Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 1 januari 2017

De Goddelijke Moeder aan de Valuta Houders: “Jullie zijn Beschermd.” / 29 December 2016 / by Steve Beckow

De Goddelijke Moeder aan de Valuta Houders: “Jullie zijn Beschermd.”
29 December 2016 / by Steve Beckow

We kregen een rijke, rijke Nieuwjaars Boodschap van de Goddelijke Moeder, die voor die gelegenheid de vorm aannam van Onze Dame van Guadaloupe.

Ze legde tijdens de channeling uit dat het nog steeds zij was, de Goddelijke Moeder, zelfs als we haar met nog een andere titel benoemden. Ik kan jullie niet zeggen hoe nuttig zo’n erkenning is voor een student van een kruis-culturele spiritualiteit – het Goddelijke heeft erkend dat zij zelf de vorm aannam. Niks meer om te gissen, dus.

Eerder werd me verteld dat zij Maria was, de moeder van Jezus, maar nooit kregen we een duidelijke erkenning van haarzelf. Die erkenning zal helpen bij de studie van avatar-dom.

Een van de zaken die werden besproken was, dat de Goddelijke Moeder ons haar verzekering gaf dat de valuta-houders die handelden als bestuurders van Moeders rijkdom, zouden worden beschermd van dergelijke dingen als kidnapping en marteling. Ze zei niet alleen “Ja” (punt) maar ging door om tot in de lengte uit te leggen hoe dat kon zijn.

Ze omschreef opnieuw wat Jezus “echte liefde” als “heilige liefde” noemde. Ze legde uit dat heilige liefde zelfs alleen Zeven-Dimensionaal is. De Liefde die de Moeder en de Vader zijn… de Ene is …absolute liefde en dus nog diepere.

Ze besprak hoe creatieve chaos de controle verzwakt en dan komt gelegenheid omhoog voor verandering.

Ik stelde voor aan haar dat we niet naar de Aarde waren gekomen deze tijd om aanbidders te zijn, die haar lof te zingen en om haar devotionele rituelen uit te voeren. We kwamen hier als dienaren om Nova Aarde op te bouwen en vroegen haar om ons te vertellen wat we moesten weten om haar werk te doen.

Deze specifieke show zal waarschijnlijk mijn favoriete zijn voor de leiding die ze me heeft gegeven door kruis-culturele spiritualiteit uit te leggen. En dat is ook van belang voor de valuta-houders.