Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 29 oktober 2016

Waarom stoppen mensen liever hun kop in het zand? / 28 oktober 2016 / Ella Ster


We leven in een krankzinnige wereld als mensen hun vingers in de oren stoppen bij het horen van een onaangename waarheid. Of het gesprek snel op een prettiger onderwerp over laten gaan. Of erger, de boodschapper aanvallen en beschuldigen van complotdenken of totaal ‘van het padje af’. Waarom is dit het geval? Waarom willen mensen liever niet de waarheid horen over wat er werkelijk achter de schermen gaande is?

Er lijkt wel een tweedeling in de samenleving te zijn ontstaan: de groep ‘waarheidszoekers’ die de waarheid achter het officiële nieuws wil weten en actief op zoek gaat naar het alternatieve nieuws. En de groep ‘ontkenners’ die liever wil geloven dat al die complotten niet waar kunnen zijn, omdat het acht-uurjournaal er anders wel melding van had gemaakt.

Als ingewijden deze groep ‘ontkenners’ willen informeren over de misdaden die achter de schermen plaatsvinden, raken mensen dusdanig overweldigd of ontmoedigd dat men zich liever afwendt van deze weerzinwekkende realiteit.

De varianten waarop men dit doet zijn legio. Soms geven mensen ronduit toe: “Ik weet wel dat er iets niet klopt, maar ik wil het liever niet weten want dan slaap ik niet meer.” Of een veel gehoorde respons: “Ik steek liever mijn kop in het zand.”

Het Verhaal van de Boer en de Hoed / Posted on 28 October, 2016 by contramimi

Het Verhaal van de Boer en de Hoed
Posted on 28 October, 2016 by contramimi


[Gloria en boer op de markt]

De manieren waarop God kan verschijnen zijn eindeloos. Door andere mensen is een ervan. Hier is een waar verhaal;

Een boer op onze plaatselijke markt had een deken neergelegd op de grond, gevuld met groenten, sommige in manden, sommigen gewoon op een stapel.

Ik nam een reusachtige courgette, hield hem omhoog en vroeg hem hoeveel.

De man lachte en zei: “Hij ligt bij de hoed. Het is de hoed methode.” Ik wist niet wat hij bedoelde.

Aartsengel Zadkiël “Jullie Speciale Pad” / November 2016 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiël
“Jullie Speciale Pad”
November 2016 / Linda Robinson

Groeten Geliefden,

Wij zijn Aartsengel Zadkiël en Heilige Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie, samen met een Schare van het Engelachtige Rijk van Licht. Vandaag, wensen wij over jullie speciale pad te spreken.

Jij bent een uniek Wezen van Licht, je barstte voort vanuit de Schepper met Liefde en Licht. Je bevatte alles van de Universele aspecten en eigenschappen die nodig waren om je te helpen je speciale missie uit te voeren. Doorheen jullie vele incarnaties, zijn jullie doorgegaan met speciale kwaliteiten te ontwikkelen, en jullie hebben hen voor het grootste goede van allen gebruikt.

Elk individu heeft een uniek pad en unieke missie. In iedere incarnatie hebben jullie je speciale missie uitgevoerd. Dit heeft jullie ertoe geleid om vele bijkomende kwaliteiten en eigenschappen te ontwikkelen die aan jullie missie en aan het grootste goede bijdragen.

Jullie hebben deze kwaliteiten in iedere levensspanne gebruikt terwijl jullie voort gingen op jullie pad. Jullie spelen jullie speciale rol in het grote tapijtwerk van het leven en de Universele creatie.

Een Schrijven van de Schepper / 28 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,
Binnenin Jouw

the-kingdom-of-god-is-within-you

Alles is binnenin jou; elke vreugde, elk geluk,
elke niet gehoorde lach en elke niet getoonde glimlach.
Het is aan jou om te beslissen wanneer je hen vrij laat.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5818 Een Meester Schilderstuk van Liefde / 29 Oktober 2016

Een Meester Schilderstuk van Liefde
Brief uit de Hemel
29 Oktober 2016


God zei:

Jullie zijn allemaal opnieuw gesteld. Iets groots wordt opengesteld. Ja, de hele wereld is in openstelling. Je kan dit voelen als Nieuwe Energie, Nieuwe Losbarstingen van Energie, een Nieuw Gevoel, een Gevoel Nieuw Overvloedig voor jou.

Dit Nieuwe Gevoel is een groeiend waarnemen van Éénheid. De Wereld heeft een Nieuwe Ontsluiering van zichzelf, als het ware. Wanneer het Leven op de Aarde een manier van spelen is, wat, natuurlijk, het is, is dit een Nieuwe Vertolking van het Leven op de Aarde voor welke je popelt om binnen te gaan.

Dit is een nieuwe SPECTACULAIRE Opvoering. Deze herleving kan worden vergeleken met zwart-wit films TECHNICOLOR wordend. Gedurende de nacht, lijkt het.

Ja, je creëert een Meester Schilderstuk van Liefde welke in wisselwerking staat met vrede. Wij verwelkomen Vrede op de Aarde en Welwillendheid. Er zijn gradaties van Vrede in de Wereld. Vrede is niet nieuw. Iedereen kent het gevoel van vrede. In Waarheid ben je omringd met vrede. Vrede is altijd in en over de wereld geweest zoals madeliefjes die je kunt plukken.

vrijdag 28 oktober 2016

Moeder Aarde en de inheemse volkeren.. / 28 oktober 2016 /door GuidoJ.

Moeder Aarde en de inheemse volkeren..
28 oktober 2016 /door GuidoJ.

Oorspronkelijke Amerikaanse burgers zijn activist geworden en protesteren al maanden tegen de aanleg van de Dakota Access Pipeline’. De politie is zelfs bezig, leugens als waarheid te verkopen over de demonstranten, om de publieke opinie aan hun kant te krijgen; vergeefs. De demonstranten worden gedemoniseerd, zoals dat destijds ook gebeurde bij de beweging van Occupy Wall Street.

 dakota-pipeline-indian-groot

Inmiddels is het werk stilgelegd aan deze US$ 3,7 miljard kostende pijplijn. Want op 10 augustus jl. was het Chief Standing Rock, die een noodverordening indiende bij de rechtbank, waarmee het werk stil kwam te liggen. Dat was de bedoeling en hopelijk ligt de aanleg lang genoeg stil om wereldwijd de steun te krijgen die de protest-beweging nodig heeft.

De aanklacht is dat de pijplijn het drinkwater van grote bevolkingsgroepen in dit pijplijngebied zou vervuilen. Breuken in oliepijplijnen vinden regelmatig plaats, met vooral ernstige gevolgen voor de drinkwatervoorzieningen in dat gebied. Bovendien is er door de lokale overheden helemaal niets geregeld met betrekking tot de vervuiling in het private gebied, die natuurlijk opgeruimd moet worden door de eigenaar van de pijplijn.

De stam van Standing Rock is al maanden aan het demonstreren en krijgt hulp van mensen en andere stammen uit de hele VS, wat weer leidt tot meer media-aandacht. Nabij de constructie-locatie, worden prayer-ins gehouden en alles leek vreedzaam te verlopen, totdat half augustus een tiental protesterenden werd gearresteerd, op grond van het betreden van verboden gebied, bij de constructie-zone. De ontwikkelaar van de pijplijn, ‘Dakotas Access LLC’, heeft bevestigd dat het een juridische claim gaat indienen tegen de demonstranten, zodat verdere blokkades van de pijplijnaanleg worden opgeheven. Kijk naar een impressie van de protesten en commentaar van de website Democracy Now van Emy Goodman.Kryon: Vraag en Antwoord 770: Fouten en hun invloed op het Universum. / 28 oktober 2016 / Lee Carroll


770: Fouten en hun invloed op het Universum.
28 oktober 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Is de rest van het Universum veroordeeld om te lijden onder onze fouten? Wat voor soort Al Wat Is schept een Universum zonder vrije wil en vormt dan een heel klein plekje met vrije wil in een onduidelijk, obscuur zonnestelsel in een onduidelijk, obscuur Melkwegstelsel? Is de vrije wil zo gevaarlijk?

ANTWOORD: Niemand en niets van het Universum zal ook maar ergens onder lijden door wat de mensen hier doen. Jullie maken geen fouten, maar eerder beslissen jullie met een balans van energie en waar donker en licht zichzelf in balans kunnen brengen. Jullie inspanningen zullen van toepassing zijn op een nieuwe schepping.

Het Universum zal vieren wat jullie hier doen en het licht dat jullie scheppen in zich opnemen. Denk er aan als het oplossen van problemen  waar alleen de oplossingen worden gezien, niet het werk dat rondom die schepping is verricht.Mike Quinsey, Channeling van zijn Hogere Zelf / 28 oktober 2016

Mike Quinsey,
Channeling van zijn Hogere Zelf
28 oktober 2016

De voortgang van de veranderingen verloopt goed en terwijl ze zich vestigen neemt ook de macht van de duistere Troepen af, zelfs in die mate dat ze verward raken en niet in staat zijn om de zaken als voorheen te controleren. Bij iedere gebeurtenis zullen ze maar een beperkte mate van vrijheid overhouden om met hun plan voor wereldcontrole door te kunnen gaan. Ze zullen niet slagen, aangezien de eindtijden al reeds zijn vastgelegd en de overwinning voor het Licht onvermijdelijk en verzekerd is. De periode waar jullie je nu in bevinden is gevuld met potentiële veranderingen, die allemaal leiden naar de verheffing van de Mensheid en naar haar plek in het Nieuwe Tijdperk. Het thema staat vast en het is enkel een kwestie van tijd voordat degenen die verantwoordelijk zijn voor de nieuwsverspreiding zich gedwongen voelen om te beginnen jullie van waarheidsgetrouwe nieuwsverslagen te voorzien. De waarheid kan niet veel langer meer verborgen worden gehouden en omdat diegenen die in de weg staan verwijderd worden komen de dagen van waarheidsgetrouwe verslaggeving steeds dichterbij.

Kom uit de gevangenis en word weer de ontdekker die je bent / 27 oktober 2016 / Janos

Kom uit de gevangenis en word weer de ontdekker die je bent
27 oktober 2016 / Janos


Het is bijna november. De dagen worden korter. Bij velen van ons speelt het leven zich weer wat meer binnenshuis af. Je bent vaker in je eigen ruimte, je onderneemt minder dan normaal. In de laatste maanden van het jaar kan het voelen alsof je langzaam in een cocon komt te zitten. En in een cocon wordt je per definitie op jezelf teruggewezen en kunnen er lastige vragen in je opkomen. 

Zit ik op de goede weg?
Ben ik nog tevreden?
Wil ik door op deze manier?
Is wat ik écht wil wel voor mij weggelegd?

Men zegt dat dit soort twijfels de symptomen van een winterdip zijn, maar zelf vind ik dat een beetje kort door de bocht. Alsof daar elke vraag mee beantwoord is! Als je eerlijk bent, dan hielden bepaalde vragen je al langer bezig, niet waar? Wat is dan nu de volgende stap? 

Een gevangenis
Ik zou deze blog niet kunnen schrijven als ik nu niet op Ibiza was, waar het heerlijk vertoeven is in de vrouwelijke energie van dit populaire eiland. Ik leid hier een retraite met een fijne groep mensen en wat ik zie is dat iedereen opbloeit in deze ambiance. Het staat eigenlijk een beetje haaks op de frequentie Beperkingen die ik deze week met je deelde, want beperkingen ervaar je hier niet. Ik was dan ook niet echt van plan om een blog over dit thema te schrijven, totdat ik me gisteren vast begon af te stemmen op de terugreis naar Nederland… Op deze dag van je leven / 28 Oktober 2016 / Neal Donald Walsch

28 Oktober 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat de volgende stap de belangrijkste stap is.
Neem hem nu. Wacht niet.

Het leven komt niet naar beneden om glitter stof te strooien op je schouders
 om je te laten weten dat je goed bent ...
of dat je op het juiste pad loopt ...
 of dat je de Beste Beslissing neemt.

Neem de volgende stap. Nu Meteen.
Stop met het wachten op een "teken" van de 'goden'.
Jouw teken is jouw intuïtie, gehuld in jouw verlangen.

Aarzeling is niet een stopplaats op de weg naar de hemel.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

De zeven lichamen van de mens / Geschreven door Natacha Vos./ Geplaatst 28 oktober 2016

De zeven lichamen van de mens
Geschreven door Natacha Vos.
Geplaatst 28 oktober 2016


Elke mens heeft zeven lichamen of zeven lagen rond zijn fysieke lichaam. Dit zijn zeven energetische lagen waaruit onze aura is opgebouwd. Er wordt gezegd dat ons energiesysteem als een ui is. Als je een laag weg pelt, kom je bij de volgende laag, maar dat is niet helemaal correct. De lagen vloeien eigenlijk door elkaar. Dus laag één zit ook in laag twee en laag één en twee zitten ook in laag drie, enzovoort.

De energetische lagen of lichamen kunnen als volgt ingedeeld worden:
De eerste drie lagen zijn nog verbonden met deze wereld en staan in verbinding met ons zelf, ons bewustzijn. De volgende vier lagen liggen voorbij de fysieke wereld en zijn de verbinding met ons hogere zelf.

De zeven verschillende lichamen:
1. Het etherische lichaam: deze laag is het dichtste bij ons fysieke lichaam en neemt de vorm van het lichaam aan. Dit lichaam blijft steeds bij ons, ook in onze slaap.

Attentie bewakers en sterrenzaden – een energie opruim update van een mede bewaak-zuster! / 26 Oktober 2016/ Posted by Madeline

Attentie bewakers en sterrenzaden – een energie opruim update van een mede bewaak-zuster!
26 Oktober 2016/ Posted by Madeline

Zie dit als een bewaker verslag bij een sterke ervaring die ik kreeg na de middag vandaag. Ik reed van Nashville naar Knoxville om op mijn kleinzoon te passen. Toen ik Nashville verliet op de snelweg voelde ik een opheffing van energieën toen ik begon te rijden door het landelijke midden van TN(= Tennessee) Toen ik het Cumberland Plateau bereikte om omhoog op het plateau te gaan, was ik geïmponeerd om breder te zitten, dieper adem te halen, ik trok Bron energie door mijn kruinchakra naar binnen en concentreerde me op het openen van mijn hartsruimte. Bij elke ademhaling kon ik energie door mijn kruin voelen komen en naar buiten door mijn hart. Ik stuurde het naar beneden maar mij werd verteld om het naar de planeet te sturen naar mijn linker en rechter kant. Ik zag in mijn denken dat ik een torsie vortex schiep. De energie ging om de aarde heen maar ging ook omhoog en naar beneden naar de noord- en de zuid pool en in de aarde. Dit schiep een voortdurende beweging van energie rond en door de aarde.

Rode Hemelwandelaar levenspad: Vind kracht buiten je comfort zone! / 28 oktober 2016 / Elvira van Rijn

Rode Hemelwandelaar levenspad:
Vind kracht buiten je comfort zone!
Maya wijsheid in het licht van de schepping 28 oktober - 9 november 2016
28 oktober 2016 / Elvira van Rijn

Het Rode Hemelwandelaar pad nodigt je uit van het leven een feest te maken. Je mag écht doen wat je fijn vindt, waar jij blij van wordt en energie van krijgt. Maar je moet er wel zelf voor in actie komen. Zijn er dingen die je zou willen doen maar waaraan je almaar niet toekomt, terwijl je weet dat je er blij van wordt? Wil je beginnen aan iets nieuws, een ommekeer bewerkstelligen, maar weet je iedere keer weer voor jezelf een hindernis op te werpen waardoor je er niet aan begint? Misschien ken je de uitspraak ‘Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen’. Het Rode Hemelwandelaar levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij je eigen slingers ophangt in het leven.

DNAfirmaties
De tussenkopjes van dit artikel zijn krachtige zinnen die rechtstreeks inwerken op je DNA. De kopjes zijn verbonden met de dertien dagen van het Rode Hemelwandelaar levenspad en ze herinneren je aan jouw heelheid. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke potentieel en brengt je in verbinding met jouw vermogen je grenzen te verleggen en je passie waar te maken.

Een Schrijven van de Schepper / 27 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,
Bedank Jezelf


Hoe vaak in je dagelijkse beoefenen van het erkentelijk en dankbaar zijn,
betrek je jezelf daar ook in?
Neem de tijd om je eigen groei,
de manier waarop je jouw lichaam beweegt,
 hoe ver je hebt gereisd en wat je hebt geleerd op je pad,
te bewonderen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter 5817 Het Weven van het Leven / 28 Oktober 2016

Het Weven van het Leven
Brief uit de Hemel
28 Oktober 2016


God zei:

Lieve Mensen, Ik ben goed op de hoogte van al de angsten die je opgekropt hebt. Laat Mij wat vragen stellen over het ontelbare van zorg-zorgen dat je leven vult.

Geloof je dat je bijdraagt aan het hooghouden van het Universum?
Geloof je in jouw Goddelijke Wil?
Geloof je in Mij als jouw Bron en Hulpbron?

En Ik zal evengoed antwoorden:
We kunnen zeggen dat al dit Leven op de Aarde een allegaartje is, toch, relatief sprekend, alles is getrouw afhankelijk van de hoek van waaruit je het bekijkt. Met angst, ben je altijd aan het kijken naar de wereld van de donkerte van de nacht. Je bent er zeker van dat iets vreselijks tevoorschijn schiet uit de nacht en zegt, “Boe.”

donderdag 27 oktober 2016

Benjamin Fulford: Massa arrestaties en rechtmatig moorden gaande als onderdeel van omverwerpen cabal./ 24 oktober 2016

Massa arrestaties en rechtmatig moorden gaande als onderdeel van omverwerpen cabal.
24 oktober 2016 / Auteur: Benjamin Fulford

Er is een serieus gevecht gaande terwijl 43 verschillende nationale legers een gecoördineerde omverwerping van de Khazariaanse maffia beginnen, zeggen Pentagonbronnen. Ondertussen, beweert een bron in een van de families die de Federale Reserve Raad bezitten dat alle “blokkeringen van fondsen die we in de VS ervaren te wijten zijn aan de Bush/Clinton/Rothschilds en Rockefeller misdaadfamilies. Er werd ons verteld dat ze een ernstige bedreiging hebben geuit dat de ‘gehele familie’ van IEDEREEN wordt vermoord die ook maar een van de RV, afkoop obligaties of valuta beursfondsen vrijgeeft of ontvangt.”

Het gevecht wordt ook persoonlijk voor deze schrijver. Deze ochtend kwamen er 9 uilskuikens van het Tokyo Belasting kantoor mijn huis binnen vallen en begonnen ze bezittingen in te pakken. Ze werken voor Yuriko Koike, de Gouverneur van Tokyo en Khazariaans maffia knechtje wie recentelijk op frauduleuze wijze werd gekozen. Al het geld op mijn bankrekeningen, inclusief dat wat ik met deze blog verdien, werd ook in beslag genomen. Iedereen met zelfs een oppervlakkige binding met mij werd onderworpen aan gelijksoortige pesterijen inclusief advocaten bij wie hun vergunning werd ingetrokken.

Sheldan Nidle / 26 oktober 2016

Sheldan Nidle – 26 oktober 2016


12 Lamat, 11 Tzec, 13 Caban

Selamat Jalwa! Het proces van het vrijmaken van dit land van het menselijk ongedierte gaat door. De hielenlikkers van dit rijk blijven gemakkelijk te vinden en te arresteren. Ze geloven werkelijk dat het Licht hun machtsposities niet aan kan tasten. Binnenkort zullen ze een onaangename werkelijkheid gaan ervaren. Hun oncontroleerbare acties kunnen niet langer worden toegestaan. De heerschappij van het duister komt binnenkort ten einde en zal worden vervangen door verschillende varianten van "GESARA". Wanneer het proces van opruiming van dit onzalige gepeupel is voltooid, zullen zij die de fondsen beheren de immense rijkdom op een eenvoudige manier over deze aardbol uit laten vloeien. Jullie zullen een overvloed ervaren die voor altijd een einde zal maken aan de kwaadaardige inzamelzucht van het duister en haar onbenullige handlangers. Vergeet nooit hoe het duister op een boosaardige manier heeft voorkomen dat jullie de middelen kregen die jullie zo nodig hebben om deze realiteit te kunnen herscheppen. Het is van essentieel belang dat jullie deze immense rijkdom ervaren op een manier die ervoor zorgt dat jullie dromen uitkomen. Het is jullie zelfverzekerd en succesvol dromen waardoor het mogelijk is om jullie ongegronde angsten en voortdurende overtuiging dat je minder bent dan een ander los te laten. Jullie vormen met elkaar een schitterende eenheid aan potentieel dat op iedere mogelijke manier tot uiting dient te worden gebracht.

Cobra 25-10-2016: Compressie Doorbraak Video’s / 26 Oktober 2016


Cobra 25-10-2016:
Compressie Doorbraak Video’s
26 Oktober 2016

Cobra heeft de volgende twee video’s geplaatst:


Waar teksten in de video’s staan heb ik ze Nederlands ondertiteld.

VeronicaBoem! Oud minister van defensie Canada legt tijdbom onder corrupt bankensysteem! / Geschreven door Nexus / 26 oktober 2016

Boem! Oud minister van defensie Canada legt tijdbom onder corrupt bankensysteem!
Geschreven door Nexus / 26 oktober 2016
paulhellyergeld
Oud minister van defensie van Canada, Paul Hellyer, heeft samen met enkele anderen een rechtszaak aangespannen tegen de staat Canada over het CETA verdrag. CETA staat voor Comprehensive Economic and Trade Agreement, een handelsverdrag waarbij volgens de aanklagers constitutionele en internationale rechten van mensen met voeten getreden worden. Paul Hellyer noemt het verdrag dan ook Comprehensive Trade and Takeover Agreement. Met dit verdrag, dat uit de hoge hoed komt van de internationale bankiers, zullen 62 families het zeggenschap verkrijgen over bijna de hele wereld. Grondwetten van aangesloten landen zullen niet meer gelden, enkel de wil van de 62 families ( de elite ) zal gelden.

De aanklacht is op 21 oktober van dit jaar officieel ingediend en bestaat feitelijk uit 4
separate aanklachten te weten;

1.       the federal government does not have the constitutional authority to sign, execute and implement treaties without the express prior authority of Parliament through an Act of Parliament

de federale overheid heeft geen grondwettelijk recht om CETA te tekenen en/of uit te voeren zonder dit verdrag eerst via de officiële weg door het Parlement te voeren.

Op deze dag van je leven / 27 Oktober 2016 / Neal Donald Walsch

27 Oktober 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat zij die alles voor hun buren zijn,
gestopt zijn met ook maar iets voor zichzelf te zijn.

Norman Douglas zei dat, en hij had gelijk.
Dus maak je er geen zorgen over "wat de buren denken."
Maak je alleen zorgen over de vraag of je trouw bent aan jezelf.

Denk, handel en spreek vandaag vanaf de plaats van jouw hoogste waarheid.
Over alle dingen. inclusief je relatie, jouw levens werk,
jouw gedachten en jouw keuzes.

Het wordt tijd dat je stopt met het verbergen van sommige dingen,
vind je ook niet?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl
Een Schrijven van de Schepper / 26 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,
Laat Los

12-before-let-go

Uiteindelijk wordt je kracht bepaald door wat je kunt loslaten
in plaats van waarvoor je kiest om vast te houden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5816 Daarbinnen Zit een (heel) Verhaal aan Vast / 27 Oktober 2016

Daarbinnen Zit een (heel) Verhaal aan Vast
Brief uit de Hemel
27 Oktober 2016


God zei:

Te denken dat je ooit tegen Mij zou zeggen:
“God, ik ben in een snelle beweging. Versnel het alstublieft, want ik ben te bezig op dit moment om te wachten!”

Jij, ook, bent verbaasd over je durf in het uitdrukken van jezelf aan Mij op deze manier. Niettemin, Ik geef je antwoord, ongeduldige. Ik antwoord je op deze wijze:
Er is geen vragen. Er is geen wachten. Er is geen tijdelijk. In deze betekenis, er zijn geen pauzes. In deze betekenis, gaan Wij eenvoudig door als of in een naadloze lijn.

Onze Levens en Onze Liefdes worden samen vervolgd zoals geweven in een gebreide shawl. Er is geen tijd, Er is geen voor en geen erna. Er zijn geen bressen in het vasthouden van onze handen. Wij zijn Één en Wij zijn Één Onafscheidelijk. We zouden het niet op een andere manier kunnen hebben. Er is geen oponthoud. Er zijn geen races. Allen kuieren Goddelijk vooruit. Wij zijn Goddelijk. Wij versmelten als Één. Wij waren nooit twee.
Nooit of te nimmer.