Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 mei 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 684: Geheimen van de Ruimte. / 28 mei 2016 / Lee Carroll


684: Geheimen van de Ruimte.
28 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, wat is precies het Licht, de Ruimte, de Tijd, het Magnetisme en de Zwaartekracht? Wat zijn precies de verschillende attributen van het Licht?

VRAAG: Lieve Kryon, wat is er zo uniek aan het deel van het lichtspectrum waarvoor mensen zijn ontworpen om het te kunnen zien?

In welk deel van het lichtspectrum kunnen inter-dimensionale energie, wezens en delen aan de andere kant van de sluier geobserveerd/gemeten worden? Hebben mensen de mogelijkheid om op natuurlijke wijze de andere delen van het lichtspectrum te zien en hoe kan deze vaardigheid worden ontwikkeld?

ANTWOORD: Lieve mensen, het is niet onze intentie om ontwijkend te zijn met deze antwoorden. Binnen al deze vragen zijn er geheimen over inter-dimensionale ruimte en tijd en de bron van het leven zelf.Lichtzuilen / Geschreven door Elias/ Gepubliceerd: 15 mei 2016

Geschreven door Elias
Gepubliceerd: 15 mei 2016


De aarde is momenteel in een heel sterk transformatieproces verwikkeld. Er zijn verschillende crisisgebieden, waar de energie heel sterk begint te zieden. Dit komt door een samenwerking tussen Moeder Aarde, de Geestelijke Wereld en een groot aantal healers die gezamenlijk op deze plekken inwerken en wel  juist daar, waar de energie het meest duister is, wordt letterlijk heel veel Licht ingeplant. 

De healers kunnen van nabij of van verre heel veel Licht verankeren. Als zij in sterke negatieve plekken Lichtzuilen planten, dan voegt de Geestelijke Wereld daar nog energie aan toe en kan het geheel aan energie nog transformeren en naar die plekken leiden, waar dit het meeste nodig is. De fusie van energie uit deze drie bronnen werkt als een implosie. Dan begint de energie van binnenuit beetje bij beetje als het ware te koken. En als de energie wordt hooggetrokken, wat in feite de opdracht van Moeder Aarde is, maar daar dus hulp bij nodig heeft, dan worden de mensen in dat gebied plotseling steeds sterker met hun eigen handelen geconfronteerd. Ze gaan dan meer en meer beseffen waar ze mee bezig zijn.

Hemelse Zegeningen Mary Magdalene ~ Stop Wie Je Bent te Onderschatten! / 24 Mei 2016 / Linda Dillon

Hemelse Zegeningen
Mary Magdalene ~ Stop Wie Je Bent te Onderschatten!
24 Mei 2016 / Linda Dillon

Heilig is je leven. Je bent hier als de unieke expressie van je missie en doel, je unieke expressie van de Moeder/Vader/Ene - en jezelf. Hoe zou je niet je gehele wezen kunnen eren? Hoe zou je niet van je gehele wezen kunnen houden? Dat is mijn geheugensteuntje van vandaag.

Mary Magdalene: Groeten, Ik Ben Mary.

Suzi: Welkom.

Mary Magdalene: En welkom aan jou, geliefde zuster van mijn hart, geliefde zusters van mijn hart, geliefde familie van mijn hart, geliefde Gaians. En dat is hoe ik naar jullie toekom - de Magdalena, ja; mede reisgenote, reizigster, avonturierster, ja; moeder en zuster, bondgenote en vriendin.

En ik kom naar jullie om te spreken over de erkenning, de waardering, het begrip en het loslaten van jullie heilige contract, jullie heilige missie, jullie doel, jullie reden voor te bestaan doorheen dit en ieder leven dat jullie ooit bewoond hebben. Ik smeek jullie - stop te onderschatten wie jullie zijn!

Een Schrijven van de Schepper / 27 mei 2016 / door Jennifer Farley

    


Een Schrijven van de Schepper
27 mei 2016 / door  Jennifer Farley,
” Prachtig Licht”

GoddessLightWithin_HelenaNelson_Reed

Binnenin jou, of je het nou kunt voelen en zien of niet,
is een prachtig licht dat in staat is te geven
 en te wachten om Onvoorwaardelijke Liefde te ontvangen.
 Omarm het!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5664 De omhelzing van Zwijgen en Stilte / 28 mei 2016

De omhelzing van Zwijgen en Stilte
Brief uit de Hemel
28 mei 2016 


 God zei:
Onthoud, je bent geen performer, vooralsnog je bent een doener. In meer of mindere mate, je bent een doener. Een doener krijgt dingen gedaan.

Echter, iedereen is een Wezer. Iedereen IS. Iedereen op Aarde, uit noodzakelijkheid, bestaat. Dit moet zo wezen. Het is niet bij edict dat iedereen moet Wezen. Het is natuurlijk dat iedereen een Wezen is. Het is je natuur. Ik heb Wezen aan jouw nagelaten.

Toch, activiteit is een deel van het leven. In termen van de wereld, jij moet iets doen. Je bent geen sculptuur die niet kan bewegen uit eigen wil. Het is geen fantasie dat jij diep Zwijgen en Stilte bent en je beweegt ook rond. Je kan push-ups doen of je duimen draaien. Je kan je wenkbrauwen bewegen. Je kan poseren. Je kan stelen. Je kan verkwisten. Niettemin, onderliggend aan je activiteit en geluid, ben je de uiterste omhelzing van Zwijgen en Stilte.

vrijdag 27 mei 2016

Benjamin Fulford: Het hoofd van de Khazariaanse maffia is Baron Jacob Nathaniel Rothschild / 23 mei 2016 + korte update 27 mei 2016

Het hoofd van de Khazariaanse maffia is Baron Jacob Nathaniel Rothschild
23 mei 2016 + korte update 27 mei 2016

De man die het nieuwe financiële systeem blokkeert en het gebruik van Aziatisch goud voor het heil van de planeet verhindert is Baron Jacob Nathaniel Rothschild, volgens zijn dichtbije familieleden en de CIA. Baron Rothschild is het hoofd van de Khazariaanse maffia octopus die de uitgave van VS dollars, Euro’s, Japanse yen en vele andere valuta beheerst, uitgezonderd de Chinese yuan of de Russische roebel.

Het was Rothschild die in de weg stond toen de Aziaten elders goud aanboden tegen een 13% discount met de bedoeling een bureau voor toekomstplanning op te zetten belast met het beëindigen van armoede, het stoppen van de vernietiging van het milieu en het veranderen van deze planeet in een paradijs. Het plan wordt ondersteund door de BRICS naties, het Pentagon, de meeste van de agentschappen en zelfs door veel van Rothschild eigen familieleden.

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 27 mei 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
27 mei 2016

De zaken vorderen naar wens ondanks dat het aan de buitenkant anders kan lijken en ze bewegen voort richting een vreedzame oplossing die vrede op de wereld zal brengen. De taak om dit voor elkaar te krijgen zou, met het oog op het aantal bestaande probleemplekken, een onmogelijke opgave kunnen lijken, maar grotere machten dan die op Aarde zullen een hand hebben in het creëren van wereldwijde vrede. We naderen een punt waar “genoeg is genoeg” geldt en waar karmische kwesties opzij gezet kunnen worden om ervoor te zorgen dat vrede tot stand wordt gebracht en het Duister wordt gestopt. Er worden reeds grote stappen gezet om een basis te leggen voor het bereiken van vrede door de grondslag voor alle probleemgebieden aan te pakken. Velen worden opgestookt door degenen die voordeel behalen uit de resulterende ellende, voornamelijk in het geval van oorlogen die de zakken vullen van de Wapenproducenten. Wees ervan verzekerd dat dit binnenkort zal veranderen aangezien degenen die dergelijke situaties in de gaten houden de macht en autoriteit bezitten om in te grijpen.

Kryon: Vraag en Antwoord 683: Ruimte en Tijd. / 27 mei 2016 / Lee Carroll


683: Ruimte en Tijd.
27 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, wat zijn de verschillen tussen Ruimte en Tijd? Jij sprak over onze 3D ruimte-tijd en zei dat voor een inter-dimensionale visie 12 dimensies nodig zijn. Onze wetenschap vindt een 11-dimensionale ruimte-tijd en jouw aanwijzing gaat over nul voor de 12e dimensie. Wat is nu de connectie tussen nul en ruimte en tijd?

ANTWOORD: Zwaartekracht en magnetisme zijn onafhankelijke delen van een systeem dat met zekerheid is verenigd. Deze twee werken samen met jullie 4D-tijd en 4D-afstand en hebben deze formule zelfs een naam gegeven – fase verplaatsing.

Jij vraagt dus naar het verschil tussen twee van de hoofdprincipes van het Universum en wij vertellen jou dat het “ervan afhangt.” (een antwoord dat jij niet wilde horen)

Wat is het verschil tussen het concept van drie of vier? Dat is kwantitatief, nietwaar?
Wat is dan het verschil tussen nul en nul als zij beide het potentieel in balans houden van iets dat onzichtbaar is en in het “nu” is? Het antwoord: het hangt “ervan af.”
Als je tijd als een constante neemt en ernaar kijkt als variabel, “hangt alles ervan af.”
Jij houdt niet van een realiteit die geen constante heeft, nietwaar? Maar het is waar! 


James Twyman: Belangrijke Wereldwijde Aankondiging


James Twyman
Belangrijke Wereldwijde Aankondiging

Recente gesynchroniseerde meditaties hebben ons een ding laten zien ~ De mensheid is klaar om de kracht van het gebed te gebruiken om een nieuwe wereld te creëren.

Ik ben vereerd om mijn rol te spelen in deze uitbreiding van het bewustzijn, en ik ben u dankbaar voor het spelen van uw rol daarin. Gericht, gesynchroniseerd gebed is niet alleen een sterke kracht, maar naar mijn mening, de sterkste kracht in het heelal. Ben je klaar om deze energie meer dan alleen maar zo nu en dan toe te passen? Ben je bereid om je elke maand bij miljoenen mensen aan te sluiten, je gebeden van Vrede te focussen op een gebied van conflict, oorlog of milieuramp?

De grootste Betrokkenheid van Mijn Leven

Ik ben bereid om mijn rol te spelen, en ik hoop dat je met me mee doet. Wil jij jij jezelf verplichten om elke maand 15 minuten te besteden aan het mediteren voor vrede in een gebied van grote conflicten of oorlog? Vijftien minuten per maand is alles wat ik vraag. En hier is wat ik beloof te doen:

Djwhal Khul over Lachen / Gechanneld door Rev. Terri Newlon /Geplaatst 27 mei 2016

Djwhal Khul over Lachen
Gechanneld door Rev. Terri Newlon
Geplaatst 27 mei 2016

Hier is Djwhal Khul. Tashi Delek.

 Oké. Deze week wil ik praten over de kracht van het lachen en je kunt verschillende niveaus van heling creëren door middel van het lachen of het luisteren naar anderen die ook lachen. Als het gaat over het luisteren naar het lachen van iemand anders, zoals misschien naar een kind dat giechelt en jou doet glimlachen of maakt dat jij je goed voelt, dan krijg je de genezende kracht van iemand anders zijn lach.

Als het een lach is die je irritant vindt, dan is dat wat wij Yuk noemen. Het is of Yum of Yuk. Ja of Nee.

Druk op het Bewustzijn in deze tijd. Deel 2 Ontvange /n door Berry Vincenta Geplaatst 27 mei 2016


Druk op het Bewustzijn in deze tijd. Deel 2
Ontvangen door  Berry Vincenta
Geplaatst 27 mei 2016

De druk die momenteel voelbaar is, is een druk die vooral in het hele wereldbewustzijn wordt gevoeld. De druk heeft vooral te maken met het indalen van een nieuw deel van kosmische energie, die een enorme indruk in de wereld zal achterlaten. De kracht die achter deze nieuwe energiebronnen ligt zullen op vele mensen die gevoelig daar voor zijn werkelijk fysiek maar ook geestelijk kunnen worden ervaren en wórden ook als zodanig ervaren.

Wát vindt er nu plaats?
Het is de synthese (= samenkomst) van de 2 polen in de mens, die ‘gedwongen’ worden, zich tot elkaar te verbinden. De 2 polen (lees mannelijk en vrouwelijk) zijn vaak afgescheiden ervaren. Dit moest ook zo gaan. Zij zijn altijd tot elkaar ‘veroordeeld’ geweest, in een aantrekkende én afstotende beweging. Nu deze synthese werkzaam wordt, zal er een andere levensbeweging aangevuurd worden in de Leven-gevende,  etherische Bewustzijnsvelden!

Een nieuw startpunt vanuit een ‘andere’ werkelijkheid, nl Jouwzelf.....
Het zal ‘ander’ Leven geven aan het DNA!

Op deze dag van je leven / 27 Mei 2016 / Neal Donald Walsch

27 Mei 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... Dat de grootste toewijding die je moet vasthouden
 Jouw toewijding aan jezelf is.

Verraad aan jezelf om niet een ander te verraden is toch verraad.
Het is het hoogste verraad.

Dit is geen oproep tot het tegen wil en dank opgeven van een baan
of een persoon of een situatie.
Maar het is jouw kennisgeving van het Universum dat het ook goed voor je is
 ook voor jezelf te zorgen.

Je hoeft niet zo heel goed na te denken om precies de reden te weten
waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Gedicht: De tunnel


De tunnel

Door de tunnel van de rouw
strompel ik, verdoofd, gebroken.
Niemand die het warm kan stoken
Tweezaamheid was zonder kou
Eenzaam ben ik,  zonder jou.

Door de tunnel van de rouw
strompel ik, verblind van tranen.
Niemand die een weg kan banen.
Tweezaamheid was onze trouw,
Eenzaam ben ik zonder jou.

Door de tunnel van de rouw
strompel ik in’t diepe duister.
Niemand hoort mijn hees gefluister.
Tweezaamheid was man en vrouw,
Eenzaam ben ik, zonder jou.

N.P.
Een Schrijven van de Schepper /26 mei 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 mei 2016 / door  Jennifer Farley,
” Ben Ik Echt?

universal-connection-intuition-psychis-abilities

Er zullen momenten zijn waarop wat anderen zeggen en doen ervoor zorgt dat je
 gaat twijfelen aan jouw verbinding met het Universum en Onvoorwaardelijke Liefde.
Dit zijn de momenten waarop het nodig is om een stapje terug te doen,
voel de situatie met je hart en vraag om advies.
Houd in gedachten dat wat jij als waar voelt misschien
niet waar is voor anderen .... en dat is oké.
Echter, als je doorheen je leven beweegt met zuivere intentie en transparantie,
zult je nergens aan hoeven te twijfelen of angst te hebben.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5663 Het Echte Verhaal / 27 mei 2016

Het Echte Verhaal
Brief uit de Hemel
27 mei 2016 


God zei:

Er is gerommel in jouw hart wat Mij naar jou roept. Het is onvermijdelijk dat jij naar Mij zal komen. Het is Mijn Wil en het is ook die van jou dat je naar Mij toe komt. Wij hebben geen meningsverschil. Jij bent de beslisser wanneer. Anders, is er geen beslissing.


Ik gooi mijn lijn in de zee en je rijst op. Je zwemt omhoog naar Mij en je zegt: “Hier ben Ik.”

Ik zeg, “Hier ben je.”

Alleen in je verbeelding ben je steeds bij Mij weggeweest. Het is illusie geweest dat je steeds ergens anders bent geweest dan met Mij. Het is een onmogelijkheid dat je ergens anders kan zijn of dat er ergens anders is dat bestaat, waar je mogelijk kan zijn. Alleen in jouw ‘mind’ heb je ver gedwaald.

Feitelijk, was je op drift. Je werkte niet aan ver op drift zijn. Je was eenvoudigweg op drift, gevangen in de verhalen van een Dag in Menselijk Leven. Je bent een Goddelijk Wezen  en je dribbelt jouw vingers in het water aan iedere kant van de kano.

Aartsengel Michael Verwelkom Jullie Aspecten Thuis! / 25 Mei 2016 / Linda Dillon

Aartsengel Michael
Verwelkom Jullie Aspecten Thuis!
25 Mei 2016 / Linda Dillon

Linda: Alle Wezens op de planeet roepen hun aspecten naar huis om de volledige belichaming te zijn van wie zij zijn. Jij bent de gastheer/vrouw en het officiële verwelkomende comité!

Aartsengel Michael, gechanneld door Linda Dillon op 11 Mei 2016 in een privé lezing.

Aartsengel Michael:
Welnu, deze vraag van “aspecten” is iets dat niet volledig, nog niet, volledig begrepen wordt op jullie planeet, omdat een deel ervan nu nog maar net tevoorschijn aan het komen is, omdat veel van de menselijke ervaring in het oude paradigma gebaseerd was op het ego. En er is ook veel onjuiste informatie, misverstand en er zijn onjuiste uitlijningen geweest met individuen die denken, zeggen, verkondingen dat zij dit of dat individu zijn.

donderdag 26 mei 2016

Nationaal Zorgfonds, zonder eigen risico


zonder eigen risico

In mei is een landelijke campagne van start gegaan om te komen tot een nationaal zorgfonds zonder eigen risico. De privatisering van de zorgverzekering heeft namelijk niet geleid tot goedkoper en beter, maar tot verspilling en een stijging van de kosten voor de mensen die zorg nodig hebben. Iedereen is verplicht verzekerd, maar ongeveer 1 miljoen mensen in Nederland zijn niet in staat om de premie te voldoen. Ze zijn dan nog wel verzekerd, maar ze krijgen een boete en een incassobureau achter zich aan. Het eigen risico van 385 euro leidt er toe dat steeds meer mensen niet naar de dokter gaan, of geen medicijnen kopen, als ze ziek zijn. Naar verluidt is dat nu al een kwart van de patiënten. Tegelijkertijd verspillen de verzekeraars jaarlijks 500 miljoen euro aan reclame! Dat gaat ten koste van de zorg.

Kryon: Vraag en Antwoord 682: Over Zuid Amerika. /26 mei 2016 / Lee Carroll


682: Over Zuid Amerika.
26 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, het is een feit dat het grootste deel van de wereld zich focust op de nasleep van de 9/11-gebeurtenissen. Ondanks dat beleeft Zuid Amerika ook een van zijn donkerste uren en het lijkt erop dat wij helemaal op onszelf zijn aangewezen. Geweld, corruptie, drugshandel, politieke verwarring en economische tegenspoed werden steeds sterker en hebben hun schrikaanjagende invloed met een ritme dat wij niet eerder hebben gezien.

Waar staan wij in de “oud naar nieuw”-realiteitsopwaardering (in de wereld na 9/11) en hoe kunnen wij gebruik maken van het verhoogd spiritueel bewustzijn dat zich vertoont bij onze Noord Amerikaanse Lichtwerkersfamilie? Uiteindelijk heeft bewustzijn behoorlijk post gevat in landen als de Verenigde Staten; hoe spiritueel bewust zijn wij in het Zuiden? Zijn hier genoeg Lichtwerkers?

ANTWOORD: Lieverd, laten wij jouw vragen apart behandelen. Jullie gebied op Aarde is wat “dichter.” Vanuit menselijk perspectief eerlijk of niet, de plaatsen rond de evenaar hebben een diepere dualiteit en meer moeilijke uitdagingen.Hemelse Zegeningen: De Boeddha Spreekt over Oordeel en Onderscheidingsvermogen /10 Mei 2016 - Gastvrouw: Suzanne Maresca / Kanaal: Linda Dillon

Hemelse Zegeningen:
De Boeddha Spreekt over Oordeel en Onderscheidingsvermogen
10 Mei 2016 - Gastvrouw: Suzanne Maresca / Kanaal: Linda Dillon

Boeddha: Groeten, IK BEN de Boeddha.

Suzi: Welkom.

Boeddha: En welkom aan jullie, geliefde zusters, geliefde engelen, geliefde luisteraars, geliefde familie, geliefde Gaians.

Weten jullie hoe lang ik gewacht heb met tegen jullie allemaal als Gaians te spreken, als het verenigde geheel, als eenvoudig Eén? Want dit is werkelijk een dag van feestviering, van gelukzaligheid, en dat is waarom ik mijn geschenken naar jullie toegebracht heb, om met jullie te zitten, met jullie te knielen, om met jullie te lopen, en ja, om over deze kwestie te spreken - omdat het een kwestie is - van oordeel en onderscheidingsvermogen.

Oordeel maakt deel uit van de valse illusies die opgegroeid zijn in dit ras genoemd de mensheid, en het is onder vele, zo niet het meest verwoestende element van het menselijke ras ooit. Het is oordeel dat oorlog en armoede en dood en ziekte, isolatie en afscheiding veroorzaakt heeft.

SAUL: Mensheid is één met zichzelf, iedereen is familie, en de ware aard van iedereen is Liefde. / door John Smallman op 24 mei 2016


SAUL:
Mensheid is één met zichzelf, iedereen is familie, en de ware aard van iedereen is Liefde.
door John Smallman  op 24 mei 2016

Zoals Jezus jullie heeft verteld, de mensheid zijn ontwaking is imminent. Ik weet dat jullie voelen dat jullie dit vele, vele keren hebben horen zeggen en toch lijkt het dat niets is opgetreden om te bevestigen dat de ontwaking van de mensheid aanhoudend is, laat staan imminent!

Maar omdat jullie geluisterd hebben naar onze boodschappen aan jullie vanuit de spirituele rijken,  jullie vertellende dat jullie ontwaken imminent is, hebben jullie, als resultaat van het luisteren naar ons, jullie collectieve intentie versterkt om het tot stand te brengen.

En, zoals jullie ook velen, velen malen verteld, de kracht van de individuele intentie, zonder het vermelden van de verbazingwekkende kracht van de collectieve intentie, is enorme en buitengewoon effectief. Jullie zijn ontwakende mensheid!

Op deze dag van je leven / 26 Mei 2016 / Neal Donald Walsch

  26 Mei 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat het einde nabij is.

Het einde van jouw werkweek.
Is dat niet geweldig? Nu kun je gaan spelen!
En je moet, weet je.
Maak dit weekend tot de leukste ooit.

Je ziel zegt je te doen wat jou vreugde brengt dit weekend!
Zonder oordelen!

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlQuan Yin: Aarde’s Lichtwerkers: Rust, Genees en Bereid je voor / 24 mei 2016 / door Linda Li

Quan Yin:
Aarde’s Lichtwerkers: Rust, Genees en Bereid je voor
24 mei 2016 / door Linda Li

Quan Yin zegt:

Lief hart, het Goddelijke heeft bevolen dat de Ascentie van de mensheid een punt heeft bereikt waarop chaotische situaties een pauze nodig hebben. Met andere woorden, Het loslaten/vrij worden van de mensheid moet op zo’n manier behandeld worden zodat die niet uit controle gaat. Ja, hoe meer losgelaten, hoe beter de mensheid zich voelt. Maar als die vrijlating uit de controle gaat, kan het nieuw verwoestend gedrag, oorlogen scheppen, een nieuwe cyclus van karma en dat is niet wat de mensheid nu nodig heeft, en we proberen ons best te doen om naar de mensheid te communiceren over de consequenties van het opgeblazen, uit de controle soort van vrijlaten.

Lief hart, de Ascentie van de mensheid is de laatste tijd zo intens geweest, dat wij, het gezelschap van de hemel en het Goddelijke zo druk geweest om de mensheid te sturen zodat niets slechts kan gebeuren, maar toch wel het loslaten. Tot nu toe, zijn we succesvol geweest met de kunstgrepen en doen ons best wat we kunnen, op elk moment van de dag. De mensheid is inderdaad koortsachtig aan het opstijgen, en ze verbranden al het puin dat voor hen ligt en laten niets over aan het toeval. We applaudisseren over de vastberadenheid en serieusheid van de mensheid, en waarschuwen hen om zacht te zijn in het zicht van loslaten. Tot zoverre heeft het goed uitgewerkt.

Een Schrijven van de Schepper / 25 mei 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 mei 2016 / door  Jennifer Farley,
” Verantwoordelijkheid”

xResponsible-Tourism-WTM-800x500_c.jpg.pagespeed.ic.YZBHYTAH_E

In het verantwoordelijk zijn voor jezelf,
zul je je van nature bewust zijn
van je verantwoordelijkheid voor anderen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


woensdag 25 mei 2016

Sheldan Nidle / 24 mei 2016

Sheldan Nidle - 24 mei 2016


2 Muluc, 2 Pax, 12 Manik

Selamat Jarin! Jullie wereld bereidt zich snel voor op een verrassing die iedereen zal shockeren! Het Licht was gedwongen op het juiste tijdstip te wachten waarop ze in actie kon komen. Momenteel zijn het duister en haar belangrijkste handlangers, die geassocieerd zijn met het regime dat bekend staat als de USA Inc., een bepaalde speelruimte gegeven. Dit heeft hen in staat gesteld zich bezig te houden met enige volksverlakkerij op mondiale schaal. Het Licht is erop voorbereid een einde te maken aan dit vreemde gedeelte van jullie geschiedenis. Het duister gelooft dat het Licht niet in staat is het soort tegenaanval in gang te zetten dat nodig is om een snel einde te maken aan hun capriolen. Intussen is onze vloot door de Hemel opgedragen om juist dat te doen. In ons geval zal het heimelijk zijn en worden uitgevoerd door de gezamenlijke acties van een aantal bevriende militaire troepen. Deze gezamenlijke acties waren eerder in staat het bereik van de door het duister gesponsorde terroristische troepen te beperken. Het doel is om uiteindelijk die duistere elementen, die proberen de instabiliteit in sommige gebieden op jullie aardbol te handhaven, af te kappen en financieel te verzwakken. Intussen bereidt het Licht zich voor op de ingrepen die de USA en haar talloze bondgenoten eindelijk omver zullen halen.

Rode Aarde levenspad: Zing het lied van de nieuwe aarde! Maya wijsheid in het licht van de schepping 25 mei – 6 juni 2016 / 25 mei 2016 / Elvira van Rijn

Rode Aarde levenspad:
Zing het lied van de nieuwe aarde!
Maya wijsheid in het licht van de schepping 25 mei – 6 juni 2016
25 mei 2016 / Elvira van Rijn

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde.

Dit is het twintigste en laatste artikel in de serie over de levenspaden van de Tzolkin. Het is anders dan alle andere artikelen. Omdat dat is wat het Rode Aarde levenspad ons laat weten: dat het anders kan, dat jij een nieuwe wereld kunt creëren, samen met mij en alle anderen.