Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 20 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 733: Waarom onthult Spirit niet alles? / 20 augustus 2016 / Lee Carroll


733: Waarom onthult Spirit niet alles? 
20 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Als wij vrije wil hebben en dat het werk dat wij doen vereist dat wij veilig “achter de sluier” zitten ten opzichte van jou en ons thuis, waarom heb jij dan toestemming om met ons te spreken om ons delen van de waarheid te vertellen? Niet dat ik klaag! Ik vind het heerlijk om dingen van jou te horen! Ik zegen jou voor het werk dat jij doet en voor de ongelooflijke hoop en gemak die jij brengt in jouw boodschappen en voor de liefde die jij ons brengt.

ANTWOORD: Jij hebt misschien opgemerkt dat ik nooit antwoorden geef die geheimen onthullen die jullie zelf dienen te ontdekken. Ik ben een gids en ik doe niet meer dan mij van het begin af aan is toegestaan…. informatie brengen die jullie aanzet om het volgende antwoord te vinden. Dit is niet anders dan bij elke andere engel-entiteit die jullie hebben bestudeerd. Wij hebben betreffende de mensheid allemaal hetzelfde boek met regels. 


RoundTable discussie met Cobra, Red Dragon Ambassador, Alfred Lambremont-Webre en Capt. Max Steel,/ 29 juli 2016, GoldFish Report /19 Augustus 2016


RoundTable discussie met Cobra, Red Dragon Ambassador, Alfred Lambremont-Webre en Capt. Max Steel, 29 juli 2016, GoldFish Report
19 Augustus 2016

Aan het begin van het interview wordt de beroemde Charlie Chaplin speech uit zijn film ‘The Great Dictator’ beluisterd. De titel van de speech is “Een boodschap aan de Mensheid”, en het is een prachtige oproep aan de mensheid om de macht in eigen hand te nemen. Ik heb ervoor gekozen om de speech vóór het interview te zetten.

The Great Dictator’s Speech

“Sorry, maar ik wil geen keizer zijn. Dat is niets voor mij. Ik wil niet regeren of iemand overwinnen. Ik zou graag iedereen willen helpen – zo mogelijk -, jood, ongelovige, zwarte man, wit. Wij willen allemaal elkaar helpen. Menselijke wezens zijn zo. Wij willen leven door elkaars geluk – niet door elkaars ellende. Wij willen niet haten en een ander verachten. In deze wereld is er ruimte voor iedereen. En de goede Aarde is rijk en kan voor iedereen voorzien. De manier van leven kan vrij en mooi zijn, maar wij zijn de weg kwijt geraakt.

Hebzucht heeft de zielen van de mensen vergiftigd, heeft de wereld gebarricadeerd met haat, heeft ons in ganzenpas naar ellende en bloedvergieten geleid. Wij hebben vaart ontwikkeld, maar wij hebben onszelf ingesloten. Machines die overvloed geven heeft ons in het ‘willen’ gelaten. Onze kennis heeft ons cynisch gemaakt. Onze slimheid; hard en onvriendelijk. Wij denken te veel en voelen te weinig. Meer dan machines hebben wij mensheid nodig. Meer dan slimheid hebben wij vriendelijkheid en zachtheid nodig. Zonder deze kwaliteiten zal het leven gewelddadig zijn en allen zullen verloren zijn….

Ontwaken begint met een glimlach / 20 augustus 2016 / Lilian Ferru


Ontwaken begint met een glimlach
20 augustus 2016 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

Wat hou ik van de zomer, van de zon, van buiten zitten, een briesje door mijn haar, naar de sterren kijken. Met vrienden lachen, me verbinden, wetend dat jij een andere ik ben.

Om in eenheid te leven moet je eerst in verbinding met jezelf zijn. Ik voer de zelfliefde naar grotere hoogte, waardoor de kracht van vreugde steeds meer door mij heen kan stromen. Vreugde is een roep om ontwaken tot wat je innerlijk niet verloren hebt. Ontwaken is blij zijn. Er is een groeiende groep die verder kijkt dan de oude concepten van schuld en oordeel. Door voorbij tijd en ruimte te reiken, ben je in staat om te ontwaken en om de gelukzaligheid van eenheid te leren kennen. Dit is de grenzeloze staat, de ervaring van wakker Zijn. Een Cursus in Wonderen zegt er dit over:

‘Iedereen heeft wel eens iets ervaren wat hij een gevoel zou kunnen noem alsof hij boven zichzelf werd uitgetild. Dit gevoel van bevrijding is daadwerkelijk het ontsnappen aan de beperkingen. Als je eens bedenkt wat dit uitgetild zijn werkelijk inhoudt zul je inzien dat het een plotselinge afwezigheid van lichaamsbewustzijn is, een verbinding van jezelf met iets anders waarin jouw denkgeest zich verruimt om het te omvatten.’

Een Moment Van overweging: Het Leven Ben Jij / Geplaatst 20 augustus 2016

 Een Moment Van overweging:

Het Leven Ben Jij

 Geplaatst 20 augustus 2016

https://www.youtube.com/watch?v=XfVURBfrzbAGeüpload op 28 jul. 2008
Wij zijn het leven.Een Schrijven van de Schepper / 19 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
19 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,
” Drie Dingen”

Plants emerge though asphalt, symbol for bright hope of life and success.

Er zijn de drie dingen om te onthouden
wanneer moeilijke situaties zich presenteren in je leven;
 bereiken, inspanning, groeien.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5746: Heb Vreugde In Het Zingen / 18 augustus 2016

Heb Vreugde In Het Zingen
Brief uit de Hemel
18 augustus  2016


God zei:

Je weet nu misschien heel goed dat je niet moet buigen voor jouw ego. Ik weet dat je je best doet. Je weet niet altijd wat jouw ego is, wat een gril is voor een soort van verheerlijking, of wat verlangen is naar Waarheid. Ga voor wat er in je hart is en wees niet verbonden. Goed, verlang met heel je hart te zingen. Ga je gang.

Maar weet dat zingen vreugde is en niet in wat de wereld of jouw moeder ervan maakt. Je hoeft niet groter te worden in de ogen van de wereld. Jou zingen hoeft niet populair te zijn. Zing voor de liefde van het zingen. Wanneer je de hitparade bereikt, geniet ervan om in de hitparade te zijn. Maar laat gewoon het bereiken van de hitparade je niet naar het hoofd stijgen.

Je weet dit allemaal.

vrijdag 19 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 732: Waarom helpt Kryon niemand? / 19 augustus2016 / Lee Carroll


732: Waarom helpt Kryon niemand? 
19 augustus2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb een boek van Kryon gelezen en nadat ik het heb gelezen heb ik twijfels over wat jij hebt gezegd. Jij vertelde dat je een liefhebbende entiteit bent, maar waarom help jij niemand? Er zijn zoveel mensen op de planeet Aarde die lijden en niemand steekt hen de hand toe. Vele mensen sterven door ziekten en honger en wij gooien elke dag ons voedsel in de vuilnisbak; niemand maakt zich zorgen over anderen.

Ik denk dat er helemaal geen “liefhebbende” ziel in het hele Universum is. Misschien is er een maar die is machteloos want anders zou hij van de wereld wel een beter oord gemaakt hebben. Als Kryon “liefhebbend” is, zal hij mij dan helpen? Ik heb 6.000 dollar nodig voor een medische operatie. Zal de liefhebbende Kryon mij helpen? Nee, omdat hij machteloos is. Hij heeft zelfs geen cent en misschien is hij zelfs helemaal niet liefhebbend. Gebruik alsjeblieft het woord Liefde niet zomaar.De Raad “Het Gebied Bespelen” /17 Augustus 2016 / Ron Head

De Raad
“Het Gebied Bespelen”
17 Augustus 2016 / Ron Head

Het gebied waar wij naar refereren is wat velen noemen de Alles Dat Is. Jullie hebben heel veel andere namen ervoor, en oorlogen werden gevochten over wiens naam ervoor correct was. Geen naam ervoor is zo correct, dat een andere naam ervoor verkeerd is. En dat is accuraat omdat geen naam ervoor het ooit in diens volledigheid zal omschrijven. En geen naam die wij jullie kunnen geven zal dat ook doen. Dit feit werd door velen gebruikt om jullie te manipuleren. Zoals door sommigen onderwezen wordt, is de naam niet de Maan. Het is een vingerwijzing naar de Maan. Met andere woorden, ervaring is de enige manier.
Maar wat wij wensen te bespreken vandaag is hoe jullie dit gebied mogen gebruiken om jullie leven te veranderen om meer te zijn zoals jullie het wensen om te zijn. Zoals jullie heel goed weten, worden er aanzienlijk veel methodes onderwezen. Dat is niet zodat er over de methodes gevochten kan worden. Het is, zodat jullie kunnen kijken naar het menu en kunnen kiezen wat vandaag het beste voor je kan werken. Je mag gewaarworden dat je een andere keuze op een later tijdstip moet maken. Het verstand neigt ernaar om de focus te verliezen wanneer het gepresenteerd wordt met dezelfde keuze gedurende welke tijdsduur dan ook. Dus mag je het geweldig doen met geleide meditaties gedurende een poosje en dan ontdekken dat je iets anders moet doen om je aandacht aan te scherpen en de volgende stap in je voortgang te maken. Het is ook mogelijk, natuurlijk, dat dit niet op jou van toepassing is. Nogmaals, dit maakt niet de ene manier correct en de andere incorrect. Wat correct is, is wat voor jou werkt. Houd je eigen raad vast en je zult je geen zorgen hoeven te maken over wat een ander mag denken.

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 3 / via Dr. Kathryn E. May / Herzien maart 2015/ geplaatst 19 augustus 2016

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 3
via Dr. Kathryn E. May
Herzien maart 2015/ geplaatst 19 augustus 2016


God straft niet

Straf is wreed, onaanvaardbaar en niet effectief
 Er werd heel lang geloofd dat God diegenen straft die niet in hem geloven, of dat zij die het idee van de Ene God niet aanvaarden veroordeeld zullen worden tot een verschrikkelijk leven na de dood. Deze geloofsovertuiging gaat vaak samen met het geloof dat diegenen die mij, Jezus, niet aanvaarden als hun Redder een gelijkaardig lot zullen ondergaan – brandend in de hel of niet toegelaten tot de glorie van de Hemel.

Ik wil invoelend – en zonder enige voorwaarden – opmerken, dat geen van deze overtuigingen juist zijn. Laat mij op ieder onderdeel van deze vertrouwde en ingrijpende overtuigingen antwoorden.

God straft niet – en ik ook niet. Wij beschouwen straf als wreed, onaanvaardbaar en niet effectief.

Er bestaat geen hel. U schept uw eigen leven – en de omstandigheden voor uw leven na de dood – door uw handelingen en inspanningen tijdens uw levens op Aarde en elders.

Op deze dag van je leven / 19 Augustus 2016 / Neal Donald Walsch

19 Augustus 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
... dat je bereid moet zijn om alles te verliezen voordat je alles kunt hebben.

Wat betekent dit? Het betekent dat, totdat je alles los kunt laten,
 je het moeilijk zult vinden om je aan, om het even wat, vast te houden.

Onthechting is de sleutel.
Als je zo gehecht bent aan iets, waardoor je zonder dat diep ongelukkig bent,
dan ben je er niet alleen aan gehecht, maar ook aan verslaafd.

Je hoeft niet langer dan een seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je dit bericht vandaag ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Maria Magdalena “De Moeder Kristal Mater Matrix” (+ Meditatie - Ingesproken door Kees Post) / 8 Augustus 2016 / Rita Pulmans

Maria Magdalena
“De Moeder Kristal Mater Matrix”
(+ Meditatie - Ingesproken door Kees Post)
8 Augustus 2016 / Rita Pulmans

 
"Kristallen zijn als Godinnen.
Diep Bewust in Moeder Aarde.
Ontwakend Uit Hun Slaap." 

Boodschap van het Moeder Kristal, Het Maria of Mater Matrix Kristal.
Ik ben ontwaakt. Dit ben ik reeds sinds enkele jaren, sinds jij geliefde mij herkend hebt. Mijn Mater Kristal, het grote Moeder Kristal, dat nu geactiveerd is, mede dank zij jullie geliefden, is doorstraald met Mijn Moederlijke Zegen. (Het enorm grote kristal is gelegen te Nebias, departement Aude).

Ik ben er voor jullie met mijn helende krachtige energie die onuitputtelijk is vanwege de Bron waar ze uit voort komt. Het is de Hoogste Bron die jullie je maar kunnen bedenken, die in mijn hart doorstroomt en vanuit mijn hart naar jullie stroomt.

Mijn grote Kristalhart zal jullie doorstralen, doorkloppen, doorvloeien, in een enorme prachtige Krachtige Kristal Energie. In een vibratie die jullie niet eerder kenden. Deze vibraties zijn triggers voor jullie, om door te gaan met jullie prachtige werk, dat jullie "verlichten." Verrichten en verlichten hier op Aarde, geliefde mensenkinderen van het Licht.
Herken en voel Mijn KristalLicht. Mijn KristalLiefde die miljoenen jaren heeft "geslapen", slapende was gebracht. Door welke omstandigheden ook. Ik ben nu ontwaakt, ik ben nu gevende mijn ontwaakte en verzamelde krachten. Ik schenk je Mijn LiefdesKracht.

Een Schrijven van de Schepper / 18 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
18 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,
” Voorwaartse Beweging

overweight-woman-balloon47078963_m-894x478

Hoe vaak laat je een angst in de weg staan van het ervaren van wonderen?
 Alle vreugde, liefde, vrede, overvloed en opwinding van jou bestaan op Aarde
 wachten op jouw voorwaartse beweging.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

donderdag 18 augustus 2016

Benjamin Fulford Economische en demografische gegevens maken het duidelijk dat het spel voorbij is voor de Khazariaanse maffia / 15 augustus 2016

Economische en demografische gegevens maken het duidelijk dat het spel voorbij is voor de Khazariaanse maffia
15 augustus 2016


Opmerking voor de lezers: vanwege onze jaarlijkse vakantie is de nieuwsbrief van deze week van tevoren geschreven en heeft het een tijdloze gevoelige inhoud.

Recentelijk, rapporteerde Xinhua, de nieuwsservice van de Chinese regering dat de zich ontwikkelende en oprijzende landen gezamenlijk (de BRICS alliantie) de controle van 85% van de wereldbevolking, 60% van zijn BNP en 80% van economische groei vertegenwoordigen. Met andere woorden, de door de Khazariaanse maffia gecontroleerde landen hebben de strijd verloren zowel economisch als demografisch. Verder, hoe meer tijd er voorbij gaat des te zwakker wordt hun positie.

Als je kijkt naar de cijfers van de Wereldbank over het werkelijke BNP (Bruto Nationaal Product) zie je dat van de leden van de OECD(de rijke landen club) het totale BNP 50,9 triljoen dollars is terwijl de rest van de wereld een BNP heeft van 127,3 triljoen dollars. Dat betekent dat zelfs wanneer alle rijke landen zich verenigden met de Khazariaanse factie die de VS regeert, ze nog minder bezitten dan de helft van de economische macht van de BRICS alliantie.


Op deze dag van je leven / 18 Augustus 2016 / Neal Donald Walsch

18 Augustus 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het niet noodzakelijk is om "jezelf te bewijzen" aan iedereen.

Doe je best. Dat is alles wat je kunt vragen van jezelf.
Als jij je best hebt gedaan en dingen werken gewoon niet,
 ben je geen excuses verschuldigd aan niemand.
En je hoeft je er zeker niet 'slecht' over te voelen - of erger nog, schuldig.

Stop met het slaan van jezelf.
Wat is gebeurd is wat is gebeurd.
Je bent niet de 'schurk' hier, dat beloof Ik.
Het is gewoon wat er is gebeurd.
En er is een Ziel Reden voor, dat beloof Ik jou.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Bericht van Cobra, 17 augustus 2016, Situatie Update 17 Augustus 2016


Bericht van Cobra,
 17 augustus 2016,
Situatie Update
17 Augustus 2016

Het verwijderen van de chimera groep gaat door. Sinds medio juli is de concentratie van toplet plasma bommen onder een zekere drempel gekomen, wat het mogelijk maakt dat er scheuren in de sluier verschijnen. Dit betekent dat er plasma vrij van primaire anomalie begon te verschijnen op de oppervlakte van de planeet. Hierdoor is een helderder verticale communicatie mogelijk met niet-fysieke spirituele gidsen, die meer en meer contact beginnen op te nemen met het ontwaakte deel van de mensheid.

Ook, toen in juli een nieuwe cyclus begon, zijn verschillende positieve Agartha groepen begonnen met voorbereidingen voor fysiek contact met de oppervlakte bevolking. Deze voorbereidingen bevatten enkele exacte protocollen die ik geleidelijk via mijn blog aan de oppervlakte bevolking zal doorgeven.

Complexiteitsgolf analyses gemaakt door de Resistance Movement geven een verwachting van 20% kans dat de Rothschilds zich vóór de Event zullen overgeven. De Lichtkrachten zijn door aan het gaan met hun plannen voor de planetaire bevrijding en wachten nooit op de uitkomst van de overgave onderhandelingen, daar deze onderhandelingen niet hun primaire focus zijn.

Wat betekent Ascentie? Door de Arcturiërs via Sue Lie / 4 augustus 2016 / geplaatst 18 augustus 2016

Wat betekent Ascentie?
Door de Arcturiërs via Sue Lie
4 augustus 2016/ geplaatst 18 augustus 2016
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl
        
Het Ongeziene Zien, het Niet Gehoorde Horen, en het Onzichtbare Voelen.

Ascentie is geen actie. Ascentie is een “staat van de geest” en “frequentie van het hart”. De staat van denken van ascentie is de stroom van evenwichtige polariteiten in je denken om de middenweg te vinden. De frequentie van het hart is het constante focussen, en opnieuw focussen, van je emoties over onvoorwaardelijke liefde.

Ascentie is het proces van terugkeer naar de JIJ die je was voordat je je proces begon om een drie/vierde dimensionale mens te zijn. Je hogere dimensionale uitdrukkingen zijn constant bij je om je je ware ZELF te herinneren tijdens je huidige incarnatie o een enorm veranderende Aarde.

Als je eenmaal minstens een van de hogere uitdrukkingen van je Multidimensionale ZELF herinnert, dan ben je het proces begonnen om het multidimensionale bewustzijn te herstellen dat is ingeboren in je Hogere ZELF.

Gedicht: "Heldinnen"

 "Heldinnen"
Augustus, de dagen nog gevuld met zonneschijn
 leken eeuwig te duren in die tijd, je was nog klein.
Je speelde buiten, at een boterham zittend op de stoep
waar je kon tollen en hinkelen, en nergens.....lag hondenpoep.

Op vrijdag boenden moeders het straatje voor de deur,
 bellen werden gepoetst, in die vijftiger-jaren-sleur.
 Gesteven witte schorten, als uniform, met trots gedragen
in die van armoede doordrenkte na-oorlogse dagen.

 Met knoestige ruwe handen deden zij de was,
 kleden werden geklopt, en witte lakens op het gras.
 De ramen stonden open, de stoelen stonden buiten
 en begeleid door Pat Boone, zeemden zij de ruiten.

 In die kleine wereld zorgden zij voor hun gezinnen,
 de Moeders van toen, zijn voor mij..... èchte Heldinnen.

  Vriendelijke groet,
  Ria Schipper.


Aartsengel Raphaël Liefde Verankeren als Je Enige Werkelijkheid / 4 Augustus 2016 - /Gepost op 17 Augustus 2016 / Shanta Gabriel

Aartsengel Raphaël
Liefde Verankeren als Je Enige Werkelijkheid
4 Augustus 2016 - Gepost op 17 Augustus 2016 / Shanta Gabriel

Shanta: Terwijl we het nieuwe verduisteringsseizoen binnengaan, worden we bekrachtigd door de Codes van Meesterschap die op de Aarde verankerd werden tijdens de Harmonische Convergentie op 16 en 17 Augustus in 1987. Heel veel van jullie actieve Lichtdragers van een Hart-gecentreerd Bewustzijn waren toen nog niet eens geboren, maar heel veel Sterrenzaden werden ontwaakt tijdens die gedenkwaardige tijd in de 20ste eeuw, dat ons Ascentieproces begon leidend naar de verschuiving van de Tijdperken in 2012. Voor diegenen van ons die bekrachtigd waren voor het nieuwe leven in die tijd, mogen de activeringen van dit verduisteringsseizoen naar de Equinox diepgaand gevoeld worden, aangezien de verborgen codes van die tijd opnieuw geactiveerd worden.

Voor ons allemaal, is Liefde nog steeds de hoogste werkelijkheid die resoneert met het Doel van onze Ziel op de planeet. Wij hebben een gigantische ondersteuning voor het proces van het openen van onze harten en het toestaan van een nieuwe opening voor de Goddelijke Liefde om in en doorheen onze levens te werken.

Meer lezen >>>

Een Schrijven van de Schepper / 17 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
17 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,
” Reik Verder!”

reaching-hand

Reik voorbij datgene wat je denkt dat haalbaar is!
Het leven heeft een manier om meer dan je verwachtingen te overschrijden
met een positieve gedachte!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5745: Hanteer het Toverstokje van Wonderbaarlijkheid / 17 augustus 2016

Hanteer het Toverstokje van Wonderbaarlijkheid
Brief uit de Hemel
17 augustus 2016


God zei:

Denk niet dat Ik je vertel de wereld te laten gaan.
Ik breng je in vervoering om van de wereld te houden.
Maak niet gewoonweg van de wereld jouw God. Vereer geen Wereld Paleizen.
Geef de wereld geen macht over jou.

Gehoorzaam de wetten en wees eerlijk tegen jouw Zelf. Eerlijk tegen jouw Zelf, dan ben je eerlijk tegen Mij. Met het Zelf, bedoel Ik jouw Echte Zelf.
Ik bedoel niet je persoonlijkheid. Geniet van je persoonlijkheid, maar wordt er niet door voorbijgestreefd.

Omdat je niet weet wat het leven je kan brengen, weet je niet welke wonderen je nog kunt verrichten. Natuurlijk, het is eigenlijk niet dat je wonderen verricht. Jij/jullie ZIJN de wonderen. Jij/jullie hanteren het toverstokje van wonderbaarlijkheid. Er zijn schatten binnenin je waar je geen idee van hebt. Deze schatten maken jou bescheiden niet hoogmoedig.

woensdag 17 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 731: Waarom niet meer zwarte mensen bij het bovennatuurlijke? / 17 augustus 2016 / Lee Carroll


731: Waarom niet meer zwarte mensen bij het bovennatuurlijke? 
17 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik ben een zwarte vrouw die heel erg geniet van jouw leringen. Het lijkt erop dat er niet veel zwarte mensen zijn betrokken  bij deze discussies. Is dit waar en is daar een reden voor? Zit het in de cultuur? Of zit ik ernaast door dit te denken?

ANTWOORD: Lieverd, ja. Als jij het hebt over de zwarte Amerikanen heb jij gelijk. Het is cultureel. Er zijn twee basisredenen waarom je niet veel zwarten tegen zal komen bij de metafysica in jullie cultuur: de eerste is dat jullie ras een minderheid vormt met een verleden van onderdrukking. Dit heeft een zeer sterke spirituele  “onderliggende basis” geschapen. Bijna vanaf de geboorte zijn de meesten van jullie blootgesteld aan zeer sterke kerkelijke en spirituele steun en aan een gevoel van bij elkaar horen en bij elkaar blijven. Spiritueel gezien kijken jullie dus niet zoveel naar antwoorden die anders zijn dat wat jullie al hebben geleerd over de liefde van God. Dit werkt voor jullie en dit wordt geëerd.Sheldan Nidle op 16 aug. 2016

Sheldan Nidle op 16 aug. 2016


6 Kan, 1 Uo, 13 Caban

Dratzo! Er staan verbazingwekkende gebeurtenissen aan de horizon. Die personen die jullie nieuwe realiteit voortvarend mogelijk maken wikkelen de laatste details af die nodig zijn voor succes. Deze acties gaan een uitgebreide serie fondsen autoriseren om formeel te worden overgemaakt. We wachten op de goedkeuring en de formele verantwoording van deze transfers. Het duister staat op het punt te worden verslagen. De volgende uitwisselingen zullen een nagel in de doodskist slaan van degenen die zo arrogant over jullie hebben geheerst. Deze verslagenen worden momenteel zorgvuldig in de gaten gehouden. Nadat de eerste fondsen eenmaal zijn uitgewisseld zal het duister volledig van jullie worden geïsoleerd. Tijdens de laatste twee decennia stalen deze verschrikkelijke figuren bijna jullie zielen. De Hemel kwam tussenbeide en wij zijn hier als instrument van verandering. Vele ongelooflijke zielen die werken onder auspiciën van de Opgestegen Meesters werkten in het geheim om deze dreiging voor de oppervlaktemensheid te beëindigen. Dientengevolge staan jullie aan de vooravond van een nieuw, vrij en welvarend tijdperk! De opkomst van NESARA en nieuw bestuur is maar één signaal van deze wonderbaarlijke tijd.

Montague Keen, / 14 augustus, 2016

Montague Keen,
14 augustus, 2016

Jullie maken turbulente tijden mee, “WAARHEDEN”  waarvan jullie tot nu toe geloofden dat ze ‘in steen waren gebeiteld’, worden ontmaskerd als PURE FICTIE. Blijf bij datgene waarvan je diep in je hart weet dat het absolute waarheid is en negeer hetgeen als waarheid werd aanvaard. De feitelijke waarheid onder ogen zien is nooit makkelijk, aangezien jullie je leven hebben geleefd vertrouwend dat hetgeen je leerde via educatie en religie niet in twijfel getrokken hoefde te worden. Jullie leven in een tijd waarin de waarheid onder ogen moet worden gezien. De corrupten dienen aan de kaak te worden gesteld als degenen die de mensheid hebben gebruikt en misbruikt voor hun eigen duivelse doeleinden. De mensheid wordt geholpen te onderkennen wie ze is en terug te eisen wat haar rechtens toebehoort.

Degenen die nu op aarde zijn om te helpen bij dit proces doemen op mysterieuze wijze zomaar uit het niets op, soms met financiële hulp, anderen door informatie van belang te geven. Jullie herkennen elkaar en weten dat de gegeven informatie vertrouwd kan worden. Er zijn uiteraard anderen, aan de duistere zijde, die proberen te infiltreren en te vernietigen. Ze komen met het geven van inzicht om een voet aan de grond te krijgen. Maar hun ware motieven worden snel duidelijk, dus adviseer ik te allen tijde voorzichtigheid. Niets is zoals het lijkt, vergeet dat nooit.