Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 12 november 2016

De Amerikaanse Verkiezingen – Een perspectief van Adamu / 11 november 2016 / door Steve Beckow

De Amerikaanse Verkiezingen –
Een perspectief van Adamu
11 november 2016 / door Steve Beckow

adamu-speaks-600Mijn lieve vrienden,

Ik ben Adamu van de monadische entiteit van de Pleiadische beschaving en ik heb een korte maar belangrijke boodschap door te geven aan jullie via mijn lieve jonge vriend, Zingdad, zoals altijd.

Nu de Amerikaanse verkiezingen achter de rug zijn, kan ik jullie een aantal gedachten bieden die nuttig kunnen zijn voor jullie zonder het risico van interferentie voorbij dat waarmee ik comfortabel ben.

Wat ik wens dat jullie begrijpen is dat deze stemming, deze beslissing voor een Trump presidentschap in plaats van een Clinton presidentschap, het best kan worden samengevat als "een ramp die is afgewend."

Alsjeblieft, begrijp me nu niet verkeerd. Ik zeg niet dat de heer Trump een licht-werker is, een heilige of een ideale en heldhaftige leider. Hij is net zo'n gebrekkig mens als iedereen. Hij heeft zijn sterke en zwakke punten zoals iedereen die heeft. Mijn perspectief van vandaag gaat niet zozeer over wat de heer Trump is ... of als wat hij niet is. En de heer Trump is niet een lakei voor de Red Shield Illuminatie. Ze deden echt alles wat in hun macht ligt om te voorkomen dat hij deze race zou winnen. En terwijl ze onvermoeibaar bezig waren om mevrouw Clinton in het Witte Huis te plaatsen, werd hun aandacht afgeleid van een aantal van hun andere inspanningen. En dus, als jullie alert waren op het wereldgebeuren in plaats van alleen gefixeerd te zijn op de Amerikaanse verkiezingen, zouden jullie kunnen hebben opgemerkt gedurende deze tijd dat de wereld terug kroop van de rand van Armageddon.

Een Schrijven van de Schepper / 11 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
11 November 2016 / door Jennifer Farley,
” Aandacht!!”


Er is magie overal om je heen.
Laat niet de vreugde van,
waar je aan denkt als zijnde 'kleine dingen'
ontsnappen aan jou aandacht.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Artsen hebben geen verklaring: Meng Kaneel en Honing En Behandel ......... 11 November 2016 / Door Kraven

Artsen hebben geen verklaring: Meng Kaneel en Honing En Behandel artritis, kanker, galblaas, cholesterol en 10 andere ziektes
11 November 2016 / Door Kraven

De traditionele Chinese geneeskunde heeft de combinatie van honing en kaneel voor duizenden jaren gebruikt, en dit mengsel heeft een lange traditie van het gebruik als een zelfgemaakte medicijn.

Honing is een van de gezondste voedingsmiddelen ter wereld, terwijl kaneel een van de oudste kruiden is dat bekend is bij de mensen.

De etherische olie Kaneel en het enzym dat in honing zit die waterstofperoxide produceert, zijn de twee krachtigste anti-microbiële bestanddelen van deze combinatie die de groei van schimmels en bacteriën zal voorkomen.

Deze krachtige mix biedt een tal van voordelen voor de gezondheid, en is uiterst nuttig in de volgende gevallen:

Verkoudheid
Als u een chronische hoest, verkoudheid en een verstopte neus wilt behandelen, moet u een eetlepel honing met ¼ theelepel kaneel nemen voor drie dagen lang.

Griep
Honing bevat een natuurlijk ingrediënt dat effectief virussen vernietigt en griep voorkomt.

Meer lezen >>>

Samenhang / 11 november 2016 / ArjunA

Samenhang
11 november 2016 / ArjunA

Een dag voor de elfde van de elfde kreeg ik een ‘gekke’ inval. Het getal elf staat namelijk al eeuwenlang bekend als het getal voor de gekken. Daarnaast wordt gezegd dat het getal elf afgeleid zou zijn van de woorden égalité, liberté en fraternité; de drie principes van de Franse Revolutie. Dat is mooi, want de gekke inval schiep een revolutionair concept.

In dit schrijfseltje wil ik de Samenhang brengen tussen enkele afzonderlijke en moeilijk te verenigen fenomenen. Wat is de Samenhang tussen Chemtrails, Alien Implantaten en Indigo Kinderen?

Dodelijke sporen.


Op 4 mei dit jaar publiceerde ik op deze site iets over rookgordijnen of chemtrails. Het bestaan van chemtrails werd (voor zover wij weten) voor het eerst op celluloid vastgelegd in de film ‘Duel’ van Steven Spielberg uit `1971. Ik heb zojuist die film op YouTube snel doorzocht en op 1:06:56 waren ze inderdaad duidelijk te zien! Het is zeer waarschijnlijk dat chemtrails al veel eerder in de lucht hingen, maar daar waren vooralsnog geen zichtbare bewijzen van.

Heavenletter 5832 "Waar Ben Ik op aan het Wachten, God?" / 12 November 2016

"Waar Ben Ik op aan het Wachten, God?"
Brief uit de Hemel
12 November 2016


God zei:

Ik hoor je. Ik hoor je zeggen:

“Geliefde God, hoe gespannen ik ben. Alstublieft helpt U mij om te kalmeren. Ik ben te strak opgewonden als een klok. Ik alarmeer mijzelf met mijn intensiteit. Als ik het maar kon laten gaan. Wat denk ik dat ik aan het doen ben? En voor wat? Het is niet zo dat ik moet vasthouden aan dit dat wordt genoemd het Leven voor altijd, toch ik hoef mijn leven niet door te brengen in een soort paniek dat ik zelfs niet eens weet waarom ik het heb of waar het over gaat. Wind mij los, geliefde God. Laat mij bij U zijn en fervente supporter voor U zijn en het Koninkrijk van de Hemel dat U voor ons verbreid.

“Ik verstrooi mijn geschenk van Liefde van U en vervang het door grote paniek. Wel God, dit is totaal niet wat het moet zijn van wat ik van mijzelf vraag en van wat U van mij vraagt. Ik zeg dat ik U heinde en ver wil dienen, nochtans lijk ik U te dienen met een soort van berouw of een tweede.

vrijdag 11 november 2016

Mike Quinsey: Channeling van het Hoger Zelf 11 november 2016

Mike Quinsey
Channeling van het Hoger Zelf
11 november 2016

Voor het Amerikaanse volk is de uitslag van hun Presidentsverkiezing een complete verrassing omdat het aan het eind veel spannender was dan werd verwacht en Trump een grote inhaalslag aan sterke steun maakte van degenen die in de laatste dagen hun keuze nog niet hadden bepaald. Geen van beide kandidaten werd eigenlijk geschikt geacht voor een dergelijke belangrijke positie als President van de Verenigde Staten. Echter binnen een periode van ongeveer 3 maanden of misschien zelfs minder zullen er zich waarschijnlijk gebeurtenissen aandienen die al het andere dat tot dan toe is gebeurd zullen overschaduwen. De nieuwe Verenigde Staten van Amerika staan klaar om te worden aangekondigd en dat betekent dat wat dat betreft het verkiezingsresultaat niet overeind zal blijven. In de gegeven omstandigheden is het de verwachting dat Trump terug zal treden om daarmee in een nieuwe verkiezing ruimte te maken voor nieuwe kandidaten. In dat geval wordt Paul Ryan beschouwd als de meest waarschijnlijke persoon om te worden aangewezen als de interim President totdat er nieuwe verkiezingen kunnen worden gehouden.

Op deze dag van je leven / 11 November 2016 / Neal Donald Walsch

11 November 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

 ... dat het leven begint bij het einde van je comfort zone.

Je zult geen glorie vinden temidden van veiligheid, maar aan de rand ervan.
Je zult geen liefde vinden op een plek waar je verborgen bent,
 maar in de ruimte waar je naakt bent.

Je zult een aantal risico's moeten nemen.
Je zult niet alleen de dobbelsteen op moeten pakken,
maar hem ook moeten rollen.
Dus ga je gang, neem de gok.
Je hebt niets te verliezen, behalve de kans om te winnen.

Het leven is niet lang genoeg om het aan de zijlijn te besteden.
En je hoeft geen seconde na te denken,  om precies de reden te weten
waarom je deze boodschap vandaag hebt ontvangen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Patricia Cota-Robles: Een geschenk van ‘Boven’ als we ons voorbereiden op een glorieus 2017 Posted by Madeline | 7 November 2016

Patricia Cota-Robles:
Een geschenk van ‘Boven’ als we ons voorbereiden op een glorieus 2017
Posted by Madeline | 7 November 2016

Era van Vrede     

  1. Dit is zo’n belangrijke gelegenheid voor ons allen. In 2016 onthulden de Wezens van Licht in de Rijken van Verlichte Waarheid dat de Aarde haar overgang heeft voltooid in de volle omhelzing van de Eeuw van Aquarius. Dit is een proces waar we doorheen zijn gegaan in ongeveer 300 jaren. Nu voor de volgende 2.000 en meer jaren zal het overheersende Licht dat de planeet baadt van onze Vader-Moeder God de 7de Zonne Aspect van de Godheid zijn die de Violette Vlam is van God’s oneindige volmaaktheid.
  1.  Deze instroom van Licht van onze Vader-Moeder God heeft het vermogen om elke aparte persoon te beïnvloeden op levens-transformerende manieren en als Ontwakende Mensheid gefocust te blijven op dit Geschenk van de Violette Vlam en die iedere dag oproepen in ons dagelijkse levenservaringen. Alles dat we moeten doen is onszelf eraan herinneren aan de glorieuze aanwezigheid van de Violette Vlam en onze IK BEN Aanwezigheid vragen om dit Heilige Vuur op manieren te gebruiken die ons zal assisteren en alle Leven op deze planeet.
  1. Velen van jullie hebben waarschijnlijk gehoord over de Violette Vlam en kunnen zelfs de verbazende zegeningen hebben beleefd, maar wat de Wezens van Licht willen dat we weten is dat sedert de Aarde haar overgang heeft voltooid in de glorende Eeuw van Aquarius, is de Violette Vlam oneindig meer krachtiger en zal onze levens op wonderbaarlijke manieren beïnvloeden, ver buiten alles waar we ooit over droomden dat mogelijk was.

Een Schrijven van de Schepper /10 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10  November 2016 / door Jennifer Farley,
Wees Klaar

zen-gardens-28

Na een emotioneel pijnlijke ervaring, is het niet ongewoon voor jou om je terug te trekken
 in een rustige ruimte en ' je wonden te likken'.
Dit is heel menselijk!
Als dingen niet gaan zoals je had gepland is het belangrijk om te onthouden
dat je nog steeds verbonden bent met je broeders en zusters,
zowel in tijden van vrede als in tijden van conflict.
Mijn lieveling en geliefd kind,
neem je tijd in jouw rustige ruimte en doe wat je moet doen.
Wanneer je klaar bent, kom naar buiten en wees klaar om de verandering te beïnvloeden
 die naar je toe werd gestuurd om te doen, en waar je mee hebt ingestemd.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5831 De Kern van de Zaak / 11 November 2016

De Kern van de Zaak
Brief uit de Hemel
11  November 2016


God zei:

Mijn Kinderen roepen uit: “Waarom geen vreugde, God? Waarom geen vreugde? Is er enige reden dan ook om de vreugde niet te ontvouwen op deze rijk voorziene Aarde?”

Er is geen enkele reden. Iets minder dan de vreugde is een rookgordijn, een dekmantel voor de Liefde, als of je niet kan lachen en er blij om zijn. De dekmantel is iets wat je invoegt om de Liefde te verbergen die je in reserve houdt. Is de Liefde teveel voor jou? Waarom niet eenvoudig liefhebben en de Liefde te laten worden geuit met elke intentie?
Allemaal harmonie, niets minder.

Vrede tot twee lieve kinderen of een honderd lieve kinderen tegelijk.
Geen dansen meer rond de Kern van de Zaak van de Liefde.

donderdag 10 november 2016

BREAKING: India doet een aanval op de macht van de Cabal India Slaat Terug Tegen Valsemunters / 10 november 2016/ door Steve Beckow

BREAKING: India doet een aanval op de macht van de Cabal
India Slaat Terug Tegen Valsemunters
10 november 2016 /door Steve Beckow

modi
PM Narendra Modi Credit:
 Economic Times
India heeft de dramatische stap genomen van het annuleren van de hogere coupures van de munt, naar verluidt om terug te slaan op valsemunterij genomen.

Commentator Veritas heeft hierover gezegd:
"In een gewaagde, briljante zet om de kracht van de cabal in India neer te slaan, kondigde de minister-president de beëindiging van het bovenste niveau coupures van hun munt aan. Onmiddellijk, is het zwarte geld dat zo gemakkelijk gedrukt werd door de cabal nu waardeloos. Ze zijn gewoon al hun vuile geld in een nacht verloren. "(1)

Met dank aan Sundari

Chirurgische aanval op zwart geld: Kernpunten van aankondigingen PM Narendra Modi's

Economische Tijden / Times of India, 8 november 2016


NEW DELHI: Het nemen van de natie bij verrassing, Eerste Minister Narendra Modi heeft vanavond aangekondigd demonetisatie van Rs 1000 en Rs 500 biljetten met ingang van middernacht, het ongeldig maken van deze biljetten in een grote aanslag op zwart geld, vals geld en corruptie.

In zijn eerste uitgezonden televisie toespraak tot de natie, zei Modi dat mensen die biljetten van Rs 500 en Rs 1000 hebben, deze kunnen deponeren in hun bank en postkantoor rekeningen van 10 november tot 30 december.

De Blauwe en De Event / 09 November 2016

  De Blauwe en De Event
09 November 2016

De Blauwe ( Blue) en de Event.

Nu het circus van de Amerikaanse verkiezingen voorbij is, kunnen we ons eindelijk weer richten op echte intel.

De opkomst van de Godin Doumu aan het oppervlak van de planeet een paar jaar geleden is het eerste teken van de terugkeer van de Licht krachten na hun 26.000 jaar lange ballingschap. Dit was de eerste stap op weg naar de terugkeer van Agartha naar de oppervlakte. Nu zijn de Blauwe de portalen het oppervlak aan het voorbereiden, zodat de Agarthanen wederom contact kunnen maken met de oppervlakte bevolking , eerst energetisch en dan ook fysiek na het evenement .

Voor dit doel zijn vele grotten en grot ingangen op het oppervlak voorbereid op een bepaalde manier die volledig zal wordt onthuld op de Event.

Velen van de grotten in de wereld waren heilige plaatsen voor de verschillende Licht groepen op het oppervlak en velen van hen bevatten Godin vortexen die wordt ingeschakeld bij het Event:


Wi-Fi / 9 november 2016 / ArjunA

Wi-Fi
9 november 2016 / ArjunA

Wifi is de verzamelnaam voor draadloze netwerken, het wordt ook wel geschreven als Wi-Fi. Wifi is de afkorting voor 'Wireless Fidelity'. Dat laatste woord betekent betrouwbaarheid, en daar zit een draadloze adder onder het netwerk.

Op de zeldzame gelegenheden dat mijn kleinkinderen hier logeren, moet ik lijdzaam toezien hoe ze zich vermaken met hun mobiele telefoon en/of IPad. Het argument van mijn zoons is dat ‘ieder kind op school zo’n ding heeft’, en dat hun kinderen niet willen achterblijven…

Wi-Fi werd in 1997 geïntroduceerd; één jaar na de invasie van de Archons en hun netwerk van Kunstmatige Intelligentie! Onderzoekers hebben diverse studies van dit fenomeen gemaakt, en het resultaat van hun onderzoek is verbijsterend. Wi-Fi kan de gezondheid van geest en lichaam negatief - vooral bij kinderen - beïnvloeden.

Het meest verbijsterende is dat hun bevindingen niet nieuw noch controversieel zijn. In 2008 publiceerde het Scientific American Magazine het artikel: ‘Mind Control by Cellphone’, waarin de gevaren voor het menselijke brein werden beschreven. Wi-Fi is erg gemakkelijk, maar er zijn grote twijfels over de onzichtbare krachten die alles en iedereen doordringen.


Op deze dag van je leven / 10 November 2016 / Neal Donald Walsch

10 November 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het onverwachte op je wacht. En het bevat veel goeds.

Ons volgende inzicht, onze volgende opening, onze volgende gelegenheid
komt vaak wanneer we het het minst verwachten.
Denk nooit voor een ogenblik dat "het spel voorbij is." dat is niet zo.

Juist wanneer alle kansen verkeken lijken, dienen de kinnen omhoog te zijn.
Dus ... kin omhoog. Deze ronde kan misschien niet goed zijn gegaan,
maar ik beloof je, dit is niet het laatste woord.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 9 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
9  November 2016 / door Jennifer Farley,
” Altijd ”Het Universum toont jullie voortdurend dingen die jullie nodig hebben om te groeien.
Te aanvaarden of te ontkennen,
te groeien of te stagneren,
 lief te hebben of te vrezen ............... het is altijd jullie keuze.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Witte Wereldoverbrugger levenspad: Regel wat nodig is voor een nieuwe wereld / 10 november 2016 / Elvira van Rijn

Witte Wereldoverbrugger levenspad:
Regel wat nodig is voor een nieuwe wereld
Maya wijsheid in het licht van de schepping 10 - 22 november 2016
10 november 2016 / Elvira van Rijn

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het dertiende artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.

Het Witte Wereldoverbrugger levenspad nodigt je uit samen te werken en bruggen te slaan. De tijd is aangebroken dat we het meeste en het beste bereiken door samen het beste van onszelf te geven. Niet meer het beste van jezelf geven voor het belang van degene die het salaris betaalt, maar vanuit een gedeelde missie je eigen belang dienen. Als je op deze manier bruggen slaat, zijn ingewikkelde contracten en regelingen om elkaar te binden en controleren overbodig. Het commitment komt niet uit een contract maar uit je hart. Jouw eigen belang bepaalt jouw onvoorwaardelijke inzet voor het geheel. Verandert je belang, dan verandert je inzet gewoon mee, of je stopt en gaat iets anders doen. Ook daarmee dien je de ander. Het Witte Wereldoverbrugger levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij regelt wat nodig is voor samenwerken en bouwen aan een nieuwe wereld.

Dagtekst van Donderdag 10 november 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 10 november 2016
door Omraam Mikhael Aivanhov

Wil van God - betreft niet elk van ons afzonderlijk

"Hoeveel gelovigen stellen zich over de wil van God echt naïeve vragen! Zij beelden zich in dat Hij voor hen in het bijzonder een bedoeling heeft: de plek waar ze moeten wonen, het beroep dat ze dienen uit te oefenen... Wil Hij dat ze huwen, kinderen krijgen of celibatair moeten blijven om zich aan Hem te wijden...? Vraagt Hij hun een bepaalde persoon of zaak te ondersteunen of juist te bestrijden…? In feite heeft de wil van God geen betrekking op een aparte vraag van ieder van ons. God wil alleen dat de mens studeert om Zijn wetten te begrijpen, die de wetten van het leven zijn, en dat hij zich vervolgens inspant om ze in praktijk te brengen.

Natuurlijk, eenieder is persoonlijk betrokken bij de wil van God, maar hij zal pas weten wat God van hem verwacht nadat hij heeft bestudeerd waar het bij de goddelijke wil in wezen om gaat. Alleen degene die zich begint af te stemmen op de goddelijke wil als een beginsel van wijsheid en liefde, kan echt weten wat God van hem verwacht."Heavenletter 5830 Ah, de Relatieve Wereld / 10 November 2016

Ah, de Relatieve Wereld
Brief uit de Hemel
10 November 2016


God zei:

Geliefde, geloof je dat je gewoon weet hoe alles in het Leven wordt verondersteld te zijn? Je kan zeker zijn dat het Leven niet verschijnt op de manier dat het doet, toch is het Leven op deze manier verschenen. Je protesteert.  Je kan maximum protesteren, toch waar gaat je protest naar toe?

Het Leven kan op dit moment geen makkie voor je zijn. Er kan heel goed niets vrolijks zijn aan de situatie waarin je je bevind. Vroeger of later, de ene manier of de andere, je moet vrede maken met het leven zoals het nu verschijnt, al dan niet Het Leven op het Moment jou favoriete keuze is of niet. Om in een moeilijke situatie te zijn is extra moeilijk wanneer je weigert te buigen. Maak vrede met het Leven en de mensen die er in zijn.

Laat je gehechtheid gaan voor jouw gedachten dat ze juist zijn en het Leven in gebreke is gebleven. Fout of schuld is niet de kwestie. Fout of schuld maakt jouw hartzeer niet beter. In feite, fout of schuld vergrendelt je aan waar je bent. Bewijs misverstanden tot het uiterste en je bent waar je bent.


woensdag 9 november 2016

Sheldan Nidle / 8 november 2016

Sheldan Nidle - 8 november 2016


1 Ik, 5 Xul, 13 Caban

Selamat Balik! Veel gaat door zich te ontvouwen terwijl de Republiek werkt om haar wettige positie vis-à-vis overeenkomsten te stabiliseren, die zijn getekend en geratificeerd tijdens de Overeenkomst van 2015 in Parijs m.b.t. klimaatverandering. Dit akkoord liet toe dat er een nieuw financieel en monetair beleidsplan effectief werd. Dit is nu door meer dan 209 soevereine naties ondertekend. De nieuwe wereld die wij in recente boodschappen hebben beschreven staat feitelijk op het punt te worden geboren. Dit rijk heeft er lang over gedaan om zich te manifesteren. Als je kijkt naar het collectieve potentieel van de mensheid, zie je een resultaat dat door de hielenlikkers van de Anunnaki consequent werd ontkend. Deze ontkenning kan niet langer worden getolereerd. In de woorden van NESARA zijn we een zeer kostbare en soevereine groep van de mensheid. Meer passend bestuur en een gelegenheid om je potentieel te bereiken zijn onderdeel van een uitgebreid systeem van rechten, die jullie door de Schepper zijn gegeven. Ze kunnen jullie niet langer worden onthouden. Derhalve zullen jullie binnenkort beschikken over de middelen om je diepste dromen waar te maken. Gebruik deze giften om jullie oppervlakterealiteit te veranderen in de meest gekoesterde aspiraties die alleen maar een zeer opmerkelijke realiteit kan voortbrengen. Maak ons allemaal trots op wat jullie worden!

Engelencontact / 8 November 2016 / Anja

Engelencontact
8 November 2016 / Anja

In mijn hoedanigheid als mens hier op de Aarde en als fervente medewerkster van en voor De Nieuwe Aarde, om deze uitdrukking maar te gebruiken, onderhoud ik mijn dagelijkse contacten, gebeden en meditaties met onze Dierbaren in de Hogere Rijken en mijn innerlijke Zelf.

Zo ook afgelopen Zondag 6 november 2016, daar begon het mee. In mijn communicatie met mijn begeleider(s), in een Engelcontact, stelde ik een vraag over Aartsengelen, heel gewoon: “Hoeveel zijn er eigenlijk?”

Antwoord: “Je hebt toch het Orakel van de Engelen, pak dat maar”.

Okay heb ik gedaan, een hele tijd niet meer aan gedacht of gebruikt. Wel aan Engelen gedacht en mee gesproken, met wat je kan in Channelingtaal, om het zo maar uit te drukken. Niet meer gedacht aan dat boek en de Engelenkaarten, het is van Ambika Wauters.

Ik aan het herlezen, de inleiding, hoofdstuk I over Engelen in verleden en heden. Hoofdstuk 2 over de Engelenkaarten, hoofdstuk 3 het gebruik van de kaarten en een soort slotwoord.
Ik stapte als het ware een beetje in de Hemelen.

Op deze Zondag heb ik enkel de kaarten gelegd voor mijzelf.

Maar gisteren op Maandag 7 november 2016, heb ik een algemene vraag gesteld voor iedereen, daar gaat het in principe om, voor iedereen, allemaal één.

Op deze dag van je leven / 9 November 2016 / Neal Donald Walsch

9 November 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... Dat je altijd aas aan je haak moet doen. Je moet op zijn minst denken dat er een vis zal zijn in de vijver.

Ovid de Romeinse dichter, zei dat, en hij had gelijk.
Je weet nooit wanneer en waar jouw volgende wonder zal verschijnen.
Dus wees klaar. Wees open. Wees vrolijk, ontvankelijk, zelfs verwachtend.

En beperk niet de vorm en grootte waarin jouw wonder kan komen.
Soms draaien de kleinste sleuteltjes de grootste sloten open.

Dus sta op de uitkijk vandaag. Wees klaar.
Je hebt om wat hulp gevraagd, en je gaat het krijgen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl