Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 juni 2016

Ashtar On The Road: Aartsengel Michael: Zie de Waarheid over Wie Jullie Werkelijk Zijn! /14 juni 2016 /Susan Leland


Aartsengel Michael:
Zie de Waarheid over Wie Jullie Werkelijk Zijn!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
14 juni 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Aartsengel Michaël en ik heb zojuist bewijs gehoord!* In dit gezelschap noemen wij The Age of Aquarius de Gouden Eeuw, maar zij zijn natuurlijk een en dezelfde. De waarheid is dat die is aangebroken. Het is begonnen! Het is gekend in jullie zonnestelsel, jullie Melkwegstelsel en ja, zelfs in het Universum en op alle Hogere Niveaus van dimensionaliteit.

Wat jullie in deze bijeenkomst hebben gehoord – en ook van de boodschappers** die voor jullie stonden in deze bijeenkomst – en wat jullie later zullen horen, is BEVESTIGING VAN DEZE WAARHEID! Dit is de bestemming van de Planeet Aarde omdat dit haar lotsbestemming is. Het is tijd dat deze bestemming vervuld gaat worden en dit is Waarheid! Jullie weten dit allemaal! Jullie weten waar de planeet Aarde naar toe gaat. Jullie weten allemaal van de Gouden Eeuw en alle wonderbaarlijke, wonderbaarlijke wonderen waarvoor ieder van jullie hier aanwezig is om die tot stand te brengen en die ook te leven.

Ik zal hier nu niet verder op ingaan in deze wonderlijke tijd die ik samen met jullie heb. In plaats daarvan kies ik ervoor om jullie mee te nemen naar jullie binnenkant, om het te hebben over Innerlijke Waarheid. Ik zie alles in jullie, in jullie prachtige Harten! Ik groet jullie die net zo Goddelijk zijn als Ik, en ook dit hele gezelschap, als in de Gebieden waar alleen Licht en Liefde zijn en alles wat door Liefde wordt geschapen of uitgedrukt.

Kryon: Vraag en Antwoord 698: De Cirkel van Realiteit. / 25 juni 2016 / Lee Carroll


698: De Cirkel van Realiteit.
25 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik kom uit Nederland en begreep enkele van Lee’s boodschappen niet helemaal. Als alles in feite in het NU is – het verleden, het heden, en de toekomst – is het in een andere dimensie (als dit het juiste woord is) dan misschien wel mogelijk om het verleden te veranderen? Misschien niet alleen voor onszelf (in deze tijd van leven) maar bijvoorbeeld voor de Aarde?

ANTWOORD: Lieverd, jij stelt de “vraag der vragen.” Het korte antwoord is JA….. zowel voor jezelf als voor de Aarde. Al meer dan een jaar hebben wij deze niet-lineaire, inter-dimensionale informatie gebracht. Het is voor jullie niet mogelijk om dit volledig te begrijpen omdat jullie denken dat jullie begrijpen hoe tijd en realiteit werkelijk werken.

Jullie denken dat het verleden het verleden is en dat de toekomst onbekend is. Jullie begrijpen niet dat zij allemaal samen zijn als Een, en variabel zijn…… allemaal.


Een boodschap van de Engelen: Een Schreeuw om Liefde / Ann Albers /25 juni 2016

Een boodschap van de Engelen
Een Schreeuw om Liefde
Ann Albers /25 juni 2016

Wanneer je pijn en geweld ziet in de wereld, is het maar al te gemakkelijk en heel menselijk om te vervallen in angst, woede of wanhoop. Echter, elke keer dat jullie getuige zijn van "slecht nieuws" wordt jullie de gelegenheid van liefde gegeven. Jullie krijgen een kans om de lichtwerker die je werkelijk bent.

In plaats van degenen te haten diegenen die zich inlaten met haat vervulde gedragingen, neem een moment, en realiseer je dat het juist deze zielen zijn die zo gewond zijn, zo verdwaald in de illusies van afscheiding, zo vervuld van angst en zelfhaat, dat ze schreeuwen om liefde.

De Goddelijke Moeder: Liefde, Liefde, Liefde Is Onze Universele Hartklop / 24 Juni 2016 / Rita Pulmans

De Goddelijke Moeder:
Liefde, Liefde, Liefde Is Onze Universele Hartklop
24 Juni 2016 / Rita Pulmans

Rita: Ik kreeg van iemand de volgende goede raad.
"Het is goed voor ons lichaam, voor onze cellen, om je voor te stellen, dat je cellen bloemetjes zijn (naar keuze), dat de kelkjes zich openzetten voor het Gouden Licht, om dit op te vangen als weldaad voor je lichaam".

Ik wenste dit graag te delen met jullie. Je kan je cellen die je voor jou ziet als bloemetjes, als volgt toespreken:

"Lieve lieve bloempjes zet uw gouden hartjes open. Neem het Gouden Licht van Vader/Moeder God in mij op in/via uw kelkjes van Liefde en vul al mijn cellen met het Gouden Licht van de Universele Stralende, de Grote Centrale Zon.

Moeder God, laat uw Gouden Nectar mij invloeien en dat al, maar dan ook al mijn cellen gevuld mogen worden met uw gouden levens elixer.”

Mike Quinsey: Channeling van zijn Hogere Zelf /24 juni 2016

Mike Quinsey:
Channeling van zijn Hogere Zelf
24 juni 2016

Jullie potentieel is zo groot dat met het juiste geloof/instelling, jullie alles kunnen dat jullie willen en terwijl jullie trillingen hoger worden geldt eveneens dat jullie potentieel groter wordt. Positief denken is voor jullie al gebleken te werken en misschien is een typisch voorbeeld hiervan zelf-genezing. Opnieuw is het een kwestie van geloven-in-jezelf evenals een positieve benadering van dat wat je wenst te bereiken. Te zijner tijd zullen jullie zo succesvol worden in het zelf-genezen dat het inzetten van je vermogens een tweede natuur zal worden. Uiteraard zal dit in groepsverband exponentieel toenemen, maar zelfs dan zal dit alleen gebeuren zolang de ziel vrij is van karmische kwesties die ervoor zouden kunnen zorgen dat dit wordt geblokkeerd.

Dagtekst van Zaterdag 25 Juni 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zaterdag 25 Juni 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov
De zonsopgang - leren al je energieën te concentreren om vervolgens in de ruimte te stralen

"Leer je gedachten, je verlangens, en zelfs alle neigingen van je lagere natuur in te zetten om een subliem ideaal te verwezenlijken. Bij dit werk van eenmaking en harmonisatie kan de zon je ook helpen het te realiseren. Als je ‘s ochtends naar de zonsopgang kijkt, denk dan dat je bewustzijn nader komt bij je eigen zon, je geest, je hoger Zelf, om met haar te versmelten. Als je erin zult slagen alle tegengestelde krachten die je heen en weer trekken, tot rust te brengen en te verenigen om ze in één lichtende, goddelijke richting te sturen, zul je zo’n machtige lichtbron worden dat je in staat zult zijn naar alle kanten te stralen, net zoals de zon.

Een mens die erin geslaagd is zijn eigen problemen op te lossen is vrij en kan aan de anderen beginnen te denken. Dankzij de vrijheid die hij verworven heeft, breidt hij de reikwijdte van zijn bewustzijn uit tot heel de mensheid, en zoals de zon zendt hij de overvloed van licht en liefde, waarvan hij overloopt… Maar voordat je kunt stralen, moet je eerst leren alle krachten van je wezen te bundelen om ze in één enkele richting te sturen."


Een Schrijven van de Schepper / 24 juni 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
24 juni 2016 / door  Jennifer Farley,
” Het Enige Ding

love-universesm

Liefde is de sterkste kracht in jullie bestaan op Aarde.
Het maakt niet uit of jullie kleine stapjes of kwantumsprongen nemen .....
het enige dat telt is dat jullie liefhebben.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Kryon: Vraag en Antwoord 697: De nieuwe oorlog. / 25 juni 2016 / Lee Carroll


697: De nieuwe oorlog.
24 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, hoe kan een lichtwerker met de toenemende vijandelijkheden tussen de Islamitische Jihad en de Westerse Machten die op het wereldtoneel worden uitgevochten, reageren op familie, vrienden en medewerkers die op de patriottische golf mee willen surfen en daardoor nog meer oorlog zullen scheppen?

ANTWOORD: Dit is de test, nietwaar? Wij hebben jullie vaak verteld dat dit de veldslag is tussen het oude en het nieuwe bewustzijn. Het gebeurt binnen het oude bewustzijn van de terrorist en het oude bewustzijn van degenen die er in de westerse wereld thuis naar kijken. Het is een wereldwijd conflict, maar het gaat ook over ieder persoonlijk….. niet over groepen personen.

Vind jij het niet vreemd dat jullie in oorlog kunnen zijn met iets dat geen grenzen of vastgestelde structuur heeft? Dit komt omdat het een oorlog is die gewonnen of verloren zal worden door de individuele keuze van ieder mens op zich.


Heavenletter 5692 Bevriend Onze Wereld / 25 Juni 2016

Bevriend Onze Wereld
Brief uit de Hemel
25 Juni  2016


God zei:

Zacht. Wees zacht voor de wereld. Omgeef de wereld met zachtheid. Wees tedere liefde voor de wereld. Geef vergiffenis voor de gebeurtenis en je zal geen aanstoot nemen. Geef vergiffenis aan iedereen voor alles. Vergiffenis geven betekent dat je geen aanstoot zal nemen. (Beledigd, geërgerd voelen/raken)

Soms ben je al beledigd voor de belediging of soms ben je al geërgerd voor de ergernis. Als je kan huilen voordat je geslagen bent, dan kan je evengoed van te voren houden van. Jouw keuze.

De hele wereld heeft niet geleerd om vooraf vriend te zijn. Veel van de wereld heeft geleerd op de hoede te zijn, steeds alert om te voorkomen dat er naar je wordt getrapt of op je wordt getrapt, wordt vertrapt of beledigd.

vrijdag 24 juni 2016

Op deze dag van je leven / 24 Juni 2016 / Neal Donald Walsch

24 Juni 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat jouw gedachten jouw werkelijkheid creëren.
Jouw geest is krachtiger dan je denkt.

Maak jij je op dit moment zorgen over iets?
Voel jij je onzeker over iets deze dagen?
God nodigt jou uit om je denken te veranderen.
Wonderen komen zelden voor in het leven van degenen die
 niet overwegen dat ze mogelijk zijn.

Er zou deze minuut een wonder kunnen zijn dat op je wacht.
Alsjeblieft maak er ruimte voor in je denken.

Dank je wel.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 23 juni 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
23 juni 2016 / door  Jennifer Farley,
Gepassioneerd Vriendelijk

maxresdefault

Ieder mens in het gezicht van de planeet is vriendelijk, medelevend en zorgzaam.
 Ja, je kunt worden getriggerd en jullie hebben je momenten dat goedheid
niet in de voorste gelederen van je geest zijn, maar het is er.
Als je ervoor kiest gepassioneerd vriendelijk te zijn,
 zal Het Universum het altijd op vele manieren naar je terug sturen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5691 De Zon Wordt Opgehemeld in Jouw Hart / 24 juni 2016

De Zon Wordt Opgehemeld in Jouw Hart
Brief uit de Hemel
Vrijdag 24 juni 2016


God zei:

De zon maakt de weg voor jou vrij. De zon treedt je hart binnen en licht het op. Nu in jouw ‘mind’ , pak de Zon op in jouw handen en schep de Zon in jouw hart. De zon zal jouw hart vullen en geluk zal van jou zijn.

Er is niets dat je niet kunt doen met de Zon Opgehemeld in Jouw Hart.

Waar denkt je dat de Zon behoort zoniet in jouw hart? Vitamine D is allemaal goed en wel, nog altijd een onmiskenbare brandende zon in jouw hart is de Steunpilaar van een Heldere Gouden Hemelbol van ieder hart uitschijnend naar ieder hart. Dit is Liefde. Dit ben Jij. Dit is waar jouw hart voor bedoeld is – om bakens van licht uit te zenden, Licht Kriskrassend van Hart naar Hart.

Dagtekst van Vrijdag 24 Juni 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 24 Juni 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov
Vreugde en verdriet - een wisselwerking waarop je je moet voorbereiden

"Wanneer je een grote vreugde ervaart, geef je daar dan niet onbeheerst aan over. Integendeel, wees waakzaam en verwacht zelfs dat je weldra enkele ongemakken te verduren zult krijgen vanwege de gebeurtenissen of vanwege je omgeving. Indien je zorgeloos of onachtzaam bent, zul je erdoor verrast worden. 

Dit is een wet: aangezien alles verbonden is, zal wanneer zich een beweging voordoet op een bepaald gebied, automatisch een tegengestelde beweging ontstaan op een ander gebied. Als je dus bijvoorbeeld goed nieuws hoort of je behaalt een succes, wees dan onmiddellijk op je hoede; weet dat er zich reeds een negatieve stroom klaarmaakt om je aan te vallen, en bereid je voor om je te verdedigen. Laat je niet verrassen, anders riskeer je al het goede te verliezen wat dit moment van genade je heeft gebracht. "donderdag 23 juni 2016

COBRA: Situatie Update - Toplet Bommen, Primary Anomaly, Rothschilds Onderhandelen met White Dragons,.................................... / Woensdag 22 juni, 2016 / by Cobra

COBRA  
Situatie Update - Toplet Bommen, Primary Anomaly, Rothschilds Onderhandelen met White Dragons, Obama Disclosure, NASA Werving voor Mars, en nog veel meer.
Woensdag 22 juni, 2016 / by Cobra

De verwijdering van de Chimera groep blijft doorgaan. Het verwijderen van de resterende plasma toplet bommen bleek moeilijker te zijn dan verwacht, omdat ze zijn beveiligd met kwantum potentiële kamers in het hele Zonnestelsel. Kwantum potentiële kamers worden gerichte scalaire torsievelden die een aanwas vortex creëren voor zo veel primaire plasma anomalie als mogelijk om te worden verzameld rond de resterende toplet bommen. Deze kamers zijn een meer geavanceerde versie van de kwantum potentiële wapens die al bekend zijn voor tientallen jaren:Plasma primaire anomalie hebben betrekking op alle mogelijke combinaties van negativiteit als het logische tegendeel van het Absolute, en slechts een klein percentage van deze combinaties wordt gemanifesteerd op het fysieke vlak, omdat de Lichtkrachten hen meestal neutraliseren voordat ze kunnen materialiseren van het kwantum schuim. De Lichtkrachten maken gebruik van geavanceerde technologie van Licht pilaren (ATVOR) om de niet-lineaire primaire plasma anomalie op te lossen met behulp van de wiskundige principes van iteratie:

Notities – deel 4 – van de Ascentie conferentie in Glarus, Zwitserland op 16-17 april 2016 / 23 Juni 2016


Notities – deel 4 – van de Ascentie conferentie in Glarus, Zwitserland op 16-17 april 2016
23 Juni 2016

Disclaimer:
De volgende conferentie notities zijn een interpretatie van de persoon die deze opschreef. Veel details zijn achterwege gelaten en wat van de oorspronkelijke bedoeling is verdwenen. Het zijn NIET de exacte woorden van Cobra en Isis. 

Transcript door Antares van Transinformation tijdens de conferentie, vertaling door Annadora Claire, bewerkt door Nova Biscotti en door Cobra
Cobra op zondag 17 april

DE LAATSTE FASE

Wij gaan nu een kritiek moment in, het moment van de finale beslissing. De meest belangrijke beslissingen voor het lot van de mensheid zijn genomen met een grote geaccelereerde snelheid, vooral sinds medio maart. Cobra zegt dat hij niet weet hoe lang deze laatste periode van beslissing zal duren, zowel met betrekking tot onze persoonlijke levens als op het politieke niveau, en de algehele situatie van het zonnestelsel. Het wordt allemaal zichtbaar, overal. Met andere woorden, onze persoonlijke levens spiegelen de wereldsituatie. Alles wat nu in onze persoonlijke levens gebeurt bepaalt wat zich ontwikkelt in het grotere tijdframe, en reflecteert de wereldsituatie. Niets gebeurt “zomaar”. Alles reflecteert massief op iedereen en alles. Zelfs de kleinste overwinning op de planeet brengt een krachtige resonantie in de galaxy met zich mee, zelfs ook al zijn wij vanuit het gezichtspunt van de GCS (Galactische Centrale Zon) maar een klein punt van geblokkeerde energie. Wat er hier ook gebeurt op dit moment heeft een enorme invloed op het grootste deel van de galactische rassen en heeft effect op het lot van alle wezens. De opgestegen wezens kunnen niet verder totdat de situatie op Aarde is opgelost. Boeddha heeft gestemd om hier te blijven totdat de Aarde is vrijgemaakt.

Kryon:Vraag en Antwoord 696: Het Grote Plaatje. / 23 juni 2016 / Lee Carroll


696: Het Grote Plaatje.
23 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, mijn hart is op een grootse manier veranderd door jouw channelings en boeken. Ik heb nooit veel op gehad met georganiseerde religies hoewel ik altijd in God heb geloofd. Ik was geregeld verward door wat mij over God is geleerd, maar ik geloofde altijd in Goddelijke Schepper. 

Ik heb gelezen dat wat wij hier op deze planeet doen het energiepunt vaststelt van een Universum dat wordt geschapen. Dit roept de volgende vragen op: omdat wij eeuwig zijn, hebben wij dit dan ook in andere Universums gedaan? Zullen wij het weer doen? Zal dit altijd ons doel zijn? Zijn er anderen, ergens, die andere taken hebben? En wat is het doel van dit alles? Waarom doen wij dit eigenlijk? Waarom “zijn” wij niet gewoon wat wij natuurlijk zijn en dat in alle eeuwigheid?

ANTWOORD:
Oh jeetje . . . de wijsheid en de intuïtie van de mens begint door de sluier heen te breken! Ja, jullie hebben dit eerder gedaan. Ja, jullie zullen het weer gaan doen. Er zijn velen van jullie die nog achter de coulissen staan en blijven komen terwijl jullie wereldbevolking toeneemt tot een kritiek niveau….. en zij hebben het allemaal al eerder gedaan.WOW!! Wat een Stijging van de Liefdesenergie!! / 23 Juni 2016

WOW!! Wat een Stijging van de Liefdesenergie!!
23 Juni 2016
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.
 

Benjamin Fulford: Als eerste, hoogste bevelhebber van de VS richt Generaal Josph Dunford zich tot de VN als hoofd van Republiek / 20 juni 2016

Benjamin Fulford:
Als eerste, hoogste bevelhebber van de VS richt Generaal Josph Dunford zich tot de VN als hoofd van Republiek
20 juni 2016

Op 17 juni richtte VS opperbevelhebber Generaal Joseph Dunford zich in een onverwachte actie tot de Verenigde Naties vredesconferentie om de overgang van het VS leger naar een wereldwijde macht voor vrede te bespreken. VS strijdkrachten zullen nu corrupte en slecht getrainde VN troepen voor vredeshandhaving vervangen die vele schandalen hebben veroorzaakt inclusief verkrachting, diefstal, enz. De volledige tekst van deze toespraak kan hier gezien worden:

Opmerkingen door Ambassadeur Samantha Power en Generaal Joseph F….  usun.state.gov

Opmerkingen door Ambassadeur Samantha Power en Generaal Joseph F. Dunford bij de VN ontmoeting over Vredeshandhaving.

Pentagon ambtenaren zeggen dat ter aanvulling van wat Dunford vertelde dat de VN, dit betekent ook het leger van de VS, hun energie nu zullen focussen op “Israel, drug kartels en China in de Zuid Chinese Zee.” Ze zullen ook vechten voor de bescherming van ecosystemen en tegen stropers van bedreigde diersoorten, zeggen andere ambtenaren bij het Pentagon.

De Rothschild familie, geheime regeerders van Israel, vertelden op hun beurt de White Dragon Society: “We willen onze manier van doen verbeteren.” Ze beloven om een overeenkomst te bereiken over het opzetten en financieren van een nieuw bureau voor toekomstplanning tijdens ontmoetingen die in juli zullen plaatsvinden, volgens WDS bronnen.

Saul: Enorme Veranderingen zijn Essentieel en Aanstaande / Geplaatst 23 juni 2016 / door John Smallman


Saul:
Enorme Veranderingen zijn Essentieel en Aanstaande
Geplaatst 23 juni 2016 / door John Smallman

De voortdurende stijging van de mensheid in frequentie of spirituele ontwikkeling is echt heerlijk om te zien. Grote vooruitgang wordt voortdurend gemaakt als meer en meer van jullie inzichten, momenten van spiritueel bewustzijn en erkenning ervaren dat harmonieuze liefdevolle aanvaarding van elkaar leidt tot onverwachte resultaten.

Gods goddelijk plan ontvouwt zich op de meest wonderbaarlijke wijze in heel Zijn schepping, en de resultaten van de continue oneindige uitstorting van Zijn onvoorwaardelijke liefde naar jullie prachtige planeet zijn heel verbazingwekkend om te aanschouwen.

De vloedgolf van spirituele energie van gebed en meditatie dat zo velen van jullie aan het doen zijn, creëert een symfonie van genade en genezing die van invloed is op elk aspect van het planetaire leven en brengt in het bewustzijn van meer en meer van jullie een zeer waarneembaar gevoel van uw goddelijk erfgoed. Het is een ontwakend besef dat " God natuurlijk bestaat en dat Hij  oneindig liefdevol en zorgzaam" is , en mensen vragen zich af wat de oorzaak is dat deze wetendheid in hun werkelijkheid sijpelt en hen verleid om er aandacht aan te besteden. Ze vinden het steeds moeilijker te negeren.

Sanur / Juni 2016/ ArjunA

Sanur

Juni 2016/ ArjunA


Asociaal.

Aan het strand van Sanur op het goden eiland Bali, kwam ik tot de beschamende conclusie dat ik een asociaal mens ben geworden. Je zult me nooit vinden op Facebook, Linkedin, Instagram, Skype, Tumblr, Badoo, Twitter, Pinterest, Twoo, Tagged, Snapchat of Flickr…
Om mij heen zag ik mensen genieten van alles wat Bali te bieden heeft, maar niet van elkaar. Hoewel ze de parasol en de zonnebrand olie deelden, waren ze alleen in hun mobieltjes geïnteresseerd. Soms, dat moet ik toegeven, soms lieten ze elkaar even iets zien wat op het scherm blijkbaar een gezamenlijke interesse bevatte.

Hoe is het zover gekomen dat de mensen niet meer van hart tot hart communiceren terwijl ze elkaar in de ogen kijken? Voor mij zijn de sociale media bedacht om de individualisering dusdanig op te schroeven, dat eenheid of harmonie uit de samenleving moet verdwijnen. Het lager ego bewustzijn prevaleert boven het collectieve bewustzijn. Het IK van de mensheid is ver afgedwaald van de IK uit de Tzolkin, de Mayakalender.

Boodschappen van de Engelen Laat God ademen ... / Ann Albers / Zaterdag 18 juni, 2016

Boodschappen van de Engelen
Laat God ademen ...
Ann Albers / Zaterdag 18 juni, 2016

Mijn beste vrienden, we houden zo zeer van u.

Alles van de natuur begrijpt de balans tussen geven en ontvangen. Het hart pompt in en uit. Je ademt in en uit. De golven rollen op en slaan terug op de kust. De bomen krijgen zon, water en bodem en geven dan hun vruchten af. Het hele universum is ontworpen om de adem van God toe te staan, en de liefde van de Goddelijke om er vrijelijk doorheen te stromen in eindeloze cycli van geven en ontvangen.

De mensheid worstelt met balans omdat het de menselijke natuur is om over dingen na te denken, eerder dan jezelf toestaan om gewoon te handelen op een begeleide en natuurlijke manier. Als jullie in staat waren om naar jullie harten te luisteren, zouden jullie geven wanneer jullie geleid werden, en ontvangen wanneer het resoneert. Geen van beide zou meer dan een ander worden gewaardeerd omdat beide zouden worden gezien als gewoon een dans en beweging van liefde.

Op deze dag van je leven / 23 Juni 2016 / Neal Donald Walsch

23 Juni 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
 
... dat je kunt veranderen wat je ziet.
Je hoeft er niet door te worden gevangen.

Niets hoeft te blijven op de manier waarop het is,
en niets is op de manier waarop het voor altijd zal zijn,
 tenzij en totdat jij het zegt.

Je bent echt de baas over je dag-tot-dag ervaring. Werkelijk.

Je weet precies waarom je dit bericht ontving vandaag.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl
  

Gedicht: Liefde

Liefde

Het woordje liefde
Dat hoor je haast elke dag
Het wordt zo vaak besproken
Als een traan en als een lach
Maar liefde van de mensen
Die gaat van hart tot hart
Je komt die overal tegen
Bij blank of bruin of zwart

En mocht de tijd eens komen
Voor ieder in dit tranendal
Dat wij elkaar beminnen
En er vrede komen zal
Dan is er ook nog vriendschap
Die komt in ieder oord
Om rustig door te leven
Tot in het veiligst voort