van een hele planeet veranderd. En deze verandering reikt zo ver, dat jullie je zelfs niet kunnen inbeelden hoe ver exact.

Jullie zijn jullie eigen redders. Jullie zijn de medescheppers van een nieuwe wereld. Jullie zijn degene die allesbehalve machteloos zijn. Weet dat je niet kan falen.

De Raad


Vertaling: Annelies H.