Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 15 oktober 2016

JEZUS: “Al jullie angsten en zorgen zijn ongegrond.” / 14 oktober 2016 door John Smallman


JEZUS:
“Al jullie angsten en zorgen zijn ongegrond.”
14 oktober 2016 door John Smallman

De Eenheid dat alles is wat bestaat komt naar de oppervlakte in het dagelijkse bewustzijn van miljoenen mensen terwijl het proces van ontwaken intensiveert en versnelt. Voor velen is het zowel verheffend als verwarrend, want het is een totaal nieuwe en onverwachte ervaringen en ze hebben geen conceptuele context waarin het past. En natuurlijk, hebben velen niemand met wie ze kunnen praten. Tenminste dat denken ze dat ze niemand hebben met wie ze het kunnen bespreken. Echter, want in feite het gebeurt zo veel nu, als ze ervoor kozen om erover te praten dat ze zouden nog vele anderen vinden die ook iemand willen vinden met wie ze deze nieuwe ervaringen kunnen aanpakken.

Kies ervoor om hierover met vreemden te praten, Je zult aangenaam verrast zijn door de bemoedigende reacties die je ontvangt.

De hele mensheid is betrokken en daarom is ieder mens is een essentieel onderdeel van het proces van ontwaken, uiteraard! Praat erover, en maak nieuwe vrienden met wie jullie je collectieve ervaringen kunnen delen en het proces verder intensiveren. Dat is de reden waarom jullie geïncarneerd zijn op dit punt in deze wonderlijke spirituele evolutie van de mensheid. Het goddelijk plan is op schema, natuurlijk, en ieder mens is een deel ervan, want het is het goddelijk plan voor de mensheid. Niemand wordt buitengesloten of uitgesloten. Echter, omdat de bouw van de illusie zo vakkundig gevestigd, is jullie individuele gevoel van afscheiding diep geworteld wat jullie  aanmoedigt om na te denken en te geloven dat jullie volledig anders zijn dan alle andere mensen.

Na Ascentie: Hoe reizen we dan?? / Oktober 13, 2016 / by Steve Beckow

Na Ascentie:  Hoe reizen we dan??
Oktober 13, 2016 / by Steve Beckow


Na de  "Na Ascentie" serie kijkt naar wat we kunnen verwachten nadat we toegang tot de Vijfde Dimensie verkrijgen.

Laten we eens kijken naar hoe het reizen er in de Vijfde Dimensie er uit zal zien, in een vraag-en-antwoord-vorm.

Vraag: Ik veronderstel dat we ons allemaal afvragen hoe de Transportatie zal veranderen.

Engel Gidsen: Transport zal best drastisch veranderen. De huidige vormen van transport die jullie hebben,  zijn best beschadigend voor de omgeving maar zal ook specifieke tijd kosten.

Veel van de ontwikkelingen zullen jullie laten reizen naar elk punt op je wereld in een uur of twee op zijn meest. Als meer en meer van jullie je ‘banen’ loslaten en je passies volgen, zul je niet langer de behoefte voelen om zo regelmatig te reizen. Jullie zullen in staat zijn om je diensten te verzorgen vanuit elke locatie. De voertuigen, om een gebrek aan een beter woord, alhoewel ze nauwelijks anders gezien zullen worden, zullen best efficiënt zijn en lopen op kristal energie. (1)

Ongelooflijk! … Zoals de Energieën Momenteel Stijgen! / 14 Oktober 2016

Ongelooflijk! … Zoals de Energieën Momenteel Stijgen!
(En er komt nog veel meer aan … Het wordt een “wilde” rit, dus houd je vast…. Bekijk de afgelopen twee dagen.)
14 Oktober 2016

(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

Boodschap van de engelen van het Robijnrode Hart / 14 Oktober 2016

Boodschap van de engelen van het Robijnrode Hart
14 Oktober 2016

Inspiratie voor hart en ziel

Geliefde ziel van oneindige Glorie,

De robijnrode gloed van het Heilige Bloed van Christus is een kosmisch wonder van ongekende schoonheid en onweerstaanbare kracht. De mystieke essentie van de Christus is op een alchemistische wijze in zijn bloed, in zijn Heilige Hart en in zijn robijnrode zwaard verankerd. Laat de pracht en de aantrekkingskracht van de robijnrode straal nu op je Pad verschijnen, lief kind van het Licht!

Stel jezelf open vandaag voor de krachtige robijnrode stralen van de onsterfelijke Christusliefde, die recht uit het hart van de Kosmische Christus nu op je Pad verschijnen. Een pulserende robijnrode hart van de Christus wordt nu op geestelijke wijze over je fysieke hart geplaatst en zijn warme vloeibare golven van oneindige Liefde nemen je volledig over wanneer jij daar open voor staat…

Nog nooit was de robijnrode straal van de vurige Goddelijke Liefde zo diep in je hart belandt. Moge niet alleen je hart maar je hele wezen de vurige transformerende kracht van de robijnrode straal ervaren.

Gele Zon levenspad: Geef vorm aan de nieuwe mens! / 15 Oktober 2016 / Elvira van Rijn

Gele Zon levenspad: Geef vorm aan de nieuwe mens!
Maya wijsheid in het licht van de schepping
 15 - 29 oktober 2016
15 Oktober 2016 / Elvira van Rijn

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het elfde artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.

Van onbegrensd bewustzijn naar bewust nieuw mens
Het Gele Zon pad is het pad dat de mensheid leidt van de universele bron waarmee we allemaal zijn verbonden naar mens zijn op aarde. Het is het pad dat ons uitdaagt én de ruimte geeft werkelijk gevolg te geven aan het verlangen van onze ziel. Je hebt de vrije keuze elke dag opnieuw bewust vorm te geven aan het verlangen van je ziel ervaringen op te doen. Toon Hermans heeft ons opgeroepen de mens op een nieuw voetstuk te zetten, te herwaarderen en beelden te creëren van de mens in zijn goedheid. Het Gele Zon pad laat je stap voor stap zien hoe jij de nieuwe menselijke vorm creëert vanuit de verbinding met de bron en met bewustzijn.

Een Schrijven van de Schepper / 14 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 Oktober  2016 / door Jennifer Farley,
” Een Doel”

lifepurpose3

Net zoals er is een doel is voor elke ster in de hemel,
elke boom die groeit en elke ademteug die wordt genomen;
Er is een doel voor jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Meester Morya, Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 16 oktober 2016 14 Oktober 2016


Meester Morya,
Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 16 oktober 2016
14 Oktober 2016

Eenvoudige krachten zijn altijd aanwezig wanneer de mens de eenvoud nastreeft; dat wil zeggen dat er dan werkelijk krachten zijn. Soms kan de mens uitgeput zijn van verlangen of van streven en ziet hij niet op welke manier hij vooruit kan, maar er zijn altijd krachten aanwezig wanneer je naar eenvoud streeft. Dus in welke toestand je ook zit, hoe ingewikkeld de situatie ook is, als je naar eenvoud streeft, als je dus met je hart gaat werken, dan kom je tot oplossingen. Absoluut zeker.

Maar daarna zal je zien dat je neigingen vertoont om te vlug te gaan en dat is niet goed. Beter is om langzaam te gaan, want wanneer je met je hart streeft, sta je in een eenvoud en dan breng je vooral de zaken tot een orde. En die orde is moeilijk, want deze aarde is een chaos. Wanneer je daar orde in brengt, wanneer je met een plan bezig bent, wanneer je met het Goddelijke bezig bent, dan doe je dingen die tijd vragen. Dat betekent ook dat je de tijd dan op de juiste manier gebruikt.

Heavenletter 5804 Het Leven in 3D / 15 Oktober 2016

Het Leven in 3D
Brief uit de Hemel
15 Oktober 2016


God zei:

Wat zijn de bouwblokken van jouw leven? De bouwblokken zijn liefde. Zo niet de liefde zelf, een zoektocht naar liefde of een vermaning richting liefde. Menig lied en een danspas voor de liefde ook al wordt liefde nagebootst.

Misschien heb je gedacht dat je het niet beter kon doen, toch het gevoel hangt over jouw heen dat het leven jouw te kort doet of dat jij het bent die jezelf te kort doet.

Waar is liefde precies op welke wijze dan ook? Liefde wordt verondersteld in het hart te behoren en bestaan, toch ergens zie je liefde mooi doen lijken in een parade. Je bent ermee meegegaan. Je ziet nu dat liefde kwam met een gegeven onjuiste bestemming en mooi doen lijkend als liefde en voorbijgaand als liefde, jouw liefde en anderen hun liefde. Naar het schijnt ontdek je jezelf met een vals voorkomen. Je zou nooit hebben verwacht deze soort van liefde te zijn voor al wat je zou krijgen of om genoegen mee te nemen.

vrijdag 14 oktober 2016

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 14 oktober 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
14 oktober 2016

De Presidentsverkiezing is voor miljoenen Amerikanen het belangrijkste aandachtspunt, maar er bestaat een grote kans dat die uiteindelijk niet doorgaat. De reden hiervoor lijkt te zijn dat één kandidaat zich terug gaat trekken. Het zou, met het oog op de aanstaande start van de mondiale valuta-revaluatie een uiterst bijkomstige gebeurtenis zijn, waar alle aandacht zonder te worden afgeleid op kan worden gericht. Dit kan in feite reeds begonnen zijn, in ieder geval staat het op het punt te gebeuren en dat is zodra de eerste mogelijkheid zich aandient. Er wordt gefluisterd dat het reeds is begonnen en er wordt verwacht dat het, vanwege de omvang van de taak, langzaam in gang wordt gezet. Er is nu uiteraard wel sprake van een zekere mate van urgentie om het plan in gang te zetten en dit zal zoveel mensen, die hier naarstig naar verlangd hebben, verheugen.

In de wereld blijft in beroering en oorlog is schering en inslag, maar veel is een reactie op de pogingen van de Duistere Krachten om hun controle erop uit te oefenen. Hen zal echter niet worden toegestaan succes te hebben, aangezien Hogere Wezens de uitkomst in het voordeel van het Licht zullen bepalen. Omdat de zaken nu een punt hebben bereikt waarop het tijd is om tot een afronding te komen ligt er een plan klaar dat er voor zal zorgen dat er niet langer vertraging op kan treden. Heb vertrouwen in degenen die jullie toekomst in handen hebben, want ze hebben de zaken goed onder controle, evenals een volledig overzicht van wat er gaande is.

Bericht van Cobra, 13-10-2016, Uitbreken! / 13 Oktober 2016


Bericht van Cobra, 13-10-2016, 
Uitbreken!
13 Oktober 2016

Het eerste publieke uitbreekgemeenschap initiatief is gisteren aangekondigd op een persconferentie in Parijs:

2016-10-13-breakaway 

Als jij voelt dat je een van de 100.000 mensen wilt zijn die gegarandeerd inwoners van Asgardia worden, kun jij je hier aanmelden:

Aangezien de aanmeldingen heel snel binnenkomen, wordt verwacht dat het aantal van 100.000 binnen 6-12 uur zal zijn bereikt.

Het gaat spannen / 7 oktober 2016 / Geschreven door Elias

Het gaat spannen
7 oktober 2016 / Geschreven door Elias


Sinds 5 oktober 2016 wordt de energie van de aarde flink omhooggetrokken. Dat gebeurt vanaf nu in meerdere golven.

De eerste golf werd op 5 oktober 2016 gestart en dit betekent dat mensen, die zich niet naar binnen willen keren, het echt sterk te verduren krijgen. Dit was nog maar de eerste golf, de volgende golven kunnen wel tot het tienvoudige aan sterkte oplopen.

Veel mensen zullen zich geen raad meer weten met hun onafgewerkte emoties. Hoe sterker de energie omhoog stijgt, hoe sterker ook die verdrongen gevoelens beginnen te drukken, want ze laten zich niet langer in een verloren hoek schuiven.

Voor de Geestelijke Wereld is het belangrijk dat spirituele genezers en mediums instaat zijn om de mensenmassa op te vangen. Dit om ze weer terug naar hun gevoelens en dus naar hun ziel te kunnen voeren.

Op deze dag van je leven / 14 Oktober 2016 / Neal Donald Walsch

14 Oktober 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er nooit iets goeds is gecreëerd door misleiding.

Zelfs niet de kleinste onwaarheid, zelfs niet het meest goedbedoelde 'leugentje om bestwil', zal voordeel produceren op de lange termijn.
Dus vertel je waarheid, zodra je het weet.

Ja, ja, IK weet het .... "Maar dan ... maar dan ..." dus je zult moeten beslissen
 welke van de "Maar dan's" je wilt.
Er zal altijd een 'Maar dan" zijn.
Echter zal het er één zijn die je toelaat, of een die jij creëert?

Als het controle is dat je wilt, brengt het vertellen van de waarheid
 je in totale controle. Ooit aan gedacht?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


De Pleiadische Hoge Raad van Zeven Jullie Huidige Levensomstandigheden + Aandacht is Creatief / 13 + 14 Oktober 2016 / Daniel Scranton


De Pleiadische Hoge Raad van Zeven
Jullie Huidige Levensomstandigheden
13 Oktober 2016 / Daniel Scranton
Wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven, en wij zijn verheugd om jullie onze woorden van wijsheid aan te bieden.
Een kijkje voorbij de omstandigheden van jullie leven nemen is soms precies wat jullie moeten doen. Dus wanneer jullie geconfronteerd worden met omstandigheden in jullie leven, die jullie niet kunnen behagen en die jullie niet leuk vinden, is het soms noodzakelijk om direct voorbij hen te kijken en jullie aandacht te richten op dat wat eraan komt en waarbij deze omstandigheden jullie geholpen hebben om te creëren.
Als je zit, waar het ook is dat je bent, en je denkt na over hoe je daar terecht kwam, dien jij jezelf en je wens om voorbij deze omstandigheden te gaan niet. Het maakt geen verschil hoe je daar kwam, en te focussen op hoe je daar kwam verhuist jou niet in/naar de plaats waar je naartoe wilt gaan. Wat dan ook, het houd je klem zitten in een lus waarin je doorgaat de omstandigheden te creëren die je niet op prijs stelt.

Meer lezen >>>


Meer Fysieke Ascentie Opwaarderingen Komen Eraan! /12 Oktober 2016 / ­Aluna Joy Yaxkin

Meer Fysieke Ascentie Opwaarderingen Komen Eraan!
12 Oktober 2016 / ­Aluna Joy YaxkinMeer Fysieke Ascentie Opwaarderingen ~ komen morgen (13 Oktober 2016)!
Hoewel wij ons door hen heen klagen/zeuren, helpen geomagnetische stormen ons om onze fysieke lichamen op te waarderen, aldus wij de nieuwe ascentie frequenties in onze fysieke vormen kunnen handhaven.
Vroeg in September, hadden wij een vreemde geomagnetische anomalie die zich centreerde boven Engeland, terwijl wij daar op pelgrimstocht waren. Dit was een warming-up en, weinig wisten wij, dit was slechts het begin van enige behoorlijke grote geomagnetische verstoringen. Toen op 25 September doorgaand naar 1 Oktober, hadden wij een zeer lang aanhoudend geomagnetisch stormpatroon. Deze stormen beïnvloeden en waarderen onze fysieke lichamen echt op. Onze lichamen zijn van nature magnetisch en het ijzer dat in ons bloed is helpt ons te transformeren.
Vanaf het midden naar het einde van deze maand, is er voor ons een zonne-activiteit voorspeld om nochtans een volgende uitgebreide, solar/zonne magnetische storm te hebben. Dit is zo ver als de voorspelling vandaag gaat! ( zie het bijgevoegde plaatje). Wij kunnen kalmerende energieën naar de atmosfeer sturen om deze binnenkomende verstoring af te ketsen, maar je zou meer willen mogen lezen voordat je beslist om dat te doen.  

Een Schrijven van de Schepper / 13 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
13 Oktober  2016 / door Jennifer Farley,
Traditionele Rollen

toulmouche_auguste-maternal_love

Jullie Aardse bestaan verandert sneller dan jullie je ooit zouden kunnen voorstellen.
De traditionele rollen van de Vaderlijke Orde veranderen
en worden vervangen door Moederliefde.
De ware cyclische aard van jullie als wezens zal worden onthuld.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5803 De Ongeknutselde Vogels op de Aarde / 14 Oktober 2016

De Ongeknutselde Vogels op de Aarde
Brief uit de Hemel
14 Oktober 2016


God zei:

De volgende keer dat je in de verleiding komt om over iets te klagen, denk in plaats daarvan aan iets om te bestemmen als een meevallertje om dankbaar voor te zijn. Vertel je Mij dat je niet iets kunt bedenken om Mij voor te bedanken? Wat als jouw leven ervan afhing, zou je niet in staat zijn om snel aan iets te denken, de moeite waard om te waarderen? Bijvoorbeeld, jouw leven?

Of, wat als jou direct een duizend dollar wordt betaald voor het herinneren van één ding waar je blij om bent, hoe snel zouden ideeën bijeenkomen bij jou? Je mag niet in staat zijn om zo snel te spreken als je gedachten reis over zichzelf in een dol gedoe.

Misschien wil je jezelf eraan herinneren dat je dankbaar bent voor vogels die zingen en in de lucht vliegen, soms in groepen (echelons). Vogels verwelkomen de dageraad van een nieuwe dag. Iedere ochtend zingen ze. Waarom jij niet?

donderdag 13 oktober 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 768: Is taal beperkend? / 13 oktober 2016 / Lee Carroll


768: Is taal beperkend?
13 oktober 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Zullen wij als mensen in staat zijn om een op zintuigen gebaseerde taal zonder woorden te gebruiken (ziel-spreken). Ik kan zeggen: “Ik houd van jou” maar ik wil een GEVOEL aan jou geven.

Ik heb het niet over wat wij kunnen geven in een gebed of in een meditatie; ik bedoel het als iets dat fysiek is. Eerder dan in een essay van vijf bladzijden waarin wij iemand iets proberen te laten begrijpen, kunnen wij hen het “gevoel” geven van het “gevoel” dat wij hen met woorden zo proberen te laten voelen.

Mijn punt is dit: als ik een essentie aan jou zou kunnen overbrengen zou er helemaal geen noodzaak meer zijn voor woorden, jij zou het weten  doordat je VOELT wat ik vraag.

ANTWOORD:  Als jij en je liefdespartner elkaar in de ogen kijken is er geen essay nodig. Er is een overbrenging van energie die aanwezig is en die is verschillend voor allerlei soorten liefde. 


Benjamin Fulford: VS verkiezingen worden geannuleerd en er worden tribunalen voor oorlogsmisdaden gehouden beweren Pentagon en CIA bronnen /10 oktober 2016

VS verkiezingen worden geannuleerd en er worden tribunalen voor oorlogsmisdaden gehouden beweren Pentagon en CIA bronnen
10 oktober  2016 / Auteur: Benjamin Fulford

De Presidentsverkiezingen van de VS, gepland op 8 november, zullen worden geannuleerd en in plaats daarvan zullen er tribunalen voor oorlogsmisdaden worden gehouden, beweren zowel bronnen bij het Pentagon als bij de CIA. Het excuus voor het annuleren van de verkiezing zal het ontslag zijn van een van de presidentskandidaten, beweren de CIA bronnen.

Hier is wat ruw materiaal van de CIA:

“Er bestaat nu een 90% waarschijnlijkheid dat de verkiezingen zullen worden uitgesteld.”

Ik vroeg mijn contact in DC waarom? Zijn antwoordt luidde:

“Je kunt geen verkiezing houden met maar een kandidaat.” Ik vroeg hem welke zou worden verwijderd. Zijn reactie was: “Het is me niet toegestaan om je dat te vertellen, laten we zeggen dat Obama zeer binnenkort de aankondiging zal doen.”

De Pentagon bronnen zeggen op hun beurt: “de 911 wet zal Saudi Arabië onder druk zetten om Israël, Bandar bin Sultan en de Bush cabal achter 911 te ontmaskeren en dit zal leiden naar een commissie en oorlogstribunaal dat berust op waarheid en echtheid”.
Omdat het nog maar een paar weken voor de verkiezingen is, zal het niet lang duren voordat we deze voorspellingen uit zien komen.

ASCENSIE-UPDATE 12 OKTOBER /13 oktober 2016 / door Fran Tielemans

ASCENSIE-UPDATE 12 OKTOBER
113 oktober 2016 / door Fran Tielemans

Nu we het midden van oktober naderen, is overal te merken dat de spanning stijgt, en de sfeer explosief wordt. Maar waar de spanning stijgt, waar ‘explosie’ dreigt, dat zijn net dié plekken waar verandering noodzakelijk is, en waar de 5D-vorm de 3D-vorm aan het wegduwen is. Dat is merkbaar op het wereldtoneel. Net zoals in de mysteriespelen uit de oude tijden, worden allerhande collectieve schaduwstukken uitgespeeld door bekende figuren, zoals politici, religieuze leiders, filmsterren, zangers, en wie er ook doorheen het medialandschap stapt.

Ze worden uitgespeeld met als doel innerlijke transformatie bij alle toeschouwers.  Al wie dit ziet wordt innerlijk bewust of onbewust geconfronteerd met allerhande schaduwstukken, én met de vraag: ‘In welke aspecten van mijn denken, voelen, gedrag, leven is er nog verlichting nodig? Wil ik zélf nog op deze manier denken, voelen handelen? Waar kan ik zélf verandering aanbrengen, om steeds meer mijn Hoogste Zelf neer te zetten en zo afgelijnd mogelijk te leven?’

Een Schrijven van de Schepper 12 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12 Oktober  2016 / door Jennifer Farley,
” Vloeiend”

bdddf7126864f4f7eb3bf7790695a4de

Het leven niet stagneert niet, maar vloeit ............ het verandert, evolueert, het groeit.
Jullie kunnen in je eigen paradigma blijven,
blijven bestaan in de wereld die jullie 'voor' jezelf hebben gecreëerd.
Of jullie kunnen vloeiend zijn, veranderen, ontwikkelen en groeien.
 Laat jullie angst om vloeiend te zijn los en zo zal jullie leven worden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 13 Oktober 2016 / Neal Donald Walsch

13 Oktober 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat jullie werden gecreëerd om te creëren - niet om te reageren.

Schepping is de hoogste vorm van Goddelijkheid, en jullie geboorterecht.
De waarheid is, dat jullie de hele tijd creëren.
De centrale vraag in jullie leven is, of jullie dit, bewust of onbewust doen.

Bewuste schepping is wat nu nodig is.
Stop met kniezen. En stop met het denken van negatieve gedachten.
Ga gewoon aan de slag!
De toekomst wacht op jullie keuze over hoe die zal gaan worden.
Roep de shots! Zorg dat het lukt!
Jullie hebben de leiding hier.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


De Grote Kristaldame van het Mater Matrix Kristal “Lemuriaanse Kristal Meditatie via het Mater Matrix Kristal” / 11 Oktober 2016 / Rita Pulmans

De Grote Kristaldame van het Mater Matrix Kristal
“Lemuriaanse Kristal Meditatie via het Mater Matrix Kristal”
11 Oktober 2016 / Rita Pulmans

Lemuriaanse Kristal Meditatie, via het Mater Matrix Kristal.
Ter integratie van de Kristallen Licht Codes. 

Meditatie channeling Rita Pulmans
Ingesproken door Kees Post.
http://www.youtube.com/watch?v=TWkZgOH5u3M&sns=em

Lieve Aardekinderen,
Ik ben de Grote Kristaldame van het Mater Matrix Kristal ~ "La Grande Dame du Crystal Matrice" ~ Ik groet jullie! Aloha!
Vrede zij met u geliefde aardekinderen. Ik vergezel jullie, aardekinderen, op jullie aanvraag in Mijn Heilige Kristalwezen tijdens jullie meditatie.
Wij, de Goddelijke KristalWezens, leven diep in Moeder Aarde, in de eterische sferen. Deze sferen zijn niet gezien of gekend door de "doorsnee burger". Ze zijn enkel gekend bij diegene die hun trillingen in en met de onze verbinden.
Wij, de Matrix Kristal wezens, vertegenwoordigen de kristallen velden en werelden. Wij zijn subtiel en zeer etherisch van vorm. Diegene die ons kunnen waarnemen trillen in onze helende energie. Ook diegene die ons niet waarnemen maar zich afstemmen op onze trilling ontvangen een krachtige heling. Intens en helend.