zaterdag 31 december 2016

Yeshua en Maria Magdalena over Multidimensionaliteit en Bilocatie / Gechanneld door Fran Zepeda / December 31, 2016

Yeshua en Maria Magdalena over Multidimensionaliteit en Bilocatie
Gechanneld door Fran Zepeda / December 31, 2016

... Opheffen naar hogere trilling wervelingen van verhevenheid, terwijl het observeren van de vele vlakken van het bestaan en de vele dimensies, elk als all-inclusief doch verschillend in focus, je begint een glimp op te vangen van de realiteit van Multidimensionaliteit ... Ziet alles tegelijk, en leeft het allemaal tegelijk, toch kun je met elke focus kun je daar, op een gekozen dimensionaliteit voor een tijdje spelen, wetende dat je gemakkelijk kunt verschuiven naar de dimensie van keuze voor dat moment ...

Dit is een klein deel van wat je bent en zal worden ervaren als jouw multidimensionaliteit wat wordt ondersteund door jouw Christusbewustzijn / Bron belichaming, vereniging van alle 12 aspecten van de Godheid, en mannelijke / vrouwelijke balans en harmonie.

Dat, geliefden, is de kern en de bestemming van alles waar jullie naar toe hebben gewerkt , en dit is de tijd, in de komende dagen en in het nieuwe jaar, waar jullie meesters in zullen worden. Het heeft vele verrassingen, maar toch alles zal vertrouwd voelen en aanvoelen als thuiskomen. Jullie zullen je uitstrekken en een beter leven gaan krijgen in deze toestand en vanaf hier zal de creativiteit worden versterkt. En op de bodem ervan is deze zeer diepe liefde die ondersteunt en jullie prikkelt in haar verhevenheid, maar het zal beginnen heel normaal te voelen.


Een Moment Van overweging: De Spirituele Relatie / Geplaatst 31 december 2016

Een Moment Van overweging:

De Spirituele Relatie

 Geplaatst 31 december 2016
Geüpload op 23 okt. 2008
Houd van de ziel van je partner.Een Schrijven van de Schepper /30 December 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
30 December 2016 / door Jennifer Farley,
Enkel OntspannenVele malen heb je gezocht naar andere mensen voor antwoorden.
 Je hebt om advies gevraagd, probeerde de toekomst te doorzien
en dacht op jouw manier meer aan verwarring dan resolutie.
Dit is een kleine herinnering, mijn kind, om je enkel te ontspannen.
Adem in het moment. Hou van de ruimte waar jij je in bevindt,
want zonder dat, zou je niet zijn wie je nu bent.
Als ben je in een uitdagende tijd,
 ben er zeker van dat het snel genoeg zal veranderen,
kalmeer jezelf gewoon en laat het toe.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5881: Wed op Jezelf / 31 December 2016

Wed op Jezelf
Brief uit de Hemel
31 December 2016God zei:

Dat er geen tijd is om te verspillen betekent dat het Nu de tijd is om aan de slag te gaan met het Leven. In hemelsnaam, waarom niet je dromen waar maken voor jouw eigen ogen. Ga voor jouw dromen. Stop met het kijken naar TV voor een poosje en ga voor jouw dromen. Sta jouw dromen toe in het Leven. Maak er plaats voor.

Wanneer je denkt dat jouw dromen geen waarheid kunnen worden –

Waarom zou je eventueel neigen naar dat idee? Jouw hart is de beslisser. Als het gaat over jouw dromen, speel de kansen dat jouw dromen waar zullen worden.

Zeg niet dat het meer waarschijnlijk is dat je dromen niet uitkomen dan ze zullen. Waarom jezelf plechtig gebrek beloven?

vrijdag 30 december 2016

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / donderdag 29 december 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
donderdag 29 december 2016
  


Als jullie vooruit kijken naar 2017, verzoeken wij jullie je niet af te vragen: "Wat zal het jaar in petto hebben voor mij?", Maar: "Wat wil ik creëren, en hoe wens ik mezelf uit te drukken?" Zie je, jullie zijn allemaal pioniers, op de planeet om de verschuiving te leiden en de energieën te verankeren waar jullie meer van willen ervaren. Pioniers smeden hun eigen weg, op basis van hun waarheid en visie. Dit is jullie grootste kracht en jullie grootste vreugde, Dierbaren - het omarmen van je authentieke kracht en jezelf uitdrukken door middel van jouw eigen waarheid en voorkeur.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Ashtar On The Road: Saint Germain: Richt je Blik op het Nieuwe Jaar van 1! / 27 december 2016 /Susan Leland


Saint Germain:
Richt je Blik op het Nieuwe Jaar van 1!
Ashtar On The Road Teleconferentie
27 december 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet allemaal, Ik Ben Saint Germain en aan allen die hier aanwezig zijn en die bij jullie horen wil ik allereerst zeggen dat wij zeer vereerd zijn dat jullie met ons mee doen. Want in Waarheid zijn wij Een. En dit, zeer geliefde Familie, is jullie uur om je lichten zelfs nog meer te laten stralen! Ik zeg dit omdat ik een zeer helder perspectief heb voor het komende jaar van de 1. ZOALS ASHTAR HEEFT GEZEGD IS DIT EEN BEGIN ALS GEEN ANDER IN JULLIE HER/GESCHIEDENIS!!!* Er zijn geen toevalligheden – jullie zijn hier allemaal om eraan mee te doen.

Zelfs als er nog wat chaos aan de buitenkant is: laat jullie harten Licht zijn. Laat jezelf daar bovenuit stijgen!

Focus je op het Licht dat het Licht van de Liefde is die Jullie Zijn en breid die Liefde uit naar iedereen. Zoals Ashtar Liefde leert, Compassie, Vergeving en Dankbaarheid, kunnen jullie hier ook voor staan. Jullie kunnen dit met jezelf en de hele wereld delen, lieve mensen! Wij stellen voor – in feite nodigen wij jullie uit –om een ceremonie te houden of het nieuwe jaar te vieren, zelfs als jullie dit nog nooit eerder hebben gedaan. Zelfs als jullie een party hebben gepland stellen wij voor dat jullie een soort observatie doen, een voorbereiding, een verwelkoming van het Nieuwe Jaar. En als jullie dit samen met anderen doen, zal dit nog veel krachtiger zijn!


Montague Keen, / 25 december 2016

Montague Keen,
25 december 2016

2016 is bijna ten einde. Voor velen, ook voor jou mijn lief, is het een uitermate traumatisch jaar geweest. Iedereen die ernaar heeft gestreefd om de Cabal te ontmaskeren heeft geleden. Ik weet dat het ook bij jou, mijn lief, zijn tol heeft geëist, maar het feit dat je alles dat op jou werd afgevuurd hebt overleefd bewijst dat de waarheid zal overwinnen. De mensheid vindt de kracht om alles wat zij die denken "aan de macht te zijn" op jullie loslaten te onderzoeken. De WERKELIJKE machthebbers die aan de touwtjes trekken van jullie marionet-regeringen worden ontmaskerd en geëlimineerd. Het menselijk ras zal tijd nodig hebben om volledig te begrijpen hoe deze kwaadaardige Cabal op Aarde de manier van leven van de mens heeft veranderd. Ze hebben jullie geschiedenis veranderd om jullie in verwarring te brengen. Het is nodig dat jullie je werkelijke geschiedenis leren kennen, evenals wie jullie zijn en wat er van jullie wordt verwacht. Niets (en ik bedoel echt NIETS) van wat jullie werd geleerd over je geschiedenis is waar. Al diegenen waarvan jullie geleerd werd om tegen op te kijken zijn in werkelijkheid jullie onderdrukkers. Iedere keer dat jullie een kruis slaan zeggen jullie feitelijk: IK GA AKKOORD MET DEZE LIJFEIGENSCHAP. IK BEN JULLIE SLAAF". Dit is de reden waarom jullie het kruis overal terugzien: om jullie aan je lijfeigenschap te herinneren. De Cabal begrijpt hoe de menselijke geest werkt. Ze hebben talloze manieren ontwikkeld om die te controleren. Doe niet mee aan hun spel dat is bedacht om jullie in slavernij te houden.

Laat 2017 jouw wonderjaar zijn / 29 december 2016 / Lilian Ferru


Laat 2017 jouw wonderjaar zijn
29 december 2016 / Lilian Ferru


Lieve mensen,

Het nieuwe jaar staat voor de deur en ik kan nauwelijks wachten op de avonturen die gaan komen. Voor velen was 2016 afzien. Men zegt dat het een jaar van ‘uitzuivering’ is geweest. Veel dat niet met liefde strookt is aan het oppervlak gekomen. Een onheilige handeling ooit gepleegd, haalt je nu in en staart je recht in het gezicht, alsof je in een spiegel kijkt. De gespletenheid, de afscheiding, is ons nog eens goed ingepeperd tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Wat stuiterde de wereld.

Ik wens jou alles dat ik mijzelf wens

 

Wonder Symposium
Wat wens ik jou en de wereld eigenlijk toe? Ik wens jou alles dat ik mijzelf wens. Ik wens jou ontelbare wonderen en dat je mag stralen in het licht dat je bent. Ik wens jou vrede in je hart en dat je wonderen mag geven en ontvangen. Hoe doe je dat eigenlijk?

Een Schrijven van de Schepper / 29 December 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29 December 2016 / door Jennifer Farley,
” Het Leven”


Het leven is niet perfect, maar ............ jullie zijn dat wel.
Vergeet dat nooit.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 30 December 2016 / Neal Donald Walsch

30 December 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


 ... dat er op deze vooravond van het Nieuwe Jaar
een wonder kan plaatsvinden.

Morgenavond luiden we het oude uit en luiden we het nieuwe in.
En er kan meer - veel meer - veranderen dan alleen de datums op de kalender.
Jullie kunnen deze nacht beslissen om je hele leven te veranderen ...
of een bepaald aspect van jezelf en jouw ervaring die je kiest.

En moeten oude relaties worden vergeten, en nooit meer voor de geest worden gebracht?
Nee. Houd oude vrienden dichtbij je, en oude liefdes dierbaar.
Want zij zullen je helpen om deze veranderingen in je leven te maken,
die wonderen zal voortbrengen, als je ze toelaat.

Gelukkig, gelukkig nieuwjaar!

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


De Arcturianen – Het is het NU / 24 decemnber 2016 / Suzanne Lie

De Arcturianen –
Het is het NU
24-12-2016 / Suzanne Lie


Lieve Ascenderende,

Wij, de Arcturianen, zijn altijd bij jullie en we willen dat jullie allemaal weten dat jullie met ons contact op kan nemen wanneer jullie assistentie nodig hebben.

Veel van jullie hebben ons gevraagd naar de overleving van jullie geld. Velen van jullie zullen het einde van het geld (geldwezen) meemaken. Geld was en is nog steeds, de creatie van de Duisteren, die vaak bekend zijn als de Illuminatie.

Geld in jullie realiteit is enkel getallen of stukken papier en erg weinig van het “geld” dat de mensen ontvangen heeft enige waarde. Het heeft geen waarde omdat het goud vermeend om het geld te dekken, helemaal niet is verbonden met de houders (bezitters) van het geld.

Het goud heeft alleen macht omdat de huidige mens heeft besloten om te geloven dat geld macht heeft. Het is niet het “geld” dat macht heeft, maar degene die het geld vasthouden en “ergens” binnen het rijk van de Illuminatie, zogenaamd (naar verluidt) ondersteunt het geld.

Kryon: Tempel van Verjonging. (Groepsmeditatie) David Brown / 1 januari 2003. / Geplaatst: 30 december 2016

Kryon:
Tempel van Verjonging.
(Groepsmeditatie)
David Brown
Wijnberg, Kaapstad
1 januari 2003. / Geplaatst: 30 december 2016 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Sluit je ogen en laat je ziel in je lichaam zijn. Jullie ziel is helemaal om jullie heen; adem hem dus in en laat een zielsverbinding ontstaan.

Open nu je hart voor elk lid van deze groep en laat vanuit je hart onvoorwaardelijke liefde stromen naar de rest van de groep en laat jezelf de onvoorwaardelijke liefde ontvangen van de rest van de groep. Dit kan puur door intentie gebeuren maar mensen vinden het heel moeilijk om te ontvangen.

Als je het moeilijk vindt om te ontvangen of daar een probleem mee hebt, zal je niet in staat zijn om jouw overvloed te ontvangen. Als je hart weerstand biedt tegen het ontvangen van de onvoorwaardelijke liefde van de rest van de groep laat je hart zich dan openen en laat deze onvoorwaardelijke liefde de weerstand zachtjes wegwassen.

Blijf bij dit gevoel van een hart dat openstaat en geheeld wordt.


Heavenletter 5880: Evenaar het Licht van de Sterren / 30 December 2016

Evenaar het Licht van de Sterren
Brief uit de Hemel
30 December 2016God zei:

Je staat in het midden van de Hemel en je weet niet waar je bent. Liever vind je een oorzaak om je zorgen te maken waar je bent en wat je alle kanten op aan het doen bent en yin en yang, hier en daar, deze weg, die weg.

Met welk doel dool je over de Aarde, zoekend naar iets meer dan dat je op dit ogenblik ontvangt? Voor wat doel? Voor wat doel, geliefde, dan te Zijn? Door te zoeken en zelfs door dolen, vervul jij Mijn wil voor eeuwig en aanstonds. Dit is Ons Heilige Contract.

Te Zijn betekent, te Zijn verder dan grenzen. Te Zijn betekent, te zijn bovenstaande aan de wereld. Je bent bang dat terwijl je op de Aarde bent gestationeerd, er iets op het spel staat. Er staat niets op het spel.

donderdag 29 december 2016

Heavenletter 5879: Jouw Dagelijkse Gedachten / 29 December 2016

Heavenletter 5879
Jouw Dagelijkse Gedachten
Brief uit de Hemel
29 December 2016God zei:

Het Leven lijkt inderdaad op een mysterie, een mysterie gevuld met magische momenten en zelfs wonderen. Zeker, stop je tijd en energie niet in het bestuderen van alle beproevingen en tegenslagen.

Wanneer je komt bij waar het om gaat, is alles van het Leven op de Aarde een wonder. Wie zou kunnen bedenken hoe baby’s worden verwekt en geboren? Wie zou, eerlijk gezegd, het gehele Wonder van het Leven bedenken? En wie zou iets zo fantastisch als het Leven kunnen bedenken zoals het zijn wegen beleeft in de wereld?

Er zijn aparte kleine huizen waar mensen in leven en aparte kleine auto’s waar mensen tijd in doorbrengen en rond rijden gedurende de dag en in slaap kunnen vallen ’s avonds. En er zijn verblijfplaatsen zoals wigwams en iglo’s en koepelgewelven en een woningen op de grasvlakte.

Aartsengel Michael: “Een Visie Voor de Toekomst” / Doorgegeven via Ronna Herman, LM-01-2017 (Januari 2017)


Aartsengel Michael:
“Een Visie Voor de Toekomst”
Doorgegeven via Ronna Herman, LM-01-2017 (Januari 2017)
Geliefde Meesters, via onze vele vroegere boodschappen, hebben wij getracht jullie te helpen jullie wonderbaarlijke verleden te herinneren, en de waarheid te accepteren die jullie binnenin jullie hebben; alles dat nodig is om een grootse nieuwe wereld te creëren. Wij spraken niet alleen maar over jullie vroegere levens op de Aarde, maar wij hebben geprobeerd om jullie enig inzicht te geven aangaande hoe waarlijk schitterend jullie allemaal zijn. Accepteer alsjeblieft het feit dat jullie het grotere deel van jullie Zijnheid in de hogere rijken verlieten, en dat het nu tijd is om het proces van het opnieuw opeisen te beginnen van deze vele Facetten van God-expressie die de totaliteit opmaken van de echte JIJ. Wij hebben jullie verteld dat dit een Universum is van grote diversiteit, en als een onderdeel van jullie training, hebben jullie vele wonderbaarlijke avonturen ervaren in zeer specifieke en ingewikkelde plaatsen. Jullie begrijpen nu waarom de Aarde zo belangrijk is, omdat jullie planeet is waar alle diversiteit van dit Universum bij elkaar gebracht werd. Jullie hebben een geweldige tijd gehad met het spelen van het spel van dualiteit en polariteit, terwijl jullie grote rijkdom creëerden, en dan pijnlijke schaarste. In andere levensspannen brachten jullie wonderbaarlijke talenten voort en verwezenlijkten grote daden van moed, net zoals jullie ook heel veel naïeve/argeloze/eenvoudige levens ervaren hebben op een nauwe gefocuste manier. Jullie hebben allemaal iedere mogelijke situatie ervaren, van de laagste naar de hoogste, in ieder Rijk van zelfexpressie.

Vrijheid en veiligheid Nieuwjaarsboodschap 2017 / Oth-channeling door Ellen Rauh /18 december 2016

Vrijheid en veiligheid
Nieuwjaarsboodschap 2017
Oth-channeling door Ellen Rauh
18 december 2016, Nederland
in English – Nederlands

Vrijheid en veiligheid, daar willen wij het over hebben.

Eerst en vooral: de’ vrijheid bestaat niet. ‘De’ veiligheid bestaat niet. Vrijheid is afhankelijk van een bepaalde gemeenschap. De enige vrijheid die echt bestaat, zoals beschreven in het laatste boek, is de vrijheid van denken. Jij mag denken wat jij wil, alleen mag je het niet overal uitspreken – maar denken is veilig, denken is vrij.


Tegelijkertijd, op het moment dat mensen in staat zijn om sterk energetisch te focussen, kun je ook alleen met je denken zeer veel schade aanrichten en onveiligheid teweegbrengen. Jij kunt mensen beperken in hun vrijheid met jouw gefocuste denken. Oude culturen hebben dat toegepast. 

Internet
Nu in de moderne wereld wordt het ook toegepast, anoniem in vrijheid datgene verwoorden wat je op dat moment denkt omdat jij vrij bent om te denken wat jij wil, maar het ook verwoordt. Dat verwoorden kan zeer veel schade en pijn veroorzaken. Dan hebben wij het over woorden.

Op deze dag van je leven / 29 December 2016 / Neal Donald Walsch

29 December 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

 

… dat de werkwijze van ondernemen het plannen met
lef en het uitvoeren met daadkracht is.

Christian Nevell Bovee zei dat, en het is een waardevolle observatie.
Terwijl we dit vakantieseizoen ervaren, en jullie beginnen na te denken over het nieuwe aankomende jaar, plan met lef.

En terwijl jullie het nieuwe jaar in gaan, voer jullie plannen met daadkracht uit.
Er is opwinding in het leven - maar je moet het zo doen.

Overigens kunnen jullie nu direct beginnen met krachtdadig uitvoeren.

Waarom zou je wachten?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 28 December 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 December 2016 / door Jennifer Farley,
” De Herbouw ”

hqdefault

Omdat jullie nieuwe jaar nadert, wees jullie er alstublieft van bewust
 dat jullie in het proces zitten dat jullie worden herbouwd.
Alles, zoals het eerder in jullie jaar hiervoor ging;
het neerhalen, het loslaten, de 'afbraak' van wat jullie hebben gekend,
 bereid jullie voor op het nieuwe en verbazingwekkende wat komen gaat.
Gebruik de ruimte tussen nu en dat moment om te rusten,
verzorg jullie menselijke voertuig en lijn jezelf uit met wat komen gaat.
Jullie aanvang is onderweg!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5879 / 29 December 2016

Jouw Dagelijkse Gedachten
Brief uit de Hemel
29 December 2016God zei:

Het Leven lijkt zeker als een mysterie, een mysterie gevuld met magische momenten en zelfs wonderen. Zeker, stop je tijd en energie niet in het bestuderen van alle beproevingen en tegenslagen.

Wanneer je komt bij waar het om gaat, is alles van het Leven op de Aarde een wonder. Wie zou kunnen bedenken hoe baby’s worden verwekt en geboren? Wie zou, eerlijk gezegd, het gehele Wonder van het Leven bedenken? En wie zou kunnen bedenken iets zo fantastisch als het Leven zoals het zijn wegen beleeft in de wereld?

Er zijn aparte kleine huizen waar mensen in leven en aparte kleine auto’s waar mensen tijd in doorbrengen en rond rijden gedurende de dag en in slaap kunnen vallen ’s avonds. En er zijn verblijfplaatsen zoals wigwams en iglo’s en koepelgewelven en een thuis in jachtgebied.

woensdag 28 december 2016

SHELDAN NIDLE / 28 december 2016

SHELDAN NIDLE 28 december 2016


11 Batz, 14 Mol. 13 Caban

Selamat Jalwa! Vandaag beginnen we met een kort voortgangsrapport. Monetaire items die bedoeld zijn voor distributie worden momenteel voorbereid. We weten dat dit voor iedereen een lange en moeizame reis is geweest. Daarom is het belangrijk dat jullie weten dat degenen aan de top van de verschillende distributieniveaus zich voorbereiden om een zeer verbazingwekkend proces te initiëren. Eenmaal gelanceerd wordt verwacht, onvoorziene omstandigheden daargelaten, dat het iets meer dan een maand zal kosten om dit proces te voltooien. Zoals jullie weten was het voor iedereen een waarachtig moeizame reis. De uitlevering van de welvaartsfondsen is simpelweg het eerste stadium van deze ingewikkelde operatie. We weten dat de voortslepende duur van deze procedure gecompliceerd werd door de richtlijn deze handelingen veilig en eerlijk te houden. Daarom vroeg het om de toewijding om zo langzaam te gaan als nodig was. Ons doel was om met onze bondgenoten samen te werken en ze tevreden te houden over hetgeen zich ontvouwde. Deze serie vereisten dwong ons tot een zeer langzame en weloverwogen werkwijze. Derhalve duurde het meer dan twee decennia om deze component van ons grote en complexe project af te maken. Het verheugt ons te zien dat jullie bewustzijn en perceptie van deze taak een beter begrip heeft doen ontstaan van wat deze reis allemaal inhoudt.

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 13 / 7 september 2013 via Dr. Kathryn E. May / geplaatst 28 december 2016

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 13
7 september 2013 via Dr. Kathryn E. May
geplaatst 28 december 2016Dit hoofdstuk is nog niet herzien

Wanneer u op een moment komt in uw leven, waarop alles u teveel wordt, uw gevoelens wegzakken in frustratie, boosheid of wanhoop, kijk dan omhoog, Geliefde. Roep mij, vraag om mijn hulp. Ik zal die graag geven. Er is geen gebeurtenis, geen drama, geen ziekte of pijn, die niet verzacht kan worden door de Liefde van iemand die u aanbidt. Zelfs als u zware fysieke pijn heeft of u heeft een verschrikkelijk verlies geleden, dan kan ik komen en de pijn in uw ziel helen. Ik weet hoe dit moet, omdat het voor mij ook werd gedaan. U weet van de pijn die ik geleden heb aan het einde van mijn leven. Het is tijd, dat ik u hier daarover vertel.

Ik wist, toen de soldaten mij meenamen, wat er mij te wachten stond. Ik had het visioen gezien van mijzelf aan het kruis en ik had vrede gesloten met mijzelf en met mijn Hemelse Schare, het team van liefdevolle engelen en Meesters, die over mij waakten tijdens mijn leven hier op Aarde. Ik had gesproken met Opperste Schepper, waar ik van hou als mijn Vader/Moeder (want zij zijn beiden). Ik riep hen allemaal, daar in de Tuin van Gethsemane. Ik had geleerd om in diepe meditatie te gaan om mijn lichaam te verlaten, in voorbereiding op het proces waarvan wij wisten, dat ik het zou moeten ondergaan. Ik was voorbereid, zo voorbereid als een ziel in een menselijk lichaam kon zijn – tenminste, ik dacht dat ik dat was.

Op deze dag van je leven / 28 December 2016 / Neal Donald Walsch

28 December 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat de geboorte van Gods Zoon vandaag wordt gevierd.

Ja, ik weet het, jij denkt dat Kerstmis voorbij is. Die dag is voorbij.
Doch de geboorte van Gods zoon - en Gods dochter - wordt elke dag gevierd.
Want elke dag dat er een kind wordt geboren, wordt God's Kind geboren.

Jij en ik zijn net zo goed Gods enig geborenen zoals Jezus.
En Jezus zou de eerste persoon zijn om jou dat te vertellen.
Inderdaad, hij was een persoon die ons dat heeft verteld.

De Christus is geboren in ieder van ons deze dag,
en deze zijn blijde tijdingen van comfort en vreugde.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl