Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 5 november 2016

Kryon: Bewust-zijn van Aarding! / 3 november 2016 /Barbara Bessen

Kryon:
Bewust-zijn van Aarding!
3 november 2016 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

Terwijl ik mij op de nieuwe channeling voorbereid zorg ik ervoor dat ik vast, met beide benen en ook met mijn hele zijn met de Aarde verankerd ben. In en met dit wonderlijke en wonderbaarlijke wezen dat ons allemaal draagt.

Herinneren jullie je dat men vroeger steeds zei dat men geëerd diende te worden als men zich met geestelijke onderwerpen bezig hield? Wij stuurden lange wortels uit onze voeten de Aarde in om in ons fysieke onderhoud te voorzien en dit vast te houden. Wij dachten dat er een onderscheid was tussen de fysieke en de Hoger Dimensionale Aarde.

Vandaag de dag, zo zeggen Kryon en de geestelijke vrienden, is het een multidimensionale Aarde waarmee wij ons zouden moeten verbinden. Dit moeten wij zo begrijpen: De Aarde, Gaia, verandert steeds weer, zij gaat naar een hoger vibrerend niveau en wij gaan met haar mee. 
De Raad: Wie ben je? / Via Ron Head, / 2 november 2016

De Raad
Wie ben je?
Via Ron Head, 2 november 2016


Er zijn verschillende essentiële, verwante, en onderliggende waarheden en concepten in alle informatie die we jullie al geruime tijd hebben gebracht. Wanneer we het woord essentieel gebruiken, bedoelen we precies dat. Maar het is niet louter essentieel voor jullie om met je verstand te begrijpen wat er gezegd wordt, maar het is ook van essentieel belang dat je weet, in het diepste deel van jezelf, dat dit waarheden zijn.

Totdat jullie hebben geleerd wat echte kracht is en waar het ligt, totdat jullie geleerd hebben wie jullie werkelijk zijn, totdat jullie weten dat deze dingen, hen leven en ademen, moet het ontwaken doorgaan.

Deze lessen, als jullie ze zo willen noemen, worden nu groot en zichtbaar voor jullie afgeschilderd in jullie wereld. Er zijn bijvoorbeeld, verscheidene onmiskenbare voorbeelden van het verschil tussen de kracht en geweld die momenteel worden uitgespeeld. Kracht is inherent aan het goddelijk wezen. Geweld heeft wapens nodig. Geweld heeft pantser nodig om zich achter te verbergen. Geweld is altijd en steeds een product van angst, en streeft er naar om meer angst te creëren. Kracht streeft alleen naar liefde en om te creëren en te beschermen.

Energie Update: Het Menselijke Achterlaten / 4 november. 2016 / door: Jenny Schiltz

11700798_10206608017786736_3563734740894309672_nEnergie Update: Het Menselijke Achterlaten
4 november. 2016  / door: Jenny Schiltz

De energieën van de 11/11 poort zijn al bij ons en het is alsof we door het oog van de naald geduwd worden. Alles dat niet echt onze ziel is wordt getoond zodat we de bewuste keuze kunnen maken om het achter ons te laten. In een gesprek met mijn team legden ze uit dat het menselijke wordt losgelaten. Toen ik hen verder vroeg wat dat betekent gingen ze door te vertellen dat wat gezien wordt als menselijk, onze dualiteit , gebrek en beperkingen, vrees is . Wat niet gezien wordt als menselijk is onze persoonlijkheid, van wat we houden en van wat we niet houden. Wie we werkelijk zijn gaat nergens heen, wat vertrekt is alles dat we niet zijn.

Maar met deze uitleg beleven velen vrees die hoort bij het loslaten van het menselijke. Juist nu voelen velen zich buitengewoon bekommerd en gedeprimeerd, terwijl het opnieuw opduiken van gebrek, beperking, twijfel en dualiteit programma’s weer door onze vorm gaat. Het is zo dat we ons heel onprettig voelen met die gevoelens dat de kwelling om zo door te gaan groter is dan onze vrees om deze los te laten.

Onze Sterren Familie Is hier Al Aanwezig / 4 november 2016 door Steve Beckow

Onze Sterren Familie Is hier Al Aanwezig
4 november 2016 door Steve Beckow


Ik was aan het luisteren naar een intel rapport dat ging over de gebeurtenissen die zich ontvouwen en de man stopte plotseling en zei:

"Luister, ik weet dat je gaat denken dat ik helemaal geflipt ben, maar er zijn buitenaardsen betrokken bij dit. Het begon ongeveer zeven of acht jaar geleden. Er zijn Plejadiërs, Draconiërs ... "

Het is misschien tijd voor een van deze "what-the-heck-is-going-on" artikelen.

Dus laat ik vanuit een relatief breed perspectief, beginnen met de bewustzijn verandering die zich voordoet.

Een Schrijven van de Schepper / 4 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
4 November 2016 / door Jennifer Farley,
” Laat Hen Zijn”

Walking to Eden. Abstract spiritual backgrounds

Mensen denken wat ze denken, doen wat ze doen en houden hun liefste en/of meest verwoestende gedachten voor zichzelf totdat zij veilig genoeg voelen om ze te uiten.
De meest voor de hand liggende en de meest gemiste sleutel tot alles ervan;
er is niets wat jullie als individuen kunnen doen om dit te veranderen.
 Het is een onderdeel van degene waar je het meest om geeft,
hun eigen pad te laten lopen op hun eigen manier.
Dat, geliefden, is Onvoorwaardelijke Liefde.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5825 Wat Voor Vragen Zou een God in de Hemel Kunnen Overdenken? / 5 November 2016

Wat Voor Vragen Zou een God in de Hemel Kunnen Overdenken?
Brief uit de Hemel
5 November 2016


God zei:

Ik hoor Mijn Lichtwerkers naar Mij uitroepen:

“Geliefde God, alstublieft help mij om Uw dromen waar te maken.
Natuurlijk, een deel van Mij voelt zich onnozel om te denken dat U iets nodig heeft van mij, toch hier ben ik, voelend dat ik voor U moet zorgen, doen voor U. Wat kan ik voor U doen? U bent de Doener. Ik ben niet de Doener. U hoeft het niet eens te doen. U ZIJT.

“Natuurlijk, God, met of zonder mij, U vind een weg. Met of zonder mij, U zegeviert. Misschien de gedachte dat U mij nodig heeft dat is mijn onnozelheid, of misschien geeft U ons opdrachten om ons weg te houden van het in moeilijkheden geraken. Het is waarschijnlijk dat U aan ons denkt en geheel niet aan Uw behoeften. Natuurlijk, heeft U geen behoeften. Wat voor behoeften zou U kunnen hebben, God in de Hemel?

vrijdag 4 november 2016

GESARA: 20 antwoorden / 3 november 2016 / door Steve Beckow

GESARA: 20 antwoorden
3 november 2016 / door Steve Beckow

Ik kan niet instaan voor de GESARA datum, of elk van de specifieke punten waar hier over gesproken wordt, maar GESARA komt eraan.

Dit lijkt me een redelijk goed overzicht van wat er wordt besproken als zijnde wat men in petto heeft.

(Mike Quinsey schrijft hierover het volgende in zijn laatste channeling. Wakkeremensen)

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 4 november 2016

“Dit is de week met hoge verwachtingen van de aankondiging van “Revaluatie”, maar zoals jullie al hebben ervaren lijkt dit altijd maar aan vertragingen onderhevig te zijn. Jullie kunnen echter van één ding zeker zijn en dat is dat het echt is en voor veel mensen leven-veranderende effecten zal hebben. De eerste veranderingen zullen degenen die voorzien worden van enorme tegoeden in staat stellen van start te gaan en ondersteuning te plannen voor degenen met de grootste noden. De omvang van de projecten zal enorm en verreikend zijn. Uiteindelijk zal echter in alle behoeften zijn voorzien en zullen armoede en gebrek verdwijnen. De veranderingen zullen snel gaan en het Nieuwe Tijdperk zal dan echt goed onderweg zijn.”

Uittreksel uit "20 Antwoorden" GESARA Update, Intel Chronicles, 3 november 2016

http://inteldinarchronicles.blogspot.ca/2016/11/20-answers-gesara-update-thursday.html

Goedemorgen,

We zijn aangekomen bij een nieuwe dag op planeet aarde. Welkom thuis.

Velen, in de Republiek van de Verenigde Staten vragen zich af, wat de heck is er werkelijk aan de hand met onze presidentsverkiezingen, markten, militairen, buitenlands beleid, budget, belastingcodes en sociale programma's.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Donderdag 3 November 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 3 November 2016


Wanneer je besluit dat je het leven van jouw dromen gaat creëren, gebeurt er een zeer interessant ding. Je ziel zendt een klaroengeschal uit naar jouw dromen en jouw dromen roepen dat ook naar jou uit, en creëren een magnetische aantrekkingskracht dat alleen kan uitmonden in de voltooiing van co-creatie dat jouw ware verlangens honoreert.

De activator voor dit alles is jouw beslissing om te leven voorbij dat wat je tot nu toe hebt ervaren, en jouw bereidheid om te accepteren dat dit, of zelfs nog iets groters, jouw werkelijkheid kan worden.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 3 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
3 November 2016 / door Jennifer Farley,
” De Tussenruimte”

images

Er kunnen momenten zijn, mijn geliefd kind,
dat je wilt terug gaan naar een eenvoudigere, gemakkelijkere tijd.
Je zult verlangen naar de verbindingen van je verleden
en je afvragen waarom dingen zijn veranderd.
Het kan een uitdaging zijn om vooruit te blijven gaan buiten je 'comfort zone',
omdat de nieuwe ruimte waar je je in bevindt vreemd,
eenzaam en ronduit ongemakkelijk voelt.
Vergeet niet dat die momenten niet eeuwig zullen duren
en nieuwe verbindingen zullen komen en de plaats van de oude in zullen nemen.
Weet dat, terwijl je bestaat in deze tussenruimte je niet alleen bent .....
je wordt mateloos geliefd.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 4 November 2016 / Neal Donald Walsch

4 November 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat dit geen dag is om je aan geweld te herinneren,
 maar om jouw beslissing te herdenken om alle wonden te helen
 die het zouden kunnen veroorzaken.

Er is een vraag die niemand zal stellen over degenen die gebruik maken van
geweld om hun punt te maken: Wat doet jou zo erg veel pijn dat
je het gevoel hebt dat je mij moet kwetsen om het te genezen?

Dit kan geweld niet vrijspreken, maar het kan ons helpen het te begrijpen –
en om te begrijpen hoe het te stoppen.

CWG zegt: "Niemand doet iets wat ongepast is,
 gezien hun voorbeeld van de wereld."

Het omarmen van de wijsheid in die elf woorden
 kan de loop van de menselijke geschiedenis veranderen.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - / 4 November 2016

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
4 November 2016

De tijd gaat sneller dan ooit en op Aarde komen de zaken geleidelijk tot een climax waar haar bestemming van koers dient te veranderen. Uit de onzekerheid zal een positieve verandering ontstaan waardoor jullie niet meer zullen twijfelen dat de Mensheid is voorbestemd om ferm het pad naar Ascentie te betreden. Er is nooit van een andere uitkomst sprake geweest aangezien voldoende mensen zich naar het Licht hebben gekeerd en hun trillingen hebben verhoogd. Alles wat minder was dan dat zou hoogstwaarschijnlijk in een abrupt einde van een tijdperk hebben geresulteerd, een tijdperk dat zou worden gezien als een ramp. De enkelingen hebben het mogelijk gemaakt door stevig vast te houden aan hun succes in het verhogen van hun trillingen. Het is nu enkel nog een kwestie van het instandhouden van die positie totdat het bereikte niveau hen in de hogere dimensies brengt. Jullie noemen het Ascentie en een teken van jullie spirituele vooruitgang die jullie uit de lagere trillingen heeft opgeheven. Wees ervan verzekerd dat deze tijd snel dichterbij komt en de gebeurtenissen zullen bevestigen dat dit waar is.

Belangrijk Nieuws: Coup en tegencoup? Verspreid deze video’s alstublieft over het Internet / 3 november 2016 door Steve Beckow

Belangrijk Nieuws:
Coup en tegencoup?
Verspreid deze video’s alstublieft over het Internet
3 november 2016 door Steve Beckow

Ik hoop dat iedereen Steve Pieczenik's video viraal maakt (zie hieronder). Ik denk dat dit kan zijn waar we allemaal op gewacht hebben. (1)

Als het niet zo was, kijk er dan naar, want dit is precies hoe ik graag zou zien dat gebeurtenissen zich ontvouwen. (2)

En, nee, dit betekent niet de verkiezing van Donald Trump. De verkiezing kan niet doorgaan met één kandidaat.

En terwijl we toch bezig zijn, maak dan een notitie om iets te doen ter ondersteuning van de NYPD officieren die het bestaan van de e-mails hebben onthuld (Hilary en seksuele slavernij, pedofilie, het witwassen van geld, en erger nog) op de computer van Anthony Wiener, dat ligt aan het hart van het huidige schandaal wat Steve bespreekt.

De e-mails zijn in beslag genomen door de FBI als onderdeel van een cover-up. Deel van het onderdrukken van de waarheid in hen zou normaal gesproken gebeuren om de NYPD officieren die de zaak behandeld te elimineren.

Montague Keen: "Ze hebben een GEHEIME WERELDREGERING gevormd die jullie gekozen regeringen controleert." / Donderdag 3 november 2016,

Montague Keen:
 "Ze hebben een GEHEIME WERELDREGERING gevormd die jullie gekozen regeringen controleert."
Donderdag 3 november 2016,

De boodschappen van Montague Keen worden gechanneld door zijn vrouw Veronica. Tijdens zijn leven hield journalist en wetenschapper Keen zich o.a. bezig met onderzoek naar het hiernamaals (de Scole Experimenten).
Na zijn dood in 2004 nam zijn spirit vrijwel direct contact op met zijn verbouwereerde vrouw, die zijn stem kraakhelder in haar hoofd hoorde. Van de informatie die doorkomt had noch zij, noch Montague zelf enige kennis tijdens zijn leven.

- Zondag 30 oktober 2016 –

De zaken op Aarde hebben zich, vanwege de uitgebreide ontmaskering van de corruptie, enorm versneld. Dit moest eerst gebeuren. Er is zoveel meer dat nader bekeken dient te worden voordat jullie geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over alles dat te maken heeft met het leven op Aarde. Ik weet dat het voor velen van jullie, die de regeringen vertrouwden, een schok is om nu te ontdekken dat ze een grote rol spelen in het ruimen van de mensheid. Ze hebben jullie gedwongen om je te laten vaccineren terwijl ze volledig op de hoogte waren van de schadelijke effecten ervan. Helaas doen ze dit nog steeds. Denk eraan dat je in de politiek niets kunt bereiken, tenzij je akkoord gaat met het accepteren van de agenda van de Cabal. Ik heb laten zien hoe deze parasieten naar jullie Aarde zijn gekomen, hoe ze met behulp van intrige en samenzwering plannen beraamden, en al het mogelijke deden om zichzelf als mens geaccepteerd te krijgen. Hoewel ze een roofdier-ras zijn hebben ze snel geleerd hoe ze dat goed konden verbergen. Ze hanteren niet jullie normen en waarden. Ze leven niet volgens jullie regels. Ze maken hun eigen wetten en dwingen jullie deze te accepteren.

Wanneer jullie het volledige plaatje zien, zoals wij in het hiernamaals doen, zien jullie hoe de overname in gang werd gezet. Dit roofdier-ras kan hoofdzakelijk bestaan door het lijden van de mens. Dit is de reden waarom ze voortdurend om OORLOG VRAGEN. Het maakt niet uit waar die ontstaat, als er ten behoeve van hen maar BLOED vloeit en de ENERGIE VAN ANGST ontstaat, aangezien dit hun zuurstof is. In deze tijd van het jaar in het bijzonder leven ze zich op grote schaal uit in SATANISCH MOORDEN. Dit is niet hoe het leven op Aarde is bedoeld. Al het menselijk leven wordt gewaardeerd en is waardevol. Jullie ziel is eeuwig, jullie wisselen af en toe enkel van lichaam. In je ziel weet je wat goed is en wat verkeerd. De parasieten daarentegen zijn niet in het bezit van een ziel of van een geweten; enkel materiële zaken interesseren hen. Dit is wat ze najagen. Ik heb jullie vanaf mijn overgaan gezegd dat de parasieten de Aarde zullen moeten verlaten. Ze zouden in staat moeten worden gesteld om dit te doen. Ze hebben het leven op Aarde voor de mensheid zo moeilijk gemaakt omdat ze ons enkel zien als slaven in hun dienst.

Het is tijd voor verandering. De Mensheid wordt wakker en kan nu zien wat haar werd aangedaan. De Mens neemt terug wat van haar is. Wanneer men de controle die religies over de mens uitoefenen ongedaan maakt en men zichzelf ervan bevrijdt zal het leven op Aarde vredig en rechtvaardig worden. De Mens is het enige ras op Aarde dat haar eigen soort vernietigt. We zijn zodanig gemanipuleerd dat we elkaar vermoorden. We worden aangemoedigd om oorlogen uit te vechten en om zonder pardon te moorden. Zolang jullie angst produceren en het bloed laten vloeien zijn de parasieten blij. Ze geven jullie zelfs onderscheidingen voor het vermoorden van je eigen soort...... denk daar eens over na. Ze manipuleren jullie, iedere dag van jullie leven. Ze hebben een GEHEIME WERELDREGERING gevormd die jullie gekozen regeringen controleert. Dit geeft hen de volledige controle. Hierdoor kunnen ze doorgaan jullie te manipuleren.

Wat is er nodig zodat jullie wakker worden en terugnemen wat van jullie is, door te weigeren hun oorlogen uit te vechten en te weigeren jullie medemens op te jagen om hen zonder genade af te slachten? Wie maakt de bommen en de munitie die worden ingezet om te moorden? Hebben jullie je kinderen op de wereld gezet om uniformen aan te trekken en moordmachines voor deze parasieten te worden? ER VALT GEEN EER TE BEHALEN AAN MOORDEN. Het moet stoppen.

Verbind je met de Bron zonder de bemoeienis van religie. In oude tijden verbond de mens zich met de hemelen en de Aarde. Hij resoneerde met de lucht, de zee, het land, en alles wat erop verbleef. Voor de komst van de prooi-jagers bestonden er geen moordmachines. Gaan jullie achterover leunen om te kijken hoe het menselijk ras wordt vernietigd en hoe de Aarde volledig wordt overgenomen door de prooi-jagers? Het wegvagen van het menselijk ras heeft jarenlange planning en manipulatie gekost. Jullie zijn in iedere truc getrapt. De parasiet verspreidt haar kwaad, net als de kanker die ze heeft veroorzaakt, overal zonder dat jullie het door hebben. Het is inderdaad ingenieus, maar het is KWAADAARDIG. Ze zijn ieder aspect van het leven op Aarde binnengedrongen. Ze hebben jullie vanuit iedere hoek te grazen genomen.

Nu zijn jullie eindelijk wakker geworden voor de benarde positie waarin jullie verkeren en zijn jullie bereid om te zeggen: IK STA JULLIE PLANNEN NIET LANGER TOE, WIJ WILLEN GEEN DERDE WERELDOORLOG. WIJ WEIGEREN ONZE EIGEN SOORT OM TE BRENGEN. SAMEN STAAN WE PAL. WIJ, DE 99%, WEIGEREN GEHOOR TE GEVEN AAN JULLIE EISEN.

Deze parasieten moeten, waar ze ook verschijnen, uiteindelijk worden verwijderd aangezien ze altijd hun gastheer vernietigen en dit kan niet worden toegestaan.
Het leven op Aarde is zelfs terwijl we dit schrijven aan het veranderen. Het is bezig. DIT IS DE TIJD DAT HET GEBEURT. Het kan niet worden tegengehouden. De parasieten zullen zich hevig verzetten om hun onrechtmatig verkregen voordelen en hun menselijke slaven te behouden. Maar dit zal niet worden toegestaan. De tijd van verandering is ophanden.

Mijn lief, we boeken vooruitgang. Om de zaken vooruit te helpen dienden de juiste mensen onder je aandacht te worden gebracht. Soms is er tijd voor nodig om de juiste mensen in beeld te brengen. Je hebt dit in het verleden ook al ervaren. Uiteindelijk worden deze mensen naar voren geschoven om te helpen.

We staan aan je zijde en begeleiden je.

Je aanbiddende,

Monty.

Nederlandse vertaling: Rob/Marja.Heavenletter 5824 Ware Vreugde / 4 November 2016

Ware Vreugde
Brief uit de Hemel
4 November 2016


God zei:

Weet je wat het ego is? Ego is kleinzieligheid. Het is kortzichtigheid.

Als je jouw waardigheid zou kennen, zou je je niet bezighouden met het ego. Zoals het is, kan je je over het hoofd gezien voelen, onbelangrijk in de wereld en je hebt een dringend verlangen om je belangrijk te voelen.

Dit is waar het ego binnenstapt, gereed om jou beet te nemen en jou meenemend voor een ritje.

Je hebt de neiging te geloven dat belangrijkheid is wat je moet hebben, als of belangrijkheid in de ogen van de wereld de steunpilaar zou kunnen zijn. Bij lange na niet. Het zoeken naar belangrijkheid is de sleutel voor hoogdravendheid. Het voelen dat je de eerste moet zijn, voor de menigte, opgemerkt, bewonderd, verblind maakt je rijp voor het ego. Ego biedt jouw beroemdheid aan en glorie. Het ego levert niet.

donderdag 3 november 2016

Een Moment Van overweging: Wat is de vrede van God / Geplaatst 3 november 2016

Een Moment Van overweging:

Wat is de vrede van God

 Geplaatst 3 november 2016Gepubliceerd op 1 jul. 2012
Vanuit het Handboek voor Leraren van Een Cursus in Wonderen, sectie 20, Wat is de vrede van God? De mooie muziek is van Era: I Believe. Mijn diepe dankbaarheid voor alle onbekend artiesten van het Internet.


Op deze dag van je leven / 3 November 2016 / Neal Donald Walsch

3 November 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


….. dat de dag van jouw geboorte een prachtige dag was voor
iedereen die jou nu kent - en zelfs voor de hele mensheid.

Waarom? Omdat je zo ongelooflijk speciaal bent.
Omdat je Liefde bent, gepersonifieerd.
Wijsheid, tot expressie gebracht.
Zorgzaamheid en Compassie tonend.
Moed, onthullend.

Omdat jij de Mensheid op zijn best bent.
Ze krijgen niets beters dan jou. Werkelijk.
En als je dit niet weet, dan weet je niet Wie en Wat Je Bent.
Dus creëer vandaag, een manier om dat te weten te komen.
(Door een manier te creëren om dat te laten zien ...)

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 2 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
2 November 2016 / door Jennifer Farley,
Schakel de Storingen Uit

tumblr_mq178d4riu1s3hy7fo1_500

Bedaar jezelf.
Onder de constante storingen van je dagelijkse bestaan is een fluistering te horen.
Het Universum spreekt zachtjes van de oneindige mogelijkheden
 die voor jou beschikbaar zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5823 Buiten de Tijd / 3 November 2016

Buiten de Tijd
Brief uit de Hemel
3 November 2016


God zei:

Als jij, zoals Ik, vrij zou zijn van de last van het concept van de tijd, zou jij, zoals Ik, nooit ongeduld kennen. Zoals het is ken jij ongeduld heel goed. We kunnen zeggen dat je een expert bent in ongeduld. Het lied wat je zingt is Maak voort, Maak voort. Grappig, je gelooft volledig in de tijd als een kracht en dan zie je jezelf als met bijna geen tijd meer. Buiten de tijd, of uit de maat, tik je met je voet op de grond en je tikt met je vingers op de tafel.

Wanneer je zonder het richten op de tijd zou zijn, zou je zonder angst of zorgen zijn. Je zou niet aandringen op nu. Je zou niet spreken in termen van later of laat of te laat. Je hoofdpijnen zouden verdwijnen. Er zou geen rubriek zijn voor uithoudingsvermogen of lijden of het concept van het moeten hebben. Wat dan ook is, zou zijn, een alles in orde. Er zou geen wachten zijn. Er zou zijn Bestaan. Je zou nooit verloren zijn. Je zou nooit op je nagels bijten. Er zou nooit de vraag zijn van Wanneer, O God, Wanneer?woensdag 2 november 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 771: Overspel. / 2 november 2016 / Lee Carroll


771: Overspel.
2 november 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, wat is de mening van Spirit betreffende twee mensen die met elkaar zijn getrouwd, van elkaar houden en toch al jarenlang een liefdesaffaire hebben? Ik heb geprobeerd om er niet over te oordelen bij een dierbare vriendin die jarenlang een langdurige vriendschap/romance/fysieke relatie had met een andere man (niet haar man) Zij had ook al twintig jaar een relatief gelukkig huwelijk en heeft drie blije, goed opgevoede, bijna volwassen kinderen.

Ik heb de positie ingenomen om haar niet aan te moedigen of te veroordelen. Ik weet dat ik haar familie in het verderf zou storten en toch lijkt het erop dat deze twee mensen een diepe relatie hebben om een bepaalde reden en het beiden voor elkaar hebben om respectvol te blijven naar elkaars familieleden en –zaken.

Kan jij jouw licht laten schijnen over wat jij denkt over relaties zoals deze en ook over wat mijn houding zou moeten zijn? Ik vind haar man aardig en ik heb hier gemengde gevoelens over.Sheldan Nidle / 1 november 2016

Sheldan Nidle / 1 november 2016


7 Men, 18 Tzec, 13 Caban

Dratzo! Het proces om de illuminoiden van de mensen te scheiden blijft voortgaan. De nieuwe NESARA Republiek is iedereen die op een of andere manier loyaal is gebleven aan de USA Inc. regering snel aan het omsingelen. Dit is nog maar het begin van een operatie die degenen die Amerika zo lang illegaal hebben geleid eindelijk neerhaalt. In deze nieuwe tijd is Amerika voorbestemd om haar plaats in te nemen naast degenen die zo dapper hebben gevochten om deze groep GESARA regeringen op te zetten. We brengen een saluut aan al die dappere mannen en vrouwen die zichzelf met liefde hebben opgeofferd om deze nieuwe tijd te laten plaatsvinden. De mondiale RV zal snel in een wereldwijde reset van valuta overgaan en zal tevens het legale begin van een nieuw financieel systeem betekenen. De definitieve dood van deze arrogante cabal zal voor de mensen van deze wereld inderdaad een godsgeschenk zijn. Het zal eindelijk al degenen die de pioniers zouden worden van een nieuwe welvaart in staat stellen om eindelijk aan dit proces deel te nemen. Het laat ons bovendien ten langen leste de regeringen van de wereld vragen om een "verklaring van begrip" over de aard van deze glorieuze eerste contact-missie. Deze mondiale bevestiging is slechts het eerste en belangrijkste onderdeel van onze initiële aankondigingen.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Dinsdag 1 November 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Dinsdag 1 November 2016


Als je merkt dat je een emotie hebt die oncomfortabel aanvoelt, raden wij je aan te stoppen en je af te vragen: Wat is er aan deze situatie dat ervoor zorgt dat ik me onveilig voel? Is dat waar? Heeft het betrekking op dit leven? Komt het uit deze ervaring of iets dat eerder is gebeurd? Emoties hebben altijd een schat aan informatie voor jou. Als je stopt en de emotie onderzoekt, kun je worden verrast door wat het je te vertellen heeft.

Als je eenmaal bent gestopt en de emotie hebt verkend, vraag jezelf dan af, wat kan ik doen om mezelf veilig te voelen in dit nu moment? Wat heb ik nodig dat ik mezelf kan geven? Speel de rol van je eigen liefhebbende ouder, beste vriend, en gids. Neem alle tijd die je nodig hebt om de emotie volledig te verwerken en houd van jezelf in het proces.

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven Het Geschenk van de Verschuiving /1 November 2016 / Daniel Scranton


De Pleiadische Hoge Raad van Zeven
Het Geschenk van de Verschuiving
1 November 2016 / Daniel Scranton
Wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven, en wij zijn verheugd om jullie onze woorden van wijsheid aan te bieden.
Wanneer jullie aan de dageraad staan van een nieuw tijdperk, zoals jullie zijn, actualiseren jullie vele verschillende waarschijnlijke werkelijkheden, of parallelle Universums, die nooit eerder ervaren werden. Jullie krijgen toegang tot tijdlijnen die tot dan toe niet toegankelijk geweest zijn. Jullie duiken ook in de energieën die jullie voortdurend aanmoedigen om meer te worden van wie jullie zijn.
Het volstaat om te zeggen dat er overvloedig veel aan het gebeuren is, en het gebeurt allemaal tegelijkertijd. Velen van jullie zoeken naar een respijt, en anderen vragen zich gewoon af wanneer het allemaal voorbij zal zijn. Wij zijn hier om jullie te informeren dat er geen grotere ervaring voor jullie is om te hebben, dan de verhuizing in/naar deze onontdekte waarschijnlijke werkelijkheden.

Meer lezen >>>