Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 15 januari 2017

De come-back van cannabis

De come-back van cannabis

Lieve mensen, mijn naam is Kees en ik ben webmaster van een aantal (spirituele) sites die sommige van jullie misschien wel zullen kennen, zoals http://galacticchannelings.com/ en http://hetgrotereplaatje.nl/ . Ik doe ook graag onderzoek naar dingen. Soms schrijf ik daar een artikeltje over, die her en der op het web te vinden zijn.

Eén van die artikeltjes ging over de opkomst van wietolie als medicijn. Vanaf het moment dat ik dat artikel online plaatste, in april 2015, kwam er een constante stroom van e-mails binnen van mensen die op zoek waren naar sterke wietolie. Er meldden zich tegelijkertijd ook mensen die zelf wietolie maakten en die anderen ermee wilden helpen. Die belde ik dan op, of ik ontmoette ze persoonlijk, om me ervan te overtuigen dat ik met goed volk te maken had.

Eerst heb ik zoekers en aanbieders handmatig met elkaar in contact gebracht, maar dat werd op een gegeven moment ondoenlijk. Toen heb ik hier even een aparte website voor in elkaar geknutseld, die de mensen nu automatisch met elkaar verbindt: http://thc-olie.nl/. Dat werkt prima, we hebben zo al heel wat patiënten met hun klachten kunnen helpen, zoals ze ons vaak blij laten weten (zie bijvoorbeeld de reacties op http://thc-olie.nl/feedback.html).

Ik krijg hier zelf overigens niets voor, alleen af en toe een donatie. 

Er is veel kaf onder het koren van wietoliemakers momenteel, veel deinzen er niet voor terug om de hoofdprijs voor dit spul te vragen (meer dan 100 euro per flesje van 5 ml) terwijl ze het dan nog niet eens biologisch maken ook. Dus dan zitten er pesticiden in de olie, wat natuurlijk niet gezond is. Onze oliemakers bieden hun biologische 15-20% THC-olie aan voor een normale prijs van rond de 25-30 euro per flesje van 5 ml.