zondag 31 juli 2016

Bericht van Cobra, 30 juli 2016, Update over de Voorwaarden voor Overgave / 31 Juli 2016


Bericht van Cobra, 30 juli 2016,
 Update over de Voorwaarden voor Overgave
31 Juli 2016

Er moeten wat zaken worden opgehelderd over de voorwaarden voor overgave.

Ten eerste, het massa-arrestatieplan is nog steeds van kracht en in vol bedrijf. De Lichtkrachten willen niet wachten op enig duister individu of cabal factie om zich over te geven, zij zullen ze arresteren zodra zij dat kunnen doen op een manier die veilig is voor de mensheid om door de transitie te gaan. Deze leden van de cabal die zich overgeven vóór de massa-arrestaties zullen meer gunstige voorwaarden hebben. Het is erg onwaarschijnlijk dat veel individuele leden van de cabal zich zullen overgeven voor de Event want zij zijn bang voor de wraak van de andere cabal leden, aangezien zij zullen worden beschouwd als “verraders”.

Er is een zekere mogelijkheid dat de Rothschild factie als geheel zich zal overgeven en beginnen samen te werken vóór de Event. De Rothschilds zijn gevallen engelen van het Rigel sterrenstelsel in de Orion constellatie. In het verleden hebben veel leden van de cabal die van Rigel afkomstig zijn zich overgegeven aan het Licht toen aan hen werd getoond dat Licht sterker is dan duister. De Rigelians hebben de neiging om zich aan te sluiten bij diegene die sterker is en veel van hen, wanneer ze zijn gearresteerd of een voldoende krachtige oppositie onder ogen zien, zullen feitelijk signalen van opluchting geven dat er eindelijk iemand is die krachtig genoeg is om hun negatieve acties te stoppen. Dit zal voor hen een bewijs zijn dat Licht sterker is dan duister en zij zullen beginnen samen te werken. Het Rigelian ras daalde neer van spirit naar materie door een implantatieproces, hun verbinding met spirit is er tot op zekere hoogte nog steeds en veel van hen zullen in staat zijn om te ascenderen wanneer deze dualiteitsnachtmerrie voorbij is.

Ashtar On The Road: Ashtar: Is er nog iets dat jullie kunnen doen? / 26 juli 2016 /Susan LelandAshtar:
Is er nog iets dat jullie kunnen doen?
Ashtar On The Road Teleconferentie:
26 juli 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde familie!

Zoveel nieuws – zoveel om iedereen op te tillen – zoveel LiefdesLicht-energie die naar de planeet Aarde komt om jullie te helpen bij jullie omhoog-gang! Ik ben hier nu om jullie op alle manieren aan te moedigen om deelnemer daaraan te zijn; om op te staan en de oproep te beantwoorden.

Voeg het toe aan jezelf! Bekrachtig jezelf ermee en dat is dit het moment – zoals jullie tijd meten – voor jullie allen om te zeggen: “Is er nog iets dat ik kan doen om te helpen en te faciliteren?”

Jullie hebben een gebeurtenis gezien. Ik heb het niet over wat jullie “Het spektakel” noemen van de democratische conventie. Jullie hebben een gebeurtenis van drie* gezien die menselijke lichamen bezitten en die zoveel LiefdesLicht brengen zodat jullie niet anders kunnen voelen dat ook zij meesters zijn, leraren, ambassadeurs, hoe jullie hen ook willen noemen – de volgende president** van de Verenigde Staten van Amerika en dit is volkomen gepast! Het is geen toeval dat zij een vrouw is omdat dit is om balans te brengen in het instituut dat al veel te lang is vertegenwoordigd door de mannelijke energie.

Kryon: Vraag en Antwoord 721: Hulp bij gewichtsverlies 31 juli 2016 / Lee Carroll

721: Hulp bij gewichtsverlies
31 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
VRAAG: Lieve Kryon,  ik maak mij zeer veel zorgen over de excessieve gewichtstoename die zich de laatste drie jaren bij mij heeft voorgedaan. Ik denk dat het magnetisch raster dat nu op zijn plaats staat het potentieel heeft om dit gewicht te laten toenemen omdat ik niet langer zoveel energie moet “vasthouden” in dit lichamelijk voertuig dat ik nu bezit. Heb jij enig commentaar of bemoediging over dit “gewichtige” onderwerp? Is er een manier om deze meer dan 40 pond kwijt te raken?

Antwoord: Lieverd, jij hebt gelijk in alles wat jij zegt. Het is inderdaad tijd om deze onbalans te corrigeren, maar wel op een manier die jou werd meegegeven toen jij hier kwam. Ga over dit gewicht tegen je eigen cellen spreken. Visualiseer jezelf dan in het lichaam dat jij wenst en dat jij verdient.

Deze dingen zullen jouw metabolisme feitelijk gaan veranderen en ook zullen zij jouw genetisch bezit in je DNA veranderen dat trek en honger controleert. Het soort voedsel dat jij verlangt zal ook gaan veranderen.


Blossom En de Galactische Federatie op 30 juli 2016

Blossom
En de Galactische Federatie
 op 30 juli 2016
vert. winnyd@stralendetoekomst.nl

Blossom: Hallo daar. Nou het zijn een goede paar weken geweest sedert we contact gemaakt hebben. Voor ik iets meer zeg, ik zoek eerst uit of jullie vandaag beschikbaar zijn. Iemand thuis?

Federatie van Licht: Met het weten dat we ECHT aan jullie zijde staan, verwelkomen we je en hebben de bedoeling om vandaag onze communicatie te maken, om de hele tijd vol bij je te zijn in de basis van ons Wezen. LIEFDE. HOUD VAN JOU. HOUD VAN IEDEREEN.

Bloss: Welkom. Het zal zeker goed zijn… omdat ik een paar keer geprobeerd heb en het ging gewoon niet. Zijn jullie in staat om me te vertellen waarom?

Fed.v.L: Inderdaad. Er waren veel dingen om ons gesprek te voorkomen, de laatste tijd. Een zou de extreme intensiteit zijn van Energieën die op dit moment jullie Planeet binnenkomen. Een wervelwind kunnen we zeggen… en dat is het waarom je dacht dat je ons channelde, je snel het feit snapte dat wij het niet waren. En we prijzen je daarvoor.

Ascensienieuws Augustus / 31 Juli 2016 / door Fran Tielemans

Ascensienieuws Augustus
31 Juli 2016 / door Fran Tielemans

Het lijkt momenteel wel alsof een grote kosmische hand het donkerste duister uit het collectief bewustzijn naar boven haalt, en dat dit ook bij elk individu met pieken en dalen gebeurt de afgelopen maanden. Dit proces werd de vorige dagen aangevuurd door de uitdagende Mars/Saturnus-standen, de verhoogde Zon-activiteit van eerder deze week, en de hoge nieuwe frequenties van sterren-oorsprong die de vorige dagen, vooral gisteren, binnenstroomden (daarover meer onderin de tekst).

Te midden van alle chaos in de buitenwereld en alle opdwarrelende oude stukken en schaduwen in onszelf, is er een tendens om zich terug te plooien op zichzelf, zich af te keren van de wereld, en de stilte van het eigen centrum op te zoeken om healing en sereniteit terug te vinden. Dit is een mooie en noodzakelijke tendens, maar het is ook een interessant gegeven om even in overweging te nemen wat ‘Eenheid’ en ‘Vereniging’ voor onszelf betekenen. Als mens zijn we een holistisch gegeven: wij weerspiegelen het hele universum, we weerspiegelen elkaar, in elk van ons is het geheel aanwezig.

De Energie van de Leeuwenpoort Tilt de Sluiers Op / 29 Juli 2016 / Jenny Schiltz

De Energie van de Leeuwenpoort Tilt de Sluiers Op
29 Juli 2016 / Jenny Schiltz
© Art by Trosik

Zoveel is er energetisch aan het gebeuren in deze tijd. De ongelooflijke krachtige Leeuwenpoort energieën zijn aan het opbouwen. Voor sommigen slaat deze energie hen omver. Men moet overvloedig veel slapen aangezien het lichaam deze opwaarderingen aan het verwerken is. Sommigen worden zichzelf gewaar in een complete detox-modus met een maag die van streek is, misselijkheid, hoofdpijnen en pijnen door het gehele lichaam heen. Sommigen, zoals ikzelf, worden zichzelf geaard gewaar zodat we stil zijn. Ik viel van mijn fiets af en de opvolgende knie kwetsuur heeft me aanzienlijk vertraagd. Terwijl het vervelend is, staat het me toe om me te “excuseren” om te rusten en te integreren, iets dat ik niet genoeg doe. Het kan niet genoeg gezegd worden dat pijn ons soms helpt om in het lichaam te aarden. Het weerhoudt ons van te ver erboven te zweven door onze focus op/in het lichaam te houden. Wanneer we volledig in het lichaam geaard zijn, is de integratie van de codes veel gemakkelijker.

Er is een component van actie aan deze energie. Een stappen in/naar je kracht. Het pusht ons om te DOEN. Voor sommigen zal deze push hen de moed geven om alle gedragen zaken los te laten die eenvoudigweg niet overeenkomen met de vibratie van de Ziel. Voor anderen, zij worden gewaar dat ideeën en inspiratie stromen en openen (eindelijk!). Voor sommigen is de actie eenvoudig de wens om te spelen, te lachen, om pure vreugde te zijn.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Zaterdag 30 Juli 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Zaterdag 30 Juli 2016Als je niet op één lijn zit, is het zeer moeilijk om goede beslissingen te nemen voor jezelf of om er voor  anderen te kunnen zijn. Het kan het ook erg moeilijk maken te weten hoe verder te gaan in je leven op de beste, meest positieve manier.

Stel je voor dat je verdwaald bent in het bos. Het kan bijna onmogelijk zijn om je weg uit het bos vinden vanuit jouw gezichtspunt op de grond. Je merkt dat je in cirkels rond loopt, vermoeiend en jezelf uitputtend, je kunt  nergens heen. Maar als je een toren tegen zou komen waar je in kon klimmen, zou je ruim boven de bomen kunnen uitkijken, dan zou het veel gemakkelijker zijn om je te oriënteren en zou je weten hoe verder te gaan om je weg uit het bos te vinden op de meest directe en eenvoudig mogelijke manier.

Het in uitlijning komen met de Bron, met jouw hoogste zelf, hetzij door middel van meditatie, of enige andere vorm van verbinding die goed voelt voor jou, is als het beklimmen van die toren. Als je jezelf eerst in een hogere, meer uitgebreider gezichtspunt kunt krijgen, en dan keuzes maakt, zal elke beslissing die je maakt vanaf die ruimte alleen jouw hoogste goed en wat je echt wilt ervaren ondersteunen.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Draagvlak / 30 Juli 2016 / ArjunA

Draagvlak
30 Juli 2016 / ArjunA

Een wijs mens vroeg eens wat er met een samenleving zou gebeuren als de koning ineens weg zou vallen. Het antwoord was niets, er zou niets gebeuren. Daarop stelde hij, met een twinkeling in de ogen, de vraag wat er zou gebeuren als de vuilnismannen ineens weg zouden vallen. Chaos, stankoverlast en daarna ziektes…

Laten we dit gegeven vergelijken met een piramide. We beginnen met de spelling zoals de Griekse traditie het wil: Pyramide. De eerste 3 letters staan voor vuur, zoals in pyromaan. Het hele woord zou dan Pyr-a-mis moeten zijn, dat verwijst naar het gebied dat in het Egyptische Zep Tepi (Eerste Tijd) gespeld werd als ‘msr’ en uitgesproken werd als ‘misr’. In latere tijden kreeg het van de Grieken de naam Memphis.

Een Pyramide is dus het vuur (lichtbaken) van Memphis. Deze duiding komt overeen met een andere verklaring. In de oude hiëroglyfen vinden we het woord piramide vaak gespeld als ‘pr ntr’, fonetisch uitgesproken als ‘Per Neter’ of het ‘Vuur der Goden’. Heel kort door de bocht uitgelegd is dat een verwijzing naar de lichtbakens voor de Anunnaki shuttles die via het Gizeh plateau hun landing inzetten op Baalbek en later op de Sinaï ruimtehaven.

Heavenletter 5728: God Houdt Zeker van Jou! / 31 Juli 2016

God Houdt Zeker van Jou!
Brief uit de Hemel
31 Juli 2016

God zei:

Ik fluister naar jou. Ik fluister jou in, “ Jij bent Mijn geliefde.”

Zou dat jou Mij doen horen en weten dat het tegen jou is dat Ik spreek.
Als je me nu niet hoort,  zul je Mij horen. Mij amper horen is Mij toch horen. Ik donder niet wanneer Ik spreek. Ik spreek rustig en Ik zal je ontwaken, doch jou niet schokken. Wanneer je Mij hoort, zal je Mij horen vanuit binnenin jezelf.

Binnenin jezelf is de wildernis waarin je het uitroept, totdat je Mijn Stem hoort. Misschien is het alleen Mijn Stem die je moet horen. Misschien betekent Mijn Stem meer dan Mijn Woorden. In ieder geval, hoor Mij.
Ik ben binnenin jou gestationeerd.

Als je een zwak verlangen voor Mij voelt binnenin jou,  is dat Mijn Verlangen dat je voelt, want Ik verlang naar jou om Mij te ontvangen, want Ik maak een geheel uit van jou. De roep die je hoort in jouw hart is Mijn roep aan jou. “Hoor Mij.”

Een Schrijven van de Schepper /30 juli 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
30 juli 2016 / door  Jennifer Farley,
” Geven


Velen van jullie kronkelen eindeloos in een gevoel van gebrek.
Aangezien de nieuwe energie begint te komen,
zullen 'dingen' minder belangrijk worden.
Door ze weg te geven, creëer je een ervaring van overvloed en vertrouwen
waarin het Universum altijd zal voorzien.
Vergeet niet, accumulaties zijn gewoon.....
die materiële dingen die komen en gaan.
Het GEVOEL achter het geven is wat zal blijven.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

zaterdag 30 juli 2016

Spiritualiteit: De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 80. Een Cursus in Liefde – Boek 2. / 29 juli 2016 /Barbara Bessen

Spiritualiteit:
De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 80.
Een Cursus in Liefde – Boek 2.
29 juli 2016 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Vertrouwen in de Goddelijke Weg – ontspanning.
Het ontspannen na de dagelijkse hectiek.
Ontspanning – verzachten van zorgen

Om de dag ontspannen te leven is de beste manier voor de Goddelijke Weg die jullie graag willen belopen. Focus jezelf op ontspanning. Zoals bij alle dingen geldt ook hier: Jullie moeten het zelf doen, anderen zullen het niet voor jullie doen. Als jullie sterk belemmerd worden door je werk of door familie zal je dit recht soms bijna moeten bevechten.

Ontspannen leven versterkt jullie lichamelijk welbevinden en het maakt alle zorgrimpels glad (bespaart dure crèmes) en dit geldt ook voor situaties die vol spanning zijn. Ontspanning is een belangrijk werktuig in de nieuwe energie.

Een prachtig neveneffect van dit proces is dat jullie ophouden voortdurend te evalueren. Jullie zien jezelf en de andere mensen in een ander licht. Jullie bekijken het vanuit een Goddelijk perspectief. Is dat niet prachtig?


Nieuws vs. non-nieuws, informatie vs. desinformatie / 30 Juli 2016 / Irma Schiffers


Nieuws vs. non-nieuws, informatie vs. desinformatie
30 Juli 2016 / Irma Schiffers
Egg brokenWanneer een ei wordt gebroken door een externe kracht, eindigt het leven.
Wanneer een ei wordt gebroken door een interne kracht, begint het leven.
Prachtige dingen komen van binnenuit.”

En daar bevindt zich ook de waarheid.
Het wordt steeds moeilijker om de waarheid buiten jezelf te vinden, te horen, te lezen en waar te nemen. Er is sprake van een wereldwijde chaos.

Verdraaide informatie, onvolledige informatie, bewust ‘verzonnen’ informatie; zet de TV aan en je wordt ermee overspoeld, terwijl ook de kranten die je nog openslaat hun steentje daaraan bijdragen. We hebben er genoeg over geschreven en ook mijn archief staat inmiddels vol met analyses en tegenargumenten van en voor deze chaotische informatiestroom.

Aartsengel Zadkiël “Je Inwendige Centrum van Begeleiding” / Augustus 2016 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiël
“Je Inwendige Centrum van Begeleiding”
Augustus 2016 / Linda Robinson
Groeten Geliefden,
Dit is Aartsengel  Zadkiël, samen met Heilige Lady Amethyst, en een Schare van het Engelachtige Rijk van Licht. Vandaag, wensen wij om jullie inwendige centrum van begeleiding te bespreken.  
Als een Soeverein Wezen van Licht, heb je een inwendig centrum van begeleiding. Je bent begiftigd met dezelfde attributen als deze andere Wezens van Licht die in het niet-fysieke rijk zijn.
Heel vaak is het gemakkelijk voor je om dit te vergeten met de vele energie verschuivingen en de wereldwijde gebeurtenissen die zich voordoen. Je mag bij jezelf gewaarworden in de dagelijkse gebeurtenissen ondergedompeld te raken en het zicht van het grotere plaatje te verliezen. Het is gelijkaardig aan het gezegde dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien.

De scheiding: De mens is een samengesteld wezen. / Geschreven Door Janu / juli 14, 2016/ geplaatst 30 juli 2016

De scheiding: De mens is een samengesteld wezen.
Geschreven Door Janu / juli 14, 2016/ geplaatst 30 juli 2016

De scheiding: De mens is een samengesteld wezen. In onze kern zijn wij een goddelijke vonk en een geestelijk wezen die gedaald is in de stoffelijkheid en daarom gekleed moesten worden met verschillende lichamen die als opake sluiers functioneren.

god4

In onze kern zijn wij een aanwezigheid van onvoorwaardelijke liefde, een stroom van waarheid, een verblindend licht. We zijn zuivere waarheid, wijsheid en gelukzaligheid, onze kern is de gids op het pad van terugkomst. Door de scheiding van de bron is de mens een gekwetst, onvolmaakt, onmachtig, onbewust en onwetend wezen. Deze kwetsuur drukt zich uit als een gebrek aan eigenwaarde, eigenliefde, zelfvertrouwen en een schuldgevoel

De verloren zoon/dochter
De verloren zoon wordt wakker in een ver en onbekend land. Zonder herinnering aan zijn oorsprong identificeert hij zich met zijn driedelig kostuum: het dierlijke, de gevoelens en het denkvermogen. Hij voelt zich afgescheiden van alle andere mensen. Hij zoekt egoïstisch plezier, macht, eigenbelang ten nadele van de andere verloren zonen. Hij liegt, steelt en pleegt geweld om aan zijn egoïstische verlangens en belangen te voldoen. De medemens wordt misbruikt, uitgebuit, onderdrukt, vermoord door eigenbelang van de sterksten. Moeder Aarde wordt beroofd, vernietigd, kaal gekapt, water en lucht worden vergiftigd om de egoïstische behoeften van de mensen te bevredigen. Ieder voor zich en de machtigen winnen. Zo leven we op een wrede en duistere planeet waar de meerderheid van de bevolking in verschrikkelijke omstandigheden leeft van honger, uitbuiting, onderdrukking en slavernij. Wij leven in angst, pijn en machteloze woede. Maar de verloren zoon draagt in zich een zaad dat hunkert om te groeien tot volle wasdom. Hij draagt in zich een essentie die verlangt om verwezenlijkt te worden en daardoor is er iets dat knaagt, een heimwee die hem duwt om verder te zoeken. De uiterlijke wereld is het podium waar het drama van de verloren zoon en zijn terugkomst zich afspeelt. 

SAUL: “In de illusie is het noodzakelijk dat ieder mens zijn/haar een eigen individuele pad vindt naar het ontwaken”. / 29 Juli 2016 via John Smallman


SAUL:
“In de illusie is het noodzakelijk dat ieder mens zijn/haar een eigen individuele pad vindt naar het ontwaken”.
2016/07/29  via John Smallman

Wij hier in de spirituele sferen zijn allemaal erg blij, om het proces van ontwaken van de mensheid te zien ontvouwen precies zoals God het bedoeld heeft. Ja, dat is precies wat er gebeurt. Laat jullie niet verstoren door de wereldwijde politieke beroering of lopende conflicten, dit zijn tekenen van jullie ontwaken, als meer en meer leden van de mensheid hun ontevredenheid uiten over de onaanvaardbare controlesystemen waarin regeringen en internationale bedrijven zitten en die de hele Planeet beslaan. Deze systemen zijn niet langer acceptabel en de schade en lijden dat ze hebben veroorzaakt voor zo lang kan niet meer worden verborgen, ontkend of getolereerd.

Jullie hebben een gezegde: "Kennis is macht" Nou kennis verspreidt zich snel doorheen de gehele mensheid en de macht en controle die de elite over de mensheid heeft aangehouden voor zo lang is aan het oplossen aangezien mensen over de hele planeet opeisen wat van hen is en eisen dat essentiële veranderingen, die zij zullen bewerkstelligen, tot uitvoering worden gebracht. Verandering is nodig en verandering vindt plaats wat zal leiden tot verdere veranderingen. De collectieve beslissing om te ontwaken zal niet worden gestopt of omgekeerd, in feite is het aan het versnellen. De mensheid zit in een prachtige rol, en jullie, de Lichtwerkers en Lichtdragers, zijn er zeer effectief aan begonnen.

Heavenletter 5727: Voor-Immer-Meer en Nimmer-meer / 30 Juli 2016

Voor-Immer-Meer en Nimmer-meer
Brief uit de Hemel
30 Juli 2016


God zei:

Eeuwig.  Voor-immer-meer. Tijdloosheid kan worden gezien als het zich uitrekken langer dan voor-immer-meer.

Citeer ‘the Raven’ nimmer-meer. Citeer ‘the Raven’ alsof er verlies is en dat is het.

In een zekere besef, kan verlies nooit bestaan, omdat, in Waarheid, er niets wordt vastgehouden, niets erop nagehouden, niets om echt helemaal aan te trekken. Hoe kan er verlies zijn als er niets was? Maar, natuurlijk, er is veel wat wordt vastgehouden als waar, terwijl het niet eens gedeeltelijk waar is.  Niettemin is het goed bedacht.

In luchtspiegelingen (mirage) wordt geloofd.  Er zijn brandstapels van iets (mirage) uit het illusionaire die in rook op gaan.

I

Een Schrijven van de Schepper / 29 juli 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
29 juli 2016 / door  Jennifer Farley,
” Maak wat plezier!


Wat was is voorbij.
Wat misschien niet is wat je perceptie ervan is.
Wat is zijn ..........
Nu dat is waar je wat plezier hebt en Creëert!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 29 juli 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 720: Dragen van verkeerde kleuren? / 29 juli 2016 / Lee Carroll


720: Dragen van verkeerde kleuren?
29 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb een vraag die mij een beetje raar voorkomt, maar ik ben nieuwsgierig. Ik heb in hoofdstuk zeven van Boek zes gelezen over levenskleuren. Ik ben zeer geïnteresseerd in het helen met kleuren, geluid en aanraking. In hoeverre worden wij beïnvloed door de kleuren die wij uitzoeken om te dragen of om ons heen te hebben?

Ik draag bijvoorbeeld een kleur die niet harmoniseert met mijn huid of ogen, of ik kleur mijn haar rood als het bedoeld is om bruin te zijn. Schep ik hierdoor disharmonie en onbalans? Ik denk niet dat dit is verbonden met levenskleuren…. of wel? Hoe dan ook wil ik nog steeds weten hoe belangrijk het voor ons is om kleren te dragen of kleuren om ons heen te hebben die harmoniserend zijn.

ANTWOORD: Lieverd, het gebruik van kleuren en het attribuut van levens(lievelings)kleuren zijn beide gerelateerd aan helen en het werk van jouw intentie. Je kunt je lichaamsenergie niet beschadigen door het gebruiken van niet-passende kleuren of door het cosmetisch veranderen van je haarkleur. Je zal jezelf ook niet uit balans brengen als je dit doet. Je zou echter wel een reactie van anderen kunnen krijgen! (kryon-grap)


De Wekelijkse Lichtstraal “Duidelijk Zijn” 29 Juli 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
“Duidelijk Zijn”
29 Juli 2016 / Jamye Price
Gezegend Wezen, je vibrationale resonantie is een tijdloze, grote bibliotheek van informatie. Op vele manieren ben je deze grootsheid aan het ontdekken, terwijl je meer begint te wisselwerken met je subtiele brug - je mentale en emotionele data, je wensen/verlangens, je verleden, heden en toekomst.
Deze wisselwerking met je subtiele brug is bij tijden opwindend en bij tijden frustrerend. Je bent aan het leren om te “communiceren” met subtiele, ongedefinieerde informatie wat in afwachting is van de wisselwerking om werkelijk te vormen.
Het subtiele rijk heeft andere regels dan het fysieke rijk, terwijl er ook enige gelijkheid is. Er zijn uiteenlopende lagen binnenin elk rijk dat een andere beschikbaarheid van wisselwerking heeft gebaseerd  op jouw resonantie. Je werk in deze tijd is om je innerlijke actie en je wisselwerking met het subtiele rijk te ontdekken, dan te creëren met geïnspireerde actie in het fysieke rijk.

De Reptielen - Waarom zij zo geobsedeerd zijn van Bloedlijnen en Rituelen / Door David Icke / 28 juli 2016


De Reptielen - Waarom zij zo geobsedeerd zijn van Bloedlijnen en Rituelen
Door David Icke  / 28 juli 2016

De reptielen en andere entiteiten, die onze wereld manipuleren door bezit te nemen van 'menselijke' lichamen, werken op frequenties tussen de derde en vierde dichtheden.

Deze worden aangeduid als "verborgen ruimtes en gebieden onbekend voor de mens", in de schijnbaar oude Emerald Tabletten, van waaruit ik citeer in 'Children of the Matrix '. Voor het gemak, verwijs ik naar deze 'tussen wereld' in mijn boeken als de lagere vierde dimensie.

Het is van hieruit dat ze onze vibrationele gevangenis - de Matrix - bewaken en trachten ons verslaafd en beperkt te houden tot de dichte fysieke zintuigen. Deze wereld was ooit veel minder dicht dan tegenwoordig en de "val" naar lagere frequenties, veroorzaakt door de manipulatie van geïncarneerd bewustzijn en DNA infiltratie, heeft het zo veel moeilijker gemaakt een multidimensionale verbinding te handhaven terwijl we in de fysieke vorm zijn.

Op deze dag van je leven / 29 Juli 2016 / Neal Donald Walsch

29 Juli 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


 ... dat alles wat je de laatste tijd gedacht hebt verwijderd kan worden.

Je bent te veel tijd "in je hoofd" bezig deze dagen.
Wat als je uit je gedachten en in jouw gevoelens gaat?
Je hebt het tot de dood toe geanalyseerd.
Nu gaat het over het verplaatsen van je hoofd naar je hart.

Wat voel je over dit alles? Dat is wat er werkelijk wat er toe doet.
Je gebruikt je gedachten om te proberen jouw gevoelens te ontleden.
Misschien wil je daarmee ophouden.

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken,  om precies de reden te weten
waarom je dit bericht vandaag ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Woensdag 27 Juli 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 27 Juli 2016


Dierbaren, wat zijn jullie echt bereid om los te laten? Dat oude excuus dat jullie houdt in het willen veranderen, maar waarin jullie je nooit echt verplaatsen? Dat oude geloofssysteem dat jullie houdt in het geringe spelen terwijl jullie ziel verlangd naar de vrijheid om zich te uiten als alles wat het is en nog veel meer? Wat is het lonende daar aan? Laat jullie gevoel daarover eens echt spreken. Heeft het jullie of iemand anders ooit echt gediend om niet je waarheid te  bezitten? Heeft het jullie ooit echt goed gedaan om je eigen aangeboren kracht te ontkennen?

Wat als jullie dat ene ding dat jullie terug houdt vandaag loslaten? Wat als jullie het vreugdevol, prachtig en op een veilige manier konden doen? Wat als het geven van toestemming aan jezelf om te schitteren, alles is wat voor jullie overblijft om te doen?

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Witte Wind levenspad: herstel het evenwicht tussen hoofd en hart Maya wijsheid in het licht van de schepping 29 juli – 10 augustus 2016 / 29 juli 2016 / Elvira van Rijn

Witte Wind levenspad: herstel het evenwicht tussen hoofd en hart
Maya wijsheid in het licht van de schepping 29 juli – 10 augustus 2016
29 juli 2016 / Elvira van Rijn

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het vijfde artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.

Hoofd, hart en ziel
Het Witte Wind levenspad gaat over je daden en wat ze teweegbrengen in de wereld. Alles wat je doet komt bij je terug. We zijn tenslotte allemaal één. Wat je een ander of de aarde aandoet, doe je uiteindelijk ook jezelf aan. Het is tijd dat we beseffen dat elke handeling telt, hoe klein ook.