Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 23 januari 2017

De Belofte Van Moeder Aarde Aan Jullie door Moeder Aarde. / van Natalie Glasson ~ Sacred School of OmNa / 20 Januari 2017

De Belofte Van Moeder Aarde Aan Jullie door Moeder Aarde.
20 Januari 2017 

Gegroet prachtige juwelen op de Aarde, ik eer het licht dat jullie zijn en uitstralen. Ik eer jullie voortdurende verbinding met de Goddelijke Schepper; Ik eer de waarheid die jullie gewaar worden. Ik ben Moeder Aarde ook wel bekend als de Godin Gaia, mijn hart en alles wat ik ben is nu met jullie. Elk moment van jullie bewuste gewaarzijn van de Aarde ben ik aanwezig en wandel naast jullie, het samensmeltend en synthetiserend met jullie gehele wezen. Wij zijn een.

Toen jullie de Aardse werkelijkheid binnen kwamen, schonken jullie licht en puur bewustzijn aan mij en vroegen mij om jullie licht te beschermen en beveiligen, en jullie waarheid in de Aarde te aarden. Het moment dat jullie je licht deelden met mij was vele levens geleden; Het was een moment van Goddelijke genade en zegeningen terwijl we het creëren van zo'n diepe band van vertrouwen integreerde. Ik eer en houd deze heilige ervaring met jullie in mijn hart en ziel vast. Ik zal jullie licht eren en beschermen totdat jullie klaar zijn om jezelf binnen de aardse realiteit los te maken van de cyclus van reïncarnatie. In ons moment van de verbinding, nu zo lang geleden, deelde ik ook mijn licht en bewustzijn met jullie als een geschenk, jullie houden dit nu ook vast in jullie ziel. Mijn cadeau voor jullie op dat moment was dat ik jullie altijd zou begeleiden op jullie paden van exploratie en ontdekking op de Aarde, deze belofte geldt nog steeds.


Ik heb een heilige band geïntegreerd en gecreëerd met iedere ziel die geïncarneerd is op Aarde, vóór hun eerste bestaan op de Aarde. Dit betekent dat wanneer jullie verbinding maken met mijn energie en aanwezigheid, maken jullie ook een verbinding met de pure essentie van elke ziel of het nu een mens, dier, plant of iets anders is. Ik bewaar en bescherm de zuiverste essentie, het licht en het bewustzijn van elk wezen op de Aarde. Jullie eigen licht is zo helder, uitgebreid en rijk met de waarheid van de Schepper. Stel jullie voor dat jullie alles belichamen dat jullie zijn en dan het gelijkwaardig niveau van de waarheid van elk wezen op de Aarde belichamen. Het is mijn wens dat de mensheid mijn aanwezigheid begint te herkennen vanuit een nieuw perspectief zodat zij zich beseffen dat ik een grote bron, voogd en een baken ben van alles dat de Schepper is. Als jullie jezelf toestaan om mijn waarheid en bestaan met jullie te erkennen, staan jullie jezelf toe om de uitgestrekte, krachtige en Schepper natuur van jouw wezen te erkennen, evenals die om je heen.

Opnieuw Verbinding Maken Met De Belofte Van Moeder Aarde.

'Moeder Aarde, ik erken u als een bewaker van mijn pure licht en essentie zoals ik besta op en de Aarde verken. Alstublieft verwelkom mij in de kamers van uw hart en ziel. Laat me gaan zitten, mediteren en aanwezig zijn in uw glorieuze, genadige en liefdevol licht wat mij omringt. Ik ben bereid om u te ontvangen, om u te erkennen op een nieuwe manier.

(Neem een moment om het licht Van Moeder Aarde in te ademen in je wezen om je bewust te worden van haar aanwezigheid.)

Moeder Aarde, samen hebben wij een prachtige zegen van onze energieën synthese vóór mijn eerste incarnatie op Aarde ervaren. Alstublieft, herinner mij aan dit moment, herinner mij aan de uitwisseling die plaatsvond tussen ons, de impact op mijn wezen en de diepe liefde die ik heb ervaren. Herinneren me aan uw belofte en geschenk aan mij op dat moment. Laat me voelen, en uw energie herkennen die zich samenvoegde met die van mij toen u beloofde mij te vrijwaren, te beschermen en te begeleiden door deze Aardse realiteit. Ik wil herinnerd worden aan onze ware verbinding zodat ik nu meer volledig uw aanwezigheid met mij en steun kan ervaren zoals de bedoeling was.

(Neem even de tijd om te ademen in het licht, bewustzijn en de herinnering dat  ik, Moeder Aarde, deel en ontwaak binnenin jouw wezen vanaf onze eerste ontmoeting.)

Moeder Aarde, ik nodig u uit, als de timing passend is aan mij het licht, bewustzijn en waarheid te onthullen die ik met u gedeeld heb voor mijn eerste incarnatie op Aarde, toen ik in een toestand was van volledig herinnering aan mezelf als de Schepper. Laat me een glimp opvangen en mijn waarheid door u heen vernemen. Dank u.'

(Neem zolang als jij je geleid voelt om alles waar te nemen en te accepteren wat ik, Moeder Aarde, deel met jou als ik jouw waarheid weerspiegel aan jou om jouw herinnering te activeren.)

Verbinding maken met Bibliotheek van Wijsheid van Moeder Aarde

Ik, Moeder Aarde, ben gelijk aan een bibliotheek van de Schepper's wijsheid, bewustzijn, begeleiding en waarheid. Ik bewaar en bescherm de ziel essentie en waarheid van elk wezen die is geïncarneerd op Aarde. Dit betekent dat als jullie begeleiding, nieuwe inzichten, wijsheid willen ontvangen of jullie spirituele kennis uit willen breiden jullie verbinding kunnen maken met mijn energie en aanwezigheid, en met mij datgene delen wat jullie nodig hebben. Ik zal dan het meest geschikte Licht en bewustzijn voortbrengen om verbinding te maken met jullie wezen, en voor jullie om te overdenken, en aldus jullie doen ontbranden en helpen  bij het verkrijgen van de inspiratie die jullie nodig hebben. Jullie mogen mij benaderen om inspiratie op te doen over elk onderwerp of het nu geestelijk, fysiek, over de Aarde, de innerlijke niveaus of jullie spirituele evolutie gaat. Ik ben klaar om jullie dienstbaar te zijn.

'Moeder Aarde, ik erken u als een bibliotheek en een fontein van kennis. Ik vraag u om mij te verwelkomen in de lichtkamers van uw ziel en hart. Laat mij profiteren van de rijkdommen van Schepper kennis en wijsheid die u beschermt. Alstublieft, breng voort en aard in mijn wezen en bewuste geest alles wat u voelt dat passend is voor mij om nu te begrijpen.'

(Adem in het licht en bewustzijn wat ik nu met jou deel, laat je geest vredig zijn terwijl je elke dagende inspiratie observeert. Wanneer je klaar bent of begeleiding voelt kun je elke vraag stellen waar je hulp of inspiratie voor wilt krijgen.)

Laat Moeder Aarde Jouw Innerlijke en Uiterlijke pad Ontwaken

Een van mijn doelen is om jullie te begeleiden bij het verplaatsen langs paden die de groei, ontwaking en herinnering aan jullie Schepper aspect in jullie wezen ondersteunen. Ik, Moeder Aarde heb de mogelijkheid om jullie te begeleiden in jullie innerlijke verkenningen en paden van ontwaken evenals het ondersteunen en inspireren van jullie in het ervaren van aangewezen paden in jullie fysieke werkelijkheid en het dagelijks leven op de Aarde.

Als jullie twijfel voelen over de volgende stap met betrekking tot jullie spiritueel ontwaken of ervaring op de Aarde, dan kunnen jullie een beroep doen op mijn energie om je te helpen. Ik ben in staat om jullie te helpen, want toen ik beloofde om jullie licht te beschermen en jullie essentie te verankeren in de Aarde, heb ik ook van jullie, begeleiding en begrip voor jullie reis en paden op de Aarde voor elk levensduur ontvangen. In werkelijkheid, hebben jullie al met mij de informatie gedeeld die jullie nodig hebben op dit moment omdat jullie alles voorzagen wat jullie nodig zouden hebben en wat vereist was om jezelf te helpen op elk moment van jullie reis.

Ik nodig jullie uit mijn kamers van licht binnen in mijn hart en ziel binnen te gaan. Vraag me de nodige informatie, inspiratie en begeleiding met jullie te delen om jullie in staat te stellen om jullie huidige pad op Aarde te realiseren, een nieuw pad dat moet worden geactiveerd en verkend of om een beter inzicht te ontvangen om jullie voortgang op jullie pad te helpen. Jullie kunnen om te zien, voelen of te bevestigen, of voor het krijgen van hulp bij jullie spirituele innerlijke pad. Jullie kunnen je dan verbinden met mij om jullie fysieke, Aardse en materiële pad te verkennen.

Er is een derde pad dat ik aan jullie kan openbaren; dit is jullie pad verbonden met het in harmonie werken met en in dienstbaarheid voor de Aarde, evenals voor de evolutie van de Aarde. Vaak is dit pad een begrip welke velen niet willen zien omdat het hen uitnodigt om hun heilige talenten, vaardigheden, kwaliteiten en waarheid te herkennen, dit te verzamelen om een positieve invloed op de Aarde te creëren. Dit pad vereist van jullie om geloof in jezelf te hebben, de Schepper en mijn energieën, evenals het vertrouwen met moed in jullie vermogen om de transformatie op gang te brengen op een positieve en liefdevolle manier. Een erkenning van jullie innerlijke kracht is nodig voor jullie om volledig te kunnen beginnen aan het pad van Goddelijke dienstverlening van de positieve evolutie van de Aarde.

Ik nodig jullie uit om wat tijd te nemen om verbinding te maken met mijn aanwezigheid; Er is veel dat ik energetisch met jullie wil delen om jullie te ondersteunen in het dienstbaar zijn aan allen en de Aarde. Met de grotere aanwezigheid van de hogere aspecten van jullie ziel belichaamd binnenin jullie wezen is het nu tijd om mijn waarheid te erkennen en de enorme hulp die ik kan delen met jullie evenals door wegen toe te staan zich met gemak en perfectie te ontvouwen.

Ik ben aanwezig om jullie te ondersteunen op elk moment; Ik hou van jullie,

Moeder AardeVertaling: wakkeremensen.blogspot.nl