Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 16 april 2016

Een Schrijven van de Schepper / 15 April 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
15 April 2016 / door  Jennifer Farley,

” Angst Loslaten ”

release-the-fear

Als je 'in angst gaat', is het de manier van jouw lichaam om te zeggen: "Oh, dit moet weg". Omarm het Liefdevol en dank het voor de jaren van dienst
voordat je het vrijgeeft aan het universum.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wat is nu precies de vernieuwing waar men over spreekt? / Ontvangen door Berry Vincenta / Geplaatst 16 april 2016


Wat is nu precies de vernieuwing waar men over spreekt?
Ontvangen door  Berry Vincenta
Geplaatst 16 april 2016

De vernieuwing zoals aangegeven is eigenlijk een vernieuwing die  al heel lang  speelt in de wereld en in deze schepping. Maar wat er nu op dit moment aan het samenkomen is, zijn allerlei energiestromen die zich uiteindelijk tot één punt gaan richten. En juist doordat al deze verschillende gelaagdheden van energiekrachten samen gebundeld gaan worden, zal dit een zo diepe im- en explosie veroorzaken op alle lagen in deze schepping, dat er daardoor een opschuiving zal plaatsvinden in het totale evolutiepatroon. Het patroon van de evolutie zal gewijzigd gaan worden.

De tijd is aangebroken om dit patroon opnieuw vorm te geven, en dan niet meer op de manier zoals het is geweest, dat heeft zijn doel ten diepste gediend, het heeft de mens en zijn totale schepping gevormd tot het punt van nu. Maar dit is nu een volkomen nieuwe golf die in gaat stromen en die voor de gevoelige mensen op uw aarde al zo voelbaar zijn. Maar, nogmaals, de wereld, uw wereld is een wereld van dualiteit en velen zien in deze dualiteit ook de negatieve invloed van vernieuwing.

vrijdag 15 april 2016

Aartsengel Michael over de Herwaardering (valuta), ISIS, en Inertia /14 april 2016 door Steve Beckow

Michael 23Aartsengel Michael over de Herwaardering (valuta), ISIS, en Inertia
14 april 2016 door Steve Beckow

In een persoonlijke reading die ik had met Aartsengel Michaël via Linda Dillon op 13 april 2016, vroeg ik hem wat de Herwaardering tegenhoud. Al snel werd in zijn antwoord duidelijk dat hij wilde dat deze discussie met iedereen wordt gedeeld.

Het antwoord: een groot deel van de naties is tegen of voor en ISIS. Echter lichtwerkers geven ook toe aan traagheid, wachten gewoon op de Herwaardering en creëren niet. Met dank aan Dana voor ons transcript.

Steve Beckow:  Wat moet er nog gedaan worden voor de Herwaardering, Heer?

Aartsengel Michaël: Zeer weinig moet er nog worden gedaan. Het merendeel van de overeenkomsten, en we zeggen de meeste, zijn op hun plaats. Maar je kijkt naar dit (en ik bedoel niet jou persoonlijk), je kijkt naar dit vanuit het perspectief van jezelf natuurlijk, en van, wat wij zouden zeggen, een vrij kleine gemeenschap in termen van de algemene wereldwijde bevolking.

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 15 april 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
15 april 2016

De verwachtingen van de mensen worden steeds hoger en hun vertrouwen neemt dermate toe dat ze naar voren treden om het Licht te ondersteunen. De waarheid is begonnen boven te komen en de leugens en verdraaiingen van de feiten worden nu niet meer zo gemakkelijk geaccepteerd als voorheen. De perceptie van de mensen van wat er gaande is onthult de waarheid en ze bezitten het vermogen om onderscheid aan te brengen waar valse informatie naar buiten wordt gebracht. Dit zijn de tijden die zijn voorspeld, waarin dat wat verborgen is geweest zal worden onthuld en alhoewel het nieuws voor het grootste deel nog steeds door de duistere kant wordt gecontroleerd, lekt er soms iets naar buiten. Er hebben zich, omdat het Duister wordt blootgelegd, veel ontslagen aangediend en dit zal doorgaan totdat een punt wordt bereikt waarop hun plaatsen door Wezens van het Licht worden ingenomen. Dit is in werkelijkheid al op kleine schaal gaande en vaak heeft het een domino-effect dat ertoe leidt dat anderen die hun daden hebben verhuld, ontmaskerd worden.

Deze zaken hebben tijd nodig om aan de oppervlakte te komen, maar zullen te zijner tijd vast en zeker uitkomen. Sommige Lichtwezens bevinden zich nog steeds midden in de gebeurtenissen, maar hun stem wordt vaak gedempt door degenen die de waarheid verhullen. Echter, de zaken veranderen steeds sneller dan voorheen en de druk op hen die de Illuminatie steunen neemt steeds verder toe. Ze beseffen dat ze niet veel tijd meer hebben en hadden gehoopt dat ze de verantwoordelijkheid voor hun daden konden vermijden. Hier is geen ontsnappen aan en ze zullen hun daden moeten verantwoorden, ongeacht de mate waarin ze het onvermijdelijke moment om rekenschap af te leggen proberen uit te stellen.

JEZUS: De energieke bedekking van de Aarde is erg zwaar, wat het moeilijk maakt ........ ./ door John Smallman op 13 april 2016

JEZUS:
De energieke bedekking van de Aarde is erg zwaar, wat het moeilijk maakt voor degene op Aarde om te communiceren met degene in de spirituele rijken.
door John Smallman op 13 april 2016


Jullie zijn altijd oneindig geliefd, er is geen moment waarop jullie niet geborgen zijn door de Goddelijke omhelzing, het veld van Liefde dat God is, onze Bron. Er is niets, dat iemand kan doen om de banden van Liefde te breken die hen verbinden met God, Die noch berecht, beschuldigd of veroordeeld. Deze zijn al onwerkelijke menselijke concepten, aangezien Liefde de enige Realiteit is.

Dus, vergeef jullie zelf, accepteer jullie zelf en omhels jullie zelf, zoals God doet; en met het weten dat jullie eeuwig en oneindig geliefd zijn, dus hou, eer en respect van jullie zelf. Wanneer jullie dat doen, zullen jullie bemerken dat jullie ook houden van en respecteren alle anderen. Dat betekent niet dat jullie op magische wijze hen aardig vinden of hun gedragingen en opinies, het betekent dat jullie hen liefdevol accepteren zoals zij zijn, en dan, bij toverslag, zullen antipathieën vervagen.

Ascensie-update / 12 april 2016 / door Fran Tielemans

Ascensie-update
12 april 2016 / door Fran Tielemans

Wanneer alles goed gaat, zou je deze update moeten kunnen lezen op onze nieuwe website. De afgelopen maanden heb ik vele teksten opnieuw geschreven of aangepast, heb ik nieuwe foto’s gezocht, een nieuwe workshop ‘Aarding’ samengesteld (nu geschreven vanuit de praktische dagelijkse problemen met aarding die een mens kan ervaren, als energetisch wezen in een lichaam en in dagelijkse 3D-context). Mijn man heeft hard gewerkt om alles vorm te geven – en nu is het resultaat eindelijk zichtbaar. Het voelt als een geboorte, en de tijd is er rijp voor.

Voortaan kan je me ook volgen op Facebook, waar je dagelijks allerlei dingen zal vinden die me inspireren, die me geraakt hebben, interessante links, energetische updates, en waar ik zeker graag jullie reacties op dit alles lees! Hartelijk welkom!

Wat de energie van de afgelopen week betreft, die was heavy. Zondag hadden we een zonnevlam van maar liefst 8 uur !!! aan één stuk. Je kan al denken dat we die nu nog altijd aan het verwerken zijn, (er was de dagen voordien ook heel wat zonne-activiteit) en velen zullen zich dan ook niet echt lekker gevoeld hebben: diepe vermoeidheid, een innerlijk beven, mistig hoofd, emotionele ontgifting, enzovoort. Maar stilaan assimileren we dit weer allemaal, wordt ons hoofd weer helder en kunnen we weer verder.

Een Schrijven van de Schepper / 14 April 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 April 2016 / door  Jennifer Farley,

” Een Geschenk van……..”

images

Elk moment dat je ervaart op jouw Aardse bestaan
is van binnen omwikkeld met een geschenk van dankbaarheid.
Open het en sta het toe.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 15 April 2016 / Neal Donald Walsch

15 April 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet… 


... dat je om schoonheid te vinden in iedereen je de schoonheid moet zien in iedereen, kondig dan aan dat je het ziet, want door het aan te kondigen, plaats je het daar in hun werkelijkheid.

Mis geen enkele kans - niet één kans - om iemand te vertellen hoe geweldig zij zijn,
 hoe bijzonder ze zijn, hoe belangrijk ze voor je zijn,
 hoe ongelooflijk als een persoon ze zijn, hoe mooi ze zijn van binnen en buiten.
Mis geen enkele opening om zo'n opmerking te plaatsen,
oprecht gevoeld en oprecht bedoeld.

Maak het vandaag de missie van je leven om onder de aandacht
 van een ander te brengen hoe bijzonder ze zijn.
Zeg het. Zeg het. ZEG het.
Hun hart wacht erop om te weten dat hun eigen beste gedachte
over zichzelf kan worden geloofd.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Het in je meesterschap lopen. 13 april 2016 / Jenny Schiltz

Het in je meesterschap lopen.
13 april 2016  / Jenny Schiltz

Er gebeurt zoveel energetisch en we kunnen ons helemaal verward voelen door onze emoties. We ruimen tijdslijnen op, vorige levens en patronen moeten vertrekken. De manier waarop we dat doen is door te erkennen wat gaat gebeuren, herkennen voor wat het is en dan anders kiezen. Zo velen zijn vermoeid om hetzelfde spul telkens weer op te warmen (oude koek). Goed! Dat is een geweldige plek om in te zitten want vanaf dit standpunt kun je het veranderen. Nu is het tijd om in JULLIE meesterschap te gaan.

Als je eenmaal begrijpt dat iedere persoon zijn eigen hologram creëert, hun eigen persoonlijke werkelijkheid, dan kun je beginnen om meester te worden over het veranderen van je waarnemingen en resultaten. Denk aan elke emotie als aan een frequentie op een radio kiesschijf. Als je het niet leuk vindt wat je ervaart, verander dan het kanaal. We doen dit door je te richten op wat je wilt in je leven. Ik ontdekte de vorige dag echt dat ik me heel onzeker voelde in mijn huwelijk, onzeker met mijn lichaam, onzeker met lief te hebben en geliefd te worden. Het voelde vreselijk en ik ging in de slachtofferrol en wilde mijn echtgenoot de schuld geven van die gevoelens. Dank dat ik het niet deed maar ik keek er echt naar en realiseerde me dat het oude patronen waren die omhoog kwamen om te worden losgelaten. Het was ook een nogal goeie eye-opening omdat ik me herinnerde dat de vroege jaren van ons huwelijk vol zaten met onbegrippen omdat ik niet okay was over mezelf. Ik zag hoe ik drama wilde scheppen, gewoon in een poging om mijn angsten en onzekerheden te sussen. 

Heavenletter 5621 Lichten in de Nachtelijke Hemel / 15 April 2016

Lichten in de Nachtelijke Hemel
Brief uit de Hemel
15 April 2016 


God zei:

Kom uit de duisternis waar je plaats voor hebt gemaakt.Je kan heel goed de donkerheid hebben verleid, alsof het gewicht van de duisternis jouw schuld is of dat de duisternis op de een of andere manier je waardig zou maken en het schuim opbranden dat, - met een zinkend hart-, je mag geloven dat je bent.
Wie weet dat de wereld je kan toetakelen en je overtuigen dat je veel minder bent dan je lijkt te zijn, wanneer de waarheid is dat je veel meer bent dan waar je ooit over hebt durven dromen. Begin nu met dromen. Zwem uit de windstiltes. (inactiviteit) Deze windstiltes zijn niet waardig. De windstiltes zijn jouw niet waardig. Geloof niets van wat deze windstiltes je vertellen. En wees er ook niet boos op de windstiltes, voor de een of de andere manier, heb je ze uitgenodigd in je omvang van beweging. Je bent ook in staat om de windstiltes de deur te wijzen. Je bent in staat. Richt je blikken hoger. Beklim de hoogten. Je bent deel van de sterren die zelfs bestaan verderop dan degene die je nu ziet. Je bent meer dan, verder dan, je imaginatie. Je bent aan het onkruid wieden geweest, terwijl je bent om de sterren uit te drukken.

donderdag 14 april 2016

Benjamin Fulford Federale Reserve Raad en VS dollar zullen geraakt worden door financieel Armageddon als Aziatische goudaanbod wordt geweigerd / 12 april 2016

Benjamin Fulford
Federale Reserve Raad en VS dollar zullen geraakt worden door financieel Armageddon als Aziatische goudaanbod wordt geweigerd
12 april 2016

De Aziatische Dragon Familie heeft de eigenaren van de Federale Reserve Raad duizelingwekkende hoeveelheden goud aangeboden tegen een 13% korting op de marktprijs. Het idee is om 10% van dit geld uit te geven aan een enorme campagne om de armoede te beëindigen, de vernietiging van het milieu te stoppen en de mensheid op een pad te sturen van exponentiële expansie in het universum. De bal ligt nu in de hoek van het VS regime in Washington DC. Dat is waarom de President en Vice President van de VS een spoedontmoeting hebben op 11 april met de voorzitter van de Federale Reserve Raad Janet Yellen. Een lid van de Dragon Familie zal ook bij de ontmoeting aanwezig zijn. Beweren CIA bronnen in Azië.

Als de Feds de Aziaten weigeren, zullen de BRICS naties en de Europeanen een nieuw internationaal door goud ondersteunde valuta aankondigen die gedurende een periode van drie maanden kan worden ingewisseld voor VS dollars. Na die periode, zal de VS dollar niet langer worden geaccepteerd door tenminste 188 landen, waardoor het Washington regime geïsoleerd en failliet achterblijft.

In dat geval, zullen, om oorlog te voorkomen, de militaire operaties van de VS buiten de Verenigde Staten worden gefinancierd met de nieuwe valuta. Het nieuwe regime dat uiteindelijk de failliete Feds in de VS zal vervangen zal vrij zijn om zijn eigen valuta te gebruiken met de mogelijkheid om onbeperkt geld uit te geven binnen de VS.

Bericht van Cobra, 13 april, korte situatie update / 14 April 2016


Bericht van Cobra, 13 april,
korte situatie update
14 April 2016

Het verwijderen van de chimera groep gaat door. De Lichtkrachten zijn begonnen met het ontmantelen van de zogenoemde chimera barrière. De locatie van de chimera barrière valt samen met de slotshock van de heliosfeer in de buitenrand van ons zonnestelsel:

De chimera barrière is de buitenste verdedigingslinie van de chimera groep en bestaat uit een vloot van moederschepen die zijn verbonden met de plasma toplet bommen. Zijn doel is om te voorkomen dat positieve interstellaire en galactische energieën ons zonnestelsel penetreren. Het bevindt zich net binnen de buitenste barrière (zoals door Corey Goode genoemd) / tachyon membraan (zoals genoemd door enkele andere bronnen). De buitenste barrière / tachyon membraan locatie valt samen met de heliopause in de aller-buitenste rand van ons zonnestelsel en is door de Lichtkrachten gebruikt om de stroom van wezens en energieën in en uit ons zonnestelsel te sturen.

De Raad “Maak Je Gereed!” / 13 April 2016 / Ron Head

De Raad
“Maak Je Gereed!”
13 April 2016 / Ron Head
Er is nogal een hoge mogelijkheid dat in jullie zeer nabije toekomst gebeurtenissen zullen gebeuren die ons onderwerp voor vandaag zeer relevant maken, hoewel het op dit moment niet zo mag toeschijnen. Wij wensen een beetje meer met meer diepgang iets te bespreken dat wij meer dan één keer aangehaald hebben in vroegere boodschappen, maar waar wij nooit een volledige boodschap aan gewijd hebben.
Wij spreken tegen een groot aantal mensen rondom de wereld. Velen van jullie hebben onze boodschappen voor een behoorlijke tijd gevolgd. Maar het is ook het geval, dat velen van jullie in gebieden geplaatst werden waar jullie zogenaamd alleen waren of waar er zeer weinig van jullie waren die degenen die aan het ontwaken zijn Lichtwerkers zouden noemen. De reden daarvoor mag weldra veel duidelijker worden.
Jullie hebben uiteenlopende tijdsduren gespendeerd aan het in/naar jullie eigen besef te brengen van op spiritueel gebaseerde informatie en waar jullie aan denken als oude kennis. Wij zien dit als altijd onveranderlijke Waarheid (hoofdletter W, alsjeblieft). Jullie werden niet zoveel onderwezen als dat jullie geholpen werden je te herinneren. En jullie hebben welzeker een reden voor te zijn waar jullie zijn.

Een Schrijven van de Schepper 13 April 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
13 April 2016 / door  Jennifer Farley,

” Zonder Oordelen”


Mijn liefste, het is tijd om te beginnen je leven te leven
alsof je door niemand wordt beoordeeld.
Stel je voor wat je leven kan, en zal zijn, zonder dat specifieke emotionele gewicht.
Oh, wat leuk, wat een vreugde!
Laat de opwinding van die lichtheid je bewegen naar het creëren en  groeien!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 14 April 2016 / Neal Donald Walsch

14 April 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... Dat, hoe goed we ook ons best doen,
we nooit zullen weten welk wonder
is volbracht in ons leven of in het leven van een ander.

Helen Keller zei dat, en ze had gelijk.
Er is een situatie in je leven op dit moment,
waar je wordt gevraagd om je best te doen, je uiterste best.
Misschien is het bij het zoeken naar vergeving voor een ander.
Of is het het begrijpen van iets waartoe je gewoon niet in staat bent geweest
om het te begrijpen.
Of in het accepteren van wat er op dit punt onaanvaardbaar voelde.

Ongeacht de situatie (en u weet precies hoe die is op dit moment) ...
doe je zo goed mogelijk je best?
Als je dat doet, het zij zo, en is goed.
Maar als je denkt dat je het misschien beter kunt doen,
sta dan toe dat dit kleine duwtje vandaag jouw geschenk is van de ziel.
Een wonder staat je te wachten als je nu terug reikt en je uiterste,
 uiterste, uiterste best doet in deze.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

woensdag 13 april 2016

SAUL: VOLLEDIGE EERLIJKHEID ONTWAPENT EEN AANVALLER / door John Smallman op 10 april 2016


SAUL:
VOLLEDIGE EERLIJKHEID ONTWAPENT EEN AANVALLER
door John Smallman op 10 april 2016

De mensheid is ongeduldig aan het wachten om te ontwaken. Ja, de overgrote meerderheid is onbewust van deze imminente en lang verwachte gebeurtenis van enorme betekenis in het algemene ontwerp van de dingen. Echter, op een dieper niveau, waar jullie nooit kunnen vergeten dat allen Één zijn, weet iedereen dat jullie ontwaken imminent is, vandaar ongeduld. Nogal een paradox!

Degene onder jullie die jullie Licht hoog gehouden hebben – Lichtwerkers en Lichtdragers – en degene van jullie die de veranderingen ‘in de lucht’ gevoeld/bemerkt hebben, zijn full time bezig geweest dit tot stand te brengen. Zoals jullie verteld, het omslagpunt is gepasseerd, de balans is verschoven, en echt, het ontwaken van de mensheid is imminent.

Sheldan Nidle / 12 april 2016

Sheldan Nidle   12 april 2016


13 Muluc, 1 Kank’in, 12 Manik
                                                                                                                                            
Selamat Jalwa! Rond jullie wereld blijft er veel gebeuren! De globe zit gevangen in een vreemd dilemma. Aan de ene kant kan zij openlijk zeggen dat het geld dat nodig is om zowel de talloze humanitaire programma’s als de laatste fasen van de welvaartspakketten te beginnen goedgekeurd is voor het overmaken van de fondsen. Toch heeft het recente komen en gaan van het eerste kwart van de zakenwereld een situatie gecreëerd die toch nog een week vertraging in de transfer-operaties hebben veroorzaakt. Deze toestand is volkomen onaanvaardbaar. Dit wereldwijde proces kan niet worden tegengewerkt door zakenpraktijken uit de oude tijd van hetzij de banken, of de vele samenwerkende financiële corporaties. Ondanks deze zelfde oude vormen van vertraging worden de noodzakelijke gelden uiteindelijk overgemaakt. Er is momenteel een serie alternatieven die kan worden toegepast om welke toekomstige moeilijkheden van deze aard dan ook op te lossen. We kijken naar onze aardse bondgenoten om dit nieuwe systeem in te zetten teneinde snel en succesvol deze grote sommen zoals vereist van Azië naar elk ander continent te brengen. Derhalve zullen de zaken die tot dusverre opdoemden terzijde worden geschoven en de zeer noodzakelijke rijkdom zal op haar weg worden gestuurd. De start van dit proces is nu in gang gezet! 

Hemelse Zegeningen: Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Transmutatie /8 Oktober 2013 / Linda Dillon / Herplaatst 6 April 2016

Hemelse Zegeningen
Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Transmutatie
 8 Oktober 2013 / Linda Dillon
Herplaatst 13 April 2016
Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.

Vandaag, keert Sanat Kumara terug om begeleiding aan te bieden wat betreft de Universele Wet van Transmutatie. Er is veel dat ik hierover niet begrijp en de omschrijving welke de Raad van Liefde aanbiedt zegt dat dit is wanneer wij aan iets werken dat verwijdert moet worden maar niet geëlimineerd vanwege het kernelement, dat van gading is voor creatie.

Op deze dag van je leven / 13 April 2016 / Neal Donald Walsch

13 April 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... Dat er weinig instrumenten effectiever of meer nuttig zijn,
in het bereiken van het diepe weten,
ware vreugde en innerlijke rust, dan dagelijkse meditatie.

Het zou zeer gunstig zijn om 15 minuten in de ochtend en 15 minuten in de avond te nemen - of meer als het kan - om stil met jouw Heilige Zelf te zijn.
Jouw bewustzijn kan drastisch worden uitgebreid over een betrekkelijk korte tijdsperiode met echte toewijding aan zo'n tedere discipline.

Mediteer je regelmatig?
Is het het eerste wat je uit je dag snijdt als de dingen van start gaan,
of hectisch beginnen te worden?
Het moet, uiteraard het laatste ding zijn.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5619 De Ontastbare waarheid / 13 april 2016

 De Ontastbare waarheid
Brief uit de Hemel
13 april 2016
God zei:

Er is geen tijd als de huidige. Indien tijd ten volle bestond, dan zou er alleen het heden zijn, maar, natuurlijk, tijd is niet eenvoudigweg een factor in de Oneindigheid.  Je kan oneindigheid niet opbreken in stukjes of termijnen of vormen of van welke kant dan ook.  Als tijd inderdaad zou bestaan, kan het alleen bestaan in dit bijzondere moment dat op zijn weg eruit is als Wij spreken. Ieder zogenaamd moment wordt vervangen als de ene zoemende bij na de andere.
Denkbeeldige tijd is zo snel dat het direct wordt ingehaald. Tijd is als een rits, het gaat op en neer. Er zijn landen welke aangeven in zekere seizoenen dat je de klok een uur vooruit zet of een uur terug en niemand knippert met de ogen……. Ten volle wetende dat tijd snel of langzaam is, afhankelijke van hoe je erover voelt, speelt tijd zijn spel en strooit zand in de ogen.

Dus tijd herroept of barst los. Tijd wordt verklaard en iedereen gehoorzaamt de klok als tijd de Heilige Graal zou zijn. Tijd is een dominant kenmerk. Tijd is als een religie waar niemand gebrek aan respect voor zou tonen. Heel de wereld is op tijd volgens de klok. Het is een ritueel, om op de klok te kijken en het vaak te checken. Tijd heeft je in een grip. Wie kan in de wereld tijd verzaken?

dinsdag 12 april 2016

1e graancirkel formatie van 2016 9 april 2016 / Robbert van den Broeke

1e graancirkel formatie van 2016
9 april 2016 / Robbert van den Broeke

In de nacht van vrijdag op zaterdag 9 april kreeg Robbert zoals altijd een onrustig gevoel. Roy was bij hem en hij voelde dat ze naar het speciale veld met de bijzondere boom in de Palingstraat in Hoeven moesten. Robbert zag in een visioen duidelijk een grote ronde cirkel met vier kleine eromheen. Ze reden er naar toe en vonden de eerste formatie van dit jaar achter de boom. Op dezelfde plek als waar vorig jaar de negende formatie lag.

Robbert voelde de Engel Michael heel duidelijk en ook zijn er invloeden van (de collectieve over-soul) van Uranus. Net zoals wij hier de natuurwezens hebben op aarde heeft Uranus wezens die niet stoffelijke leven maar zij hebben een duidelijke bezielde verbondenheid en instraling op deze formatie. Het zijn energetische wezens.

Er zijn ook wezens betrokken bij deze cirkel vanuit het Andromeda sterrenstelsel. Dat zijn stoffelijke wezens die aanwezig waren met een UFO.

De formatie voelt zeer authentiek, zeer oorspronkelijk. De energie is heel heilzaam en mensen zullen door deze formatie sterk verbonden worden met waar het echt om gaat in het leven, de Goddelijke oorsprong. De buitenaardsen ufonauten die betrokken zijn bij deze formatie zijn zeer goedwillende wezens die heel nauw verbonden zijn met de Engelen hiërarchieën. De boom fungeert wederom als een soort doorgeef acupunctuur naald voor helende energieën in de formatie.

Montague Keen, / 10 april, 2016

Montague Keen,
10 april, 2016

Wat jij en M de laatste twee weken hebben blootgelegd is van het grootste belang voor de bevrijding van de mensheid van de overheersing die het leven op Aarde van de wieg tot het graf zo’n worsteling heeft gemaakt. Ze hebben zelfs door het bedenken van de concepten HEL, VAGEVUUR en VOORGEBORGTE geprobeerd ANGST voor de dood te creëren, allemaal VERZINSELS VAN DE DUISTERE VERBEELDING van het VATICAAN.

Wat V R C en M gisteren deden zal uiteindelijk de greep van de Cabal doen verslappen. Mijn lief, je 17-uur durende dag, gisteren, genereert nu al winst. Er zijn mensen op straat te zien die de WAARHEID eisen. Ze weigeren nog maar een moment langer met de gebruikelijke retoriek te worden afgescheept. Dergelijke momenten van het bevrijden van de mensheid van de corrupte hiërarchie, ongeacht hoe die vermomd is, vragen veel moed en vastberadenheid.

Een Geschenk van de Hemelse Rijken om ons te helpen de nieuwe frequenties van licht te integreren. / Patricia Cota-Robles op 10 april 2016

Een Geschenk van de Hemelse Rijken om ons te helpen de nieuwe frequenties van licht te integreren.
Patricia Cota-Robles op 10 april 2016

We zitten echt in ‘niet in kaart gebrachte’ wateren. Sedert de geboorte van het Nieuwe Jaar 2016 zijn we gezegend geworden met onpeilbare instromen Hemels Licht. Dit Licht pulseert me de meest geïntensiveerde frequenties van Gods Transfigurerende Goddelijke Liefde waar de Mensheid en Moeder Aarde toe in staat zijn om in deze tijd op te nemen.

Alles dat conflict met deze Goddelijke Liefde wordt naar de oppervlakte gestuwd om te worden geheald en terug getransmuteerd in Licht. Dit gebeurt in ons individuele en in onze collectieve levens. Van de buitenste verschijningen schijnt het alsof dit verbazende Licht over de gehele Planeet in alle verwoesting danig huishoudt, maar dat is een misvatting.

Waarom Fases Overslaan? / 11 April 2016 / Brenda Hoffman

Waarom Fases Overslaan?
11 April 2016 / Brenda Hoffman
Dierbare(n),
De Aarde verschuift sneller dan dat het zelfs zes maanden geleden voorspeld werd. Maar aangezien jullie deel van die verschuiving uitmaken, is het moeilijk voor jullie om de verandering op te merken.
Jullie hebben lang gehoopt op en gedroomd over van wat er nu aan het gebeuren is. Maar deze verschuiving gebeurt zo langzaam, in jullie gedachteprocessen, dat jullie niet begrijpen dat iets dergelijks aan het gebeuren is. Jullie wezen is een beetje zoals de wielen van een auto die zo snel bewegen, dat jullie moeilijkheden hebben met te zien dat de wielen draaien.
Deze verschuiving is er één van perspectief en van een fysieke natuur.
Misschien zal het je beter helpen begrijpen als je je jeugd herinnert. Iedere maand, was je een beetje wijzer en zeer waarschijnlijk, veranderde je fysiek. Jij herinnert je die groei niet omdat je van die groei was. Alles dat je wist was dat je broeken langer moesten worden of dat je moeder zuchtte omdat je groei nieuwe kleding noodzakelijk maakte.

Speciale themadag over 'MINDCONTROL' Zondag 17 april 2016, 10.30 uurSpeciale themadag over 'MINDCONTROL'

Zondag 17 april 2016, 10.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur)

Centrum Zonnewijzer Linnaeuslaan 2,  Aalsmeer
Sprekers: 
Janneke Monshouwer, 
Peter Vereecke, 
JohnConsemulder en 
Mirjam Stoof.

Dagvoorzitter:
 Frans Heslinga (organisatie Earth & Beyond).

Aanmelden?  KLIK HIER

Wil jij ook loskomen van de Mindcontrol?

Kom dan zondag 17 april a.s. naar deze lezing en healing.


Hoe kunnen we een brug slaan tussen de alternatieve en reguliere geneeskunde? / Ontvangen door Berry Vincenta / Geplaatst 12 april 2016


Hoe kunnen we een brug slaan tussen de alternatieve en reguliere geneeskunde?
Ontvangen door  Berry Vincenta
Geplaatst 12 april 2016

Dit is een onderwerp waar ik heel lang met u over zou kunnen spreken, maar wat ik nu even in vogelvlucht voor u neer ga zetten.

Datgene wat er in de reguliere geneeskunde op dit moment plaats vindt, is een oud denkpatroon. Is vanuit de dualiteit. Is vanuit de vasthoudendheid, die niet op dit moment de openheid bezit in het collectieve bewustzijn van de groep die dit aangaat om toe te laten.

Al die verschillen vanuit natuurlijkheid, vanuit natuurlijke alternatieve geneeskunde -wijzen, omdat het een ondermijnende functie zou hebben voor hun eigen  plaats in hun leven. Voor hun eigen plaats (van deze groep) in dat wat zij doen. 

Op deze dag van je leven / 12 April 2016 / Neal Donald Walsch

12 April 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... Dat het niet gunstig voor je zou zijn je verstand te geloven
betreffende zaken die zeer belangrijk voor je zijn.

Jullie verstand kan zijn conclusies alleen baseren op gegevens uit het verleden
dat hij heeft verzameld tijdens jullie huidige ervaring van verstoffelijking.
Het heeft geen kennis van de dingen die in alle eeuwigheid bestaan.

Om toegang te krijgen tot de gegevens die te maken hebben met wie je werkelijk bent,
en waarom een bepaalde zaak zich voordoet,
 zou je toegang moeten hebben tot gegevens van buiten jullie huidige Tijd Lijn.
Deze gegevens zijn alleen toegankelijk via je ziel.
Het verschijnt in je leven als een "weten."
Vertrouw dit.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl