Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 juni 2016

Ashtar On The Road: Ashtar: Jullie zijn Nu Hier, Waar je het meest nodig bent!” / 14 juni 2016 / Susan Leland


Ashtar:
Jullie zijn hier Nu waar jullie het meest nodig zijn!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
14 juni 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde familie! Wij zijn verheugd om hier bij jullie te zijn! Er breekt prachtig nieuws door in alle richtingen. Geniet ervan, laat het je goed smaken en geef het door. Ik zie dat soms een duidelijk feit aan de aandacht ontsnapt, op zijn minst voor de twee boodschappers hier.* Natuurlijk zeg ik dat wij allemaal Groep3 zijn, inclusief deze vier.** Maar laat ik zeggen dat jullie allen zijn uitgenodigd om boodschappers van Groep 3 te worden door te verspreiden wat jullie tijdens de presentaties van deze vier horen.

Jullie doen er toch al op vele manieren aan mee, als mede-Wezens van Licht, oftewel Lichtwerkers. Als jullie je aangetrokken voelen tot Ashtar on the Road zitten jullie ook in het Ashtar Commando. Of zijn jullie misschien een engel of een lid van een ander Hoger Dimensionaal koninkrijk. Jullie hebben allemaal sterrenzaadgenetica in je. Er is er niet een van jullie die dit niet heeft! Zo zien jullie dat het alleen maar natuurlijk is dat jullie meedoen aan de Missie. In feite is er niets dat natuurlijker is dan dit!

Corey Goode update Via Michael Salla Deel 1 | Secret Space Programs Gevechten boven Antarctica Tijdens de Global Elite Exodus /16 juni 2016

Corey Goode update Via Michael Salla Deel 1 |
Secret Space Programs Gevechten boven Antarctica Tijdens de Global Elite Exodus
16 juni 2016


Op 15 juni, ontving ik een informele "briefing" van geheime ruimtevaartprogramma klokkenluider, Corey Goode, over de recente gebeurtenissen die een luchtgevecht omvatten boven Antarctica waarbij verschillende syndicaat groepen (Cabal / Illuminatie), die in de afgelopen zes maanden daar naartoe zijn gevlucht, en ook de huidige stand van de onderhandelingen waarbij verschillende buitenaardse en "Binnen Aarde" beschavingen betrokken zijn, over het "open contact" met de mensheid.

Wat volgt zal fantastisch voorkomen voor degene die nieuw zijn betreffende de openbaringen van Goode, die hij de afgelopen 18 maanden heeft vrijgegeven. Een gedetailleerde bron pagina is aangemaakt die de meeste van Goode's interviews, reportages, video's vermeld, samen met artikelen over hem.

Live Kryon Channeling 169: Vijf concepten voor de nieuwe mens. 1 / 5 februari 2016 /Lee Carroll Geplaatst: 18 juni 2016

Live Kryon Channeling 169:
Vijf concepten voor de nieuwe mens. 1
Deze live channeling werd gehouden in Red Deer,Canada.
5 februari 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 18 juni 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Red Deer, Canada Florida.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Nogmaals vertellen wij jullie dat de naam Magnetische Dienst een metafoor is want het magnetisch raster van de planeet bevat wat wij het menselijk bewustzijn noemen. Wij hebben jullie eerder verteld dat jullie zonder dit raster niet hier op deze planeet zouden kunnen leven. Ook hebben wij jullie verteld dat de magnetische attributen van de Aarde moesten veranderen vanwege de komende verhoging van het bewustzijn. Dat is de dienst waar ik oorspronkelijk voor kwam en dit werd bereikt door mijn rastergroep, ik ben alleen maar een boodschapper.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Vrijdag 17 juni 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 17 juni 2016 


Jullie zijn allemaal veel betere genezers dan jullie denken.


Elke verbeelding die liefdevol en goed voelt voor jou kan nuttig zijn voor elke genezing die je wilt creëren voor jezelf. Velen van jullie willen oude wonden en gewoonten loslaten naar anderen. Stel je voor dat zij gewoon je lichaam verlaten, met vreugde en gemak, naar de hemel om te worden getransmuteerd. Je kon hen zien weg drijven als ballonnen, gedragen door engelen, of wegvliegen met de hulp van duiven. Kies wat licht en goed voor je aanvoelt! Weet dat er genezing is voor allen die betrokken zijn, telkens wanneer je deze techniek gebruikt.

Hetzelfde geldt voor het terug roepen van eventuele gewonde aspecten van het zelf (zielsfragmenten). Stel je voor dat ze worden terug bezorgt aan jou, glanzend en nieuw, door duiven, of engelen, of welke andere verbeelding die goddelijk perfect voor je voelt. Voel hoe deze aspecten zich vestigen in je energieveld, en hoe zij je verschuiven naar een plaats van heelheid en vrede.

Een Schrijven van de Schepper / 17 juni 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
17 juni 2016 / door  Jennifer Farley,
” Compassie”

compassion

Compassie is niet gemeten in de diepte van de emotie die je voelt,
het is in de diepte van de emotie die je anderen laat ervaren.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Is dit alles? / 17 juni 2016 / Lilian Ferru


Is dit alles?
17 juni 2016 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

Onlangs was ik op Pinkpop en wat heb ik met Paul genoten. Jarenlang was het vaste prik, toen een tijdje niet, en nu zijn we weer geweest. We zijn omringd door liefde, een relaxed sfeertje, en genieten van de bands en biertjes. Met Lionel Richie word ik teruggeslingerd naar mijn uitgaansperiode, toen ik mezelf heel cool vond en niets liever deed dan dansen. Lianne la Havas is een nieuwe ontdekking. Ik ben onder de indruk van haar stem. Skunk Anansie is festivalheimwee, maar het hardst zing ik met ‘Doe Maar’, mee. Dat is pure nostalgie. Nederpop is mijn niet mijn sound, maar van deze band ken ik een paar teksten. ‘Is dit alles!, schreeuw ik met de meute mee en ondertussen zet het me aan het denken.


Dagtekst van Zaterdag 18 Juni 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zaterdag 18 Juni 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov
Het doopsel - heel zijn leven werken om de effecten ervan te versterken

"De Kerk leert dat het doopsel een zuivering door het water is, die bedoeld is om de mens te zuiveren van de erfzonde en hem op te nemen in de gemeenschap van de christenen. En uiteraard is er niets tegen het sacrament van het doopsel in te brengen, op voorwaarde dat je er echt de zin van begrijpt. Een kind of een volwassene dopen, maakt van hem een christen, dat spreekt voor zich. Maar wie het christelijk doopsel niet heeft ontvangen, is nochtans geen verloren ziel die in het duister dwaalt. En wie het doopsel wel heeft ontvangen, moet niet denken dat dit voldoende is om zijn heil te bewerkstelligen: het is aan hem om er nadien heel zijn leven aan te werken om de effecten van het doopsel te bewaren en te versterken.

Een kind word gedoopt, men wast de erfzonde weg – laten we dat aannemen – en dat is goed, maar het moet zich zijn hele verdere leven inspannen om dat, wat de priester in hem heeft gelegd op het moment van het doopsel, te behouden en te verrijken. Als het kind, eenmaal volwassen, er niet iedere dag bewust, met heel zijn hart en heel zijn ziel, aan werkt om zich te zuiveren, zal het doopsel voor hem niet veel zin meer hebben. Hijzelf is het die elke dag een bijdrage moet leveren aan zijn heil."vrijdag 17 juni 2016

De Raad Wanneer Ga Je Vergeven? / 16 Juni 2016 / Ron Head

De Raad
Wanneer Ga Je Vergeven?
16 Juni 2016 / Ron Head
Wanneer je kijkt naar diegenen om je heen, wat zie je? Zie je oplichters, leugenaars, zondaren, zelfs terroristen? Of zie je creaties van het Goddelijke die volmaakt zijn in hun ware zelven? Verwar je handelingen, gedachten en woorden met de wezens zelf? Besef je dat door dat aldus te doen, als je het doet, je denkt dat zij onvergeeflijk zijn, en door het verlengde ervan, jij aldus ook? Je kunt een ander niet afgescheiden van de Schepper houden en nog steeds zelf naar Eenheid stijgen.
Ja, zeg je, maar  hoe kan ik dit of dat vergeven? Het is vreselijk. Wel, vele handelingen, woorden en gedachten zijn vreselijk. En wij suggereren niet dat alles toegestaan moet worden. Maar zij allemaal zijn NIET de personen wie je aan het veroordelen bent. Zie je dat? Velen zijn zij die hun weg kwijtraken. Velen zijn zij die vergeten wie zij zijn. Velen zijn zij die, met te proberen hun best te doen, in feite veel meer schade dan goed doen. Maar wij vertellen jullie dat het hun zielen niet bezoedelt. Aan jullie werd gedurende een zeer lange tijd verteld dat jullie afgescheiden zijn, dat jullie zondaars zijn, dat jullie - in feite, waarschijnlijk - naar een plaats zullen gaan genoemd de hel. Wel, ter antwoord zullen wij zeggen, dat gaan jullie niet, dat zijn jullie nooit gegaan, en zullen dat nooit gaan. De enige hel die bestaat is degene gecreëerd door jullie misvatting van wie jullie zijn.

Mike Quinsey - Channeling van zijn Hogere Zelf /17 juni 2016

Mike Quinsey
 Channeling van zijn Hogere Zelf
 17 juni 2016

De Aarde gonst van geheime activiteiten, maar slechts weinig daarvan komt jullie ter ore omdat het Duister nog steeds de Pers beheerst ondanks het feit dat haar macht snel afneemt. De gewenste veranderingen voltrekken zich echter nog steeds en de volgende belangrijke verandering zal zijn wanneer de nieuwe Republiek van de Verenigde Staten officieel kan worden afgekondigd. Een nieuwe President is reeds aangewezen wat, tezamen met de dramatische veranderingen, de macht terug zal geven aan het volk. Het is een lange, moeilijke weg geweest voor hen die erbij betrokken zijn, maar het is de moeite dubbel en dwars waard geweest. Het zal een bevrijding betekenen van degenen die jullie allemaal in slavernij hebben gehouden. De “stille oorlog” over wie de macht over de Aarde en haar bewoners heeft, komt heel binnenkort tot een einde en jullie zullen opgelucht zijn te weten dat de dreiging die boven jullie hoofden hing verwijderd is. Om gevangenen op jullie eigen planeet te zijn zou al erg genoeg zijn geweest, maar er werden ook plannen gemaakt om de populatie drastisch te reduceren. Sommigen van jullie hebben ontdekt wie hier verantwoordelijk voor zijn en dit zal te zijner tijd aan iedereen worden onthuld, zodat jullie begrijpen wat er voor jullie in het verschiet lag.

Ole Dammegard over Orlando en acteurs ontmaskerd 17 Juni 2016 / Irma Schiffers


Ole Dammegard over Orlando en acteurs ontmaskerd
17 Juni 2016 / Irma Schiffers

falseflagtiletds_500x330
Maar weer eens een grote, diepe zucht! Beschietingen in een homoclub in Orlando. Het gebeurde ‘toevallig’ op de laatste dag van de Bilderberg-meeting waar meer dan ooit de pers op ruwe wijze werd geweerd, bedreigd en gemolesteerd door een overmacht aan Duitse Polizei. En terwijl ik dat allemaal aan het volgen was, stonden de nieuwsuitzendingen bol van een nieuwe valse vlag-operatie (zie verder de bewijzen ervan in de video’s hieronder, inmiddels Nederlands ondertiteld), in mijn optiek om de aandacht van de Bilderberg-conferentie af te leiden. En ik ben niet de enige met die conclusie. Ik kreeg van Ole Dammegård dit interview toegestuurd en ik ben het direct gaan vertalen en ondertitelen. Hij laat zijn licht schijnen over deze aanslag en heeft het daarnaast ook over andere actuele zaken, zoals o.a. over Zweden, waar hij de afgelopen weken na onze ontmoeting in Nederland bij de Open Mind conferentie heeft vertoefd.

De andere video is van Dahboo7, die de betrokkenen, getuige en de schutter, is gaan natrekken. Acteurs en regisseurs, ook helaas dit keer weer. Alles om ons in angst te houden, onze vrijheden geheel af te nemen en ons totaal te onderwerpen aan de NWO-agenda die in rap tempo wordt uitgerold. De paniek zit er goed in bij de elite-maffia nu het volk zich gaat roeren, wakker wordt en aanstuurt op een Brexit, ongetwijfeld gevolgd door een Mexit (lees: multi-exit) en een afbrokkelend Europees regime. En het wordt tijd dat de ogen open gaan en dat we een menselijke en gezonde wereld gaan creëren met uitsluiting van de sociopaten, ergo: de elite en de gevaarlijke propaganda-journalisten van de diverse nieuwsmedia.


Tekenen van Massa Ontwaken: 2016 is het Jaar dat Amerikanen gestopt zijn het establishment te vertrouwen, Vooral de Media. / Donderdag 16 juni, 2016

Tekenen van Massa Ontwaken: 2016 is het Jaar dat Amerikanen gestopt zijn het establishment te vertrouwen, Vooral de Media.
Donderdag 16 juni, 2016


(Stilte in de Storm-editor) Ik zou zeggen: dit is goed nieuws voor onze verschuivende  tijden.

Het enige dat het controlesysteem gaande houdt is vertrouwen. Dus als het vertrouwen verloren is, over schijnbaar alle niveaus, dan suggereert dat, dat de meeste mensen  bijna klaar zijn om de hele waarheid te ontvangen.

Maar in een poging om deze massa ontwakingsproces te vergemakkelijken, houd in het achterhoofd dat het ontvangen van de waarheid het leven zal veranderen.

De waarheid verbrijzelt onze meest dierbare overtuigingen en illusies als een vanzelfsprekendheid. En dit is waarom maatschappelijk onaanvaardbare waarheden, die bekend staat als taboes, de neiging hebben om van de hand te worden gewezen.

Op deze dag van je leven / 17 Juni 2016 / Neal Donald Walsch

17 Juni 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat geld net zo heilig is als meditatie, net zo heilig als het gebed.
Het is een prachtig deel van God.

Als je het idee vasthoud dat geld de wortel is van alle kwaad,
kun je het onbewust van je weghouden.
Je bent uitgenodigd om die gedachte nu te laten vallen.

Al het geld dat je nodig hebt komt nu naar je toe.
Geloof je dat? Je moet, weet je ...

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken,
om exact te begrijpen waarom je dit bericht vandaag ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Mind-Blowing: Informatie over de Feitelijke Energieën op de Planeet / June 16, 2016 by Suzanne Maresca

Mind-Blowing: Informatie over de Feitelijke Energieën op de Planeet
June 16, 2016 by Suzanne Maresca

Amu Raea, Lemurian Fractal Project, 15 juni 2016
In dit artikel gaan we spreken over de kosmische cycli van de planeet, de precessie/vervroeging van de equinoxes (en de foton gordel), het magnetische rooster en zijn energie punten, de knopen en de nullen (nodes and nulls)  (precession of the equinoxes (and the photon belt),  the nodes and the nulls,), we gaan praten over de diverse stukken van de puzzel samen net als alles nu schijnt te gaan op een god-snelheid. We raden je aan dat je zeker maakt om deze concepten te begrijpen voor dat je dit artikel begint te lezen.

Ik schrijf dit met mijn denken mind blowing (= extase veroorzakend), wat tegelijkertijd in alle richtingen gaat. Gedachten over de magnetische structuur van de planeet, hoe die wordt gemanipuleerd en hoe we hem kunnen transformeren.

Alle redenen komen tezamen, de stukjes van de puzzel exploderen in mijn denken met een trillende herinnering, ze scheppen oneindige gedachten die stromen alsof er tonnen ideeën zijn over hoe we een geheel nieuwe werkelijkheid kunnen scheppen.

Een Schrijven van de Schepper / 16 juni 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
16 juni 2016 / door  Jennifer Farley,
” Mede Schepper

Screen Shot 2013-10-11 at 10.16.29 AM

Als je bereid bent om afstand te nemen van de 'jij deed'
en je naar 'ik voel' uitspraken te verplaatsen,
besef je jouw eigen kracht als een medeschepper van je bestaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Yeshua & Mary Magdalene “De Goddelijke Alchemie van Jullie Gezegende Goddelijke Zelven” / 13 Juni 2016 / Fran Zepeda

Yeshua & Mary Magdalene
“De Goddelijke Alchemie van Jullie Gezegende Goddelijke Zelven”
13 Juni 2016 / Fran Zepeda
Groeten Geliefden,
Wij zijn Yeshua en Mary Magdalene. Wij komen vandaag naar jullie toe in gezegende Vrede en Liefde. In de Goddelijke Alchemie die aan het plaatsvinden is van jullie gezegende Goddelijke Zelf, integrerend met jullie gezegende fysieke voertuig, is het overduidelijk dat wat jullie eens dachten dat jullie waren, aan de kant gezet wordt. Nieuwe inzichten en besef komen jullie bewustzijn iedere dag, en op ieder moment, binnen. Als jullie dit nieuwe bewustzijn omhelzen dat langzaam en permanent de werkelijkheid vervangt die jullie eens kenden, zijn jullie genoodzaakt om jullie werkelijkheid stukje-na-stukje te herconstrueren.
En aanschouw deze nieuwe werkelijkheid in al diens glorie. Het is alsof je ogenblikkelijk verschuift in/naar een nieuwe plaats binnenin jou en dan een nieuwe plaats buiten jou als een resultaat. Geliefden, met vreugde observeren wij en ervaren wij dit nieuwe liefdevolle leven dat jullie aan het creëren zijn met iedere overgave aan dit nieuwe bewustzijn dat jullie in toenemende mate en liefdevol doordringt.

Dagtekst van Vrijdag 17 Juni 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 17 Juni 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov
De stralen van de zon - zoals ze de aarde doordringen kunnen ze ook ons doordringen

"Mediteer over de macht van de zon die de aarde met haar stralen doordringt. Het is dankzij hen dat de aarde zich bekleedt met een overvloedige plantengroei. Grassen, groenten, granen en vruchten: de hele wereld wordt gevoed omdat de zon de aarde doordringt. 

En jij, wat doe jij onder de stralen van de zon? Voel je niet dat jou daar een heel werk wacht? Door meditatie kun je de zonnestralen op jou concentreren, zodat ze in jou binnendringen, zoals ook het voedsel, het water en de lucht je doordringen. Ja, dit is mogelijk: door je ervan bewust te zijn dat de zon je via haar stralen haar leven schenkt, bereid je je voor om ze te ontvangen. Je opent in jezelf duizenden deuren, waardoor die stralen kunnen binnenkomen. En je zult niet alleen je gezondheid verbeteren, maar ook je gevoelens zuiveren en je gedachten verhelderen."donderdag 16 juni 2016

Interview met Cobra, 26 mei 2016, door Prepare For Change /16 Juni 2016


Interview met Cobra,
26 mei 2016, door Prepare For Change
16 Juni 2016

Lynn – Welkom, dames en heren, bij ons maandelijkse Cobra interview. Jullie presentatoren vandaag zijn Lynn en Richard.  Ons doel van deze Cobra interviews en onze website is om te informeren, te onderwijzen en ons voor te bereiden op de komende gebeurtenissen.  Onthoud alsjeblief dat niemand continu alle antwoorden heeft. Bedenk dat je innerlijke leiding de sleutel is en dat je altijd datgene moet volgen wat resoneert met die leiding.

Als je nieuw bent op onze www.prepareforchange.net – website en/of onbekend met Cobra, dan kun je meer gedetailleerde beschrijvingen vinden door te luisteren naar het interview van augustus 2015, waar meer achtergronden over Cobra worden gegeven.

Het hele team van Prepare for Change bestaat uit vrijwilligers. Niemand ontvangt enige compensatie voor hun werk. Ons getalenteerde vrijwilligersteam voegt steeds nieuwe toepassingen toe aan de website om je educatieve reis meer informatief en vreugdevol te maken. Gebruik alsjeblieft de donatie-knop aan de rechterkant van de website. Jullie hulp zal ons zeer zeker helpen om de maandelijkse rekeningen voor de website  te kunnen betalen.

Kryon: Vraag en Antwoord 695: Het Web. Is dit het Raster? /16 juni 2016 / Lee Carroll


695: Het Web. Is dit het Raster?
16 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb iets gelezen over het bewustzijns-web in de boodschappen van Thomas van James Twyman. Hij zei dat dit web is gecompleteerd en dat dit voor de hele mensheid een zeer cruciale tijd is om te beslissen welk pad men zal gaan belopen om ervoor te kiezen vooruit te gaan.

Hij spreekt ook – en heeft ook vele geschriften – over de zielen die hij de “Spirit-kinderen” noemt en ik heb zelfs gehoord dat men hen “Violette kinderen” noemt. 

Ik neem aan dat dit inderdaad de indigokinderen zijn waarover jij al zo vaak hebt gesproken. Deze “Spiritkinderen” sturen dezelfde boodschap steeds weer over de hele wereld.

Jij vertelde dat het raster klaar zou zijn tegen het einde van 2002. Van dit bewustzijns-web wordt gezegd dat het een punt voor mogelijkheden is, maar ook dat het een waarschuwing is. 

Benjamin Fulford : 14 juni 2016: Speciale update: The Rothschilds kwamen eindelijk in Contact. / Dinsdag 14 juni 2016

Benjamin Fulford - 14 juni 2016: Speciale update: The Rothschilds  kwamen eindelijk in Contact.
Dinsdag 14 juni 2016

Het volgende is een aanvulling op Fulford's nieuwsbrief van de 13e van deze maand.

Hieronder het rapport van de 13 juni


Dit is wat de Rothschilds te zeggen hadden over de situatie tegen een PDS-lid in Azië:

"Het is 04.40 uur hier. Ik kreeg eindelijk contact met hen. Rare tijd, dat is zeker. Ik sprak met Nathaniel's persoonlijke secretaris. Ik ben ervan overtuigd dat de oproep werd omgeleid. Dit is wat ze me vertelde:

'we zijn ons bewust van wat u en uw contact in Tokio verlangen. We zijn het eens geworden en werken samen met andere leden van de familie om dit te realiseren. We zijn ons ook bewust van wat er momenteel plaatsvindt. The Golden Lelie's zijn klaar om te worden geoogst. De eerste van 3 wordt nu voorbereid. De groep die denkt dat ze het zullen krijgen, zullen dat niet. Het zal worden geïntegreerd in de overgang naar het nieuwe plan. Elke nieuw district zal hun eigen reserves hebben, voor hun nieuwe munt. Elk district zal deel uitmaken van een mand van Aziatische valuta's die worden ondersteund door verschillende grondstoffen. We zullen onze vertegenwoordiger sturen om u te ontmoeten, als we weten hoe we u kunnen bereiken. Daarna zal u en uw contactpersoon in Tokio in staat zijn om rechtstreeks Nathaniel  te ontmoeten, als u dat wenst. Alstublieft, wees op stand-by '.:

Benjamin Fulford: VS en UN machtsoverdracht of vijandige overname voor het grijpen. /12 juni 2016

Auteur: Benjamin Fulford
VS en UN machtsoverdracht of vijandige overname voor het grijpen.
12 juni 2016

Onderhandelingen over een nieuw financieel systeem staan in de wacht terwijl de beheerders van het oude systeem lijken te zijn verdwenen of zich voorbereiden om onder te duiken. Dit betekent dat op het moment van dit schrijven het onduidelijk is of er een vreedzame overgang zal zijn naar een nieuw financieel systeem of een vijandige overname van het oude systeem.

De achtergrond voor deze nu vertraagde onderhandelingen is een toenemende chaotische situatie in de Verenigde Staten, het Midden Oosten en Europa terwijl het faillissement van het Westerse financiële systeem de sociale en economische stabiliteit begint te beïnvloeden.

Volle maan 20 juni 2016 /16 juni 2016 / Petra Stam

Volle maan 20 juni 2016
16 juni 2016 / Petra Stam

We bevinden ons alweer dicht bij de langste dag en de kortste nacht van het jaar! De overvloed aan zonlicht maakt het lastiger om je te richten op je binnenwereld – de energie gaat namelijk naar buiten toe. Toch is het thema van deze Maan van de Kortste Nacht ‘rijping’ – een proces dat zich juist van binnen afspeelt. Kijk naar wat zich heeft ontwikkeld in jou. Neem de ruimte om je plannen en ideeën verder vorm te geven. Vier het leven, maar richt je ook op innerlijke groei. Wat je (symbolisch) hebt gezaaid, is nu sterk gegroeid en vraagt tijd om verder te rijpen, om de vorm aan te gaan nemen die je eraan wenst te geven.

De volle maan staat voor de tweede achtereenvolgende keer in het vuurteken Boogschutter.
Nog net, want de Maan is op 20 juni om 13:03 uur vol, en om 13:55 uur verplaatst ze zich naar Steenbok. De vurige maan geeft onrust en behoefte aan nieuwe doelen of horizonten. Tegelijk maakt ze enthousiast, spontaan en vrijheidslievend. Spring echter niet van de hak op de tak, maar bouw uit wat je al tot ontwikkeling hebt gebracht in jezelf. Zo voorkom je dat jouw aandacht versnippert raakt en je slechts kleine resultaten behaalt.

Gedicht: Bange mens

Bange mens


Bang is de mens
Die niet durft troosten
Bange mens
Je weet niet hoe?
Misschien zijn het jouw ogen
Jouw stem of jouw gebaar
Misschien is het jouw hand
Jouw kus
Jouw zwijgen of jouw praten
Dat troosten kan
Probeer het maar.

N.P.


Een Schrijven van de Schepper /15 juni 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 juni 2016 / door  Jennifer Farley,
” Alleen Als Jij Het Toelaat

abq_sepiacactus1

Als je een uitdagende situatie ervaart,
kijk dan als een waarnemer naar jezelf en jou reacties op andermans acties.
Wat zie je?
Hoe kun je veranderen?
Wat wil je loslaten?
 De situatie zal alleen giftig, moeilijk of pijnlijk blijven als jij het toelaat.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 16 Juni 2016 / Neal Donald Walsch

16 Juni 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... Dat de wereld zo veel helderder is, zo veel beter,
omdat jij in deze wereld bent.

Als je eens wist van alle geschenken die jij naar anderen brengt.
Je zou je nooit opnieuw verdrietig voelen, maar je alleen verheugen
over hoe geweldig God jou heeft gemaakt!

Ik zou deze dingen niet zeggen alleen maar om jou
een goed gevoel te geven.

De dingen die ik hier heb gezegd gebeuren omdat ze waar zijn.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl