Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 19 november 2016

Portal 2012 Situatie Update en Maandelijks Cobra Interview met Prepare for Change / Geplaatst: 18 november 2016 14:36 PST

Portal 2012
Situatie Update en Maandelijks Cobra Interview met Prepare for Change
Geplaatst: 18 november 2016

Het verwijderen van de Chimera groep blijft doorgaan. De Lichtkrachten zijn zeer succesvol in het doorsnijden van de tentakels van de Yaldabaoth entiteit van haar belangrijkste lichaam, dat is gekoppeld aan de aarde. Anderzijds, is de zuivering van de hoofdmassa van Yaldabaoth een serieuze uitdaging en er vindt een zware oorlog plaats op het plasma vlak rond het oppervlak van de planeet. In een wanhopige poging, de Chimera maakt gebruik van militaire contractanten om de technologieën van de sluier te versterken, om de quarantaine van de Aarde te verdedigen tegen de bevrijding:


De Pleiadiërs hebben nog enkele kleine overwinningen behaald in het verwijderen van plasma scalaire wapens uit satellieten uit de lage baan rond de Aarde.

Er is veel activiteit in Antarctica. De Lichtkrachten hebben hun aanwezigheid daar uitgebreid en de andere kant heeft een "waarschuwing." ontvangen.

De "Herkalibratie" Transmissie ~ Deze zondag 20 november / 18 november 2016 / door Tiara Kumara

De "Herkalibratie" Transmissie ~
 Deze zondag  
18 november 2016 / door Tiara Kumara


GEEF STEUN AAN JOUW ENERGIEVELD & ZENUWSTELSEL
Deze zondag 20 november
11:00, EST (dezelfde tijd als New York)
Nederlandse tijd 17.00 uur

Met dank aan Tiara Kumara, Goddelijk Kanaal / spiritueel leraar

Deze transmissie is voorzien van een gratis meditatie audio,
"Zenuwstelsel Herkalibratie"Pfff ... wat een jaar! De planetaire polariteit band is zeker echt strak uitgerekt deze dagen, en bracht wat mooie intense energie met zich mee naar onze eigen persoonlijke sferen. Voel jullie je een beetje oververhit?

Het getuige zijn van de recente verkiezingen in de VS heeft, o.a. voor mij een niet aflatend jaar lange zuivering van diepgewortelde negativiteit, verdeeldheid, manipulatie, bedrog, harde waarheden en onwaarheden die dramatisch mondiale systemen bleven beïnvloeden op ongekende niveaus, zowel zichtbaar als onzichtbaar, tot uitdrukking gebracht.

Dit heeft een andere grote en klinkende verschuiving gecreëerd, toegevoegd aan andere gebeurtenissen in de wereld van vergelijkbare proporties. Deze gebeurtenissen fungeren zeer zeker als katalysator om een grotere afbraak te activeren van de voorgevel van valse heerschappij.

Dagtekst van Zaterdag 19 november 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zaterdag 19 november 2016
door Omraam Mikhael Aivanhov

Negatieve gevoelens - beschadigen eerst onszelf en dan degenen die er aanleiding toe geven


"Omdat iemand iets heeft gedaan of gezegd dat je ergert, vertel je daarna aan iedereen hoe woedend je bent en waarom. Men probeert je nog te kalmeren door te zeggen dat het wel meevalt en dat je er beter aan doet het erbij te laten en aan iets anders te denken. Maar nee, je blijft je opwinden en schreeuwen dat “die idioot, die gek” nog wat zal beleven’. Ondertussen zit “die idioot, die gek” rustig thuis, goed beschermd tegen jouw geschreeuw en opgewondenheid. Wie moet er dan onder jouw woede lijden? De mensen om je heen, je ouders, je vrienden, die het niet verdiend hebben dat hun leven zo wordt verstoord.

Maar jij bent degene die in werkelijkheid het meeste lijdt. Inderdaad, want jij ondergaat het eerst de stromingen van je psychisch leven voordat ze andere mensen bereiken. Degene die besluit in harmonie te leven, is de eerste die daarvan profiteert. Wie zich laat gaan in woede of wraakzucht, verwoest eerst zichzelf. Zo iemand zal uiteindelijk wellicht ook anderen te gronde richten, maar berokkent zichzelf het meeste kwaad. En als hij niet oplet, zal deze wanorde, die hij in zichzelf heeft geschapen, hem tot in zijn volgende incarnatie achtervolgen."

Je Hoeft Niet Perfect Te Zijn / 18 november 2016 / door Wes Annac

Je Hoeft Niet Perfect Te Zijn
18 november 2016 / door Wes Annac

Als je wilt leven in een wereld waar mensen met elkaar omgaan met vriendelijkheid en fatsoen, dan is de eerste stap om je bewust te worden van jouw invloed op anderen.

Je hebt waarschijnlijk wel het oude cliché gehoord dat wij de verandering moeten zijn die we willen zien in de wereld, maar nu meer dan ooit, is het belangrijk om het op zijn minst te proberen.

Het probleem hiermee is dat niemand perfect is. Het leven leven dat we voor ogen hebben - een dat vrij is van oordeel, haat en egoïsme - is niet eenvoudig.

Op een of ander moment, zijn we allemaal haatdragend geweest. We zijn allemaal egoïstisch geweest, en we hebben allemaal mensen geoordeeld. Deze gewoonten zullen niet in een nacht verdwijnen, omdat ze diep ingeworteld zitten in onze collectieve psyche.

Heer Maitreya: Je Originele Bewustzijn Ontwaken 18 November 2016 / Natalie Glasson

Heer Maitreya:
Je Originele Bewustzijn Ontwaken
18 November 2016 / Natalie Glasson

Ik eer het Gouden Christus Licht binnenin jullie wezen; de energie van zuivere actieve Liefde van de Schepper welke binnenin jullie en binnenin iedere ziel bestaat. Ik Ben Heer Maitreya, het hogere aspect van Meester Sananda. Ik ben bekend als de Christus op de innerlijke vlakken, omdat het mijn doel en missie is om het doorgaande stromen van het Christus Bewustzijn vanuit het Hart van de Schepper doorheen de dimensies van het Universum van de Schepper te verzekeren, om een doorgaande verbinding met alle zielen te ondersteunen. Ik overzie en bescherm het Christus Bewustzijn, verzekerend dat de zuiverste vibratie beschikbaar is voor allen, dat de energie constant aanwezig is op de Aarde en dat alle uitbreidingen van deze heilige energie gesynthetiseerd worden met het volledige Universum van de Schepper.

Een Schrijven van de Schepper / 18 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
18 November 2016 / door Jennifer Farley,
” Alle Hulpmiddelen”


Wanneer je begint om aan jezelf en je beslissingen te twijfelen, onthoud dit;
je bent een wonderlijke schepping van Het Universum geboren
met alle hulpmiddelen die je nodig hebt om een verschil te maken
 voor jezelf en je wereld.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5839 Laat het Ego geen Streken meer uithalen met Jou / 19 November 2016

Laat het Ego geen Streken meer uithalen met Jou
Brief uit de Hemel
19  November 2016


God zei:

Jij, Mijn belegerde en met pijn-in-het-hart kinderen, vragen Mij vaak om vrijheid en gebaren afhankelijkheid naar je toe met alles wat je kan.

Voor eens en altijd geef de overweldigende afhankelijkheid op aan woorden en acties van andere mensen in de wereld. Wees een vrij handelend persoon van jouw Leven.

Gebeurtenissen en de reacties van andere mensen in de wereld hoeven jou niet op en neer te laten springen. De wereld kan jouw geluk zijn, maar jouw geluk is niet afhankelijk van de wereld. Jouw geluk is afhankelijk van jou. Heb meer vertrouwen in jezelf en in Mij.

Wanneer je gelooft in het idee dat Ik, God, voorziet, leun dan achterover en laat gaan wat lijkt te zijn jouw goed gedocumenteerde wanhopige afhankelijkheid van lachjes vanuit de wereld. Ik lach naar jou. Mijn ogen kijken in de jouwe. Jij en Ik zijn helemaal ingesteld om te bloeien.

vrijdag 18 november 2016

Blossom met de Galactische Federatie van Licht / 18 november 2016

Blossom  met de Galactische Federatie van Licht
18 november 2016

Blossom: Hallo, mijn vrienden. Ik voel jullie Energie heel sterk nu. Dus velen willen dat jullie praten over de verkiezingsresultaten van de VS…. Willen jullie dat ook?

Federatie van Licht: Wij zijn heel sterk bij jou, inderdaad, zoals we dat altijd zijn. Alhoewel, dat kan niet altijd zo worden gevoeld of we dat zijn.
Laten we troost geven aan velen die zich zo teleurgesteld voelen en bezorgd betreffende het stem protocol en de resultaten ervan.
We hebben al gesproken tot jou hierover… voor alles dat we gezegd hebben in de laatste paar maanden betreffende de veranderingen die komen die een waardig deel zijn van het resultaat van deze verkiezing.
OPNIEUW BEKLEMTONEN WE… ALLES IS NIET ZOALS HET LIJKT TE ZIJN.

Mike Quinsey: Channeling van zijn Hogere Zelf / 18 november 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
18 november 2016

De Aarde en haar bevolking verkeren in een staat van grote verandering en het voltrekt zich in zo’n mate, dat het bijna onmogelijk is om het bij te houden. Welke kijk je er echter ook op mag hebben, onthoud dat de veranderingen noodzakelijk zijn om de Mensheid in het Nieuwe Tijdperk te brengen. Er zal sprake zijn van veel ontevredenheid aangezien veel mensen alleen het effect zien van wat er gaande is, zonder inzicht te hebben in de werkelijke oorzaak. Het zal chaotisch lijken, maar het "opschudden" van de oude systemen is nodig om veranderingen af te dwingen die noodzakelijk zijn zodat ze opnieuw worden uitgevonden en geschikt zijn voor het Nieuwe Tijdperk. Onthoud dat jullie te zijner tijd het Gouden Tijdperk zullen betreden en dat er veel werk dient te worden verzet om je hierop voor te bereiden. Er is sprake van een "inhaalslag" wat betreft veranderingen die verborgen zijn gehouden en die essentieel zijn om de weg naar de nieuwe wereld te bereiden die jullie in de hogere dimensies zal brengen. Als gevolg daarvan kan er niets van lagere trilling meegaan en zal daarom achter moeten blijven. Dezelfde redenering is van toepassing op alle zielen en er zal een punt worden bereikt waar enkel zij die er klaar voor zijn zich kunnen verheffen.


Op deze dag van je leven / 18 November 2016 / Neal Donald Walsch

18 November 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat gesproken waarheid, een gegeven geschenk is. Achtergehouden waarheid is meer dan een ontkend geschenk,
 het is een pijl gericht op het hart.

Er wordt gezegd dat "de waarheid pijn doet" maar het exacte tegendeel is waar.
Geen waarheid is te kwetsend, en geen leugen is onschadelijk.
Omdat elke waarheid jouw hart opent naar een ander, en elke leugen het scheidt.

Maar weet dit: De manier waarop je de waarheid zegt kan kwetsend zijn.
Dus spreek je waarheid, maar kalmeer je woorden met vrede.
Nu meteen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper /17 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
17 November 2016 / door Jennifer Farley,
” Gelukzaligheid ”


Kijk om jouw gelukzaligheid te vinden, binnenin je.
Nochtans, weet alleen jij waar het is en hoe het te activeren.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Dagtekst van Vrijdag 18 november 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 18 november 2016
door Omraam Mikhael Aivanhov

Bijgeloof: de illusie dat je kunt oogsten wat je niet hebt gezaaid –

"Je weet niet hoe je bijgeloof van echt geloof kunt onderscheiden? Bijgelovig zijn, is denken dat je kunt oogsten wat je niet hebt gezaaid. Daarentegen is het ware geloof weten dat je zult oogsten nadat je hebt gezaaid, in dit leven of in een ander, of ook via je kinderen. Het is dus eenvoudig. Wanneer je goede zaden zaait in vruchtbare grond, op een gunstig tijdstip, zullen zij ontkiemen en groeien. Misschien zullen er een paar verloren gaan, maar de meeste zullen opschieten en vrucht dragen.

Zoveel mensen, die nooit gewerkt hebben op verstandelijk, gevoelsmatig en fysiek gebied, hopen te oogsten! Wanneer zij hun mislukking zien, roepen ze dat de mensen of het lot onrechtvaardig zijn! Maar wie heeft hier schuld aan? Zij die zaaien en planten zijn nooit ontgoocheld. Wanneer je het ware geloof bezit, ben je nooit ontgoocheld. Degenen die dat wel zijn, hadden een onmogelijke oogst verwacht; in zekere zin waren zij bijgelovig."Heavenletter 5838 Het Winnen / 18 November 2016

Het Winnen
Brief uit de Hemel
18 November 2016


God zei:

Misschien op een dag loop je gewoon door een warenhuis en je krijgt een stuk papier overhandigd met een nummer erop. Het is mogelijk dat je een winnend loterijbriefje vasthoudt. Hoe eenvoudig is het om gewoon zo iets te winnen zonder moeite.

Je was onschuldig. Je liep de winkel binnen. Je hebt een kans om iets te winnen en zo leuk als je het werkelijk wint. Het is een zegen om geluk te voelen. Gewoon dat --- boffend! Je draagt een brede lach. Het Universum heeft jou zojuist gezegend. Het zegende jouw uit het niets. Je bent verheugd.

Dit is hoe Ik verlang dat jij je voelt bij iedere wending van de wereld --- begunstigd door het Universum. Het Universum kijkt er naar uit om jou te zegenen. Het Universum is gans voor jou.

donderdag 17 november 2016

Benjamin Fulford: Carpe diem, pluk de dag en organiseer een laatste aanval op de Khazariaanse maffia /14 november 2016

Benjamin Fulford
Carpe diem, pluk de dag en organiseer een  laatste aanval op de Khazariaanse maffia
14 november 2016

In de oorlog tegen de Khazariaanse maffia, is de verkiezing van Donald Trump als President van de Verenigde Staten wat de Russische zege bij Stalingrad was voor de Tweede Wereldoorlog: een zegevolle verandering van het getij. Echter, het betekent ook dat de oorlog nog lang niet voorbij is.

Dit is hoe een bron die een geheime ontmoeting bijwoonde in Antarctica tijdens de VS verkiezingsdag van 8 november de situatie beschreef:

 “De hele verkiezingsstrategie veranderde toen John Kerry werd bevolen om naar Antarctica te gaan. Hem werd verteld door de speciale elite, de Gnostische Illuminati die nog steeds de controle hebben over deze planeet, om Obama en Clinton te vertellen een stapje terug te doen en Trump te laten winnen.

Zoals we weten, is Hillary alleen en front voor de cabal en zal ze hoogstwaarschijnlijk een einde aan zichzelf maken op zijn hoogst na de komende paar maanden. Bill Clinton is met het laatste spel bezig nu. Zijn viervoudige bypass operatie was niet genoeg meer om nog bloed door zijn levenloze lichaam te pompen. We zijn geïnformeerd dat hij weg zal zijn tegen het einde van het jaar”.

Op deze dag van je leven / 17 November 2016 / Neal Donald Walsch

17 November 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
  

... dat jouw hart binnenkort weer zal worden geopend.
 Inderdaad, zeer binnenkort, als je er ontvankelijk voor bent.

Denk niet dat je je laatste kans hebt gehad om lief te hebben.
God zou jou dat nooit aandoen.
Jouw kansen zijn zo eindeloos als het leven zelf!
Dus heb lief, heb lief, heb lief.
 En maak je geen zorgen over van wie je liefde terug krijgt.

Gebruik vervolgens meer liefde om je dagen en nachten te vullen,
 precies vanwege het feit dat je je er geen zorgen over hoeft te maken.
Want je ontvangt altijd uit de wereld wat je geeft aan de wereld.

Het is De Wet.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Quan Yin: Fase van Chaos 16 november 2016 /by Jenny Schiltz

liberty_of_soul_by_veinsofmercury-d646fqkQuan Yin:
Fase van Chaos
16 november 2016 /by Jenny Schiltz

Ascentie Energie Update, Opgestegen Meester Quan Yin

Ik ben blij om deze gelegenheid te krijgen om met jullie allen vandaag te spreken. We begrijpen dat velen van jullie de grote instroom voelen die in jullie gemeenschap gebeurt. Je kunt zeggen dat grote verandering over jullie heen is gekomen en sommigen van jullie vragen je af of de verandering die jullie voelen ten positieve is. Laten we jullie verzekeren dat dat zo is. Bij deze stelling zullen jullie je best ongelooflijk voelen en je afvragen of we ons bewust zijn van wat er op jullie planeet gebeurt. We zijn ons er heel bewust van en zijn in staat om het groter plaatje te zien en dat is wat wij willen dat jullie begrijpen.

Op het moment van schepping is er chaos die zich stabiliseert en in die stabilisatie kunnen dan de dingen zich opbouwen of op hun plek gezet worden, maar eerst is er chaos. Als jullie rivier geblokkeerd wordt door bevers, moet die rivier zijn stroom forceren in een nieuwe richting, er is eerst chaos in de nieuwe richting en dan is er stroming. Daar zitten jullie in.

Een Schrijven van de Schepper / 16 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16 November 2016 / door Jennifer Farley,
” De Barometer ”


Dit is voor degenen onder jullie die de Universele Energie kennen;
de recente gebeurtenissen op jullie Aarde waren nodig in het spel te worden gebracht
om de kloof in het collectieve bewustzijn te markeren.
Het is een barometer van soorten ..... om jullie te laten zien wie volledig in slaap is,
wie aan het ontwaken is en wie helemaal wakker is.
Voor degenen onder jullie 'in het weten', zullen de vaardigheden die jullie hebben ontwikkeld door de jaren heen van jullie Aardse bestaan zeker een rol gaan spelen.
 Wees lief voor jezelf, wees voorzichtig met hen die leren en, wees gerust,
 dat alles volgens plan verloopt.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Kryon: De Opwaardering van de planeten Landras en Partoos. (enige tijd later) 9 november 2011 / Sabine Sangitar / Herplaatst 17 november 2016

Kryon:
De Opwaardering van de planeten Landras en Partoos.
(enige tijd later)
9 november 2011 / Sabine Sangitar
Geplaatst 1 januari 2014. Herplaatst 17 november 2016
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

(Zie ook de voorgaande channeling van 9 maart 2011 in het archief van het Kryonblog over hoe de Ascensie van de planeet Landras heeft plaatsgevonden en hoe dit door de bewoners werd ervaren)

Intussen zijn op Landras de ontwikkelingen weer tot rust gekomen. 


De pioniers op Landras die nu in de aanpassingsfase zitten hebben nu al enige tijd de mogelijkheid om als zij dat willen hun 18 aspecten met elkaar te verbinden. Dus kunnen zij met hun Merkabah reizen – wat zij ook heel graag doen. Zij verspreiden daarmee veel spiritualiteit en er zijn vele bewoners die tevoren hun innerlijk getoond is die daardoor naar een stabiel ontwaken gebracht kunnen worden.


Er is weliswaar nog wel een watertekort maar ook dat stabiliseert zich steeds meer. Vele sterrenreizigersen galactische reizigers bewegen zich op bepaalde planeten om energieën en informatie te verzamelen die zij naar hun bewoners brengen. Die wonen nu in grotere gemeenschappen en werken in een soort spirituele centra. Op dit moment ziet alles er zeer goed uit.


Dagtekst van Donderdag 17 november 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 17 november 2016
door Omraam Mikhael Aivanhov

ware Veranderingen - komen alleen tot stand als mensen zichzelf tracht te verbeteren

"Overal spreekt men slechts over veranderingen, herhaalt men dat er verandering moet komen … En wat houden deze veranderingen in? Steeds dezelfde hardnekkige gevechten om macht, geld, eer … de een verjaagt de ander om zijn plaats in te nemen. Nee, er zal pas een ware verandering tot stand komen als de mensen eraan zullen werken om eerlijker, edeler en meer meester over zichzelf te worden… om een voorbeeld voor de anderen te zijn. Maar hoeveel van hen zoeken iets anders dan macht of middelen om hun verlangens en begeertes te kunnen verzadigen?

Jullie zullen zeggen: ‘Ja, maar als men uw adviezen moet opvolgen, als men er alleen maar aan moet werken om zich te verbeteren, een voorbeeld te worden… de situatie in de wereld is van dien aard, dat je dan ergens onbekend, onbeduidend, onderaan de ladder zal blijven steken; er zal niets veranderen.’ Wat weten jullie ervan om dergelijke conclusies te trekken? Als je echt een bron, een zon wordt, zelfs wanneer je het niet wilt, of weigert, zullen de anderen kracht bij je komen opdoen en zullen ze jou aan de top plaatsen om hen te leiden. Als dat jou nog niet is overkomen, heb je nog niet voldoende gewerkt, ben je er nog niet klaar voor."

Heavenletter 5837 Een Goede Burger van het Leven / 17 November 2016

Een Goede Burger van het Leven
Brief uit de hemel
17 November 2016


God zei:

Wat, in Godsnaam, heeft jou overtuigd dat je de rechter en de jury bent van het Leven? Leef jouw leven, maar het is niet aan jou een geheiligde criticus over het Leven te zijn. Wat als je een Goede Burger van het Leven zou zijn en beminnelijk te zijn met jezelf en het Leven? Laat het leven zijn draaien en bochten maken. Er is meer in het Leven in de Wereld dan dat jij ervan corrigeert. Hier is wat Ik heb gehoord van jouw hart en geest:

“Dank U, God, voor dit experiment --- deze Golven van het Leven zoals ze op mij van toepassing zijn. Deze golven zijn niet van mij. Ze gaan aan mij voorbij. Ze zijn Oneindig, deze Momenten in de Tijd die soms tegen mij lijken te overtreden. Het lijkt dat mijn aanzien van het Leven is gemaakt door Denkgewoonten.

“Soms aarzel ik om het Leven te accepteren. In plaats daarvan meet ik het af. Ik zie het Leven niet werkelijk als Heilig. Te vaak leek het voor mij dat het Leven geen recht heeft om hier en daar te gaan en mij met zich mee te nemen alsof ik een teder hart en ziel was. Ik ben een Beweger van het Leven, toch ben ik persoonlijk niet Heer en Meester van het Leven, zelfs als, in de uiteindelijke analyse, ik U hoor zeggen dat ik, zoals U, de Inwoner van al het Leven ben.