Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 4 januari 2017

Dagtekst van Woensdag 4 Januari 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Woensdag 4 Januari 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Haarden van licht die een verbinding maken tussen de aarde en de hemel –

"Het is nodig om haarden van licht te creëren over de hele wereld, zodat ze een verbinding maken tussen de aarde en de hemel. Ze vormen levende kanalen waarlangs de goddelijke zegeningen afdalen voor alle mensen. Gelukkig bestaan dergelijke haarden reeds, want zonder hen zou de aarde ten prooi vallen aan al de donkere en destructieve krachten.

Wil je echt je familie, je land, de hele wereld helpen? Probeer dan overal waar je komt, een bron van licht te creëren, maak jezelf tot een bron van licht, waardoor de aarde in contact kan komen met de Hemel. Dit is de meest glorieuze taak die je kunt ondernemen: ervoor zorgen dat alle menselijke zielen profiteren van jouw inspanningen, zodat zij spiritueel voedsel en vreugde ontvangen dankzij jouw werk."