Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 24 september 2016

Wereld Vrede Meditatie, 24 september 2016, 16:00 4 PM PT is voor Nederland 22.00 uur / 21 september 2016 door Steve Beckow

Wereld Vrede Meditatie,
24 september 2016, 16:00 4 PM PT
is voor Nederland 22.00 uur
21 september 2016 door Steve Beckow

Een groep gebruikt de dag van Wereld Vrede om een wereldwijde meditatie te organiseren op 24 september 2016, om 16:00 4 PM PT.

In feite zijn er talrijke groepen die ook wereldvrede meditaties organiseren, het licht van die allemaal wordt bij elkaar verzamelt en zoals, Matthew Ward vertelt, dat zorgt ervoor dat de wereld schittert. Met dank aan Micki.Zie de langere versie van de video op hun site: 

Informatie om ons door de komende tijd te helpen. / 23 september 2016 / by Jenny Schiltz

Informatie om ons door de komende tijd te helpen.
23 september 2016 / by Jenny Schiltz

Gisteren zat ik met de Equinox energieën en voelde die overweldigende noodzaak om te reizen. De bedoeling van mijn reis was om informatie te krijgen over wat er nodig was om ons door de komende tijdsperiode te halen. Ik vond wat geweldige drum muziek, gaf me zelf een heel uur en liet me gaan.

Ik ontdekte dat ik naar mijn bekende plekje ging en ik zag de vrouw waar ik bekend mee ben die me vertelde om haar gewoon grootmoeder te noemen, ze zat bij een enorm vuur. Ik zat op een steen ook bij het vuur en toen kwam er een krijger en begon te dansen. Hij was geheel gekleed in vol gareel inclusief been windselen. Zijn optreden was ongelooflijk en hypnotiserend. Hij komt naar me toe en smeert zwart op mijn gezicht en zegt me dat ik een krijger moet zijn. Ik protesteerde en zei: “Ik wil niet vechten! Ik houd niet van vechten!” Hij lachte en zei dat een echte krijger geen toevlucht tot geweld hoeft te nemen.

Matt Kahn “Geef Je Over Aan Liefde” / 23 september 2016

Matt Kahn
“Geef Je Over Aan Liefde”
23 september 2016

In deze nieuwe video, helpt Matt u met het verkennen van de ware essentie van overgave op de meest directe en hart-gecentreerde manier. Als je klaar bent om de vrede, vreugde en vervulling van je hoogste potentieel te laten ontwaken, dan is deze transmissie essentieel om naar te luisteren voor alle stadia van spirituele groei. Alstublieft help ons de Liefde revolutie over hele wereld te verspreiden door deze belangrijke video met alle andere geliefden in je leven te delen.


Aartsengel Michael over Hamsteren / 22 september 2016 door Steve Beckow

Aartsengel Michael over Hamsteren
22 september 2016 door Steve Beckow

Geruchten vliegen heen en weer over tijdelijke bank sluitingen en de noodzaak om te overleven gedurende x weken en daar voorraden voor in huis te halen.

Ik vroeg Aartsengel Michael in mijn laatste lezing met hem via Linda Dillon, 2 september 2016, of het nodig is om te hamsteren.

Steve: Het idee dat we een voorraad moeten aanleggen om een maand van te kunnen leven, is dat juist?

AEM: Het is niet juist. Dit is de angst ....

Je ziet de oude patronen naar de voorgrond treden. Waar jullie getuigen van zijn is van degenen die zeer duidelijke herinneringen hebben, van de Huidige en lange geschiedenis van slavernij, zeggen de "meesters" - en dat neemt vele vormen aan, cabal, Illuminatie, degenen aan de macht, degenen waar Ik het niet mee eens ben - gaan mij nare dingen aandoen en daarom moet Ik een wereld van extreme bescherming binnengaan, zodat ik me kan verbergen.

Nu op datzelfde moment zeggen jij en wij dat er enorme verandering is. De lente is al gekomen. De sluisdeuren zijn open. 

St. Germaine Urgentie, Evenwicht van Actie en het Rustpunt, Snelheidstempo en de Uitlijning / 22 September 2016 / Linda Dillon


St. Germaine
Urgentie, Evenwicht van Actie en het Rustpunt, Snelheidstempo en de Uitlijning
22 September 2016 / Linda Dillon

Linda: Zelden krijgen wij de mogelijkheid om een persoonlijke lezing te delen; maar, dat is waar deze post over gaat. Dit prachtige Lichtwezen heeft ermee ingestemd om de Liefde en Wijsheid van St. Germaine met ons te delen! Wij zijn in dankbaarheid jegens jou geliefde ziel.

St. Germaine:
Groeten, Ik ben St. Germaine. Ik stap naar voren om je te omhelzen, om je vast te houden, om jou neer te leggen en dat je de zachte genezing mag ontvangen, de nectar en zoetheid van het leven, de nectar en zoetheid van de Moeder. De nectar en zoetheid van de bloemen, van de otter, van de rivier, van de velden, van de vallei, van de laagte. Dierbare engel van Liefde, je hebt geleerd en verankerd en hebt het goed gedaan in het evenwicht van actie, van het rustpunt, van deelnemer/waarnemer. Je bent nooit iemand geweest die vreugdevol achterover leunt en toekijkt. En mijn vriendin, je hebt het oprecht als één van mij geleerd, als één van de Moeder, als één van Michael. Op heel veel manieren ken je niet de betekenis van stil te zitten. En je zegt, “Afgezien daarvan, is zat vorig jaar genoeg stil om een levensspanne van mij te duren!” Geliefde vriendin, ik plaag je, omdat je weet dat dat niet is hoe het werkt. En ik zeg dit op geen enkele manier, in geen enkele vorm van kritiek.

Een Schrijven van de Schepper / 23 september 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
23 september  2016 / door Jennifer Farley,
Dansen

kathleen_farago_may_dancing_in_the_light_jm

Wanneer je verbinding maakt met een ander menselijk wezen,
is er een magie die er gebeurt; een dansen van jullie beide zielen.
Dansen maakt jullie bestaan op Aarde de moeite waard.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5783 Een Tulpenbol / 24 September 2016

Een Tulpenbol
Brief uit de Hemel
24 September 2016


God zei:

Je bent altijd op tijd.  Hoor je wat Ik zeg? Ik zeg dat, ondanks wat de wereld zegt, je bent nooit te laat. Nu, denk niet dat Ik zeg, dat je andere mensen moet ophouden, door voor jouw gemak op te komen dagen op een later tijdstip en voor een ander z’n ongemak. Ik moedig je niet aan voor het niet hebben van consideratie voor anderen, geheel niet. Het is niet Mijn intentie om je een excuus te geven voor het te laat zijn in de wereld.

Aan de andere kant, kijkend vanuit een ander gezichtspunt van het leven, alles in het leven volgt zijn eigen schema. Een tulpenbol in de Aarde komt op, op het juiste moment. Vanuit dit inzicht, kunnen we zeggen dat wanneer je de trein mist, dat de trein die je later neemt, precies de juiste is voor jou. In deze betekenis, ben je op tijd.

vrijdag 23 september 2016

Equinox Liefdesenergie Stijging!! / 23 September 2016

Equinox Liefdesenergie Stijging!!
(De Laatste 3 Dagen zijn zij Gigantisch Gestegen)
23 September 2016
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 23 september 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
23 september 2016

Overal op de wereld zijn er confrontaties en is er strijd omdat de Duistere Krachten de verliezen die ze ervaren proberen goed te maken. Maar het zal niets uitmaken aangezien hun macht steeds kleiner wordt en ze de controle over de uitkomst van de gebeurtenissen verliezen. Hun dagen zijn geteld en hun leiders zijn niet langer in staat hun aanhangers te commanderen om zo de uitkomst te krijgen die ze hadden gepland. Het einde van hun macht en invloed is in zicht en er is niets dat ze kunnen doen om de uitkomst te veranderen. Van de buitenkant af gezien zou je de ware feiten niet kennen aangezien er zoveel tegelijk gebeurt. Degenen echter die werken aan het beëindigen van de vijandigheden en aan wereldvrede, zijn daar geplaatst waar ze de gebeurtenissen, en nog belangrijker; de uitkomst kunnen beïnvloeden.

Een Schrijven van de Schepper / 22 september 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
22 september  2016 / door Jennifer Farley,
” Negatief naar Positief ”In jullie moderne wereld, hebben zo velen van jullie met succes jullie communicatiemiddelen gebruikt als een afleiding van gevoel. Als jullie je verdrietig voelen, kijken jullie naar een grappige video. Als jullie je boos voelen, spelen jullie een agressief video spel. Als jullie boos zijn, praten jullie met iemand over heel iets anders 
dan wat je werkelijk voelt.

In plaats van het verbergen of maskeren van hen, is het belangrijk dat jullie volledig je emoties omarmen in welke vorm ze ook naar je toe komen. Voor elke negatieve emotie die je voelt, zodra deze wordt losgelaten, zal een meer positief gevoel volgen. Het is tijd om te stoppen met van hen weg te lopen! Omarmen de gevoelens en laat hen dan los ... ..en groei!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 23 September 2016 / Neal Donald Walsch

23 September 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat elke dag - ja zelfs, elke moment-
je de mogelijkheid hebt Goed of liefde te zijn.

Jouw keuze zal bepalen wie je bent.

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je dit bericht vandaag ontvangen hebt

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Kryon: Vraag en Antwoord 756: Hitler en de holocaust. / 22 september 2016 / Lee Carroll


756: Hitler en de holocaust.
22 september 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik zou graag iets willen weten over Hitler, de Waarheid over de Holocaust, Agartha en Shamballah. Hebben zij enig verwantschap met Lemurie?

ANTWOORD: Lieverd, Hitler bestond om de profetie te vervullen die handelde over de Joden en om hen te duwen naar een plaats waar zij hun eigen land zouden hebben. De Holocaust was precies zo afschuwelijk als de geschiedenis vertelt en het is een voorbeeld van het kwade dat in ieder mens dat zich op deze planeet bevindt aanwezig is.

Wij hebben jullie verteld dat “de duivels en de engelen van de hemel zich allemaal in jullie bevinden.” Dit kunnen jullie in de Holocaust heel duidelijk zien.
Jeshua De Belichaming / September 2016 / Pamela Kribbe


Jeshua
De Belichaming
September 2016 / Pamela Kribbe
Dierbare vrienden, ik ben zeer verheugd om bij jullie te zijn en om mijn energie met die van jullie te vermengen.
Jullie zijn stralende wezens van Licht en jullie hebben geen idee van de kracht en schoonheid die jullie dagelijks in jullie leven demonstreren. Hoewel het vooruitzicht bij tijden donker is, en jullie je soms uitgeput voelen van te proberen voorwaarts te gaan in jullie leven, zijn jullie immer dapper. Jullie moeten je bewust zijn van de ongelooflijke moed en kracht die jullie dag na dag demonstreren. Jullie brengen voortdurend steeds meer Licht op/naar de Aarde, gewoon doordat jullie hier zijn. Door jullie zelf in jullie lichaam te verankeren, verspreiden jullie Licht op de Aarde. Jullie zijn het levende Licht op de Aarde, en jullie lichaam maakt deel uit van die belichaming.
Jullie incarneerden hier met een doel/reden, met een diepe intentie. Jullie zijn hier voor jullie zelf, om binnenwaarts tot bloei te komen, en om diepgaand ieder deel van jezelf te ervaren. Maar jullie zijn hier ook voor de Aarde, voor deze planeet en om Haar met jullie Engel-Licht te inspireren en te voeden. Jullie lichaam is samengesteld van dezelfde elementen als de Aarde en de koninkrijken, als de planten en de dieren. Dat is wat jullie met hen delen; jullie zijn niet afgescheiden van het leven om jullie heen.

Heavenletter 5782 De Schoonheid van het Leven van Iedere Dag / 23 September 2016

De Schoonheid van het Leven van Iedere Dag
Brief uit de Hemel
23 September 2016


God zei:

Je denkt dat je misschien hulp nodig hebt bij het hanteren van spitse opmerkingen of vuile blikken door anderen toegekomen aan jou of misschien het feit dat je helemaal over het hoofd wordt gezien. Je kan denken dat je hulp nodig hebt bij veel zaken behorende bij moed en bij het hanteren om door de valkuilen van het leven in de wereld te komen.

Wat je werkelijk nodig hebt is het bereiken van vertrouwdheid door je kalm te voelen en daarvoor daaruit voortvloeiend meer kalmte, openhartig en toch steeds kalmer.

Hoeveel keer heb je later gedacht aan wat je gewenst had te zeggen in plaats van wat je hebt gezegd of wat je niet hebt gezegd of niet aan gedacht hebt op dat moment? Waar je hulp bij nodig kunt hebben, is dat je in verdediging bent. Verdedigend, breidt je situaties uit die het niet nodig hebben om uit te breiden. Wees als de koele wateren. Heb één confrontatie minder om te betreuren.

donderdag 22 september 2016

“Ik Heb Jou Onvoorwaardelijk Lief”. / Martien / 21 september 2016


“Ik Heb Jou Onvoorwaardelijk Lief”.
Martien / 21 september 2016


Dit is het volgende onderwerp wat ik graag met jullie wil delen, echter begrijp wel dat dit mijn eigen mening is, dus de kans is aanwezig dat je het niet eens bent met mijn visie op dit onderwerp en dat is ook precies de bedoeling.

Onvoorwaardelijke Liefde is geen gemakkelijk onderwerp, net zomin als het uitvoeren ervan, dat ondervind ikzelf en vele anderen met mij.

Ik weet dat er een Almacht is, je mag Het noemen zoals je wilt, God, Jahweh, Jehova, Allah, enz…. het doet er niet toe, het is allemaal een en dezelfde Almacht. Ik noem die Almacht God, of Vader Moeder God, omdat God zowel mannelijk als vrouwelijk is. Ja, ik zal een beetje over God moeten praten, ondanks dat sommige mensen daar moeite mee zullen hebben, omdat God Het begin is van alles, dus ook van dit onderwerp en tegelijkertijd de eindconclusie.

Als we het over Onvoorwaardelijk Liefde hebben, dan hebben we het over God, De Ene Die alleen Liefde is, en dat is God. God is Onvoorwaardelijk Liefde en niets anders, iets anders is er niet. God is de Schepper van Alles Wat Is, alles is door De Schepper gecreëerd, Het Universum, mensen, dieren, planten en bomen, alles wat er op Aarde en ver daarbuiten bestaat. Alles is gecreëerd door middel van onvoorwaardelijk Liefde, en daardoor IS alles onvoorwaardelijke Liefde.


Een Moment Van overweging: De kracht van liefde... / Geplaatst 22 september 2016

Een Moment Van overweging:

De kracht van liefde...

 Geplaatst 22 september 2016

https://www.youtube.com/watch?v=JKLVYRfCkRI


Alvi57

Geüpload op 21 jan. 2012
Je voelt het je ziet het en je merkt het...
Maar hoe komt die kracht in jou...?Gedicht: Voorbij

Voorbij


Gisteren en alle vorige dagen en jaren zijn voorbij
Begraven in de tijd
Je kunt er niets meer aan veranderen
Waren er scherven?
Draag ze dan niet mee,
Want ze zullen je dag na dag verwonden
Tot je tenslotte niet meer leven kunt.

Er zijn scherven
die je in Gods handen kwijt kunt,
en er zijn scherven
die je helen moet
door oprecht te vergeven.

Scherven die je met al die liefde
van je hart niet helen kunt
moet je laten liggen.

Anoniem


Op deze dag van je leven / 22 September 2016 / Neal Donald Walsch

22 September 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat jezelf verraden om niet een ander te verraden
desondanks verraad is. Het is Hoog Verraad.

Je vermijd verraad niet door het verraden van jezelf,
je kiest slechts wie te verraden.
In feite is er niet zoiets als "verraad."
Er is uiteindelijk alleen de waarheid.

Dat is helemaal geen verraad. Dat is liefde.
Voor een elkaar, en voor jezelf.

Kun je zoveel liefhebben?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 21 september 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
21 september  2016 / door Jennifer Farley,
Alle Liefde


Als je alle liefde neemt die je in dit leven hebt ervaren
 en het aaneensluit tot een enkel Aards moment,
krijg je  wat Het Universum heeft gevoeld voor jou
sinds het begin van het begin.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Filosofische kindervragen / September 6, 2016 / Helma Broekman

Filosofische kindervragen
September 6, 2016 / Helma Broekman


Een "simpele" kindervraag, kan soms de grootste filosofen aan het denken zetten. En natuurlijk omgekeerd: op de grootste filosofische vraag, kan soms een "simpel" kinderantwoord de oplossing zijn.
Zou natuurlijk mooi zijn als al die volwassenen daar voor open stonden. Wat zou de wereld er anders uit zien! Maar goed, filosofisch wordt snel melancholisch en daar gaat het nu niet om.

Maar toch.....op een simpele kindervraag is geen antwoord te geven.....
Mijn jongste, inmiddels 9, vroeg op zijn vierde levensjaar aan mij:
"Mama, kom ik nou uit dit universum of toch uit een ander heelal?"
Tja, dat kon ik natuurlijk niet googlen, dus het antwoord bleef ergens in zijn en mijn onderbewustzijn verstopt.
Op zijn achtste levensjaar zei hij: 
"Zo, ik heb er vier jaar over gedaan, maar nu ken ik de Bosatlas zo goed als uit mijn hoofd!"

Heavenletter 5781 Houd God aan Jouw Zijde / 22 September 2016

Houd God aan Jouw Zijde
Brief uit de Hemel
22 September 2016

 

God zei:

Een groot deel van jezelf zijn in al zijn glorie is te houden van al degenen die je tegenkomt of  die jou tegenkomen. Er zijn geen toevallige ontmoetingen. Dat weet je al. Er is een gedeelde geschiedenis. Er is een gedeeld verleden en er is een gedeeld heden. Op zijn allerminst ben je aan het voorbij gaan van beelden. Al degene waar je paden mee kruist – hetzij lichamelijk of meer subtiel – jullie zijn samen op de weg naar Verlichting.

Je hoeft de betekenis van je verleden niet te kennen of de betekenis van een actuele ontmoeting. Je kunt weten dat er een doel is. Als je werkelijk op een snel pad van Verlichting wilt  komen, herinner jezelf dat je iedereen ontmoet, tegenkomt, met een Goddelijke Doel op Aarde zoals het is in de Hemel.

woensdag 21 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 755: Herinneren wij ons? / 21 september 2016 / Lee Carroll


755: Herinneren wij ons?
21 september 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik begrijp dat wij amnesie (geheugenverlies) hebben met betrekking tot onze oorsprong. Ik heb zelfs begrepen waarom dit noodzakelijk is. Mijn vraag is deze: Hebben wij na de dood geheugenverlies over de huidige levenservaring? Als dit zo is, zelfs gedeeltelijk, zou dit de menselijke worsteling niet nog frustrerender maken. Waarom zouden wij teruggaan als wij ons alle pijn en frustraties herinneren die wij als mens hebben ervaren?

ANTWOORD: Nee. Na een periode van aanpassing hebben jullie de geest van God. Jullie herinneren je alles en zien het hele plaatje zeer duidelijk. Jullie wijsheid is sterk en jullie kunnen nauwelijks wachten om terug te gaan. Dit kan helemaal tegen jullie gevoel ingaan door wat jullie nu als pijn en worsteling zien, maar zo zien jullie het niet als jullie compleet zijn.

Ben Fulford: Hillary Clinton is dood, Bill op de vlucht terwijl de Clinton Foundation schandalen de DC oplichters uitschakelen. /19 september 2016

Hillary Clinton is dood, Bill op de vlucht terwijl de Clinton Foundation schandalen de DC oplichters uitschakelen.
19 september 2016 / Ben Fulford

De Khazariaanse maffia is in een toestand van extreme paniek naar aanleiding van de dood van hun presidentskandidaat Hillary Clinton op 11 september.

Hieronder is een screenshot van de ABC Televisie aankondiging van haar dood die inmiddels is verwijderd van het internet.


Het sleepnet sluit zich nu rondom Bill Clinton en de Clinton Foundation, zeggen Pentagon en agency bronnen. Zodra dat naar buiten is gebracht, zal het volledige corrupte Washington DC etablissement afbrokkelen, zeggen de bronnen.Dit is wat CIA-bronnen zeggen dat vervolgens is gepland: