Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 6 januari 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 5 Januari 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
5 Januari 2017


We werden onlangs gevraagd: "Hoe vul ik mezelf met liefde?" We willen die vraag vandaag beantwoorden.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de onvoorwaardelijke liefde die Bronenergie altijd voor je beschikbaar is. Je kunt in verschillende graden van aanvaarding of ontkenning van die liefde zijn, maar je hebt altijd de mogelijkheid om jezelf terug brengen in die uitlijning door middel van keuze.

Dus de eerste stap van het vullen van jezelf met liefde is door jezelf open te stellen voor de ontvangst ervan. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Neem gewoon een moment om tot rust te komen, en vraag met je innerlijke stem gewoon om liefde te ontvangen en maak vervolgens de bewuste keuze om jezelf toe te staan het te accepteren en te voelen. Je kunt vragen om een infuus van de liefde van elk hoger vibrerend wezen waar je affiniteit mee hebt, of je kunt het meer algemeen houden door simpelweg voornemens te zijn Bronenergie, of universele energie te voelen.


De volgende stap om jezelf te vullen met liefde is door bewust de beslissing te nemen om jouw liefde te nemen en het zelf toe te passen. Je kunt je voorstellen dat je buiten jezelf stapt en liefde straalt naar jouw wezen vanuit je hartcentrum. Een andere prachtige techniek is om je innerlijke kind te visualiseren en die kleine jij in je schoot te laten nestelen en jezelf op die manier lekker verzorgen. Wilt je iets meer tastbaar, kijk naar jezelf in de spiegel met de intentie om je eigen aangeboren goedheid te zien en te eren, en jezelf liefde zenden op die manier is ook effectief.

Een andere prachtige oefening om je te helpen de liefde die je bent te ervaren is om uit jou manier van liefdevol zijn te gaan. Als je daar problemen mee hebt, kun je beginnen door tijd door te brengen met baby's, mensen of dieren, en genieten van hun onschuld en schoonheid. Zij zijn altijd betrouwbare opwekkers van de liefde die in jou bestaat. Vrijwilligerswerk of andere daden van dienst dompelen je ook onder in de ervaring van de liefde.

Dierbaren, jullie zijn allemaal wezens van liefde. Hoe meer jullie toelaten dat die waarheid zich vestigt in jullie wetendheid en ervoor kiezen om jezelf te leren kennen en jezelf laten zien, als die liefde, hoe meer vreugde jullie krijgen van jullie levens ervaringen. Het is echt Thuiskomen bij jezelf.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl