Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 24 december 2016

SAUL: Jullie zijn allemaal geliefde kinderen van God / via John Smallman / 24 december 2016


SAUL:
Jullie zijn allemaal geliefde kinderen van God
via John Smallman /24 december 2016

"Jullie zijn allemaal geliefde kinderen van God, dus kom samen als familie in dit heilige Seizoen van Kerstmis".

Het kerst Seizoen is een tijd voor reflectie, vergeven, en je openstellen voor Liefde. In elk moment hebben jullie je eeuwige bestaan binnen het goddelijke gebied van Liefde dat jullie en de hele schepping in een enorm gebied van onvoorwaardelijke liefdevolle aanvaarding omhult. Zoals jullie al zo vaak is verteld zijn jullie Liefde, jullie zijn enkel het contact verloren met de waarheid van dit omdat jullie de spelletjes van afleiding en verstoring spelen waar de illusie op gedijt.

Doe een stap terug van de "buitenwereld", ga naar binnen naar jouw heilige plaats of altaar, waar de goddelijke vlam onophoudelijk brandt, die jouw terugroept naar de Bron en open je hart om de intensiteit van de liefde te voelen die jouw aanvaarding ervan verwacht. Het is jullie ware aard, en als jullie jezelf ervoor openstellen, omarmt het jullie, ondersteunt jullie, en machtigt jullie. Als jullie het toelaten in jullie harten zullen jullie angsten en zorgen weg vallen, en de energie, de levenskracht waarmee Het jullie begiftigd zal jullie wil en intentie versterken om volledig af te stemmen op de goddelijke Wil, dat in essentie onvoorwaardelijke Liefde is en aanvaarding van alle bewuste entiteiten zonder uitzondering.

Sandra Walter Toegangspoorten van Transformatie: Nieuwe Werkelijkheden Treden naar Voren / 23 December 2016

Sandra Walter
Toegangspoorten van Transformatie: Nieuwe Werkelijkheden Treden naar Voren
23 December 2016

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Dit is een krachtige bewustzijn-verschuivende passage, en de volgende twee weken zullen behoorlijk krachtig zijn. Velen ontvangen al hogere niveaus van fotonische codes, terwijl de Galactics en onze Hogere Niveaus dit Licht zachtjes en gestadig in het collectieve bewustzijn weven via zuivere buizen/kanalen.

Poortwachters en de Galactics hebben de instroom van dimensionale-verschuiving, bewustzijn-verschuiving frequenties voort geroepen, welke diegenen zullen beïnvloeden die kiezen voor de Kristallijne/Christus/Eenheidsbewustzijn belichaming. Dit is waarom zo velen een krachtige reiniging ervoeren tijdens de laatste poort (15-16 December). Terwijl het Licht de fysieke structuur hard raakte (zeer waarschijnlijk je rechterzijde, als een fysieke representatie van de loslating van de oude patriarchale structuren), bereidde het ons voor op de kolossale instroom waar wij mee aan het uitlijnen zijn voor de laatste Toegangspoort van 2016.

Versnelling van de Belichaming
Ik had een sterk visioen en een sterke download van hoe het DNA de verschuiving creëert van persoonlijke en collectieve tijdlijnen en werkelijkheden. Dit omvatte een afsplitsend effect, alsook gelijktijdige dimensionale ervaringen. Zonne Kosmische Christus belichaming omvat een besef van alle dimensionale aspecten van Zelf, alsook een hereniging met het Bron Bewustzijn. DNA creëert de brug tussen het Hogere en Lagere Zelf via de vibratie van Onvoorwaardelijke LiefdeLicht. Het is ook in staat van een zuivere buis te creëren van de IK BEN Aanwezigheid en het Zuivere Bron Bewustzijn in de vorm, wat het doel is van dit specifieke Ascentie experiment op Gaia. Straal Liefde uit vanuit je Gechristende Hartcentrum naar je DNA en de Gehele Schepping - vaak.

De Raad - Het einde van jullie huidige reis rond jullie ster. / via Ron Head / December 18, 2016

De Raad  -
Het einde van jullie huidige reis rond jullie ster.
via Ron Head / December 18, 2016

We zijn aan het einde van jullie huidige reis rond jullie ster gekomen, wat jullie 2016 noemen. In feite, maken jullie geen reizen rond jullie ster. Jullie achtervolgen het in een spiraalvormig patroon. Maar je huidige mentale beeld is functioneel, en dus is er geen echte reden om het op dit moment te wijzigen.

Verandering is iets dat nooit ophoudt. Het is onmogelijk voor jullie om ook maar iets aan te wijzen wat niet in een staat van verandering is. Het kan zo langzaam veranderen dat je het niet zien, maar het is aan het veranderen. En de perceptie dat dingen statisch zijn, maakt dat jullie je veilig voelen. Jullie voelen je veilig omdat je in het bekende bent. De toekomst bevat het onbekende. En jullie gebrek aan vertrouwen in jezelf maakt dat onveilig. Is dat niet zo? Als je volledig zelfverzekerd van jezelf waren, zouden jullie dan nog steeds de toekomst vrezen?


CHRISTUSLICHT – CHRISTUSBEWUSTZIJN / December 2016 / Elias

CHRISTUSLICHT – CHRISTUSBEWUSTZIJN
December 2016 / Elias

Light 01

Nu er meer en meer aan onze tradities wordt getornd, kennelijk mede uit 'respect' voor andersdenkenden die wij als gasten opvangen en verwelkomen, door de enen graag en door de anderen minder graag, lijkt het mij in deze voorkersttijd niet slecht om even stil te staan bij de werkelijke betekenis van het licht en bewustzijn van degene waarvan we de vijfentwintigste van deze maand de geboorte herdenken.

Het Christuslicht is aanwezig in het licht van de ziel van elk mens, dus ook in het licht van de ziel van atheïsten of aanhangers van eender welke religie. Het is gewoon een deel van het menszijn, het is de kern van liefde in ieders hart. In mijn eigen zielenlicht zie ik dat als gouden spikkels en het werken met het Christuslicht om anderen te kunnen helpen verrast mij steeds opnieuw door de bijzonder grote kracht.

Energie Update ~ ‘Real-Time’ Nieuwe Dag Aanbrekende Energie ~ Hergeboorte van de Ziel EN Spirit - Deel 2 / 23 December 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Energie Update ~ ‘Real-Time’
Nieuwe Dag Aanbrekende Energie ~ Hergeboorte van de Ziel EN Spirit - Deel 2
23 December 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Kunnen jullie voelen dat er iets veranderd is? Deze verandering kwam op 21/12/16 met de Zonnewende.
Een zeer nieuwe Hergeboorte van onze Ziel en onze Spirit op een nieuwe en ongeëvenaarde manier heeft zich voorgedaan. Velen voelen dit en zijn opgewonden - aangezien het zeer opwindend is! Ik kan bevestigen, als een Baanbreker in Real-Time dat dit gebeurd is, aangezien ik weet dat jullie zullen voelen dat er iets ‘anders’ nu energetisch gaande is.
Wij zijn door ZOVEEL heen gegaan leidend naar deze verbazingwekkende doorbraak waar wij op gewacht hebben … terwijl dit verder gaat om zich aan te passen en te vestigen.
Voorlopers en Wegwijzers voelden dit zeer diep en hiervoor complimenteer en eer ik jullie allemaal voor wat jullie ervaren hebben, aangezien, tenzij men werkelijk ‘weet’ hoe dit is, velen gewoonweg niet beseffen hoezeer diepgaand velen zich ‘gevoeld’ hebben en transmuteerden voor en met zichzelf.

Een Schrijven van de Schepper 23 December 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
23 December 2016 / door Jennifer Farley,
” Ga Voorbij”

how-to-let-go

Ga voorbij je negatieve gedachten van 'nood' of 'willen'.
In plaats daarvan, denk na en zeg: "Ik heb", "Ik waardeer", "Dank je wel".
Het Universum altijd overal voor.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5874 Verbijsterende Harten / 24 December 2016

Verbijsterende Harten
Brief uit de Hemel
24 December 2016


God zei:


Ik hoor het wenen in jouw hart. Ik hoor alles dat je hebt tegengehouden. Vandaag onthul je de Nonchalante Verdwaaldheid van Jouw Verbijsterende Hart. Hoe kan dit? Maar hier ben je:

“Geliefde God, naar Uw hart toe kan ik oprecht zijn. Mag Ik alleen U kennen. Mag ik mijn aandacht alleen op U richten en niet op mij. Ik ben moe van de aandacht die ik besteed aan mijn twijfels en zorgen, de een na de ander. Dit is mijn Leven en ik verspil het aan kleine aangelegenheden, voornamelijk eigenbelang en uitzinnige beslommeringen. Ik heb een God. Help mij God, om mijzelf van nut te zijn met U en niet mijn opeenstapeling van hartzeer.

“Waarom moet ik denken aan dat wat mijn hart onder druk zet, als of deze hoofdbezigheid van enig nut zou zijn? Ik ben diepbedroefd. Opschudding is niet het welzijn voor mijn leven, dus waarom waarom waarom besteed ik mijn leven aan dat wat mij de kop indrukt, terwijl ik mijn leven zou kunnen besteden aan dat wat mij verrijkt. Ik zou kunnen bijdragen aan anderen meer of minder. Waarom oh waarom, waarom zou ik vrekkig zijn?

vrijdag 23 december 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 774: De Menselijke Evolutie. / 23 december 2016 / Lee Carroll


774: De Menselijke Evolutie.
23 december 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, hoe past menselijke evolutie in onze huidige menselijke omstandigheden? Jij hebt verteld dat de mens zoals wij die kennen ongeveer 100.000 jaar geleden begon, maar dat er andere verschillende menstypen waren vanaf 300.000 jaar geleden. (dit uit mijn hoofd zodat de cijfers niet helemaal correct kunnen zijn)

Antwoord: Er is heel, heel lang leven op deze planeet en er waren ook verschillende typen mensen. Sommige typen ontwikkelden zich en kregen instinct. Andere typen ontwikkelden zich bijna tot wat jullie vandaag de dag zien. Wij vertelden jullie dat jullie huidige ras een afstamming heeft van maar 100.000 jaar zodat jullie zouden begrijpen dat ondanks dat er daarvoor ook mensen waren, de soort met de ingebouwde lessen en zaadlichamen (zoals gegeven door de zeven zusters) rond die tijd begonnen. Elke studie over een mensheid van voor die tijd is een studie over degene die niet zoals jullie zijn. 


Kerstmis 2016 / 22 december 2016 / Door Henk SteurKerstmis 2016
22 december 2016
Door Henk Steur

Alweer Kerstmis, de zoveelste keer alweer. Kerst-mis van de katholieke kerk, de mis van de Kerst. Ik voel meer voor Maria Licht-mis, ook zo’n kerkelijke feestdag. Met Kerst is veel elk jaar weer hetzelfde: De leuke spullen en de rommel in de winkels, de kerstmarkten die als paddenstoelen uit de grond verrijzen, en natuurlijk over de hele wereld weer een tweedaags kerstbestand waarna men er weer alles aan doet om elkaar, vaak beestachtig, af te maken.

Dit heb ik van jongs af aan nooit kunnen begrijpen: wat een vernuft – omdat anderen het jou zeggen een medemens om zeep brengen, en die “anderen” zitten natuurlijk zelf lekker thuis bij de warme kachel. “Voor je vaderland” zeggen zij dan, maar mijn vaderland is hier en niet ergens anders op de wereld!

Een Schrijven van de Schepper / 22 December 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
22 December 2016 / door Jennifer Farley,
” Jij Ziet.... Ik Zie”

6116884557_ae2e910073_being-in-flow

Je mag je fouten, je minder goede keuzes en je niet zo geweldige acties betreuren.
Ik doe dat niet!
 Ik bekijk alle mogelijkheden voor groei, leren en een hoop nieuwe ervaringen.
Als je die dingen nog niet gedaan en gezegd had,
zou je precies zijn waar je bent begonnen.
Niet beter, niet slechter ..... en juist daar hetzelfde oude ding doen dat je altijd hebt gedaan.
 Omarm en eer ze, ze hebben je goed gediend!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Dagtekst van Vrijdag 23 December 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 23 December 2016
door Omraam Mikhael Aivanhov

alleen de Stilte drukt de essentie van de Godheid uit –

"Je kunt de aanwezigheid van God voelen, maar je kunt niet zeggen wie of wat Hij is. Zelfs de grootste Ingewijden kunnen het je niet zeggen. En als je hun de vraag stelt, zullen zij met de stilte antwoorden, want alleen de stilte kan de essentie van de Godheid tot uitdrukking brengen. Trachten alles te zeggen wat God is, volstaat evenmin. Zeggen dat Hij liefde, wijsheid, macht, gerechtigheid is … het is waar, maar deze woorden omvatten niets van de goddelijke werkelijkheid; Zijn oneindigheid, eeuwigheid, volmaaktheid blijven ongrijpbaar. Men kan God dus niet kennen door over Hem te spreken of over Hem te horen spreken. Het enige middel om Hem te kennen, is diep in onszelf door te dringen, zodat we dit gebied bereiken waar de stilte heerst.

Stil worden is in zekere zin leeg worden en in deze leegte ontvang je de volheid. Want in werkelijkheid bestaat er geen leegte in de natuur: iedere materie die je verwijderd, wordt geleidelijk vervangen door een meer subtiele materie. Wanneer het je lukt van binnen stil te worden, dat wil zeggen dat je meester wordt over het lawaai en de drukte van de lagere gedachten en gevoelens, neemt het licht van de geest bezit van je. En juist dit licht is de goddelijke aanwezigheid."

Heavenletter 5873 Reis Eerste Klas / 23 December 2016

Reis Eerste Klas
Brief uit de Hemel
23 December 2016God zei:

Zo veel droefheid voor Mijn geliefde. Tranen willen naar buiten. Allergieën. Verdriet. Droefheid. Gevoel van verlies.

Wees goed voor jezelf. Verwen jezelf eens in de zoveel tijd. Herinner jezelf eraan dat je gewoon een reiziger bent, passerend door het Leven. Zou je willen reizen per boot, trein of vliegtuig?

Misschien antwoordt je, globaal genomen, met een trein. Maar misschien, voor een lange afstand, neem je in overweging --- een boot zou beter zijn, maar nee, te opgesloten, te veel vermaak. Ja, je zou de trein kunnen nemen. Als je wilt kan je alle vervoersmiddelen nemen.

donderdag 22 december 2016

Maria Magdalena / 5 december 2016 / Barbara Bessen

Maria Magdalena
5 december 2016 / Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

De vele gebeurtenissen in de wereld brengen ons steeds meer van ons stuk – dit is in het Veld momenteel heel goed voelbaar – onbegrip over een verkiezing, over de uitkomsten van politieke en economische gesprekken en beslissingen van de mensen die de macht vertegenwoordigen.

Ik heb over deze ontwikkeling in al die jaren geen duidelijke stellingname gehoord van de geestelijke vrienden. Soms kwam er alleen in een seminar commentaar of een betreffende verklaring van politieke of wetenschappelijke aard en ook over aardbevingen en soortgelijke gebeurtenissen. Het lijkt erop dat het “niet zo belangrijk” is.

Over het algemeen – en dit hebben velen van ons zich zeker niet gerealiseerd – leven wij allen een individueel leven vanuit onze gedachten en daden.

Wij hebben met de andere mensen alleen bepaalde zienswijzen afgesproken. Alle mensen weten wat een huis of een boom is. Al het andere is individueel. Wij herinneren ons de gebeurtenis, zoals de oer-inwoners van Amerika, de Spanjaarden die in schepen kwamen, niet echt opmerkten. Zij kenden geen schepen. Hun ogen, hun hersenen, namen hen niet waar. “Schip” was in hun systeem niet opgeslagen.

Licht en Kracht hebben we allemaal! Bang zijn voor je eigen Licht en Kracht / 21 dec 2016 / © Arend Zeevat

 Licht en Kracht hebben we allemaal!
Bang zijn voor je eigen Licht en Kracht
2016 © Arend Zeevat / deze versie WantToKnow.nl/be

‘Morning Sun’ – Edward Hopper (1952)
In ieder van ons is een onuitputtelijke bron van energie aanwezig, die alles met het schijnen en stralen van onze innerlijke zon – dus onze ziel – te maken heeft. Deze innerlijke zon is de levensessentie van onze ziel. Hij geeft ons levenskracht, onvoorwaardelijke liefdeskracht, scheppingkracht en bovenal een verlichtend bewustzijn van wie we zijn en wat het leven is. Het christelijke Kerstfeest, dat natuurlijk een gemetamorfoseerde kopie is van het oude zogenaamde Midwinterfeest, is in essentie gerelateerd aan de loop van de zon.

De zon lijkt zich door het jaar heen ten opzichte van de aarde te bewegen in een gang over de evenaar van zuid naar noord en noord naar zuid. Voor de astronomisch technische details van dit gegeven verwijs ik graag naar een stuk eigen onderzoek. Waar het mij in dit artikel om gaat, is het aan de hand van fenomenen in de natuur duidelijk willen maken, wat in relatie tot die uiterlijke natuur, er innerlijk in ons (mee)beweegt.

Arend Zeevat
Want, of wij ons er nu wel of niet bewust van zijn, we maken nog steeds een onverbrekelijk deel uit van die natuur en de in haar werkzame krachten. De hierna beschreven psychisch/emotionele processen, heb ik alleen kunnen verwoorden door ze voor een  groot deel in mijzelf te hebben ervaren. Een complicerende factor bij het ervaren van die natuurkrachten in ons is, dat wij hiervoor, door onze opvoeding en individualiteit onderdrukkende maatschappelijke conditionering, bang voor zijn gemaakt..

Bang voor de in ons gehuisveste krachtige Lichtwerking, die wij als kinderen van de Schepper in onze ziel met ons meedragen. Vanaf onze vroege jeugd is ons geleerd om datgene wat wij aan waarheids- en daaruit voortkomende wilsimpulsen in ons meedragen, vooral niet serieus moeten nemen. Daardoor heeft er gaandeweg een in kracht toenemende innerlijke zonsverduistering plaatsgevonden, die ons het innerlijk scheppend licht gedurende de rest van ons leven heeft doen vergeten.
Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 12 / 13 maart 2013 / via Dr. Kathryn E. May / geplaatst 22 december 2016

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 12
13 maart 2013 / via Dr. Kathryn E. May
geplaatst 22 december 2016

 

Dit hoofdstuk is nog niet herzien

Opperste Schepper heeft gesproken. U heeft de Nieuwe Geboden voor Ascentie ontvangen. Deze zorgvuldig opgestelde Universele Wetten behoeven geen interpretatie. Er zijn geen verborgen bedoelingen of geheime boodschappen in deze woorden; zij zijn gewoon de Ware uitdrukking van onze Schepper en geven ons de hulp om de komende dagen door te komen. Niemand op Planeet Aarde zal boven deze Wetten staan en niemand zal worden uitgesloten van het voorrecht op Ascentie – tenzij door hun eigen keuzes.

Waarom zou iemand er bewust voor kiezen, om te worden uitgesloten van deze glorierijke kans? Het is een simpele kwestie van bereid zijn om te aanvaarden dat er een leven is na de dood en het idee te aanvaarden, dat ieder van u verantwoordelijk is voor zijn eigen lotsbestemming. Bovendien hebben velen zich aangesloten bij de religie van het wetenschappelijk onderzoek, dat stelt dat niets geloofwaardig is, tenzij het kan worden gezien of aangeraakt door de vijf zintuigen. Dit beperkte standpunt heeft veel bereikt inzake het begrijpen van de fysieke wereld om u heen, maar het kan u niets leren over de mysteries van het leven in hogere dimensies.

WINTERZONNEWENDE 2016 21 december 2016 / door Fran Tielemans

WINTERZONNEWENDE 2016
21 december 2016 / door Fran Tielemans

Zoals in oude tijden op deze dag de vuren op de heuvels werden aangestoken, als teken van de terugkeer van het licht en uit dankbaarheid om het opnieuw gaan lengen van de dagen, zo zou het goed zijn voor onszelf en het collectief bewustzijn  om vandaag de focus te leggen op het Lichte, het goede, het heldere, het positieve. Inderdaad, de energie is heftig, en er is veel woeligheid rondom ons, maar net daarom zouden we vandaag de toorts moeten aansteken in onszelf. Net daarom is het een goed idee om tot stilstand te komen, op adem te komen, en contact te maken met de hoogste Liefde, Zuiverheid, Wijsheid, Sereniteit, Vreugde en Kracht in onszelf, om ons als lotus boven de modder van allerlei ego-beslommeringen uit te tillen.

Zoals gezegd: de energie is inderdaad heftig, en kan verschillende ‘ascensie-symptomen’ opnieuw doen opduiken, zoals spijsverteringsstoornissen, suikerdips, meer eten dan gewoonlijk, gevoel van onevenwicht, plots bijna de adem benomen worden door de hoge energie, afwisseling van hyperactiviteit en diepe vermoeidheid. Ons lichaam past zich aan aan de vele energie die binnenstroomt, net zoals de Aarde dit doet, door recente aardbevingen, cyclonen, zware overstromingen en vulkanen die actief worden. Maar we zijn intussen gepokt en gemazeld in energetische evoluties, en we weten dat er aan de basis van dit alles een grote groeiversnelling ligt. Dat we bij elke trillingsverhoging een soort barenswee kennen die de Nieuwe Tijd laat geboren worden, en dat hierbij een hele hoop oude resten tevoorschijn komen, die absoluut moeten opgeruimd worden. Dat na een dergelijke periode altijd weer verademing en vernieuwing komen.

Een Schrijven van de Schepper / 21 December 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
21 December 2016 / door Jennifer Farley,
” Waarom Vertrouwen?”

bnr-trust-tax-1041

Waarom blijf je vertrouwen?
Omdat je weet tot in de kern van je wezen dat je niet alleen bent,
 nooit geweest, nooit zal zijn.
 Maakt niet uit wat. Het is genoeg voor het moment.
Het hebben van geloof en vertrouwen is nooit bedoeld de overgave van wie je bent,
 aan iets of iemand, te zijn.
et is een weten dat er goed voor je gezorgd wordt.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Energie Update ~ ‘Real-Time’ Een Nieuwe Dag Breekt Aan ~ Hergeboorte van de Ziel EN Spirit / 21/22 December 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Energie Update ~ ‘Real-Time’
Een Nieuwe Dag Breekt Aan ~ Hergeboorte van de Ziel EN Spirit
21/22 December 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Ik werd deze ochtend (21ste) wakker en zag een prachtige roze/rode lucht terwijl de zon opkwam … Ik pakte mijn camera en nam een foto, maar voelde zeer sterk om daar te blijven kijken terwijl het opkwam … en terwijl ik dat deed kwamen de woorden “Het is een Nieuwe Dag die Aanbreekt” van Spirit - terwijl ik deze Nieuwe Energie inademde.
Als je verschoven bent met de 20/12 energieën (zie de vorige BB posten) … er is een ‘NIEUWE DAG AAN HET AANBREKEN” energie die doorkwam met de Zonnewende en zeer beslist was er een verandering in de energie in “Real-Time”.
Dat “gooit” licht op een weg/manier of deel van ons, die wij recentelijk losgelaten hebben of doorheen verschoven zijn. Van het oude dat zeer diep binnenin was.
Heel veel zielen voelen zich alsof zij “op het hek zitten” van het nieuwe, terwijl het oude aan het “proberen” is om omhoog te springen, maar ons niet helemaal bereiken kan of “houvast weet te krijgen” zoals het eens deed.

Welk pad kan een mens volgen in deze hectische tijden? / November 2016 / Berry Vincenta / Geplaatst 22 december 2016


Welk pad kan een mens volgen in deze hectische tijden?
8 december 2016 / Berry Vincenta
Geplaatst 22 december 2016

Voor heel veel mensen ziet het leven eruit alsof er heel veel wegen zijn afgesloten. Dit heeft alles te maken met die enorme omwenteling in het bewustzijn. Wanneer de mens van nu  naar de mogelijkheden kijkt binnen deze grote omwenteling in deze tijd, dan zal daarin een heel ander beeld ontstaan. Maar al datgene wat zo’n enorme druk legt op het bewustzijn in het leven van alledag van ieder mens, werkt zich uit in het persoonlijke leven. En in dat persoonlijke leven van u allemaal individueel, raakt het zaken aan in uw eigen onderbewustzijn, waar nu, juist in deze tijd, specifiek in deze tijd, u naar kunt kijken.

Velen die nog niet vanuit dat bewustzijn gedreven in het leven staan, zullen naar buiten blijven kijken, vanuit angst. Angst vanuit onveiligheid, angst voor verlies, verlies van al datgene wat zo vastgehouden wilde worden in de veilige eigen ruimte Maar juist, deze eigen veilige ruimte, gecreëerd in het persoonlijke leven, staat in deze tijd onder druk. En dit is niet zomaar, dit is een kosmische planmatigheid, die  in deze periode van evolutie moet plaatsvinden. En u allen bent niet voor niets in dit leven op deze plek in deze tijd. Daarom, om vanuit daar zo duidelijk in dat bewustzijn te kunnen staan, zult u ook begrijpen dat het vanuit het bewustzijn ook geen pas geeft om te verschuilen achter dat wat veilig was in dit leven. Maar vanuit de mogelijkheden van het heden te kijken. 

Heavenletter 5872 Wandelen door de Poorten van het Leren / 22 December 2016

Wandelen door de Poorten van het Leren
Brief uit de Hemel
22 December 2016God zei:

Geliefde, jij doet het verbazend goed in het Leven.  Is dit een nieuwe gedachte – dat jij het goed doet? Hoe jij je voelt over jezelf dat maakt heel veel uit in de wereld. Het lijkt dat je over je zelf gedacht hebt als onvolkomen, onvoldoende presterend, te kort schieten terwijl de Waarheid is dat je de wereld vult met grote bossen bloemen en als IK het mag zeggen, met Grote Liefde.

Het is niet langer nodig voor jou om eventuele restanten van schuld te houden. Ik spreek tot u, wie Mij ook hoort.

Blijf jouw Liefde in beweging houden en Leef er naar. laat het verleden los. Denk niet aan fouten. Verwijder het idee dat er iets aan de hand is. Terwijl je een mens bent, verstrikt in de wereld, wordt je perceptie in hokjes geplaatst. Je neemt waar dat er iets gebroken is, terwijl het ook mogelijk is dat wat je ziet jijzelf bent die vleugels krijgt en op eigen kracht vliegt .

woensdag 21 december 2016

JEZUS: Liefde is onaantastbare kracht en kan niet worden verslagen./20 december 2016/ via John Smallman


JEZUS:
Liefde is onaantastbare kracht en kan niet worden verslagen.
20 december 2016/ via John Smallman

Zoals jullie allemaal weten, zoals alle levensvormen, op dit moment geïncarneerd op aarde, weten - en ja, jullie weten! - dat alles stroomt zoals goddelijk gepland. Jullie zullen nieuwe mogelijkheden van de groei om te ontdekken, aangezien jullie spirituele bewustzijn en acceptatie van jullie kennis van de constante en ongehinderde goddelijke Liefdes stroom toeneemt, het loslaten van twijfel en zelf-kleineringen die jullie veel te lang in jullie harten hebben gehouden. Het zijn de ongeldige zelf-oordelen, die jullie veel pijn en leed hebben veroorzaakt door de eeuwen heen, aangezien jullie probeerden om jezelf te vernederen voor de onwerkelijke gezagsdrager die jullie hadden uitgevonden om jullie liefdevolle Bron te vervangen.

Stel jullie in plaats daarvan gewoon open voor de REALITEIT dat jullie innig geliefde kinderen van God zijn in een eeuwige en onveranderlijke relatie met de Bron en met alles van Gods volmaakte schepping. ACCEPTEER jezelf onvoorwaardelijk zoals God doet, het is echt krankzinnig het niet te doen. Er is slechts Liefde en daarmee ook de onvoorwaardelijke aanvaarding van alle door God geschapen wezens. En ALLEN zijn goddelijk gecreëerde wezens, omdat God ALLES DAT BESTAAT heeft gecreëerd. Er zijn geen onaanvaardbare wezens, ALLE zijn de geliefde kinderen van God. Wat God creëert is perfect, en die perfectie is eeuwig onveranderlijk.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR DE DECEMBER ZONNEWENDE 21 dec 19 December 2016 / Patricia Cota-Robles

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR DE DECEMBER ZONNEWENDE 21 december 2016
19 December  2016 / Patricia Cota-Robles

Met jullie hulp, terwijl we in de volle omhelzing gaan van deze 21ste december Zonnewende en de verenigde vieringen van dit jaar van Kerstmis en Chanoeka het Geschenk van Licht dat aan de Mensheid werd gegeven door de Geliefde Moeder Maria op 12 december om 12 uur ’s middags zal enorm worden vergroot voor elk mens op Aarde.  Deze Goddelijke Zegening van Moeder Maria bereidt elk een van ons voor op cellulair niveau om de instroom van Licht die de Aarde zal baden tijdens de eerste elf dagen van 2017 te weerstaan.

Dit Geschenk van Moeder Maria werd aan de Mensheid gegeven tijdens een Wereld Activiteit van Licht waarvoor ik gezegend was om te vergemakkelijken met Jacklyn Johnston tijdens haar prachtige online programma, Jullie die Ontwaken, ww.YouAwakening.com.

Op dat Kosmische Moment op 12 december, de dag die is toegewijd aan de Maagd van Guadalupe, namen duizenden mensen van over de wereld deel aan met ons LIVE en duizenden meer hebben deze schitterende gelegenheid ervaren door te luisteren naar de REPLAY (Herhaling).


Kolossale Energiegolf Overdekt de Aarde / 20 December 2016 / Jenny Schiltz

Kolossale Energiegolf Overdekt de Aarde
 (Plus Diagrammen Stijging LiefdeLicht Energie 19 t/m 21 December)
20 December 2016 / Jenny Schiltz

(Engelstalige Video)

Op deze dag van je leven / 20 December 2016 / Neal Donald Walsch

20 December 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat je deel uitmaakt van een Groter Geheel, en je bent
nooit, nooit alleen.

Het is verleidelijk, in moeilijke tijden, om je erg veel alleen te voelen,
alsof je deze reis in je eentje onderneemt,
zonder iemand aan je zijde, en niemand aan jouw kant.
Niets is verder van de waarheid.

Jij bent een aspect van Het Goddelijke.
God leeft in jou, door je heen.
"Ik ben met jullie alle dagen tot het einde der tijden"
zijn niet alleen mooie woorden.
Ze zijn waarheid.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl