Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 11 juni 2016

ASCENSIENIEUWS Update / 9 Juni 2016 /door Fran Tielemans

ASCENSIENIEUWS Update
9 Juni 2016 /door Fran Tielemans

Het onweerachtige karakter van de voorbije weken geeft aan dat er ook op energetisch level veel aan de hand is. Emoties lopen hoog op, en dat kan heel vitaliserend en healend zijn, maar ook de disharmonische kant – waar we onszelf nog niet als heel kunnen zien - kan diep gevoeld worden. De overvloed aan water in vele gebieden (ook in Australië waren er overstromingen) toont niet alleen dat het opwarmingseffect van de Aarde zichtbaar is, maar ook dat het water-element danig herschikt wordt. Dit gebeurt niet alleen op Aarde, maar ook in ons energielichaam en in ons fysieke lichaam.

Duidelijk merkbaar is dat er restanten van zeer oude trauma’s naar boven komen, om opgelost of losgelaten te worden, en dit kan vaak door onbenullige kleinigheden getriggerd worden. Wat er ook nog in ons emotioneel lichaam aanwezig is aan disharmonische ladingen: we hebben het afgelopen tijd gezien, erkend en we zijn ermee aan de slag gegaan. 

Lichtkind: Wie helpt nou wie? / Wednesday, June 8, 2016


Wie helpt nou wie?
Wednesday, June 8, 2016

Steeds meer kinderen en tieners die vandaag de dag in de reguliere hulpverlening hun draai niet meer kunnen vinden. Hoe liefdevol die ook aangeboden wordt.

Hoe mooi de technieken en middelen ook zijn om het kind / de tiener te helpen.
Coördinatie, afstemming, communicatie, protocollaire vaststellingen, verschillende disciplinaire invalshoeken, afstemming school, privé en gezondheid kind. Alles wordt (gelukkig maar) meegenomen en vastgesteld. 

Met dan die ene prangende vraag:
Hoe nu verder?
Het doel is iedereen het over eens: zo snel mogelijk het kind / de puber weer deel laten nemen aan de maatschappij in goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Maar waarom lukt het kind / de puber het dan toch niet om weer bij zichzelf te komen? In balans? En vooral: gelukkig te zijn?

Oke, geluk is een relatief begrip en 24 uur per dag, zeven dagen in de week lekker fijn gelukkig zijn, geeft al snel een ontevreden (dus ongelukkig) gevoel! Hmmmmm....
Maar waarom dan toch net niet dat contact met het kind / die puber, ondanks alle beste bedoelingen van al die volwassenen waar het kind mee in aanraking komt?

Suzan Lie: Voorbereiding voor het Eerste Contact. Hoofdstuk 4 / 29 mei 2016 / geplaatst 11 juni 2016

Suzan Lie:
Voorbereiding voor het Eerste Contact.
De Na-bespreking – De Plejadiërs
29 mei 2016 / geplaatst 11 juni 2016


 Hoofdstuk  vier
De Na-bespreking

Door Shelia’s liefdevolle zorg, herstelde ik eerder dan ik verwachtte. Ik ben door deze belevenis heen gekomen met een veel groter respect voor mensen maar ook voor de andere galactische vrijwilligers om een aardevoertuig te dragen in de era van na de 2de WO en in hun NU om zich voor te bereiden op contact.

Natuurlijk zijn veel mensen zich nog niet bewust dat een contact met hun galactische familie voor de deur staat (imminent is)maar meer en meer schijnen er te ontwaken voor dat gebeuren. Aarde’s Internet heeft de mensen toegestaan om met elkaar te communiceren, vrij van de “macht over anderen” complex dat zich niet focust op de waarheid, maar op het handhaven van hun controle over de planeet.

Een Schrijven van de Schepper / 10 juni 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10 juni 2016 / door  Jennifer Farley,
” Zie Toe ”

different-duck
Je hebt jouw ware roeping voor voldoende tijd ontkent.
Misschien is de reden dat je jouw leven  zo uitdagend vindt,
 omdat het Heelal je vraagt om je in een andere richting te bewegen.
Zie toe, lief kind ..... het is tijd om verder te gaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Kryon: Vraag en Antwoord 692: In het NU blijven. / 11 juni 2016 / Lee Carroll


692: In het NU blijven.
11 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Hoe kunnen wij in het heden, het NU, blijven? Door gebruik te maken van intentie?

ANTWOORD: Ja, dit is altijd en overal de sleutel. Waarlijk, reine intentie is het spirituele deel van jullie dat altijd weet wat er aan de hand is.

Als jij er naar neigt om te “stromen” breng je niet veel tijd door in het heden. Intentie om in het heden te blijven helpt je lichaam om zich een doel te stellen.

Kijk ook eens naar jouw eetgewoonten. Soms zal hetgeen jij eet je helpen om je op en meer gepaste manier te gronden. Want er is altijd en overal de mogelijkheid om te oefenen. En, zoals jij weet: oefening baart te allen tijde kunst.

Het werkt…. en het grondt je heel erg.

Kryon

vrijdag 10 juni 2016

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 10 juni 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
10 juni 2016

De wereldgebeurtenissen bewegen zich naar een grootse finale, die bij de Lichtwerkers tot grote tevredenheid zal leiden. Na een lange periode van vertragingen zal te zien zijn dat de laatste dagen zijn aangebroken en dat de duistere krachten niet langer de macht bezitten om de toekomst van het Menselijke Ras te dicteren. De troepen van het Licht hebben de controle grotendeels in handen en zorgen ervoor dat grote catastrofes, die de wereld opnieuw in een enorme oorlog zouden storten, worden verhinderd. Vrede is in aantocht en heel binnenkort zullen er stappen worden gezet om de trillingen op Aarde te verhogen, wat uiteindelijk tot een einde aan alle oorlogachtige handelingen zal leiden. Jullie zullen dan werkelijk kunnen zien dat het einde van alle vijandelijkheden tot wereldvrede heeft geleid. Eindelijk zal het voor onze vrienden van andere planeten veilig zijn om op Aarde te landen en jullie openlijk te ontmoeten. Het zal eveneens het begin markeren van veranderingen die waarlijk permanente vrede zullen brengen.

Op deze dag van je leven / 10 Juni 2016 / Neal Donald Walsch

10 Juni 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat goede dingen op jou wachten u aan de andere kant van deze
heuvel. Dit is een heuvel die je kunt beklimmen.
 Zet gewoon je ene voet voor de andere.

Als je een beetje ontmoedigd voelt op dit moment, is dat oké, dat is begrijpelijk. 
Maar geef jezelf toestemming om
je reis voort te zetten. 
Blijf in beweging.

Het resultaat zal positief zijn.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlGedicht: Los laten

Los laten

Het valt me zwaar, mijn kinderen los te laten
Die ik gedragen heb, vanaf hun pril begin
Onder en in mijn hart.
Ik heb ze leren praten, ze leren kijken,
Gods volmaakte schepping in.

Ik mocht met mijn gebeden hen omringen,
hen koesteren in mijn liefde,
veilig, warm en groot.
Ik mocht ze wijzen op de mooie dingen:
Als ze verdrietig waren, nam ik ze op mijn schoot.

Ik wist, dat ook voor hen de tijd zou komen dat ze als man,
Op eigen benen zouden staan;
Vergeten zouden zijn hun kinderdromen.
Ze zouden, los van mij, een andere kant opgaan.

Och ja, ik heb het allemaal geweten,
ik had me, naar ik dacht, er goed op voorbereid…..
Maar waarom wil een moeder liefst vergeten
Dat eenmaal ieder kind zijn eigen leven leidt?


N.P.


Een Schrijven van de Schepper / 9 juni 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
9 juni 2016 / door  Jennifer Farley,
” Gedwongen ”

ec19e06e0889daf23a9d6e4220b3f439

Gedwongen geluk maakt niet gelukkig.
Gedwongen vreugde is geen vreugde.
Wanneer je deze emoties kunt voelen,
zonder twijfel en zonder ego,
 zijn ze echt in jou bestaan op Aarde.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht / 9 Juni 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht
9 Juni 2016

Blossom: Hallo! Het gesprek van vorige week was voor velen nogal verbazingwekkend. Wat jullie zeiden neem ik volledig aan. Dat wil echter nog niet zeggen dat ik het ook begrijp! Uiteindelijk … VOEL ik dat niet echt belangrijk is WAT we begrijpen. Wat ertoe doet is dat we LIEFHEBBEN en ons GELIEFD VOELEN. Voor mij gaat het zijn op de planeet niet alleen over het verhogen van de Trilling naar een Hoger/beter niveau, het gaat ook om het ‘vinden van mijzelf’. Het ‘God-zelf’ in mij.

GFL: Wij heten je vandaag zeer welkom. En Ieder Eén die zijn pad volgt en er zodanig naar handelt dat het hen met precies dit herenigt … hun God-zelf.

Bloss: Dat is een interessant woord … ‘God’. Het verwarmt en troost en verheft de harten van velen en maakt dat de geesten van vele anderen blokkeren. Ik denk dat ik God zie als de Bron/Liefde. Voor mij klopt dat meer, gezien het feit dat ik katholiek ben opgevoed (kostschool in een klooster, streng katholieke vader) en het woord ‘God’ ook MIJ lange tijd blokkeerde. Nu echter, ben ik er meer vertrouwd mee.

Een Snelle Reis naar Huis Om jullie galactische familie te bezoeken. / Door Suzanne Lie / 11 mei 2016 / Geplaatst 10 juni 2016

Een Snelle Reis naar Huis Om jullie galactische familie te bezoeken.
Door Suzanne Lie – 11 mei 2016
Geplaatst 10 juni 2016

We moeten je herinneren aan alle multidimensionale eigenschappen van je zelf, niet alleen binnen je meditaties of terwijl je een klas bijwoont. We moeten je herinneren aan je Zelf in je Dagelijkse Leven omdat het binnenin je driedimensionale leven is waar deze transmutatie zal beginnen.

Niet langer ben je beschermd door je persoonlijke Goeroe, of door te leven op de top van een afgelegen berg. In deze belangrijke incarnatie van planetaire ascentie, WIJ- jouw hogere expressies van je zelf – hebben je nodig mensen te assisteren, terwijl zij hun dagelijkse leven leven, hun kinderen groot brengen, hun werk verrichten, hun rekeningen betalen en doen alsof ze gewoon mensen zijn.

WIJ – jouw hogere dimensionale expressies van Zelf zijn aan het binnenkomen in je dagelijkse leven, je dagelijkse routines en dagelijkse verantwoordelijkheden. Zoals we vaak hebben gezegd, wij de Galatics en Hemelse wezens zijn JOU. Het is door het ontwaken van je eigen, persoonlijk Kundalini kracht, dat je zult terugkeren, transmuteren naar en dagelijks zijn de JOU die je altijd bent geweest – maar bent vergeten!

donderdag 9 juni 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 691: Het Woord verspreiden. / 9 juni 2016 / Lee Carroll


691: Het Woord verspreiden.
9 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Er is zoveel heerlijke spirituele energie/informatie beschikbaar. Hoe brengen wij dit (de channelings) naar buiten (naar het publiek) zonder de niet-gelovers te beledigen of te ergeren. Ik begrijp dat wij ons niet willen opdringen waar dit niet gewenst is. Hoe kunnen wij dus degenen bereiken die wel een openstaande geest hebben betreffende deze materie?

ANTWOORD: Je kunt voelen dat de informatie opeenvolgend is, maar dat is niet zo. Ieder mens die in een situatie verkeert dat hij zoekende is kan de waarheid vinden. Er is hiervoor een spiritueel mechanisme, zelfs in het meest afgelegen dorpje op de planeet.

Een van de beloften van God is dat degenen die zoeken de waarheid zullen vinden. Soms zal dit zonder boeken gebeuren, zonder tapes, bijeenkomsten of het internet.


Op deze dag van je leven / 9 Juni 2016 / Neal Donald Walsch

9 Juni 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... Dat er niets onmiddellijk hoeft te gebeuren,
deze minuut, of "op dit moment."

Het is prima om voor een ogenblik rust te nemen.
Haal adem en ga dan rustig naar binnen.
Vraag het Leven zelf om je te leiden tot je beste resultaat.

Er is niets dat je hoeft te doen, echt, behalve stoppen met het op je eigen manier te doen.

... Weet je wat ik bedoel?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Wat is nu precies de vernieuwing waar men over spreekt? /Ontvangen door Berry Vincenta Geplaatst 9 juni 2016


Wat is nu precies de vernieuwing waar men over spreekt?
Ontvangen door  Berry Vincenta
Geplaatst 9 juni 2016
De vernieuwing zoals aangegeven is eigenlijk een vernieuwing die  al heel lang  speelt in de wereld en in deze schepping. Maar wat er nu op dit moment aan het samenkomen is, zijn allerlei energiestromen die zich uiteindelijk tot één punt gaan richten. En juist doordat al deze verschillende gelaagdheden van energiekrachten samen gebundeld gaan worden, zal dit een zo diepe im- en explosie veroorzaken op alle lagen in deze schepping, dat er daardoor een opschuiving zal plaatsvinden in het totale evolutiepatroon. Het patroon van de evolutie zal gewijzigd gaan worden.

De tijd is aangebroken om dit patroon opnieuw vorm te geven, en dan niet meer op de manier zoals het is geweest, dat heeft zijn doel ten diepste gediend, het heeft de mens en zijn totale schepping gevormd tot het punt van nu. Maar dit is nu een volkomen nieuwe golf die in gaat stromen en die voor de gevoelige mensen op uw aarde al zo voelbaar zijn. Maar, nogmaals, de wereld, uw wereld is een wereld van dualiteit en velen zien in deze dualiteit ook de negatieve invloed van vernieuwing.

Ons ‘Superbewustzijn’ is de sleutel naar de vrijheid./ 2016 © Harriet Algra/deze versie WantToKnow.nl/be

Ons ‘Superbewustzijn’ is de sleutel naar de vrijheid..
2016 © Harriet Algra/deze versie WantToKnow.nl/be

harriet algra
Harriet Algra
We leren op steeds jongere leeftijd ons hoofd in plaats van ons hart (de intuïtie) gebruiken. Het hart dient het centrum van de waarneming te zijn. Het is de verbinding met het superbewustzijn. De hersenen behoren dit te ondersteunen en niet te vervangen zoals in de huidige maatschappij het geval is. Het menselijke aspect verdwijnt steeds verder naar de achtergrond en iedereen lijkt het te accepteren. Tegenwoordig worden er dagelijks mensen uit hun huis gezet of op hun uitkering gekort als ze niet aan hun financiële verplichtingen kunnen voldoen.

Meer en meer mensen maken gedwongen gebruik van de voedselbank terwijl er tegelijkertijd dagelijks tonnen aan voedsel wordt vernietigd. Pasgeboren kalfjes worden direct bij de moederkoe weggehaald en met poedermelk grootgebracht, omdat de melk van de moederkoe verkocht moet worden. Het is een wereld die alleen nog maar denkt aan geld, geld, geld. Allemaal dankzij de psychopaten die in deze wereld overheersen..

Een Schrijven van de Schepper / 8 juni 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
8 juni 2016 / door  Jennifer Farley,
” De Waarheid van Liefde ”

245028_20Jan12_1world

Respecteer alle geloofsovertuigingen.
 Ieder van jullie is op zijn of haar eigen niveau,
 en doet wat het beste werkt voor jouw energie op elk bepaald moment.
Je mag dan misschien niet meegaan in wat zij geloven of doen,
maar het is hun waarheid.
De waarheid van Liefde ongeacht waar of hoe die wordt weergegeven.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Suzan Lie: Voorbereiding op het Eerste Contact, Een novel door de Plejadiërs. hoofdstuk 3 / 26 mei 2016

Suzan Lie:
Voorbereiding op het Eerste Contact,
Een novel door de Plejadiërs
 26 mei 2016


HOOFDSTUK  DRIE 
Ochtend Conversatie met de Arcturiërs
Door Suzanne Lie

Beste Arcturiërs, hebben jullie vandaag een boodschap voor me?

ARCTURIËRS
Yes, Suzille, We hebben vandaag een boodschap voor je. Ben je bereid die te ontvangen?

SUE: Ja, dat ben ik en ik dank jullie zeer. Ik heb me heel laag emotioneel gevoeld; ik denk dat het ’t meest gisteren was. Ik hoop dat jullie me kunnen bijstaan om te begrijpen waarom dit was – omdat ik me vandaag beslist beter voel.

ARCTURIËRS
Beste Suzille, het is waar dat je gevoeld hebt dat er iets staat te gebeuren. Maar omdat je niet zeker bent wat er komt, liet het je achter met iets onprettigs, emotioneel. Daarom laat ons je helpen herinneren wat je al wist maar waarover twijfelde omdat je het zo graag wilt.
In plaats van je te realiseren wat op het punt staat te gebeuren, feitelijk precies is wat je gewenst hebt, want je “bent jezelf aan het beschermen tegen weer een teleurstelling.” We herinneren je eraan dat het veel effectiever is om Onvoorwaardelijke Liefde en Multidimensioneel Licht te zenden naar dat wat je wilt beleven.

Zie je hoe je je feitelijk afhoudt van je wens door niet te geloven wat je voelt, juist is?

woensdag 8 juni 2016

Sheldan Nidle / 7 juni 2016

Sheldan Nidle - 7 juni 2016


9 Akbal, 16 Pax, 12 Manik

Selamat Jalwa! Dat waar jullie lang op hebben moeten wachten begint vorm te krijgen. Er is opdracht gegeven om een belangrijk deel van de humanitaire- en welvaartsfondsen vrij te geven. Nieuwe schema’s om deze realiteit te bevrijden van de cabal en haar ontelbare handlangers zijn nu geïnstalleerd. Het duister realiseert zich dat haar tijd nu voorbij is en dat verschillende lagen van sleutelarrestaties ofwel nu gaan beginnen of in anders zijn gepland. Herziene overeenkomsten worden op dit moment geïmplementeerd aangezien een nieuw transfersysteem van fondsen bezig is van start te gaan. De verwachting is dat de verkiezingen in de V.S. zullen worden uitgesteld wanneer een nieuw NESARA-bestuur formeel kan worden afgekondigd. Wanneer deze ontwikkelingen zich hebben gemanifesteerd zullen er publiekelijk een aantal aankondigingen worden gedaan. Deze zaken beginnen op het hele internet nu op te duiken terwijl, één voor één, sleutelcorrespondenten zich bewust worden van wat er nu aan het ontstaan is. Deze verslagen worden nu verspreid om sommigen van jullie te informeren over wat er bezig is te worden voorbereid, dan wel aan de horizon verschijnt. De tijd van een lange periode van mondiale invloed door de cabal zal binnenkort voorbij zijn. Dit proces nam meer tijd in beslag dan we aanvankelijk hebben voorzien, maar wat we verwachtten is op het moment bezig zich te ontvouwen!

De Sirius Familieleden van Licht: JULLIE ZIJN HET ZAAD – HET STERRENZAAD – DAT OPKOMT OM TE BLOESEMEN /2 JUNI 2016

De Sirius Familieleden van Licht:
  JULLIE ZIJN HET ZAAD – HET STERRENZAAD – DAT OPKOMT OM TE BLOESEMEN
2 JUNI 2016 / Shogun Amona

Geliefde Aarde lichten – geliefde aarde mensen – we verwelkomen jullie in totale eenheid en harmonie – wij zijn de Sirius Familieleden.

De veranderingen – die zich meer en meer voordoen in jullie en op wereldschaal – worden duidelijker en veel mensen erkennen – dat het leven ook gemaakt is van een zielen aspect en niet alleen van stoffelijk bestaan is.

De scheuren in de matrix van dualiteit zijn duidelijker dan ooit – en veel mensen richten hun aandacht en focus naar binnen. Zo spoedig als jullie je gewaar worden van de relatie tussen je innerlijke en uiterlijke wereld – wordt je opgeroepen – als schepper – als een bewuste schepper – om de Nieuwe Aarde mee-te-scheppen.

Een Schrijven van de Schepper / 7 juni 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 juni 2016 / door  Jennifer Farley,
” Respecteer Jezelf ”

images

Respect wordt op jullie Aardoppervlak gedefinieerd als een juiste aanvaarding
of beleefdheid uitgebreid naar elkaar.
Deze goede acceptatie en uitbreiding van beleefdheid moet eerder een gegeven recht zijn
 in plaats van een verdienste.
Als jullie jezelf met respect behandelen,
behandelen jullie anderen automatisch op dezelfde manier.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

3e Graancirkel Formatie van 2016 / 6 juni 2016 / Robbert van den Broeke

3e Graancirkel  Formatie van 2016
6 juni 2016 / Robbert van den Broeke

In de nacht van 5 op 6 juni, kreeg Robbert een voorgevoel en hele duidelijke beelden door en maakte hij een tekening wat hij in zijn visioen zag. Hij kon duidelijk een graancirkelformatie beschrijven en kreeg duidelijk de boodschap door dat hij naar het veld moest naast de A17 in Standdaarbuiten.

Robbert kreeg duidelijk beelden van het veld en hij wist precies waar hij moest zijn. Daarna is hij met Roy naar het veld toe gereden. Daar troffen ze inderdaad een hele mooie formatie aan. Exact zoals Robbert het getekend had. Zowel Roy als Robbert zagen lichtflitsen boven de cirkel. Roy en Robbert zijn nog enige tijd in de formatie gebleven om de energie te voelen en Robbert voelde duidelijk het goddelijke aanwezig in de cirkel.

Robbert voelde veel verschillende buitenaardsen en engelen aanwezig. De energie is zeer rustgevend en liefdevol maar wel zeer sterk. Deze cirkel maakt de sluier tussen de 2 werelden dunner, het hiernamaals raakt vooral deze cirkel. Er waren dan ook veel hemelbewoners aanwezig.


Op deze dag van je leven / 8 Juni 2016 / Neal Donald Walsch

8 Juni 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat voorzichtigheid niet hetzelfde is als angst,
en observatie is niet hetzelfde als oordeel.

Gebruik je gezonde verstand over dingen, en laat anderen je niet
eenvoudig uit voorzichtigheid en observatie praten
door je te vertellen dat je in "angst en oordeel " zit.

Voorkomen is nog steeds de moeite waard en beter dan genezen.

Is dit zinvol?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl