Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 16 juli 2016

Slaven gezocht en gevonden; waar is de nooduitgang? / 15 Juli 2016


Slaven gezocht en gevonden; waar is de nooduitgang?
15 Juli 2016

silicon-valley
Ik word gek!

Ik vroeg me al in het vorige artikel, ‘Alienation of EU Alien nation’ af of ik, nu nog wandelend buiten de deuren van de Europese psychiatrische inrichting in Brussel, aan een psychische stoornis lijd, maar die gedachte begint nu wel ernstige vormen aan te nemen. Ik denk namelijk dat het waar is.

Met man en macht probeer ik echt af en toe nog even wat uurtjes slaap te pakken, maar de plicht roept soms net even harder. De ‘plicht en morele verantwoordelijkheid’ betekent in dit geval een poging onze normale medemens te redden van een totale degeneratie die ons tot cyborgs gaat degraderen. Deze reddingspoging kan hopelijk namelijk nog lukken door bijna 24/7 de propaganda te volgen, te analyseren en de hoernalistieke chocoladeletters om te zetten naar de werkelijke realiteit. En dat levert op zich al genoeg waanzin op:
·         Waar lezen we over de op handen zijnde val van een aantal grote banken die wij als burger weer mogen redden, wellicht van ons pensioengeld en aanstonds van uw spaargeld?;
·         het geheime faillissement van de EU, de VS, het IMF; de dreiging van Frexit, Swexit, Grexit, Dexit en de God mag weten wat voor Exits er nog op de rol staan;
·         We kunnen zien dat alcohol houdende donkere kostuums gaan lopen roepen dat buitenaardsen bezorgd zijn over de politieke koers van de EU; waar of niet waar, het wordt wel gezegd en om de een of andere reden in de mainstream media verzwegen;
·         de enorme beloningen in echt goud die na het ultimatum van 10 juli jongstleden op de hoofden van alle criminele maffiosi families zijn gezet, zoals alle Rothschilds en de Rockefellers inclusief verre neven en nichten, en van alle corrupte politici die naar de pijpen dansen van deze puppetmasters; waar of niet, het wordt wereldwijd naar buiten gebracht en dat is pas echt nieuws!  UPDATE: hier is alvast de eerste lijst. En hier staat ie in het Nederlands, met dank aan Veronica.

Kryon: 714: Jullie invloed op het Universum. 1./ 16 juli 2016 / Lee Carroll


714: Jullie invloed op het Universum. 1.
16 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, hoe kan de vrije keuze van de mensen op deze kleine planeet Aarde een universum beïnvloeden waar geen vrije keuze is?

Onze natuurkundigen zeggen dat het Universum een naadloos geheel is dat werd gecomponeerd vanuit enkelvoudig “een-spul!”

Hoe kan de natuur van dat spul in het ene deel vrije wil hebben terwijl dit in alle andere gebieden niet het geval is? Wat voor soort van bestaan zou de rest van het Universum hebben zonder vrije wil?

ANTWOORD: Er is door het hele Universum heen vrije wil, maar de planeet van jullie is de enige planeet die wordt bewoond door stukjes en deeltjes van God die niet weten wie zij zijn en die de vrije wil hebben om hun eigen realiteit en hun eigen spirituele quotiënt te veranderen.


JEZUS: Vergeet niet dat alle aanvallen of vormen van defensief gedrag angst gedreven reacties zijn,.......... /16 juli 2016 via John Smallman


JEZUS:
Vergeet niet dat alle aanvallen of vormen van defensief gedrag angst gedreven reacties zijn, van mensen die wanhopig op zoek zijn gelieft te worden.
16 juli 2016 via John Smallman

De illusie, jullie wereldse omgeving gebouwd met de gezamenlijke intentie om de afscheiding te ervaren, is aan het instorten! Het spiritueel ontwaken van de mensheid is waardoor het fragmenteert en versplintert in talloze onherstelbare componenten. Enorme aantallen van jullie hebben door de sluier heen gekeken die verschijnt om jullie af te scheiden van jullie goddelijke Bron, en het is aan het oplossen als ochtendmist als meer en meer van de door angst gedreven oneerlijkheid en corruptie binnen al jullie menselijke samenlevingen in de hele wereld worden blootgesteld door klokkenluiders en moedige onderzoeksjournalisten. De elektronische verbondenheid die mensen over de hele wereld in staat stelt om bijna ogenblikkelijk met elkaar te communiceren is het oplosmiddel waarin de illusie zo effectief en snel wordt opgelost.

Jullie moderne technologieën, wanneer zinnig en liefdevol ontwikkeld, zijn van onschatbare waarde en hulp in jullie proces van ontwaken, en elke dag worden er ontwikkeld en in de openbaarheid gebracht. Verandering, op een schaal die nooit eerder is gezien in jullie illusoire en conflict gedreven wereld, gebeurt in elk gebied van  het menselijk handelen, met als gevolg dat er op dit moment absoluut niemand op Aarde is in de spirituele evolutie van de mensheid, die zich helemaal niet bewust is van wat er gebeurt. Ja, er zijn nog steeds veel mensen in posities van autoriteit die ervoor kiezen het niet te zien, die weigeren om zich bewust te zijn dat veranderingen op een ongekende schaal plaatsvinden over de gehele planeet.

Op deze dag van je leven / 16 Juli 2016 / Neal Donald Walsch

16 Juli 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat alles perfect op zijn plaats valt,
 zelfs hoewel het lijkt alsof sommige dingen uit elkaar vallen.

Heb vertrouwen in het proces dat je nu ervaart.
Het leven staat aan jouw kant.
Het laat je dat nu zien, hoewel je misschien niet in staat bent
om het duidelijk te zien op dit moment.

Jij hebt jouw wensen en dromen bekend gemaakt aan God.
Nu komt de tijd voor geloof.
Geloof dat alles goed is, op dit moment.
De volgende dag zal zich precies openbaren zoals het hoort.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


5e Graancirkel formatie 2016 /15 juli 2016 / Robbert van den Broeke

5e Graancirkel formatie 2016
15 juli 2016 / Robbert van den Broeke

In de nacht van 14 op 15 juli voelde Robbert plotseling de drang om naar het ‘speciale’ veld te gaan in de polder. Robbert kreeg thuis duidelijk beelden door van de vorm van een formatie die op dat moment zou ontstaan tussen Hoeven en Etten-Leur in.

Robbert vroeg aan Roy om naar dat veld te rijden. Daar aangekomen wist Robbert even niet goed hoe ze daar moesten komen, het bleek dat ze 2 velden over moesten steken voordat ze bij het betreffende graanveld konden komen. Toen ze bij het graanveld kwamen troffen ze inderdaad exact de prachtige cirkelformatie aan die Robbert in zijn visioen had gezien.

Robbert voelde een hele lichte zachte energie in de cirkel en een soort overkoepelende, beschermende energie erboven. Robbert voelde veel engelen en wezens aanwezig. Hij kreeg duidelijk de boodschap door dat de cirkel een zeer heilzame therapeutische uitwerking heeft op mensen.

Suzanne Lie: Voorbereiding voor ‘t Eerste Contact. Hoofdstuk 14. / July 6, 2016 by Andrew Eardley

Suzanne Lie:
Voorbereiding voor ‘t Eerste Contact.
July 6, 2016 by Andrew Eardley
Hoofdstuk 14.
Waarom is er nog steeds Duisternis? -Plejadiërs.

Gegroet, Ik ben Sharman, terug om met jullie te spreken. Ik wil dat ik jullie kon vertellen over onze laatste avonturen op Aarde, maar het is niet veilig genoeg om dat te doen. We hebben velen van jullie gehoord die vragen: “Waarom is er nog steeds duisternis in onze wereld?” En ja, die vraag zal de kern zijn van onze boodschap aan jullie in jullie NU.
Sedert jullie staat van bewustzijn de frequentie bepaalt van de werkelijkheid die jullie waarnemen, en dus beleven, slippen meer en meer van jullie zachtjes in de vijf dimensionale Aarde. Daar jullie nog het proces van transmuteren beleven van jullie werkelijkheid naar de volgende octaaf, heb je ervaringen van in en uit de vijfde dimensionale Aarde te glippen.

Ja, er is nog duisternis in jullie werkelijkheid, maar er is NU meer “Licht” in je dan in veel generaties van jullie “tijd” werd ervaren. Deel van de reden waarom er meer “Licht” is, is omdat jullie, onze Vrijwilligers naar Gaia, je bewustzijn hebben verbreed naar hogere en hogere dimensies.
Tegelijkertijd glipt Gaia in en uit Haar vijf dimensionale planetaire uitdrukking. Er is geen sterke afscheidingslijn tussen de dimensies van de vijf dimensionale Gaia, alleen omdat er geen grenzen zijn tussen jullie menselijke staten van bewustzijn. Mensen en planeet passen zich geleidelijk aan naar een hogere frequentie van werkelijkheid.

Een Schrijven van de Schepper /15 juli 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 juli 2016 / door  Jennifer Farley,
Geweldige vergissingen

1380314_10151835054869234_481330961_n

Achteraf gezien, kan het lijken alsof een deel van de beslissingen die je in jouw leven genomen hebt enorme fouten waren. De tijd en moeite die het kostte om te herstellen van hen voelde alsof ze voor altijd doorgingen. Vandaag wordt je uitgenodigd om jouw perspectief te veranderen betreffende deze beslissingen.

Denk eens terug aan die momenten ...... Wat heb je van hen geleerd? Welke emoties heb je ervaren? Hoe voelde jij je wanneer de golven van ongemak stopte?  Houd er rekening mee dat elk van die ervaringen een leermiddel was/is. Zonder hen zou je nu niet zijn waar je vandaag bent en dat, op zichzelf, is mooi en geweldig!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Rode Maan levenspad: trouw blijven aan je eigen licht en idealen Maya wijsheid in het licht van de schepping 16 - 28 juli 2016 /16 juli 2016 / Elvira van Rijn

Rode Maan levenspad: trouw blijven aan je eigen licht en idealen
Maya wijsheid in het licht van de schepping 16 - 28 juli 2016
16 juli 2016 / Elvira van Rijn

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het vierde artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.

Je eigen licht en je idealen
Het Rode Maan levenspad gaat over je vermogen te blijven herinneren wie je bent: een goddelijk wezen. Soms lijkt het alsof we allemaal zijn vergeten dat we vanuit een diep zielsverlangen een grote reis maken met als doel ervaringen opdoen op aarde. Het lijkt ook alsof we zijn vergeten dat we een gezamenlijk hartsverlangen hebben om dienstbaar te zijn aan de wereld. Toch is er diep vanbinnen altijd een herinnering aan je eigen oorsprong, je eigen licht, aanwezig. Dat licht zorgt ervoor dat je trouw blijft aan de verlangens waarmee je aan deze grote reis bent begonnen, zelfs als je het niet kunt voelen. Het Rode Maan levenspad vertelt je stap voor stap hoe je het licht in jezelf vindt, zodat je het voluit en vol vertrouwen kunt laten schijnen.

Heavenletter 5713: Aangelegenheden van de Wereld / 16 Juli 2016

Aangelegenheden van de Wereld
Brief uit de Hemel
16 Juli 2016


God zei:

Je besteedt jouw hart en ziel  en wereld tijd en energie aan aangelegenheden van de wereld die erg belangrijk lijken. Je voelt dat je succes met hen moet hebben of je faalt in het leven. Je gelooft werkelijk dat je niet kunt leven zonder wat ook  waar je jouw hart op hebt ingesteld.  Het idee dat je absoluut iets moet hebben om gelukkig te zijn is een illusie.

Dit idee leg je jezelf op. Je bent gewend aan het idee dat er iets is dat je moet hebben of dat je niets bent zonder het. Dat je leeft op Aarde betekent niet dat je alles moet hebben zoals jij het wilt. Je kan minder accepteren en wees gewoon fijn.

Het is gewoon dat je gewend bent aan de hele charade. Je went jezelf eraan om in een opgewondenheid te zijn. Je bent eraan gewend geraakt.  In opgewondenheid weet je dat je leeft. Zonder opgewondenheid  kan je je niet actief en werkend voelen.

vrijdag 15 juli 2016

kryon: Vraag en Antwoord 713: De Tsunami en Dieren. /15 juli 2016 / Lee Carroll


713: De Tsunami en Dieren.
15 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, op het nieuws werd er gesproken over het feit dat er maar heel weinig dieren dood gevonden zijn na de vernietigende tsunami in de Indische Oceaan. Ook vertelden zij dat er olifanten waren gezien die slachtoffers hielpen door hen met hun slurf uit het water te trekken. Wil jij alsjeblieft uitleggen wat de verbinding van de dieren met de Aarde is die hen in staat stelt om het dreigende gevaar van de tsunami aan te voelen? En als de informatie over de olifanten correct is, verklaar dan alsjeblieft hun gedrag waarbij zij de mensen die in gevaar verkeerden, hielpen. Dank je wel.

ANTWOORD: Jij hebt het in jouw vraag al verklaard. Zonder intellect als dat van jullie zijn de dieren verbonden met de energie van de planeet. Zij hebben ook ontwikkelde zintuigen, met name die van het gehoor. De meeste van hen gingen volgens hun intuïtie weg – wat jullie instinct noemen – en wisten wat zij moesten doen toen zij de zee “hoorden” komen.


COBRA: Voorwaarden van Overgave / Donderdag 14 juli, 2016


COBRA:
Voorwaarden van Overgave
Donderdag 14 juli, 2016

Er vinden onderhandelingen over overgave van de Cabal plaats achter de schermen, en de algemene bevolking heeft het recht om te weten wat er gaande is en hun visie te communiceren. Dus hier ben ik en leg de voorwaarden van overgave voor aan jullie voor openbare evaluatie en discussie.

De Rockefeller factie zal waarschijnlijk vechten tot aan hun bittere einde, maar de rest van de Cabal zal zich overgeven als het onveilig genoeg voor hen wordt. Veel positieve facties worden steeds ongeduldiger en zijn in toenemende mate in staat om de Cabal van de planeet te verwijderen.

Wat er ook onderhandeld wordt met de Rothschilds moet ook worden onderhandeld met jezuïeten en de Zwarte adel families. De Chimera groep is niet betrokken bij deze onderhandelingen.

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 15 juli 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
15 juli 2016

De gebeurtenissen gaan steeds sneller en aangezien de trillingen toenemen zullen jullie snel op de laatste dagen van het oude Tijdperk afstevenen. Iedere ziel, of hij/zij het zich nu realiseert of niet, wordt beïnvloed, maar weinigen begrijpen echter wat er gaande is. De veranderingen lijken geen duidelijk doel te hebben en zorgen ervoor dat sommige mensen vervuld worden met angst omdat ze geen idee hebben van wat de toekomst zal brengen. Niet bekend bij de meeste mensen, maakt het deel uit van de opschoning die nodig is om een basis te leggen, zodat de Nieuwe Tijd zich kan manifesteren en dit kan doen in een tijd waar inmenging onmogelijk is. De meeste landen zijn er zich reeds van bewust dat er grote veranderingen aankomen die ten goede zullen komen aan iedereen, en die landen komen bijeen om samen te werken. Intussen houden de oude energieën op te bestaan en dit gebeurt niet zonder verzet, maar dat zal zinloos zijn aangezien niets kan verhinderen dat de veranderingen plaatsvinden. De geschiedenis zal te zien gaan geven dat voor de Illuminati en hun ambities, Brexit het begin van het einde is geweest, aangezien de wens om in staat te zijn jullie eigen bestemming te bepalen zich naar vele andere landen zal uitspreiden. Nu al zijn sommige landen van plan het Britse voorbeeld te volgen en lijkt het opbreken van de EU niet meer te stoppen.

Op deze dag van je leven / 15 Juli 2016 / Neal Donald Walsch

15 Juli 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de beste strijd die je kunt maken helemaal geen strijd is.

Maak geen ruzie met het leven, of met wie dan ook in het leven.
Het leven presenteert zichzelf perfect in elk moment,
en elke persoon gelooft dat zijn of haar standpunt gegrond en 'juist' is.

Discussiëren over deze dingen is zinloos,
en een geweldige verspilling van energie.
Creëer gewoon wat je als volgende kiest.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 14 juli 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 juli 2016 / door  Jennifer Farley,
Het Sluiten van de Lus

10

Naarmate jullie doorgaan met groeien,
 kunnen jullie jezelf getriggerd voelen door dingen
die je dacht te hebben opgeruimd of 'overstegen'.
De emoties kunnen zo echt en rauw aanvoelen zoals ze dat deden
toen de ervaring het eerst optrad.
Wees hier niet ontsteld over, mijn kinderen.
Het is belangrijk om door de overblijfselen van de ervaring heen te gaan,
zodat jullie eindelijk de energetische lus kunt sluiten om vrede te vinden.
In plaats van het op te kroppen en te verbergen .....
maar nogmaals, heb vertrouwen dat jullie de vaardigheid,
wijsheid en kennis hebben om het voor eens en altijd af te maken.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5712: Oneindigheid in het Zicht Krijgen / 15 juli 2016

Oneindigheid in het Zicht Krijgen
Brief uit de Hemel
15 juli 2016


God zei:

Deze ochtend hoor Ik jouw woorden binnenwandelen. Ik hoor je zeggen:

“God, wanneer ik Uw aanwezigheid binnenga , dan voel ik U het meest duidelijk. Het is alsof U mijn hart vanaf  binnenzijde omhult. U opent de gordijnen van mijn hart.  U omhelst mij vanaf de binnenkant. U verspreidt een balsem over mij.  U opent mijn vleugels.  Ik heb een sterk verlangen naar Uw woorden. U beroert mij en bedaart mij.

“Er zijn momenten, God, wanneer tijd stil staat, wanneer tijd niet bestaat (merkbaar), en daar is vrede en U geeft het aan mij.  Toch een sterk verlangen naar meer van U. Ik wil in U lopen en verdwijnen. Ik ben moe van mijzelf en mijn kinderlijke manieren.

“God, U neemt leeftijd weg. Bij U bestaat leeftijd niet. Ik ben jong nog oud. Samen met dit komt een staat van Niet Bestaan. Het is niet dat ik ergens naar ben gegaan. Het voelt meer alsof ik nooit was. Het is meer een vraag van Wat was ik ooit, en Waar ben ik? Besta ik of besta ik niet?

donderdag 14 juli 2016

Aranuth: Aristo: Zorgen voor het Zelf en de Planeet / Malcolm Bell /12 juli 2016

Aranuth:
Aristo: Zorgen voor het Zelf en de Planeet
Malcolm Bell /12 juli 2016

Wel, juni was een maand van ontwrichting en veranderingen…. om maar niet te spreken van de effecten van de volle maan en de zonnewende die vele zielen op hun reis beïnvloedden en raakten. Terugkijkend op de afgelopen maand merkte ik dat vele zielen contact met mij opnamen voor helingssessies voor fysieke en mentale/emotionele zaken die zich in hun leven voordoen en die zij weer hersteld en in balans willen hebben terwijl zij hun pad belopen.

De voorgaande maandelijkse boodschap van Enoch van het Licht – de “Echte” – raakte een groot aantal mensen. Het was niet bij iedereen een harmonieuze zaak omdat verschillende mensen door elkaar werden geschud en werden aangespoord om op te staan voor de Waarheid: om de Waarheid te zijn, om de Waarheid te spreken; om waarheidsgetrouw te handelen in elke situatie. Een aantal lieve dooreengeschudde zielen kwam met tranen in hun ogen bij mij en vroegen om duidelijkheid en begeleiding met betrekking tot hun manier van leven en hun manier van zijn. Zij waren onzeker over hun gedragingen, hun gevoelens en betrokkenheden. Alles is in Goddelijke Orde. 

Kryon: Vraag en Antwoord 712: De Duivel. / 14 juli 2016 / Lee Carroll


712: De Duivel.
14 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, wie is Lucifer en wat was het doel van de “Luciferiaanse” opstand?

ANTWOORD: Wij weten dat dit vele mensen zal teleurstellen en nog veel meer mensen woedend zal maken, maar er bestaat niet zoiets als de duivel en er was nooit een echte Lucifer.

Dit waren allemaal metaforische verhalen om jullie te helpen jezelf te begrijpen. De donkerste energie op de planeet komt van de mens als resultaat van vrije keuze.

Zelfs het toegevoegde metaforische verhaal van Adam en Eva zou jullie deze informatie moeten geven. Vrije keuze zodat een mens zelfs in de Tuin van het Licht voor het donker zou kunnen kiezen.

Daar is dualiteit toe in staat.Een Moment Van overweging: Bijzondere foto’s geplaatst 14 juli 2016

Een Moment Van overweging:

Bijzondere foto’s

 geplaatst 14 juli 2016

https://www.youtube.com/watch?v=rWABN3yWFDg


Mskoekebakker
gepubliceerd op 10 juni 2012


Aartsengel Gabriël: Dagelijkse Boodschap / Woensdag 13 Juli 2016

Aartsengel Gabriël:
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 13 Juli 2016

“Overgave is als uitreiken en het nemen van onze hand”

Dierbaren, overgave, geloof, stroming, vertrouwen, dankbaarheid, acceptatie en toestaan, zijn jullie krachtige tools. Zij laten jullie toe jullie leven te navigeren met de begeleiding van jullie hoogste zelf en je gidsen en helpers, naar jullie perfecte gelijken en ervaringen, terwijl het jullie waardevolle feedback aan Het Universum geeft.

Door het toepassen van dit model, vinden jullie de rust waar  jullie naar hebben verlangt, en omdat jullie weten dat voor alles wordt gezorgd, zullen jullie de vreugde van Zijnheid ontdekken. Dat is het lieflijke punt dat jullie zoeken - de wetendheid dat jullie op het juiste moment op de juiste plaats, in jullie goddelijke perfectie zijn.

Wanneer jullie, door jullie overgave, dit systeem binnengaan, staan jullie jezelf toe om geleid te worden, om te evolueren, om alles te ontdekken en te ervaren wat jullie zijn en alles wat jullie wensen te zijn. Overgave is als uitreiken en het nemen van onze hand en het aanvaarden van de alle onvoorwaardelijke liefde en steun die er bestaat voor elk en ieder van jullie op de planeet. Waarom niet een kans nemen en in de magie van co-creëren stappen met een Universum dat jullie liefheeft en jullie viert?

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 14 Juli 2016 / Neal Donald Walsch

14 Juli 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat teleurstelling tijdelijk is.
 Alleen je gedachten erover zijn permanent.

Verander je gedachten over wat jou heeft teleurgesteld en je zult je leven veranderen.
Vanaf de andere kant bekeken, is alle teleurstelling louter voordeel.

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken om precies de reden te weten
waarom je dit bericht vandaag ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Het navigeren door nieuwe dimensies en tijdlijnen / Aluna Joy Yaxkin met de Ster Ouderen / 6 juli 2016

Het navigeren door nieuwe dimensies en tijdlijnen
Aluna Joy Yaxkin met de Ster Ouderen / 6 juli 2016


Er is iets vreemds aan het gebeuren en als je dit hebt gemerkt, ervaar je een ECHTE STOFFELIJKE, dimensionale her-verbinding. De laatste paar maanden zijn echt uitdagend geweest. Ik denk er graag over als een kosmische vuur-loop. We hebben gereisd door de 20 kern dagen van de Maya kalender, vergroot door de 6 planeten die achteruit werkten, terwijl we echt probeerden om naar voren te streven. We zijn veel sterker door deze enorme inwijding, en we zouden ons lichter en vaster moeten voelen dan we dat maanden deden… en het gaat nog lichter worden als de zomer verdergaat. Als je die vuurloop hebt gevoeld, hoop ik dat wat ik meedeel zin heeft voor je reis.

Gedicht: Vriendschap

Vriendschap

Vriendschap is vaak: zwijgen,
Niets zeggen
Maar een arm om een schouder leggen
Vriendschap is in iemands leven
Vreugde en verdriet meebeleven.
Vriendschap is niets vragen
Maar gewoon”helpen dragen”.

Vriendschap is praten in vertrouwen
Dat de ander zijn mond kan houden.
Vriendschap is: durven tonen
Welke gevoelens er in je wonen.
Vriendschap is delen in iemands geluk
En dan bidden: dit mag nooit meer stuk.

Vriendschap zit in kleine dingen
Die je tot wedervriendschap dwingen
Vriendschap is een kostbaar kleinood
Koester en bewaar het tot in dood
Vriendschap is een godsgeschenk

Waar ter wereld je ook bent
Heb je echte vriendschap gevonden
Legt zij een pleister op vele wonden
Daarom is het o zo fijn
Om echte vrienden te zijn.

Anoniem


Heilige reis /13 juli 2016 / Lilian Ferru


Heilige reis
13 juli 2016 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

Ondanks alle turbulentie waarin velen zich wanen, gaat het er uiteindelijk alleen maar om dat het licht in jou onbelemmerd kan stromen. Het leven is één groot avontuur om je weer te herinneren dat je oneindig geliefd bent en deel uitmaakt van het uitgestrekte universum.

Albert Einstein heeft eens gezegd dat de problemen die we in het leven tegenkomen, niet opgelost kunnen worden op het niveau waarop ze zijn ontstaan. Daarom is het belangrijk om naar een hoger niveau van waarneming opgetild te worden. Dit hoger perspectief helpt ons om onze conflicten op te lossen. Waar eerst het gevoel van eenzaamheid en afscheiding overheerst, ben je nu in eenheid met de Bron. Het gaat steeds over een verandering van waarneming. Meer is het niet. Als je dingen anders waarneemt, verandert daarmee niet alleen je leven, maar ook je toekomstige ervaringen.