Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 april 2016

Aartsengel Gabriel Dag van de Aarde 22 April 2016 / Shanta Gabriel

Aartsengel Gabriel
Dag van de Aarde
22 April 2016 / Shanta Gabriel
Dierbaren,
De Aarde is een overvloedige en prachtige plaats voor jullie om op te leven. Het is alleen op deze planeet dat het ascentieproces mogelijk is. Het is alleen hier en nu in deze versnelde tijd op deze verbazingwekkende planeet dat jullie een kans hebben om het Licht van Goddelijkheid te bekrachtigen om in jullie menselijke vorm te werken. Dit is iets dat alleen mogelijk was voor een paar in vroegere generaties, maar is nu een beschikbare zegen voor ieder persoon op de Aarde.
Hoewel er dus veel potentieel op de Aarde is, zijn velen gefocust op de vereisten van een groter inkomen en overvloed in hun levens. Terwijl een bepaald besef van jullie behoeften belangrijk is, kunnen deze levensbehoeften niet tegemoet getreden worden wanneer jullie focus op het gebrek is van wat jullie nodig zijn.

KRYON: De afstemming van het menselijk naar het Goddelijk Bewustzijn. / 22 april 2016 / Barbara Bessen

KRYON:
De afstemming van het menselijk naar het Goddelijk Bewustzijn.
22 april 2016 / Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Als wij ervan uitgaan dat wij allen alle tijd op Aarde op zoek waren naar God, kunnen wij zeker aannemen dat wij vele oude imprints en overtuigingen van deze zoektocht naar God in ons dragen. Het is nu een goede tijdskwaliteit om je hiervan bewust te maken en indien nodig op te lossen. Laten wij even kort naar de woorden Religie en Spiritualiteit kijken. Wat betekenen zij als zij vrij vertaald worden? Religie kan men met her-verbinden vertalen. Het woord spiritualiteit betekent Geest, Adem, Ik adem.

Deze zoektocht naar her-verbinding met de Oer-geest, met de Oer-schepper, heeft al onze incarnaties doordrenkt. Of wij op zoek waren naar gemeenschap, naar een partner, naar zielsverwanten, of wij in de natuur rust en ontspanning zochten…. God of de Geest was ons doel. Of wij in de hemel een hoger blikveld wilden: ons streven was de her-verbinding met de Hoge Geest van Al Wat Is.

Als wij dit, ons leven bekijken kunnen wij vaststellen dat wij probeerden om contact te krijgen met de geestelijke wereld, naar de intuïtie te luisteren, ons buikgevoel. Aan alles ligt de poging en grondslag om het Hoger Zijn te bereiken en te doorvorsen.


De Galactische Raad van Licht: Ingrediënten voor met Gemak Door de Overgang Heen te Gaan / 20 April 2016 / Jenny Schiltz

De Galactische Raad van Licht:
Ingrediënten voor met Gemak Door de Overgang Heen te Gaan
20 April 2016 / Jenny Schiltz
  
Het is met groot genoegen dat wij hier met jullie spreken vandaag. Het Ascentieplan voor de Aarde en Haar bewoners is zoals gepland gegaan en is in feite in de afgelopen weken versneld. Meer openen zich en accepteren Liefde, Mededogen en begrip in hun harten, wat hen toestaat deel te nemen aan glorieuze veranderingen die in deze tijd gebeuren. Wij vragen dat jullie niet ontmoedigd raken wanneer jullie over tragedie of het misbruik maken van jullie planeet horen. Dit alles zal naar het Licht komen en mettertijd getransmuteerd worden, wanneer de lessen voor alle betrokkenen eenmaal geleerd werden. Jullie moeten de macht begrijpen die jullie bezitten als jullie het Lichtwezen worden die jullie voorbestemd zijn om te zijn. Een ieder van jullie die deze veranderingen toestaat, voor het ego toestaat om geïntegreerd en gebalanceerd te worden, zal iedereen om hen heen op subtiele manieren beïnvloeden. Jullie ware aanwezigheid zal helpen een Licht te activeren en uit te stralen voor anderen om te volgen.

Een Schrijven van de Schepper / 22 April 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
22 April 2016 / door  Jennifer Farley,

” Van Jouw”

soul-journey

Jouw bestemming is van jou en jou alleen.
Jij stelt ook de lengte,
de route en de duur van de reis vast.
Het is aan jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlGedicht: In mijn armen

In mijn armenIn mijn armen houd ik jou
Voor het eerst tegen mij aan.
Door mijn lichaam voel ik nou
Geluk en warmte gaan.

Ik huil, ik lach, ik ben zo blij
Bij jouw eerste kreten.
Zo’n mooie baby, dat ben jij:
De pijn is weer vergeten.

Je vader is zo trots en lacht
Met jou op zijn armen.
Zijn ogen stralen lief en zacht
Dat doet mijn hart verwarmen.

Gods kind kan zonder kruis niet zijn.
Gods wil heeft geen waarom.
Aangesloten op het lichtnet der openbaring en
centraal verwarmd door de liefde.

N.P.

Heavenletter 5629 Een Klein Stemmetje binnenin Je Spreekt Je Hogere Zelf Tegen / 23 April 2016

Een Klein Stemmetje binnenin Je Spreekt Je Hogere Zelf Tegen
Brief uit de Hemel
23 April 2016 

God zei:

Je zou graag willen, bovenal, als veel van de gedachten die jouw verstand doorlopen, je met rust zouden laten. Het zal je niet verlaten. Je verlangt naar vrijheid van gedachten, toch heb je te vaak gedachten, die je niet wenst te hebben.

Geliefden, je wilt springen over jouw dwalende gedachten en hoog stijgen.

Je gelooft dat Ik je iets groots gemaakt hebt, en, uit alle macht, wil je groot zijn en de Waarheid onthullen over wie je werkelijk bent en zo de wereld zegenen. Je bent moe van gedachten als van geboefte, over anderen – en jezelf – gedachten die jou plagen en je niet willen verlaten.

Je wilt anderen niet voortdurend lastig vallen met je vermoeide geest. Je hebt diep verlangen om verder te gaan dan het kleine veeleisende van jezelf en anderen in jouw leven.

vrijdag 22 april 2016

Democratie en Bilderberg: contradictio in terminis / 22 April 2016 / Irma Schiffers


Democratie en Bilderberg: contradictio in terminis
22 April 2016 / Irma Schiffers

Bilderberg 2016Het geheime, zelfs geniepige achterkamertjes-festijn komt er weer aan in juni. Degenen die werkelijk de wereldwijde politieke agenda vaststellen en uitvoeren gaan weer zitten samenzweren en dit keer in Dresden in Duitsland. Volgens Luke Rudkowski van We Are Change, een jaarlijks terugkerende ongenode gast, is er dit keer geen agenda. De beveiliging wordt steeds strenger en alle democratische principes sneuvelen op de deurmat.

Ze gaan blijkbaar dit jaar alleen maar op kosten van ons -de belastingbetaler- zitten borrelen om de kaviaar weg te spoelen. Rudkowski plaatste alvast een video met de vooraankondiging van de bijeenkomst dit jaar (7’49”, NL ondertiteld)

https://www.youtube.com/watch?v=Dc5AjokrI-4

Zoals je in deze video kunt zien heeft hij het ook over ‘the Dutch Diederik Samsom’ die in 2014 aanwezig was bij de vergadering. Daar zijn ook nog wat andere beelden van, terwijl hij het publiek desgevraagd uitlegt dat de overbevolking een probleem is dat de politiek moet oplossen. Die kun je hier terugvinden in het artikel uit dat jaar.


Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 22 april 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
22 april 2016

Lieve Mensen, jullie gaan goed om met de huidige situatie op Aarde, door jullie blik op Ascentie gericht te houden. Iedere dag die voorbij gaat komt het dichterbij, maar er is nog veel werk te verzetten voordat het jullie werkelijkheid wordt. In deze afsluitende periode is er veel te doen terwijl jullie degenen die zich op de voorgrond van de veranderingen bevinden ondersteunen. De handlangers van het Duister bezitten nog steeds voldoende macht om de algehele waarheid bij jullie vandaan te houden, maar ongeacht wat ze doen zal de waarheid boven water komen.

Nu is het de tijd om je eigen ontwikkeling aan te pakken, in plaats van je door anderen te laten leiden, door alle informatie die is doorgegeven op je in te laten werken wat betreft of het al dan niet goed “voelt”. Aangezien jullie op het pad naar het Licht al goed op weg zijn, dienen jullie voldoende kennis te hebben van wat er vóór jullie ligt. Gedurende enige jaren hebben Lichtwezens jullie in staat gesteld om verder te groeien en hebben ze jullie de weg naar het Pad van Licht gewezen. Het is nu echter tijd om de traditionele paden, die jullie strikte gehoorzaamheid aan hen heeft vereist, te verlaten. Jullie zijn hen ontgroeid en hebben voldoende vorderingen gemaakt om je eigen weg te bepalen.

JEZUS: Wanneer “dingen” komen ……wees blij! / door John Smallman op 19 april 2016

JEZUS:
Wanneer “dingen” komen ……wees blij!
(When “stuff”* comes up ……. rejoice!*)
door John Smallman op 19 april 2016

Als het moment van het ontwaken van de mensheid nadert, ervaren velen onverwachte emoties van grote intensiviteit die zich voordoen in hun bewustzijn  – het herinneren en het herbeleven van lang vergeten of diep begraven trauma – “stuff” waarvan zij dachten dat het over was, dat zij dachten dat het was genezen. Wonden uit kindertijd en lijden zijn erg vaak diep begraven om het kind in staat te stellen te overleven en te groeien. Op latere leeftijd komen ze naar de oppervlakte om genezen te worden, en herbeleven kan heel pijnlijk zijn en verrassend intens.

Als ze niet worden geplaatst als ze zich voordoen, intensiveert het lijden. Om ze te plaatsen en ze vrij te laten is een deel van het ontwakingsproces van de mensheid, omdat jullie zullen ontwaken in Liefde, Werkelijkheid, Bron, waarbij alles wat niet in lijn is met die wonderlijke staat, jullie natuurlijke staat, moet worden achtergelaten. Opzijgezet, opgelost voordat jullie ontwaken, omdat het onwerkelijke de Werkelijkheid niet binnen kan gaan.

Op deze dag van je leven / 22 April 2016 / Neal Donald Walsch

22 April 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het niet nodig is je  zorgen te maken over geld.
Wees in plaats daarvan bezorgt over vreugde.

Hoeveel vreugde ondervindt je op dit moment?
Hoeveel vreugde breng je naar dit moment?
De vreugde die je ervaart zal de vreugde zijn die je brengt.
Als je er op wacht tot vreugde naar je toe wordt gebracht,
begrijp je niet wat je hier komt doen.
En als je denkt dat vreugde iets te maken heeft met geld,
 begrijp je echt niet wat je hier komt doen.

Er is een persoon die wacht op dit moment,
precies deze minuut, op jou om ze te verheffen.
Doe dat ... en je zult rijk worden.

Werkelijk. Ik bedoel, echt. Ik verzin dit niet.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 21 April 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
21 April 2016 / door  Jennifer Farley,

” Adembenemend ”

download

Wanneer je jezelf eindelijk ziet zoals je werkelijk bent,
zul je je afvragen hoe je de adembenemende schoonheid van jou 
voor zo lang hebt kunnen missen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5628 Over Oceanen en Zand / 22 April 2016

Over Oceanen en Zand
Brief uit de Hemel
22 April 2016 


God zei:

Ongetwijfeld zijn er tijden dat je je afvraagt wat je hier op Aarde doet. Je vraagt je af hoe je hier gekomen bent? Je vraagt je af wat is deze roep voor onder de wapenen, dat Leven op Aarde lijkt te beweren? Je vraagt je af of Leven op Aarde enkel een gevecht is of dat Leven op Aarde een grote oorlog is. Zo kan het lijken voor jou.

Het kan voor jou lijken dat je buiten bent in de loopgraven linies, schijnbaar zonder de door God-Gegeven zegen van de Vrije Wil. Elke dag moet je opstaan, of je wilt of niet. Iedere afzonderlijke dag moet je opstaan en prijken, je gezicht opzetten voor de wereld en de lucht diep inademen als je de deur uit gaat.

Er kan niemand zijn om jou gedag te zeggen, of er kan iemand zijn om je te knuffelen voordat je weggaat, of iemand die het niet kan schelen of je komt of gaat. Helaas, Harten van Liefde kunnen zijn vastgelopen. Leven is niet bedoeld om een impasse te zijn. Leven is bedoeld om een reis te zijn of een grote reis naar de Heilige Graal.

donderdag 21 april 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 663: Links- of rechtshandig? / 21 april 2016 / Lee Carroll


663: Links- of rechtshandig?
21 april 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: bijna elk mens lijkt zijn linker- of rechterhand beter te gebruiken. Als ik bijvoorbeeld iets schrijf en ik mijn linkerhand gebruik heb ik in de gaten dat ik hier niet goed in ben, om het maar zachtjes uit te drukken. Waarom zijn mensen over het algemeen beter in het gebruiken van een van hun beide handen en meestal dan de rechterhand? Is het een goed idee om feitelijk te gaan oefenen in het gebruiken van ook de andere hand? (Misschien zal dit ons openen voor meer bewustzijn over de gehele mens)

ANTWOORD: Een deel van de menselijke conditie is dat jullie gepolariseerd zijn. Jullie linker- en rechterkanten zijn feitelijk aparte delen van jullie lichaamssysteem die wedijveren. Natuurlijk hebben jullie de uiterlijke symmetrie van je lichaam ontdekt waarbij de ene zijde een kopie is van de andere. Dit is de efficiency van jullie evolutionaire proces.


Gedicht: Leven en dood

Leven en dood


Wat jammer om te leven
Een ander nooit wat te geven
Geen handdruk en geen glimlach
Dat mag toch elke dag

Wees vriendelijk voor groot en klein
Dan kan het voor ieder zonnig zijn
Voor ongemak en tegenslag
U weet toch dat u bidden mag

Voor alle tegenspoed in huis
God luistert en heeft geen abuis
Tot aan het einde van uw leven
Zal hij kracht en sterkte geven

Wees daarom blij tot de laatste dag
Dat je vredig bij Hem komen mag
In de hemel is er plaats voor velen
En in eeuwigheid mag je je geluk dan delen.

N.P.


Gaia “Ik Ben Begonnen” / 20 April 2016 / M. Purschke

Gaia
“Ik Ben Begonnen”
20 April 2016 / M. Purschke

Lieve mensen,
Het is tijd om enkele woorden te zeggen over de gebeurtenissen die momenteel plaatsvinden, welke mijn reiniging hebben laten beginnen.
Het werd tijd om de dingen te beginnen, die gedaan moeten worden, om jullie levensplek weer tot een LEVENSWAARDIGE plaats te maken. Een plaats, waar jullie, lieve mensen, je geborgen, gedragen en door alle schepselen begrepen en geliefd voelen. Ja, alle schepselen, en daarvan zijn er vele verschillende soorten, die op mij, Gaia, een leefgebied gevonden hebben.
Veel te vaak bijna vernietigd door de hebzucht van de mensen.
Voor jullie mag het als een sprookje klinken, maar er zijn zoveel wezens, waarvan jullie in jullie hectische streven naar erkenning en voorspoed niets vermoeden. 
Of het nu Feeën, Dwergen, Bosgeesten of Aartsengelen zijn.

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht / 20 April 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
Creëer Alleen Maar Vrede
Creëer Alleen Maar Vreugde
Creëer Alleen Wat Goed Is Voor het Geheel
20 April 2016

Blossom: Hallo, dierbare vrienden. Ik ben druk geweest in mijn acterend lichaam, maar ik heb vandaag wat tijd over om in mijn channelende lichaam te stappen. Zullen we er daarom maar een draai aan geven? Ik heb jullie gemist.

Federatie van Licht: Wij heten je weer welkom in dit eenheidsmoment, Liefste Blossom. Wij willen ook heel graag onze communicatie voortzetten, alhoewel we volledig begrijpen dat dit is gereserveerd voor wanneer jij kan en wil.

Bloss: Dank je wel. Welnu, de vorige keer spraken we over iets dat zou gaan gebeuren … beschreven als ‘De band van het voorprogramma’. Hoe willen jullie van daar verdergaan?

Op deze dag van je leven / 21 April 2016 / Neal Donald Walsch

21 April 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... Dat het leven je een geweldige kans biedt op elk moment om te zien en te beleven Wie je Werkelijk Bent.

Kijk naar jezelf deze dag. Kijk alleen naar jezelf.
Kijk naar wat je aan het doen bent van moment tot moment ... en waarom.
Vraag jezelf af in het midden van het,
"Wat heeft dit te maken met mijn echte reden om hier te zijn?
Is dit waarvoor ik deze hele weg ben gekomen om de aarde te ervaren?”

Als het antwoord een volmondig ja is, blijf het dan doen.
Als het antwoord nee is, vraag jezelf af, "Wat in de wereld ben ik aan het doen?”
Kijk naar de woorden en beschouw hen letterlijk.
Wat- in-de wereld-ben-ik-aan-het-doen?
Waar ben ik bij betrokken elke dag, en wat heeft dit te maken met mijn ziel?
Het is gewoon een vraag ... gewoon een vraag ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Hemelse Zegeningen deel 10: Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Dispensatie / 29 Oktober 2013/ herplaatst 21 april 2016 / Linda Dillon & Suzanne Maresca.

Hemelse Zegeningen Deel 10

Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Dispensatie

29 Oktober 2013/ herplaatst 21 april 2016

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.

Vandaag bespreken we de Universele Wet van Dispensatie (Vrijstelling) met Sanat Kumara. De Raad van Liefde vertelt ons dat door met deze Wet te werken wij echt de onderlinge verbinding tussen de Universele Wetten en de Goddelijke Kwaliteiten zien. Dispensatie is eenvoudig een goedvinden van mededogen en genade en de Goddelijke Kwaliteit van Vergiffenis.

De Beer versus de Stier. / april 2016 / ArjunA

De Beer versus de Stier.
 april 2016 / ArjunA
                                                                                                                        
We beginnen weer met de uitspraak van dr. Rauni Kilde, een Finse arts die boeken schreef en lezingen gaf over parapsychologie, UFO’s en mind control. Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde stierf in haar thuisland Finland aan ernstige kanker over het hele lichaam. Dit vertelde haar nicht op 8 februari 2015 aan een plotselinge uitbraak van kanker veroorzaakt door stralingstechnologie, mind control en scalaire golven. Dr. Kilde liet ons de boodschap na om al het nieuws om te draaien als je enige waarheid wilt lezen.

We zijn in het Westen sinds de Koude Oorlog geprogrammeerd te geloven dat alles wat uit Rusland komt als vijand beschouwd moet worden. We zijn gaan geloven dat bondgenoten vrienden zijn. Bob Marley zou eens gezegd hebben: ‘Je ergste vijand zou je beste vriend kunnen zijn. En je beste vriend kon wel eens je ergste vijand kunnen zijn.’

Poetin en Buitenaardse Allianties. 
Er circuleren geruchten dat Vladimir Poetin over een geheim ruimte programma beschikt en deel uitmaakt van de op Aarde gebaseerde alliantie tegen de Cabal. In een rapport dat is vrijgegeven door Veterans Today beweerde Preston James dat Rusland geavanceerde wapensystemen heeft die door de VS geleide inspanningen in het nauw hebben gedreven.

Een Schrijven van de Schepper / 20April 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 April 2016 / door  Jennifer Farley,

” Verantwoordelijkheid Accepteren”

22b05c0a53aa7e35c76cc7473b680b87

Als iemand je goed, slecht, boos of gekwetst laat voelen,
ontken je je eigen waarheid en kiest ervoor dat iemand anders
de verantwoordelijkheid heeft voor je bestaan.
Uiteindelijk, bent jij de enige persoon die verantwoordelijk is voor jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

woensdag 20 april 2016

Benjamin Fulford Rood en Groene Aziatische geheime genootschappen onder nieuwe leiding beloven “de aarde te doen trillen” / April 18, 2016

Benjamin Fulford
Rood en Groene Aziatische geheime genootschappen onder nieuwe leiding beloven “de aarde te doen trillen”
April 18, 2016

Vorige week vertelde iemand die claimde een vertegenwoordiger te zijn van de belangrijkste familie van de Hongmen Worldwide Chinese Union, de White Dragon Society dat de Red en Green onder een nieuwe leiding waren. Hij zei: “Wanneer de Aziatische gigant beweegt, zal de aarde trillen maar ons doel is wereldvrede.” Niet veel meer kan er geschreven worden over de Red en Blue en WDS gesprekken echter, je kunt er zeker van zijn dat grote gebeurtenissen zich spoedig zullen ontvouwen.

Er is ook een hoop gepraat vanuit meerdere bronnen inclusief de CIA en het Pentagon, over een soort van financiële gebeurtenis, veel groter dan de Lehman shock, welke op het punt staat te gebeuren. Terwijl de ervaring ons geleerd heeft voorzichtig te zijn over specifieke datums, gaan vele bronnen zelfs zo ver te zeggen dat het op 19 april zal zijn. Dit is de dag waarop de Shanghai Gold Exchange zal beginnen met zijn platform voor goudhandel met de bedoeling om de goudprijs over te nemen van de door de Khazariaanse maffia gecontroleerde banken.

Het is dus waarschijnlijk geen toeval dat de Deutschebank vorige week in de rechtszaal toegaf dat het de goud en zilverprijzen manipuleerde en beloofde de informatie prijs te geven die het heeft over andere grote banken die betrokken zijn bij de prijsmanipulatie.

Dus, we hebben de Chinezen die een gouduitwisseling beginnen op het zelfde moment dat de Westerse banken die traditioneel de goudprijzen vaststellen publiekelijk ontmaskerd worden wegens fraude. De Shanghai Gold Exchange zal het ook mogelijk maken voor de Aziaten om de off-market goudvoorraden die ze naar verluidt bezitten, in omloop te brengen als een wettig betaalmiddel. Dit betekent dat de Chinese yuan op zijn minst deels ondersteund wordt door goud.

Dit is waarschijnlijk de bron van verslagen als deze:


die claimen dat China een internationaal door goud ondersteunde Yuan zal lanceren en zal stoppen de VS dollars te accepteren, beginnend deze week. We zijn niet in staat geweest om onafhankelijke bevestiging hiervan te krijgen maar kunnen zeggen dat de WDS de Chinezen heeft aangeraden een dergelijke actie te ondernemen in samenwerking met het leger van de VS en agentschappen.

Zeker is dat de minsisters van financiën en top centrale bankiers uit de G20 landen allemaal bijeen waren in Washington vorige week voor zowel regelmatig geplande als een noodsituatie overleg. De gouverneurs van de Federale Reserve Raad hadden ook een hoop spoedoverleggen.

Een zichtbaar resultaat was vorige week historisch belangrijk nieuws dat een melding maakte van de Federal Deposit Insurance Corporation die bankgiganten als JP Morgan, Goldman Sachs, Wells Fargo, New York Mellon Bank en State Street Corp, vertelde dat hun faillissement plannen niet geloofwaardig waren.”

https://www.rt.com/usa/339518-banks-disaster-readiness-regulators/


Om het anders te zeggen, enkele van de top Khazariaanse cabal banken en eigenaren van de Federale Reserve Raad werd eigenlijk gezegd dat ze in werkelijkheid failliet zijn.

Pentagon en CIA bronnen vertellen ons beiden dat toen de Voorzitter van de Federale Reserve Raad Janet Yellen een ontmoeting had met President Barack Obama en Vice President Joe Biden, Yellen het leger van de VS vroeg om overduidelijke problemenmakers te mobiliseren en in FEMA kampen te zetten om massaprotesten te voorkomen na een door de Fed geplande actie om de grote banken te redden door het spaargeld van de bevolking te stelen. “Laat de dollar sterven en vraag een borgtochtsom,” is hoe de CIA bron Yellen’s voorstel samenvatte. In ieder geval, het leger zei nee, ze hadden andere plannen. Yellen had de goud deal moeten accepteren die haar vorige week werd aangeboden door de Aziaten toen ze de kans had.

In plaats daarvan heeft het leger nu Yellen gedwongen om de Fed zover te krijgen een openbare brief te sturen aan JP Morgan om de wereld te laten weten “dat het instabiel is.” Militaire druk zat ook achter de FDIC waarschuwing aan de grote vijf banken die hierboven werden genoemd. Als gevolg hiervan zijn Wells Fargo en andere banken begonnen hun personeel te trainen voor een “nood scenario.”

Het leger van de VS werkt ook actief aan het creëren van een nieuwe door de regering uitgegeven VS dollar ondersteund door zilver en Aziatisch goud om de VS economie draaiende te houden na de instorting van het schuldenslavernij banksysteem van de Khazariaanse maffia, zeggen WDS bronnen.

De situatie is niet veel beter in Europa. Het IMF verklaarde vorige week openlijk dat de Europese banken 900 biljoen Euro aan slechte schulden hebben en dat ze het niet langer uit kunnen stellen om er iets aan te doen. Het is een goede gok dat de werkelijke slechte schuld cijfers veel hoger liggen dan wat het IMF bereid is om toe te geven. Met andere woorden, veel van de top Europese banken zijn waarschijnlijk ook failliet. Barclays, Deutschebank, Credit Suisse en UBS worden kritisch onderzocht om te zien of ze solvent zijn, zeggen Russische bronnen.

Dit is misschien waarom de Khazariaanse maffia oligarchen plotseling campagnes hebben gelanceerd in de VS en Europa om belastingparadijzen te sluiten en de $31 biljoen aan offshore geld in de wereld naar Europa of de VS te dwingen waar ze het in beslag kunnen nemen en faillissement kunnen afwenden. CIA bronnen zeggen dat de Rothschilds er al in geslaagd zijn om “biljoenen” dollars naar Reno, Nevada te lokken met deze kakkerlak hotel zwendel. Je kunt er zeker van zijn dat het niet hun eigen offshore geld is dat ze van plan zijn te repatriëren.

Geld dat zeker in beslag zal worden genomen is dat van de door VS dollars gedomineerde Saudi Arabische holdings. Vorige week waren er gezamenlijke propaganda mediaverslagen waarin stond dat Saudi Arabië zijn VS tegoeden en schatkistcertificaten zou verkopen met een waarde van honderden miljarden dollars als de VS regering het 28 pagina’s tellende verslag over 911 zou vrijgeven of wanneer het families van slachtoffers zou toestaan om Saudi Arabië aan te klagen.

Echter, Saudi Arabië heeft die keus niet en zal in plaats daarvan ontdekken dat zijn VS holdings al in beslag werden genomen. Zelfs met Turkse en Israëlische hulp kunnen de VS en Rusland hen plat slaan als insecten als ze bezwaar hebben tegen zo een inbeslagname.

In feite, zal volgens Pentagon bronnen, President Obama deze week een bezoek brengen aan Saudi Arabië om hen de regels voor te lezen en hen te dwingen te stoppen met hun problemenmakerij in de wereld. Verder, zal Obama de 28 pagina’s vrijgeven wanneer hij terugkeert van zijn bezoek, zeggen de bronnen.

Op het zelfde moment terwijl Obama een bezoek brengt aan Saudi Arabië, werd de Israëlische Eerste Minster Benyamin Netanyahu op het matje geroepen in Moskou. Daar zal hem verteld worden om de Golan Hoogte terug te geven aan Syrië en zich te schikken naar andere VN resoluties betreffende Israël of anders zal het sancties tegemoet zien en dat “alle opties boven tafel zullen komen.” Dit kan een volledige blokkade van Israel betekenen. Verder, zeggen de bronnen dat Obama, ondersteund door het leger van de VS, het gewoonlijke VS veto recht niet zal gebruiken om Israël te redden van de VN sancties.

De Russen, zullen ook gaan vragen om de teruggave van gestolen goud dat van de Tsaar van Rusland werd gestolen door de Rothschild familie, de werkelijke bestuurders van Israël, zeggen de bronnen. De bibliotheek van de bank van Japan heeft een verslag over Japanse oorlogsschepen die aankomen in Wladiwostok in 1918 om 10 ton van het goud van de Tsaar te evacueren voordat de communisten er beslag op konden leggen. Dit goud werd later verscheept naar Londen, volgens de BOJ. Dit is waarschijnlijk pas het topje van de vermiste Russische goudijsberg.

Nu we het over goud hebben, er is een vlaag van activiteit gaande in verband met goudvoorraden in Indonesië. Deze week bezoekt de Indonesische President Joko Widodo (Jokowi) Duitsland, het UK, België en Holland om onder andere te praten over het Indonesische goud. Het blijkt dat het goud overgebracht werd door de Japanners wat betekent dat het werd afgenomen van andere Aziatische landen die nu beweren dat het van hun is, zeggen CIA bronnen in Indonesië. De Europeanen voelen ook een lust voor dit goud. Foto’s van de Indonesische goudplaats kunnen beschikbaar worden gemaakt voor geïnteresseerde partijen, zeggen de bronnen.

In ieder geval, aan het einde van de dag, zal er waarschijnlijk een overeenkomst nodig zijn tussen de witte hoeden (WDS) van het Pentagon en de Chinezen om dit uit te zoeken.

Een openlijk teken dat de witte hoeden van de VS en de Chinezen al deals sluiten kan bevestigd worden door het feit dat vorige week de Chinees bestuurde Asian Infrastructure Investment Bank en de door de VS bestuurde World Bank hun eerste gezamenlijke financiële project aankondigden

http://news.xinhuanet.com/english/2016-04/14/c_135277902.htm
De volgende stap is de schaal te verhogen van investeringen van miljarden naar biljarden dollars.

Een andere overeenkomst die uitgewerkt werd tussen de WDS en de Chinezen betreft Japan. Eerste Minister Shinzo Abe, die uiteindelijk verslag uitbrengt aan de Agnelli broers en Evelyn de Rothschild, moet opstappen, zijn beide kanten het over eens. De Chinezen dringen aan op lange termijn politicus en machtshandelaar Ichiro Ozawa maar hij was te anti Amerikaans voor de smaak van het Pentagon, zeggen bronnen betrokken bij de onderhandelingen. Om deze reden wordt het TV talent en voormalig gouverneur van het Miyazaki Prefectuur beschouwd als Abe´s vervanging, zeggen de bronnen. HIgashikokubaru zou de leiding hebben over een vreugdefeest en herverdeling van tegoeden, zeggen ze.

De andere ontwikkeling is dat Japan zich nu voorbereid op het volledig legaliseren van marihuana en het geven van de controle over de hieruit voorvloeiende zaken aan de Aziatische geheime genootschappen. Otsuka Pharmaceuticals, is ondertussen van plan een belangrijke speler te zijn in de medische marihuana industrie, zeggen bronnen bij de Aziatische geheime dienst.

Hoewel, wat betreft Japan, de aardbeving vorige week in het zuiden van Japan, bleek gebaseerd op seismologisch en ander bewijs, een natuurlijke te zijn. De vulkanische ring van vuur rondom de Stille Oceaan is erg actief omdat er een nieuw continent geboren wordt in het midden van de Stille Oceaan, volgens P2 Vrijmetselaar lodge bronnen. Dit zal niet ineens gebeuren maar er zijn al nieuwe eilanden.

Vertaling: Lia