donderdag 19 januari 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Woensdag 18 Januari 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 18 Januari 2017De manier om te gedijen in deze energetisch intense tijden is door jullie wijsheid te gebruiken en om te gaan met wat de energieën ondersteunen. Er zijn tijden die actie ondersteunen en tijden die stilte en integratie ondersteunen.

Proberen tegen de stroom in te zwemmen of beide zullen alleen maar leiden tot frustratie en weinig laten zien voor jullie inspanningen. Als jullie wachten en ervoor kiest om doorheen jullie dag te navigeren op basis van waar de energieën van nature mee in harmonie zijn, zullen jullie merken dat jullie veel efficiënter zijn, in minder tijd en veel meer vreugdevol zijn, dan ooit tevoren.

Dit betekent dat als jullie zien dat er iets niet met gemak samenkomt, jullie jezelf toestemming geven om een andere dag naar terug te keren en dan kiezen wat wordt ondersteund, zelfs als wat wordt ondersteund het heel weinig doet!!

Wees gerust, er is nooit een moment dat er niets gaande is. Er zijn simpelweg tijden van tastbare beweging, en de tijden van vooruitgang gebeuren achter de schermen. Beide zijn even belangrijk en essentieel deel van de voorwaartse beweging.

Dus heb vertrouwen, Dierbaren, en omarm jullie aangeboren vermogen om de energieën voor jullie, nauwkeurig te lezen, en handel dienovereenkomstig. Het wachten op de golf, de ondersteuning wat jullie proberen te bereiken, gebruik jullie wijsheid en meesterschap, wat alleen jullie en het geheel uiteindelijk kan dienen.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl