Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 juni 2016

ASCENSIENIEUWS Update / 9 Juni 2016 /door Fran Tielemans

ASCENSIENIEUWS Update
9 Juni 2016 /door Fran Tielemans

Het onweerachtige karakter van de voorbije weken geeft aan dat er ook op energetisch level veel aan de hand is. Emoties lopen hoog op, en dat kan heel vitaliserend en healend zijn, maar ook de disharmonische kant – waar we onszelf nog niet als heel kunnen zien - kan diep gevoeld worden. De overvloed aan water in vele gebieden (ook in Australië waren er overstromingen) toont niet alleen dat het opwarmingseffect van de Aarde zichtbaar is, maar ook dat het water-element danig herschikt wordt. Dit gebeurt niet alleen op Aarde, maar ook in ons energielichaam en in ons fysieke lichaam.

Duidelijk merkbaar is dat er restanten van zeer oude trauma’s naar boven komen, om opgelost of losgelaten te worden, en dit kan vaak door onbenullige kleinigheden getriggerd worden. Wat er ook nog in ons emotioneel lichaam aanwezig is aan disharmonische ladingen: we hebben het afgelopen tijd gezien, erkend en we zijn ermee aan de slag gegaan. 

Lichtkind: Wie helpt nou wie? / Wednesday, June 8, 2016


Wie helpt nou wie?
Wednesday, June 8, 2016

Steeds meer kinderen en tieners die vandaag de dag in de reguliere hulpverlening hun draai niet meer kunnen vinden. Hoe liefdevol die ook aangeboden wordt.

Hoe mooi de technieken en middelen ook zijn om het kind / de tiener te helpen.
Coördinatie, afstemming, communicatie, protocollaire vaststellingen, verschillende disciplinaire invalshoeken, afstemming school, privé en gezondheid kind. Alles wordt (gelukkig maar) meegenomen en vastgesteld. 

Met dan die ene prangende vraag:
Hoe nu verder?
Het doel is iedereen het over eens: zo snel mogelijk het kind / de puber weer deel laten nemen aan de maatschappij in goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Maar waarom lukt het kind / de puber het dan toch niet om weer bij zichzelf te komen? In balans? En vooral: gelukkig te zijn?

Oke, geluk is een relatief begrip en 24 uur per dag, zeven dagen in de week lekker fijn gelukkig zijn, geeft al snel een ontevreden (dus ongelukkig) gevoel! Hmmmmm....
Maar waarom dan toch net niet dat contact met het kind / die puber, ondanks alle beste bedoelingen van al die volwassenen waar het kind mee in aanraking komt?

Vanuit de Boodschappen van God / 6 Juni 2016 / Yael en Doug Powell

Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
6 Juni 2016 / Yael en Doug Powell

Er is geen antwoord en geen geluk in het rijk van het ego of de wereld welke het collectieve bewustzijn is van de afscheiding van Mij. Wat kan gebeuren en gebeurd is, is dat het ego-verstand deze levende energie omverwerpt en het vertaalt in/naar iets dat aldus goed klinkt, maar immer kopschuw is van de waarheid.

Bijvoorbeeld, en luister alsjeblieft nauwkeurig, het is de gemeenschappelijke overeenkomst dat jij je vreugde na moet jagen, dat je een leven moet vinden dat jou vervult en jou geluk brengt. Zien jullie de onjuistheid? Als je deze vreugde najaagt in de verwachting dat het je dichter bij naar je spirit zal brengen, dat het jou de opening zal brengen naar de dienstverlening van je hart, wordt je door het ego misleid. Tenzij je naar je hart zo volledig en diepgaand kunt verschuiven, dat je de gehele ervaring van de beloningen loslaat welke je ego gelukkig zullen maken … en Ik weet dat dit tegenstrijdig mag klinken vergeleken met alle dingen die gewoon zijn in de tijd welke spirituele waarheden en zelfs resultaten aan jullie schijnen te geven….

Een uur met een Engel: Steve Beckow met Aartsengel Michaël / 17 mei 2016 /31 mei 2016

Een uur  met een Engel
Steve Beckow met Aartsengel Michaël
Deze Energie golf is niet gezien sedert Aarde’s begin.
17 mei 2016 /31 mei 2016

[Opnieuw bedankt aan Jeri voor zijn transcriptie]  


Linda Dillon: Kanaal voor de Raad van Liefde / Steve Beckow: Gastheer, InLicht Radio.

Steve: Welkom Linda.

Linda: Welkom aan jou, Steve. Welkom terug na jouw chirurgie-operatie. 

LD: Welkom  terug van de dood, hè?

Steve: Ja, inderdaad!

Linda: Herrijzenis en Lente, niet?

Steve: Absoluut. Het helpt me zeker te begrijpen waar jij doorheen ging met je twee schouder operaties. Dat is zeker. Dus, hoe lang duurde het om je uit de pijn weg te krijgen?

Suzan Lie: Voorbereiding voor het Eerste Contact. Hoofdstuk 4 / 29 mei 2016 / geplaatst 11 juni 2016

Suzan Lie:
Voorbereiding voor het Eerste Contact.
De Na-bespreking – De Plejadiërs
29 mei 2016 / geplaatst 11 juni 2016


 Hoofdstuk  vier
De Na-bespreking

Door Shelia’s liefdevolle zorg, herstelde ik eerder dan ik verwachtte. Ik ben door deze belevenis heen gekomen met een veel groter respect voor mensen maar ook voor de andere galactische vrijwilligers om een aardevoertuig te dragen in de era van na de 2de WO en in hun NU om zich voor te bereiden op contact.

Natuurlijk zijn veel mensen zich nog niet bewust dat een contact met hun galactische familie voor de deur staat (imminent is)maar meer en meer schijnen er te ontwaken voor dat gebeuren. Aarde’s Internet heeft de mensen toegestaan om met elkaar te communiceren, vrij van de “macht over anderen” complex dat zich niet focust op de waarheid, maar op het handhaven van hun controle over de planeet.

Een Schrijven van de Schepper / 10 juni 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10 juni 2016 / door  Jennifer Farley,
” Zie Toe ”

different-duck
Je hebt jouw ware roeping voor voldoende tijd ontkent.
Misschien is de reden dat je jouw leven  zo uitdagend vindt,
 omdat het Heelal je vraagt om je in een andere richting te bewegen.
Zie toe, lief kind ..... het is tijd om verder te gaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Kryon: Vraag en Antwoord 692: In het NU blijven. / 11 juni 2016 / Lee Carroll


692: In het NU blijven.
11 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Hoe kunnen wij in het heden, het NU, blijven? Door gebruik te maken van intentie?

ANTWOORD: Ja, dit is altijd en overal de sleutel. Waarlijk, reine intentie is het spirituele deel van jullie dat altijd weet wat er aan de hand is.

Als jij er naar neigt om te “stromen” breng je niet veel tijd door in het heden. Intentie om in het heden te blijven helpt je lichaam om zich een doel te stellen.

Kijk ook eens naar jouw eetgewoonten. Soms zal hetgeen jij eet je helpen om je op en meer gepaste manier te gronden. Want er is altijd en overal de mogelijkheid om te oefenen. En, zoals jij weet: oefening baart te allen tijde kunst.

Het werkt…. en het grondt je heel erg.

Kryon

Dagtekst van Zaterdag 11 Juni 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zaterdag 11 Juni 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov
De geest van Christus - drukt zich uit en spreekt tot ons via de zon

"Het licht dat wij zien, is in werkelijkheid de materialisatie van het oorspronkelijke licht. En dit oorspronkelijke licht, de eerste emanatie van God, is de kosmische Zon, de Christus. Want de geest die zich uitdrukte, die tot ons spreekt via de zon, is de geest van Christus, en wanneer wij leren hoe ons met hem te verbinden, zal hij ons al zijn zegeningen schenken: licht, warmte, leven, schoonheid, zuiverheid, gezondheid… Maar daartoe is het niet voldoende zich aan de zon bloot te stellen, zoals veel mensen dat instinctief doen, voor het plezier, zonder dat hun bewustzijn hieraan deelneemt: die paar zonnestralen die zij dan ontvangen, leveren hun niet zoveel op.

Om van de zon echt goddelijke elementen te ontvangen, moet onze geest haar aanraken, met haar in contact treden, in haar doordringen en met haar versmelten… Ja, onze geest, niet alleen onze huid! Zich fysiek aan de zon blootstellen is al goed; maar als ons bewustzijn, ons verstand en onze geest ook deelnemen aan deze ontmoeting met haar, zal zij ons kennis en verlichting geven."


vrijdag 10 juni 2016

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 10 juni 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
10 juni 2016

De wereldgebeurtenissen bewegen zich naar een grootse finale, die bij de Lichtwerkers tot grote tevredenheid zal leiden. Na een lange periode van vertragingen zal te zien zijn dat de laatste dagen zijn aangebroken en dat de duistere krachten niet langer de macht bezitten om de toekomst van het Menselijke Ras te dicteren. De troepen van het Licht hebben de controle grotendeels in handen en zorgen ervoor dat grote catastrofes, die de wereld opnieuw in een enorme oorlog zouden storten, worden verhinderd. Vrede is in aantocht en heel binnenkort zullen er stappen worden gezet om de trillingen op Aarde te verhogen, wat uiteindelijk tot een einde aan alle oorlogachtige handelingen zal leiden. Jullie zullen dan werkelijk kunnen zien dat het einde van alle vijandelijkheden tot wereldvrede heeft geleid. Eindelijk zal het voor onze vrienden van andere planeten veilig zijn om op Aarde te landen en jullie openlijk te ontmoeten. Het zal eveneens het begin markeren van veranderingen die waarlijk permanente vrede zullen brengen.

Op deze dag van je leven / 10 Juni 2016 / Neal Donald Walsch

10 Juni 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat goede dingen op jou wachten u aan de andere kant van deze
heuvel. Dit is een heuvel die je kunt beklimmen.
 Zet gewoon je ene voet voor de andere.

Als je een beetje ontmoedigd voelt op dit moment, is dat oké, dat is begrijpelijk. 
Maar geef jezelf toestemming om
je reis voort te zetten. 
Blijf in beweging.

Het resultaat zal positief zijn.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlGedicht: Los laten

Los laten

Het valt me zwaar, mijn kinderen los te laten
Die ik gedragen heb, vanaf hun pril begin
Onder en in mijn hart.
Ik heb ze leren praten, ze leren kijken,
Gods volmaakte schepping in.

Ik mocht met mijn gebeden hen omringen,
hen koesteren in mijn liefde,
veilig, warm en groot.
Ik mocht ze wijzen op de mooie dingen:
Als ze verdrietig waren, nam ik ze op mijn schoot.

Ik wist, dat ook voor hen de tijd zou komen dat ze als man,
Op eigen benen zouden staan;
Vergeten zouden zijn hun kinderdromen.
Ze zouden, los van mij, een andere kant opgaan.

Och ja, ik heb het allemaal geweten,
ik had me, naar ik dacht, er goed op voorbereid…..
Maar waarom wil een moeder liefst vergeten
Dat eenmaal ieder kind zijn eigen leven leidt?


N.P.


Een Schrijven van de Schepper / 9 juni 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
9 juni 2016 / door  Jennifer Farley,
” Gedwongen ”

ec19e06e0889daf23a9d6e4220b3f439

Gedwongen geluk maakt niet gelukkig.
Gedwongen vreugde is geen vreugde.
Wanneer je deze emoties kunt voelen,
zonder twijfel en zonder ego,
 zijn ze echt in jou bestaan op Aarde.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht / 9 Juni 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht
9 Juni 2016

Blossom: Hallo! Het gesprek van vorige week was voor velen nogal verbazingwekkend. Wat jullie zeiden neem ik volledig aan. Dat wil echter nog niet zeggen dat ik het ook begrijp! Uiteindelijk … VOEL ik dat niet echt belangrijk is WAT we begrijpen. Wat ertoe doet is dat we LIEFHEBBEN en ons GELIEFD VOELEN. Voor mij gaat het zijn op de planeet niet alleen over het verhogen van de Trilling naar een Hoger/beter niveau, het gaat ook om het ‘vinden van mijzelf’. Het ‘God-zelf’ in mij.

GFL: Wij heten je vandaag zeer welkom. En Ieder Eén die zijn pad volgt en er zodanig naar handelt dat het hen met precies dit herenigt … hun God-zelf.

Bloss: Dat is een interessant woord … ‘God’. Het verwarmt en troost en verheft de harten van velen en maakt dat de geesten van vele anderen blokkeren. Ik denk dat ik God zie als de Bron/Liefde. Voor mij klopt dat meer, gezien het feit dat ik katholiek ben opgevoed (kostschool in een klooster, streng katholieke vader) en het woord ‘God’ ook MIJ lange tijd blokkeerde. Nu echter, ben ik er meer vertrouwd mee.

Dagtekst van Vrijdag 10 Juni 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 10 Juni 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov
Het kwaad - er zijn gebieden in ons die het niet kan bereiken

"Soms voel je je kwetsbaar, al het slechte dat zich om je heen voordoet, raakt je en maakt je van streek: gebeurtenissen, gedragingen van anderen tegenover jou, enz. Om niet door het kwaad te worden geraakt, kun je er alleen nog aan ontsnappen door je te verheffen tot gebieden waar het geen vat op jou heeft. Je zult zeggen: ‘Maar bestaan die gebieden dan?' Jazeker, ze bestaan in jezelf, net zoals ze in het universum bestaan, en als je dat nog niet door hebt, komt dat omdat je niet gewend bent jezelf te observeren.

Observeer jezelf dus voortaan en je zult vaststellen dat gebeurtenissen, die je in bepaalde omstandigheden verdriet deden en ontmoedigden, je niets meer doen als ze zich in andere omstandigheden opnieuw voordoen. Hoe komt dat?… Ben je alle gevoeligheid kwijtgeraakt? Nee, maar op dat moment, om een bepaalde reden, bevind je je op een hoger bewustzijnsniveau waar die gebeurtenissen je niet meer kunnen raken. Dit bewijst dus dat er gebieden bestaan in de mens, waar het kwaad geen vat meer op hem heeft."Een Snelle Reis naar Huis Om jullie galactische familie te bezoeken. / Door Suzanne Lie / 11 mei 2016 / Geplaatst 10 juni 2016

Een Snelle Reis naar Huis Om jullie galactische familie te bezoeken.
Door Suzanne Lie – 11 mei 2016
Geplaatst 10 juni 2016

We moeten je herinneren aan alle multidimensionale eigenschappen van je zelf, niet alleen binnen je meditaties of terwijl je een klas bijwoont. We moeten je herinneren aan je Zelf in je Dagelijkse Leven omdat het binnenin je driedimensionale leven is waar deze transmutatie zal beginnen.

Niet langer ben je beschermd door je persoonlijke Goeroe, of door te leven op de top van een afgelegen berg. In deze belangrijke incarnatie van planetaire ascentie, WIJ- jouw hogere expressies van je zelf – hebben je nodig mensen te assisteren, terwijl zij hun dagelijkse leven leven, hun kinderen groot brengen, hun werk verrichten, hun rekeningen betalen en doen alsof ze gewoon mensen zijn.

WIJ – jouw hogere dimensionale expressies van Zelf zijn aan het binnenkomen in je dagelijkse leven, je dagelijkse routines en dagelijkse verantwoordelijkheden. Zoals we vaak hebben gezegd, wij de Galatics en Hemelse wezens zijn JOU. Het is door het ontwaken van je eigen, persoonlijk Kundalini kracht, dat je zult terugkeren, transmuteren naar en dagelijks zijn de JOU die je altijd bent geweest – maar bent vergeten!

donderdag 9 juni 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 691: Het Woord verspreiden. / 9 juni 2016 / Lee Carroll


691: Het Woord verspreiden.
9 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Er is zoveel heerlijke spirituele energie/informatie beschikbaar. Hoe brengen wij dit (de channelings) naar buiten (naar het publiek) zonder de niet-gelovers te beledigen of te ergeren. Ik begrijp dat wij ons niet willen opdringen waar dit niet gewenst is. Hoe kunnen wij dus degenen bereiken die wel een openstaande geest hebben betreffende deze materie?

ANTWOORD: Je kunt voelen dat de informatie opeenvolgend is, maar dat is niet zo. Ieder mens die in een situatie verkeert dat hij zoekende is kan de waarheid vinden. Er is hiervoor een spiritueel mechanisme, zelfs in het meest afgelegen dorpje op de planeet.

Een van de beloften van God is dat degenen die zoeken de waarheid zullen vinden. Soms zal dit zonder boeken gebeuren, zonder tapes, bijeenkomsten of het internet.


Benjamin Fulford: Rothschild Khazariaanse maffia gebruikt vertragingstactieken maar de tijd raakt op / 6 juni 2016

Benjamin Fulford:
Rothschild Khazariaanse maffia gebruikt vertragingstactieken maar de tijd raakt op
6 juni 2016

De strop sluit zich steeds meer om de nek van de Khazariaanse maffia en de Rothschild familieketen. Nadat ze een uiterste datum gemist hebben voor een ontmoeting met een vertegenwoordiger van de White Dragon Society, wordt een vertegenwoordiger van Baron Jacob Nathaniel Rothschild verondersteld morgen ( 7 juni) in de VS een ontmoeting te hebben met een boodschapper van de White Dragon Society. Als de Rothschilds deze ontmoeting missen of falen om een principe overeenkomst te sluiten, dan wordt het jachtseizoen geopend verklaard op de totale genocidale familiegroep beloven de WDS, gnostische Illuminatie en andere geallieerde groepen.

Ook, het officiële faillissement op 2 mei 2016 van de Corporatie De VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA heeft deze week onderhandelingen op hoog niveau veroorzaakt tussen VS en Chinese autoriteiten. In Peking wordt een diplomatieke en economische uitwisseling op hoog niveau donderdag afgesloten.


Opening ceremony of China-U.S. high-level dialogue held in Beijing – Xinhua | English.news.cn
news.xinhuanet.com

Op deze dag van je leven / 9 Juni 2016 / Neal Donald Walsch

9 Juni 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... Dat er niets onmiddellijk hoeft te gebeuren,
deze minuut, of "op dit moment."

Het is prima om voor een ogenblik rust te nemen.
Haal adem en ga dan rustig naar binnen.
Vraag het Leven zelf om je te leiden tot je beste resultaat.

Er is niets dat je hoeft te doen, echt, behalve stoppen met het op je eigen manier te doen.

... Weet je wat ik bedoel?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Dagtekst van Donderdag 9 Juni 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 9 Juni 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov
De gebogen lijn - symbolische interpretatie

"De rechte lijn is de kortste weg tussen twee punten, dat is bekend. Maar is het raadzaam om altijd de rechte lijn te nemen? Wanneer je door een stad wilt lopen bijvoorbeeld, kun je dat moeilijk in één rechte lijn doen zonder tegen gebouwen, auto’s en voetgangers te botsen; op dezelfde manier zul je, in dit immense territorium dat het leven is en waarin enorme aantallen mensen zich voorthaasten, zelden direct een doel kunnen bereiken zonder te stuiten op belangen die indruisen tegen de jouwe.

Het verdient dus af en toe de voorkeur om de gebogen lijn te kiezen, dat wil zeggen je niet aan anderen voor te stellen door al direct te zeggen: ‘Hier ben ik, ik heb wat te vertellen. Ik heb bepaalde plannen, laat me die realiseren.’ Maak liever een omweg door je aanvankelijk te begeven op plaatsen waar je geen tegenstand ondervindt. En aangezien niet alle gelegenheden even gunstig zijn, moet je ook wachten op het juiste moment om van start te gaan. Dat wil zeggen dat je, om al die goede plannen te realiseren, je beter kunt vermijden je meteen op te dringen. Geef blijk van psychologisch inzicht, van geduld, van soepelheid. Dat is de gebogen lijn volgen."
Wat is nu precies de vernieuwing waar men over spreekt? /Ontvangen door Berry Vincenta Geplaatst 9 juni 2016


Wat is nu precies de vernieuwing waar men over spreekt?
Ontvangen door  Berry Vincenta
Geplaatst 9 juni 2016
De vernieuwing zoals aangegeven is eigenlijk een vernieuwing die  al heel lang  speelt in de wereld en in deze schepping. Maar wat er nu op dit moment aan het samenkomen is, zijn allerlei energiestromen die zich uiteindelijk tot één punt gaan richten. En juist doordat al deze verschillende gelaagdheden van energiekrachten samen gebundeld gaan worden, zal dit een zo diepe im- en explosie veroorzaken op alle lagen in deze schepping, dat er daardoor een opschuiving zal plaatsvinden in het totale evolutiepatroon. Het patroon van de evolutie zal gewijzigd gaan worden.

De tijd is aangebroken om dit patroon opnieuw vorm te geven, en dan niet meer op de manier zoals het is geweest, dat heeft zijn doel ten diepste gediend, het heeft de mens en zijn totale schepping gevormd tot het punt van nu. Maar dit is nu een volkomen nieuwe golf die in gaat stromen en die voor de gevoelige mensen op uw aarde al zo voelbaar zijn. Maar, nogmaals, de wereld, uw wereld is een wereld van dualiteit en velen zien in deze dualiteit ook de negatieve invloed van vernieuwing.

Ons ‘Superbewustzijn’ is de sleutel naar de vrijheid./ 2016 © Harriet Algra/deze versie WantToKnow.nl/be

Ons ‘Superbewustzijn’ is de sleutel naar de vrijheid..
2016 © Harriet Algra/deze versie WantToKnow.nl/be

harriet algra
Harriet Algra
We leren op steeds jongere leeftijd ons hoofd in plaats van ons hart (de intuïtie) gebruiken. Het hart dient het centrum van de waarneming te zijn. Het is de verbinding met het superbewustzijn. De hersenen behoren dit te ondersteunen en niet te vervangen zoals in de huidige maatschappij het geval is. Het menselijke aspect verdwijnt steeds verder naar de achtergrond en iedereen lijkt het te accepteren. Tegenwoordig worden er dagelijks mensen uit hun huis gezet of op hun uitkering gekort als ze niet aan hun financiële verplichtingen kunnen voldoen.

Meer en meer mensen maken gedwongen gebruik van de voedselbank terwijl er tegelijkertijd dagelijks tonnen aan voedsel wordt vernietigd. Pasgeboren kalfjes worden direct bij de moederkoe weggehaald en met poedermelk grootgebracht, omdat de melk van de moederkoe verkocht moet worden. Het is een wereld die alleen nog maar denkt aan geld, geld, geld. Allemaal dankzij de psychopaten die in deze wereld overheersen..

Een Schrijven van de Schepper / 8 juni 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
8 juni 2016 / door  Jennifer Farley,
” De Waarheid van Liefde ”

245028_20Jan12_1world

Respecteer alle geloofsovertuigingen.
 Ieder van jullie is op zijn of haar eigen niveau,
 en doet wat het beste werkt voor jouw energie op elk bepaald moment.
Je mag dan misschien niet meegaan in wat zij geloven of doen,
maar het is hun waarheid.
De waarheid van Liefde ongeacht waar of hoe die wordt weergegeven.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl