Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 mei 2016

De Stijging van de Tsunami van Liefde Rijst de Pan Uit!! /7 Mei 2016

De Stijging van de Tsunami van Liefde Rijst de Pan Uit!!
7 Mei 2016
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.

Kryon: Vraag en Antwoord 671. Verandering van de Aardas? / 7 mei 2016 / Lee Carroll


671. Verandering van de Aardas?
7 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, komt er een verandering van de aardas?
Ik hoopte dat wij de noodzaak voor dit type drastische veranderingen hadden verzacht, maar nu ben ik daar niet meer zo zeker van.

ANTWOORD: Wees geïnformeerd, want net zoals wij in 1989 aangaven zal er geen verandering van de aardas komen. Dit zou niet alleen maar een drastische gebeurtenis zijn – het zou een einde brengen aan het leven van het grootste deel van de mensheid. Dit is geen gebeurtenis die jullie levens zou “verhogen” of jullie een plaats zou geven om een vredevolle planeet te scheppen!

Er is ook geen uitlijning met het verleden die de planeet “op zijn kop” zou zetten. 

In plaats daarvan gaan jullie naar een uiteindelijk magnetisch neutraal punt toe en naar een Noord-Zuid polariteit-ruil.Rookgordijnen / 6 mei 2016 /ArjunA

Rookgordijnen
6 mei 2016 /ArjunA
Op woensdag 4 mei kocht ik nog even snel een doosje sigaren en een croissantje omdat de winkels op 5 mei dicht zijn in verband met Hemelvaart en Bevrijdingsdag. Tijdens de lunch bleef het doosje mij aanstaren, met de waarschuwing: “Roken brengt u en anderen rondom u ernstige schade toe.”

Een innerlijke stem vroeg me te onderzoeken of de eerste waarschuwing tegen roken synchroon liep met de eerste waargenomen chemtrails. Hoewel de zitmaaier en de boskantmaaier mij - voor het eerst dit jaar - riepen, kroop ik even nog achter de computer. Het oudste artikel dat ik op mijn daarover schreef, dateert van 19 mei 2002. Dat gaf aanleiding tot verder surfen op Internet.

Blijkbaar worden mijn vingers bij het typen van een zoekopdracht geleid; ik vond meteen op de eerste van de 72.300 hits over dit onderwerp wat ik wilde weten. Iemand die zich verschuilt achter ‘The PPJ Gazette’ schreef het volgende. Hij zag voor het eerst chemtrails in januari 2008, nadat hij maanden onderzoek had gedaan en volgens zijn zeggen honderden video’s en foto’s van andere had bekeken.

Een Moment Van overweging: De mooiste reis van het leven. / geplaatst 7 mei 2016

Een Moment Van overweging:

De mooiste reis van het leven.

 geplaatst 7 mei 2016

https://www.youtube.com/watch?v=5Xap7rm0T-w0


Geüpload op 19 jul. 2010

Is angst voor een andere religie, een ander geloof terecht? / Ontvangen door Berry Vincenta /Geplaatst 7 mei 2016


Is angst voor een andere religie, een ander geloof terecht?
Ontvangen door  Berry Vincenta
Geplaatst 7 mei 2016

Vraag: Hoe kunnen wij in deze westerse wereld omgaan met de onrust die er plaats vindt tav mensen die een ander geloof hebben?? Er is een grote druk momenteel gaande in de wereld. Waar komt de haat vandaan en hoe kunnen wij hierop reageren?”

“Geloof en geloof zijn in de eeuwen van het bestaan van de mensheid altijd hele belangrijke oorlogsdelen geweest op deze wereld. Dit alles is altijd voort gekomen uit een oude mensheids-karmische belasting. Er is een collectieve karmische belasting gecreëerd doordat mensen elkaar al eeuwenlang naar het leven staan ten opzichte van dat wat geloofd wordt. Het heeft alles te maken met een diep basale angst, met een machtsstructuur en met een onmachtsstructuur.

Een Schrijven van de Schepper / 6 mei 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
6 mei 2016 / door  Jennifer Farley,

Wat zou er Gebeuren?

amazing-human-flowers18

Wat als je zou besluiten om van jezelf te denken dat je verbazend,
 mooi, perfect en mooi bent? 
Wat zou er gebeuren?
Zie vandaag jezelf zoals het Universum jouw ziet.
Jij bent verbazingwekkend!
                                
~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 6 mei 2016

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 6 mei 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
6 mei 2016
Terwijl de negatieve krachten op hun retour zijn blijven de positieve acties die zullen leiden tot de vervulling van de aan jullie gedane beloften zich opbouwen. Belangrijke vooruitgangen vinden plaats en het profijt ervan voor de mensheid kan niet worden tegengehouden. Jullie zijn je lange tijd bewust geweest van de taken die momenteel worden uitgevoerd, en binnen niet al te lange tijd zullen de details van de geboekte vooruitgang worden bekendgemaakt. Als je een algemeen overzicht hebt van wat er gebeurt is het duidelijk dat de duistere garde op zijn retour is en hun macht hebben verloren om het pad van de toekomst te dicteren. De revaluatie van de verschillende valuta is al ver gevorderd en de inmenging hierin veroorzaakt slechts een minimaal probleem. Het is de sleutel tot belangrijke veranderingen op Aarde die de resterende, die goed onder controle zijn, zullen versnellen. Het enige dat overblijft is doorgaan met voorkomen dat de duistere garde zijn intenties om de Aarde over te nemen laat escaleren, en de voorzorgsmaatregelen die daartoe genomen zijn, zijn zeer succesvol.

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht / 5 Mei 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
GLIMLACH
Laat Jullie Ogen Sprankelen met het Diamanten Licht dat Jullie Diepste Essentie Is
5 Mei 2016

Blossom: Wederom hallo ... zitten jullie klaar?

Federatie van Licht: Wij voeren en leveren graag onze bijdrage aan de gesprekken die zorgen voor opluchting en plezier voor de ziel.

Bloss: Veel mensen vinden het fijn dat ze het Geluksvirus te pakken hebben gekregen en verspreiden het zo ver mogelijk. Ik ben zelfs bezig met een video voor de Happy Human Day (20 juli), waarvan ik dacht dat het mooi aansluit op wat jullie onlangs vertelden. Ik vraag mensen om video’s te sturen waarin zij Gelukkige Mensen zijn … Wat vinden jullie daarvan?

GFL: Lieve Dame … wat men ook doet … op enigerlei wijze … het brengen van Vreugde aan zichzelf en aan ALLES wordt in onze bestaansrijken altijd aanvaard. Want men begrijpt nu … naar wij Vertrouwen … dat alles waarbij de intentie van LIEFDE en VREUGDE door de aderen stroomt, het geheel dient.

Zelfs de gedachte aan een Goede Intentie, ook al wordt het niet in daden omgezet, helpt bij de verheffing van de geest van ALLEN. Als je het echter ook in daden omzet, wordt de Energie verveelvoudigd en brengt het een VERANDERING teweeg in de Trilling.

Aartsengel Gabriel Nieuwe Funderingen Creëren om in de Veranderende Tijden te Gedijen / 4 Mei 2016 / Shanta Gabriel

Aartsengel Gabriel
Nieuwe Funderingen Creëren om in de Veranderende Tijden te Gedijen
4 Mei 2016 / Shanta Gabriel

Dierbaren,
Er zijn momenten in het leven wanneer jullie de kracht die door jullie heen gaat moeten erkennen en jullie levens moeten gaan toewijden aan iets groters. In tijden van uitdagingen in het leven, is het specifiek belangrijk om je te herinneren waar je waarlijk aan toegewijd bent, en wat het is waar je aan toegewijd bent om te ervaren. Het is dan dat je kunt deelnemen aan het creëren van een nieuwe fundering van welzijn, hetgeen je toestaat om diepgaand binnenin je hart te resoneren met wat je meer vervulling en genade-gevuld besef brengt.
Wanneer jij je focust op de wereld buiten jou, veroorzaakt het bij  jou om overeen te komen met diens vibratie. Je wordt bij jezelf gewaar te versnellen  op de innerlijke niveaus, er wordt oppervlakkiger adem gehaald en je maakt misschien vergelijkingen die geen geluk/blijheid of vrede-gevulde reacties creëren.

Heavenletter 5642 Het Rijtuig van Leven / 6 mei 2016

Het Rijtuig van Leven
Brief uit de Hemel
6 mei 2016 

God zei :

Het leven verschijnt in momenten zoals de sluiter van een camera. Klik, klik. Het licht van leven heeft het voorkomen van beweging. Leven lijkt te flikkeren. Omdat het licht, dezelfde helling afwisselt overeenkomend met de cyclus van de Zon.

Volgens de wereld, zijn er nauwkeurige metingen van een helling. Los van verworven nauwkeurige metingen, is leven zelf niet precies als een helling die je kan overzien. De hoeken van waaruit je naar het leven kijkt voeren niet zo'n precisie mee. Leven is meer vrije vorm.

Zoals de Zon beweegt, doet dat Leven. Je kan gluren; je kan vermoeden; je kan reflecteren, doch het vlak van leven staat niet stil, zelfs niet voor een moment. Er zijn geen stilleven schilderijen in het leven. Er is beweging. Zonlicht en schaduw bewegen. De stilte blijft verborgen. Kaarslicht flikkert. Bij zijn basis, is leven zelf stilte.

Op deze dag van je leven / 6 Mei 2016 / Neal Donald Walsch

6 Mei 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

 

... dat mate waarin mensen zich hebben ontwikkeld direct wordt geopenbaard door wat zij amusement en 'plezier' noemen.

Wat noem jij 'amusement'?
Wat omschrijf jij als 'plezier'? Hoe breng jij je vrije tijd door?
Hoe besteed jij je geld aan amusement? Hoeveel televisie kijk je?
Hoeveel films zie je? Aan welk soort van programma's en films besteed jij je tijd?
Hoeveel boeken heb je deze maand lezen?
Hoeveel concerten heb je bijgewoond? Hoeveel balletten heb je gezien?
Naar wat voor soort muziek luister je?

Doet iets van dit ertoe?
Je zou net zo goed kunnen vragen, als het er toe doet,
 wat voor soort voedsel je eet.
Voedsel voor de geest verschild niet van voeding voor het lichaam.
Wat je erin stopt is wat je - in drievoud - terug krijgt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 5 mei 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
5 mei 2016 / door  Jennifer Farley,

Moeten

MovingHouseGoldfish

De vogels zingen niet, omdat ze 'moeten' noch doen de golven dat die op de wal slaan.
Als je je uit de buurt beweegt van 'moeten', zal je perceptie
 van 'moeten ' veranderen van een opdracht naar een geschenk.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Kryon: Vraag en Antwoord 670. Geheiligde vormen. / 6 mei 2016 / Lee Carroll


670. Geheiligde vormen.
6 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Is de uitdrukking en de beweging van energie gebaseerd op de inherente eigenschappen van een cirkel/kring?

Hebben de polygonen die wij momenteel geometrisch niet kunnen construeren een link of een verbinding met degene waarmee wij dit kunnen? En zo ja, hoe dan?

ANTWOORD: De beweging van energie heeft inderdaad heilige geometrie in zijn kern. Toch is dit alleen de schelp van wat daar werkelijk is. Denk aan de vormen als containers voor de energie en de voertuigen van hun potentieel.

Zij structureren iets dat geen structuur heeft. Jij zult dit antwoord niet leuk vinden omdat ik jou geen vorm geef en ik de prachtige waarheden die hier feitelijk zijn niet volledig kan beschrijven. Zo is dit ook bij energie. Het komt niet met veel vorm, maar bepaalde vormen “wijzen” naar de kern ervan. Dit is heel moeilijk uit te leggen. Denk aan iemand die het zonlicht vindt en denkt dat dit het einde van de lijn is en zich niet realiseert dat er een zon is die dit licht “maakt.” donderdag 5 mei 2016

Definities. / 3 mei 2016 / ArjunA

Definities.
3 mei 2016 / ArjunA

Hemelvaart en Nationale Bevrijdingsdag vallen dit jaar samen. De getallen van die datum zijn opmerkelijk genoeg: 5.5.2016. Het getal 5 van de dag en van de maand staat voor Bevrijding of Vrijheid, de som van het jaartal staat voor Voltooiing. Als tiener realiseerde ik me al dat de dood een bevrijding uit het fysieke leven is.

De definitie van Hemelvaart geeft immers al aan dat er een bevrijding is uit het 3D leven, waarbij meer dan eens het fysieke lichaam meegenomen wordt. We denken hierbij aan Elijah en Henoch uit het Oude Testament. We denken aan de dag waarop Miryam Anna met lichaam en ziel in de hemel werd opgenomen; Maria-Tenhemelopneming. We denken aan de dag waarop Yeshua is opgevaren naar zijn vader, maar ook aan de Nachtreis van de profeet Mohammed.

De definitie van de dood is wat complexer. De dood is een toestand waarbij een organisme geen actieve levensfuncties meer toont, zoals ademen, eten, drinken, denken, of bewegen. Maar dan zijn er ook begrippen als klinisch dood, biologisch dood, hersendood en zelfs juridisch dood. Bovendien zijn er mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad. Zo’n BDE definieert wat dood gaan eigenlijk is; een transitie van de ene toestand naar de andere.

Nieuwe maan 6 mei 2016 / 5 mei 2016 / Petra Stam

Nieuwe maan 6 mei 2016
5 mei 2016 / Petra Stam

Deze nieuwe maan van het Ontwaken valt midden in de lente. Het weer is nog onvoorspelbaar, maar de natuur komt meer en meer tot leven. Dit is een goede tijd om het nieuwe leven te vieren, zowel buiten jezelf als ieder nieuw begin in jezelf. Stuur liefde naar je geliefde mensen en doelen en gebruik je liefdeskracht ook om jezelf mee op te laden.

De nieuwe maan staat in Stier. Hierdoor voel je je meer betrokken bij de natuur en ook bij jouw eigen heilige stukje Aarde (je huis of een geliefde plek in de natuur). Met de Maan in Stier ligt de aandacht op genieten van het aardse: lekker eten, samenzijn met bekenden, vertrouwde mensen, relaxen… Geef niet té veel toe aan alle geneugten, want dan kom je gemakkelijk aan in gewicht en anders komt er niets uit je handen. Ook kun je merken dat je helende handen hebt. Ontdek, speel, oefen met handoplegging: voel hoe je genezende kracht naar een lichamelijke plek en een ander kunt sturen.

Gedicht: Neem even de tijd.

Neem even de tijd.

Neem even de tijd  Heel even maar,
Om in stilte Zijn schepping te bewonderen
Op je weg

Neem even de tijd, Heel even maar,
Om te genieten, Dankbaar te zijn
Op je weg.

Neem even de tijd, Heel even maar,
Om te denken, Dat elke nieuwe dag
Een gave, maar ook een opgave is
Op je weg.

Neem even de tijd, Heel even maar
Om te kijken, waar je kunt helpen
Op je weg.

Neem ook even de tijd,
Om gelukkig te zijn….
Door uit jezelf te treden,
Ruimte te geven aan de ander,
Aan jezelf  Op je weg.

Neem even de tijd, heel even maar
Om dank te zeggen
Voor je leven.

N.P.

Een Schrijven van de Schepper / 4 mei 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
4 mei 2016 / door  Jennifer Farley,

Aardse Schoonheid

Beauty-of-earth

Aanschouw de schoonheid van jullie Aardse bestaan!
Ja, er zullen schokken en stoten, schrammen en vallen zijn.
Maar door dit alles, zijn er momenten van verwondering en ontzag en opwinding
 evenals vrede en vreugde, omdat jullie hier doen wat jullie doen,
 leren wat jullie leren en groeien in een quantum proportie.
Vanuit het Universele perspectief is er niets mooier dan jij!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Kritiek punt van kanteling bewustzijn Ontvangen door Berry Vincenta Geplaatst 5 mei 2016


Kritiek punt van kanteling bewustzijn
Ontvangen door  Berry Vincenta
Geplaatst 5 mei 2016

U had het over het kritieke punt van kanteling in het bewustzijn. Kunt u mij zeggen waar die kanteling in bewustzijn toe leidt?

Ik heb u uitgelegd dat de mens die onderweg is naar het kritieke punt van kanteling in het bewustzijn, een mens is die de weg van bewustwording is gegaan. De weg van bewustzijn is een weg die via deze bewustwordingsroute altijd gegaan dient te worden.

Dan komt er een moment waarop een soort van innerlijke begrenzing wordt gevoeld, alsof het bewustzijn in een soort vernauwing terecht dreigt te komen. Het is in deze vernauwing, dat een mens die onderweg is het gevoel kan hebben dat deze vernauwing tot stilstand voert, dat deze vernauwing niets meer oplevert.

Hemelse Zegeningen deel 12 Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Eliminatie 19 november 2013 / herplaatst 5 mei 2016

Hemelse Zegeningen deel 12

Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Eliminatie

19 november 2013 / herplaatst  5 mei 2016
Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Vandaag, zullen wij vergezeld worden door onze liefdevolle gids Sanat Kumara om de Universele Wet van Eliminatie te bespreken. De Raad van Liefde verteld ons dat dit een zeldzaam-gebruikte Wet is omdat er vaak iets is dat het waard is om te behouden in de kern van ieder gegeven kwestie. Soms, echter, moeten onze miscreaties eenvoudig verdwijnen.
Wanneer wij eenmaal succesvol geleerd hebben om deze Wet voor onszelf aan te roepen, kunnen wij het dan gebruiken om anderen te helpen patronen te elimineren die niet het hoogste goed dienen.

woensdag 4 mei 2016

Benjamin Fulford: Is het tijd voor Paus Francis om zijn betrokkenheid in Argentinië bij de vuile oorlog te bekennen en ontslag te nemen? / 2 mei 2016

Benjamin Fulford:

Is het tijd voor Paus Francis om zijn betrokkenheid in Argentinië bij de vuile oorlog te bekennen en ontslag te nemen?
2 mei 2016

De gnostische illuminatie en het leger van de VS hebben beiden aan de White Dragon Society verteld dat Paus Francis ontslag moet nemen vanwege zijn vriendschap met voormalig dictator Jorge Videla en zijn betrokkenheid in de vuile oorlog van Argentinië. Het ontslag zal het begin zijn van een serie dramatische veranderingen in hoe deze planeet bestuurd wordt, zijn de bronnen het over eens. “Ze zullen hier over duizenden jaren nog over schrijven,” voorspelt gnostische illuminatie grootmeester “Alexander Romanov.”

Romanov zei ook dat Khazariaans top maffioos Heinz (Henry) Kissinger gestorven is en dat er niemand was om hem te vervangen binnen de Khazariaanse machtsstructuur. Ons werd meerdere keren verteld in het verleden dat “Kissinger dood is” waarna we hem weer in het openbaar zagen verschijnen kort nadat we de informatie publiceerden. Dus, Mr. Kissinger, als je nog steeds in leven bent, alsjeblieft verschijn ergens in het openbaar om gefotografeerd en gefilmd te worden. Hoewel als hij werkelijk dood is, zou dit een enorme doorbraak zijn omdat Kissinger de man is geweest achter de 60 jaar Khazariaanse maffia ontvoering van fondsen die bedoeld waren ten goede te komen van deze planeet.

Kryon: Vraag en Antwoord 669: Overgevoeligheid voor alles. / 4 mei 2016 / Lee Carroll


669: Overgevoeligheid voor alles.
4 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik ben er een van een groeiend aantal mensen die de diagnose hebben gekregen van veelvoudige Chemische Gevoeligheid/Omgevingsziekte. Deze aandoening is in eerste instantie een stoornis en beïnvloedt elk orgaan in het lichaam. Sommigen van ons zijn niet alleen sterk “allergisch” voor gewone, dagelijkse substanties in onze omgeving, zoals ikzelf ook, zijn zij hoog-gevoelig voor geuren, licht, aanraking, geluid en ook smaak. Sommigen van ons zijn gevoelig voor emoties van anderen en ontwikkelen toxische symptomen in het bijzijn van vijandige mensen.

Dit zijn mijn vragen: Waarom neemt het aantal mensen die dit hebben toe, wat is de spirituele basis achter deze aandoening en hoe kunnen wij onszelf ongevoeliger maken voor onze fysieke en emotionele omgeving?James Twyman, ” The Soul of WoMen LIVE Webinar”, op 7 mei 2016 / 03 Mei 2016


James Twyman,
 ” The Soul of WoMen LIVE Webinar”, op 7 mei 2016
03 Mei 2016

Geloof jij dat het tijd is om een dynamische balans tussen het goddelijke mannelijke en goddelijke vrouwelijke te visualiseren? Voel jij dat dit de beste manier is voor ons om eindelijk onze visie van een gebalanceerde en vreedzame wereld te realiseren?

Doe mee met NY Times bestselling auteurs James Twyman en Gary Zukav, evenals speciale gasten dr. Jude Currivan en dr. Maki Saionji Kawamura, voor een conversatie die de wereld zou kunnen veranderen.


 2016-05-07 webinar-button

Het webinar zal het bewustzijn verhogen over de groeiende goddelijke vrouwelijke wijsheid en waarom het belangrijk is voor onze wereld van vandaag bij het creëren van een meer duurzame en gebalanceerde wereld. Het zal ons ook voorbereiden op de gesynchroniseerde Wereld Meditatie die op 15 mei zal plaatsvinden.

Sheldan Nidle / 3 mei 2016

Sheldan Nidle / 3 mei 20166 Manik, 0 Moan, 12 Manik
                                                                                                                            
Selamat Jalwa! Op dit moment is de verspreiding van de belangrijke fondsen vertraagd zodat het zorgvuldig d.m.v. nieuwe veiligheidsprotocollen kan worden beschermd. De oude Chinese families zijn bezorgd aangezien er enige incidenten plaatsvonden die de voortgaande stroom van fondsen bedreigden. De duistere cabal doet al het mogelijke om deze groeiende stroom te beïnvloeden. De aanval op SWIFT, gekoppeld aan een algemene toename van belangrijke ‘hacks’ in de geldvoorraad compromitteert tijdelijk de algehele beveiliging. Vanwege deze redenen hebben de oude families een vertraging in de verspreiding van deze fondsen verordonneerd. Deze vertraging zou slechts een korte tijdspanne van 48 uur duren en werd snel geregeld. Men is van mening dat deze voorzorgsmaatregel tot een nieuwe positieve serie tegenmaatregelen leidde, die, welke fondsen er tijdens dit oponthoud ook op enigerlei wijze verloren gingen, ervoor zorgden dat deze werden teruggewonnen. Deze maatregelen zorgden ervoor dat wat voor moeilijkheden er ook opdoemen, deze nieuwe strategieën opleveren, die ervoor zorgen dat deze fondsen op een veel veiliger manier van het ene naar het andere punt kunnen worden overgebracht. Elke moeilijkheid kan zodoende tegemoet worden getreden en overwonnen!

Jezus: Jullie die dit bericht lezen of luisteren doen dit niet toevallig / door John Smallman op 2 mei 2016

Jezus:
Jullie die dit bericht lezen of luisteren doen dit niet toevallig
door John Smallman op 2 mei 2016

Menselijk bewustzijn is een voortdurend spiritueel evolutionair proces, dat jullie collectief kiezen om te ondergaan en waarvoor er geen grenzen zijn. Beperkingen zijn grenzen die jullie opgebouwd hebben rond de illusionaire omgeving die jullie als menselijke wezens bewonen, maar jullie zijn vrij, individueel, om te ontmantelen of om verder te gaan dan. Meer en meer van jullie realiseren zich dit en kiezen om er door te bewegen naar een bewustzijn van onbegrensde mogelijkheden die de schepping jullie ieder moment biedt. Degenen die toch komen tot een bewustzijn, dat in Waarheid jullie volledig vrij zijn! Zoals meer van jullie zich openen tot deze wonderlijke Waarheid en het erkennen, vergroten jullie de openingen in het veld van beperkingen van smalle individuele wegen tot een gigantische en onderling verbonden snelweg die de gehele mensheid kan en wil gebruiken om uit de illusie weg te gaan.


Een Schrijven van de Schepper / 3 mei 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
3 mei 2016 / door  Jennifer Farley,

” Nog Steeds Een Mens”

images

Er zullen altijd mensen in je leven zijn die zullen proberen om aan de wereld vast te houden als geheel aan de oude standaard, oude manieren van denken/zijn en oude manier van communiceren. Dit betekent niet dat ze inherent slecht zijn. Het betekent wel dat zij inderdaad bang zijn voor verandering. Het is veiliger voor hen om in de 'oude modes' te blijven in plaats van te groeien ....

Vandaag word je eraan herinnerd dat het niet jouw plaats is om te oordelen of degene te vernederen die dit pad kiezen. Het is echter jouw verantwoordelijkheid om liefde, vriendelijkheid en mededogen te kiezen. Zij kunnen 'in slaap' zijn, maar ze zijn nog steeds een mens met verlossende kwaliteiten en verdienen te worden behandeld met hetzelfde respect dat je ieder ander zou geven.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl