maandag 31 oktober 2016

SAUL: De liefde waar je naar verlangt die vrijelijk en constant door je heen stroomt. / 2016/10/30 / door John Smallman


SAUL:
De liefde waar je naar verlangt die vrijelijk en constant door je heen stroomt.
2016/10/30 door John Smallman

De mensheid is op koers en op schema, en het ontwaken vordert prachtig. Het kan heel goed voor velen van jullie lijken dat de wereld in chaos is en dat die toestand zich verdiept, maar wat er is gebeurt is dat het proces van ontwaken vele onaangeroerde kwesties aanwakkert die moeten worden opgelost en losgelaten voor het ontwaken om verder te gaan en tot voltooiing te komen. Jullie hebben allemaal te maken met deze kwesties, schitterend en net zoals jullie dat wilden voordat jullie incarneerde om ten volle helpen bij het proces van ontwaken.

Velen op aarde zijn erg in de war als hun onbehandelde en niet erkende problemen ontstaan in hun bewustzijn, en jullie, de Lichtwerkers en Lichtdragers, door jullie voortdurende intentie om te zijn, delen en breiden de Liefde uit voor iedereen op de planeet en doen goed werk in dit enorme ondersteuningsprogramma voor de mensheid. Het is volledig succesvol, omdat dat natuurlijk reeds is bereikt. Laat jouw focus op de lineaire tijd los, het is een aspect van de illusie dat alleen jou verwart. Vergeet niet dat er alleen maar het altijd aanwezige nu moment is waarin de Liefde die is, de creatie ontvouwt en alles omvat zonder zelfs de meest minieme pauze of onderbreking. Er is geen afscheiding, er is geen illusie, er is slechts Liefde, God, Bron, de opperste en wijze intentie die eeuwig stroomt doorheen de schepping al het leven omarmend en al het leven omhuld in de grootste vreugde.

Hilarion “De Wereld heeft Jullie Liefde Nodig, ........... / 30 Oktober 2016/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Hilarion
“De Wereld heeft Jullie Liefde Nodig, de Wereld heeft Jullie Kalmerende en Geruststellende Aanwezigheid Nodig”
30 Oktober 2016/  Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,
Terwijl jullie je inspannen om in evenwichtigheid en balans te blijven tijdens deze dagen met alles dat er zich aan het voordoen is in jullie sfeer van resonantie, worden jullie je gewaar dat de geïntensiveerde energieën hun effect hebben, niet alleen binnenin jullie eigen systeem, maar ook in al diegenen die in jullie gebied van beïnvloeding zijn. De energieën van de dualiteit zijn ongebreideld en het is belangrijk om je jouw doel te herinneren voor het vasthouden van het Licht gedurende deze tijden. Het is zeer gemakkelijk voor jullie die gevoelig zijn voor de energieën om jullie heen om te begrijpen dat de gevoelens die jullie ervaren hebben hoofdzakelijk die gevoelens zijn die ervaren worden op het collectieve bewustzijn niveau. Er is veel angst en twijfel dat in deze tijden ongebreideld is - herinner je dit - en centreer en focus je opnieuw op dat wat jij bent en dat waar jij voor staat.

Op deze dag van je leven / 31 Oktober 2016 / Neal Donald Walsch

31 Oktober 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat alles perfect is Hier en Nu.
En Hier en Nu is alles wat er is.

Vergeet het verleden. Het bestaat niet, behalve in jouw geheugen.
Laat het vallen. En maak je geen zorgen over hoe je door de volgende dag heen komt.
Het leven gaat door Hier en Nu - besteed daar aandacht  aan en alles zal goed komen.

Omarm het huidige moment met dankbaarheid en verwondering,
 en je zult het veranderen in wat het ook is waar je op hebt gewacht.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


ASCENSIENIEUWS NOVEMBER / 31 Oktober 2016 / door Fran Tielemans

ASCENSIENIEUWS NOVEMBER
31 Oktober 2016 / door Fran Tielemans

Vandaag, op deze krachtige Nieuwe Maan in Schorpioen, is het een uitstekend moment  om je heel eerlijk af te vragen hoezeer je het eigenlijk meent met vernieuwing in je leven. Brandt dat vuur al sterk, ben je al heel concreet enkele stappen aan het overwegen die je de komende maanden kan maken? Of is het vernieuwingsvuur maar een klein weifelend vlammetje dat vaak aan en uit gaat? In het eerste geval maak je veel kans om een grote sprong vooruit te maken de komende maand. Je meent het met jezelf, je weet dat alle verandering bij jezelf begint, en dat anderen (mensen, beschermengel, andere engelen en gidsen) alleen naast jou kunnen staan terwijl je het zélf doet. Maar is je intentie maar flauwtjes, dan zal het resultaat altijd flauwtjes zijn. Begin je aan iets met weinig vertrouwen, en geloof je niet echt dat het iets wordt, dan is het ook dat wat je zal creëren.

De Raad Omslag Punt / 28 oktober 2016 / Ron Head

De Raad
Omslag Punt
28 oktober 2016 / Ron Head

We weten dat de meeste van jullie zich een beetje verloren voelen, op zee, en verbijsterd door wat jullie om je heen zien gebeuren op dit moment. De ontmanteling van alles wat moet worden vervangen is inderdaad begonnen. De gedachte dat dit is wat er gebeurt doorkruist jullie gedachten van tijd tot tijd, maar dat maakt het niet veel gemakkelijker om er mee om te gaan. En vertellen dat we jullie van te voren gewaarschuwd hebben, zou jullie ook niet dienen.

Veel van wat moet worden vernieuwd is jullie al getoond en er is begonnen met nieuwe manieren uit te proberen. Dit is zeer succesvol geweest in veel plaatsen, maar vooralsnog wordt hier niet veel aandacht aan besteed. Een van de dingen die jullie misschien wensen te doen wanneer succes van deze aard onder jullie aandacht komt, is helpen naar beste vermogen met het verspreiden van kennis erover. Jullie nieuwe wereld wordt gerealiseerd door jullie, zelfs als de chaos lijkt toe te nemen.

Een Schrijven van de Schepper / 30 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
30 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,
” Slavernij of Vrijheid? ”

breaking-spiritual-chains-for-pinterest-dgd6ui-clipart

Je bent zo vrij als je ervoor kiest te zijn.
Het toelaten van oude gedachten, oude patronen,
oude manieren en oude energie houd je vast is slavernij.
Werp jouw kettingen af en wordt wat Het Universum beoogd dat je bent.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5820 Het Leven Is het Wonder / 31 Oktober 2016

Het Leven Is het Wonder
Brief uit de Hemel
31 Oktober 2016


God zei:

Met de woorden “Geliefde God” – zelfs als zeg Ik het zelf – wat een manier om jouw dag te beginnen. Ken je een betere manier? Ken of weet je een andere manier zo van goud om je hersengolven mee te beginnen en jouw hart zo gewoon en in zulk een blijvende verheffende manier?
Twee woorden om jouw op het spoor te zetten voor jouw dag.

Begin jouw dag met de woorden Geliefde God. Je kan het uitwerken/uitweiden als je dat wil. Onthoud, het is geen gebed of een verzoek dat je doet. Je praat met Mij. Ik ben met jou. Jouw wijzen op de Geliefdheid van God herinnert jou aan Onze Verbinding.

Om te beginnen op een goede plek – dat wil zeggen, sterk beginnen – grond je in het Koninkrijk van de Hemel waarin je werkelijk verblijft.

zondag 30 oktober 2016

Ashtar On The Road: Ashtar: Jullie Missie: Omhoog gaan en het delen van jullie Hoog Dimensionale Perspectieven! / 25 oktober 2016 /Susan Leland


Ashtar:
Jullie Missie: Omhoog gaan en het delen van jullie Hoog Dimensionale Perspectieven!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
25 oktober 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk SteurGegroet, geliefde familie! Onze vibraties zijn positief door Vreugdevolle verwachting en inderdaad is alles al in de Hogere Gebieden! Het moet alleen nog maar een beetje meer opgeroepen worden, laten wij zeggen, een binnenbrengen van energieën. Wij weten dat het er vanuit driedimensionale perspectieven uit kan zien alsof dit de ergste tijden zijn maar wij verzekeren jullie dat het tegenovergestelde waar is. DIT ZIJN ZEKER DE BESTE TIJDEN OMDAT JULLIE HIERVOOR DE OPDRACHT HEBBEN GEGEVEN!!!

Maar terwijl er veranderingen zijn – grote veranderingen, letterlijk wereldschokkende verschuivingen – is er in feite nooit zo’n verhoging op de planeet Aarde geweest! Het is alleen maar een natuurlijk gevolg dat er wat chaos is en wat ontwrichting en verstoring. Desondanks kunnen wij jullie verzekeren dat het bewustzijn gestaag omhoog gaat en ondertussen moet dit op collectieve basis nog verder gaan, maar niet zo ver meer! Doe dus wat jullie kunnen om individueel en samen - met name binnen de familie van Ashtar on the Road – om de Hogere Energieën nog meer binnen te roepen, om nog meer Liefde uit te drukken en alles wat uit Liefde voortkomt, in al jullie gedachten, woorden en handelingen – of op zijn minst zoveel als jullie kunnen.

Jezus: De mensheid is klaar voor verandering! / 30 oktober 2016 / door John Smallman


Jezus:
De mensheid is klaar voor verandering!
30 oktober 2016 / door John Smallman

Het ontwakingsproces van de mensheid intensiveert zich verder, zoals jullie misschien wel gemerkt hebben. De noodzaak om te ontwaken is aan het ontstaan in het collectieve menselijke bewustzijn als de pijn en het lijden van de illusie, de droom of nachtmerrie lijkt te zijn waarin jullie op dit moment je bestaan hebben, wordt in toenemende mate onaanvaardbaar. Gewelddadige en veelvuldige conflicten en meningsverschillen op elk niveau van de samenleving, in elke natie en cultuur, leiden tot uitputting en een diepgeworteld verlangen naar vrede. Degenen die de controle al zo lang hebben zijn in verwarring als de macht die ze dachten in eigendom te hebben oplost en hen verward en doodsbang achterlaat.

De nachtmerrie die zovelen op aarde hebben ervaren is ten einde nu een tijdperk van vrede, harmonie en creatieve samenwerking binnenvloeit om het te vervangen. Het zal een nieuw en vriendelijk tijdperk zijn, zeer verschillend van het tijdperk waaraan jullie al zo lang gewend zijn, aangezien de mensen bij elkaar komen om mee te doen in liefde en volledig de manier waarop de interactie van de maatschappij voor eeuwen is geweest zullen veranderen. Huisvesting van daklozen en het voeden van de hongerige is de eerste prioriteit, daarna, zullen over de hele planeet, de werkzaamheden beginnen om de schade te repareren die grote internationale bedrijven hebben veroorzaakt door mijnbouw, boringen, houtkap , het dumpen van giftig afval, en door industriële schaal landbouw met behulp van volstrekt ongepaste pesticiden en meststoffen.

Wie ben jij? * / Geplaatst 30 Oktober 2016


Wie ben jij? *
Geplaatst 30 Oktober 2016


Een hoofdstuk uit “The Jesus Book” waarin Jezus zijn boodschappen voor de 21 ste eeuw doorgeeft aan Linda Dillon.

Welkom al mijn geliefde vrienden, broeders en zusters. Welkom in deze tijd van bijeenkomen, van transformatie, van herstel en herontdekking. Wat is de herontdekking van mijn geliefden. Het is de herontdekking van je heilige zelf. Ik zit hier alsmaar herhalend, “Wie ben jij? Wie ben jij?”, omdat ik wens, jou uitnodig en jou smeek om je de volheid te herinneren van wie jij werkelijk bent.

Velen van jullie beschouwen zichzelf als mensen, als meesters in wording, als engelen of aartsengelen. Maar mijn geliefde vrienden, jullie zijn al deze dingen en nog zoveel meer. 

Waartoe ik jullie vandaag wil uitnodigen is om terug te keren niet alleen tot jullie engelachtige wezen, maar ook naar de waarheid, terug naar de tijd toen jullie zuiver energie waren, een puur lichtwezen.

Ga nu met mij mee, zonder vorm, in de wetenschap dat een deel van jou eeuwig is. Die vonk van licht, het gevoel van liefde hebben zich genesteld in jou, engel en menselijk wezen. Het is belangrijk nu je de dimensies en werkelijkheden te boven gaat en je een nieuwe reis opeist, dat jij je helderheid verschaft over wie je bent.

Het Reinigen van Zelfingenomenheid: Meer Drie Dimensionale Dimentie /28 Oktober 2016 / Steve Beckow

Het Reinigen van Zelfingenomenheid: Meer Drie Dimensionale Dimentie
28 Oktober 2016 /  Steve Beckow
Cobie: Dit artikel van Steve Beckow daagde mij uit om verder over datgene na te gaan denken waar hij over schrijft. Onderaan het artikel zal ik mijn gedachten hierover opschrijven….
*****
De vasanas (kern kwesties) gaan verder met af te gaan terwijl de stijgende energieën doorgaan met ons uit te roken, ik word me gewaar dat er geconditioneerd gedrag naar boven komt dat mij alarmeert, dat ik moet stoppen.
Het huidige patroon van geconditioneerd gedrag dat ik waarneem is zelfingenomenheid.
Dit is er één waar ik duidelijk over moet zijn, hoe eerder hoe beter. Maar het loopt zeer diep en is diepgaand beschermend.
Ik heb het verhaal al heel vaak verteld. Als je fout zat in mijn familie, zou dat je een klap op kunnen leveren - de les zijnde dat je het goed moest doen en meer voorzichtig moest zijn met te bepalen of je het goed of fout had, en … ik kan mijn Vader bijna horen denken … “om niet de bemanningsleden in gevaar te brengen.”

De weg naar een totale dictatuur: Amerika’s “Schaduw Regering” en hun stille Coup / Geplaatst door: Redactie - 29 oktober 2016

De weg naar een totale dictatuur: Amerika’s “Schaduw Regering” en hun stille Coup
Geplaatst door: Redactie - 29 oktober 2016

deep-state-shadow-govt

Wie mocht denken dat de Big Brother samenleving die in ‘1984’ van George Orwell werd geschetst, een fantasieverhaal is, kan deze mening herzien na het lezen van dit artikel van John W. Whitehead. Whitehead schrijft over de greep naar de macht door de Schaduwregering (Deep State). Verborgen achter een hybride entiteit van publieke en private instituten beheerst de Schaduwregering het militaire apparaat, WallStreet en Silicon Valley en houdt het de Amerikaanse burgers vrijwel volledig onder controle.De situatie in Europa lijkt anders dan in de V.S. , maar dat is slechts schijn. Dit artikel gaat echter over de situatie in de Verenigde Staten.

Vandaag de dag kan de weg naar een totale dictatuur worden geopend met puur legale juridische middelen, ongezien en ongehoord door het Congres, de President of het volk. https://en.wikipedia.org/wiki/William_E._Jenner. Naar buiten toe hebben we een Constitutionele regering. Binnen onze regering en ons politieke systeem is er een zeer goed georganiseerde politieke actiegroep actief in dit land, vastbesloten om onze Grondwet te vernietigen en een één-partij staat te vestigen…

Wat belangrijk is om te onthouden over deze groep is niet hun ideologie, maar hun organisatie… Deze opereert in het geheim, in stilte, en is continu bezig om onze regering te transformeren… Deze groep is geen verantwoording schuldig, noch aan de President, het Congres, noch aan de rechtbanken. Deze groep is praktisch gezien niet te verwijderen.”- Senator William Jenner, toespraak 1954.Een Schrijven van de Schepper 29 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,
”Omarm het Goede”

embrace_the_good_600px_2_3

Je bent op een vreugdevolle reis!
 Laat je gehechtheid aan het negatieve los
en omarm alles wat goed is in jouw Aardse bestaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5819 SOMS / 30 Oktober 2016

  SOMS
Brief uit de Hemel
30 Oktober 2016


God zei:

Geliefde, natuurlijk weet Ik dat je denkt aan het besteden van meer tijd met Mij. Je weet dat Ik op je wacht. Het spijt je voor de lange onderbrekingen die jou kunnen wegleiden van jouw aandacht voor Mij.

Je zegt dat je te druk bent. Dan, in het volgende moment, beken je tijdens het ademen aan Mij:
“God, wat is er met mij aan de hand? Hoe kan ik zeggen dat ik het te druk heb voor U? Toch doe ik het.”

Ah, hallo, dit is het leven in de wereld. Het leven in de wereld trekt aan je en leert je bezigheden en druk, haast je. En je komt naar voren, gereed om jouw leven in tweeën te scheuren.

zaterdag 29 oktober 2016

Het Verhaal van de Boer en de Hoed / Posted on 28 October, 2016 by contramimi

Het Verhaal van de Boer en de Hoed
Posted on 28 October, 2016 by contramimi


[Gloria en boer op de markt]

De manieren waarop God kan verschijnen zijn eindeloos. Door andere mensen is een ervan. Hier is een waar verhaal;

Een boer op onze plaatselijke markt had een deken neergelegd op de grond, gevuld met groenten, sommige in manden, sommigen gewoon op een stapel.

Ik nam een reusachtige courgette, hield hem omhoog en vroeg hem hoeveel.

De man lachte en zei: “Hij ligt bij de hoed. Het is de hoed methode.” Ik wist niet wat hij bedoelde.

Aartsengel Zadkiël “Jullie Speciale Pad” / November 2016 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiël
“Jullie Speciale Pad”
November 2016 / Linda Robinson

Groeten Geliefden,

Wij zijn Aartsengel Zadkiël en Heilige Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie, samen met een Schare van het Engelachtige Rijk van Licht. Vandaag, wensen wij over jullie speciale pad te spreken.

Jij bent een uniek Wezen van Licht, je barstte voort vanuit de Schepper met Liefde en Licht. Je bevatte alles van de Universele aspecten en eigenschappen die nodig waren om je te helpen je speciale missie uit te voeren. Doorheen jullie vele incarnaties, zijn jullie doorgegaan met speciale kwaliteiten te ontwikkelen, en jullie hebben hen voor het grootste goede van allen gebruikt.

Elk individu heeft een uniek pad en unieke missie. In iedere incarnatie hebben jullie je speciale missie uitgevoerd. Dit heeft jullie ertoe geleid om vele bijkomende kwaliteiten en eigenschappen te ontwikkelen die aan jullie missie en aan het grootste goede bijdragen.

Jullie hebben deze kwaliteiten in iedere levensspanne gebruikt terwijl jullie voort gingen op jullie pad. Jullie spelen jullie speciale rol in het grote tapijtwerk van het leven en de Universele creatie.

Een Schrijven van de Schepper / 28 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,
Binnenin Jouw

the-kingdom-of-god-is-within-you

Alles is binnenin jou; elke vreugde, elk geluk,
elke niet gehoorde lach en elke niet getoonde glimlach.
Het is aan jou om te beslissen wanneer je hen vrij laat.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5818 Een Meester Schilderstuk van Liefde / 29 Oktober 2016

Een Meester Schilderstuk van Liefde
Brief uit de Hemel
29 Oktober 2016


God zei:

Jullie zijn allemaal opnieuw gesteld. Iets groots wordt opengesteld. Ja, de hele wereld is in openstelling. Je kan dit voelen als Nieuwe Energie, Nieuwe Losbarstingen van Energie, een Nieuw Gevoel, een Gevoel Nieuw Overvloedig voor jou.

Dit Nieuwe Gevoel is een groeiend waarnemen van Éénheid. De Wereld heeft een Nieuwe Ontsluiering van zichzelf, als het ware. Wanneer het Leven op de Aarde een manier van spelen is, wat, natuurlijk, het is, is dit een Nieuwe Vertolking van het Leven op de Aarde voor welke je popelt om binnen te gaan.

Dit is een nieuwe SPECTACULAIRE Opvoering. Deze herleving kan worden vergeleken met zwart-wit films TECHNICOLOR wordend. Gedurende de nacht, lijkt het.

Ja, je creëert een Meester Schilderstuk van Liefde welke in wisselwerking staat met vrede. Wij verwelkomen Vrede op de Aarde en Welwillendheid. Er zijn gradaties van Vrede in de Wereld. Vrede is niet nieuw. Iedereen kent het gevoel van vrede. In Waarheid ben je omringd met vrede. Vrede is altijd in en over de wereld geweest zoals madeliefjes die je kunt plukken.

vrijdag 28 oktober 2016

Moeder Aarde en de inheemse volkeren.. / 28 oktober 2016 /door GuidoJ.

Moeder Aarde en de inheemse volkeren..
28 oktober 2016 /door GuidoJ.

Oorspronkelijke Amerikaanse burgers zijn activist geworden en protesteren al maanden tegen de aanleg van de Dakota Access Pipeline’. De politie is zelfs bezig, leugens als waarheid te verkopen over de demonstranten, om de publieke opinie aan hun kant te krijgen; vergeefs. De demonstranten worden gedemoniseerd, zoals dat destijds ook gebeurde bij de beweging van Occupy Wall Street.

 dakota-pipeline-indian-groot

Inmiddels is het werk stilgelegd aan deze US$ 3,7 miljard kostende pijplijn. Want op 10 augustus jl. was het Chief Standing Rock, die een noodverordening indiende bij de rechtbank, waarmee het werk stil kwam te liggen. Dat was de bedoeling en hopelijk ligt de aanleg lang genoeg stil om wereldwijd de steun te krijgen die de protest-beweging nodig heeft.

De aanklacht is dat de pijplijn het drinkwater van grote bevolkingsgroepen in dit pijplijngebied zou vervuilen. Breuken in oliepijplijnen vinden regelmatig plaats, met vooral ernstige gevolgen voor de drinkwatervoorzieningen in dat gebied. Bovendien is er door de lokale overheden helemaal niets geregeld met betrekking tot de vervuiling in het private gebied, die natuurlijk opgeruimd moet worden door de eigenaar van de pijplijn.

De stam van Standing Rock is al maanden aan het demonstreren en krijgt hulp van mensen en andere stammen uit de hele VS, wat weer leidt tot meer media-aandacht. Nabij de constructie-locatie, worden prayer-ins gehouden en alles leek vreedzaam te verlopen, totdat half augustus een tiental protesterenden werd gearresteerd, op grond van het betreden van verboden gebied, bij de constructie-zone. De ontwikkelaar van de pijplijn, ‘Dakotas Access LLC’, heeft bevestigd dat het een juridische claim gaat indienen tegen de demonstranten, zodat verdere blokkades van de pijplijnaanleg worden opgeheven. Kijk naar een impressie van de protesten en commentaar van de website Democracy Now van Emy Goodman.Kryon: Vraag en Antwoord 770: Fouten en hun invloed op het Universum. / 28 oktober 2016 / Lee Carroll


770: Fouten en hun invloed op het Universum.
28 oktober 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Is de rest van het Universum veroordeeld om te lijden onder onze fouten? Wat voor soort Al Wat Is schept een Universum zonder vrije wil en vormt dan een heel klein plekje met vrije wil in een onduidelijk, obscuur zonnestelsel in een onduidelijk, obscuur Melkwegstelsel? Is de vrije wil zo gevaarlijk?

ANTWOORD: Niemand en niets van het Universum zal ook maar ergens onder lijden door wat de mensen hier doen. Jullie maken geen fouten, maar eerder beslissen jullie met een balans van energie en waar donker en licht zichzelf in balans kunnen brengen. Jullie inspanningen zullen van toepassing zijn op een nieuwe schepping.

Het Universum zal vieren wat jullie hier doen en het licht dat jullie scheppen in zich opnemen. Denk er aan als het oplossen van problemen  waar alleen de oplossingen worden gezien, niet het werk dat rondom die schepping is verricht.Mike Quinsey, Channeling van zijn Hogere Zelf / 28 oktober 2016

Mike Quinsey,
Channeling van zijn Hogere Zelf
28 oktober 2016

De voortgang van de veranderingen verloopt goed en terwijl ze zich vestigen neemt ook de macht van de duistere Troepen af, zelfs in die mate dat ze verward raken en niet in staat zijn om de zaken als voorheen te controleren. Bij iedere gebeurtenis zullen ze maar een beperkte mate van vrijheid overhouden om met hun plan voor wereldcontrole door te kunnen gaan. Ze zullen niet slagen, aangezien de eindtijden al reeds zijn vastgelegd en de overwinning voor het Licht onvermijdelijk en verzekerd is. De periode waar jullie je nu in bevinden is gevuld met potentiële veranderingen, die allemaal leiden naar de verheffing van de Mensheid en naar haar plek in het Nieuwe Tijdperk. Het thema staat vast en het is enkel een kwestie van tijd voordat degenen die verantwoordelijk zijn voor de nieuwsverspreiding zich gedwongen voelen om te beginnen jullie van waarheidsgetrouwe nieuwsverslagen te voorzien. De waarheid kan niet veel langer meer verborgen worden gehouden en omdat diegenen die in de weg staan verwijderd worden komen de dagen van waarheidsgetrouwe verslaggeving steeds dichterbij.

Kom uit de gevangenis en word weer de ontdekker die je bent / 27 oktober 2016 / Janos

Kom uit de gevangenis en word weer de ontdekker die je bent
27 oktober 2016 / Janos


Het is bijna november. De dagen worden korter. Bij velen van ons speelt het leven zich weer wat meer binnenshuis af. Je bent vaker in je eigen ruimte, je onderneemt minder dan normaal. In de laatste maanden van het jaar kan het voelen alsof je langzaam in een cocon komt te zitten. En in een cocon wordt je per definitie op jezelf teruggewezen en kunnen er lastige vragen in je opkomen. 

Zit ik op de goede weg?
Ben ik nog tevreden?
Wil ik door op deze manier?
Is wat ik écht wil wel voor mij weggelegd?

Men zegt dat dit soort twijfels de symptomen van een winterdip zijn, maar zelf vind ik dat een beetje kort door de bocht. Alsof daar elke vraag mee beantwoord is! Als je eerlijk bent, dan hielden bepaalde vragen je al langer bezig, niet waar? Wat is dan nu de volgende stap? 

Een gevangenis
Ik zou deze blog niet kunnen schrijven als ik nu niet op Ibiza was, waar het heerlijk vertoeven is in de vrouwelijke energie van dit populaire eiland. Ik leid hier een retraite met een fijne groep mensen en wat ik zie is dat iedereen opbloeit in deze ambiance. Het staat eigenlijk een beetje haaks op de frequentie Beperkingen die ik deze week met je deelde, want beperkingen ervaar je hier niet. Ik was dan ook niet echt van plan om een blog over dit thema te schrijven, totdat ik me gisteren vast begon af te stemmen op de terugreis naar Nederland… Op deze dag van je leven / 28 Oktober 2016 / Neal Donald Walsch

28 Oktober 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat de volgende stap de belangrijkste stap is.
Neem hem nu. Wacht niet.

Het leven komt niet naar beneden om glitter stof te strooien op je schouders
 om je te laten weten dat je goed bent ...
of dat je op het juiste pad loopt ...
 of dat je de Beste Beslissing neemt.

Neem de volgende stap. Nu Meteen.
Stop met het wachten op een "teken" van de 'goden'.
Jouw teken is jouw intuïtie, gehuld in jouw verlangen.

Aarzeling is niet een stopplaats op de weg naar de hemel.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl