Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 18 januari 2017

Benjamin Fulford: Zal het Wereldoorlog of Wereld regering zijn terwijl het Presidentschap van Trump dichterbij komt 16 januari 2017

Benjamin Fulford: Zal het Wereldoorlog of Wereld regering zijn terwijl het Presidentschap van Trump dichterbij komt
16 januari 2017 / Auteur: Benjamin Fulford

De grote geopolitieke spelers voeren hun laatste handelingen uit terwijl het Presidentschap van Donald Trump en Westerse revolutie vaag opdoemen. Het Westerse militaire industriële complex voerde een van zijn laatste grote acties uit door een groot tankleger te stationeren in Polen. Dit is ogenschijnlijk gericht op Rusland maar is in feite een actie door een Christelijke alliantie inclusief Rusland welke gericht is tegen China.

Aankomend Trump secretaris van Staten Rex Tillerson, dreigde op zijn beurt om Chinese bases aan te vallen in de Zuid Chinese Zee. De achtergrond voor deze provocatieve opmerkingen, volgens CIA bronnen in Azië, is dat de Chinezen ook recentelijk10 miljoen mensen naar Indonesië hebben gestuurd als deel van een overeenkomst om de economische structuur van de Archipel op te bouwen, iets wat alarmbellen deed rinkelen in het Pentagon. Het Pentagon wil een nieuwe militaire bases bouwen in de Zuid Chinese Zee om zo de Chinese actie weer in balans te brengen, zeggen bronnen bij de CIA.

De Chinezen reageerden door het Westen er aan te herinneren, via de White Dragon Society, dat in 1979, tijdens de Sino-Vietnamese oorlog, toen Rusland een gemechaniseerd leger stuurde naar China, Chinees leider Deng Xiaoping het liet vernietigen door een waterstofbom. De resten van dit leger kunnen op Google Earth worden gezien en dienen als herinnering aan het feit dat een oorlog met China beginnen geen goed idee is, zeggen Chinese officieren bij de geheime dienst.

Het sabelgekletter betekent in ieder geval, de juiste positie innemen voorafgaand aan zware onderhandelingen over hoe we de manier waarop we deze planeet regeren veranderen dat zal in alle eerlijkheid opnieuw beginnen wanneer Trumps presidentschap begint. Het resultaat zal waarschijnlijk een soort van losse, democratische en meritocratische wereld regering zijn die wordt gevormd omdat de alternatieve nucleaire Holocaust ondenkbaar is, beweren bronnen betrokken bij de onderhandelingen.

Vergis je niet, het Trump Presidentschap is een tweede Amerikaanse revolutie en zal de activiteiten van de internationale geheime schurken regering zwaar beïnvloeden. Werknemers van de Russische geheime dienst namen vorige week contact op met de WDS om geruststelling te zoeken of het Trump Presidentschap toegestaan zou worden voort te gaan. Hen werd door de WDS verteld dat Trump niet weer een vermoord leider als Kennedy zou worden omdat Trump, in tegenstelling tot Kennedy, de steun heeft van het leger van de VS. Hier is wat bronnen bij het Pentagon hadden te zeggen over de zaak: “Een CIA complot om Trump om te knallen is onwaarschijnlijk omdat het leger hen de riot act heeft voorgelezen. Er zijn geen Geneva conventies voor binnenlandse vijanden van de staat en militair recht is snel en dodelijk.”

Echter, het zal Trump niet worden toegestaan om alles te doen wat hij maar wil, vooral wat betreft Israël, beweren de Pentagon bronnen. “De VN Veiligheidsraad stemt misschien op 17 januari om Israel 1967 grenzen op te leggen afgedwongen door sancties, ” zeggen ze. Israëlisch Eerste Minister Benyamin Netanyahu en Trump worden misschien gedwongen op te stappen als ze tegen de wil van de internationale gemeenschap zijn, terwijl vrede en het afrekenen met alle conflicten noodzakelijk is voor een globale valuta reset,” voegen de bronnen toe.

Russische FSB bronnen, waren op hun beurt in staat te bevestigen dat wanneer Donald Trump een bezoek bracht aan Rusland in 2013 hem de kans werd aangeboden om in dezelfde hotelkamer te slapen als waar Barack en Michelle Obama hadden geslapen. “Alles werd afgeluisterd en opgenomen in alle hotelkamers rondom het Rode Plein in Moskou, “ zegt een FSB bron wie bevestigde dat Trump werd gefilmd terwijl hij prostituees liet urineren op het bed waarin de Obama´s hadden geslapen. “Op dat moment dacht hij er niet aan dat hij president zou worden dus het kon hem niet schelen, “ zei de bron, welke een beveiligingsbedrijf voor Vips leidt in Rusland en beweert dat hij een kopie heeft van de opname. Echter, de Russen wijzen er op dat hij niets illegaals deed en dat hij nooit door hen werd afgeperst met dit incident. Trump heeft op zijn beurt al aangekondigd dat zijn eerste overzeese bezoek aan Rusland zal zijn om de Russische President Vladimir Poetin te ontmoeten.

Related WATCH: Trump Slams BuzzFeed As “Failing Pile Of Garbage”—Tells CNN, “You Are Fake News”

In ieder geval, wat er gebeurt in de wereld gaat niet over Donald Trump, hij is maar een aspect van een historische revolutie. Deze revolutie begon pas echt met de Britse stem voor het verlaten van de EU en het ging een stap verder met de verkiezing van Trump en gaat nu richting een Frexit of Frans exit uit de EU, terwijl de Franse hoop gevende President Marine Le Pen een ontmoeting had met Trump in New York, vorige week.

Zelfs als Trump wordt vermoord, zal de revolutie door gaan omdat er een fundamentele verschuiving heeft plaatsgevonden in de machtstructuur van het Westen die niet meer te stoppen is. De ongekozen, corrupte, Khazariaanse maffia bezat de Eu en gaat nu vervangen worden door een democratische Europese Gemeenschap dat het grootste land van Europa insluit, wat Rusland is volgens de gnostische Illuminatie. Deze groepering zal verbonden zijn met Noord Amerika en zal onderhandelen voor een 50/50 win-win nieuwe relatie met Azië wanneer het stof is neergedaald, zeggen ze.

De verandering in wereldmacht kan gezien worden in de verminderde invloed van de plutocraten die vorige week in Davos, Zwitserland bijeenkwamen. De enige belangrijke leider die dit jaar deelnam was de Chinese President Xi Jinping en dit was misschien niet zo verstandig van hem, zeggen bronnen bij het Pentagon. “Terwijl Xi Davos bijwoonde, namen cabal werknemers [Duits Eerste Minister Angela] Merkel en Bibi [Netanyahu]afscheid terwijl Trump weigert deel te nemen om te vermijden dat hij Xi ontmoet die misschien ook wordt weggezuiverd en vervangen door een kloon,” beweren de Pentagon bronnen.NSA en gnostisch illuminatie claimen beiden dat Xi verslag uitbrengt aan Evelyn de Rothschild en dat hij geen onafhankelijk Chinees leider is. Sinds de Rothschilds macht verliezen, worden hun proxies over de hele wereld vervangen, zeggen de bronnen. Dit is al gebeurd met Noord Korea´s Kim Jong Un, merken CIA bronnen in Azië op. Aziatische Geheime Dienst bronnen, staan er op hun beurt op dat Xi onafhankelijk is en aan niemand verantwoording aflegt behalve aan zijn collega´s in de Chinese regering.

In ieder geval, de echte rommel die moet worden opgeruimd bevindt zich niet in China maar in de VS waar een belangrijke zuivering verder gaat zich te ontvouwen. Het pedofiele en gerelateerde chantage netwerk in de VS machtstructuur wordt steeds verder ontmanteld in het zogenaamde Pizza gate schandaal. Ook, de kunstmatige droogte en de poging om Californisch boerenland in te pikken door de Khazariaanse gangsters zijn beëindigd door middel van geo-geïngeneerde stormen. Er zijn ook meer dan 150 FBI agenten in vijf steden, die samenwerken met het politie departement van New York,de Clinton foundation onderzoekend op het witwassen van geld en de financiering van de zogenaamde Islamitische terreur organisaties, merken Pentagon bronnen op. De Clintons, hebben als reactie gezongen als kanaries over hun voormalige bazen de Bush familie en hun Saudische en Duitse bondgenoten.

De Saudis, de Israëliërs en CIA facties achter het ISIS huurlingen leger, uiten op hun beurt bedreigingen tegen Trump, zo proberend oorlog uit te lokken door het aanvallen van Syrië en gebruiken nucleaire chantage met de bedoeling om zo controle te behouden over hun Midden Oosten olie gelden. Dit zal niet gaan werken omdat de totale planeet walgt van hun criminele fratsen en niemand wordt meer voor de gek gehouden door hun primitieve propaganda.

Ondertussen, gedraagt in Japan de slavenregering van Eerste Minister Shinzo Abe zich als een hert dat verstijfd is door het felle licht van koplampen terwijl de werkelijkheid naar ze toe snelt. De frauduleus gekozen Liberale Democratishe Partij regering hoopt nog steeds dat hun bazen, Rothschild agent Michael Greenberg en Bush agent Richard Armitage, op de een of andere manier toch aan de macht blijven en ze zullen beschermen. Ze dachten ook dat Japan geregeerd zou worden door China als deel van een overeenkomst die gedaan werd door de Bushes en Clintons met China, beweren Aziatische geheime dienst bronnen.

Verder, omgekochte stromannen als Shinjiro Koizumi, de zoon van aartsverrader Junichiro Koizumi, hebben de Japanse onderwereld doen walgen door te zeggen, wat Koizumi Jr. Recentelijk deed, dat ze berustten in het inkrimpen van de Japanse bevolking tot de helft van zijn huidige aantal. Je kunt er zeker van zijn dat een zuivering van deze verraders zal plaatsvinden in Japan wanneer eenmaal het opruimen van hun bazen in Europa en de VS is afgerond.

Een zuivering is al aan de gang in Zuid Korea, de andere Khazariaanse slavenstaat in Azië, met de impeachment van de President en een onderzoek naar omkoperij in de familie die Samsung controleert, hun grootste conglomeraat.

Boodschap aan Kroonprins Naruhito: red je land voordat het te laat is en de controle wordt overgegeven aan de Kim Jong Un proxy. Neem contact op met de White Dragon vertegenwoordigers in Japan als je niet weet wat te doen en zij zullen helpen. De tijd raakt op.

In ieder geval, de huidige impasse in wereldgebeurtenissen zal zijn hoogtepunt bereiken wanneer het Trump presidentschap begint op 20 januari. Degenen die vasthouden aan de oude structuur zullen worden weggespoeld in het toilet van de geschiedenis samen hiermee. “Het valt zichtbaar uit elkaar en zelfs de mensen bij de oude mainstream media beginnen hierover verslag uit te brengen,” merkte een illuminatiebron op. Degenen die de komende revolutie omhelzen en wensen de planeet te redden zullen een kans krijgen om te helpen door te helpen een nieuwe gouden tijd te beginnen.

http://antimatrix.org/

Vertaling: Lia.