Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 juli 2016

Ashtar On The Road: Quan Ying: "Claim jouw kalmte in het LiefdesLicht!" / 28 juni 2016 / Susan Leland


Quan Ying: 
"Claim jouw kalmte in het LiefdesLicht!"
Ashtar On The Road Teleconferentie
28 juni 2016 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, zeer geliefde Broeders en Zusters! Ja, Ik, Quan Ying eer jullie en verwelkom jullie als wezens van het LiefdesLicht zoals ik dat ben en zoals wij dit allemaal zijn.

Het gaat erom kalm te blijven in de Rust van de Hoogste van alle Energieën in het Universum die naar jullie toekomen en waarbij ik er bij jullie erop aandring om je te focussen in deze Hoog Dimensionale ruimte en te laten gaan wat jullie misschien moeilijkheden bezorgt of wat jullie misschien zien als onvolkomenheden van jullie wezens. Ik zie jullie als Goddelijk, elk en ieder van jullie is even Goddelijk als ik en iedereen die naar deze Grootse Bijeenkomst komt.

Wij ALLEN verdienen het om dit grootse LiefdesLicht te voelen, ALLEEN dit Licht, deze energie. Ik weet dat jullie, als jullie zijn overeengekomen om deze leefstijl te leven binnen de beperkingen van het menselijk lichaam, ook andere componenten in je hebben. Soms zijn die werkelijk donker en angstwekkend.

Spiritualiteit: De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 78. Een Cursus in Liefde – Boek 2. / 1 juli 2016 /Barbara Bessen

Spiritualiteit:
De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 78.
Een Cursus in Liefde – Boek 2.
1 juli 2016 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Vertrouwen in de Goddelijke Weg ontwikkelen.
Het ontspannen na de dagelijkse hectiek.

Door de dag heen is er rondom de westelijke mens meestal hectiek terwijl de afloop van de dag maar kort is. Daardoor blijft er weinig ruimte over voor persoonlijke dingen. Geëerd is de mens die allereerst begrijpt dat tijd rekbaar is en die ten tweede door ontspanning leert de dag makkelijker te maken.
Willen jullie weten hoe je de tijd rekbaar kunt maken?

Dit gaat allemaal via jullie BEWUSTZIJN.

Als jullie het voor elkaar krijgen om de klok opzij te zetten en je Hoger Zelf vragen of het zoveel tijd ter beschikking wil stellen om je arbeid ontspannen en makkelijk te verrichten, zal dit ook lukken. Jullie kunnen dan alles doen zoals het in jullie opkomt.


SAUL: De werkelijkheid is oneindig veel verder dan alles wat jullie je maar kunnen voorstellen. / 2 Juli 2016 door John Smallman


SAUL:
De werkelijkheid is oneindig veel verder dan alles wat jullie je maar kunnen voorstellen.
2 Juli 2016 door John Smallman

Als jullie kijken naar het dagelijkse nieuws wat zich ontvouwt over de planeet is het onmiskenbaar duidelijk dat er enorme veranderingen in de wereld plaatsvinden. Deze veranderingen zijn van essentieel belang voor het welzijn van de mensheid, dus doe de intentie ten minste eenmaal per dag en bij voorkeur 4 of 5 keer per dag, dat de liefde, de ware aard van ieder mens, stijgt in hun bewust gewaarzijn en dat zij de nieuwe sociale structuren die nodig zijn van harte omarmen om ervoor te zorgen dat vreedzame en harmonieuze co-existentie tussen individuen en naties stevig worden gevestigd in deze Nieuwe Tijd die jullie in december 2012 zijn binnen gegaan.

Het is een uitgemaakte zaak, maar het wordt door jullie gedaan, door de mensheid, in elk nu moment, en daarom kun je zien dat het jullie intentie is, dat de drijvende kracht er achter is.

Wees jezelf!

Interview met Cobra, / 20 juni 2016, door Prepare for Change / 01 juli 2016


Interview met Cobra,
20 juni 2016, door Prepare for Change
01 juli 2016

 Lynn – Welkom dames en heren bij ons maandelijks Cobra interview. Uw hosts vandaag zijn Lynn en Richard. Ons doel met deze Cobra interviews en met onze website is om te informeren, onderrichten en voor te bereiden op komende gebeurtenissen. Denk er alsjeblieft aan dat niemand altijd alle antwoorden heeft. Denk eraan dat je eigen innerlijke leiding de sleutel is en altijd gaat met wat resoneert met deze leiding.
Voor degenen die nieuw zijn op onze www.prepareforchange.net website en/of nieuw ten aanzien van Cobra; in ons interview in augustus 2015 is meer achtergrondinformatie over Cobra gegeven. (Redklik hier voor de Nederlandse vertaling van dit interview. En met deze link ga je naar de Nederlandstalige PFC website waarop je vertalingen vindt van de belangrijkste artikelen.)

Het hele team van PFC bestaat uit toegewijde vrijwilligers. Niemand krijgt compensatie voor het werk dat wordt gedaan. Ons bekwame vrijwilligers-IT-team voegt steeds weer nieuwe features toe aan de website om jouw instructieve reis informatief en leuk te maken. Gebruik alsjeblieft de ‘donate’ knop aan de rechterkant van de webpagina. Jouw hulp helpt echt om de maandelijks terugkerende websiterekeningen te betalen.

NIEUWE MAAN 4 JULI 2016 / 2 juli 2016 / Petra Stam

NIEUWE MAAN 4 JULI 2016
2 juli 2016 / Petra Stam

We hebben de langste dag al achter ons en hoewel er vooral regenwolken boven ons hangen, is het meteen aangenaam warm als de zon zich even laat zien. Zo is het ook met dit nieuwe-maan-weersbericht: er zal meer licht op je ziel schijnen als je het erop richt (Sirius) en wetende welk verlangen zich daar laat zien, krijg je de kans om iets werkelijk te manifesteren de komende tijd (Saturnus). Paraplu mee voor eventuele verdraaide gedachten (Mercurius) en zwemkleding mee, zodat je je kunt onderdompelen in fijne voorgevoelens, verlangens en artistieke uitingen (Neptunus). Als je weet wat je in je hebt, onderneem dan ook een actie in de buitenwereld (Mars loopt weer vooruit sinds 30 juni)!

De nieuwe maan staat in het gevoelige waterteken Kreeft. Daardoor kun je je kwetsbaarder en dromeriger voelen, of juist afhankelijk en aandacht zoekend. Wees je extra bewust van je gevoelens én je reacties daarop want voor je het weet voelt het of je je emotie bént in plaats van dat je die hebt. Geef je innerlijk kind aandacht en koester dit, maar laat de volwassene in jezelf de regie nemen in het aangaan van je wensen.

Suzan Lie: Voorbereiding op het Eerste Contact - Een novel door de Plejadiërs /hoofdstuk 12 / 28 juni 2016

Suzan Lie:
Voorbereiding op het Eerste Contact
Een novel door de Plejadiërs
28 juni 2016


 Hoofdstuk 12.
De Arcturiërs – Jullie Verbrede Zin van het ZELF.

Wij, de Arcturiërs, willen je graag vragen hoe JULLIE het doen? (hoe gaat het met jullie?) Als we zeggen jullie, dan bedoelen we de “Ontwaakte Mensheid,” want de niet-ontwaakte mensheid is zelfs niet in staat om zich voor te stellen dat iemand kon communiceren met Wezens die onzichtbaar zijn voor hun drie dimensionale waarnemingen.

In feite zijn er nog steeds mensen die slechts kunnen geloven dat werkelijkheid ALLEEN drie dimensionaal is. Ze kunnen overwegen dat er iets anders gebeurt als ze mediteren of dromen, maar de uitleg moet geworteld zijn in hun drie dimensionale denken.

Voor onze waarneming kunnen wij zien dat er diverse werkelijkheden zijn die in jullie NU bestaan. Er is de werkelijkheid van degenen die alleen geloven in hun drie dimensionale wereld, en zij kunnen zich zelfs niet voorstellen dat een ander onderdeel van hun leven “werkelijk” is.

Zeven / 1 juli 2016 /ArjunA

Zeven
1 juli 2016 /ArjunA

Dit schrijfseltje werd in de map Ammi Shaddai 2016 opgeslagen als ‘35. Zeven’. Dat vond ik opmerkelijk omdat 5x7 inderdaad 35 is. Het viel mij op omdat dit artikel sterke resonantie heeft met die twee getallen.

De 5 wordt altijd gedreven naar iets nieuws, niet zozeer standvastig, maar wel avontuurlijk. Vrijheid van gedachten en daden vibreert door de 5. Vrijheid, afwisseling, beweging en verandering is de 5 op het lijf geschreven. Zij zijn rusteloos, energiek, nieuwsgierig en flitsend helder van geest. De 5 dient trouw en geduld te ontwikkelen om zich niet van zijn levensdoel te laten afhouden.

De negatieve 5 heeft een gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel, inconsequent, en geeft te veel aan zichzelf toe. Hij kan verslaafd raken aan eten en drank, evenals aan verdovende middelen en gokken. Het zintuiglijk waarnemen staat centraal bij de 5. Hij blijft onrustig naar opwinding zoeken.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 1 Juli 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
1 Juli 2016


Dierbaren, hoe meer jullie trouw aan jezelf zijn - en hoe meer jullie je voorkeuren, je passies, je interesses, je idealen eren - hoe sneller jullie het leven van jullie dromen zullen creëren en de verwante zielen naar je toe trekken die dezelfde visie delen. Wees niet bang om uniek te zijn, om je eigen speciale mix van goddelijke energie toe te staan helder te schijnen, want dat is precies waarom je op de planeet bent om te doen, en dat is hoe perfecte gelijken jullie kunnen vinden.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5699 God Zijn Uitnodiging tot het Schrijven aan God. / 2 Juli 2016

 God Zijn Uitnodiging tot het Schrijven aan God.
Brief uit de Hemel
2 Juli 2016God zei:

Al heb Ik of heb Ik niet je al eerder verteld over jouw mogelijke tegenzin in het horen van wat Ik naar jouw fluister, het feit is dat Ik voor jou zing en iedereen, heel de tijd. Het is de betekenis van Alomtegenwoordigheid.

Ik zing voor jou en laat de wereld draaien (spin) en jou in (tot) bestaan door Mijn Bewustzijn van Liefde, dat wil zeggen onze Éénheid. Ik spreek tot allemaal, niet alleen tot een paar die worden geacht. Alleen in de wereld wordt iedereen beschouwd een slag of twee hoger te zijn boven iemand anders.

Je moet weten dat oordeel Mijn manier van denken niet is. Oordeel maakt iedereen vermoeid. Ik hou van en verwelkom elk van Mijn kinderen. Ik sla niemand over. Daarom ben Ik nooit vermoeid.

Een Schrijven van de Schepper / 1 juli 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
1 juli 2016 / door  Jennifer Farley,
” Het is van Jouw, Gebruik Het

own-it

Een van de weinige dingen die jullie groei naar jezelf en de wereld zal laten zien
is het vermogen om toe te geven wanneer je ongelijk hebt.
Jij, als mens, zal fouten maken.
Dat is een deel van de reden waarom je ervoor kiest om je te manifesteren op Aarde. Liegen, minimaliseren, het spreken van een halve waarheid
 of het spelen van het contra-overdracht 'spel' doet niets,
behalve het aantasten van jouw eerlijkheid en integriteit.
Gedurende deze geweldige tijd van verandering,
 zijn dit twee van de belangrijkste dingen die je bezit.
Gebruik ze naar het beste van jouw vermogen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 1 juli 2016

Mike Quinsey: Channeling van zijn Hogere Zelf /1 juli 2016

Mike Quinsey:
 Channeling van zijn Hogere Zelf
1 juli 2016

De mensen van Groot-Brittannië hebben hun eigen persoonlijke kracht gebruikt om veranderingen door te voeren die eens zullen worden gezien als wereld veranderende gebeurtenissen. Op dit moment spoedt de wereld zich met hoge snelheid richting een ineenstorting, maar de consequenties zullen in geen geval zo slecht zijn zoals sommigen suggereren. Je zou het kunnen zien als het einde van de oude manieren die jullie niet langer dienen en hieruit zullen gunstige veranderingen ontstaan die jullie stevig op het pad naar een nieuwe Aarde en jullie vrijheid zullen zetten. Veel mensen hebben al een deel van zichzelf gegeven door hiervoor te ijveren en heel binnenkort zullen gebeurtenissen jullie in staat stellen de veranderingen te helpen bewerkstelligen. Deze tijd is reeds vele, vele jaren geleden gepland en de Lichtkrachten zijn zo goed georganiseerd dat ze binnen een paar minuten in actie kunnen komen om jullie succes te verzekeren. 


Suzan Lie: Voorbereiding op het Eerste Contact Een novel door de Plejadiërs / hoofdstuk 11 /26 juni 2016

Suzan Lie:
Voorbereiding op het Eerste Contact
Een novel door de Plejadiërs
26 juni 2016

Hoofdstuk 11
Komen jullie Nu bij ons?

Komen jullie nu bij ons?” horen we veel Vrijwilligers vragen op Aarde…
“Best wel, is ons verenigde antwoord dat we diep in het bewustzijn sturen van de velen die ons deze vraag stellen.

“Wat willen jullie me laten doen?” vragen de Vrijwilligers gewoonlijk. De Ontwaakten zijn klaar en vurig om aan alles bij te dragen dat ze kunnen doen voor het proces van persoonlijke en planetaire Ascentie.

“Bouw een team op van toegewijde Mensen die zich kunnen samenvoegen in Eenheid Bewustzijn. Dit Eenheid Bewustzijn zal een enorme aanjaag geven aan ieder van jullie in de grotere bandwijdte van groep bewustzijn. Dan vragen we dat ieder van jullie je ervaringen deelt en ze bij anderen neerzet.


Kryon Vraag en Antwoord 702: Het Nieuwe Jeruzalem. /1 juli 2016 / Lee Carroll


702: Het Nieuwe Jeruzalem.
1 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, het lijkt mij dat sinds onheuglijke tijden de grond in Jeruzalem is bedekt met het bloed van duizenden die daar werden gedood.

Een van de channelings bevestigde dat het Nieuwe Jeruzalem in feite het fysieke Jeruzalem is. Als dit het geval is ben ik nieuwsgierig om te weten waarom er door de eeuwen heen zoveel bloed verspild is op dit land, deze grond? Waarom lijkt Jeruzalem betaald te moeten worden met bloed – soms zelfs van de reizigers die op doorreis waren en gedood werden. Dit lijkt een zeer eigenaardig iets te zijn – het is alsof deze grond menselijk bloed vereist voor zijn bestaan. Waarom is dit?

ANTWOORD: Jouw vraag is werkelijk diepgaand. Het gaat tegen alles in dat dit gebeurt, nietwaar? Het gaat tegen het gevoel in van de manier waarop dingen werken in een goddelijke plaats, nietwaar? Op deze dag van je leven / 1 Juli 2016 / Neal Donald Walsch

1 Juli 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat vooruitgang niet wordt gemeten in kilometers,
het wordt gemeten in centimeters. 
Verwonder je niet waarom dingen 'zo lang duren. "
Eigenlijk, werkt alles precies zoals het moet uit,
 en gebruikt geen minuut meer dan Perfectie vereist.

Slaap Rustig en in vrede. Het leven is bezig met zijn magie
zelfs als je je eerstvolgende ademteug neemt.

Daar. Zie je? Je kon bijna de Perfectie voelen, jij niet?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Gedicht: Van Binnen uit


Van Binnen uit

Je weg naar het einde is anders
Als je weet: van binnen uit,
Dat je wordt geleid.
Dat er in het einde
Een nieuw begin zal zijn.

Je weg naar het einde is anders
Als je hoopt, van binnenuit,
Op licht dat je tegemoet komt
van tegenover.
Licht dat als een lamp voor je voeten
Opdat je niet struikelt.

Je weg naar het einde is anders
Als je gelooft, van binnenuit,
Dat er Iemand is
Die je bij de hand zal nemen.

Anoniem


Vanuit de Akashic Archieven Juli 2016 Boodschap / Gechanneld door: Jen Eramith MA


Vanuit de Akashic Archieven
Juli 2016 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA 
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Juli 2016 verwachten?
Deze maand brengt een periode van uitdagingen met zich mee. Iedereen zal op zeer specifieke manieren uitgedaagd worden die gebaseerd zijn op jullie unieke levens. De beste manier om dit deze maand te benaderen is om het te beschouwen als een toetsing -- geen wettelijke toetsing, maar een atletische toetsing. Je zult aangaande je vaardigheden uitgedaagd worden over wat voor levenslessen je ziel voor jou op voorraad heeft. Dit is een kans voor jou om in te schatten hoe goed je het doet en waar je nog steeds meer aan moet werken.
Afhankelijk van wie je bent, zou dit iedere type van levensvaardigheid kunnen omvatten. Het zou je relatievaardigheden kunnen zijn, of een genezingsproces. Het mag vaardigheden omvatten met je psychische vaardigheden, of het zou iets kunnen omvatten dat je op je werk doet. Er zijn eindeloze mogelijkheden aangaande waar jij jezelf mee mag uittesten deze maand. Dit gaat niet over hoe een goede indruk je op anderen maakt of hoe goed je presteert in de wereld om je heen. In plaats daarvan, zijn deze de vaardigheden die jou brengen naar de beste versie van jezelf dat je kunt zijn.

Een Schrijven van de Schepper / 30 juni 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
30 juni 2016 / door  Jennifer Farley,
” Jullie Groeien”

HJRSD6YX6M

Wat te denken van emotionele pijn, fysieke pijn en dergelijke?
Als wezens van licht op deze Aarde, 
toont het jullie een manier om te veranderen hoe jullie je bestaan zien.
Zoals altijd - krijgen jullie keuzes over wat, waar en hoe jullie wereld te zien.
Ervaar elk moment met liefde en het volle besef dat jullie bij elke uitdaging, groeien.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5698 Geef Deze Minuut Vreugde aan de Wereld / 1 Juli 2016

Geef Deze Minuut Vreugde aan de Wereld
Brief uit de Hemel
1 Juli  2016


God zei:

Het is één ding om altijd goed te willen doen, je best te doen, om te willen vreugde te verspreiden tot de wereld. Het is een ander ding om onder de slavernij van angst te zijn, om in angst te zijn om het universum te falen, of Mij of jezelf, en, dus, jezelf in gevaar brengen. Om onder de duim van angst te leven is geen vreugdevolle staat. Om bang te zijn om foute beslissingen te maken brengt een bijdrage toe aan jouw energie.

Hoe kunnen Wij je grenzen laten loslaten van angst? Angst is geen goede meester. Angst beukt nagels in je.

Ik zou graag de draak van angst gewist zien van het aangezicht van de wereld. Angst bestaat nergens anders dan in de hoofden van de mensen. Terugtrekken van angst, angst opzij zetten, het wegkomen van onder angst, is een grote deblokkeerder van spanning. Accepteer angst niet langer als jouw geleider.

Tsunami van Liefde Blijft Alleen maar in Kracht Toenemen! / 30 Juni 2016

Tsunami van Liefde Blijft Alleen maar in Kracht Toenemen!
30 Juni 2016

Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.

Schumann Resonantie Tabel

donderdag 30 juni 2016

De Raad: Tijd voor wat Klare Taal - 29 juni 2016 / Ron Head

De Raad:
Tijd voor wat Klare Taal 
29 juni 2016 / Ron Head

Zoals altijd, zijn we ons ervan bewust dat veel van waar we over spreken niet nieuw is voor velen van jullie. Dat kan het echter wel zijn voor anderen, en wij vragen of jullie ons toe willen staan om een paar dingen te benadrukken.

Wij willen de gewelddadige daden die sommige op jullie wereld plegen in de naam van hun goden bespreken. En we zouden hier onder meer ook de gewelddadige spraak en gewelddadige gedachten, willen betrekken. Terwijl wij het daar over hebben, laten we ook hebben over de drang om de handelingen en gedachten te controleren van anderen die er niet voor kiezen om te leven zoals men wil dat ze doen.

Kun je je voorstellen dat zij handelen uit angst en immense onzekerheid? Om uit te leggen wat we bedoelen, laat ons een aantal van de soort onbewuste gedachten delen die in gaan op dit soort reacties van het leven. Veel van deze zielen worden fundamentalisten  van een of andere soort genoemd. En wat ze hebben gedaan is het, zonder twijfel, accepteren van de gedachte en de leer van een ander of anderen. Ze hebben niet, en zullen deze overtuigingen niet onderzoeken of overwegen op een manier dat dingen ook maar iets anders zouden kunnen zijn dan wat ze hebben aanvaard.

Benjamin Fulford: De Eu is failliet en dat is waarom zijn regeringsstructuur fundamenteel zal veranderen./ 27 juni 2016

Benjamin Fulford:
De Eu is failliet en dat is waarom zijn regeringsstructuur fundamenteel zal veranderen.
27 juni 2016

De werkelijke reden voor de huidige problemen in de Europese Unie, inclusief het recente stemmen van het Britse volk om het verbond te verlaten, is dat de EU failliet is. We weten als we terugblikken dat het faillissement van de Sovjet Unie de werkelijke reden was dat het Warschau Pact uit elkaar viel, met Polen acterend als de eerste dominosteen die viel. Om dezelfde reden kunnen we voorspellen dat Engeland de eerste dominosteen was bij de instorting van de Europese Unie

De opkomende algemene mening is, zoals Pentagon analisten het stellen, “Brexit may lead to Frexit (Brits uittreden leidt misschien naar Frans uittreden), de instorting van banken, populisme, nationalisme en anti globalisme.” Dit zal waarschijnlijk ook leiden naar een einde van de door de Khazariaanse maffia gesponsorde Moslim immigratie.

De situatie in Frankrijk is al zo chaotisch geworden dat de Franse politie zegt dat ze te uitgeput raken om af te rekenen met de dagelijkse, gewelddadige demonstraties die in het hele land plaatsvinden. Frans President Francois Hollande, die maar 11% publieke steun heeft, probeert om de demonstraties uit te bannen maar het is moeilijk om te bepalen wie zijn “achterban” zal versterken. Met andere woorden, Frankrijk gaat richting een revolutie.

Energie Update - De Cyclus van Vreugde / 28 Juni 2016 / Jenny Schiltz


Energie Update - De Cyclus van Vreugde
28 Juni 2016 / Jenny Schiltz
Met de Zonnewende en de Volle Maan energieën achter ons voelen velen zich volledig uit hun element. Mijn familie en ik zijn onlangs verhuisd en hebben onze eerste week in de nieuwe woning doorgebracht. Hoezeer ik er ook van houd, ben ik ook versleten. Spullen zitten nog steeds in hun dozen, en ik heb er geen idee van waar sommige dingen naartoe gaan, en ik wordt mezelf een klein beetje ongerust zijnde gewaar. Wanneer ik ’s ochtends wakker wordt en mijn ogen open, neemt het me een paar minuten om me aan mijn nieuwe omgeving en de andere energie van de woning en eigendom aan te passen. Hoewel ik opgetogen ben over deze woning, ben ik op het moment een beetje overweldigd. Toen drong het tot me door, dat het is hoe zo velen van ons zich ook energetisch voelen.
Je weet intuïtief dat de dingen veranderd zijn, zelfs als het buitenwaarts niet toeschijnt zo te zijn. Je mag gewaarworden dat sommige van je dingen niet passen in je nieuwe ruimte en dat je het los moet laten. Het is de weerstand om los te laten dat zoveel lijden bij ons veroorzaakt. Het is verwant aan de doos met spullen, waarvan ik niet weet waar het zal passen en waar ik mijn teen tegenaan blijf stoten. Het is tijd om gewoon los te laten. Geef jezelf de toestemming om te veranderen en te groeien zonder oordeel. Het is oké om niet te weten wie je bent en waar je op af stevent. Onderzoek jezelf zonder labels op de ervaring te plaatsen.

Notities – deel 5 – van de Ascentie conferentie in Glarus, Zwitserland op 16-17 april 2016 / 29 Juni 2016


Notities – deel 5 – van de Ascentie conferentie in Glarus, Zwitserland op 16-17 april 2016
29 Juni 2016

Disclaimer:
De volgende conferentie notities zijn een interpretatie van de persoon die deze opschreef. Veel details zijn achterwege gelaten en wat van de oorspronkelijke bedoeling is verdwenen. Het zijn NIET de exacte woorden van Cobra en Isis. (NB: Om verwarring te minimaliseren: wanneer aan de godin wordt gerefereerd zullen allemaal hoofdletters worden gebruikt – ISIS. Wanneer je “Isis” ziet in de tekst vertegenwoordigt dat de persoon die deze codenaam gebruikt om online anonimiteit te behouden.)

Transcript door Antares van Transinformation tijdens de conferentie, vertaling door Kleines Sandkorn, bewerkt door Nova Biscotti en door Cobra
Isis op zondag 17 april

Isis leidde ons door de volgende onderwerpen. Ik heb geprobeerd zoveel van haar woorden en formuleringen op te schrijven als ik kon om de energie van de ervaring zoveel mogelijk naar jullie te brengen. Inderdaad, ik hoop dat deze fantastische energie die wij allen hebben ervaren jullie zal bereiken. Het energiewerk gedurende de conferenties houdt een belangrijke rol in voor het hele proces van onze transformatie. Meditatie en mantra’s in zo’n grote groep stralen een diepe krachtige energie. Ik heb ze niet allemaal in mijn tekst genoemd.

Antares

Kryon: Vraag en Antwoord 701: De Betekenis van het Leven. 2. / 30 juni 2016 / Lee Carroll


701: De Betekenis van het Leven. 2.
30 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb gelezen dat als wij het voor elkaar krijgen om op een hoger niveau te vibreren, dit miljoenen wezens in de hele kosmos zal beïnvloeden en hetzelfde geldt voor onze tegenhangers op Aarde en voor Moeder Aarde zelf.

Komt dit door het feit dat wij een deel van God of Spirit zijn?

Wij zijn ook een deel van alle anderen in de kosmos en op de Aarde zelf. Ik begrijp dat onze energie is verbonden maar dat wij ook allemaal deel van elkaar uitmaken?
 
ANTWOORD:
 Het gaat niet over het feit dat jij deel uitmaakt van de familie. Het gaat over vrije, onbevooroordeelde keuze van degenen die niet weten dat zij een deel van God zijn. Ja, jullie zijn allemaal onderling verbonden en daar zijn er meer bij betrokken dan er zandkorrels op de planeet zijn. Deze zandkorrels vormen een “strand” dat Een is…. Een strand dat als Een wordt gezien.