Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 17 december 2016

Negen Stappen voor het aanzetten tot actie van de Violette Vlam in je leven / Bron: The Summit Lighthouse

Negen Stappen voor het aanzetten tot actie van de Violette Vlam in je leven

Zet elke dag een moment opzij  om de violette vlam te geven.

Je kunt violette-vlam decreten overal geven, op elk gewenst moment - in je auto terwijl je klusjes doet of voor het slapen gaan. In feite, gewoon een van de violette-vlam mantra's herhalen wanneer je je gespannen voelt, moe of geïrriteerd kan het verschil maken.

Maar je zult het grootste voordeel van de violette vlam hebben als je ten minste vijftien minuten per dag reserveert om te decreten zonder onderbreking.

Het beste is om decreten op een plek gewijd aan spiritueel werk, zoals een kapel of een goed verlichte, schone en geventileerde ruimte. Slechte verlichting, stof, slordigheid en muffe lucht belemmeren de stroming van spirituele energie.

Op je altaar kun je kaarsen, kristallen, bloemen en foto's van heiligen, Verrezen Meesters en dierbaren neer zetten.

Begin je violette-vlam sessie met een gebed.

Een Moment Van overweging: Hoe overwin ik mijn onzekerheid Geplaatst 17 december 2016

Een Moment Van overweging:

Hoe overwin ik mijn onzekerheid

 Geplaatst 17 december 2016
https://www.youtube.com/watch?v=p1PR_ST-nnM


Gepubliceerd op 10 feb. 2015
Veel mensen kun je herkennen alleen al uit de woorden die ze uitspreken. Vooral wanneer er woorden als misschien, wellicht en waarschijnlijk worden gebruikt.

Deze woorden geven het beeld aan dat ze niet zo zeker zijn wat ze zeggen. Woorden zijn echter de basis van hetgeen men uitspreekt en dat het ook de gedachten zijn. Als daar ook de daden eraan toe gevoegd worden is het plaatje compleet. Deze video helpt je om jouw onzekerheid te overwinnen...Matt Kahn Ik Ben Het Licht / 16 December 2016

Matt Kahn
Ik Ben Het Licht

16 December 2016


Wat zijn de gevolgen van de november verkiezingen in Amerika? 2016 / November 2016 / Berry Vincenta / geplaatst 17 december 2016


Wat zijn de gevolgen van de november verkiezingen in Amerika? 2016
8 december 2016 / Berry Vincenta
geplaatst 17 december 2016

De wereld is geschokt, een groot deel van de aarde, de wereld, de wereldbewoners is geschokt door dat wat zich uiteindelijk heeft getoond, wat tot een realisatie is gekomen, door de keuzes.

Eigenbelang en Wijbelang…….

Ik heb u vandaag heel veel over keuzepatronen verteld en ook hierin wordt de wereld eigenlijk gespiegeld in de keuzes die gemaakt zijn door hele grote groepen mensen. Mensen die zich kennelijk vrij genoeg voelden om uiteindelijk iets te kiezen wat volkomen anders was dan uiteindelijk werd gedacht dat het zou zijn. Het heeft te maken met dat wat in het onderbewustzijn van hele grote groepen mensen speelt.

Omdat er zoveel onvrede en zoveel vanuit persoonlijke onvrede heeft gespeeld, waar niet voldoende op is ingespeeld geweest, volgens al die mensen die die keuze hebben gemaakt, is daarin dit uiteindelijk tot realisatie gekomen. Dit wat de wereld nu zo gespiegeld terugkrijgt in degene die straks aan het roer staat van een heel groot land, zal daarin niets anders kunnen dan constateren hoe belangrijk het is dat een keuze die gemaakt wordt niet vanuit het eigenbelang wordt gemaakt, maar vanuit hart en WIJ-belang. En daarin ligt dus een heel groot stuk verschil.

Een Schrijven van de Schepper 16 December 2016 / door Jennifer Farley, ” Een….”

Een Schrijven van de Schepper
16 December 2016 / door Jennifer Farley,
” Een….”

160bca2b7045e1e8c1cbb162c8d1ab42

Jouw bestaan is een waar testament van wat een verlangen,
een gedachte, een moment, een Liefde kan doen.
Jij bent een wonder!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter 5867 Één voor Allen en Allen voor Één – Dit is Vreugde / 17 December 2016

Één voor Allen en Allen voor Één – Dit is Vreugde
Brief uit de Hemel
17 December 2016


God zei:

Wanneer, in plaats van lichtheid te voelen in jouw hart, voel je zwaarte, hier is wat te doen:

Wees gewoon met Mij. Je bent niet met mij om verplichtingen te hebben. Onze relatie hoeft niet te gaan over wat je voor Mij doet. Met inspanning of zonder, jij dient. Hij die dient glimlacht.

Weet dat je bent toegewijd. Al wat je hebt te doen is te zijn. Ik excuseer jouw voor inspanning. Ik excuseer iedereen voor inspanning. Inspanning is niet wat van Mij houden inneemt. Het bedient zich van vreugde. Je bent vreugde waard. Wees vreugdevol. Dit is wat Ik werkelijk wil van jou. Mijn Wil is om vreugde te voelen voor jou in het leven. Jouw toewijzing is vreugde en lichthartigheid. Vreugde van jou naar de wereld toe.
Zet het knopje aan in jouw hart dat zingt.

Kom, Ik zing met jou, Onze stemmen verstrengelen zich in één. Vreugde, vreugde aan jou, Vreugde aan God. Vreugde aan de wereld. Laten We gebruis toevoegen aan jouw vreugde.
Blaas voor altijd vreugde belletjes. Goed, nu lach je. Als je niet het gevoel van vreugde hebt, glimlach eerst en de vreugde zal komen.

vrijdag 16 december 2016

Jullie zijn Liefde, en niets anders! / 15 december 2016 / John Smallman


Jullie zijn Liefde, en niets anders!
15 december 2016 / John Smallman

De eenheid die God is, de Bron, de Allerhoogste Intelligentie, de Grote Wijsheid, is, zoals jullie al zo vaak is verteld, L I E F DE! Er is slechts Liefde. Open jullie harten ervoor. De enige reden dat jullie het niet voelen en ervaren is omdat jullie afgesloten zijn in angst. Jullie krijgen er een indruk van, kortstondige sensaties die erg goed voelen, maar jullie houden je nog steeds afgesloten aangezien de afleidingen van de illusie jullie angstige aandacht trekken. Alstublieft, OPEN JULLIE HARTEN! Jullie vertrouwen in het goddelijke plan is van essentieel belang! In wezen, hebben jullie binnenin jezelf dat vertrouwen, maar jullie blijven je gewaarzijn ervan vertragen. Het ontwaken van de mensheid is onvermijdelijk, onontkoombaar, goddelijk verzekerd, en vindt plaats op dit moment!

Wat jullie Lichtwerkers, dragers en houders hoeven te doen is NIETS! STA TOE alleen de Liefde die krachtig binnenin jullie allemaal brandt om door jullie heen te stromen, zonder beperkingen, en naar buiten om samen te werken, zoals vrijwel zeker zal gebeuren, met iedereen die jullie ontmoeten en communiceren!

Blossom met de Galactische Federatie van Licht van / 15 december 2016

Blossom met de Galactische Federatie  van Licht van
15 december 2016

Blossom: Hallo mijn vrienden. Het is Kersttijd hier op Planeet Aarde zoals jullie weten en ik voel dat dit onze laatste channeling van dit jaar is, vanwege verplichtingen en tijdstoewijzing! Dus kan ik deze gelegenheid nemen om jullie te bedanken voor alles dat jullie doorgebracht hebben dit jaar en om zo velen te helpen bij het omhoog brengen van onze Vibratie.

Federatie van Licht: Zij die wonen, zoals gekozen op Planeet Aarde in dit onschatbare seizoen. Het is met het grootste plezier om naar jullie toe te brengen… woorden… die dan IN VOLHEID GEVOELD KUNNEN WORDEN DOOR HET ZELF… wat vergroot en opheft.

Bloss: Het woord ‘speculeren’ komt in me op. Maar, die past niet bij een zin.

Fed.v.L: Je loopt op ons voor, Blossom. We speculeren inderdaad de huidige situatie op jullie Planeet en we vermoeden dat dit goed is. Alhoewel, voor sommigen kunnen ze misschien niet goed voelen. We bieden jullie sterk deze (volgende) woorden aan… waar je ziel mee kan resoneren en die kan begrijpen.
Breng naar voren, je grootste geschenken. Laat die schijnen vanuit je wezen als een Baken van Licht in stormige zeeën.

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf /16 december 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
16 december 2016

Wanneer je inzicht hebt in de huidige situatie op Aarde en deze begrijpt, is het voor jou duidelijk hoe het verder moet en dit wordt bevestigd door de ineenstorting van de controle van de Illuminatie over de zaken die plaatsvinden. Het tij is aan het keren, ondanks dat ze vergeefs proberen een bepaalde mate van controle te behouden. Er is een groter plan in werking dat, ongeacht de daden van degenen die proberen de zaken te bepalen, met een succesvolle voltooiing naar Ascentie zal leiden. Dus laat je, hoe je ook tegen de zaken aankijkt, niet ontmoedigen, want alles gaat goed. De laatste snikken van hen die hun ondergang tegemoet zien, zijn hoorbaar en velen zijn nu op de vlucht om zo aan de verantwoording voor hun daden tegen de Mensheid te ontkomen. Ze komen er niet onderuit en ze zullen, aangezien ze zich nergens kunnen verbergen waardoor ze kunnen ontkomen, de gevolgen van hun handelingen onder ogen moeten zien; gerechtigheid zal geschieden. Maak je geen zorgen over hun toekomst, want ze zullen oogsten wat ze hebben gezaaid en zoals alle zielen zullen ze desondanks, zodra ze zich naar het Licht keren, hulp aangeboden krijgen.


Jeshua: De Boodschap Van Duisternis./ via Pamela Kribbe /15 december 2016

Jeshua: De Boodschap Van Duisternis.
via Pamela Kribbe /15 december 2016

Lieve vrienden,

Ik ben Jeshua, ik groet u allen. Het is een genot voor mij om hier in jullie midden te zijn. Wij zijn verbonden als broeders en zusters. Gezamenlijk brengen we een nieuwe golf van bewustzijn in de wereld. Voel dat voor een moment in jezelf.

Jullie zijn fakkeldragers; jullie dragen een innerlijk licht in je. Zie voor je dat jullie een fakkel van licht vasthouden dat zich verspreidt in de duisternis. In eerste instantie worden jullie opgeroepen om dit licht in je eigen duisternis te verspreiden.

Zodra je hier bent geboren op Aarde, die vol van angst, illusie, van wantrouwen tegen het leven is, neem je deel aan deze wereld en in  zijn  poging om te ontsnappen aan diepe gevoelens. Vanaf het moment dat je geboren bent, en door je hele opvoeding - je vroege jeugd en adolescentie - wordt je uitgedaagd om te proberen vast te houden aan je licht en aan wie je werkelijk bent en gevoel. Wat een enorme uitdaging is dit!


Op deze dag van je leven / 16 December 2016 / Neal Donald Walsch

16 December 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat dit waarschijnlijk een goed moment voor je is
om jouw prioriteiten te resetten.
Bepaal opnieuw wat belangrijk voor je is.

Als het al een tijdje geleden is dat je hier naar gekeken hebt, moet je misschien
stoppen met wat je aan het doen bent en er vandaag nog naar kijken.
Wat echt belangrijk is op dit moment?
WIE echt belangrijk is op dit moment?

Ga dat doen. Ga precies naar dat.
Zet dat bovenaan op jouw lijst voor vandaag.
Doe het nu. Doe het nu

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Energie Update “Real-Time” Boodschap ~ “Velen Zullen Vertrekken” /14 December 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Energie Update
“Real-Time” Boodschap ~ “Velen Zullen Vertrekken”
14 December 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Energetisch met Volle Manen, zou ik in meer recente tijden de energieën gewoon voelen voorafgaand aan de feitelijke datum van aankomst. Echter deze Super Maan is (**zij woont in Australië, en loopt flink wat uren op ons voor…) anders - Het was de dag of avond erna dat dit meer gevoeld werd.
Er was een zoemend gevoel van zo een “gevoeligheid” dat zelfs het spreken aanvoelde als “irritatie”, zo gevoelig. Waardoor ik vroeg moest gaan liggen, in de late middag/vroege avond de dag NA de Volle/Super Maan … en dit is nieuw en anders.
En toen werd ik wakker gemaakt om 3 uur ’s nachts met een boodschap dat “velen zullen vertrekken”. Het was een zeer duidelijke en zachte boodschap die ik voelde, in feite dus kort en bondig of precies. Dit is nieuw en een eerste zoals dit. Terwijl er ook een nieuwe toonhoogte of suizend geluid vibrationaal, energetisch hiermee komt.

Een Schrijven van de Schepper / 15 December 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 December 2016 / door Jennifer Farley,
” Zachtaardig”

best-self-love-quotes1-1024x683

Wees zo zachtaardig voor jezelf als Het Universum voor jou is.
Ongeduld dient je nooit. Er is oneindig veel tijd om te groeien,
te veranderen, uit te breiden en lief te hebben.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter 5866 Liefde Die Slechts voor een Tijdje Duurt / 16 December 2016

Liefde Die Slechts voor een Tijdje Duurt
Brief uit de Hemel
16 December 2016


God zei:

Jij liefste en jouw gekibbel met degene waar je van houdt. De Liefde wordt scherpheid. De Liefde wordt zuur. De Liefde is bedekt door je dik te maken. De Liefde is verspild.

Verklaar de vrede. Ga verder. Ga voorbij aan de kleinheid. Keer terug naar de Grootheid.

Jij liefste en dan maak je het ongedaan alsof liefde op een spoel zit en passief wikkel je het af, alsof het zich afwikkelen van de liefde meer belangrijk was dan de Tegenwoordigheid van de Liefde. Hoeveel keren heb je de liefde in jouw hart ondermijnd?

Het is alsof je protesteert tegen de liefde. Op hoeveel manieren en hoe vaak kan een mens de liefde wegduwen en het omdraaien naar ergernis, frustratie en afwijzing van de liefde?

Waarom negativiteit uitoefenen in het Veld van de Liefde? Waarom het Licht omkeren naar de Donkerte? Je kan zeggen dat je het niet kunt helpen.

donderdag 15 december 2016

Voor het Overwinnen van Uiterlijke Omstandigheden. September 2016/Geplaatst 15 december 2016

Voor het Overwinnen van Uiterlijke Omstandigheden.
September 2016/Geplaatst 15 december 2016

Uit naam van Liefde, Wijsheid en Kracht, op gezag en overwinning van mijn eigen Geliefde Ik BEN Aanwezigheid, gebied en  sommeer ik iedere cel, ieder atoom en ieder elektron van mijn fysieke lichaam om te schitteren met het heilige Vuur van Onoverwinnelijke Liefde en Genezend Vuur van mijn geliefde Ik Ben Aanwezigheid en van de Geascendeerde Meesters van het Licht.

Ik roep de werking in van de wet van vergeving voor iedere schending door mij van de wet van Liefde in mijn dagelijkse leven en in het verleden. Ik gebied het onoverwinnelijke Vuur van Zuiverheid, van Bescherming, van Wederopstanding en Genezing om door mijn fysieke lichaam heen te schitteren, door mijn emotionele lichaam, mijn mentale lichaam, mijn etherische lichaam, mijn innerlijke kind en door mijn lichaamselementaal, dagelijks en ieder uur. Uit naam van Liefde gelast ik mijn volledige meesterschap en overwinning over alle uiterlijke omstandigheden in mijn leven om tot uitdrukking te komen. Ik vraag ook voor het openen en de terugkeer van al mijn spirituele geschenken. En zo is het, Geliefde Ik BEN!

De Raad: Een andere kijk op Eenheid / 12 december 2016 / Ron Head

De Raad:
Een andere kijk op Eenheid
 12 december 2016 / Ron Head 

We snijden nogmaals een van onze favoriete onderwerpen aan. En nogmaals doen we dat omdat jullie er dan een vernieuwde kijk op krijgen. Jullie begrip wordt iedere dag groter.

Laat ons eerst een kleine reis naar buiten maken. Laat ons kijken naar de Eenheid als hetgeen we Al Wat Is noemen. Als we naar buiten kijken, stellen we ons voor dat we in alle richtingen kunnen kijken, zo ver als de krachtigste telescopen die je hebt uitgevonden kunnen reiken. En dan nog. We weten dat zelfs deze uitgestrektheid slechts een heel beperkt deel is van wat er in werkelijkheid is, is het niet? En dit brengt niet alleen jullie verstand op hol, maar ook jullie computers.

Nu beelden we ons in dat we een willekeurig klein deeltje van deze uitgestrektheid eruit pikken, om te kijken naar de samenstelling ervan. Kijk om je heen en kies er zo’n deeltje uit. Is het een deel van je stoel? Een deel van de vloer? Van de muur? Jouw hand? De maan? Zoem in op het gebied. Als je naar iets organisch aan het kijken bent, zal je eerst cellen zien. Nog verder ingezoemd, zie je moleculen, dan atomen, dan partikels, dan energie. Dit is wat jullie wetenschappers hebben ontdekt. En gedurende de laatste honderd jaar is dit doorgesijpeld in wat jullie “algemene kennis” noemen.


Op deze dag van je leven / 15 December 2016 / Neal Donald Walsch

15 December 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat dingen werken in de samenleving,
 omdat de biologie het afdwingt.
De orde herstelt zich uiteindelijk, door psychisch evenwicht.

Camille Paglia zei dat, en het is belangrijk om te onthouden in deze tijden van grote verandering en schijnbare onrust.
Gesprekken met God zegt het zo: Het leven functioneert door het proces van het leven zelf.

Het enige wat je hoeft te doen is erop vertrouwen en toestaan dat het dat zal doen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlLiefdeLicht-Energie Stijging: De Grafieken Spreken voor Zich… 10 t/m 14 December 2016

LiefdeLicht-Energie Stijging: De Grafieken Spreken voor Zich…
10 t/m 14 December 2016
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)


Jeshua: Hoe herken je het Plan van Jouw Ziel? / Pamela Kribbe /14 december 2016

Jeshua:
Hoe herken je het Plan van Jouw Ziel?
Pamela Kribbe /14 december 2016

Lieve vrienden,

Welkom iedereen, Ik ben Jeshua. Ik groet jullie allen vanuit mijn hart. Ik ben verbonden met jullie, dus voel mijn aanwezigheid. Ik ben dat wat jullie harten met elkaar verbindt, want Ik vertegenwoordig de eenheid tussen ons allen.

Ik vraag jullie nu, om jezelf te aarden, om je lichaam te verbinden met de aarde onder je voeten en je voor te stellen dat er wortels ontspruiten uit de voeten in de bodem.

Voel hoe je bewustzijn is volledig aanwezig in deze ruimte en doordringt, door de wortels uit je voeten in de Aarde. Voel de kracht van onze collectieve energie, zodat we samen een veld van bewustzijn creëren met een diepe en zuivere intentie.

Vandaag hebben we het over het plan van de ziel en hoe jullie het herkennen in jullie dagelijks leven. Voor velen is het moeilijk om de richting en het doel van het doel van hun ziel te herkennen, omdat jullie vaak het gevoel verloren in deze wereld. Het is belangrijk om naar binnen te kunnen gaan en om jezelf te herkennen als de ziel die je bent, om een ​​verbinding met je oneindige wezen te maken, en van daar te kijken naar de wereld om je heen.


Hoe kunnen we omgaan met de huidige collectieve angst? eind 2016 / November 2016 / Berry Vincenta / Geplaatst 15 december 2016


Hoe kunnen we omgaan met de huidige collectieve angst? eind 2016
8 december 2016 / Berry Vincenta
Geplaatst 15 december 2016

Collectieve angst heeft vooral in de eerste instantie te maken met de eigen persoonlijke angst. Wanneer de eigen angst onder ogen wordt gekomen en wordt begrepen dan ontstaat daar iets nieuws en kan, doordat er collectief ook zoveel angst op elkaar wordt geprojecteerd, datgene wat dan binnen stroomt een minder grote plek krijgen.

De collectieve angst die momenteel speelt heeft vooral ook te maken met een soort van onderhuidse infiltratie op al die angstvelden. Mensen wordt ook angst aangepraat.

Vergeet u niet, en dat heb ik u uitgelegd in de channeling, dat wanneer u in krachteloosheid verkeert u de speelbal bent van duistere krachten, van manipulatie, dat deze energieën angsten creëren die mensen krachteloos maken en daardoor een speelbal van deze schepping.

Een Schrijven van de Schepper /14 December 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 December 2016 / door Jennifer Farley,
” Rimpels van Liefde”

heart-ripple

Wanneer uitdagende situaties zich voordoen,
 denk dan aan jou compassie voor alle betrokkenen.
Je kunt niet "een negatieve steen gooien",
zonder dat dit het massabewustzijn beïnvloed,
maar het is aan jou om liefde toe te voegen aan de mix.
 De rimpelingen van liefde zullen zich verder en langer blijven verspreiden
dan iemand van jullie in leven zal zijn.
Blijf gecentreerd in je hart en weet dat positieve veranderingen en gedachten
kunnen komen van minder dan aangename gebeurtenissen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5865 / 15 December 2016

De Zon Schijnt op Jou
Brief uit de Hemel
15 December 2016


God zei:

Wanneer je opbeuring vandaag kunt gebruiken, vind wat.
Wanneer je niet aan iets nieuws kan denken om jou te inspireren, denk aan iets dat jou inspireerde in het verleden en ondertussen sta open voor iets nieuws.

Welke boeken hebben jou geïnspireerd?
Welke films hebben jou aangemoedigd?
Welke mensen hebben in jou geloofd?

Ah, je kan angstig zijn dat ze je nu niet kunt inspireren. Het is mogelijk dat wat jou eens inspireerde, nu zijn blinderingen omlaag brengt.
Als je niet op zoek geweest bent naar inspiratie, waar heb je naar gezocht? Er is inspiratie voor jou om te vinden. Snap het.

woensdag 14 december 2016

Live Kryon Channeling 174: Het Veld. Deel - 2.3 / 7 augustus 2016 /Lee Carroll Geplaatst: 14 december 2016

Live Kryon Channeling 174:
Het Veld. Deel - 2.3
Deze live channeling werd gehouden in Anchorage, Alaska.
7 augustus 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 14 december 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Verbinding van de Oude Ziel
Deze soort land schept ook iets dat Het Veld nu meer gebruikt. Vele mensen worden naar bepaalde gebieden op de planeet geroepen en vragen zich af waarom dit gebeurt, waarom zij daar leven.

Het lijkt ook niet uit te maken welke temperatuur daar heerst (Glimlach – deze channeling werd gehouden in Alaska!) Jullie komen naar een plaats en daar blijven jullie. Zelfs als jullie weggaan worden jullie constant teruggetrokken. Er is een bepaald soort bewustzijn dat een plaats met deze natuur doordringt - over de hele planeet. Het is iets waar ik over wil spreken.

Mijn partner was laatst op een plaats die Patagonië wordt genoemd – prachtig, ver weg, ongerept. Er leven zeer weinig mensen, maar degenen die dit wel doen zullen jullie vertellen dat er nergens ter wereld een gelijksoortige plaats is. Misschien voelen zij zelfs dat zij zijn geroepen om daar te wonen. Sommigen van hen wonen er zelfs alleen. Er zijn andere plaatsen zoals deze waar geen grote oorlogen zijn gevoerd, geen massavernietiging en die lagen en lagen hebben van geschiedenis die schoon is. Degenen die daar leven voelen dit. Er zijn plaatsen waar er een betere verbinding is met Gaia en de natuur dan op andere plaatsen op de planeet.