Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 27 augustus 2016

Gearresteerd Mario Monti, het beleid schudt in Italië. / Door Marianne / Italië 26 augustus 2016

Gearresteerd Mario Monti, het beleid schudt in Italië.

Door Marianne / Italië 26 augustus 2016

 
 
Een ongelooflijke breaking news,  Mario Monti is gearresteerd wegens HOOGVERRAAD AAN DE ITALIAANSE STAAT, voor zijn betrekking als niet  door het volk verkozen ambst-periode als president van de Italiaanse regering.
Het nogal ingewikkeld onderzoek is nog niet bekend maar het is zeker een feit van het laatste nieuws, dat ook de arrestatie van Lodi PD omvatte. Mario Monti werd naar de gevangenis gevoerd voor verhoor, en toen terug naar huis gebracht, waar hij momenteel in hechtenis blijft, onder huisarrest.

Volgens getuigen namen er meer dan 2000 man aan deel, en de onderzoekers spreken over een ‘zieke en maffioze’ politiek, waarbinnen werkelijk niemand eerlijk is, of zich niet liet omkopen. Iedereen heeft een prijs, en een ieder is gekocht.

Kryon: Vraag en Antwoord 737: Is astrale projectie gepast? /27 augustus 2016 / Lee Carroll


737: Is astrale projectie gepast?
27 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon. Ongeveer een jaar geleden gebeurden er twee dingen waarbij ik ’s nachts buiten mijn lichaam werd geprojecteerd. Het waren de meest enerverende ervaringen die ik ooit heb gehad en ik heb geprobeerd om hen later nogmaals te scheppen.

Ik heb echter in een boek van Eckhart Tolle en in een channeling van Tobias of Kryon gelezen dat wij niet zouden moeten proberen ons astraal te bewegen, maar om in plaats daarvan te proberen de dingen naar ons toe te brengen. Ik kon de channeling waarin ik dit hoorde of las niet meer vinden. Kan jij alsjeblieft wat intens Licht van Familie over dit onderwerp laten schijnen? Hoe kan ik hetzelfde gevoel krijgen terwijl ik in wakkere toestand ben? Elke oefening hiervoor zou behulpzaam zijn.

ANTWOORD: Het antwoord is eenvoudig als jij het “nu” kunt begrijpen. Als jij vastzit in 3D heb je een verleden, een heden en een toekomst. Maar als jij inter-dimensionaal gaat worden (zoals jullie overigens allemaal zijn ontworpen) begin jij te begrijpen dat het verleden, het heden en de toekomst allemaal tegelijkertijd gebeuren. Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 5 / via Dr. Kathryn E. May / Herzien in 2015 / geplaatst 27 augustus 2016

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 5
via Dr. Kathryn E. May
Herzien in 2015 / geplaatst 27 augustus 2016


Het is de hoogste tijd om uw Onbeperkte Intelligentie terug te eisen

De luchten worden blauwer en de mensen van Planeet Aarde keren hun gezichten naar de zon. Overal voelen zij het Licht dat u allen baadt en u zegent met de Liefde van God, terwijl u door het leven gaat. U kunt de lichthartige trilling voelen van uw geliefde Moeder Aarde die haar nieuwe geboorte viert, haar Ascentie naar 5D.

U wordt uitgenodigd om u bij deze verheffende energie te voegen die u gezonden wordt door Schepper, onze Moeder/Vader God, om uw hart te verheffen en u te helpen bij het ervaren van de kracht van het verbonden zijn met uw hart, geest, lichaam en Goddelijke Wil.

Uw ware hart – of zoals ik het liever wil noemen: uw lichaam/ziel/geest, is de plek in uw hart waar u de dingen kunt denken, voelen en weten, die uw brein alleen niet kan bevatten. U bent complexe wezens, Mensheid, en u heeft het vermogen om de neurologische verbindingen in uw lichaam op verschillende manieren tot stand te brengen. De meesten van u zijn eraan gewend om de opstelling te kiezen waarin u alleen denkt met uw brein, daarmee de grotere intelligentie van uw hart, uw lichaam en uw ziel omzeilend. Onder invloed van uw ‘wetenschappelijke’ aanpak, bent u gaan geloven dat het ‘rationele’ denken superieur is aan ideeën en gedachten die beïnvloed werden door het voelen.

Een Prachtige Stijging van de Liefdesenergie in de Afgelopen Paar Dagen / 26 Augustus 2016

Een Prachtige Stijging van de Liefdesenergie in de Afgelopen Paar Dagen
26 Augustus 2016
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.

Een Schrijven van de Schepper / 26 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,
” Kunnen Jullie? ”

23-300x336

Voelen jullie het?
De kracht van onvoorwaardelijke liefde bouwt zich op,
groeit en neemt in snelheid toe.
Er is geen noodzaak om het te achtervolgen zoals een kind een regenboog achtervolgt,
het komt direct naar jullie toe.
Omarm het!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 81: God Schildert een Beeld / Geplaatst 27 augustus 2016

 God Schildert een Beeld
Brief uit de Hemel
Geplaatst 27 augustus 2016


God zei:

Adem met de Adem van God.

Denk er aan.

Je ademt God.

Met iedere adem, adem je Mij in.

Zie met het Licht van God.

Wees het.

Wees Mijn Licht.

Geniet van alles, zoals Ik geniet van alles.

Dit is een les in de illusie van wederkerigheid.

In of uit, heen of weer, maakt niet uit.

Oost, west, noord, zuid, alle richtingen zijn de Mijne.

vrijdag 26 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 736: Ascensie en Dualiteit./26 augustus2016 / Lee Carroll


736: Ascensie en Dualiteit.
26 augustus2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, in de channeling met de titel “mede-scheppen uitgelegd” heb jij verteld dat wij in dualiteit zijn en dit ook altijd zullen zijn. Ik ben al een tijdje nogal in verwarring over het feit dat dit altijd zo zal zijn. Als wij de ascensiestatus behalen zijn wij dan niet eindelijk verlost van de dualiteit waar wij nu al zolang in zitten?

ANTWOORD: Lieverd, wees niet verward over wat jij denkt dat “ascensie” is. Volledige ascensie zou inhouden dat jij de Aarde verlaat en terugkeert naar huis. Wat jullie hebben is toestemming voor een ascensie-vibratie die jullie naar de mogelijkheid brengt om het volgende leven te scheppen terwijl jullie in hetzelfde lichaam blijven.

Jullie zijn dan nog steeds in de dualiteit maar dan wel in een lichtere dualiteit, een soort dualiteit die gepaard gaat met een groter bewustzijn. Ga eens terug en lees het verhaal van Michael Thomas in het parabelboek: De Reis naar Huis.

Dit is het echte verhaal van de ascensie zoals wij jullie dit vandaag de dag leren.

Er wordt heel innig van jullie gehouden.

Kryon


Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 26 augustus 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
 26 augustus 2016

Het zou duidelijk moeten zijn dat de zaken zich wat 'revaluatie' betreft naar een finale afronding bewegen. De noeste arbeid is gedaan en wat er nu resteert is de aankondiging van de veranderingen die het begin zullen markeren van een nieuw tijdperk voor het Menselijk Ras. Een zeer recente poging om dit te doen werd opnieuw vertraagd door een actie van het Duister, maar dit werd snel rechtgezet en zodoende zijn jullie wederom klaar om van start te gaan. Het Duister wordt langzamerhand ingeperkt maar probeert nog steeds te verhinderen dat de zaken hun gewenste einddoel bereiken. Wat er echter ook gebeurt, hun vermogen om invloed te hebben op Ascentie of die te vertragen, wordt steeds minder een mogelijkheid. Soms grenzen hun daden aan wanhoop, aangezien het net zich rondom hen sluit en ze tot het laatst toe vechten om gerechtigheid te vermijden. Het is echter niet mogelijk om aan hun lot te ontsnappen en verantwoording af te leggen voor hun veelvuldige misdaden tegen de Mensheid.

Op deze dag van je leven / 26 Augustus 2016 / Neal Donald Walsch

26 Augustus 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het denken van de hoogste gedachte
de veiligste mentale oefening is.

Kom niet in de verleiding om de kleinste gedachte te denken 
of om je verwachtingen te verlagen,
 zodat alles daar boven zal worden beschouwd als "winst" voor jou.
Je zult al verloren hebben ...

Jouw veiligheid zal niet worden gevonden in hard werken
 om zodoende teleurstelling te voorkomen, 
maar in weinig werken om meer en meer Leven te produceren.

Ga voor het beste.
Doe het rustig aan.
Vertrouw op God.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

De Dollar Economie faalt / Door: Dr. E. Winfried Meier / 25 augustus 2016

De Dollar Economie faalt
Door: Dr. E. Winfried Meier / 25 augustus 2016

Eeuwenlang heeft de V.S. de wereld beheerst, dankzij de controle die zij kon uitoefenen met de dollar als internationaal geld en betaalmiddel. Dat is nu afgelopen. De V.S. is failliet.

De totale schuld van de V.S. aan het buitenland is opgelopen tot het record bedrag van 19000 miljard dollars. De V.S. zal nooit meer in staat zijn deze astronomische schuld af te lossen. Maar de hele wereld zwijgt over de roekeloze manier waarop het FED, –in handen van 13 families waaronder de Rothschilds en Rockefellers, de dollars uit gebakken lucht hebben gecreëerd.

Tegenover deze enorme schuld staat nauwelijks enige tegenwaarde in goud.Toch aarzelen de geldschieters met China voorop het faillissement van  de dollar aan te vragen. Het zou neerkomen op een wereldwijde constatering dat de vorderingen oninbaar zijn. Het zou een dreun betekenen voor de internationale handel met catastrofale consequenties voor  de eigen nationale economieën

Aartsengel Michael De Verduisteringscyclus en Jullie Aangeboren Autoriteit / 25 Augustus 2016 / Ailia Mira (Meredith Murphy)

Aartsengel Michael
De Verduisteringscyclus en Jullie Aangeboren Autoriteit
25 Augustus 2016 / Ailia Mira (Meredith Murphy)

Dierbare,
Het strekt je tot voordeel om naar je hart te luisteren. Je hart spreekt tegen jou en het oriënteert jou altijd naar dat wat je leven voorwaarts zal doen laten gaan. Bij tijden vertrouw je dit niet. Je voelt je aangetrokken tot dingen waarvan je voelt dat zij een omweg zijn. Jou niet brengen naar wat je wilt. Maar wij vertellen je duidelijk: je hart kent de weg. Je hart op de manier dat wij het bedoelen, is je innerlijke weten, je verbinding met je eigen grootsheid. Je hebt dit Licht te allen tijde stromend binnenin je en als een resultaat, kan je altijd zeggen wat voor jou juist aanvoelt. Dit is vanwege de echte goddelijke essentie welke in jou is en geïnformeerd is. Je Bron; de essentie welke jij bent, loopt altijd in de pas met alles in de Schepping. Dus wanneer jij je binnenin oriënteert, in ieder moment in de tijd, wat voor jou echt aanvoelt, wat goed aanvoelt, wat je met enthousiasme kunt bedenken, waar jij je met een stromen en zonder weerstand op kunt focussen, is wat zal werken.  
Is dat geen opluchting?
Je hoeft niet te plannen of het allemaal uit te vogelen. Je hoeft niet iemand anders te hebben die jou hun manier vertelt, omdat hun manier niet jouw manier is.

Een Schrijven van de Schepper / 25 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,
” Jouw Deel

quote-if-i-can-t-dance-i-don-t-want-to-be-part-of-your-revolution-emma-goldman-72829

Tijdens elk belangrijk punt in de geschiedenis van jullie Aarde, zijn er een paar geweest die op een enorme manier de verandering hebben beïnvloed. Sommige werkte rustig achter de schermen, anderen boden het hooft aan welke revolutie er ook gaande was en nog andere riskeerde er lijf en leden voor. Nu, op dit moment, is nog zo'n tijd op jullie Aard oppervlak. Wat je ook kiest om te doen in deze tijd is aan jou ....maar weet dat je hier bent om de wereld te veranderen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter 75: Hoe te Zegenen / Geplaatst 26 augustus 2016

Hoe te Zegenen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 26 augustus 2016


God zei:

Laat Mij woorden in je mond leggen.
Laat Mij door jou spreken. En dat is wat Ik doe. Ik open jouw mond.
Ik beweeg je armen en je benen. Ik open je hart, want Ik ben de Beweger van het Universum en Ik beweeg jou.

Je bent gevangen in een maalstroom van Mijn liefde.
Je kan er niet uitkomen. Probeer het niet.

Vraag dat je Mijn gedachten mag horen en Mijn woorden mag spreken.
Vraag dat je zo vol wordt met Mijn liefde dat iedere uiting vanuit jouw mond van Mij is.
Vraag dat je zo wordt met Mijn liefde dat iedere handeling vanuit jouw hart van Mij is.

donderdag 25 augustus 2016

Verborgen en hoge kosten waarvoor ouders van schoolgaande kinderen zich plots geplaatst zien. / 25 augustus 2016 door Silvia Videler

Verborgen en hoge kosten waarvoor ouders van schoolgaande kinderen zich plots geplaatst zien.

Het volgende wil ik graag delen omdat het aannemelijk is dat meer ouders van schoolgaande kinderen hier tegenaan lopen.

 Ons kind gaat naar de middelbare school waarbij vanaf het derde jaar gebruik gemaakt wordt van tablets.

De schoolboeken van het middelbare onderwijs zijn echter gratis.

De school van ons kind heeft ons de mogelijkheid geboden om deze Ipad in 1 keer te betalen of in termijnen. Omdat wij het bedrag van euro 493,00 niet in een keer kunnen missen, besloten wij voor betaling in termijnen te gaan. Nu blijkt, achteraf, dat wij dan in totaal euro 577,00 kwijt zijn. Ruim 80,00 euro meer dus.

Uitgaande van de gedachte dat schoolboeken gratis zijn, zijn wij toch op onderzoek uitgegaan hoe het dan zit met de min of meer verplichte aanschaf van Ipads. De volgende link gaf hier ons uitsluitsel in.

Merlijns Boodschap De magie van Beweging / 24 augustus 2016 van Allison James

Merlijns Boodschap
De magie van Beweging 
24 augustus 2016 van Allison James

Hallo Geliefden,
Zoals het spreekwoord zegt, het is de reis en niet de bestemming die telt. Het leven is niet statisch op Aarde, noch in het Universum. De groei en de evolutie van de mensheid en materie zijn voortdurend in beweging. Wat als perfectie kan worden waargenomen in een bepaald moment wordt overschaduwd in een knipoog.

Als jouw hart klopt, kan ook jij  verschuiven en veranderen, en wat eens aantrekkelijk  en tekenend was voor jou, afgezaagd en  passé wordt. Het handhaven van een openheid voor het veranderen van horizons houdt je op de been en het leren in de Universiteit van het Leven. Binnen het  Multiversum, melkwegstelsels, sterrenbeelden, zonnen en planeten is constante beweging.  Hun oneindige structuur houdt de kracht en de inhoud van de toekomst vast, een steeds groeiende wereld van schepping en expressie van de Schepper, net als jullie.

Ook jij ondergaat een enorme beweging en verandering . Jouw wereld zal nooit meer hetzelfde zijn, niet aan de buitenkant, noch aan de binnenkant van jou. Het is jullie bestemming te ascenderen met Moeder Aarde binnen haar zonnestelsel en voor jullie om jullie plaats te vinden binnen de kosmos. Gecodeerde lichtvormen en sterk geladen energieën uit bronnen van andere werelden zijn afgedaald naar jullie om verandering , ten goede, teweeg te brengen. De energieën van de Orions (hier afgebeeld) assisteren bij jullie bekrachtiging.

Klaar om Je Ware Zelf te Ontdekken? Ik Ben het wel! / Sandra Walter

Klaar om Je Ware Zelf te Ontdekken?
Ik Ben het wel!
Sandra WalterVoorbereiding voor de Derde Golf en Timeline Verschuiving.
 18 aug 2016   (deze wees ik aan, voor die bij Jenny schiltz)

Zegeningen Geliefde Licht Tribe,
Onze derde golf van 2016 zal zeer betekenisvol zijn voor ons Ascentie proces. Er is veel licht Intel (=informatie) voor deze specifieke Poort, hier zijn de details.

Timeline Verschuiving: In de laatste paar maanden heeft de intel ons doen herinneren aan de timeline mogelijkheid die in september beschikbaar is. De sterkste golf van Licht in tientallen jaren staat op het punt ons rijk binnen te gaan en die brengt pre-overeenkomsten die door ons op hun plek zijn gezet, om een keuze te maken tussen versnelling of een gelijkmatige ontvouwing.

Gedicht: Ouderschap

Ouderschap

Wie leert het kindje eten,
Want papjes moeten op
Wie leert het kindje lopen
Wie leert het: paardje hop,

Wie leert het kindje praten,
Mama, papa zegt het al
En; wuiven met het handje
En rollen met de bal

Wie leert het kind ’n dansje
Een dansje en een lied
Wie leert het kindje liefde
Want zonder kan het niet

Het is ongetwijfeld, vader
Hij doet alles voor zijn kind
Omdat hij als geen ander
Zijn lieveling bemint.


BLIK IN DE VIJFDE DIMENSIE DOOR DE ARCTURIËRS, / via Suzanne Lie op 10 augustus 201

BLIK IN DE VIJFDE DIMENSIE DOOR DE ARCTURIËRS,
via Suzanne Lie op 10 augustus 2016

In dit NU zitten jullie nog niet volledig in je drie/vierde dimensionale lichaam. Noch ben je helemaal in je vijf dimensionale lichaam. Dit komt niet omdat je iets verkeerd deed maar omdat je een prototype bent.

Een prototype wordt bepaald als: “Een oorspronkelijk of eerste model van waaruit de andere vormen worden gekopieerd of ontwikkeld.” En dus is jullie transmutatie in je Lichtlichaam ZELF een vroeg voorbeeld dat gebruikt zal worden als een model van wat later komt.

In feite ben je iemand (als je vrijwillig kwam vóór deze incarnatie) die zich heeft aangeboden om “de uitrusting te testen” om je drie/vierde dimensionale Aarde voertuig te transmuteren in je vijfde dimensionale Licht voertuig.

Om je proces te completeren zul je worden opgeroepen om je drie en vier dimensionale manier van denken los te laten voordat je vijf dimensionale hersenen volledig online zijn. Voor dit Nu stellen we voor dat je je voornamelijk focust op de derde dimensie als je basis lijn en de vijfde dimensie als waar JIJ naar toe gaat, maar je woont er nog niet.

Op deze dag van je leven, / 25 Augustus 2016 / Neal Donald Walsch

25 Augustus 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet… ... dat ongeduld je niet snel ergens zal brengen.

Als je erop staat in een haast te zijn, zul je je heel snel verplaatsen - en vaak nergens komen.
Haal adem.
Ontspan. Vind jouw vrede.

Vereis niet van het heelal om sneller te bewegen dan het is.
Het werkt eigenlijk perfect en zal dat bewijzen aan jou, als je het een kans geeft.

Werkelijk. Vertrouw me op dit punt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 24 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,
” Vleesgeworden Liefde”

ripple-effect

Je bent een zegen in vermomming,
een vreugdevol moment dat staat te gebeuren,
een verrassing op een speciale dag;
jij bent vleesgeworden liefde.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Aartsengel Michael over de Collectieve Wil / 24 Augustus 2016 / Linda Dillon


Aartsengel Michael
over de Collectieve Wil
24 Augustus 2016 / Linda Dillon

Steve Beckow: Ik begin nog maar net de collectieve wil te begrijpen.
Sommige van mijn conclusies zijn onjuist: bijvoorbeeld, de stelling dat er niet zoiets is als de collectieve wil, maar alleen maar heel veel individuele willen.
Dan wederom, schijnt Aartsengel Michael de frase anders te gebruiken hier dan ik dat doe. Ik gebruik het om collectieve overeenkomst te bedoelen om met een kwestie verder te gaan en AEM schijnt het te gebruiken als een kracht wat verandering op gang brengt.
Het verschil zou zijn - om een voorbeeld te gebruiken - tussen een voetbalteam dat overeenstemt over het volgende spel en dat het gehele team tegen het andere team duwt wanneer de bal eenmaal in het spel is.
Ik stel me voor dat beide aspecten van collectieve wil is, maar ik weet het niet.
Het onderwerp is er één waar ik mee door zal gaan het te onderzoeken, voor mijn eigen onderricht net zozeer als wat het mag bijdragen op een meer algemene manier.
*****

Heavenletter 72: Voor God Alleen / Geplaatst 25 augustus 2016

Voor God Alleen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 25 augustus 2016


God zei:

Zeg, “Ik ben voor God alleen.”

Deze gedachte rangschikt zich in jouw energie.

God is voor allen, dus wanneer jij voor God bent, ben je voor iedereen,
maar hou je gedachte bij God en Hij zal voor allen zorgen.

Beschouw je gedachten als licht wat van sterren valt, of licht dat verrijst van de licht wordende Zon.

Jouw gedachtelicht omvat het onderwerp (of zijn objecten) en het kaatst terug naar jou, om weer weg te kaatsen.

Wat is meer krachtig dan God?

Wanneer je jouw gedachten naar Mij uitbreidt, wat hetzelfde is als jezelf uitbreiden naar Mij, dan verwerf je Mijn bewustzijn.
Ja, je bent een oogster van Mijn bewustzijn.

woensdag 24 augustus 2016

Benjamin Fulford: De belangrijkste facties in de strijd om de planeet aarde en hun huidige status / 22 august 2016

De belangrijkste facties in de strijd om de planeet aarde en hun huidige status
22 august 2016

Mededeling voor lezers: Tenzij er belangrijke veranderingen zijn, zal deze nieuwsbrief tot 29 augustus niet tijdgebonden, vooraf geschreven materiaal bevatten terwijl jullie verslaggever op vakantie is.

De voortgaande strijd voor de controle over het financiële systeem en dus controle over het proces van besluiten wat we als soort in de toekomst zullen doen, bereikt een climax. Het is om die reden misschien een goede tijd om eens te kijken naar wie de belangrijkste spelers zijn en wat hun positie is.

Laten we ten eerste kijken naar de Khazariaanse/Nazi factie die de controle overnam over Europa, Japan en de Verenigde Staten na de valse vlag aanval in New York op 11 september 2001. Deze factie wordt geleid door George Bush Sr., David Rockefeller en hun lakeien. Het was hun plan om de wereldbevolking met 90% te reduceren door hongerdood, ziekte en oorlog. Uitvoerig bewijs hiervan is overhandigd aan verschillende politie, militaire en geheime dienst bureaus over de hele wereld. Sinds de Nazi overname van de Verenigde Staten afgerond was met de gestolen verkiezing van George Bush Jr. in het jaar 2001, heeft de regering van de Verenigde Staten geprobeerd ons te vermoorden door het vrijlaten van biowapens inclusief SARS, Vogelpest, Ebola enz.

AARTSENGEL MICHAEL – HET EIND VAN JULLIE GODDELIJKE PLAN! Gepost on 23 August, 2016 by contramimi

AARTSENGEL MICHAEL –
HET  EIND VAN JULLIE GODDELIJKE PLAN!
GECHANNELD DOOR MICHAEL LOVE  OP  
21 augustus 2016
Gepost on 23 August, 2016 by contramimi

DIVINE

GROOTSE MENSEN, 

WEET DAT ER EEN GROTE BEDOELING ZIT IN JULLIE BEZOEK AAN PLANEET AARDE!

BEGRIJP DEZE UNIVERSELE WET: IETS (EEN DING) KAN NIET GEBEUREN ZONDER EEN PLAN, EEN BEDOELING, REDEN EN JULLIE INTENTIE.

ALLE DINGEN IN JULLIE LEVEN WERDEN VOOR-GEPLAND VOORDAT JE NAAR DE AARDE KWAM, DOOR JULLIE EN ONS ALLEN IN EEN GODDELIJKE UNIVERSEEL CONTRACT DAT NIET KAN WORDEN GEBROKEN. WEET DAT JULLIE NIET GEBOREN WERDEN, PER ONGELUK, DOOR JE MENSELIJKE MOEDER EN VADER, MAAR DOOR JULLIE WENS EN PLAN. JULLIE KOZEN JULLIE TWEE WEZENS OM JE DOOR HET PORTAAL VAN LEVEN TE BRENGEN IN EEN MENSELIJK LICHAAM OM JE GROTE MISSIE TE BEGINNEN OM DE MENSHEID TE ASSISTEREN BIJ HUN EVOLUTIE. ELK DETAIL VAN ALLES DAT JE DOET, ERVARING EN ONTMOETINGEN OP DEZE PLANEET ZIJN BEKEND VOORDAT JE HIER KOMT, ONDANKS JE BEWUSTE BESEF-NIVEAU OVER DIT ALLES. DE KARMISCHE ATTRIBUTEN WAARVAN JE GENIET ALS JE OP DEZE PLANEET LAND WORDEN ALLEMAAL BEGREPEN. DE SYNCHRONITEITEN VAN WIE JE ZULT ONTMOETEN ZIJN ER! HET IS GEEN GELUKS VOORSPELLING OF VOORSPELLINGEN VAN DE TOEKOMST. IN PLAAT HIERVAN GAAT HET OVER VOOR-BESCHIKKINGEN GEBASEERD OP ENERGIE.