woensdag 31 augustus 2016

Sheldan Nidle / 30 augustus 2016

Sheldan Nidle - 30 augustus 2016


8 Batz, 15 Uo, 13 Caban

Selamat Jalwa! Deze wereld zit nu in de stress. De allerlaatste conflicten worden nu uitgevochten. Het Licht is er in geslaagd de bovenhand te krijgen in al deze aflopende gebeurtenissen. Het duister kan duidelijk zien dat hun laatste worstelingen alleen in een nederlaag kunnen uitmonden. Deze laatste strubbelingen, waaronder het nieuwe monetaire systeem en het bijbehorende financiële systeem, zijn grotendeels beslist. Zelfs de introductie van de valuta-uitwisseling is begonnen. Er wordt verwacht dat velen van jullie spoedig essentiële informatie zullen ontvangen die jullie in staat zal stellen je lang bekende valuta om te ruilen voor enorme bedragen. Dit is maar een deel van een manier om de vele langverwachte valuta-omwisselingen die al jaren geleden werden beloofd te beginnen. De belangrijkste obstakels kwamen van een de facto Amerikaans regime, dat de resultaten van dergelijke grote gelduitwisselingen, uitgevoerd door degenen die nooit eerder de gelegenheid kregen voor zo’n uitgebreide serie geweldige kansen, vreesden. Desalniettemin is dit slechts een begin, veroorzaakt door de vele vertragingen die het verzenden van wat “de welvaartsprogramma’s” genoemd worden in de weg stonden. Dit feit heeft de oorspronkelijke volgorde enigszins gewijzigd.


Vraag het ASHTAR / 31 augustus 2016

Vraag het ASHTAR
31 augustus 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

(Alstublieft alleen maar vragen van algemeen belang – dit is GEEN forum voor persoonlijke vragen en informatie en HIJ ZAL GEEN DATUMS GEVEN!)

NOOT: De laatste zin van dit antwoord was onbedoeld achterwege gebleven in onze laatste email en daarom publiceren wij dit nogmaals, maar dan in zijn geheel.

Vraag: "Kan jij ons alsjeblieft de status van NESARA vertellen?"  K.B., Florida, USA

Ashtar: "Allereerst zal ik jullie vertellen dat NESARA springlevend is en dat zijn aankondiging op handen is. Dat wil zeggen dat het zeker wordt aangekondigd en wij zijn daar dichter dan ooit bij, zelfs dichter dan op 9/11! Er zijn vele redenen waarom ik jullie dit vertel omdat er al dominostenen zijn omgevallen – maar er staan er nog een paar overeind.

Hoewel het er voor jullie op kan lijken dat alles een beetje stilstaat is de Waarheid dat wij achter de schermen op vele manieren bezig zijn met voorbereidingen, veiligheidsmaatregelen, implementatie en instructies/scholing – dit zijn allemaal laatste stappen in de eindfase!

Op deze dag van je leven / 31 Augustus 2016 / Neal Donald Walsch

31 Augustus 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat teleurstelling jouw gedachte is dat God niet
weet wat God aan het doen is.

Dat is natuurlijk onmogelijk. Dus probeer om nergens teleurgesteld in te zijn.
Weet dat het leven zich perfect voordoet in elk moment.

De teleurstelling van vandaag zou de springplank van morgen kunnen zijn voor alles wat je ooit wilde.
In feite, is het dat waarschijnlijk ook.

Je hoeft niet erg hard na te denken om precies te weten
waarom je dit bericht vandaag ontvangt ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Ascentie Berichten “Liefde Zijn; Vrede Zijn” / 28 Augustus 2016 / Kara Schallock

Ascentie Berichten
“Liefde Zijn; Vrede Zijn”
28 Augustus 2016 / Kara Schallock

We gaan door met doorgaande toevloeden van Licht downloads te hebben. Al dit Licht brengt steeds meer oude energieën naar boven die ons niet langer meer dienen. Oude overtuigingen komen naar de oppervlakte, samen met verdriet, waargenomen verlies, waargenomen verlatenheid en meer. Iedere keer dat je voelt dat iemand jou gekwetst heeft, laat het jou zien dat je nog steeds slachtoffer energie vasthoudt. Als je het niet loslaat, ga je door omstandigheden te creëren waarin je voelt dat iemand of iets jou schade berokkend heeft. Wij zijn geen slachtoffers! Als, echter, je nog steeds oude waargenomen kwetsuren draagt, zal je doorgaan meer omstandigheden te creëren die bewijzen dat je inderdaad een slachtoffer bent. Eén manier van wie dan ook los te laten waarvan je waarneemt dat zij je schade berokkend hebben (wat slachtoffer bewustzijn is en van het afgescheiden ego is) is om deze oefening te gebruiken, welke jullie beide bevrijdt van de verwikkeling, welke de destructieve cyclus gaande houdt. Het is een oefening van Vergiffenis en het afronden van oude karmische contracten. Het is ook een oefening van zelf-Vergiffenis en Vrijheid.

Het Opruimen van Oude Contracten

Ga in een meditatieve staat. Stel je aarding en bescherming op je eigen manier in. Centreer je in je Hartchakra. Word jezelf gewaar in een plaats van de Natuur. Vind een plaats om te zitten. Aan je rechterzijde is een klein kampvuur. Roep je Ziel naar je toe. Nodig je gidsen uit als je dat aldus wenst. Vraag je Ziel en/of gidsen om het contract tussen jou en degene die je kiest om los te laten, zij geven je een stapel papieren; alle contracten. Het contract met degene die je kiest om los te laten ligt bovenop; alle andere zijn gelijkaardige contracten van alle levensspannen die dezelfde energie dragen. Bovenaan het contract van degene die je bewust loslaat staat het woord “Contract”. Onderaan het contract staat jouw naam aan de linkerzijde, en zijn/haar naam staat aan de rechterzijde. Naast jou vind je een stempel met rode inkt; het zegt “Nietig Verklaard”. Pak het en stempel het bovenaan op het contract. Er is een andere stempel met rode inkt welke zegt, “van Nul en Generlei Waarde”. Pak het en stempel het bovenaan op het contract. Weet dat alle contracten van alle levensspannen ook nietig verklaard zijn. Neem nu de stapel papieren en scheur hen gemakkelijk doormidden en gooi hen in het kampvuur.

Een Schrijven van de Schepper / 30 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
30 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,
” Puur ”

energy-being

Laat los en sta jezelf toe het wezen van puur licht te worden
wat je van plan bent te zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Van “Oh NEE!” naar “Wat Dan Ook” / 29 Augustus 2016 / Brenda Hoffman


Van “Oh NEE!” naar “Wat Dan Ook”
29 Augustus 2016 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Misschien voel jij je minder belangrijk door niets buitengewoons te voelen of zoals jullie zouden zeggen, “woo woo” (zweverig) gedurende dit energie seizoen.
Jouw bezorgdheid is dat je niet vooruitgaat zoals je wenst of dat je niet vooruit kunt gaan vanwege iets dat je niet opgeruimd of gedaan hebt dat anderen automatisch schijnen te doen.
Geen van jouw zorgen zijn accuraat. Je accepteert de nieuwe energieën van deze sterke verduisteringsperiode net zo volledig als ieder ander. Het is gewoon dat je minder te adresseren hebt, of de energieën zijn niet die energieën die je nodig hebt voor jouw uitbreiding in/naar de Nieuwe Jij.
Je pad is uniek. Aldus is het met energie uitbarstingen. Je zult die stukjes van welke energie uitbarsting dan ook die het meest geschikt zijn voor jouw wezen verzamelen.

Heavenletter 5758: Al de Elementen van de Aarde, / 31 Augustus 2016

Al de Elementen van de Aarde,
Brief uit de Hemel
31 Augustus 2016


God zei:

Het universum roept naar jou. Denk je dat het niet doet? Jouw impulsen komen ergens vandaan. Terwijl je op Aarde bent, ben je op aanroep, geliefde. Er is geen moment dat Ik niet bij je ben. Ik ben je altijd aan het omarmen. Het universum verlangt net zo goed naar jou.

Sterren knipperen/flikkeren inderdaad naar jou. Winden schuieren langs je heen. Vogels zingen en de vogels zingen voor jou. Harten roepen om jou. Al de elementen van de Aarde verbinden zich met jou. En jij verbindt je met al de elementen. Niemand op Aarde is apart.

Naar Éénheid kan op vele manieren worden gerefereerd.
Natuur is natuurlijk duurzaam. De natuur ondersteunt jou en jij ondersteunt de natuur. Alles is wederkerig. De lucht die je ademt omcirkelt de wereld. Er is niets wat niet is verbonden. Zielen, ja, natuurlijk en het fysieke en al de dimensies, gekend en ongekend, ook.

dinsdag 30 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 740: Bio-elektrische apparatuur. / 31 augustus 2016 / Lee Carroll


740: Bio-elektrische apparatuur.
31 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, onlangs kocht ik een BEFE (bio-elektrisch veld apparaat) genaamd “Q-De Ervaring”. Mijn ooglid was over-strekt tijdens een oogoperatie en dit veroorzaakte een constante spiertrekking rondom mijn oog. De Q-behandelingen hebben dit jarenlange probleem gecorrigeerd!

Toen las ik in Kryon, Boek 1, pagina 19-20 vandaan te blijven van alles dat te maken heeft met elektromagnetische velden. Nu ben ik in verwarring en weet niet of deze behandelingen goed zijn of niet, zelfs nu de machine mij heeft geholpen om een eerder gezondheidsprobleem op te lossen! Kan jij mij hiermee uit de brand helpen?

ANTWOORD: Wat jij hebt gedaan is geweldig! Jij hebt de kracht van jouw intentie gecombineerd met een apparaat dat is ontworpen om jouw visualisaties te verhogen. Herinner je dat wij leren dat het magnetisch veld van de planeet een comfortzone is voor jullie biologie (lichaam).


ASCENSIENIEUWS SEPTEMBER / 30 augustus 2016 /door Fran Tielemans

ASCENSIENIEUWS SEPTEMBER
30 augustus 2016 /door Fran Tielemans

De voorbije maanden hebben we allen de dooreenschuddende kracht van 2016 ten volle kunnen voelen, of het nu vooral fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel was. Je hoefde dat niet noodzakelijk negatief te ervaren: het dooreenschuddend effect kan zich ook hebben voorgedaan (of zal zich nog voordoen, 2016 is nog niet voorbij) als een frisse wind die waait door je systeem, en alle oude vooroordelen, overtuigingen en patronen los blaast, zodat nieuwe overtuigingen en visies en gezonde patronen kunnen groeien en een stevige fundering kunnen krijgen.

Augustus heeft ieder van ons bepaalde impulsen gegeven tot verandering, tot eindelijk gaan aanpakken wat aangepakt dient te worden, op welk vlak ook: fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel. De stille stem in ons hart heeft de vinger op elke nog bloedende wonde gelegd, zodat we de sterke energie van september zeer gericht kunnen gebruiken om het bloeden te stelpen met allerlei middelen die ter onzer beschikking staan, en dat zijn er in de menselijke geschiedenis op aarde nog nooit zoveel geweest. Wanneer je nu écht verder wil in je healingproces, en je écht engageert, en alle ‘ja maar’-s wegveegt, dan word je echt vooruit gekatapulteerd, en krijg je al die mensen op je pad die jou helpen te groeien en met wie je heel veel kan delen.

Op deze dag van je leven / 30 Augustus 2016 / Neal Donald Walsch

30 Augustus 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het leven zichzelf zal oplossen in het proces van het leven zelf.

Laat dit moment zichzelf uispelen. Probeer de rivier niet te duwen.
Het leven weet wat het voor ogen heeft. Vertrouw het Leven.
Het staat aan jou kant.

Weet je hoe ik dat weet? Jij bent nog steeds hier.

Hoeveel meer bewijs heb je nog nodig?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 29 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,
Ondervragen……

Explosion of imagination

Je bent omdat je bent. 
Het is omdat het is.
Ondervragen is een onderdeel van de menselijke natuur,
 de uitoefening van de vrije wil waar jullie mee begiftigd werden.
Gebruik het en houd van je menselijke kant vanwege dat.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Boodschap aan alle vrouwen van de wereld 29 augustus 2016 / Lilian Ferru


Boodschap aan alle vrouwen van de wereld
29 augustus 2016 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

Naar aanleiding van het filmpje met de boodschap voor alle mannen van de wereld, kwam natuurlijk de vraag: wat is de boodschap voor vrouwen?

kleuren vrouw3

Het is een gewone maandag, (vandaag), als ik besluit de camera ter hand te nemen en de mannen die mijn pad kruisen om een boodschap te vragen. ‘Wat zou je willen zeggen tegen alle vrouwen van de wereld…?’

Bij de koffie, in de stad, Cultura Nova, het zorgtehuis. Oh, deze mooie, wijze, stoere, grappige, treurige, geraakte, en verlichte mannen. Niet iedereen weet met deze vraag raad. De een stuitert, de ander huilt. Ook aan die kant zijn klappen gevallen en is er schade toegebracht. De boodschap is echter hetzelfde. ‘Heb elkaar lief’.

Heavenletter 1095: De Visie van de Liefde / Geplaatst 30 augustus 2016

De Visie van de Liefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 30 augustus 2016


God zei:

Je hoeft niet teleurgesteld te zijn wanneer je teleurgesteld bent. Teleurstellingen zijn niet de reusachtige teleurstellingen die je hebt gedacht. Begin teleurstellingen te overwegen als een goed ding. Het goede komt eruit. Zeker wanneer je teleurgesteld bent, wordt je je meer bewust van wie je bent en hoe je de Aarde opvat waar je op leeft.

Laat het mooi zijn dat iemand of iets je teleurstelt.
Laat het ondergeschikt zijn.
Laat het tot lering leiden.
En dan, laat het gaan.

Teleurstellingen zijn alleen teleurstellingen. Korte treffers en missers in het leven.

Je leert hoe andere mensen de wereld zien die je deelt. Geen twee zien dingen hetzelfde. Denk niet dat jouw kijk op dingen superieur is. Alles dat je weet is dat jouw kijk op dingen anders is.  Natuurlijk, jouw kijk lijkt juist voor jou, respectabel, of zelfs nodig. Volgens jouw kijk, handel je. Volgens wat jij ziet, volgens wat jij opvat, handel je. Het is niet aan jou om een ander te straffen omdat hij het anders ziet, zelfs als, bij alles wat je weet, hij fout is.

maandag 29 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 739: Hier geweest, Dat gedaan! / 29 augustus 2016 / Lee Carroll


739: Hier geweest, Dat gedaan!
29 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Gezien het feit dat wij eeuwig zijn, hebben wij wat wij hier in dit Universum doen ook al eerder in andere universums gedaan? Zullen wij dit nogmaals gaan doen? Zal dit dan altijd ons doel zijn? Zijn er op andere plaatsen andere mensen en/of wezens die andere taken te doen hebben? En wat is het doel van dit alles? Waarom “zijn” wij in eeuwigheid niet gewoon wat wij van nature al zijn?

ANTWOORD: Ja. Jij bent hier erg goed in. Het doel van dit alles wil jij kennen? Het scheppen van nieuwe universums! De manier waarop dit werkt wil jij kennen? Wij hebben jullie al eerder verteld dat het een groots iets is dat jullie doen, en jullie doen dit met passie en jullie doen het altijd. Het is moeilijk te beschrijven wat jullie in het verleden hebben gedaan als er geen verleden is.


De Verlichten: De Versnelde Tijdlijn Werd Gekozen 25 Augustus 2016 / Andrew Martin


De Verlichten
De Versnelde Tijdlijn Werd Gekozen
25 Augustus 2016 / Andrew Martin
Andrew: Ik heb een boodschap gekregen van de TLO (The Lighted Ones / De Verlichten) gedurende de laatste paar dagen over een versnelde ascentie tijdlijn voor September. Het is vreemd, omdat gedurende de afgelopen paar weken, ik geprobeerd heb om in September te turen om te zien wat er energetisch gaande is, aldus ik mijn Energie Update video voor mijn YouTube kanaal kon voorbereiden. Ik houd van het doen van deze video’s voor jullie en dus toen ik niet de energieën van September kon zien, was ik een beetje verbouwereerd.
Een paar dagen geleden, toen ik de boodschap over de versnelling kreeg, was ik opgewonden en nieuwsgierig. Opgewonden over het idee van de versnelling en van eindelijk een onderwerp te hebben voor de September video en ook nieuwsgierig over wat dat precies betekende. De energieën begonnen een paar dagen geleden binnen te komen en zij zijn GIGANTISCH! De details kwamen langzaam binnen gedurende de afgelopen week.

Nieuwe maan en zonsverduistering 1 september 2016 / 29 augustus 2016 / Petra Stam

Nieuwe maan en zonsverduistering 1 september 2016
29 augustus 2016 / Petra Stam


De nieuwe Maan van het Hemelvuur doet haar naam nu al eer aan. Door het warme weer ontstaat een spanningsveld tussen de Aarde en de bovenste laag van de wolken, en als ontlading ontstaat er bliksem. Het thema ‘inzicht en waarheid’ hoort (net als de afgelopen volle maan) bij deze maan. Gezien de vele spanningsaspecten die met de nieuwe maan en de zonsverduistering samengaan, is het een goed thema om langere tijd mee te dragen: neem de tijd om jouw inzichten helder te krijgen (die kunnen anders zijn dan jouw uitzicht op de wereld om je heen) en sta stil bij jouw eigen waarheid (in plaats van de waarheid van de media).

Tijdens nieuwe maan staan de Maan en de Zon naast elkaar, in dit geval in het sterrenbeeld Maagd. Een nieuwe maan luidt het einde van een cyclus in en het begin van een nieuwe cyclus – evalueer, laat zaken achter die je zat bent en maak nieuwe plannen voor de (nabije) toekomst. Maan in Maagd maakt nuchter en geeft praktisch inzicht. Het is een goede tijd om jouw inzichten een plek te geven en te gronden, zonder dat je je gevoel wegdrukt.

Op deze dag van je leven / 29 Augustus 2016 / Neal Donald Walsch

29 Augustus 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat onafhankelijkheid de natuurlijke staat van jullie zielen is,
En Vrijheid een andere naam voor God is.

Het Goddelijke is datgene wat totaal vrij is, altijd.
Niets vernauwt Het, niets beperkt Het, niets stopt Het of verbiedt Het
 of ontkent Het op geen enkele wijze.

Jullie zijn precies hetzelfde.
Jullie ziel is niets meer dan een Individuatie van Goddelijkheid ...
en het is absoluut niets minder.
Doe alsof jullie goddelijk vrij zijn vandaag - en zie hoe jullie leven verandert.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 28 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 Augustus 2016 / door Jennifer Farley,
Toestemming om Mens te Zijn.

vitruvianman

Er kunnen momenten zijn dat je 'niet zo goed' in je vel zit.
Zelfs wanneer je bedoelingen goed zijn,
voelt het alsof er niets zinvol is en er niets op zijn plaats is.
 Wanneer dit gebeurt, vergeet dan niet, dat het OKE is om je teleurgesteld,
van streek of boos te voelen.
Straf jezelf er niet voor.
Soms is het nodig om deze gevoelens op veilige wijze er uit te laten komen
om ze uit de weg te verplaatsen en ruimte te maken
voor gelukkiger dingen en gedachten om binnen te komen.
Je bent een mens, geef jezelf toestemming om één te zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 193: Simpelheid / Geplaatst 29 augustus 2016

Simpelheid
Brief uit de Hemel
Geplaatst 29 augustus 2016


God zei:

De eenvoud van eerlijkheid. De natuur is eerlijk. Er is geen ontkenning in de natuur. Het is wat het is. Er is geen huichelarij. En een iep probeert geen eik te zijn. Koude heeft niet de pretentie, dat het niet koud is. De natuur accepteert zijn briesjes en stormen en het houdt van wat het ook is en wat het doet. De natuur geeft volledige uitdrukking van zichzelf. Het drukt Mij uit.

En ij bent een deel van de natuur. Je kunt proberen iets anders te zijn, maar jij bent natuur en jij bent er een uitdrukking van. Dat betekent dat je een uitdrukking van Mij bent.

Jij, wellicht, hebt jezelf verstopt of je hebt geprobeerd om opgemerkt te worden. De natuur verbergt zich niet, noch doet het de aandacht op zichzelf vestigen. Het is gewoon zichzelf. De natuur is bestaan. Jij bent bestaan.

zondag 28 augustus 2016

Ashtar On The Road: Ashtar: Jullie eigen magische achtbaan is gaan rollen / 23 augustus 2016 /Susan Leland


Ashtar:
Jullie eigen magische achtbaan is gaan rollen!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
23 augustus 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Gegroet, geliefde Familie!

Het kan zijn dat jullie voelen dat jullie rennen en het deel op het water* niet helemaal onwaar is omdat dit magische, alchemistische tijden zijn. Dit klopt, veranderende tijden, magische tijden, transformatietijden. JULLIE TRANSFORMEREN EN DIT GELDT OOK VOOR DE GEHELE PLANEET AARDE – EROP, ERIN, ERONDER EN ERBOVEN!

En dit is de manier waarop het eruit ziet: Als jullie jezelf op een achtbaan zouden zien  - en jullie weten hoe het is om in een achtbaan te zijn – gaan jullie omhoog en dan weer omlaag en dan helemaal naar de bodem en dan gaan jullie weer omhoog. Dit is op de planeet Aarde traditie sinds jullie hier zijn omdat die werd ontworpen om jullie in slavernij te houden in de derde dimensie. Maar waarom zouden jullie terugkomen als er geen belofte was van de hoogte, en niet alleen van de laagte?

En toch hebben jullie in je wijsheid meegewerkt, geschapen en contracten afgesloten om verschillende keren een laagte te ervaren in jullie verschillende levens zodat jullie opnieuw op konden staan – omhoog konden gaan! EN DIT HEBBEN JULLIE STEEDS GEDAAN als jullie uiteindelijk je lichaam achterlieten en elk leven achter je lieten.

Boodschap aan alle mannen van de wereld / 28 augustus 2016 / Lilian Ferru


Boodschap aan alle mannen van de wereld
28 augustus 2016 / Lilian Ferru
Lieve mensen,

Zaterdag was ik op het Spiriosafestival en heb genoten van de sfeer, de muziek, chillen in het gras, de vele bekenden die ik tegenkwam, en het mooie weer. Complimenten voor de organisatie. Dit festival was weer een cadeautje.

 spinoza

Zoals vorig jaar heb ik ook nu de camera meegenomen. Samen met Begina Consten ben ik op pad gegaan en heb aan vrouwen gevraagd wat zij graag aan de mannen van de wereld zouden willen vertellen. Dit filmpje is het resultaat.


Kryon: Vraag en Antwoord 738: Handhaven van Balans en Harmonie. /28 augustus 2016 / Lee Carroll


738: Handhaven van Balans en Harmonie.
28 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, met 4D dat op dit moment in elkaar valt en met een dooreenvlechten van meervoudige Dimensies; hoe kunnen wij in die omstandigheden harmonie en balans bewaren in onszelf en in onze huizen en omgeving. (om de chaos bij ons vandaan te houden)?

ANTWOORD: Wat een heerlijke vraag! Dit, lieverd, vertegenwoordigt het gehele werk van Kryon en van de hele Kryon-groep. Wij zullen doorgaan met channelen en wij zullen boeken vullen met antwoorden, leringen en instructies die juist over dit onderwerp zullen handelen.

De eerste stap? Claim jouw partnerschap met het Goddelijke. Als jij begint om dit attribuut te “bezitten” gaan ook de antwoorden beginnen om zich veelvuldig en op allerlei manieren te vertonen. Jullie DNA verandert en jullie geduldfactor is in de loop der tijd omhoog gegaan.


Symptomen van Dimensionaal verschuiven – fase één is voltooid! / luna Joy Yaxkin en de Star Elders / 22 februari 2016/ geplaatst 28 augustus 2016

Symptomen van Dimensionaal verschuiven 
– fase één is voltooid!
Aluna Joy Yaxkin en de Star Elders
22 februari 2016/ geplaatst 28 augustus 2016


Hoe vaak is het u niet overkomen: u denkt aan iets, u draait zich om en uw intentie verdwijnt in het niets? U kunt zich niet herinneren wat u wilde gaan doen. Dit komt doordat u – door u om te draaien – u verschoven bent naar een andere wereld. Dan draait u zich geërgerd weer om … en u weet het weer! U bent niet gek aan het worden. U wordt voorbereid op dimensionaal reizen.

Reeds in de jaren ’80 leerden de Star Elders mij al over dimensionaal verschuiven. In vroeger tijden – ten tijde van de L-ders (en daar komt ook hun naam vandaan) kon een EL-der Meester zich naar een andere dimensie begeven door gewoon met zijn fysiek lichaam een draai van 90 graden te maken. In de hele Maya-wereld zijn er, uitgehakt in steen, bewijzen van deze lering te vinden. Toen de wereld verviel in steeds dichtere energie, zoals dat gebeurt met de opkomst en ondergang der tijden, ging deze oude wijsheid verloren. In dichtere periodes op Aarde waren de Elders nog steeds in staat om zich te verplaatsen, door met hun fysiek lichaam 3 keer een 90 graden draai te maken.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Zaterdag 27 augustus 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Zaterdag 27 augustus 2016


Dierbaren, een van de grootste manieren waarop jullie jezelf tegenhouden is door jullie gewoonte jezelf te zien als zijnde verkeerd. Wat als jullie uitstelgedrag gewoon wacht op ondersteunende energie om daaruit te creëren?  Wat als jullie plotselinge werkonderbreking is ontworpen om jullie de tijd te geven je te focussen op je spirituele groei? Wat als jouw uiteengaan gebeurd om ruimte te maken van de grootste liefde om in je leven te komen?  Wat als je laat was deze ochtend, omdat als je op tijd was geweest je in een ongeluk betrokken zou zijn geweest?

Je ziel - je hoogste zelf, samen met je gidsen en helpers - werken allemaal samen om jou de exacte condities te geven die je nodig hebt om te groeien, uit te breiden, en te evolueren. Alles wat jouw zelf oordelen doet is het creëren van weerstand en ongemak in de condities die zijn ontworpen om je te dienen. Vertrouwen. Accepteren. Werk bereidwillig met wat de energieën ondersteunen. En weet dat er goddelijke perfectie is in alles.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl