Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 31 januari 2017

Blossom met de Galactische Federatie van Licht / 30 januari 2017

Blossom met de Galactische Federatie van Licht
30 januari 2017

Blossom:  Hallo mensen Van de Wereld! Ten eerste van alles laat me zeggen dat het onderwerp om over te praten niet is omdat ik gedeprimeerd ben. Dat ben ik niet. Maar soms… en ik heb anderen dit ook horen uitdrukken, alles schijnt een beetje zonder zin te zijn! Ik WEET dat we hier zijn om Lief te hebben en om de Vibratie omhoog te brengen van onszelf en De Planeet, maar TOCH … de conversaties van elke dag enz… schijnen zo triviaal te zijn,(onbeduidend) als je ziet waarom we hier zijn om te doen. Enige raad daarvoor?

Federatie van Licht: Goedendag voor jou. Dank je voor je consequentie om gedachten te brengen die veel mensen hebben op je Planeet. We konden mogelijk niet zo’n gedachte zien, want niets dat we doen of over denken of op enige wijze uitdrukken, zou werelds(mondaan) of als zinloos gezien worden.

Bloss: Nou, dat is het nou net! Ik weet dat ik me niet op deze wijze moet voelen. Ik zou het van alles het beste moeten maken en dat probeer ik ook. Maar, dat stopt mijn onderliggende gedachten niet zoals “Wat is de zin van die ‘trivaliteit’… of in mezelf denken terwijl je iets anders doet met anderen: ‘Hoe verwijdt dit onze zielen en ook onze Planeet? Veel activiteiten of gesprekken schijnen een Hoge Vibratie in zichzelf te dragen.


Fed.v.L: Laten we beleefd maar toch ronduit met je zijn Blossom. Deze houding over dingen wordt door jezelf voortgebracht. Deze houding is hoe je VERKIEST te denken. Je KUNT totaal KIEZEN om je gedachten te veranderen rond enig gegeven gesprek of activiteit… En je hele Wezen… je Gehele bedoeling om hier te ZIJN… van GROTE VREUGDE te laten zijn!

Bloss: Dat weet ik ook. Maar… met respect… het Leven hier beneden is soms …er is niet altijd zonneschijn, lolly’s en regenbogen!

Fed.v.L: Maar, als je ervoor kiest dat dat het wel is… zou het dat zijn… en het doet er niet toe, in welke omstandigheid.

Bloss; Alles wat ik nu denk is dat men een hoog geëvolueerde ziel moet hebben, of om door de dagelijkse afgezaagdheid te komen, of door de vruchteloze conversaties om van elk moment een vreugdige te maken.

Fed.v.L: Dat is zo. Dat is aan jou!

Bloss: Zo’n hard werk voor het denken om voortdurend in staat te zijn dat te bedenken. Soms wil ik er gewoon ‘vanaf zijn!’ Geen belediging aan iemand…. Maar het punt waarop we zitten op onze Planeet schijnt NOG STEEDS die van een triviale achtervolging te zijn, ze zullen dat in hun triviale stuk vinden!

Fed.v.L: En wie ben jij om te zeggen dat ze dat wel of niet vinden?

Bloss: Ik Blossom Goodchild, ben gewoon hier mijn gevoelens aan ‘t uit te drukken over hoe ik me soms voel. Zoals ik vaak eerder gezegd heb, ik heb een gezegend leven en toch, heel vaak… vraag ik me dat af over deze Planeet en iedereen die op haar zeilt!

Fed.v.L: Toch koos je om hier te zijn.

Bloss: Liefste Licht Wezens… ik weet al die dingen… want we hebben er vele keren over gesproken… en ik zeg niet ‘Ik weet dat, Ik weet dat, Ik weet dat’ op een verwaande manier. Ik zeg dat… dat gezien zo velen van ons dit allemaal WETEN… dat het onze keuze van houding is enz. … hoe kan het dat ons denken nog steeds regelmatig deze gedachten hebben van ‘Geeuw geeuw geeuw’?

Fed.v.L: We willen openlijk met je spreken over dit onderwerp.
Jullie zijn voortdurend onder aanval van degenen die ‘jullie Planeet leiden. Veel meer onder aanval dan je je realiseert… en op veel meer manieren dan je je realiseert.

Bloss: Veel lezers willen dat je uitweidt over wat die methoden van aanval zijn?

Fed.v.L: En om veel redenen wensen we niet in groot detail te gaan.

Bloss: En jullie weten dat veel mensen zullen zeggen dat jullie nooit vragen echt beantwoorden… jullie ontduiken ze… daarom; zijn jullie niet ‘authentiek’. ( Ik weet dat jullie van de Waarheid zijn… ik wil gewoon een advocaat zijn, zodat frustratie tot op een minimum kan blijven!.

Fed.v.L: Liefste ene… we hebben vele keren gezegd dat we niet hier zijn om indruk te maken. Dat is een populariteits wedstrijd. Zielen resoneren op wat we zeggen of ze resoneren niet. Wij hebben geen agenda anders dan in het Licht te dienen.
Het is soms, dat we dat niet intens volgen en in detail treden betreffende een bepaalde zaak… dat is om een zeer goede reden. Waarom, ON EARTH! zouden we jullie willen triggeren (een grap uit willen halen)

Bloss: Dat zouden jullie niet, maar sommigen zeggen dat jullie geen vragen kunnen beantwoorden, jullie vermijden dat omdat je niet van de Waarheid bent. Dus ik laat jullie dit gewoon uitleggen.

Fed.v.L: We komen om te helpen. Dat wat we KOZEN om uit te drukken is zorgvuldig samen verwerkt zodat deze boodschappen ontvangen worden door IEDEREEN (en we bedoelen IEDEREEN)… en die kunnen je niet in enig probleem brengen… Als je dit begrijpt. We denken dat je dat doet.

Bloss: Ja… om me te beschermen. Dus, terug naar ons die onder aanval liggen. Hoe veel beïnvloedt dit ons Wezen?

Fed.v.L: In grote mate! Het smoort je spirit zodat je soms de manier waarop je deel bent van het over alles heen plan om te onderdrukken en om ongemak in zichzelf te brengen.

Toch, zijn jullie hier om dat te overstijgen. Het is in deze tijden waarop je voelt dat alles zo zinloos is dat je TERUG MOET VECHTEN. Want jullie weten beter. Jullie weten dat het een adem en een gedachte weg is dat je verandering maakt in dat waarmee je ‘gevoed wordt’… naar een plek van voelen dat zo HOOG is en zo BOVENOP DE DINGEN IS… in een ogenblik.

Jullie weten dit. Daarom kun je dit doen met het grootste gemak.
Wees je bewust als je die gedachten hebt, wat ze zijn en waar ze vandaan komen en waarom je die hebt. Die kennis, op zichzelf kan je onmiddellijk zulke gedachten en gevoelens laten overstijgen.

Hoe meer je dit hebt… hoe meer degenen die niet willen dat je je Licht schijnt aan het overwinnen zijn.

Hoe meer je je gedachten verandert… zo eenvoudig zo gemakkelijk… Hoe meer JIJ… HET LICHT aan het overwinnen is. Zie je? Zo eenvoudig Liefste Mensen.

Bloss: Ik sta bekend dat ik ergens blijf plakken waarop ik mijn denken heb voorbereid. Soms moet ik mezelf disciplineren, wat meer dan op andere tijden. Ik denk dat het een zaak is van zeker stellen dat dit is, waarvan je zegt, een prioriteit wordt. Om je meer bewust te worden wanneer ik die gedachten heb… die komen niet van mij… die worden naar me toe gezonden… in de ‘vermomming’ van dat ze van mij komen.

Fed.v.L: Correct Liefste ziel. En hoe meer je kiest om dit te herkennen… hoe meer je dit kun VERANDEREN.
Waarom zou het zijn dat jullie … ieder van jullie… in je Licht… zou voelen dat alles zo zinloos is en dat je de Planeet wilt verlaten?

Bloss: Ik maak het gewoon duidelijk dat ik ‘mezelf nooit weg zou halen’ … Ik wil gewoon, zo nu en dan, de volgende bus nemen naar buiten.

Fed.v.L; Dat begrijpen we. Maar WETEND in de volheid voor het zelf/van het zelf… door het LICHT DAT JE BENT… IN WAARHEID… WEET je waarom je hier bent.
OM LIEFDE TE ZIJN…en om de Vibratie op te heffen van het zelf en alles om je heen.

Wat een absolute eer!
Wat een absolute Vreugde!
Wat een prachtige manier om elk moment van de eraan dag te besteden!
Als je dit accepteert … en DAT IN DE PRAKTIJK BRENGT…

Als je waakzaam bent ‘tot op de laatste graad over ‘het uitkijken naar/ je bewust zijn van… gedachten die niet dienen…
Als je KIEST OM KRIJGERS VAN HET LICHT te zijn bij elke ademhaling…

DAN… Liefste Mensen, zul je het verschil VOELEN van wie je bent… dan zullen de gedachten van trivialiteit maar een Nano seconde nemen van je tijd voor ze uiteen gejaagd worden… opzij gezet worden.

En hoe GOED Zul je je VOELEN bij dit WETEN… dat OP GEEN WIJZE  diegenen van minder Licht … zij die een ander spel spelen… je gedachten vast houden en je naar hun lager niveau brengen.

JULLIE ZIJN ZO VEEL MEER DAN DAT.
JULLIE ZIJN KRACHTIGE, MACHTIGE WEZENS VAN LICHT.
WEES ZE!
Hoe wensen we om tot op het diepste niveau door te dringen, dat door het ZIJN van het Licht dat je bent. … je alles en alles kunt overstijgen!

We zijn ons bewust van onrust in veel van jullie landen en er is veel zorg over wat het allemaal zal ‘opleveren’. Wij zeggen tegen jullie… laat die zorg los… voeg geen brandstof toe aan het vuur.

In plaats hiervan, voeg Licht aan het duister toe en straal je Licht en Liefde in ALLE situaties die gemak brengen.

DIT Liefste Mensen…is hoe de situaties zullen worden gerectificeerd.
DIT… Oh zielen van Goddelijke Bron… is hoe je je Planeet terug in evenwicht brengt.

We hebben gezegd dat er veel beroering (omwenteling) zal zijn om uiteindelijk evenwicht ‘Thuis’ te brengen.
DAT is wanneer je in je eigen stuk komt.

DIT is als je stevig staat… als je je zwaarden van Licht in de hemel heft en je zegt:
WIJ ZIJN HIER! WE ZIJN HIER OM VREDE TE BRENGEN NAAR DEZE PLAATS. DIT IS WAAROM WE KWAMEN EN WE ZULLEN …DOOR HET HOOGSTE LIEFDE LICHT… ONZE WENSEN VERVULLEN EN WE LATEN HARMONIE EENS TEMEER REGEREN. DIT IS ONZE EED AAN ONS ZELF EN AAN ALLEN.
EN ZO IS HET.

Willen jullie dat Liefste Zielen? Zijn jullie sterk genoeg om dit af te maken? Zijn jullie dat? Zijn jullie dat?

Bloss: Ja, dat zijn we! Ik voel het. Want met jullie helpende boodschappen, ben ik in staat om kracht te herwinnen  en WEET dat het echt heel eenvoudig is. Zeker, het kost oefening om in een vibratie te blijven dat ten allen tijden dient… maar het kost ook oefening om nu geen melk of graan  te nemen  omdat ik mijn denken er toe zet… het is gewoon een kwestie van discipline! Dus… ik pas dezelfde principes toe voor mijn gedachten en gevoelens… en LAAT mezelf worden wie ik ECHT BEN!

Fed.v.L: En jij weet Blossom, dat velen het niet eens zijn met je bewoording… dat men zich niet HOEFT te maken… want dat ben je gewoon. Maar, we zijn het met je eens… dat vanwege de gewone kennis van onderdrukkers van de ziel door buitenstaanders… men STERKER MOET zijn in hun houding en zicht.

Maar net als iets anders… Oefening baart kunst… en hoe meer men oefent, hoe gemakkelijker het wordt. Totdat het uiteindelijk geen inspanning meer kost. Net zoals het fietsen op een fiets, zoals je zou zeggen.

Bloss: Yep, en ik ben er vaak van af gevallen.

Fed.v.L: En je ging terug om vertrouwen te krijgen en jezelf te bewijzen dat je het kon… nietwaar?

Bloss: Dat deed ik… en ik kon het. Dank je Jongens. Zoals ik zei, WE WETEN DIT ALLEMAAL AL. We hadden gewoon, om een of andere reden, aandenken en punten en bemoediging nodig in deze tijd.

Fed.v.L: En wij Liefste Blossom zijn blij en gelukkig om deGEnen te zijn die die kunnen aanbieden… aan IEDEREEN. WE HOUDEN VAN JULLIE. WE ZIJN EEN.
WE ZIJN ER BIJNA.

Bloss:  WAAR?

Fed.v.L:  OP het Punt van geen terugkeren. Gezegend zijn jullie! WE GAAN OMHOOG.

Bloss: Dan kan ik maar beter mijn parachute vinden!

Fed.v.L: DAT HOEFT NIET, LIEFSTE… DAT HOEFT NIET.

Bloss:  In LIEFDE en dank …. Ladingen ervan… .