Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 8 oktober 2016

Kryon: Bewust-Zijn als gids! / 7 oktober 2016 / Barbara Bessen

Kryon:
Bewust-Zijn als gids!
7 oktober 2016 / Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Niet alles wat uit het verleden komt is achterhaald of niet meer passend.

Ik bedoel bijvoorbeeld de manier waarop ik mij voorstel, waarop ik bij jullie kom. Vele jaren geleden was het mijn manier, mijn energie, om de informatiepakketten die ik in mijn rugzak had, aan de man of vrouw te brengen.

Er zijn nu sinds de Harmonische Convergentie al vele jaren voorbij en toch ben ik hier nog steeds. De energieën en alle informatie die sinds die tijd stroomden zijn nog steeds geldig en passend. 

Alleen een deel van de Kryon-groep is op een andere manier ingezet. Onder andere op de planeten waar mensen een dualistisch platform wordt geboden voor verdere ervaringen; namelijk dan als de oude Aarde zich met de nieuwe Aarde helemaal heeft verbonden. Een proces dat al heel lang loopt. Het is een proces zoals jullie transformatie, jullie afstemming op een kosmisch wezen en jullie verlichting processen zijn.

Zo is het dus nog steeds Kryon die boodschappen en de rugzak vol energie nog steeds aanbiedt. Hoewel onze naam niet meer zoveel op ieders lippen ligt. Mogelijkerwijs hebben wij ons oude namen herinnerd of misschien zelfs een nieuwe aangenomen? Alles onder de dekmantel van hulp en ondersteuning van mensen bij hun transformatie.


Na Ascentie: Zal gezondheid verbeteren en zal de levensduur toenemen - Part 3/3 / 7 oktober 2016 / door Steve Beckow

Na Ascentie: Zal gezondheid verbeteren en zal de levensduur toenemen - Part 3/3
7 oktober 2016 / door Steve Beckow

(geconcludeerd uit Part 2)

Vraag: Zullen onze hoger-dimensionale lichamen vatbaar zijn voor ziekten?

SaLuSa: Jullie zullen geen van de ziekten of uitschakelingen van functies hebben die jullie ervaren op aarde. (SaLuSa, 2 december 2011, op

Matthew: Als jullie verder gaan naar zijn hogere, sterkere trillingen, zullen lichamen worden hersteld tot in de perfectie. (Matthew's Boodschap, 21 oktober 2012, op http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm.)

SaLuSa: Ziekte en andere gezondheidsproblemen zullen uiteindelijk verdwijnen als de trillingen stijgen. (SaLuSa, 6 februari 2015)

SaLuSa: Na Ascentie heb je helemaal geen ziekte of lichamelijke problemen meer, als jullie lichamen in een staat van perfectie zullen zijn. Dus geduld met alle bestaande problemen aangezien je niet veel meer te verduren hebt van hen. (SaLuSa, 25 juni 2012.)

SaLuSa: Zoals u waarschijnlijk inmiddels weten, zullen in de hogere dimensies jullie lichamen bestaan uit materie van een veel hogere trilling, die ziekte vrij zal zijn. (SaLuSa, 29 juli 2011.)

Het gaat spannen / 7 Oktober 2016 / Geschreven door Elias

Het gaat spannen
7 Oktober 2016 / Geschreven door Elias


Sinds 5 oktober 2016 wordt de energie van de aarde flink omhooggetrokken. Dat gebeurt vanaf nu in meerdere golven.

De eerste golf werd op 5 oktober 2016 gestart en dit betekent dat mensen, die zich niet naar binnen willen keren, het echt sterk te verduren krijgen. Dit was nog maar de eerste golf, de volgende golven kunnen wel tot het tienvoudige aan sterkte oplopen.

Veel mensen zullen zich geen raad meer weten met hun onafgewerkte emoties. Hoe sterker de energie omhoog stijgt, hoe sterker ook die verdrongen gevoelens beginnen te drukken, want ze laten zich niet langer in een verloren hoek schuiven.

Voor de Geestelijke Wereld is het belangrijk dat spirituele genezers en mediums in staat zijn om de mensenmassa op te vangen. Dit om ze weer terug naar hun gevoelens en dus naar hun ziel te kunnen voeren.

Wereld assistentie voor het politieke stelsel in de USA / 4 Oktober 2016 / door Patricia Cota-Robles

Wereld assistentie voor het politieke stelsel in de USA
4 Oktober 2016 / door Patricia Cota-Robles

Dit is een kritiek moment in de evolutie van de Mensheid en het Ascentie proces dat we ALLEMAAL beleven in deze tijd. Er ontvouwt zich een Goddelijk Plan dat misschien niet duidelijk is voor ons eindige denken, maar dat de Mensheid’s IK BEN Aanwezigheid en de Legioenen van Licht in de Rijken van Verlichte Waarheid zijn zich zeer bewust van en die op Goddelijke Orde dit orkestreren. Deze Nieuwsbrief zal honderden van duizenden Ontwakende Lichtwerkers rond de globe en het gehele Gezelschap van de Hemel roept de hulp in van iedereen aan die de Harte Oproep om deel te nemen in deze onderneming om dit facet van het Goddelijke Plan tot vervulling te brengen van God Zegenrijk.

Zoals jullie weten zitten de Verenigde Staten van Amerika midden in de meest gepolariseerde Presidentiële verkiezingen die we ooit beleefd hebben. Het schijnt alsof de politieke partijen diametraal tegenover elkaar staan en niemand weet wat het eindresultaat van deze verkiezing zal zijn en zal brengen aan de USA en de rest van de wereld. We hebben allen onze opinies en hopen en dromen, maar het resultaat van deze verkiezing is onzeker in het meeste denken van de mensen.


Heer Melchizedek De Wonderen van Je Veelzijdige Zelf / 7 Oktober 2016 / Natalie Glasson

Heer Melchizedek
De Wonderen van Je Veelzijdige Zelf
7 Oktober 2016 / Natalie Glasson
Binnenin ieder aspect van je wezen en lichaam, zoals je op de Aarde bestaat, is een energie welke aldus ongelooflijk is. Een energie welke intelligent, wijs, diep liefdevol, creatief en voortdurend aan het ontwikkelen is voorbij alles dat je gewaar kunt worden in ieder gegeven moment. Deze energie kan voorbij je wildste dromen creëren en manifesteren, alsook met opzet in/naar alles transformeren dat het aldus wenst. De mensheid zal altijd proberen om de energie binnenin hun wezens en lichamen te begrijpen en te bevatten, en terwijl het begrijpen mogelijk is, dwingt de natuur van de energie ons bijna te beseffen dat het niet begrepen kan worden. Het is vaak wanneer wij terugstappen en eenvoudig onszelf accepteren als een schitterend lichaam en wezen van energie, dat het begrip waarlijk begint te dagen. Alleen met acceptatie kan je ontwaken met ogen schoon van illusie om de wonderen te beseffen van je veelzijdige zelf en de innerlijke energie.
Schoonheid is je natuur, de energie binnenin jou is tegelijkertijd zowel ingewikkeld als eenvoudig. Dit moedigt ons aan om de vraag te stellen of alles dat zich op de Aarde manifesteert of de innerlijke vlakken twee vormen van expressies van energie zijn. Kan een manifestatie eenvoudig en ingewikkeld zijn, prachtig en onplezierig, gelukkig en droevig of diep spiritueel en hoogst intellectueel? Wanneer wij beginnen te beseffen dat de Schepper of de energie binnenin ons niet lineair zoals de tijd is, noch dat het enkelvoudig is, betekenend dat het slechts één expressie, emotie, gedachte of vibratie tegelijkertijd kan zijn, en beginnen wij voorbij de illusie te gaan in/naar grotere staten van waarheid.

Energie Update “Thuis Komen” / 6 Oktober 2016 / Jenny Schiltz

Energie Update
 “Thuis Komen”
6 Oktober 2016 / Jenny Schiltz
Het is een poosje geleden sinds ik een energie update blogde, omdat ik zelf zo diep in de veranderingen geweest ben. Ik heb echt een buitengewone tijd van niet alleen fysieke veranderingen, maar ook diepgaande veranderingen in hoe wij denken over de wereld en onszelf. Het is heel vaak gezegd, dat deze tijdsperiode de tijd is waarin Waarheid naar het Licht komt. Het meeste van de tijd wanneer ik deze verwijzing zag, wordt het opgevolgd door aankomende openbaringen binnen de regering, farmaceutica en corruptie over de gehele wereld heen. Dat doet echter teniet wat er werkelijk met de energieën gebeurt. Aan ons wordt diep binnenin onszelf de waarheid getoond. Wij worden volledig blootgesteld. Alles dat we dachten te begrijpen, onze fundering wordt dooreen geschud. Onze schaduw en ons innerlijk kind zullen niet langer meer op de achtergrond blijven, het komt naar boven om ons onze patronen te laten zien, waar wij onszelf beperken en waar wij nog steeds diepe pijn vasthouden. Niet langer kunnen wij onze ervaringen minimaliseren omdat zij zulk een enorme grote impact hebben. Dit is niet te zeggen dat wij hen dunnetjes over moeten doen of hen moeten herleven, het is om eenvoudig te zeggen - het is tijd voor de waarheid om naar boven te komen.

Een Schrijven van de Schepper / 7 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 Oktober  2016 / door Jennifer Farley,
” Voed de ….. Niet”

dont_feed_the_fear_520_150_50_s_c1

Hoe vaak 'voeden' jullie je angsten en onzekerheden?
Met een woord, gedachte of daad kun je er daadwerkelijk aan meehelpen
deze dingen te laten groeien.
Hoe uitdagend als het ook mag zijn,
het is aan jullie om een bewuste beslissing te nemen naar het positieve te verplaatsen.
Het maakt niet uit of je groot begint, begin gewoon!
Het verschil dat het maakt in jullie wereld is geweldig!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op weg naar de Nieuwe Tijd / Geschreven door Elias, / geplaatst 4 oktober 2016

Op weg naar de Nieuwe Tijd
Geschreven door Elias, geplaatst 4 oktober 2016


De Nieuwe Tijd komt er aan voor iedereen.
Dit betekent dat elk mens geconfronteerd gaat worden met zijn of haar innerlijke thema’s.

De buitenwereld speelt daarbij de onontbeerlijke rol van spiegel.
Maar wat zijn nu onze innerlijke thema’s? En wat wordt er bedoeld met de buitenwereld als spiegel?

Mensen die volledig via hun verstand functioneren zien de buitenwereld en alles wat daar gebeurt als de enige echte realiteit. Ze nemen weliswaar hun emoties waar, brengen die tot uiting of verdringen ze als deze niet stroken met het beeld dat ze van zichzelf hebben gevormd. En daar blijft het meestal bij. Er is geen of nauwelijks sprake van een bewuste confrontatie met dat wat zich innerlijk afspeelt en er volgt geen innerlijke beweging. Het leek lang dat deze manier van leven niet alleen normaal is, maar dat het verstand in principe ook alle antwoorden kan leveren op vragen die in het dagelijkse leven kunnen opduiken. Dus waarom nog verder zoeken?

Heavenletter 5797 Gewoonweg Houden Van / 8 Oktober 2016

Gewoonweg Houden Van
Brief uit de Hemel
8 Oktober 2016


God zei:

Wat is er voor je te doen behalve liefhebben? Wat is er nog meer dat gelijke liefde kan geven uit je hart? Liefde is al de juwelen in de wereld waard. Wat reikt zo ver als het geven van Liefde op de Aarde? Liefde alleen reikt tot alle Uithoeken van het Bestaan.

De Aarde zuigt liefde op als de regen die van boven komt vallen.
Wat een betovering!
Wat een vastberadenheid!
Wat een kunst!
Wat een transformatie!
Wat een menselijke hart op de Aarde bereikt!

vrijdag 7 oktober 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 766: Jouw “Groep” integreren. / 7 oktober 2016 / Lee Carroll


766: Jouw “Groep” integreren.
7 oktober 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: In jouw “Wat is er aan de hand?”- channeling (op de Kryon-website) zeg jij dat ieder van ons een groep heeft, of een groep is. Wat kunnen wij doen om deze groep meer te integreren in ons dagelijks leven?

ANTWOORD: Laten wij allereerst duidelijk maken dat JIJ deze groep BENT. Jij bent een groep. Maar je hebt gelijk met jouw vraag over hoe deze groep te integreren. Het proces gaat over het integreren van de 4D-jij met de inter-dimensionale jij.

Het is het werk waard en het is de kern van al onze channelings in het laatste jaar.

Het korte antwoord? Elke dag:
(1): Vier jouw leven hoe dan ook.

(2) Spreek elke dag tegen jouw cellen! Vertel hen hardop wat jouw plannen zijn voor jouw gezondheid en jouw verouderingsproces.Hoe Je Kunt Praten Met Je Cellen. / 7 oktober 2016

Hoe Je Kunt Praten Met Je Cellen.
7 oktober 2016

We kennen elkaar en ik hou van je.
Het spijt me dat het zo lang duurde voor mij om het uit te zoeken.
Ik wil dat je in de processen gaat waarvan je weet dat ik die niet ken.
Ik wil dat we samenkomen in een welwillendheid die zal leiden tot gezondheid en een lang levend mens.

Ik wil dat je tegen mij praat op een manieren die ik kan herkennen.
Ik wil je hand vasthouden en dat jij de mijne vasthoud voor de rest van mijn leven.
Als er enige onbalans is in mijn lichaam, zou ik willen dat het weg gaat in korte tijd met de juiste actie.
Ik realiseer me dat ik gewoonten heb die me vermoorden en ik wil dat ze veranderen.

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 7 oktober 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
7 oktober 2016

De tijd waarin de gebeurtenissen zich zoals verwacht zullen voltrekken, nadert snel. Alle noodzakelijke voorbereidingen lijken op hun plaats te zijn, in afwachting van een laatste controle voordat de opdracht wordt gegeven om met de Revaluatie van de valuta van start te gaan. Om dit punt te bereiken en om de medewerking te krijgen van de vele, vele mensen die er bij betrokken zijn, is er veel planning nodig geweest. Het is duidelijk dat het wachten zeer de moeite waard zal blijken te zijn geweest en dat deze tijd als een keerpunt zal worden gezien waarin de zaken zich, voor degenen die voor het Licht werken, ten goede hebben gekeerd. Er bestaat nog steeds verwarring over wat er gaande is en dit wordt gedeeltelijk veroorzaakt door degenen die tegen de aangekondigde veranderingen zijn. In ieder geval zal er sprake zijn van winnaars en verliezers, maar de veranderingen zullen volledig ten goede komen aan de gehele populatie van de Aarde. Iedereen zal de mogelijkheid krijgen om een acceptabel niveau van leven te bereiken en de oneerlijkheid in de verdeling van rijkdom zal worden geëlimineerd.

Na Ascentie: Zal gezondheid verbeteren en zal de levensduur toenemen - Part 2/3 / 6 oktober 2016 / door Steve Beckow

Na Ascentie: Zal gezondheid verbeteren en zal de levensduur toenemen - Part 2/3
6 oktober 2016 / door Steve Beckow

Vraag: Zal er zoiets als veroudering zijn in de hogere dimensies?

Matthew Ward: Terwijl ... oudere mensen hartverscheurende bezorgt zijn voor hun gezin op dit moment, zal dit binnen een paar jaar geen probleem meer zijn. ... De absorptie van licht brengt niet alleen spirituele helderheid; het verandert ook lichaamscellen in een kristallijne structuur die niet zal degenereren net zoals driedimensionale lichaamscellen. Ziekten beinvloeden nu  de hersenen, samen met alle andere om zich heen grijpende ziekten op de driedimensionale Aarde, deze zullen die niet meer bestaan wanneer de planeet bevrijd is van de lagere frequenties. (1)

SaLuSa: Veranderingen in jullie lichaamscellen [zullen] jullie jong en gezond houden. (2)

SaLuSa: Veroudering zal ... vertragen als jullie eenmaal de volwassenheid hebben bereikt, zo komen jullie op een punt waar het niet meer zal optreden. (3)

Mike Quinsey: Jullie levensduur zal ... toenemen met de verheffing in trillingen en een punt bereiken waarop jullie het verouderingsproces zullen omkeren. Jullie zullen je leven leven als jong volwassen personen en zo blijven bestaan totdat jullie besluiten dat je een andere uitdaging nodig hebt om je evolutie te stimuleren. Jullie zullen het ermee eens zijn dat alle problemen en verdriet die jullie hebben ervaren zo ver van jullie weg lijken te zijn, dat ze niet langer een plaats in jullie leven zullen hebben. (4) 

Op deze dag van je leven / 7 Oktober 2016 / Neal Donald Walsch

7 Oktober 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
... dat je alleen kunt slagen, je kunt niet falen.

Falen is onmogelijk. Het is een illusie.
Niets is een mislukking. Niets.
Alles beweegt het menselijke verhaal vooruit,
en daarmee het proces van evolutie.
Alles brengt je vooruit op jouw reis.

Je hoeft geen seconde na te denken,
 om precies de reden te weten
waarom je dit bericht vandaag ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Nieuwe Spectrums van jullie Heelheid, Boodschap van Aartsengel Michaël,........ / 05 Oktober 2016 / door Ailia Mira:

Nieuwe Spectrums van jullie Heelheid
Boodschap van Aartsengel Michaël, de Raad van Stralend Licht & de Elohim van Genade,
05 Oktober 2016 /gechanneld door Ailia Mira:

Lieve vrienden,

Diep in jullie, ga je opnieuw naar een geboorte. Nieuwe wegen van zijn openen zich en jullie stappen daarin, in je bewustzijn met een vaardigheid die bereikt wordt. Er is meer duidelijkheid en meer vermogen om nu te ontvangen. Er is meer troost door het zien van de visie in je leven, op manieren die je vreugde geven en een je goed voelen zonder dit naar de kritieke negatieve stem van vrees te brengen.

Als je jezelf in een nieuw soort van zelf laat brengen, dan schep je het bewustzijn van je identiteit op een wijze dat meer naar je toe laat komen. Jullie zullen dit ontdekken in je stoffelijke staat, in je emotionele antwoorden en het meest van alles in de ideeën die naar je toe komen.

De wereld opent zich naar jullie toe omhoog, jullie, die geloven in je dromen, die je innerlijke weten omhelzen en dat wil leven. De wereld opent zich naar je toe en de vervulling in overvloed die je kende was mogelijk toen je naar de Aarde kwam en die wordt meer levend en werkelijk.Een Schrijven van de Schepper / 6 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
6 Oktober  2016 / door Jennifer Farley,
” Pijn ErenEen van de mooiste dingen van jullie Aarde bestaan is het in staat zijn om pijn te ervaren.
Ik hoor jullie zeggen: "Ben je gek?!" (Lach) Ja, het is waar.
Hoe vaak ben je met een zucht van verlichting en een gevoel van dankbaarheid uit een pijnlijke periode gekomen?
Begrijpen jullie wat ik bedoel?
Zonder pijn en het loslaten van pijn, of het nou emotioneel, mentaal of lichamelijk is ... 
zouden jullie rust, stilte en hoe echte gezondheid voelt niet kennen.
 Pijn is een handwijzer, het is een markering en een startpunt
van waaruit jullie je groei kunnen markeren.
 Net als al het andere in jullie leven is het iets om te erkennen
en te eren in plaats van te ontkennen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5796 Verleen Gratie aan de Wereld / 7 Oktober 2016

Verleen Gratie aan de Wereld
Brief uit de Hemel
7  Oktober 2016


God zei:

Voeg gratie toe aan jouw leven. Geef gratie aan de wereld.  Je kunt beter dat dan rustverstoring geven aan de wereld. Je bent hier om gratie te geven aan de wereld en niet minder.

Dit betekent dat je hier op de Aarde bent om de Aarde te zegenen. Je hoeft geen voetzoeker hier op de Aarde te zijn. Je hoeft geen grote sporen te banen. Baan kleine sporen.

Wees de vreugde aan de wereld waar jij zo naar hunkert. Geef wat je wilt ontvangen. Dit is hoe jij Groot wordt recht voor je ogen. Hef je ogen omhoog naar de Mijne.

Wees de Wateren van de Oceanen die kabbelen tegen de kusten.
Wees de Reflectie van de Zon.
Wees de Gratie die je geeft.
Open deuren voor anderen. Houd ze open.
Je komt van God.
Je bent een geschenk van God aan de wereld. 


donderdag 6 oktober 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 765: Ik voel mij heel alleen. / 6 oktober 2016 / Lee Carroll


765: Ik voel mij heel alleen.
6 oktober 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, vanaf het moment waarop ik de intentie heb gegeven om de Implant te accepteren, ben ik vele mensen in mijn leven verloren om redenen die ik niet kan begrijpen. Er is niemand overleden maar elke vriend die ik onvoorwaardelijk lief had en waar ik aardig voor was, heeft zich van mij afgewend. Zij hebben mijn vriendelijke karakter gebruikt en hebben alles omgedraaid om over mij te oordelen. Ik heb geen energie meer over! Ik heb een tijdje rust nodig.

Ik heb de intentie gegeven voor nieuwe, meer verlichte vrienden, maar tot dusver voel ik mij heel alleen. Ik dank Spirit elke dag dat mijn verloofde en mijn familie nog steeds hier zijn. Ik ben bang geworden om mijn normale gevende en liefhebbende Zelf te zijn voor degenen die nog steeds in mijn leven zijn gebleven. Ik wil niet nog iemand verliezen. Wat doe ik verkeerd? 

Shanti,
LauraDocumenten dump laat zien dat Federale Reserve Raad is gebaseerd op complete fraude. 3 oktober 2016 /Auteur: Benjamin Fulford

Documenten dump laat zien dat Federale Reserve Raad is gebaseerd op complete fraude.
3 oktober 2016 /Auteur: Benjamin Fulford

Documenten uitgelekt door personeel van de VS regering onthullen in detail hoe de eigenaren van de Federale Reserve Raad in 2008 de Lehman crisis creëerden als een manier om enorme sommen geld te stelen van de bevolking van deze planeet

De documenten laten zien hoe een Indonesiër met de naam Yohannes Riyadi 700 ton goud gebruikte welke van oorsprong aan de voormalige Indonesische President Soekarno toebehoorden om een uitgave van $500 biljoen aan VS aandelen te ondersteunen. Dit geld werd gebruikt om senior Indonesische regeringsambtenaren om te kopen, volgens CIA ambtenaren gestationeerd in Azië.


De 700 ton goud werd toen op magische wijze omgevormd door de vervalser en fraudeur Wilfredo Saurin, welke in dienst was van de Khazariaanse maffia, naar 750.000 ton door goud ondersteunde certificaten, de bronnen zeggen dat J.P. Morgan Chase Bank toen de “750.000 metrieke tonnen” opnam en de rechten op het goud zond naar de Royal Bank of Scotland, met betalingen die naar de HSBC holdings gingen voordat het “goud” bij de Federale Reserve Raad eindigde die het goud vervolgens transformeerde in dollars door middel van een soort van omgekeerde alchemie.

Op deze dag van je leven / 6 Oktober 2016 / Neal Donald Walsch

6 Oktober 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

 ... dat "gelijk" hebben er niets mee te maken heeft.

Het idee dat jij "goed" noemt is het idee dat iemand anders "fout." noemt.
De oplossing die jij "perfect" noemt is de oplossing die een ander "onwerkbaar" noemt.
De positie die voor jou voelt als onaantastbaar
 is voor anderen de bijzondere positie die aanvalt.

Wat zal dit alles oplossen? Niet aanvallen, dat is zeker.
En ook niet verdedigen. Dus wat blijft er over?
Simpel de Liefde van de mens.
Het soort liefde dat zegt: "Het maakt niet uit wie goed of fout is.
 Het doet er alleen toe dat je niet gekwetst wordt.
En dat we allebei kunnen profiteren.
Alle echte voordelen zijn wederzijds."

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 5 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
5 Oktober  2016 / door Jennifer Farley,
Geef Hen TijdTijdens deze volgende golf van groei, zullen er vele,
vele mensen in je leven komen op zoek naar hulp.
Zij kunnen de indruk geven dat zij het nodig hebben,
erom vragen en beginnen met het proces van het ontvangen,
maar op het laatste moment, zullen zij zich afwenden.
 Het is belangrijk voor je om te onthouden dat ze zich niet wegdraaien van jou,
maar de genezing die wordt aangeboden.
Het kan ontmoedigend wanneer dit gebeurt,
hoewel het is hun keuze.
Ze moeten het vragen stellen oefenen en dit is de voorloper van ware genezing.
Het beste wat je kunt doen in dit geval is om Onvoorwaardelijke Liefde te sturen.
Niet iedereen is voorbereid en het is beste om hen de tijd te geven.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl