Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 14 mei 2016

Spirituele Geitenbreiers / 10 mei 2016/ Helma Broekman / Lichtkind


Spirituele Geitenbreiers
10 mei 2016/ Helma Broekman / Lichtkind

Iedereen wil zich innerlijk wel lichter voelen. En meer blij. En wat meer tevreden.
Met zo'n beetje alles, ach je weet wel.

Cursusje hier, workshopje daar. Beetje spirituele lectuur en af en toe misschien een lesje yoga. Mmmmm, heerlijk ontspannen, fijn!

Het beste van al is nog dat goede gevoel wat je krijgt zodra je werkt aan je bewustwording en welzijn. Mooie bijkomstigheid dat beetje extra innerlijke ontwikkeling wat erbij komt kijken. 

Prima toch?
Ik blij, jij blij, wij samen blij zijn!
We hebben inmiddels geleerd dat we zelf onze omgeving scheppen met onze gedachten en intenties, dus dat komt mooi uit.

Een Schrijven van de Schepper /13 mei 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
13 mei 2016 / door  Jennifer Farley,
Mijn…..
Diamond

Je bent Mijn diamant, Mijn ster, Mijn robijn gekleurde zandkorrel
in een oneindige zee van beige.
Jij bent Mijn kostbaarste Liefde omwille van wie je bent.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf /13 mei 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
13 mei 2016

Niet alleen gaat de tijd sneller dan ooit voorbij, maar ook de gebeurtenissen op Aarde gaan steeds sneller. Er zijn invloedrijke groepen gevormd die de mensen van het Licht zullen ondersteunen die streven naar “Disclosure” en er is veel vooruitgang geboekt. Hier is bij jullie veel geduld voor nodig geweest en binnenkort zullen jullie het resultaat zien van een lange voorbereidingstijd om de controle door het Duister weer in eigen hand te nemen. Er is zich een grote verandering aan het voltrekken en terwijl het moeilijk is om een duidelijke indicatie te geven, lijkt het erop dat het binnen de komende twee maanden een begin zal nemen. Er zijn uiteraard nog andere zaken waar aandacht aan geschonken dient te worden en er bestaat een gevoel van tijdsdruk met het oog op de reeds verloren tijd. Wees er echter opnieuw gerust op dat alles op de juiste manier en zo snel vooruitgaat dat de progressie nu niet meer kan worden gestopt. Deze gebeurtenissen worden gesteund door uitzonderlijk invloedrijke machten zowel op als buiten de Aarde. Het belang van het zo hoog mogelijk houden van jullie trilling door je voortdurend op het Licht te focussen kan daarom niet vaak genoeg worden benadrukt.

Heavenletter 5650 Er Is een Plek voor Jou / 14 mei 2016

Er Is een Plek voor Jou
Brief uit de Hemel
14 mei 2016 

God zei:

Daar is het idee in de wereld dat iedereen op Aarde zekere kwaliteiten moet bezitten. In bepaalde tijden en plaatsen in de wereld, is er een lijst van de juiste kwaliteiten waar je van gemaakt moet zijn. In een andere tijd van de wereld, kan er een lijst van verschillende kwaliteiten zijn waar je van gemaakt moet zijn en een andere lijst van de kwaliteiten waar je absoluut niet van gemaakt moet zijn.

Ik herinner jou er aan dat Ik je hebt gemaakt zoals je bent.

Veel hangt af van hoe je jouw situatie bekijkt. Natuurlijk, de wereld denkt ongetwijfeld dat het precies weet hoe alles hoort te zijn. Wanneer alles gezegd en gedaan is, hoeveel weet de wereld werkelijk?

Ongeacht wat voor kwaliteiten worden gezien als mannelijk of vrouwelijk in tijd en ruimte, succesvol of als niet geslaagd, of razend populair of onpopulair, jij bent jij en je bent bedoeld jou te zijn.

vrijdag 13 mei 2016

De blije B(ank), voor en door mensen! / 12 Mei 2016/ Irma Schiffers


De blije B(ank), voor en door mensen!
12 Mei 2016/ Irma Schiffers

De blije bank
In alle malaise die veroorzaakt wordt door de politiek en de banken zijn er ook hele mooie en goede initiatieven die de transitie van deze planeet en de samenleving kunnen versnellen. En de mensen die zich daarmee bezig houden laten we altijd graag aan het woord in onze radio-uitzendingen.

‘De blije B”, een coöperatieve bank in oprichting, is een burgerinitiatief van professionals. Ze introduceren de URA, een waardevaste munt, berekenen geen rente omdat ze van mening zijn dat dat parasitair is, kortom: het is een bank voor en door mensen voor een échte duurzame samenleving.

URARonald Bernard was te gast in het programmaFrom the unseen worlds’ van woensdagavond. Het werd een zeer interessant gesprek waardoor de uitzending ook ruim een kwartier uitliep.

‘Ik ben mijn hele leven eigenlijk al zelfstandig ondernemer. Ik moet wel zeggen dat mijn leven op te delen is in twee levens. Het eerste leven was heel erg op mezelf gericht en op ‘zakken vullen’ in het zelfstandig ondernemen, en in het tweede leven ben ik sociaal maatschappelijk ondernemer geworden. En in dat maatschappelijk ondernemen ben ik pas eigenlijk tot mezelf gekomen.’

Mira van de Plejadische Hoge Raad / 6 mei 2016 /Valerie Donner

Michael Isherwood's photo.
Michael Isherwood
Mira van de Plejadische Hoge Raad
6 mei 2016 /Valerie Donner
Posted on 11 May, 2016 by ContraMary

Ik ben Mira. Ik groet jullie vanuit de Aarde Raad waar we jullie en de Aarde in de gaten houden en bewaken. Dit zijn vluchtige tijden, Grond Bemannning.

Gedachten komen en gaan, de oude sprongen in en uit, onzekerheid houdt hen uit balans en de energieën op de Aarde zijn aan het schudden. Wat jullie normaal of normaliteit noemen is niet-bestaand. Elke dag is echt een nieuwe dag.

De andere vliedende magie is de uitgebreide aanwezigheid van onze vloten met schepen aan de hemel en rond de grenzen van de planeet. We zijn volop aanwezig en voorbereid voor welke mogelijkheid er ook zal gebeuren. Jullie zijn in elk geval niet alleen.

We hebben de vaardigheid en vermogens om meesterlijk met alles om te gaan wat zichzelf vertegenwoordigt. Zoals jullie weten zijn we nu ‘standby’ om te verzekeren dat het Ascentie proces verder gaat op de meest gunstige manier die mogelijk is.

Door Raphaël en de groep en Isoritas met de buitenaardse. Channeling nummer 20. / 30 april 2016 / Margreet de Carpentier

Door Raphaël en de groep en Isoritas met de buitenaardse.
Channeling nummer 20.
30 april 2016 / Margreet de Carpentier

Velen mensen zijn moe, ze gaan maar door en door en lopen zichzelf voorbij. Er worden te weinig rustmomenten ingepland. Wij zeggen nogmaals, pas goed op u zelf anders laat u lichaam het afweten. Las rustmomenten in, en als u even tijd hebt ga dan die tijd niet invullen met bezigheden.

Te veel rust is ook niet goed, het is goed voor de mensen als ze actief zijn op normale tijden met een normale cyclus van een dag als dit mogelijk is want sommige mensen moeten in de nacht werken, maar als zij ouder worden kunnen zij dit bijna nooit volhouden. Het normale dag en nacht ritme is het beste voor u. In dat dag ritme horen pauzes te zitten. Toen er nog geen elektrische lampen waren gingen de mensen zoveel mogelijk naar bed als het donker was en bij dag licht stonden ze op. Zo leefde zij met de loop van de seizoenen. In de winter als het kouder is heeft u meer rust nodig. In de zomer door de zon heeft u meer energie.

Op deze dag van je leven / 13 Mei 2016 / Neal Donald Walsch

13 Mei 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... Dat geld problemen in een ogenblik kunnen verdampen,
en dat je voor eeuwig in overvloed bent.
                                                                                                       
Ik weet het, ik weet het ... het lijkt soms niet op die manier te gaan,
maar de waarheid is, dat je altijd alles hebt wat je nodig hebt, hier en nu.
Weet je hoe ik dat weet? Je bent nog steeds hier.
Als jou niet altijd gegeven was wat je ooit nodig had, zou je niet meer hier zijn.

Nu, alles wat voor jou nodig is, is om dit goed te begrijpen.
Maak je vervolgens geen zorgen meer. Het zal goed met je gaan. Wacht maar af.
Of beter nog, wacht helemaal niet. Ervaar dit nu, op dit moment.
En vergeet dat niet, als de dingen er niet zo goed uitzien (In je verbeelding).

Je weet de reden al waarom deze bijzondere herinnering
vandaag naar je toekwam ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper /12 mei 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
12 mei 2016 / door  Jennifer Farley,
Een Reden

Universe-1024x600

De onmetelijkheid van wat er gebeurt kan niet worden begrepen door de menselijke geest, maar het voor eeuwig zijn van jou begrijpt het volledig.
Als jou door het Universum wordt gezegd: "Wacht, mijn liefste", dan is er een reden voor.
Een bewust menselijk begrip zal snel genoeg komen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Kryon: Vraag en Antwoord 674: Slaaptekort. / 13 mei 2016 / Lee Carroll


674: Slaaptekort.
13 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, pas in de afgelopen herfst ontdekte ik de serie Kryonboeken en ik heb hen sinds die tijd gretig gelezen. Ik heb gelezen dat slaappatronen veranderd kunnen worden in de nieuwe energie. Als tiener had ik problemen met slapeloosheid die pas weggingen toen ik lichamelijk volwassen werd. Nu ik 48 ben lijkt dit weer terug te zijn.

Ik lijk echter wel een subtiele vibratie in mijn lichaam op te merken die mij tegenhoudt om te ontspannen, zelfs als mijn ogen en mijn geest moe genoeg zijn om te slapen. Ik maak mij zorgen omdat ik mij alleen kan ontspannen met een glas wijn, zelfs nadat een ik mij voorgeschreven slaappil heb ingenomen.

Dit is nu al een aantal maanden aan de gang en ik gaf de schuld aan hormonale veranderingen.


Heavenletter 5649 Victorie / 13 mei 2016

Victorie
Brief uit de Hemel
13 mei 2016 

God zei:

Jouw intentie, verlangen en beslissing zijn baanbrekers. (Wegbaners)
Intentie, verlangen, beslissing, inzet en reikhalzen voorzien de raket van brandstof die jouw evolutie teweegbrengt.

Ik heb geen zelfzuchtige bijbedoelingen.
Ik heb geen zelfzuchtige bijbedoelingen met zoeken en verlangen naar geld, nog altijd verschijnt geld meer als een resultaat van creativiteit en energie dan een verlangen naar zichzelf. Verlangen naar geld kan de pomp starten, toch er is ook nog een ander soort vuur dat jouw verlangens behoorlijk opwarmt om jou te bereiken.

donderdag 12 mei 2016

Geel Zaad levenspad: Laat het zaad van bewustzijn ontkiemen! Maya wijsheid in het licht van de schepping 12 – 24 mei 2016 / 12 mei 2016 / Elvira van Rijn

Geel Zaad levenspad:
Laat het zaad van bewustzijn ontkiemen!
Maya wijsheid in het licht van de schepping 12 – 24 mei 2016
12 mei 2016 / Elvira van Rijn
De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het negentiende artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.

Het Geel Zaad levenspad helpt ons het zaad van de nieuwe mensheid te laten ontkiemen. Hiervoor is het nodig dat je jezelf en je mogelijkheden herwaardeert. Zo ben ik Toon Hermans meer gaan waarderen sinds ik zijn versjes en teksten lees in het licht van zijn geboortedatum en levenspad. Hij vertelt in zijn boek ‘Alles is heimwee’ met een enorme passie hoe we dat herwaarderen met elkaar kunnen doen: “We moeten met alle kracht die in ons is bezig blijven de mens te verdedigen en te verheffen. Hij moet opnieuw op een voetstuk worden gezet, daar is hij afgevallen. Wij hebben de menselijke waardigheid voortdurend ondermijnd, we hebben ‘de mens’ op allerlei manieren bespottelijk gemaakt en belachelijk. Daar moeten we nu eindelijk eens mee ophouden. We hebben veel te veel zijn boosheid laten zien. De dingen die hij verkeerd deed en we geven veel te weinig beelden van de mens in zijn goedheid.”

Op deze dag van je leven / 12 Mei 2016 / Neal Donald Walsch

12 Mei 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


.... Dat enkel vrees voor een komend kwaad velen heeft
gebracht in een situatie van essentieel gevaar.

F.L. Lucan zei dat, en het is waar.
Er is geen snellere manier om ongeluk voort te brengen dan te denken dat het komt.
Gedachte is een sterke kracht, en het is een creatief gereedschap
dat veel mensen een beetje energie geeft om - met het oog op een echte bedreiging –
 deze uit de weg te gaan
voor de veiligheid of stabiliteit.

Wat maak je je vandaag zorgen over? Waarom?
Zou het, in plaats van je er zorgen over te maken,
niet een beter gebruik van je mentale tijd zijn om een positief resultaat te visualiseren? Gebruik je verstand op deze manier vandaag en je zult een van de meest buitengewone instrumenten hebben aangetikt die God in je handen heeft geplaatst
voor de creatie van jouw toekomst.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 11 mei 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
11 mei 2016 / door  Jennifer Farley,
Waardigheid

DigitalHelenaNelsonReed3

Jouw waardigheid wordt niet bepaald door wat anderen voelen of over je zeggen,
maar hoe jij je voelt en wat je zegt over jezelf.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


SAUL: Het is tijd om wakker te worden en al de oude ideeën .................... / door John Smallman op 8 mei 2016

SAUL:
Het is tijd om wakker te worden en al de oude ideeën en overtuigingen op zij te zetten welke jullie stelselmatig geleid hebben tot conflicten
door John Smallman op 8 mei 2016


Het is de mensheid zijn collectieve intentie om te ontwaken en zoals wij allen Één zijn met de Bron Wiens intentie het ook is, is ontwaken onvermijdelijk. Jullie zijn op het pad van ontwaken, zijn jullie altijd geweest, en jullie zullen er op doorgaan totdat ontwaken plaatsvindt. Er is niets om angst voor te hebben, jullie kunnen het moment van ontwaken niet missen omdat jullie het onomkeerbare besluit hebben gemaakt naar huis terug te keren.

Te ontwaken is jullie zelf nog een keer te vinden als Één met God, eeuwig in de goddelijke Aanwezigheid waarvan jullie nooit gescheiden zijn geweest; voor eeuwig  gehouden in God’s liefdevolle Omhelzing dat Al is. Het Al is Al omvattend, er is geen voorbij of erbuiten Het, zonder Het en geen uitsluiting van Het. Het is God en Jullie verbonden in een eeuwig en extatische omhelzing, eeuwig onafscheidelijk en eeuwig verlangend om voort te gaan in deze stemming en zo zullen Jullie.

Gedicht: Oud worden

Oud worden

Je mag al blij zijn als je oud wordt
Zonder schuldgevoel en spijt
Zonder dat je nog zegt:
Ik had eigenlijk toch misschien…

Oud zijn is tevredenheid
Geen klachten en geen zelfverwijt
Rustig zeggen: het is mijn tijd
Ik hou het voor gezien.

N.P.


Wat is normaal? / 10 mei 2016 / Lilian Ferru


Wat is normaal?
10 mei 2016 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

‘Wat is normaal?’, vraag ik me wel eens af. De platte 3D wereld bestaat voor mij allang niet meer. Alleen al het feit dat we multidimensioneel zijn en met ons bewustzijn kunnen reizen, geeft een onbeperkt vrij gevoel. Steeds meer mensen komen tot de ontdekking dat er meer is dan we met mensenogen zien. Maar ook dat ‘zien’ is aan het veranderen. Steeds vaker en steeds intenser kan ik voorbij de vorm kijken. Ik zie een boom, maar weet dat dit puur licht is. Ik kijk in de spiegel en zie mezelf verdwijnen. Ik kijk naar mensen en ben me bewust van het licht dat ze uitstralen. Dit is nog maar het begin.

Neem Michael Roads. Zijn uitgever stuurde me het pas vertaalde manuscript toe zodat ik enigszins voorbereid ben op het interview dat nog komen gaat. Waar ik normaal een boek in een ruk uitlees, moet ik het nu af en toe wegleggen om het te laten bezinken. Michael maakt metafysische reizen, uitstapjes in en door het universum. Hij zweeft net zo gemakkelijk over de landerijen van de aarde als dat hij zich in een zwart gat begeeft. Hij ontmoet kosmische en natuurwezens, beleeft hele avonturen in astrale werelden en maakt het ene na het andere verbluffende uitstapje door de eindeloze ruimte. Zonder veel inspanning kan hij zich afstemmen op het verleden en de toekomst. Citaat: ‘Ik reis omdat ik het leven ben: het leven dat meer en meer ontdekt over zichzelf. We zijn geneigd om onszelf als afgescheiden te zien- en dat zijn we niet’.

woensdag 11 mei 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 673. Siliconen-implantaten. /12 mei 2016 / Lee Carroll


673. Siliconen-implantaten.
12 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik geloof dat er een verandering in ons lichaam kan komen door intentie. Toch vraag ik mij dingen af over het effect van medische ingrepen in het lichaam – met name het implanteren van verschillende siliconen. Ik vraag mij af welke invloed zij hebben of misschien tussenbeide komen bij de energie en de volgende stappen van onze evolutie.

ANTWOORD: Jij wilt dus spreken over seksuele aantrekkingskracht en zelfwaarde? Dit onderwerp is bij Spirit niet taboe. Laten wij dit gewoon gaan doen. Het maakt allemaal deel uit van het doen wat jullie doen. Denk eraan als een stukje gereedschap voor de keuze van het leven dat wordt gegeven in een tijd van technologie die ondersteunt in een cultuur waar dit ongebruikelijk is.

Er is geen spiritueel oordeel rondom het verbeteren van de manier waarop jullie eruit zien. Er rust ook geen taboe op. Er kunnen echter wel biologische consequenties aan vastzitten. Het spirituele attribuut is dit: Wat brengt het jullie dat er anders niet gebeurd zou zijn? 


Sheldan Nidle / 10 mei 2016

Sheldan Nidle  - 10 mei 2016

13 Ix, 7 Moan, 12 Manik
Dratzo! Achter de schermen is er momenteel veel gaande. De belangrijkste uitvoerders van het duister zijn aan het sterven. De vroegere arrogantie van deze groep van de mensheid vervaagt snel en wordt vervangen door een gevoel dat hun lange heerschappij voorbij is. In de plaats hiervan zal er een tijd komen van het Licht en de plotselinge opkomst van hun vroegere ondergeschikten, Gaia’s oppervlakte mensheid! De geschiedkundigen van Agartha’s diepten documenteren momenteel jullie opkomst naar macht met veel fanfare. Zelfs jullie Opgestegen Meesters zijn blij met wat er momenteel met jullie gebeurt. Hoewel frustrerend voor jullie, zijn dit tijden waarin jullie eindelijk de ketenen van machteloosheid kunnen afschudden en jullie vroegere levens weer kunnen oppakken. Deze mogelijkheden hebben ons naar jullie kusten gebracht met een missie gevuld met veel hoop en grote innerlijke vreugde. Het is deze hemelse operatie die de vele Opgestegen Meesters in staat stelt jullie binnenkort toe te spreken en een einde te maken aan een manipulatie van feiten, uitgedacht door de Anunnaki en hun voormalige handlangers. De onmiddellijke tijd zal bovendien de eerste voorbode zijn van deze nieuwe tijd van Licht.

Op deze dag van je leven / 11 Mei 2016 / Neal Donald Walsch

11 Mei 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het leven aan jouw kant staat, je leeft in een vriendelijke Universum en alles zal uiteindelijk in vervulling gaan.

Je kunt op dit moment worden geconfronteerd met een uitdaging,
of misschien wel een belangrijke vraag waar je over peinst,
maar je bent niet alleen als je hier mee wordt geconfronteerd.
 Je kunt God om hulp vragen.
Ook jij kunt een gesprek met God hebben. Ik beloof het je.

Dus haal diep adem op dit moment en vraag God
om jou precies vertellen wat je moet horen.
Luister dan. Heel Zorgvuldig.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Jullie Actieplan is Geen-Actie / 9 Mei 2016 / Brenda Hoffman


Jullie Actieplan is Geen-Actie
9 Mei 2016 / Brenda Hoffman
Dierbare(n),
Velen van jullie voelen dat jullie vaardigheden of bekwaamheden hebben die jullie niet gebruiken. Dat op de één of andere manier jullie anders zijn dan anderen, want zij hebben vastgesteld hoe het beste hun bekwaamheden te gebruiken gedurende deze chaotische tijden. Dat zij de wereld aan het redden zijn en jullie watertrappelend op iets wachten. Hoewel jullie van de “rustperiode” genieten, als het ware, voelen jullie dat jullie niet bijdragen door dat aldus te doen.
Jullie kunnen de gedachten of acties van niemand verschuiven. Jullie kunnen niemand redden, inclusief de Aarde. Jullie kunnen van de wereld geen betere plaats maken door te focussen op wat er verkeerd is met de wereld. Al deze acties zijn van de 3D van gisteren.
Jullie rol, hoewel die rol niet schijnt te creëren wat je wenst, is om te ontspannen, los te laten en te stromen. Geen waarvan jullie al comfortabel mee zijn binnenin jullie Aarde wezen, en alle acties, geloven jullie, van de spirituele rijken. Het Aardse leven gaat over duwen en porren, forceren en controleren - 3D acties zijn niet langer voordelig meer voor de Nieuwe Jij of de Nieuwe Aarde.

De Raad “Welk Deeltje Is? Welk Deeltje Is Niet?” /9 Mei 2016 / Ron Head


De Raad
“Welk Deeltje Is? Welk Deeltje Is Niet?”
9 Mei 2016 / Ron Head
Vandaag willen wij een klein beetje plezier hebben. Jullie Albert Einstein, die nu onze Albert is, was gewend te doen wat hij noemde gedachte-experimenten. En wij willen een beetje een gedachte-experiment met jullie doen. Maar dat schijnt nog niet heel plezierig te zijn, nietwaar? Dus zullen wij Lucy en Ethel vragen om ons hun chocoladefabriek te lenen. Ja. Dat lijkt er meer op.
Welnu, deze fabriek is waar de Schepper alle “materie” uit “geen-materie” maakte. En vandaag gaan jullie de Kwaliteitscontrole zijn. Wij zijn bekend genoeg met de huidige natuurkunde om nu te begrijpen dat alle “materie”, de deeltjes, volledig gemaakt zijn van energie dat op uiteenlopende frequenties vibreert. En wij staan aan de lopende band als deze nieuwe deeltjes in/naar het bestaan komen, volledig samengesteld uit de gedachten en energieën van het Goddelijke Geen-Materie. Hebben jullie dat? Welnu, wat wij moeten gaan doen is om de deeltjes te scheiden die gecreëerd werden minder dan perfect te zijn. Wij moeten al deze die de Schepper niet goed maakte terzijde trekken.

Een Schrijven van de Schepper /10 mei 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10 mei 2016 / door  Jennifer Farley,
Vibratie


Jullie overgang van lagere naar hogere vibraties is complex en toch zo eenvoudig.
Het is voorbestemd; jullie kozen ervoor
voordat jullie op dit Aardoppervlak aankwamen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl