Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 9 januari 2017

Dagtekst van Maandag 9 Januari 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Maandag 9 Januari 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Goddelijke wijsheid - vertrouw haar, want ze heeft alles voorzien voor onze evolutie

"Alle voorwaarden voor ons succes en ons geluk zijn aanwezig, maar vaak willen we dat niet erkennen. Waarom? Omdat de gebeurtenissen zich zelden voordoen zoals we hadden gedacht of verwacht. Maar als hetgeen we verwachten zich zou voordoen, zouden we misschien worden blootgesteld aan nog grotere moeilijkheden en teleurstellingen. Heb je daaraan gedacht?

De goddelijke wijsheid geeft gehoor aan onze verzoeken. Maar ze doet dit door middel van gebeurtenissen, waarvan de betekenis ons ontgaat: we zijn nog niet voldoende helder van geest om de signalen te interpreteren die ons de reden van deze gebeurtenissen onthullen, of de reden van de ontmoetingen die we hebben of voor de aanwezigheid van bepaalde mensen in onze omgeving. Op een dag zullen we dit zeker wel begrijpen, en in afwachting moeten we vertrouwen op de Hemel, die alles voorzien heeft voor onze evolutie."