Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 januari 2017

AE MICHAEL OVER 'DE WEG TERUG VINDEN' / 24 januari 2017

AE MICHAEL OVER 'DE WEG TERUG VINDEN'
24 januari 2017

Live channeling door Tetsiea tijdens een recent LichtFrequenties webinar

"Welkom kind van Licht. Ik ben Michael. 
Ik heb jou hier naartoe geroepen. En je hebt mijn roep gehoord.
Ik heb jou al een tijdje boodschappen doorgegeven die jij bewust of onbewust of onderbewust hebt ontvangen, die op meerdere manieren tot je gekomen zijn.
Ik heb jou hier geroepen om je te laten herinneren.  En te her-inneren  (gelach. .grapje). 

Ik heb jou het Licht hier terug laten vinden naar het Licht. Ik heb jou de weg terug laten vinden naar jouw verbinding; jouw kosmische  verbinding.
Ik heb jou de weg terug laten vinden naar het contact met mij. 

Ik ben degene die jou de laatste tijd geleid heeft in de grote verandering in je leven, de belangrijke keuzes in je leven. 

Die belangrijke keuzes die jij gemaakt hebt, die je te maken hebt komen van dat jouw frequentie aan het verhogen is en jij je aan het herinneren bent, steeds meer dat jij Licht bent. Dat jij bewustzijn bent in een aardse vorm. 

Je zou kunnen zeggen een Licht-Brenger die uitgezonden is. Die op dit moment geïncarneerd is in deze belangrijke tijd om een bijdrage te zijn aan het bewustwordingsproces van de mensheid. 

Jij bent een van de Lichtdragers, een van de Licht-brengers.
Jij bent een van de Kinderen van het Licht. Jij bent een van de Dragers van het Licht door jouw openheid. 

Als oude Ziel draag jij automatisch frequenties waar je ook bent. Daar ben je je meestal niet van bewust. 

Jullie met elkaar in dit Veld dragen een waanzinnig hoog Veld, een waanzinnig hoge frequentie dat jullie met elkaar verbonden zijn. De mensen die met jou in contact komen openen zich in deze frequentie. Als jij je verbindt met dit Veld, met deze frequenties, met mijn boodschappen, open je je in het Veld en open jij anderen in het Veld.  

Dit verlangen heb jij al van kinds af gehad om je hier mee te verbinden. Velen van jullie zijn het vergeten of hebben het afgesloten. Velen van jullie herkennen dit licht, dit veld al sinds je vroege jeugd. Soms heb je momenten gehad in meditaties dat je dit licht zag.
Welkom thuis in het Licht, Kind van Licht. 

Je hebt al heel lang de roep gehoord om BEWUSTZIJN uit te dragen, ieder op zijn eigen manier.

Deze boodschap is daar alleen een bevestiging voor. Weet dat ik je begeleid en dat ik trots ben op dat wat jij neerzet op de Aarde. En vind je van jezelf dat jij weinig aan t neerzetten bent m’n lieve kind, dat is allemaal maar in voorbereiding op een tijd die gaat komen. Ik wil je vragen een eerste stap te zetten in die Richting die voor jou roept, ook al is het maar een klein stapje. Weet dat ik mijn vleugels van Licht om je heen spreid en je bescherm. Velen van jullie zullen het komende jaar als uitdagend gaan ervaren. (Als een soort stretch ). 

Dat jij jezelf moet uitrekken en voorbij moet gaan aan de comfortzone. Stappen zetten die spannend zijn. 

Ik ga jou uitdagen Kind van Licht om groter te zijn dan dat jij jezelf ziet. Om dapperder te zijn dan dat jij jezelf ziet. Dit jaar gaat voor jou een magisch jaar worden. Het komende jaar waar jij nu naartoe aan het werken bent, anders had jij nu niet deze boodschap gehoord. 

Het komende jaar gaat voor jou magisch zijn en je trekt dat aan en die mensen trek je aan, als je dat gaat doen wat voor jou moeiteloos gaat. Datgene waar jij het meest gelukkig van wordt om uit te dragen. Om te geven aan de mensheid. Als jij die moeiteloze stroom uitzet komt die moeiteloze stroom ook terug. Ik wil je daarin graag begeleiden en je de weg laten zien. Merk dat met jou vele anderen zijn in dit veld zoals in dit moment. Het is ook belangrijk om je met hun te verbinden. Laaf je aan mekaar. Aan de Bron.

Want door de verbinding op dit hogere niveau open jij jezelf op een hoger niveau. Velen zul je op je pad tegenkomen die geen idee hebben van wat jij meemaakt. Denk niet dat je op hetzelfde niveau moet zijn maar blijf op je eigen frequentie en twijfel niet aan jezelf noch aan je eigen pad. Niet als afzetten tegen, maar omdat jij je eigen pad wilt gaan. Het komende jaar gaat voor jou een uitdaging zijn om in je eigen Licht te blijven staan. Je gaat merken om je heen dat heel veel donker tegenover licht uitgewerkt gaat worden. Kind van Licht zorg ervoor dat je in je eigen Licht blijft staan. Ga niet mee in de negativiteit. In die mening? In die manipulatie maar blijf in je Licht en je Liefde. Het enige dat jij kunt doen is liefhebben. ONVOORWAARDELIJK. Zonder grenzen. 

Weet dat ik van je hou en er ook voor je zal blijven zijn.

Ik ben Michael en dit is mijn boodschap."

©Tetsiea Blijham 2016