Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 mei 2016

“Wat Zal er van Jullie Leven Worden?” /18 Mei 2016 / Ron Head

De Raad
“Wat Zal er van Jullie Leven Worden?”
18 Mei 2016 / Ron Head
Wederom keren wij terug naar een onderwerp waar wij eerder over gesproken hebben. En wederom, vanwege het stijgen van jullie bewustzijn en de bekwaamheid om onze gedachtelijn te volgen, zullen wij het ietwat vanuit een andere raaklijn benaderen.
Eén van de constante thema’s van diegenen die onze boodschappen ontvangen en hen doorgeven, is die van aan te duiden en te proberen jullie begrip van het Al in te vullen. Welnu, dat is een taak die onmogelijk om te voltooien is, maar eentje die altijd interessant en vruchtbaar is om te onderzoeken. Wij zullen vandaag naar het Al kijken vanuit het begrip ervan als besef, hetgeen alleen maar een aspect ervan is, maar een belangrijke. Het is belangrijk omdat het velen zal helpen aldus veel meer te begrijpen.

Kryon: Vraag en Antwoord 678: Ziel. Is geen ziel mogelijk? 21 mei 2016 / Lee Carroll


678: Ziel. Is geen ziel mogelijk?
21 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik volg jouw leringen nu al een flinke tijd  en ik dank jou voor alle informatie die jij ons hebt gegeven. Ik ben heel nieuwsgierig naar iets: 

Onlangs heb ik gehoord over mensen die op Aarde rondlopen en die “geen ziel” hebben. Is dit mogelijk? Ik heb begrepen dat wij allemaal deeltjes van God zijn – de hybriden waar jij constant over spreekt. Als er nu mensen op de planeet zijn die anders zijn dan mensen, wie zijn zij dan en wat komen zij hier doen?

Ik denk dat alles en iedereen een energie van God is of van God vandaan komt, dus hoe kan dit?

ANTWOORD: Alle mensen op de planeet maken deel uit van het Goddelijke Plan en hebben zielen.

Suzanne Lie: Arcturians - De landingen. / 20 mei 2016 door Andrew Eardley

Suzanne Lie:
Arcturians - De landingen.
20 mei 2016 door Andrew Eardley

Van onze Lieve Gezanten, aan de Aarde,
Wij komen naar jullie in dit NU om jullie te informeren dat we binnenkort zullen landen, maar alleen in een frequentie van werkelijkheid waarin de "Kracht Binnenin het Zelf" alle resten heeft vervangen van "macht over anderen."

Daarom zal de frequentie waarin we landen worden bepaald door de mensheid. We weten dat mensen die via de Kracht Binnenin Leven niet verantwoordelijk zijn voor degenen die blijven hangen in de lagere dimensionale vorm van macht over anderen.

Alles wat onze geliefde terugkeerders naar het lichtlichaam kunnen doen om degenen verloren voor de Kracht te helpen, is door hen Onvoorwaardelijke Lief te hebben en Violet Vuur te sturen. Dan moet je ze losmaken van je bewustzijn, want het is hun beslissing om te ontwaken of in slaap te blijven binnen een realiteit van angst en overheersing.

Door in de vorm van angst en overheersing te blijven zullen ze ervoor gekozen hebben om met hun lagere staten van bewustzijn vast te houden aan de overblijfselen van Gaia's Lagere Astrale Oppervlak. Het Lagere Astrale Oppervlak  is net als de kelder van een oud huis dat verlaten is. Dit 'oude huis' wordt gerenoveerd vanaf het “dak” helemaal naar beneden.

Een Schrijven van de Schepper / 20 mei 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 mei 2016 / door  Jennifer Farley,
” Gezegend”

tumblr_lfv4kqpdra1qastsxo1_500

Ontken niet waarom je gevraagd bent om hier te zijn en wat je bent te ervaren.
 Gezegende liefde, gezegend licht en gezegend LEVEN  stroomt door jou
elk moment van elke dag.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 20 mei 2016

Matthew /19 mei 2016 /door Suzy Ward

Matthew
19 mei 2016 door Suzy Ward

Matthew is gestorven op jonge leeftijd. Hij antwoordt maandelijks op zijn moeders (Suzy Ward) vragen die door veel mensen over de hele wereld worden gesteld. Matthews ziel is contact persoon voor vele hogere buitenaardsen van de Galactische Federatie en andere Meesters.

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Laten wij jullie denken tot rust brengen over zaken van wat ongeruste momenten. Eerst, is er door de klimaat verandering een onderwerp van wereld discussie, gepraat over zeeën die eilanden bedekken en kust gebieden overspoelen tot aan berg gebieden toe en mensen die met miljoenen worden verdronken. Dat zal niet gebeuren – Aarde zal niet de levens van haar geliefde bewoners in gevaar brengen bij haar terugkeer naar een matig klimaat in de wereld. Terwijl het poolijs en de gletsjers doorgaan te smelten, zullen de water niveaus langzaam doorgaan te rijzen en in kleine mate overal, en bewoners van mogelijk beïnvloede gebieden – zee niveau eilanden, delen van continentale kustlijnen, de oevers van onze grootste rivieren en laag liggende landen – voldoende tijd hebben om elke noodzakelijke preventieve actie of maatregel te nemen of gaan her-verhuizen.

Wat is de betekenis van het ‘Zelf’… /19 mei 2016/Door GuidoJ.

Wat is de betekenis van het ‘Zelf’…
19 mei 2016/Door GuidoJ.

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Berry Vincenta Ketelaar, in 1954 geboren in Ter Apel. Mijn gegeven namen komen van de 2 opa’s Berend en Vincent. Vanaf dat ik een klein meisje was, ben ik altijd hooggevoelig geweest en kon ik me niet makkelijk verbinden met het leven.. Er was zóveel wat ik voelde en beleefde van binnen, maar daarvoor vond ik niet altijd een kader, met als gevolg dat er veel onbegrepenheid op volgde. Ik werd een onzeker en vaak dromerig, onzichtbaar kind, teruggetrokken in mijn eigen wereld.. Lichamelijke problemen volgden..

Toen ik opgroeide begreep ik, dat mijn innerlijke eigenheid en kracht zich langs deze lijn moest ontwikkelen om sterk te worden in het leven. EN.. Dat het mijn levensopdracht was (en nog steeds is): door mijn eigen groeiende Zelfbewustzijn, mensen op hun Zielepad te begeleiden in hún ontwikkeling. En hen terug te brengen naar hun Hart en het bewustzijn over andere mogelijkheden in het leven!
 

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 20 mei 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
20 mei 2016

Wees ervan verzekerd dat alles naar tevredenheid verloopt en dat er nog steeds veel gaande is achter de schermen. Zoals wij het zien zouden de twee komende maanden wel eens de meest belangrijke maanden van deze tijd kunnen blijken te zijn. Er wordt vanuit gegaan dat de gebeurtenissen voldoende gevorderd zullen zijn om een aankondiging te kunnen doen, wat het begin zal betekenen van het in de openbaarheid brengen van veel méér zaken. In werkelijkheid is er in het geheel geen tijd verloren gegaan, aangezien er veel is gebeurd dat buiten het bereik van het Duister heeft gelegen. Terwijl de tijd is verstreken is hun macht inderdaad snel afgenomen en gaat het werk van het Licht met grote stappen vooruit. De energieën van de Nieuwe Tijd brengen de waarheid naar buiten, wat resulteert in een verhoging van de trillingen.

Brexit, de film Nederlands ondertiteld; en wie is ‘Nex(i)t? 20 Mei 2016 / Irma Schiffers


Brexit, de film Nederlands ondertiteld;
 en wie is ‘Nex(i)t?
20 Mei 2016 /  Irma Schiffers

Brexit
‘Brexit, the movie’ is verschenen. Voor mij een goede reden om me dagenlang te verschansen achter de PC om deze film te vertalen en te ondertitelen, omdat ik vind dat iedereen deze eigenlijk zou moeten bekijken. Gaan we het meemaken dat onder andere Nigel Farage met zijn partij de kiezers wakker en op zijn hand heeft weten te krijgen?

Op 23 juni aanstaande gaan de Britten naar de stembus voor een referendum waar vele Europeanen, maar ook veel Nederlanders al heel lang naar verlangen; een referendum om nee te zeggen tegen de EU. Als Engeland eruit gaat, zullen er ongetwijfeld meer landen willen volgen.
Het gaat er momenteel ruig aan toe in Engeland. David Cameron riep vorige week dat een terugtreden uit de EU de vrede in Europa in gevaar brengt. De vrede? Hebben we dat dan met deze bureau-(auto-)craten, de vazallen van de VS die landen plat bombarderen omdat ze niet doen wat ze van ze willen?

Op deze dag van je leven / 20 Mei 2016 / Neal Donald Walsch

20 Mei 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... Dat eerlijkheid niet in alle gevallen duidelijk is.

Kijk, we willen allemaal leven om eerlijk te zijn, toch?
Maar soms is het dat gewoon niet. Waar? Nee niet waar.
Het leven is altijd eerlijk - het lijkt soms gewoon niet zo te zijn op die manier.

Je zult zien hoe 'eerlijk' het leven is als je het een kans geeft om zichzelf uit te spelen.
Wacht. En zie. Je Hogere Zelf, die altijd het beste voor je wil, heeft hier de leiding.
Geloof het.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Heavenletter 5656 Het Gouden Licht van Realiteit / 20 mei 2016

Het Gouden Licht van Realiteit
Brief uit de Hemel
20 mei 2016


God zei:

Wat jij bent te zijn, ben je al. Als een eikel het zaad is van een eikenboom, denk jij dat je minder bent dan een eikel? Doe je dit echt? Wat wil je worden? Een luiaard? Of een bezit? Een ongelukkig slachtoffer geblazen door de wind? Je kunt bekwaam staan op je eigen twee benen.

Tenzij je de Dirigent bent van het Orkest van Jouw Leven, zal Ik je eerlijk zeggen dat jouw visie vrij beperkt is. Ik zou zeggen dat jouw visie veel te klein is. Wow, heb je de Heelheid van jouw Waarheid over het hoofd gezien? Je weigert om er naar te kijken. Je kijkt niet naar je Zelf. Je overziet je Zelf alsof je geen deel bent van Schepping en ook van een Schepper.

Wie heeft je ooit verteld om een klungelende half-stok schepper te zijn?

Een Schrijven van de Schepper /19 mei 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
19 mei 2016 / door  Jennifer Farley,
” Verrassing!”

event_444921651

Je bent niet verplicht om iets voor wie dan ook te betekenen,
 zelfs niet voor jezelf. Verrast?
Ik wist dat je dat zou zijn!
Het enige wat Het Universum van je vraagt is om lief te hebben.
Zodra je dat onder de knie hebt,
gaat uitzoeken wie je KIEST te zijn, moeiteloos!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Licht Bakens van de Group, / via Steve Rother/ voor mei 2016


Licht Bakens van de Group,
via Steve Rother/ voor  mei 2016
‘Live’ gepresenteerd op 30 april 2016
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl

De Groeten van Thuis aan ieder van jullie.

Jullie energie heeft een hele nieuwe wereld in gang gezet. Een die jullie net beginnen uit te breiden en te onderzoeken op een geheel nieuwe manier. Welkom op de nieuwe planeet Aarde. We zeggen je dit omdat we dat van verre zien; we zien van uit de verte en we kunnen een groter plaatje zien dan de meesten van jullie zien kunnen en dat is absoluut prachtig. We zeggen je dat zoals we eerder zeiden, er velen zullen vertrekken in deze tijd. Dat is een natuurlijk proces want er zijn velen die hun werk/baan voltooid hebben. Ze zijn klaar met wat ze kwamen doen en zijn ergens anders nodig. Ze kunnen wel in de buurt blijven als ze dat willen maar soms zijn ze niet in staat om zich te gronden op dezelfde manier en keren terug naar Huis. Nu, wat jullie je zouden moeten herinneren is dat mensen geboorte vieren en dood betreuren. Ja, jullie hebben al je vrienden Thuis; dat is iets dat heel weinig mensen zich herinneren terwijl ze op de planeet zijn. Als je terugkeert naar Huis zullen de herinneringen ook terugkeren. Tot dan, laten we zeggen, het is alsof je de straat af loopt gefocust op waar je naar toe gaat of wat je doet, als er plotseling iemand op je af komt en oogcontact maakt. Je hersenen kunnen geen herinnering oproepen terwijl je door de herinneringen opslag gaat maar je ziel kent elkaar wel en net op dat ene ogenblik zie jij jezelf door hun liefdevolle ogen. Op dat moment herinner je je het.


donderdag 19 mei 2016

”Intuitie en Vrijheid” Kom uit je comfortzone / tekst: Lizzy Turelinckx - Orthomoleculair therapeut

”Intuitie en Vrijheid”
Kom uit je comfortzone
tekst: Lizzy Turelinckx - Orthomoleculair therapeut / 

Ik hapte naar adem. Zout zeewater vulde mijn mond. Ik keek op en overal om me heen waren mensen aan het zwemmen. Het moeten duizenden mensen geweest zijn... een gigantische hoeveelheid armen en benen die door elkaar wriemelden, allemaal zwemmend, met de klok mee, in een cirkel zo groot als een Olympisch zwembad. In het midden was een klein eiland met een paar palmbomen en er was één persoon op het eiland die voedsel gooide naar de zwemmers eromheen..
 
Maar ik werd al snel in mijn gedachten gestoord, doordat ik een pijnscheut voelde in mijn been. Een man, onge­veer 50 jaar oud, had mij blindelings een harde schop gegeven, toen hij te dicht langs me heen zwom. Ik probeerde naar hem te roepen, maar hij leek mij niet te horen.

Benjamin Fulford: Chinezen zeggen goud alleen via White Dragon, Japanse verzetsbeweging zegt Obama zal vermoord worden door “Kamikaze” in Hiroshima / 16 mei 2016

Benjamin Fulford:
Chinezen zeggen goud alleen via White Dragon, Japanse verzetsbeweging zegt Obama zal vermoord worden door “Kamikaze” in Hiroshima
16 mei 2016

De strijd om de planeet aarde raast voort op vele fronten. De financiële oorlog blijft het meest belangrijke van deze fronten. Hier staan het Chinese leger, en achter hen de Dragon familie, er nu op dat het goud alleen beschikbaar is om wereldvrede te vestigen, zeggen bronnen bij de Chinese regering. We zullen hierover meer vertellen hieronder maar de andere grote ontwikkeling is dat een handgeschreven briefje werd afgeleverd bij deze schrijver waarin stond dat “De Kamikaze zal proberen een moordaanslag met bom te plegen in Hiroshima.” De betekenis hiervan is dat door middel van een zelfmoord bomaanslag geprobeerd zal worden VS President Barack Obama te vermoorden wanneer hij een bezoek brengt aan Japan tegen het einde van de maand.

Een andere intrigerende en mogelijk gerelateerde gebeurtenis is dat het nationale uitzendingnetwerk NHK van Japan, een documentaire uitbrengt waarin beweerd wordt dat in 1944 een Japanse militaire vliegtuigfabriek geraakt werd door een precieze aardbeving. Hierop volgend dropten VS B29 bommenwerpers foldertjes waarin stond “wat zullen we jullie na deze aardbeving nog meer aan doen?” De seismograaf van de 1944 aardbeving vertoont een identiek patroon met de reeks aardbevingen die gecentreerd waren in de Japanse militaire bases in Kyushu vorige maand. Hier is een link naar de documentaire in het Japans over de aardbeving aanval.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AKeH9lRIG4M&app=desktop

Ashtar On The Road: Moeder Maria: Wij zijn Familie. Laat mijn Liefde jullie angst reinigen! / 10 mei 2016 /Susan Leland


Moeder Maria:
Wij zijn Familie. Laat mijn Liefde jullie angst reinigen!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
10 mei 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, mijn zeer geliefde kinderen. Mijn kinderen, want ik zie jullie als familie. Ik zie jullie als de beminden die zijn gekomen en die zijn uitgegroeid tot de wonderbaarlijke mensen die jullie nu zijn. Ik zeg jullie dat ik van jullie houd als een moeder van haar kinderen want ik Ben Moeder en ik Ben de Geest van de Moeder voor iedereen op deze grootse Aarde.

Ik doe samen met Moeder Gaia, Moeder van alle Koninkrijken op deze Aarde en samen zeggen wij tegen jullie: “DIT IS JULLIE NU-MOMENT OM SAMEN TE KOMEN, OM IN DE EENHEID TE ZIJN VAN DE GROTE LIEFDE DIE WIJ ALS FAMILIE DELEN – Goddelijk, ja, wij allemaal!!!

Als Goddelijke Scheppers hebben jullie je lessen heel goed geleerd, mijn kinderen. Jullie hebben je ervaringen geleefd en leefden volgens hetgeen waarvoor jullie hier zijn gekomen. En toch hebben jullie op deze weg vrije wil gehad. Nu zie ik jullie samenkomen in deze grootse Eenheid van Familie – met Mij, met Moeder Gaia en alle Wezens van Liefde – en gaan samen verder op het Pad dat jullie lang geleden bepaalden.

Kryon: Vraag en Antwoord 677: Zonnestelsel. / 19 mei 2016 / Lee Carroll


677: Zonnestelsel.
19 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb de volgende vraag voor jou: “Is er ergens iets speciaals gelokaliseerd ergens op een tweede focuspunt (naast de zon) dat zorgt dat de Aarde en alle andere planeten in een ellipsbeweging rondom onze zon bewegen, in plaats van in een doodgewone, ronde cirkel rondom onze enige zon? 

ANTWOORD: Nee, maar dit is in het verleden wel ooit zo geweest en het patroon voor de huidige beweging was gezet.

Jullie vormden oorspronkelijk een systeem met een dubbele zon. Zonnestelsels met een dubbele zon zijn rijp voor de ontwikkeling van leven zoals jullie dit zien. In tegenstelling tot jullie enkelvoudig zonnestelsel dat goed is/was verstopt in een uithoek van jullie melkwegstelsel.

In tegenstelling tot degenen die jullie hiermee angst en schrik willen aanjagen zal deze verloren zon nooit meer terugkomen.

Kryon


Kinnesinne. / Mei 2016 / ArjunA

Kinnesinne.
Mei 2016 / ArjunA

Na het behalen van het landskampioenschap van een voetbalclub uit Eindhoven stond het regionale ochtendblad vol chauvinistisch gebral dat mij op het woord kinnesinne bracht. Tussen 1958 en 1985 woonde ik in Amsterdam. In die jaren hoorde ik veel Jiddisch, en ik vind het jammer dat die sappige taal nagenoeg verdwenen is. Deze taal wordt ook wel omschreven als Mokums, maar het woord mokum is een Jiddische variant op het Hebreeuwse makom dat stad of toevluchtsoord betekent.

Het zelfstandig naamwoord kinnesinne, betekent ‘jaloezie, afgunst’. Het is gevormd uit het Hebreeuwse qinā ‘afgunst’ en sinʾā ‘haat’. Het is denkbaar dat het woord een samentrekking is van kinne en sinne, wat in het Nederlands met haat en nijd vertaald kan worden.

50 Franse steden vol in protest..! NOS zwijgt!! /18 mei 2016 / Door GuidoJ

Lieve mensen maak dit bericht viraal, vertel het aan je vrienden, familie, buren en kennissen, zet het op je website, blog of facebook.

Iedereen moet nu wakker worden, als het aan de NOS ligt, blijft Nederland slapen.

50 Franse steden vol in protest..! NOS zwijgt!!
18 mei 2016/ Door GuidoJ

Nuit Debout 3 

NOS-journaal zwijgt!
x50 Franse steden vol in protest..!!
2016 © WantToKnow.nl/be
x
Hoe we worden besodemietert door onze staatsomroep? Sorry, maar een ander woord kunnen we er niet voor vinden..! Waarom laat de NOS weer niets van dit FUNDAMENTELE nieuws horen..? Wie is degene die de NOS verbiedt hier aandacht aan te besteden..? Kan iemand daar een zinnig antwoord op geven? Is het meneer Marcel Gelauff, die de titel ‘hoofdredacteur NOS-journaals’ op zijn visitekaartje heeft staan, die dit flikt..?? Want meneer Gelauff, als méér dan 50 Franse steden de pleuris uitbreekt, in de vorm van DAGELIJKSE protesten, is dat dan geen reden om hier aandacht aan te besteden..? En dit is nu al meer dan een maand lang aan de gang..!!

Op deze dag van je leven / 19 Mei 2016 / Neal Donald Walsch

19 Mei 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je mooi bent.

Ja jij. Kijk naar jezelf in de spiegel.
Als God ooit iets gecreëerd heeft in het heelal mooier dan jou,
dan is het een geheim.
Omdat het nergens kan worden gevonden.

Jij bent een wezen van schoonheid.
Deel de schoonheid van jou vandaag,
 en je zult het ervaren!

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper /18 mei 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
18 mei 2016 / door  Jennifer Farley,
” Gewoon een……”

putting-books-down

Een verhaal is gewoon een verhaal.
Je kunt het lezen,
 er naar kijken of er naar leven.
 Je kunt er ook voor kiezen om het boek langs je neer te leggen,
 weg te lopen van het theater of je perspectief te veranderen.
 De keuze is aan jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Gedicht: Lieve kracht

Lieve kracht

 Wie was het die de zon verzon
Toen de allereerste dag begon.
Die de sterren aanstak voor de nacht
Het eerste vlokje sneeuw bedacht.

Wie blies de wind zijn adem in
Gaf mens en dier hun wezen
Wie schreef de teksten, welke pen
Voor merels en voor mezen.

Je voelt als iemand huilt of lacht
Of als de regens zingen
Dat zich één grote lieve kracht
Verbergt in alle dingen.


N.P.


Heavenletter 5655 Een Goddelijke Regenboog Aangedreven door de Zon / 19 mei 2016

Een Goddelijke Regenboog Aangedreven door de Zon
Brief uit de Hemel
19 mei 2016 

Regenboog plaatjes

God zei:

Al wat je hebt te doen is bij Mij te zijn. Bij Mij zijn is wezen. Wezen is als een platform waarop je staat. Wezen is niet aan het doen zijn. Vanaf dit platvorm van Wezen, ben jij. Al wat je hebt te doen is bij Mij te zijn. Er is geen aan het doen zijn te doen. Er is wezen om te zijn, wat je al bent. Je ziet gewoon niet wat er voor je is. Je kan met een scheve blik kijken.

Je hoeft niet op je tenen te staan om bij Mij te zijn. Het is geen ver bereik om bij Mij te zijn. Wanneer Ik alomtegenwoordig ben, ben Ik juist bij je. Ah, ja, je denkt aan Mij als apart van jou. Dus zie je Mij buiten jou. Buiten jou betekent apart van jou. Aannemelijk is het beeld wat je van Ons hebt niet helemaal waar.

Je kan Mij een partner met jou noemen. Daarom, ben je ook een Partner met Mij. Grappig, te meer je Mij zoekt alsof weg van jou, gescheiden van jou, te meer in jezelf gekeerd kan je zijn. Te beperkt, naar het schijnt. Dat is, te beperkt voor woorden.

woensdag 18 mei 2016

Weer een Mooie Stijging Waar te Nemen van de Liefdesenergie! /18 Mei 2016

Weer een Mooie Stijging Waar te Nemen van de Liefdesenergie!
18 Mei 2016
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.

Volle maan 21 mei 2016 /18 mei 2016 / Petra Stam

Volle maan 21 mei 2016
18 mei 2016 / Petra Stam

De natuur bruist van energie en de groeikracht is op weg naar een hoogtepunt. Steeds meer bloemen openen hun kleurrijke blaadjes en geven hun geur af. Het is nog langer licht en ondanks de op en neer gaande temperaturen kunnen bomen en planten maximale voedingsstoffen uit zonlicht, water en aarde halen om verder te groeien. Het thema bij de Bloemmaan is ‘groeikracht en verbinding’. Wat heeft zich al ontwikkeld? Welke innerlijke groei is belangrijk of noodzakelijk voor jou? De hemelse invloeden zijn vurig, dus gebruik je energie doelgericht!

De volle maan staat in Boogschutter. Dit vuurteken wakkert idealen of grote dromen aan. Bij vuurenergie zijn enthousiasme en spontaniteit altijd aanwezig, maar moet je ook opletten dat je energie niet versnippert omdat er zo veel leuk is. Optimisme en een positieve inslag helpen om edele doelen na te streven. Ook vrijheid is een thema, net als de behoefte om de zin en onzin van dingen in je leven te onderzoeken. Er kan een verlangen zijn naar reizen – het liefst ver weg en zowel in de stof als in de geest. Richt je pijlen op één à twee grote doelen, zodat je echt succes kunt boeken. De volgende volle maan staat eveneens in Boogschutter, dus de thema’s spelen extra lang door.

Sheldan Nidle /17 mei 2016

Sheldan Nidle - 17 mei 2016


7 Imix, 14 Moan, 12 Manik

Dratzo! Dit rijk is langzamerhand aan het veranderen. Een ware republiek, verbonden aan de nuances van de NESARA wet, doemt langzaam op in Amerika. De talloze pogingen van het duister om een dergelijk regime valselijk af te kondigen zijn gedoemd en zullen uiteindelijk falen. Intussen wordt de mogelijkheid van het duister, om leugens te verspreiden en deze onwaarheden voedingsbodem te geven, door het Licht aan de kant gezet. Dit, samen met andere zaken, heeft de vooruitgang van de vele Lichtkrachten tijdelijk vertraagd. Wij, met onze vele liaisons, maken een einde aan deze laatste nonsens. Dit geeft het Licht de mogelijkheid om weer door te gaan. Dientengevolge zijn de vele secties van het Licht weer in staat gemakkelijk met elkaar te communiceren. We verwachten extreme vooruitgang bij het voorwaarts gaan van deze fondsen. Dit alles geeft voor ons de laatste manieren aan waarmee het duister zich met de opkomst van nieuw bestuur en het verschijnen van nieuwe valuta bemoeit. Dit houdt natuurlijk in dat de nieuwe bankenorganisaties een striktere serie procedures moeten aannemen en nieuwe regels bepalen om de succesvolle uitvoering van deze nieuwe goudstandaard te dekken. Deze zaken worden nu uitgewerkt en een aantal nieuwe procedures staan op het punt internationaal te worden toegepast.


Op deze dag van je leven / 18 Mei 2016 / Neal Donald Walsch

18 Mei 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... Dat jouw vertrouwen niet is misplaatst. 

Luister naar je Zelf vandaag.
Je vertelt  jezelf, nu al voor dagen, iets heel belangrijks.
Luister vandaag, nog beter. En geef er gehoor aan.

Vertrouw op de stille, zachte stem van binnen.
Jouw ziel leidt je voorzichtig naar jouw volgende stap.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl