Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 10 december 2016

Gates’ tetanusvaccinaties mét sterilisatiemiddel.. !! / 10 december 2016 / Door GuidoJ.

Gates’ tetanusvaccinaties mét sterilisatiemiddel.. !!
10 december 2016 / Door GuidoJ.

 CNN-oprichter Ted Turner weet het wel: "een reductie van 95% in vergelijking met het huidige niveau, zou ideaal zijn"
CNN-oprichter Ted Turner weet het wel:
 “Een reductie van 95% in vergelijking met
het huidige niveau, zou ideaal zijn”

Je zou het onderstaande bericht af kunnen doen als ‘toeval’, of ‘onjuist’. Of je zegt gewoon dat er sprake is van ‘onzorgvuldig handelen’.. Ware het niet dat de voorgeschiedenis van hetgeen Bill & Melinda Gates hebben gepresteerd, helemaal de richting op wijst waar dit artikel de bewijzen voor aandraagt..

De onmetelijke rijkdom van Windows-oprichter Bill Gates is -in goed overleg met ‘mensen die dit soort zaken al jaren doen’– bestemd om van dienst te zijn voor het ‘grotere goed’. Weldoeners werden het, Bill Gates en zijn vrouw, toen ze aankondigden, dat ze zóveel vaccins zouden gaan bestellen EN TOEDIENEN, dat alle restanten van infectieziekten, ‘de wereld uit’ geholpen zouden worden.

Niets meer dan een dekmantel van de werkelijke agenda, zo kan je enige conclusie zijn, wanneer je dit artikel leest..! Want sowieso.. Hoe iemand korte tijd zich als weldoener bezig gaat houden met een specifiek onderwerp als vaccinaties, in de wereldproblematiek, is op zich een studie waard. Kennelijk totaal gebrainwashed door ‘andere rijke vrienden’..?

De aanwijzingen tonen aan, dat de Gates Foundation werd opgericht, nádat Gates had gesproken met een aantal ‘filantropen’, die eenzelfde route volgen en volgden met hun miljarden. Filantropie, met geld, dat ze eerst aan dezelfde bevolking hadden verdiend, die ze nu zeggen te gaan helpen.. ‘Iets teruggeven aan die arme mensen’..Alleen.. De elite in de wereld is nou niet bepaald van plan de hand überhaupt in eigen boezem te steken, waar het de problemen in de wereld betreft.Live Kryon Channeling 174: Het Veld. Deel - 2.1 / 8 augustus 2016 /Lee Carroll / Geplaatst:10 december 2016

Live Kryon Channeling 174:
Het Veld. Deel - 2.1
Deze live channeling werd gehouden in Anchorage, Alaska.
8 augustus 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 10 december 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Anchorage, Alaska.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Mijn partner stapt letterlijk opzij en zijn bewustzijn splitst zich. Hoe vaak hij dit ook doet, het is altijd nieuw voor hem. Hij weet wat hij kan verwachten maar het is elke keer weer een beetje anders. Lieve mensen, dit is channelen op de manier waarop hij dit doet en, zoals wij al eerder hebben gezegd, is er geen algemene manier om te channelen. Een mens zal zich open stellen en er kan een channeling komen in de vorm van een lied of een groots schilderij zoals jullie nog nooit hebben gezien. Sommige van de grootste scheppingen van de eeuwen die jullie hebben ervaren en waar jullie van hebben genoten, zijn gechanneld. De grootste melodieën op de planeet – zij zijn gechanneld. (Mozart kon bijvoorbeeld in zeer korte tijd, foutloos de partituur van een muziekstuk opschrijven. Henk) De prachtigste beeldhouwwerken die jullie aanspreken zijn gechanneld. 

Meer lezen >>>

Montague Keen / 4 december 2016

Montague Keen,
4 december 2016 

Het menselijk ras verkeert in een staat van verwarring. Vanuit zoveel verschillende richtingen wordt ze belogen. Jullie zijn er aan gewend geraakt om alles wat er in de 'respectabele' kranten wordt geschreven voor waar aan te nemen; kranten die allemaal eigendom zijn van de Cabal, die eveneens jullie andere nieuwsmedia bezitten. Ondanks dat jullie diep in je hart weten dat jullie belogen worden, zijn jullie geconditioneerd om te geloven wat ze jullie vertellen. Hier moet een einde aan komen. De Cabal maakt jullie onzeker of je wel kunt geloven wat werkelijk waar is. Dit is een spel waar ze uiterst bedreven in zijn; dit doen ze al eeuwenlang. De Cabal vindt het geweldig, want het bewijst voor hen dat ze jullie nog steeds kunnen manipuleren. Jullie moeten sterk blijven en je eigen onderzoek doen. Jullie zullen in kranten en op TV nooit waarheid vinden. Deze zijn allemaal eigendom van de vijanden van het menselijk ras.

Amerika heeft ongemerkt een toestand van onafgebroken oorlog gecreëerd. Ze vagen miljoenen mensen uit om degenen die hen controleren te bevredigen. Is dit wat jullie willen?

Nu pas beginnen jullie de omvang van de satanische moorden in te zien die in Amerika aan de orde van de dag zijn. Het is "big business". Hoeveel van jullie zullen ook hier je ogen voor sluiten? Het is verschrikkelijk. Denk eens aan de arme onschuldige kinderen die met opzet worden gestolen of gekocht om vervolgens de meest verschrikkelijke misdaden te moeten ondergaan, gepleegd door machtswellustelingen. Dit gebeurt overal. Laat ik daar duidelijk over zijn. Het is overal gaande.

In het Amerika van 2016 hebben jullie de mogelijkheid dit te ontmaskeren. Blijf sterk en sta niet toe dat dit opnieuw onder het tapijt wordt geveegd. Deze kinderen hebben jullie bescherming hard nodig. Zijn jullie bereid om voor de waarheid op te staan? Dit is voor het menselijk ras een grote kans om samen pal te staan en te weigeren om nog langer te worden gemanipuleerd door degenen wiens enige wens is om jullie te vernietigen. Jullie beginnen nog maar net in te zien hoe corrupt Amerika is. In de voorbije jaren zijn bekwame mensen naar de V.S. afgereisd om een beter leven op te bouwen. Maar vanaf het begin werden ze belogen. Nog steeds kennen ze de waarheid omtrent de V.S. niet. Ik zeg tegen het Amerikaanse volk: jullie hebben nu de kans om alles dat corrupt is te ontmaskeren en alles in jullie land dat kwaadaardig en corrupt is te verwijderen. Jullie kunnen de Amerikaanse moordmachine, die jullie wereld aan het vernietigen is, tot stilstand dwingen en jullie zijn in staat de vrede te herstellen.

Velen binnen de Cabal zijn van plan de Aarde te verlaten. Sommigen willen hier blijven. Er dient te worden beslist of ze ooit te vertrouwen zijn. De feiten dienen onder ogen te worden gezien. Jullie kunnen je ogen niet sluiten voor wat er overal om jullie heen gebeurt. Jullie prioriteit dient te liggen bij HET STOPPEN VAN HET MOORDEN.

Onderzoek jullie ware geschiedenis, niet de valse geschiedenis die je werd geleerd. Alles werd omgebogen naar jullie onderdrukkers als zijnde de grootste geesten. Dit klopt niet. Er is jullie wijs gemaakt dat enkel jullie onderdrukkers grootse geesten hebben. Jullie werd geleerd naar hen op te zien. Jullie grootste vijanden werden als helden naar voren geschoven die aanbeden dienden te worden. De keuze is aan jullie. Sta op en wordt wie jullie zijn, of krimp van angst in elkaar om vervolgens te worden vernietigd. Alles wat jullie zijn is voor jullie verborgen gehouden.

De overname van jullie wereld verliep slim en volledig. Ze hebben geen steen onomgekeerd gelaten. Ze hebben zonder jullie toestemming alles van jullie afgenomen. Nu willen ze de hele Aarde voor zichzelf hebben met enkel een paar die overblijven om hen te dienen. Is dit wat jullie willen? Jullie hebben je eigen soort omgebracht om hen te dienen. Religies maken allemaal onderdeel uit van het spel om jullie te controleren. De waarheid is er, maar jullie dienen die zelf te vinden.

Stuur alsjeblieft liefde en bescherming naar die ene persoon die in Californië onrechtmatig wordt vastgehouden. De mensheid heeft het nodig dat hij het werk afmaakt waarvoor hij op Aarde is. De juridische structuur in Californië laat veel te wensen over. In het Verenigd Koninkrijk zou dat niet toegestaan worden.

Jullie bezitten de macht om de veranderingen in gang te zetten die nodig zijn om het leven op Aarde voor iedereen vreedzaam te maken. Wees moedig en geloof in jezelf. Jullie kunnen dit. Tezamen kan niets op Aarde jullie tegenhouden.

Mijn lief, vertrouw erop dat de waarheid aan het licht zal komen. De corrupten zullen zich moeten verantwoorden voor wat ze hebben gedaan.

Voor altijd aan je zijde, mijn lief. Je aanbiddende,

Monty

Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaEen Schrijven van de Schepper / 9 December 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
9 December 2016 / door Jennifer Farley,
” Veroordelend”


Wanneer je veroordelend bent ten opzichte van een ander,
zet je jezelf in een zeer interessante positie.
Wat een mens kiest te doen met zijn/haar leven is volledig aan hen.
Als je hebt besloten om je broer of zus te 'veroordelen' voor wat ze doen / niet doen,
mis je de reden voor de verbinding en de mogelijke groei
die kan worden bereikt voor jullie beiden.
Vergeet niet, lieve kind, zij hebben net zoveel recht op de vrije wil als jij.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


We laten de oude vormen los door Het Collectief, via Caroline Oceana Ryan/ Bericht aan de Lichtwerkers -17 november 2016 geplaatst 10 december 2016

We laten de oude vormen los
door Het Collectief, via Caroline Oceana Ryan
Bericht aan de Lichtwerkers – 17 november 2016
geplaatst 10 december 2016

De meest recente Richtlijnen van onze vrienden, de Galactischen, de Aarde-Elementalen, Geascendeerde Meesters en Engel-Wezens die bekend staan als het Collectief:

Gegroet, mede Licht Strijders!

Wij zijn blij met deze kans om vandaag weer met u te spreken.

Wij weten dat velen zich wat humeurig en rusteloos voelen, soms zelfs bezorgd of bang zijn ten aanzien van hoe de recente gebeurtenissen in de VS zich hebben afgespeeld, en die niet enkel van invloed zullen zijn op het leven in dat land, maar in vele landen.

Wij willen u zeggen dat u niet slechts ‘getuige bent van’, maar dat u deelneemt aan de meest krachtige omzetting en verheffing van energieën die deze Planeet in vele duizenden jaren heeft gezien.

U ziet beslist niet het einde van alles, maar u bent getuige van een begin dat geen voorgaande kent.

Heavenletter 5860 Op Zoek Naar Nieuwe Rollen in het Leven / 10 December 2016

Op Zoek Naar Nieuwe Rollen in het Leven
Brief uit de Hemel
10 December 2016


God zei:

Maakt niet uit wat er voorvalt, je hebt gekozen voor de rol die je speelt. Iedereen kiest zijn of haar rol. De titel drama koningin wordt doorgegeven van generatie op generatie. De titel vloeit voort uit een ergens. En het vertrekt en een andere hoofdstuk neemt het over. Laat het volgende hoofdstuk ontvouwen.

Deel van het zijn van een drama koningin is de overtuiging dat deze wel bekende rol aan jou is opgedrongen, dat jij op de een of andere manier, willens nillens, geen keuze hebt. Je bent niet verplicht om jou deze rol toe te eigenen zelfs wanneer je kan geloven dat je erin werd toebedeeld.

Een gebeurtenis doet zich voor. Een gebeurtenis, maakt niet uit hoe dramatisch, is niet van jou om te doen ontbranden en om erin te blijven. Dit is niet om te zeggen dat drama niet plaats vindt en jou overkomt. Het kan zijn dat je in het drama bent geduwd, toch hoe jij jouw rol speelt dat is aan jou. Hoe veel of hoe treedt je op in theatraal en emotioneel gedrag?

vrijdag 9 december 2016

Ashtar On The Road: Saint Germain: De Zegeningen van Standing Rock / 8 December 2016 /Susan Leland


Saint Germain:
De Zegeningen van Standing Rock
Ashtar On The Road Teleconferentie
8 December 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Politiek is hoe dan ook Goddelijke Wetenschap. Hoe is het mogelijk dat wie dan ook er ooit aan kan denken om die ondergeschikt te maken aan zijn eigen kleine passies en verachtelijke privé-interesses?

1782. John Adams. 2e president van de Verenigde Staten.

Gegroet allemaal, in onze geliefde Familie van Ashtar on the Road en verder ook aan alle mensen! Ik kom hier bij jullie om jullie uit te nodigen met mij mee te doen om heilige eer uit te brengen en dank uit te spreken aan al degenen die hebben meegedaan aan de gebeurtenissen in Standing Rock, want dit is zeker een heel prachtige opwaardering van het bewustzijn van de wereld.

Standing Rock brengt zeker een geheel nieuw paradigma van opportunisme voor Progressie naar Hogere Niveaus van Dimensionaliteit en het is mij een eer om dit Perspectief met jullie te delen!

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 9 december 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
9 december 2016

De zaken ontwikkelen zich sneller dan ooit tevoren en er bestaat geen twijfel dat de waarheid omtrent de zaken aan het licht komt. Niets kan het algemene gevoel stoppen dat de onthullingen niet langer kunnen worden tegengehouden omtrent wat voor de mens verborgen is gehouden. Zoals jullie zouden zeggen: "het tij is gekeerd" en terwijl dit gebeurt bevrijdt de waarheid de mensen van manipulatie en de leugens die als waarheid werden neergezet. Men is zo veel wijzer geworden en vertrouwt degenen wiens woorden als eerlijk en betrouwbaar werden beschouwd niet langer. Men is begonnen degenen die blijken de waarheid in hun eigen voordeel te vervalsen en te verdraaien af te wijzen. In sommige landen heeft dit geresulteerd in demonstraties tegen hen die schuldig zijn en die de macht van het volk kennen. Wanneer het op verkiezingen aankomt geeft men nu krachtig uitdrukking aan hun eigen mening en worden zij die dit negeren, verwijderd.


Een Schrijven van de Schepper / 8 December 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
8 December 2016 / door Jennifer Farley,
Momenten……

leap-1547

Wat een vreugdevolle moment is het in jullie Aardse bestaan
wanneer jullie echt beseffen hoeveel er van jullie wordt gehouden,
worden bewonderd, omarmd en gewaardeerd door Het Universum!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 9 December 2016 / Neal Donald Walsch

9 December 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat verandering niet kan worden vermeden in het leven.
Dus verzet je niet tegen verandering, omarm het.

Het leven verandert de hele tijd - en zeker de dag-tot-dag omstandigheden op onze planeet veranderen nu op manieren die we niet konden verwachten –
dus het feit van de verandering is echt, en zeer aanwezig.

Onze uitnodiging van het leven is om veranderingen ons niet naar beneden te laten trekken, maar om onszelf te verheffen, en langs hen heen te bewegen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


De Raad: Jullie zijn niet van elkaar gescheiden. Dit zullen jullie op persoonlijk vlak ontdekken. 7 December 2016/ Ron Head

 De Raad:
Jullie zijn niet van elkaar gescheiden. Dit zullen jullie op persoonlijk vlak ontdekken.
7 December 2016/ Ron Head

In deze periode, in dit seizoen, zien we dat de lichtwerkers makkelijk alles zien gebeuren waarover er al zo lang gepraat werd. We hebben jullie verteld dat alles wat verborgen was aan jullie onthuld zou worden. En dit gebeurt elke dag, elk uur. We willen er nogmaals op aandringen dat dit proces nog steeds niet helemaal afgerond is.

Maar we hebben jullie ook verteld dat het nodig is om de weg vrij te maken voor de nieuwe wereld die jullie zullen bouwen. Dit is eerder al meerdere malen gebeurd, en toch bevinden jullie je hier op dit punt. Nogmaals, er zal een nieuwe aarde komen.

Als jullie eens rondom jullie kijken, is het heel makkelijk om jezelf toe te staan om in wanhoop en in angst te vervallen. Dat komt omdat niemand jullie vertelt welke wonderlijke dingen jullie allemaal al gecreëerd hebben uit het gevallen puin. Maar, lieve familie, jullie hebben al véél mooie dingen gecreëerd. En dat zal alleen maar toenemen – tot op het punt dat de nieuwe wereld ontstaat die jullie besloten hebben om te bouwen.

Heavenletter 5859 De Waarheid van Al Hetgeen Jij Zeker Bent / 9 December 2016

De Waarheid van Al Hetgeen Jij Zeker Bent
Brief uit de Hemel
9 December 2016


God zei:

Hoor jij Mij luid en duidelijk? Hoor jij Mijn Stem boven de grote hoeveelheid van andere stemmen die pendelen in en door jouw hoofd? Hoor je Mij nu luider dan het Leven? Hoor je Mij en luister je naar Mij met heel jouw hart? Je hebt naar Mij verlangt al de dagen van jouw leven. Of je nu bewust bent van dit zoeken of niet, dit is zo.

Dit is jouw verhaal. Ik ben de basis van jou en het is Mij die je zoekt. Keer op keer, heb je willekeurig minder gezocht. Ik heb jou altijd gezocht. Ik heb jou altijd gezocht om vertrouwd te zijn met jouw waarde.

Je hebt dit moeilijk gevonden om te doen. Hmmm, Ik vraag Mij af waarom het zo moeilijk is om jouw waarde te accepteren en zelfs de waarde van iemand zijn Leven en de waarde van al het Leven in de wereld.

donderdag 8 december 2016

Benjamin Fulford: De dominostenen blijven omvallen, Hollande, Renzi, Sarkozy al neer, Xi, Poetin, Abe en Merkel nu doelwit / 5 december 2016

De dominostenen blijven omvallen, Hollande, Renzi, Sarkozy al neer, Xi, Poetin, Abe en Merkel nu doelwit
5 december 2016 / Auteur: Benjamin Fulford

Ondanks fervente pogingen van de Rothschilds en de bloedlijnfamilies, blijven de Khazariaanse maffia dominostenen een voor een vallen. Het ontslag of aangekondigde ontslag van Italiaans Eerste Minister Matteo Renzi, Frans President Francois Hollande, President van het Europese Parlement Martin Shulz, Nieuw Zeelands Eerste Minister John Key en de nederlaag van Khazariaans drugsdealer gangster Nicolas Sarkozy, zijn de dominostenen die het meest recent zijn gevallen.

Volgens meerdere bronnen in China, Rusland, de VS, Japan en elders ontvouwt er zich nu een enorme campagne om de resterende senior Rothschild agenten als de zogenaamde “Vladimir Poetin” van Rusland (de echte Poetin stierf al lang geleden), Chinese sterke man Xi Jinping, Japans slaven Eerste Minister Shinzo Abe en Hitler dochter Angela Merkel in Duitsland,te verwijderen.

Op deze dag van je leven / 8 December 2016 / Neal Donald Walsch

8 December 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat het kan lijken dat je niet de omstandigheden buiten je kunt beheersen, maar dat je altijd degenen binnenin kunt beheersen.

Jouw innerlijke wereld - de realiteit die je tegenkomt in je geest en emoties –
 is een wereld die jij en alleen jij beheerst en creëert.

Hoe je alles ervaart is aan jou.
Jouw reacties behoeven niet automatisch of vergelijkbaar te zijn
met degenen je voorheen hebt gehad.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlHet Goddelijk Bestuur op Aarde door Het Collectief, / via Caroline Oceana Ryan / 8 november 2016 / geplaatst 8 december 2016

Het Goddelijk Bestuur op Aarde
door Het Collectief, via Caroline Oceana Ryan
Bericht aan de Lichtwerkers – 8 november 2016 / geplaatst 8 december 2016


De meest recente Richtlijnen van onze vrienden, de Galactischen, de Aarde- Elementalen, Geascendeerde Meesters en Engel-Wezens die bekend staan als het Collectief:

Gegroet, Verlichten!

Wij zijn blij met deze kans om vandaag met u te spreken.
Er is nogal wat beroering in de VS, op deze verkiezingsdag.

U heeft een gevoel van verlies aan bekrachtiging, u vraagt zich af ‘hoe kan ik nu stemmen terwijl de meeste kandidaten overduidelijk – en hoe dan ook – de oude machtsstructuur vertegenwoordigen? Elk ervan draagt alleen maar bij aan de problemen om ons heen, door te buigen voor hen die de macht hadden … terwijl ik juist wil opkomen voor de bekrachtiging van de mensheid?

Een Moment Van overweging - Het hart is wie je bent.../ Geplaatst 8 december 2016

Een Moment Van overweging:

Het hart is wie je bent...

 Geplaatst 8 december 2016

https://www.youtube.com/watch?v=9GNaS556y3g


Geüpload op 4 dec. 2011
Het hart is wie je bent, het hart is wat je spreekt.
Jouw taal die mensen laat zien wie je bent.
Als je spreekt met je hart.Een Schrijven van de Schepper / 7 December 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 December 2016 / door Jennifer Farley,
” Treuren

Copyright 2009 DrAlzheimer  
Explorations of Beauty and Decay
http://gallery.dralzheimer.stylesyndication.de
All rights reserved. This image may not be published or redistributed in whole or part with out the express written permission.

Je moet niet vergeten om over de dingen uit het verleden te treuren.
Ze mogen geen doel in je leven dienen nu,
maar ze verdienen de eer.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5858 / 8 December 2016

Uit de Dwarrelwind
Brief uit de Hemel
8 December 2016


God zei:

Het zou kunnen lijken alsof het Leven Zelf zijn stemmingen heeft, toch het Leven slentert door, doet wat het Leven doet. Het Leven is geen sneeuwploeg, toch lijkt het door te ploegen zonder bijzondere aandacht voor wie of wat in de weg gaat staan.

Het Leven is niet helemaal halsstarrig, noch doet het Leven helemaal debatteren over zijn keuze. Wat er ook gebeurt of het tornado of droogte is, het Leven lijkt onpartijdig te zijn. Niettemin, niemand ontsnapt aan het Leven, toch sommige lijken meer erin opgenomen terwijl sommige meer waarnemers lijken te zijn van buiten de dwarrelwind.

Je kan speculeren en speculeren over het Leven, proberend het uit te puzzelen, toch het Leven doet wat het doet. Het Leven speelt zijn kaarten, als het ware, terwijl het voort snelt. Het Leven kijkt niet terug. Wat kan het Leven in de weg staan?

woensdag 7 december 2016

Boodschap aan Lichtwerkers / Door: Caroline Oceana Ryan / 5 december 2016

Boodschap aan Lichtwerkers
Door: Caroline Oceana Ryan / 5 december 2016
NESARA  Vragen en Antwoorden


De meest recente begeleiding van de Galactics, Aarde Elementalen, Verlichte Meesters, Faery Oudsten, en Engelachtige wezens bekend als het Collectief:

Gegroet, geliefden!

We zijn blij om met jullie te spreken over zaken met betrekking tot de Nationale Economische Veiligheid en Reformatie Act, genaamd de NESARA wet.

Ten eerste, begrijp dat velen in de westerse wereld zijn opgeleid om te denken aan NESARA in termen van geld alleen.

Hoewel overvloed een grote zegen is, is NESARA veel meer dan een kwestie van geld uitbetaald aan Lichtwerkers en anderen die werken namens de mensheid en het hogere goede van de Aarde.

Sheldan Nidle / 6 dec. 2016

Sheldan Nidle   6 dec. 2016


9 Akbal, 6 Yaxk'in, 13 Caban

Selamat Balik! Het proces van het overwinnen van de cabal is niet eenvoudig. Ze hebben deze recentste verkiezing op slinkse wijze gebruikt om hun dominantie in ere te herstellen. Het goede nieuws is dat hun grote stap in het voordeel van deze nu gekozen regering het eenvoudiger heeft gemaakt om de feitelijke arrestatie-scenario's voor te bereiden. In de tussentijd blijft de strategie voor de verspreiding van het grote aantal fondsen vooruitgang boeken. Op dit moment staat de opkomst van jullie nieuwe banken-systeem in de startblokken. De oude banken hebben onthuld hoe ze van plan waren hun schatkisten te vullen in een laatste poging naar een dominerende positie terug te keren. Deze meest verraderlijk strategie faalt. De Ouderen en hun koninklijke pendanten zijn nu druk bezig degenen te arresteren die zo vurig wensten "ons een stap voor te zijn"! Het heeft onze partners in staat gesteld een aantal in Amerika gevestigde banken, evenals hun evenknieën in Europa over te nemen. We verwachten dat de eerste verspreiding zover is om van start te gaan en dat het eerste deel van de omvangrijke rijkdom aan velen die zo lang op de hen beloofde gelden hebben gewacht, kan worden overhandigd. De rest van deze ingewikkelde procedure beweegt zich eveneens geleidelijk aan naar haar opwindende voltooiing. De toekomst ziet er, voor het Licht en haar talloze vennoten, zeer goed uit. Blijf geduld houden. Het beste moet nog komen!

Energy Update: Het Begin van het Tweede Paradigma van Het Nieuwe Tijdperk is Gearriveerd / 6 December 2016 / Diane Canfield

Energy Update:
Het Begin van het Tweede Paradigma van Het Nieuwe Tijdperk is Gearriveerd
6 December 2016 / Diane Canfield

We zijn nu een gloednieuw PARADIGMA binnengegaan en een opgewaardeerd paradigma dat voorheen niet bestond. We stapten in/naar een nieuwe TIJDLIJN terwijl de oude regimes van het verleden wegvielen.
We hebben Brexit en andere delen van Europa die ermee beginnen uit de oude alliantie weg te breken. Dit betekent dat de landen terug zullen gaan naar eerst voor hun eigen burgers te zorgen. Dit is wat er moet gebeuren aangezien wij niet voor anderen kunnen zorgen, zonder eerst te verzekeren dat wij voor onszelf zorgen. Als we deze eenvoudige stap niet volgen, zullen we niets hebben om aan anderen te geven. Zij zijn nu bezig zich bewust te worden van de agenda achter de agenda … terwijl alle donkere geheimen tevoorschijn komen.
Wij zullen een spirituele Liefde feest wereld binnengaan, maar het zal niet gebaseerd zijn op de oude manieren en de oude agenda van de vroegere controleurs. Het zal uit zichzelf gebeuren en niet door wat voor samenspanning van externe bronnen dan ook. Iedereen zal op een gelijkaardige denkwijze zijn en wij ZULLEN ALLEMAAL weten wanneer de tijd goed is om veranderingen te maken. We moeten eerst door deze overgang heengaan.

De Stijgende Lijn van de LiefdeLicht-Energie van de Afgelopen 5 Dagen / 6 December 2016

De Stijgende Lijn van de LiefdeLicht-Energie van de Afgelopen 5 Dagen
6 December 2016
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.

(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)