Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 18 juni 2016

Ashtar On The Road: Ashtar: Jullie zijn Nu Hier, Waar je het meest nodig bent!” / 14 juni 2016 / Susan Leland


Ashtar:
Jullie zijn hier Nu waar jullie het meest nodig zijn!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
14 juni 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde familie! Wij zijn verheugd om hier bij jullie te zijn! Er breekt prachtig nieuws door in alle richtingen. Geniet ervan, laat het je goed smaken en geef het door. Ik zie dat soms een duidelijk feit aan de aandacht ontsnapt, op zijn minst voor de twee boodschappers hier.* Natuurlijk zeg ik dat wij allemaal Groep3 zijn, inclusief deze vier.** Maar laat ik zeggen dat jullie allen zijn uitgenodigd om boodschappers van Groep 3 te worden door te verspreiden wat jullie tijdens de presentaties van deze vier horen.

Jullie doen er toch al op vele manieren aan mee, als mede-Wezens van Licht, oftewel Lichtwerkers. Als jullie je aangetrokken voelen tot Ashtar on the Road zitten jullie ook in het Ashtar Commando. Of zijn jullie misschien een engel of een lid van een ander Hoger Dimensionaal koninkrijk. Jullie hebben allemaal sterrenzaadgenetica in je. Er is er niet een van jullie die dit niet heeft! Zo zien jullie dat het alleen maar natuurlijk is dat jullie meedoen aan de Missie. In feite is er niets dat natuurlijker is dan dit!

Live Kryon Channeling 169: Vijf concepten voor de nieuwe mens. 1 / 5 februari 2016 /Lee Carroll Geplaatst: 18 juni 2016

Live Kryon Channeling 169:
Vijf concepten voor de nieuwe mens. 1
Deze live channeling werd gehouden in Red Deer,Canada.
5 februari 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 18 juni 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Red Deer, Canada Florida.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Nogmaals vertellen wij jullie dat de naam Magnetische Dienst een metafoor is want het magnetisch raster van de planeet bevat wat wij het menselijk bewustzijn noemen. Wij hebben jullie eerder verteld dat jullie zonder dit raster niet hier op deze planeet zouden kunnen leven. Ook hebben wij jullie verteld dat de magnetische attributen van de Aarde moesten veranderen vanwege de komende verhoging van het bewustzijn. Dat is de dienst waar ik oorspronkelijk voor kwam en dit werd bereikt door mijn rastergroep, ik ben alleen maar een boodschapper.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Vrijdag 17 juni 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 17 juni 2016 


Jullie zijn allemaal veel betere genezers dan jullie denken.


Elke verbeelding die liefdevol en goed voelt voor jou kan nuttig zijn voor elke genezing die je wilt creëren voor jezelf. Velen van jullie willen oude wonden en gewoonten loslaten naar anderen. Stel je voor dat zij gewoon je lichaam verlaten, met vreugde en gemak, naar de hemel om te worden getransmuteerd. Je kon hen zien weg drijven als ballonnen, gedragen door engelen, of wegvliegen met de hulp van duiven. Kies wat licht en goed voor je aanvoelt! Weet dat er genezing is voor allen die betrokken zijn, telkens wanneer je deze techniek gebruikt.

Hetzelfde geldt voor het terug roepen van eventuele gewonde aspecten van het zelf (zielsfragmenten). Stel je voor dat ze worden terug bezorgt aan jou, glanzend en nieuw, door duiven, of engelen, of welke andere verbeelding die goddelijk perfect voor je voelt. Voel hoe deze aspecten zich vestigen in je energieveld, en hoe zij je verschuiven naar een plaats van heelheid en vrede.

Een Schrijven van de Schepper / 17 juni 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
17 juni 2016 / door  Jennifer Farley,
” Compassie”

compassion

Compassie is niet gemeten in de diepte van de emotie die je voelt,
het is in de diepte van de emotie die je anderen laat ervaren.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Is dit alles? / 17 juni 2016 / Lilian Ferru


Is dit alles?
17 juni 2016 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

Onlangs was ik op Pinkpop en wat heb ik met Paul genoten. Jarenlang was het vaste prik, toen een tijdje niet, en nu zijn we weer geweest. We zijn omringd door liefde, een relaxed sfeertje, en genieten van de bands en biertjes. Met Lionel Richie word ik teruggeslingerd naar mijn uitgaansperiode, toen ik mezelf heel cool vond en niets liever deed dan dansen. Lianne la Havas is een nieuwe ontdekking. Ik ben onder de indruk van haar stem. Skunk Anansie is festivalheimwee, maar het hardst zing ik met ‘Doe Maar’, mee. Dat is pure nostalgie. Nederpop is mijn niet mijn sound, maar van deze band ken ik een paar teksten. ‘Is dit alles!, schreeuw ik met de meute mee en ondertussen zet het me aan het denken.


vrijdag 17 juni 2016

De Raad Wanneer Ga Je Vergeven? / 16 Juni 2016 / Ron Head

De Raad
Wanneer Ga Je Vergeven?
16 Juni 2016 / Ron Head
Wanneer je kijkt naar diegenen om je heen, wat zie je? Zie je oplichters, leugenaars, zondaren, zelfs terroristen? Of zie je creaties van het Goddelijke die volmaakt zijn in hun ware zelven? Verwar je handelingen, gedachten en woorden met de wezens zelf? Besef je dat door dat aldus te doen, als je het doet, je denkt dat zij onvergeeflijk zijn, en door het verlengde ervan, jij aldus ook? Je kunt een ander niet afgescheiden van de Schepper houden en nog steeds zelf naar Eenheid stijgen.
Ja, zeg je, maar  hoe kan ik dit of dat vergeven? Het is vreselijk. Wel, vele handelingen, woorden en gedachten zijn vreselijk. En wij suggereren niet dat alles toegestaan moet worden. Maar zij allemaal zijn NIET de personen wie je aan het veroordelen bent. Zie je dat? Velen zijn zij die hun weg kwijtraken. Velen zijn zij die vergeten wie zij zijn. Velen zijn zij die, met te proberen hun best te doen, in feite veel meer schade dan goed doen. Maar wij vertellen jullie dat het hun zielen niet bezoedelt. Aan jullie werd gedurende een zeer lange tijd verteld dat jullie afgescheiden zijn, dat jullie zondaars zijn, dat jullie - in feite, waarschijnlijk - naar een plaats zullen gaan genoemd de hel. Wel, ter antwoord zullen wij zeggen, dat gaan jullie niet, dat zijn jullie nooit gegaan, en zullen dat nooit gaan. De enige hel die bestaat is degene gecreëerd door jullie misvatting van wie jullie zijn.

Mike Quinsey - Channeling van zijn Hogere Zelf /17 juni 2016

Mike Quinsey
 Channeling van zijn Hogere Zelf
 17 juni 2016

De Aarde gonst van geheime activiteiten, maar slechts weinig daarvan komt jullie ter ore omdat het Duister nog steeds de Pers beheerst ondanks het feit dat haar macht snel afneemt. De gewenste veranderingen voltrekken zich echter nog steeds en de volgende belangrijke verandering zal zijn wanneer de nieuwe Republiek van de Verenigde Staten officieel kan worden afgekondigd. Een nieuwe President is reeds aangewezen wat, tezamen met de dramatische veranderingen, de macht terug zal geven aan het volk. Het is een lange, moeilijke weg geweest voor hen die erbij betrokken zijn, maar het is de moeite dubbel en dwars waard geweest. Het zal een bevrijding betekenen van degenen die jullie allemaal in slavernij hebben gehouden. De “stille oorlog” over wie de macht over de Aarde en haar bewoners heeft, komt heel binnenkort tot een einde en jullie zullen opgelucht zijn te weten dat de dreiging die boven jullie hoofden hing verwijderd is. Om gevangenen op jullie eigen planeet te zijn zou al erg genoeg zijn geweest, maar er werden ook plannen gemaakt om de populatie drastisch te reduceren. Sommigen van jullie hebben ontdekt wie hier verantwoordelijk voor zijn en dit zal te zijner tijd aan iedereen worden onthuld, zodat jullie begrijpen wat er voor jullie in het verschiet lag.

Ole Dammegard over Orlando en acteurs ontmaskerd 17 Juni 2016 / Irma Schiffers


Ole Dammegard over Orlando en acteurs ontmaskerd
17 Juni 2016 / Irma Schiffers

falseflagtiletds_500x330
Maar weer eens een grote, diepe zucht! Beschietingen in een homoclub in Orlando. Het gebeurde ‘toevallig’ op de laatste dag van de Bilderberg-meeting waar meer dan ooit de pers op ruwe wijze werd geweerd, bedreigd en gemolesteerd door een overmacht aan Duitse Polizei. En terwijl ik dat allemaal aan het volgen was, stonden de nieuwsuitzendingen bol van een nieuwe valse vlag-operatie (zie verder de bewijzen ervan in de video’s hieronder, inmiddels Nederlands ondertiteld), in mijn optiek om de aandacht van de Bilderberg-conferentie af te leiden. En ik ben niet de enige met die conclusie. Ik kreeg van Ole Dammegård dit interview toegestuurd en ik ben het direct gaan vertalen en ondertitelen. Hij laat zijn licht schijnen over deze aanslag en heeft het daarnaast ook over andere actuele zaken, zoals o.a. over Zweden, waar hij de afgelopen weken na onze ontmoeting in Nederland bij de Open Mind conferentie heeft vertoefd.

De andere video is van Dahboo7, die de betrokkenen, getuige en de schutter, is gaan natrekken. Acteurs en regisseurs, ook helaas dit keer weer. Alles om ons in angst te houden, onze vrijheden geheel af te nemen en ons totaal te onderwerpen aan de NWO-agenda die in rap tempo wordt uitgerold. De paniek zit er goed in bij de elite-maffia nu het volk zich gaat roeren, wakker wordt en aanstuurt op een Brexit, ongetwijfeld gevolgd door een Mexit (lees: multi-exit) en een afbrokkelend Europees regime. En het wordt tijd dat de ogen open gaan en dat we een menselijke en gezonde wereld gaan creëren met uitsluiting van de sociopaten, ergo: de elite en de gevaarlijke propaganda-journalisten van de diverse nieuwsmedia.


Tekenen van Massa Ontwaken: 2016 is het Jaar dat Amerikanen gestopt zijn het establishment te vertrouwen, Vooral de Media. / Donderdag 16 juni, 2016

Tekenen van Massa Ontwaken: 2016 is het Jaar dat Amerikanen gestopt zijn het establishment te vertrouwen, Vooral de Media.
Donderdag 16 juni, 2016


(Stilte in de Storm-editor) Ik zou zeggen: dit is goed nieuws voor onze verschuivende  tijden.

Het enige dat het controlesysteem gaande houdt is vertrouwen. Dus als het vertrouwen verloren is, over schijnbaar alle niveaus, dan suggereert dat, dat de meeste mensen  bijna klaar zijn om de hele waarheid te ontvangen.

Maar in een poging om deze massa ontwakingsproces te vergemakkelijken, houd in het achterhoofd dat het ontvangen van de waarheid het leven zal veranderen.

De waarheid verbrijzelt onze meest dierbare overtuigingen en illusies als een vanzelfsprekendheid. En dit is waarom maatschappelijk onaanvaardbare waarheden, die bekend staat als taboes, de neiging hebben om van de hand te worden gewezen.

Op deze dag van je leven / 17 Juni 2016 / Neal Donald Walsch

17 Juni 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat geld net zo heilig is als meditatie, net zo heilig als het gebed.
Het is een prachtig deel van God.

Als je het idee vasthoud dat geld de wortel is van alle kwaad,
kun je het onbewust van je weghouden.
Je bent uitgenodigd om die gedachte nu te laten vallen.

Al het geld dat je nodig hebt komt nu naar je toe.
Geloof je dat? Je moet, weet je ...

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken,
om exact te begrijpen waarom je dit bericht vandaag ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 16 juni 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
16 juni 2016 / door  Jennifer Farley,
” Mede Schepper

Screen Shot 2013-10-11 at 10.16.29 AM

Als je bereid bent om afstand te nemen van de 'jij deed'
en je naar 'ik voel' uitspraken te verplaatsen,
besef je jouw eigen kracht als een medeschepper van je bestaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Yeshua & Mary Magdalene “De Goddelijke Alchemie van Jullie Gezegende Goddelijke Zelven” / 13 Juni 2016 / Fran Zepeda

Yeshua & Mary Magdalene
“De Goddelijke Alchemie van Jullie Gezegende Goddelijke Zelven”
13 Juni 2016 / Fran Zepeda
Groeten Geliefden,
Wij zijn Yeshua en Mary Magdalene. Wij komen vandaag naar jullie toe in gezegende Vrede en Liefde. In de Goddelijke Alchemie die aan het plaatsvinden is van jullie gezegende Goddelijke Zelf, integrerend met jullie gezegende fysieke voertuig, is het overduidelijk dat wat jullie eens dachten dat jullie waren, aan de kant gezet wordt. Nieuwe inzichten en besef komen jullie bewustzijn iedere dag, en op ieder moment, binnen. Als jullie dit nieuwe bewustzijn omhelzen dat langzaam en permanent de werkelijkheid vervangt die jullie eens kenden, zijn jullie genoodzaakt om jullie werkelijkheid stukje-na-stukje te herconstrueren.
En aanschouw deze nieuwe werkelijkheid in al diens glorie. Het is alsof je ogenblikkelijk verschuift in/naar een nieuwe plaats binnenin jou en dan een nieuwe plaats buiten jou als een resultaat. Geliefden, met vreugde observeren wij en ervaren wij dit nieuwe liefdevolle leven dat jullie aan het creëren zijn met iedere overgave aan dit nieuwe bewustzijn dat jullie in toenemende mate en liefdevol doordringt.

donderdag 16 juni 2016

Interview met Cobra, 26 mei 2016, door Prepare For Change /16 Juni 2016


Interview met Cobra,
26 mei 2016, door Prepare For Change
16 Juni 2016

Lynn – Welkom, dames en heren, bij ons maandelijkse Cobra interview. Jullie presentatoren vandaag zijn Lynn en Richard.  Ons doel van deze Cobra interviews en onze website is om te informeren, te onderwijzen en ons voor te bereiden op de komende gebeurtenissen.  Onthoud alsjeblief dat niemand continu alle antwoorden heeft. Bedenk dat je innerlijke leiding de sleutel is en dat je altijd datgene moet volgen wat resoneert met die leiding.

Als je nieuw bent op onze www.prepareforchange.net – website en/of onbekend met Cobra, dan kun je meer gedetailleerde beschrijvingen vinden door te luisteren naar het interview van augustus 2015, waar meer achtergronden over Cobra worden gegeven.

Het hele team van Prepare for Change bestaat uit vrijwilligers. Niemand ontvangt enige compensatie voor hun werk. Ons getalenteerde vrijwilligersteam voegt steeds nieuwe toepassingen toe aan de website om je educatieve reis meer informatief en vreugdevol te maken. Gebruik alsjeblieft de donatie-knop aan de rechterkant van de website. Jullie hulp zal ons zeer zeker helpen om de maandelijkse rekeningen voor de website  te kunnen betalen.

Kryon: Vraag en Antwoord 695: Het Web. Is dit het Raster? /16 juni 2016 / Lee Carroll


695: Het Web. Is dit het Raster?
16 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb iets gelezen over het bewustzijns-web in de boodschappen van Thomas van James Twyman. Hij zei dat dit web is gecompleteerd en dat dit voor de hele mensheid een zeer cruciale tijd is om te beslissen welk pad men zal gaan belopen om ervoor te kiezen vooruit te gaan.

Hij spreekt ook – en heeft ook vele geschriften – over de zielen die hij de “Spirit-kinderen” noemt en ik heb zelfs gehoord dat men hen “Violette kinderen” noemt. 

Ik neem aan dat dit inderdaad de indigokinderen zijn waarover jij al zo vaak hebt gesproken. Deze “Spiritkinderen” sturen dezelfde boodschap steeds weer over de hele wereld.

Jij vertelde dat het raster klaar zou zijn tegen het einde van 2002. Van dit bewustzijns-web wordt gezegd dat het een punt voor mogelijkheden is, maar ook dat het een waarschuwing is. 

Volle maan 20 juni 2016 /16 juni 2016 / Petra Stam

Volle maan 20 juni 2016
16 juni 2016 / Petra Stam

We bevinden ons alweer dicht bij de langste dag en de kortste nacht van het jaar! De overvloed aan zonlicht maakt het lastiger om je te richten op je binnenwereld – de energie gaat namelijk naar buiten toe. Toch is het thema van deze Maan van de Kortste Nacht ‘rijping’ – een proces dat zich juist van binnen afspeelt. Kijk naar wat zich heeft ontwikkeld in jou. Neem de ruimte om je plannen en ideeën verder vorm te geven. Vier het leven, maar richt je ook op innerlijke groei. Wat je (symbolisch) hebt gezaaid, is nu sterk gegroeid en vraagt tijd om verder te rijpen, om de vorm aan te gaan nemen die je eraan wenst te geven.

De volle maan staat voor de tweede achtereenvolgende keer in het vuurteken Boogschutter.
Nog net, want de Maan is op 20 juni om 13:03 uur vol, en om 13:55 uur verplaatst ze zich naar Steenbok. De vurige maan geeft onrust en behoefte aan nieuwe doelen of horizonten. Tegelijk maakt ze enthousiast, spontaan en vrijheidslievend. Spring echter niet van de hak op de tak, maar bouw uit wat je al tot ontwikkeling hebt gebracht in jezelf. Zo voorkom je dat jouw aandacht versnippert raakt en je slechts kleine resultaten behaalt.

Gedicht: Bange mens

Bange mens


Bang is de mens
Die niet durft troosten
Bange mens
Je weet niet hoe?
Misschien zijn het jouw ogen
Jouw stem of jouw gebaar
Misschien is het jouw hand
Jouw kus
Jouw zwijgen of jouw praten
Dat troosten kan
Probeer het maar.

N.P.


Een Schrijven van de Schepper /15 juni 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 juni 2016 / door  Jennifer Farley,
” Alleen Als Jij Het Toelaat

abq_sepiacactus1

Als je een uitdagende situatie ervaart,
kijk dan als een waarnemer naar jezelf en jou reacties op andermans acties.
Wat zie je?
Hoe kun je veranderen?
Wat wil je loslaten?
 De situatie zal alleen giftig, moeilijk of pijnlijk blijven als jij het toelaat.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 16 Juni 2016 / Neal Donald Walsch

16 Juni 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... Dat de wereld zo veel helderder is, zo veel beter,
omdat jij in deze wereld bent.

Als je eens wist van alle geschenken die jij naar anderen brengt.
Je zou je nooit opnieuw verdrietig voelen, maar je alleen verheugen
over hoe geweldig God jou heeft gemaakt!

Ik zou deze dingen niet zeggen alleen maar om jou
een goed gevoel te geven.

De dingen die ik hier heb gezegd gebeuren omdat ze waar zijn.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


woensdag 15 juni 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 694: Zelfmoord. 2. /15 juni 2016 / Lee Carroll


694: Zelfmoord. 2.
15 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, kan jij mij alsjeblieft vertellen wat jij te zeggen hebt over zelfmoord? 

Wat als de persoon waarlijk klaar was met dit fysieke leven en waarlijk uit dit leven wilde stappen met een gevoel van vreugde in het vooruitzicht van het verlaten van dit aardse ruimteschip en terug te gaan naar huis? Eindigen zij in de hel?

ANTWOORD: Wij hebben hier al heel vaak over gesproken. Het antwoord is nee. De prachtige ziel die overeen kwam om het potentieel van deze energie aan de familie te geven wordt begroet aan de andere kant van de sluier, net zoals dit gebeurt bij degene die de hele weg heeft belopen tot aan de dood toe.

Lees in jullie Heilige Schrift de parabel van de Verloren Zoon. Die gaat exact over hetzelfde onderwerp! Het thuiskomen van de zoon en de Vader ontvangt hem met open armen!

En dan is er feest!

Kryon

 

Sheldan Nidle - 14 juni 2016

Sheldan Nidle - 14 juni 2016


10 Oc, 3 Kayab, 12 Manik

Dratzo! De manier waarop de wereld in elkaar zit is door een aantal gebeurtenissen aan het veranderen. Op het moment maakt een serie nieuwe gebeurtenissen de implementatie mogelijk van het nieuwe financiële- en valutasysteem van het Licht. Deze serie veranderingen dwingt de handlangers van het duister om uit hun duistere schuilplaatsen naar buiten te komen en zichzelf aan het Licht te tonen. De laatste vertragende acties worden hierdoor gedwarsboomd. Het duister heeft nu haar vermogen om zich te verstoppen en vertragende acties op te zetten verloren. Het nieuwe systeem dwingt het duister om rekenschap van hun daden te geven en dit heeft ze feitelijk van hun voetstuk gestoten. Verschillende bronnen van financiering lopen nu op schema om hun formele start mogelijk te maken. Ondertussen is er voor degenen die belast zijn met de vele massa-arrestaties en de opkomst van Amerika’s NESARA-republiek een deur open gegaan voor de start van hun eigen tijdschema. Het heeft een aantal mislukte operaties gekost voordat eindelijk het gevoel is ontstaan dat succes nu binnen handbereik ligt. De ogenschijnlijk almachtige staat van het duister komt met een klap ten einde. We zijn trots op onze Aardse bondgenoten en de huidige voortgang van hun prachtige programma’s. De sinds lange tijd gewenste resultaten zijn hun manifestatie zeer dicht genaderd!

Hemelse Zegeningen Mary Magdalene ~ Houd van Jullie Lichamen! / 7 Juni 2016 / Gastvrouw: Suzanne Maresca - Kanaal: Linda Dillon

Hemelse Zegeningen
Mary Magdalene ~ Houd van Jullie Lichamen!
7 Juni 2016 / Gastvrouw: Suzanne Maresca - Kanaal: Linda Dillon

Houd van jullie lichamen! Houd van dit geschenk dat jij, samen met iedereen, voortgebracht hebt voor het genoegen van de mensheid en de vervulling van de droom van de Moeder.  

Mary Magdalene: Groeten, Ik ben de Magdalene.

Suzi: Welkom.

Mary Magdalene: En welkom aan jou, geliefde, en welkom aan jullie allemaal, mijn zusters en broeders van iedere straal, iedere nuance, ieder doel op Gaia en ver daaraan voorbij. Ik verwelkom jullie, en ik breng jullie het geschenk van het zachtaardigste roze naar het meest levendige fuchsia - Ik breng jullie het geschenk van mijn Liefde.

Ik loop met jullie, ik praat met jullie, want ik herinner me zeer duidelijk hoe het is om in de vorm te zijn. Jullie allemaal en een ieder van jullie hebben de vermenging van het Goddelijke Mannelijke en het Goddelijke Vrouwelijke naar de planeet gebracht, en in dit is het volmaakte evenwicht van de waarheid van wie jullie zijn.

Jenny Schiltz - Met de Raad van Licht: Derde Golf: verder dan de derde Dimensie / 14 juni 2016

Jenny Schiltz - Met de Raad van Licht
Derde Golf: verder dan de derde Dimensie  
14 juni 2016

eliana-header

We komen vandaag met belangrijke informatie om jullie door de volgende periode heen te navigeren. Velen van jullie kunnen merken dat er een versnelling plaats vindt. Tijd wordt flexibel, op een moment schijnt die heel snel te gaan en op andere momenten heel langzaam. Dit is het bewijs dat de lagere matrixes afsluiten. De hele mensheid zal verder dan de derde Dimensionale werkelijkheid gaan bij de komende Solstice/Zonnewende en Volle Maan. Daar dit een monumentale gelegenheid is betekent dat niet dat de 3de Dimensionale matrix zich zal oplossen, alleen dat het nu in staat is om te gaan gebeuren.

Om dit niveau van de matrix te laten oplossen, moet ieder persoon zijn banden afbreken en stoppen met geven en nemen van energie uit deze laag. Begrijp dat dit alleen kan worden bereikt door niet langer met de programma’s van deze matrix te werken in jullie stelsel (je denken, lichaam en spirit). Daar dit een heel individueel proces is dat nodig heeft dat iemand dieper in wat ze geloven, hun gedachten en daden kan laten kijken, is de energie stroming naar de aarde in deze tijd weergaloze ondersteuning aan het geven. Dit kun je je moeilijk bedenken als iemand naar de wereld gebeurtenissen kijkt. Veel gebeurt er om mensen volledig in de 3de dimensionale matrix te laten in te sluiten.

Cobra Galactische Confederatie vs Galactische Federatie / Dinsdag 2 oktober 2012 /geplaatst 15 juni 2016


Cobra
Galactische Confederatie vs Galactische Federatie
Dinsdag 2 oktober, 2012 /geplaatst  15 juni 2016

Zoals ik al zei, is de Galactische Confederatie een losse tot Confederatie verbonden Unie van positieve beschavingen binnen deze Galaxy, zoals de Pleiaden, Sirians, Arcturians ... Hun leiders zijn opgestegen meesters, wezens die in verlichte staat van bewustzijn leven. Op deze planeet, is de Galactische Confederatie bekend onder vele namen: Galactische Federatie, Galactische Federatie van Licht, Galactische Confederatie van Planeten, Galactische Federatie van Planeten, Federatie ... Al die namen beschrijven dezelfde, positieve groep.

Er cirkelt een idee over het internet dat de Galactische Federatie en de Galactische Federatie van Licht twee groepen zijn, een positief en de andere negatief. Dit is niet waar. Er zijn geen negatieve ET groepen meer over voorbij deze Planeet. Zowel de Galactische Federatie en de Galactische Federatie van Licht beschrijven dezelfde, positieve groep.
 

Op deze dag van je leven / 15 Juni 2016 / Neal Donald Walsch

15 Juni 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... Dat je nooit alleen bent. Nooit, nooit, nooit. God is altijd bij je,
en je hebt mensen om je heen die om je geven.

Soms voelt het goed om wat tijd door te brengen met jezelf,
maar vergeet niet dat het ook goed is om uit te reiken
naar een ander als je je eenzaam voelt.
Je zou toch ook willen dat hij of zij zou uitreiken naar jou, niet?
Dus waar wacht je op?

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je dit bericht vandaag ontvangen hebt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Leer Soeverein te Zijn /13 Juni 2016 / Brenda Hoffman

Leer Soeverein te Zijn
13 Juni 2016 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Misschien hebben sommigen van jullie recentelijk anderen losgelaten met gedachten van, “Zei ik de juiste woorden? Hebben zij mij niet goed begrepen?”
Niettemin, voel je een vrijheid die je gedurende enige tijd niet gevoeld hebt. De vrijheid van Zelf-Liefde. De vrijheid van het loslaten van diegenen die niet langer van jouw frequentie zijn, of in 3D termen, geïnteresseerd zijn in dezelfde richting als jij.
De gedachte van wie dan ook te verliezen is voor de meesten van jullie doorheen deze overgang moeilijk geweest. Ongeveer zoals in een huwelijk te zijn die niet goed voor jou is, “Als ik capituleer aangaande dit stukje zal hij/zij misschien fysiek of emotioneel terugkeren”. Gedachten om iemand aan te moedigen in je leven terug te keren of te blijven - maar niet gericht op wat je nodig hebt of verdient.