Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 september 2016

Live Kryon Channeling 172: De fundamentele Fractal - 2 / 11 april 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 3 september 2016

Live Kryon Channeling 172:
De fundamentele Fractal - 2
Deze live channeling werd gehouden in Hot Springs, Arkansas.
11 april 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 3 september 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik wil even over de fractals van de tijd spreken. Het is moeilijk om naar de volgende stap te gaan als jullie niet hier op de conferentie waren. Toch is het belangrijk om te weten wat er werd gezegd omdat wij in het verleden juist over deze dingen hebben gesproken. Onze woorden gingen niet over fractals, maar wij spraken van een patroon en een systeem en de timing die betrokken waren bij wat er gebeurt.

De leraar, Gregg, heeft zijn onderzoek heel goed gedaan en heeft verteld dat de rimpelingen van de tijd op zichzelf terugkomen.* Zij presenteren zich op een manier die jullie in staat stelt om te voorspellen en te berekenen wanneer zij zich weer voor kunnen doen. Zij komen op zo’n manier dat zij elkaar versterken en misschien zelfs sterker kunnen zijn dan toen zij zich eerder voordeden.

Jullie kunnen zelfs duidelijk zien dat de wiskunde van de fractals laat zien dat jullie aan het einde van een cyclus zijn, degene waar wij jullie over hebben verteld. Hij heeft gelijk en jullie hebben gelijk.De Versnelde Tijdslijn is gekozen. /31 augustus 2016 / by Jenny Schiltz

De Versnelde Tijdslijn is gekozen.
31 augustus 2016 / by Jenny Schiltz

We komen met opwindend nieuws dat inderdaad de versnelde tijdslijn gekozen is. Elk van jullie hogere zelven werd dat gevraagd en de consensus was dat de mensheid als geheel klaar is voor deze grote stap. De hogere energieën zijn al begonnen en de sterkst voelenden onder jullie voelen de verschuiving reeds. Het is belangrijk dat ieder van jullie de hoogst mogelijke werkelijkheid voortbrengt in je eigen persoonlijke wezen. Om bewust zeker te stellen dat je gehele wezen, je gedachten, woorden en daden de hoogste tijdslijn weerspiegelen, die met volle belichaming.

De grootste zorg in deze tijd is de hoeveelheid van op vrees gebaseerde informatie die nu rondgaat.

Begrijp dat deze informatie nuttig kan zijn opdat het in je triggert wat moet worden geheeld en veranderd. Maar, het kan ook dienen om je vibratie laag te houden omdat de gevoelens van krachteloosheid je vast zullen houden in een patroon van slachtoffer-zijn. Jullie moeten weten dat niets je kan beschadigen omdat er niemand is die beheersing heeft over een belichaamde ziel. Jullie taak is het om alles te belichamen dat je bent. Op de momenten dat je vertegenwoordigd wordt door informatie over een directe ondergang/gedoemd zijn of die nu financieel, politiek of van het milieu is, realiseer je dan dat je veilig bent en dat alles gebeurt zoals dit moet. Door de hele geschiedenis van de aarde heen zijn er altijd oprijzen en naar beneden vallen geweest in culturen, in de economie en in grote veranderingen in aarde’s vorm en toch heeft men dit altijd doorstaan/volgehouden.

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 6 / via Dr. Kathryn E. May / Herzien in 2015 / geplaatst 3 september 2016

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 6
via Dr. Kathryn E. May
Herzien in 2015 / geplaatst 3 september 2016


Ontwaak, Heal, Verenig

Elke dag wordt de Sluier weer dunner.
Vandaag is een historisch moment. Met vandaag bedoel ik niet deze datum, ik bedoel deze week/maand/dit moment. U bent betrokken bij een project dat zich reeds duizenden jaren lang ontvouwt. Velen hebben gevraagd: ‘maar wij zijn slechts een kleine planeet hier in het Melkwegstelsel. Wat maakt ons zo speciaal, dat het hele Universum op ons let?’ Dat is een goede vraag. Het is juist, dat wij qua grootte maar een klein deel zijn in het geheel, maar dat heeft geen belang in Kosmisch opzicht. Ik zal u vertellen waarom.

Het hele Multiversum is verbonden. Alles is Eén, dus alles wat op één plaats gebeurt, in gelijk welke dimensie en op gelijk welke Tijdlijn, heeft een rimpeleffect op alle andere wezens en gebeurtenissen en verandert ook het verloop van een Tijdlijn voor andere wezens en planeten. Wij zijn dusdanig onderling verbonden, dat een beslissing die genomen wordt op Venus of een collectieve keuze die gemaakt wordt op Arcturus, allemaal hun uitwerking hebben op de Aarde. De reden waarom de Aarde zo belangrijk is op dit ogenblik op deze Tijdlijn is veelvoudig. Ik zal u een idee geven van de variabelen die zo belangrijk zijn.

Download Alle PATENTEN van Nikola Tesla (pdf) / Vrijdag 2 September 2016

Download Alle PATENTEN van Nikola Tesla (pdf)
Vrijdag 2 September 2016


door Ivan, augustus 2016

Heb je ooit gewild om door alle patenten van Nikola Tesla te gaan? Dit is jouw kans om jezelf onder te dompelen in de wereld en de geest van Nikola Tesla en door al zijn patenten te gaan. Download alle uitvindingen van Tesla en ga door het werk van de man die de wereld geëlektrificeerd heeft.

Van Nikola Tesla wordt vaak gezegd de man te zijn die de wereld heeft 'geëlektrificeerd ' Maar eerlijk gezegd, deed Tesla meer dan alleen de wereld elektrificeren. Hij is de man die de toekomst voor ogen had en hoe onze planeet eruit zou moeten zien, voor iemand anders.

Zijn ideeën en projecten waren niet te vergelijken met om het even wat meer dan honderd jaar geleden, en velen beweren dat vandaag de dag nog, we hebben alle ideeën van Tesla niet ingehaald.

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht / 2 September 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht
Sta Je Innerlijke Waarheid Toe om “Jou De Weg te Tonen”
2 September 2016

Blossom: Goedemorgen. Ik ben blij jullie te vertellen, nochtans verwacht ik dat jullie het al weten, dat sinds de channeling van vorige week, er een staakt-het-vuren is geweest aangaande een 52-jarig oude oorlog in Colombia. Dus, ik was behoorlijk onder de indruk van jullie voorspelling mijn vrienden. Goed gedaan van jullie. Zijn wij gereed voor een sessie?

GFL: Dat zijn wij. En wij danken je voor de hulde en toch, is het helemaal niet nodig. Wij houden er eenvoudig van om te helpen met de doorgaande kwesties die er in het verschiet liggen, door jullie bewust te maken van “gebeurtenissen” die wel of niet mogen gebeuren … want in Waarheid, is het niet in onze handen.

Bloss: Dit begrijp ik. Nochtans, was ik desalniettemin onder de indruk. Welke weg zullen wij vandaag bereizen?

GFL: Laat ons kwesties in overweging nemen die waarschijnlijk van interesse voor jullie zijn. Het schijnt, dat hoewel er veel opgewondenheid is in de “ranken” … zouden wij willen zeggen … dat velen getemperd en “op hun laatste benen” zijn, wat betrekking heeft op dit “wachtspel” … zoals men het aldus zou willen noemen.

Een Schrijven van de Schepper / 2 september 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
2 september  2016 / door Jennifer Farley,
” Maak je Eigen


Vervloek de duisternis of maak je eigen licht.
Mijn geliefden, de keuze is altijd aan jouw.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter 5762: Licht Jouw Hoed op naar het Verleden / 3 September 2016

Licht Jouw Hoed op naar het Verleden
Brief uit de Hemel
3 September 2016


God zei:

Ik vraag jou:
Wat houdt jouw leven tegen voor het zijn van een viering op zichzelf?

Met al de kansen van verschillende soorten waar het Leven voor zorgt, waarom zijn Mijn kinderen niet heel heel gelukkig, buitengewoon gelukkig liever dan bedrukt?

Waar gaat dit allemaal over --- iets willen en iets niet willen en gedoe er over? Er is zo veel te uit te zoeken en uit te kiezen, zo veel sortering en geclassificeerd.

Je kan zeggen dat het Leven jouw lijden geeft en dat je genoeg hebt van lijden en ook van minder hartenleed. In feite ben je erg goed in het ontevreden zijn. We zouden ontevredenheid kunnen noemen een hoed die je draagt, naar beneden getrokken tot over je ogen.
Overweeg om deze pet op te tillen en begin te zien wat je tot nu toe nog niet hebt gezien.

Als jezelf ontdekt verlangend naar het verleden, het lang geleden verleden,  kun je niet gewoon van het verleden houden, in plaats van hunkeren naar het verleden en de ideale delen van het verleden?

vrijdag 2 september 2016

Live Kryon Channeling 172: De fundamentele Fractal - 1 / 11 april 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 2 september 2016

Live Kryon Channeling 172:
De fundamentele Fractal - 1
Deze live channeling werd gehouden in Hot Springs, Arkansas.
11 april 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 2 september 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Hot Springs, Arkansas.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wij willen een moment nemen om de wetenschap van vandaag te eren, van gisteren, die in deze zaal gisteren werd gepresenteerd (sprekend over de presentaties tijdens de conferentie).

Al 26 jaar heb ik jullie steeds weer boodschappen gebracht die voor jullie vreemd kunnen hebben geklonken. Als ik jullie waarheden heb gebracht die nog niet bewaarheid waren of jullie dingen heb verteld die niet voorkwamen in de meeste gedachten, waren dit gewoon dingen die op dat moment geen basis hadden.

Jaar na jaar kwamen deze dingen langzaamaan tot bloei, maar nu beginnen jullie pas de waarheid te zien over de boodschappen die op deze manier werden gebracht. Ik wil de gaten opvullen, gewoon een beetje, in deze laatste boodschap van vandaag.Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 2 september 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
2 september 2016

De beweging tegen het Duister wint aan momentum nu meer groepen actie tegen hen ondernemen. Het globale effect zal hun macht verminderen en voorkomen dat ze hun plan kunnen uitvoeren. Het stelt degenen van het Licht in staat met weinig bemoeienis te werken en zodoende hun doelen te bereiken. De eindtijden zullen daardoor hun eerdere beloften, het ervoor zorgen dat Ascentie volledig plaatsvindt, vervullen. Naar buiten toe bestaat er een beeld van voortdurende beroering, maar mettertijd zal het meeste daarvan eindigen of worden gedwongen hun acties te stoppen. Wees ervan bewust dat er Wezens zijn zoals de Sferen, die vele duizenden jaren voorlopen op de Mens en technologieën hebben die veel groter zijn dan alles wat mogelijk werd geacht. Ze kunnen dingen in een ogenblik veranderen en er is absoluut niets wat kan worden gedaan om ze tegen te houden. Ondanks dat zouden ze nooit op enigerlei manier ingrijpen die onze karmische verantwoordelijkheden zouden wegnemen.

Aartsengel Michael “Avatars * Geascendeerde Meesters * Grote Wezens van Licht” / Doorgegeven via Ronna Herman, LM-09-2016 (September 2016)


Aartsengel Michael
“Avatars * Geascendeerde Meesters * Grote Wezens van Licht”
Doorgegeven via Ronna Herman, LM-09-2016 (September 2016)
Geliefde meesters, hoewel het aldus niet mag toeschijnen vanuit jullie uitkijkpost, gebeuren er wonderbaarlijke dingen doorheen dit Subuniversum. Onderhand zijn velen van jullie zich bewust dat jullie galaxy, en specifiek jullie kleine planeet, het brandpunt zijn van deze gedenkwaardige gebeurtenissen. Voordat jullie planeet gecreëerd werd, werd gedecreteerd dat het het Nulpunt zou worden of de centrale focus voor een nieuwe creatieve inspanning - waardoor het Engelachtige Rijk, de Medeschepper Goden, de Grote Wezens van het Licht, en de SterrenZaden vanuit het gehele Omniversum Fragmenten voort zouden sturen van hun Essentie naar de Aarde, en daarmee, zouden zij hun Licht, hun wijsheid en hun wens brengen om met de vervulling van het Grootste Plan van de Schepper te helpen.
Tot de één of andere graad, reikt de gehele mensheid en het Zielbewustzijn van de Aarde binnenwaarts en bovenwaarts om zich met onze Vader/Moeder God te verbinden, terwijl de Allerhoogste Schepper het pad opent vanuit de kern van Diens Wezen doorheen de Multi-Universums - de Grote Centrale Zonnen, de Multi-Dimensies, en de vele rijken van Creatie om de schoonheid en luister te incorporeren en te oogsten van wat door ons allemaal gewrocht werd uit naam van onze Almachtige Schepper. Diegenen van jullie die stevig op het Pad van uitgebreid spiritueel besef zijn, beseffen dat jullie in unieke en ongeëvenaarde tijden leven.

15 jaar 9/11: Bevrijding van bedrog / 02 September 2016 / Irma Schiffers


15 jaar 9/11: Bevrijding van bedrog
02 September 2016 / Irma Schiffers

Het is deze maand -op 11 september- precies vijftien jaar geleden dat de wereldschokkende gebeurtenis die we 9/11 noemen de wereld volledig heeft veranderd. We weten vrijwel allemaal nog precies waar we waren en wat we deden die ochtend en we zijn vanaf dat moment op jacht naar het ‘terrorisme’.

Dat is een crimineel die nooit te traceren, noch te vangen is, zodat we steeds scherpere regels nodig hebben en ondertussen blijkbaar maar moeten wennen aan vrijheidsbeperking, verlies van privacy en nieuwe aangescherpte regels. En waarbij we ons regelmatig terecht afvragen wie daar nu eigenlijk belang bij hebben.

Ondertussen is de officiële lezing steeds ongeloofwaardiger geworden en strijden er nog dagelijks diverse georganiseerde groepen, zoals wetenschappers, piloten, maar ook nabestaanden voor de waarheid.

September Begint met een Kolossale Uitschieter van de Liefdesenergie / 2 September 2016

September Begint met een Kolossale Uitschieter van de Liefdesenergie
2 September 2016
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.

Op deze dag van je leven / 2 Septenber 2016 / Neal Donald Walsch

2 Septenber 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de snelste manier om iets te leren is om het te onderwijzen.

Wacht daarom dus niet, totdat je er 'alles van weet‘,
of alles "onder de knie" hebt van wat je wilt delen
voordat je ermee begint om het te delen.

De wereld heeft meer nodig van waar je meer over wilt leren.
Dus onderwijs. Delen Help anderen.
En maak je niet zoveel zorgen over wat je 'niet weet’.
Of over wat je niet doet.
Omdat je ons berooft terwijl je er op wacht een "expert" te worden.

Je weet precies waarom je dit vandaag hebt gehoord.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 1 september 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
1 september  2016 / door Jennifer Farley,
” Onbetaalbaar

images

Mijn lieve kind, ik weet dat je moe en gefrustreerd bent.
 Ik weet dat je wenst dat alle veranderingen die plaatsvinden op dit moment
zouden opschieten en voorbij zijn.
Je gaat door een zeer menselijke ervaring; ben daar dankbaar voor,
omdat het nooit meer zal gebeuren.
En, als het voorbij is, zul je in staat zijn om terug te kijken
en het te zien voor wat het werkelijk is .....
een onbetaalbaar geschenk van groei en leren.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


De Verlichten: Besef in Actie / 31 Augustus 2016 / Andrew Martin

De Verlichten:
Besef in Actie
31 Augustus 2016 / Andrew Martin
Waar is jouw besef op dit moment? Ben je aan het piekeren over de toekomst of zit je klem in spijt over het verleden? Ben je aanwezig in het moment, volledig bewust en verbonden?
De waarheid is, dat je fundamentele ervaring altijd gecreëerd wordt door je besef op ieder gegeven moment. Het is de basis voor al jouw creaties. In feite, BEN jij besef dat kiest om zich te focussen op zichzelf in de menselijke vorm voor dit leven.
Een spiritueel pad gaat niet over stilstand. Zeker, er zullen momenten van reflectie en rustige voorbereiding zijn op je pad. Actie ondernemen en voorwaarts gaan maakt net zozeer deel ervan uit als stilheid en stilte dat doen. De wanordelijke vreugde van een menselijke ervaring en al diens vele gemoedsstemmingen is precies waar jullie voor aantekenden in dit leven.  

Dagtekst van Vrijdag 2 September 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 2 September 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Gevaar - het is aan ons het te herkennen

"Zolang we op aarde zijn, zullen we alle uitingen van het kwaad moeten trotseren; het is nutteloos te proberen het kwaad uit te roeien, dat zal ons niet lukken en het is ook niet aan ons om dat te doen. Onze taak is het waakzaam te zijn en onszelf te versterken. Als er booswichten zijn, als er kwade geesten zijn, is het omdat de Schepper hun bestaan aanvaardt en dat dienen ook wij te doen. Zij hebben het recht te proberen ons kwaad te doen en wij hebben niet alleen het recht maar ook de plicht onszelf te beschermen. Als we onszelf niet beschermen en hun slachtoffer worden, hebben we dat alleen aan onszelf te wijten.

Je zult zeggen: ‘Maar als ik mij aan God toevertrouw, als ik van Hem hou, zal Hij mij beschermen.’ Nee, als je niet kunt onderscheiden waar het kwaad vandaan kan komen om beschutting te zoeken, zal zelfs je liefde voor God je niet redden. God zal tegen je zeggen: ‘Hou je van mij? Dat is prima, maar waarom wil je dat Ik al het werk doe?’ Noch je liefde, noch al je goede kwaliteiten kunnen je beschermen als je niet tenminste geleerd hebt je ogen te openen, om te onderkennen waar het gevaar vandaan komt."
Heavenletter 5761: Het Wiel van de Verwarring / 2 September 2016

Het Wiel van de Verwarring
Brief uit de Hemel
2 September 2016


God zei:

Diep van binnen is al het weten. Dat heeft het altijd. Alle bewustzijn is daar binnen in jou. Wij spreken nu over wat je zou kunnen noemen de Onkenbaarheid. De Onkenbaarheid is Kenbaar, maar dat is niet voor alle feiten en cijfers waar Ik over spreek.

Ik spreek over de Waarheid die verder gaat dan alle grenzen van de wereld. Ik spreek over alle waarheid die je kent in de palm van jouw hand, in de kern van jouw hart. Ergens bij jou, ken je al de Waarheid.

Al het andere dat je beweert te kennen is een rol die je speelt.

Op de een of andere manier heb je die rol gekregen. De rol die je speelt is allemaal daad, handelen. Het is een opgelegd iets en je hebt het aangezet.

donderdag 1 september 2016

Meester Djhwal Khul De Cyclus van Wedergeboorte met de Zonsverduistering Begrijpen /1 September 2016 / Rev. Christine Meleriessee

Meester Djhwal Khul
De Cyclus van Wedergeboorte met de Zonsverduistering Begrijpen
1 September 2016 / Rev. Christine Meleriessee

Achtergrond Informatie: Terwijl we een nieuw fase betreden verhuizend in/naar de energieën van September, worden we geraakt met nochtans een volgend Lichtportaal dat waarlijk de planeet en de mensheid helpt om dieper in zichzelf te kijken. In de ochtend om 11:05 uur van 1 September, zullen wij de Nieuwe Maan energieën in Maagd ervaren met een krachtige Zonsverduistering om 09:44uur (De verduistering is niet zichtbaar voor ons, en de tijden zoals aangegeven zijn NL/B)
Terwijl ik onderzoek verrichtte van vele astrologische artikelen, zal deze fase waar wij instappen Beëindigingen en Aanvangen representeren, het is een tijd van Geboorte, van onze Ziel diens Essentie toe te staan meer in ons fysieke bestaan te komen. De uitdaging zal zijn of je in staat bent om door de storm van het oude heen te lopen om het nieuwe creatieve proces te vinden te beginnen.

Montague Keen, / 30 augustus, 2016

Montague Keen,
30 augustus, 2016

Door regeringen worden nu belangrijke beslissingen genomen. Gaan ze door het corrupte regime dat een Nieuwe Wereldorde eist en de eliminatie van 90% van het menselijk ras te steunen? Of luisteren ze naar hun geweten en beschermen ze hun medemensen? Jullie regeringen worstelen met deze vraag. Jullie, mijn vrienden, gebruiken deze energie om je te verenigen en jullie medemens te steunen. De corrupten zijn zover gegaan als ze durfden, maar ze zijn veruit in de minderheid. De ontwaakten hebben hun stem gevonden. Ze zeggen: NEE, we willen geen NIEUWE WERELDORDE die aan ons wordt opgedrongen. Gebruik je hervonden zelfvertrouwen om op elke mogelijke manier te weigeren de Nieuwe Wereldorde te steunen. Het is niet wat jullie willen en jullie zijn in de meerderheid.

Toen het Engelse volk NEE zei tegen de EU, was dit de eerste nagel in de doodskist van de Nieuwe Wereldorde. Nu dienen jullie elke mogelijkheid te baat te nemen om zelfs nog maar op minimale wijze diegenen niet langer te steunen die jullie willen vernietigen. Jullie hebben leiders nodig die naar voren treden zodat men zich rondom hen kan verzamelen om de krachten te bundelen. Ik beloof jullie dat jullie op weg zijn naar de overwinning. Die overwinning staat vast. De mensheid zal tot bloei komen wanneer alle GM-'voedsel' is verwijderd, de chemtrails worden stopgezet en jullie water zuiver is. Alle ziekten die nu een plaag vormen voor jullie levens zullen snel verdwijnen. Het leven op Aarde zal opnieuw een schitterende ervaring worden.

De Raad “Eenheid, Eensgezindheid met Alles van het Intellectuele Begrip” / 31 Augustus 2016 / Ron Head

De Raad
“Eenheid, Eensgezindheid met Alles van het Intellectuele Begrip
31 Augustus 2016 / Ron Head

Als wij een klein beetje aan advies aan mogen bieden in deze tijd zou het dit zijn: ontwikkel een gewoonte, een nieuwe gewoonte. Verander de manier waarop jij over jezelf denkt.
Welnu, er zijn een groot aantal manieren waarop je dat heilzaam zou kunnen doen. En het is waar, dat de meesten van jullie die dit zullen lezen bezig gehouden werden met zoiets als dit gedurende een zeer lange tijd. Maar wij suggereren een specifieke verandering welke belangrijk zal zijn, zelfs tot aan het ware moment van jullie snel naderende bewustzijn uitbreidende gebeurtenis.
Wat wij voor jullie wensen om te bereiken is het in beweging brengen van het concept van eensgezindheid/eenheid met alles van het rijk van het intellectuele begrip, en misschien zelfs een overeenkomst met een experimenteel weten.

Aartsengel Zadkiël “Het Kompas van Liefde” / September 2016 / Linda Robinson


Aartsengel Zadkiël
“Het Kompas van Liefde”
September 2016 / Linda Robinson


Groeten Geliefden,

Dit is Aartsengel Zadkiël, samen met Heilige Lady Amethyst, en een Schare van het Engelachtige Rijk van Licht. Vandaag, wensen wij om het kompas van Liefde te bespreken. 

Heel veel energie verschuivingen gaan door jullie planeet te bereiken. Iedere keer dat er een verandering in de energie is, verandert het bestaande energiegebied om de nieuwe energie te accommoderen. Het oude patroon is aangepast om te kloppen met de nieuwe energie. Deze verschuivingen mogen situaties en kwestie voor jou naar boven brengen om te onderzoeken. 

Dit maakt deel uit van je ascentieproces en moet niet gevreesd worden. Het is eerder een kans voor jou om die dingen te onderzoeken, te transmuteren en los te laten die je niet met je mee wilt dragen als je voorwaarts gaat op je pad van ascentie. Het is het onderzoeken van kwaliteiten en patronen van actie om te zien of zij overeenkomstig zijn met wie je op het moment bent en waar je wilt zijn. Het zou vergeleken kunnen worden met te kijken naar een kledingstuk om te zien of je het wenst te houden.

Op deze dag van je leven / 1 September 2016

1 September 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat zonder te weten wie je bent en waarom je hier bent,
 het leven geen betekenis heeft.

Zoek, dan, om de vragen te bestuderen.
Werk om de grootste antwoorden te ervaren.
Wie je Bent is een Individuatie van Goddelijkheid.
Waarom je hier bent, is om dat te demonstreren.

Vandaag gaat jou een perfecte kans bieden om dat te doen.
Kijk. Luister.
Voor het einde van deze dag, zul je een kans krijgen om Goddelijk te zijn.
Inderdaad, iemand rekent ook op jou.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 31 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
31 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,
Luisteren……

10629524_10204609302329434_8410402665035587763_o

Jullie hebben allemaal het vermogen, de gave, het verlangen .........
het hangt er alleen van hoe goed je bereid bent te luisteren.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl