Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 9 april 2016

Sapphire of Venus De Tempels van Genezing van Venus / 8 April 2016 / Natalie Glasson


Sapphire of Venus
De Tempels van Genezing van Venus
8 April 2016 / Natalie Glasson
Groeten, het is een eer om in jullie aanwezigheid te zijn, ik ben een lid van de beschaving van Venus, mijn naam is Sapphire en mijn doel op Venus is om de Vrouwelijke Goddelijke Godin energieën van de Schepper van de meest geschikte vibratie uit te stralen in/naar ieder aspect van Venus. Ik overzie momenteel een tempel op Venus bekend als de, “Tempel van Goddelijke Godin Genezing en het in evenwicht brengen.” 

Terwijl ik naar voren kom om in jullie aanwezigheid te zijn, straal ik een puur wit Licht uit met vleugjes van roze en saffier blauw. Velen geloven van mij een godin te zijn, echter, ik ben sterk uitgelijnd met Venus, mezelf als de belichaming erkennend alles te zijn dat Venus is. Ik belichaam de Goddelijke Vrouwelijke kwaliteit van goedgunstigheid. De heilige kwaliteit van goedgunstigheid is mijn macht, kracht en genezende expressie. Het is de energie van goedgunstigheid waar ik de tempel die ik overzie mee enthousiasmeer; goedgunstigheid is de fundering van alle transformaties van genezing welke plaatsvinden binnenin deze heilige ruimte. Sta mij toe om in jouw aanwezigheid te zijn en om de zuiverheid van goedgunstigheid vanuit de gesynthetiseerde energieën van mijn Ziel, Venus en het goddelijke Vrouwelijke uit te stralen. Voel het Licht, de energie, het bewustzijn van goedgunstigheid doorheen je wezen vibreren en merk op hoe het jou in/naar evenwicht brengt binnenin je volledige wezen. Laat mij je genezen met de kracht van goedgunstigheid.

Shekina Rose/De Blauwe Straal Sterrenzaad Ascentie Verschuiving Symptomen en de Instroming van Nieuwe Sjablonen / 8 April 2016

Shekina Rose/De Blauwe Straal
Sterrenzaad Ascentie Verschuiving Symptomen en de Instroming van Nieuwe Sjablonen
8 April 2016
De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
Wij adresseren verschillende spectrums van de Sterrenzaden en Lichtdragers verschuiving’ ontwaking, om jullie te laten weten dat jullie er allemaal gezamenlijk deel van uitmaken, een ieder beïnvloedt de gehele matrix 444 en dat zijn alle wezens op de planeet in harmonie van de creatie van het menselijke Web van Licht. Sommigen van de oude zielen, ultra gevoelige empaten, die gedurende een lange tijd op het pad geweest zijn, mogen zich uitgeput en opgebrand voelen van de jaren en decennia van het transformeren van de energieën, het ascenderen en evolueren.
De Burn-out van de Oude Zielen en de Sterrenzaden, Lichtdragers, ultra gevoeligen mag aanvoelen dat zij tegen de energieën geduwd hebben, aangezien hun resonantiegebied niet altijd reageert op de status-quo structuursystemen van wat hier op de planeet is. Elke Sterrenzaad voorloper is divers in de energetische reactie waarop zij afgestemd zijn vanuit de Stralen van Creatie.

Rotterdam toneel van marathon en grote oefening / 08 April 2016 / Irma Schiffers

Rotterdam toneel van marathon en grote oefening
08 April 2016 / Irma Schiffers

Oefening Rotterdam
De telegraaf kopt: Grote rampoefening in Rotterdamse haven. Het artikel maakt melding van het feit dat de haven van Rotterdam  vanaf maandag drie dagen lang het toneel is van een grote oefening. Er wordt geoefend door verschillende veiligheidsdiensten voor een gezamenlijke aanpak bij grote incidenten, bijvoorbeeld een terreuraanslag.


De Koninklijke Marine, de Politie, het Havenbedrijf Rotterdam en de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond doen mee aan de test. De operatie heet ’Port Defender Rotterdam’, meldt de politie vrijdag. Er staan meerdere oefenscenario’s op het programma.

Zo gaan de hulptroepen oefenen wat er moet gebeuren als schip met explosieven wordt gekaapt door terroristen. Ook wordt een uit de hand gelopen betoging met eventuele gewonden in scene gezet.

Tijdens Port Defender Rotterdam wordt op 11, 12 en 13 april in de omgeving van de Wilhelminakade, Rijnhaven en Katendrecht gebruik gemaakt van een helikopter, figuranten en oefenmunitie.

aldus de Telegraaf.

Een Schrijven van de Schepper / 8 April 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
8 April 2016 / door  Jennifer Farley,

Is Dit Juist?


Als je een beslissing neemt en anderen moet vragen of dat wat je hebt gedaan 'juist is',
is het waarschijnlijk niet zo.
Laat het Universum jouw Informatiesysteem zijn.
Daar bestaat de waarheid en het staat voor je klaar om het te claimen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


De innerlijke en uiterlijke verandering binnen de huidige tijds¬frequentie. / Ontvangen door Berry Vincenta Geplaatst 9 april 2016


De innerlijke en uiterlijke verandering binnen de huidige tijds¬frequentie.
Ontvangen door  Berry Vincenta
Geplaatst 9 april 2016

……….. Je zult ook innerlijk een nieuwe kracht voelen ontwaken. Mensen die door de kracht van de groepsverbinding weten van hun eigen taak hierin, bewust of onbewust, zullen nu datgene mogen en willen uitwerken …….Mensenzielen die elkaar herkennen in deze tijd op aarde zijn Zielen die weten, DE TIJD IS DAAR!!!!........

Evolutie is geen rechte lijn. Evolutie is beweging - een golfbe­weging. En wanneer je nu naar de wereld kijkt, dan zie je dat de wereld is afgestevend op de top van de golf waarin heel veel zaken zichtbaar worden maar waar vanuit de hoogte van de golf ook de diepte kan worden waargenomen en hiermee het belang van deze tijd.

Omdat er vanuit het menselijk bewustzijn zoveel op de spits wordt gedreven, zal en kan hierdoor ook heel veel worden getrans­formeerd. Zodanig getransmuteerd dat de energie volkomen in balans komt en mee kan stromen op die nieuwe frequentie. Al datgene wat in uw wereld uit balans is, wil vanuit evolutiedrang in evenwicht worden gebracht. Dit raakt hele groepen mensen, die nu, volgens bedoeling, op de wereld zijn. Dit gebeurt niet alleen in groepen, maar zal ook jouw persoonlijke leven raken. Mensen die door de kracht van de groepsverbinding weten van hun eigen taak hierin, bewust of onbewust, zullen nu datgene mogen en willen uitwerken en in evenwicht brengen, wat zichtbaar wordt en vanuit de geschiedenis in hun levens is opgebouwd.

Op deze dag van je leven / 9 April 2016 / Neal Donald Walsch

9 April 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…
 
... dat beter voor jezelf zorgen niet alleen een kwestie is van goede gezondheid, het is een graadmeter voor de spirituele evolutie.

Sommige mensen zorgen beter voor hun auto dan dat ze voor hun lichaam zorgen.
De meeste mensen, besteden in feite, weinig aandacht aan hun lichaam
 totdat er iets mis gaat.
Maar waarom zou je dat soort situaties creëren?
Kijk naar wat je eet. Hoeveel en hoevaak ga je sporten?
Wanneer was je laatste check-up?
Behandel jij je fysieke voertuig alsof het Goddelijk is?
Goed voor je wanneer je dat zo is.
Als je dat niet zo is ... waarom niet?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

vrijdag 8 april 2016

Dringende Boodschap voor alle Sterrenzaden, Lichtwerkers, ................ / 26 maart 2016/ Gepost op 1 april 2016, door ContraMary

Dringende Boodschap voor alle Sterrenzaden, Lichtwerkers, Twinvlammen, 144K, Healers, Elders, Wijsheid Bewaarders en de Rest…
26 maart 2016/ Gepost op 1 april 2016, door ContraMary/
 herplaatst 8 april 2016


Dringende Boodschap aan alle lezers

Dit is een dringende boodschap over een komend gebeuren die wereld gevolgen heeft aan de kant van massale paradigma verschuivingen. Er zijn belangrijke dingen te weten. We willen graag beginnen door te zeggen dat het alleen het Ego is dat dit zal weigeren of deze boodschap zal veroordelen en we weten dat we niets hebben om het te verdedigen. Deze boodschap zal iedereen bereiken en worden ontvangen door iedereen die bedoeld wordt die te krijgen en de rest zal ervaren wat ondanks dat, zal komen.

Een massale energetische verschuiving komt eraan en we zijn hier om jullie te laten beseffen dat vanaf 9 april om 11:00 uur PDT en dat is:
 8:00 AM (8:00) Next Day West-Europa  plus een uur door de zomertijd.

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 8 april 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
8 april 2016

Chaos blijft zich overal om jullie heen voordoen, maar het zou er zoveel slechter voor staan wanneer de Galactische Troepen er niet waren geweest. De Duistere Garde verkeert in wanorde en verliest haar macht om te bepalen waar jullie levens op uitdraaien, en ALS ze hun gang hadden kunnen gaan zouden jullie in mondiale oorlogen zijn gestort waar geen einde aan zou komen. Ze zijn op hun pad echter tegengehouden en een wereldoorlog kon worden voorkomen. Mettertijd zal aan dergelijke verschrikkingen een halt worden toegeroepen en uiteindelijk zullen er helemaal geen gewapende confrontaties meer zijn. Vrede komt steeds dichterbij en dat zal van blijvende aard zijn, waardoor de Aarde in staat zal zijn haar oorspronkelijke schoonheid volledig te herstellen. Deze periode zal er, wanneer de nieuwe Aarde tevoorschijn komt, één zijn van enorme groei in jullie ontwikkeling en een groots Galactisch Tijdperk zal een aanvang nemen, voorbestemd om jullie snel vooruit te helpen en jullie vele opwindende kansen te bieden.

Abnormaal. Geplaatst 8 April 2016 / ArjunA

Abnormaal.
Geplaatst 8 April 2016 / ArjunA

Het woordenboek vindt iemand normaal als hij/zij ‘volgens de regel’ of ‘gewoon’ is.

Het woordenboek vindt iemand die zaken waarneemt zonder de normale zintuigen te gebruiken paranormaal. 

Het woordenboek vindt iemand abnormaal als die persoon ongewoon of afwijkend is.

Het woordenboek vindt iemand abnormaal als die persoon ongewoon of afwijkend is.

Nu, geliefden, het zal voor jullie geen verrassing zijn dat ik behoorlijk afwijkend ben omdat ik een abnormaal persoon beschouw als iemand die volgens de Norm van de Vader (Ab of Abba) functioneert in een zeer verstoorde werkelijkheid. Jawel, ik speel met woorden… Dat deed Johannes immers ook.

Johannes 1:1
"In den beginne was het Woord en het Woord was bij God en het Woord was God. Dit was in den beginne bij God. Alle dingen zijn door het Woord geworden en zonder dit is geen ding geworden, dat geworden is. In het Woord was leven en het leven was het licht der mensen."

Op deze dag van je leven / 8 April 2016 / Neal Donald Walsch

8 April 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…


... Dat de wijze ontwaakt aan het licht in de nacht
van alle schepselen.
Dat wat de wereld dag noemt is de nacht
van onwetendheid voor de wijzen.

De Bhagavad Gita zegt dat, en het is juist.
Dit geschrift betekent dat als alle wezens leven in de illusie van de duisternis, 
de wijze de dingen ziet zoals ze werkelijk zijn, en ontwaakt door die visie, 
lovende de perfectie.
Omgekeerd, wat de wereld "dag" noemt (of "helder" of "echt") is een illusie ... 
de "nacht van onwetendheid" ... voor de wijze persoon
die ziet hoe nutteloos en waardeloos het glimmende spul van het leven 
dat de meeste mensen zoeken werkelijk is.
Staar dan diep in de duisternis, en je zult het licht zien.
Doch wend je af van de helderheid van wat anderen "dag" noemen, 
want zij verwarren het heldere met het goede.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlAartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 7 April 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
7 April 2016

 Velen van jullie hebben gevraagd: "Hoe kan ik van mezelf houden?" Je kunt op vele manieren meer van jezelf houden, maar het belangrijkste van alles, betekent het om een veilig persoon voor jezelf te worden.

Ben je een veilige persoon voor jezelf om te worden blootgesteld aan? Zo niet, wat kun je dan doen om dit te worden? Een goede manier om te beginnen is met vriendelijkheid, consistentie, aanmoediging, en integratie.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Hemelse Zegeningen: St. Germaine: Jullie zijn Jullie Zijnheid aan het Perfectioneren 22 Maart 2016 / Linda Dillon

Hemelse Zegeningen:
St. Germaine: Jullie zijn Jullie Zijnheid aan het Perfectioneren
22 Maart 2016 / Linda Dillon

Suzi: Vandaag, verwelkomen wij onze geliefde St. Germaine terug naar de show, en in deze tijd van grote veranderingen op Gaia, kan de mensheid zeer zeker enig advies gebruiken. Het voelt voor mij de laatste tijd aan als een schone lei en ik vertrouw erop dat het opzettelijk is, zoals alles nu is. Soms is dat alles dat we krijgen te weten, en de uitdaging kan zijn in het loslaten van de behoefte om meer dan dat te weten.

Ik ben een klein beetje geschokt dat twee weken alweer voorbij gegaan zijn - en een liefdevolle goedemorgen naar jou, Linda!

Linda: En een liefdevolle goedemorgen naar jou, Suzi, en naar iedereen die zich op ons afstemt, ofwel nu of later. Ja, het lijkt zoals dat ik net met mijn ogen knipperde en hier zijn we weer - Het is verbazingwekkend!

Suzi: Ik ben etenswaren in mijn koelkast kwijtgeraakt omdat ik vergat wanneer ik het gekocht had. Toen keek ik naar de uiterste verkoopdatum en dacht, “Oh mijn God, ik kan niet geloven dat de datum een week geleden was!” [gelach]

Een Schrijven van de Schepper / 7 April 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 April 2016 / door  Jennifer Farley,

” Jullie Wereld Veranderen ”

How_to_change_your_world

Mijn stralend mooie kind, soms moet je herinnerd worden aan waarom je hier bent.
 Het is niet om de problemen van jullie wereld op te lossen,
hoewel sommigen van jullie in die richting kunnen worden getrokken.
Het is niet om ieder ander mens te sparen op de planeet,
hoewel je misschien het gevoel  hebt dat het een deel van je 'missie' is.

Je bent hier, mijn liefste, om eindelijk te zien wat het betekent
 om een licht in de duisternis te zijn,
om het goede voorbeeld te geven en het mens zijn te omarmen.
Vergeet niet waarom ..... en vergeet niet in je kracht te gaan staan.
 Alleen dan zul je echt in staat zijn om jouw wereld te veranderen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Kryon: Vraag en Antwoord 658: Relatieve Tijd. / 8 april 2016 / Lee Carroll


658: Relatieve Tijd.
8 april 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: In Boek 9 heb jij het erover dat de collectieve bewustzijn-trein langzamer gaat op het spoor (ook al merkten wij de tijdsverschillen niet). Waarom gingen wij langzamer als wij daarvoor sneller gingen? Proberen wij soms iets anders op het spoor?

ANTWOORD: Wij hebben alweer met metaforen te maken, nietwaar? Zij zijn vaak moeilijk uit te leggen omdat wij inter-dimensionale attributen voor jullie proberen te beschrijven.

Omdat tijd relatief is ten opzichte van wat jullie zien en wat er om jullie heen is – laat mij een voorbeeld geven dat jullie wel of niet kunnen begrijpen: Laten wij zeggen dat jullie je van de Aarde verwijderen (een oude realiteit) met een ongelooflijke snelheid, bijna tegen jullie 4D-snelheidslimiet….. een die het tijdraam van JULLIE verandert.


donderdag 7 april 2016

Benjamin Fulford: Doorslaggevende aanvallen op Khazariaanse maffia / 4 april 2016

Benjamin Fulford:
Doorslaggevende aanvallen op Khazariaanse maffia
4 april 2016

Beslissende aanvallen op Khazariaanse maffia ontwikkelen zich in Polen, Turkije, Washington  DC, Japan en elders.

De strijd om de planeet te bevrijden ontvouwt zich in een zelfs nog dramatischere snelheid terwijl de Khazariaanse slavenhouders onder de aanval komen in hun bolwerken in Polen, Turkije, Oekraïne, de VS, Japan en elders. Tegelijk met het versnellen van het neerhalen van de Khazariaanse maffia, vorderen de onderhandelingen op hoog niveau richting een nieuw financieel systeem op een soepele en vriendelijke manier, volgens meerdere bronnen die direct zijn betrokken bij de onderhandelingen.

Ten eerste over het ontmantelen van de maffia. Het belangrijkste podium voor actie is nu Turkije, welke een paria staat is geworden. Er zijn groeiende tekenen dat een korte maar erg intense oorlog om het Turkse fascistische regiem omver te werpen op het punt staat te beginnen.

Column Carolien Perfectionisme / 31 maart 2016

Column Carolien
Perfectionisme
31 maart 2016

Zaken perfect willen doen, is een goede eigenschap, we willen allemaal graag een goede dienst verlenen, goede producten maken en dat iedereen tevreden is. Perfectionisme brengt echter ook enorm veel drukte bij een mens. Perfectionisten stellen namelijk hoge eisen aan zichzelf en willen vaak van alles in hun omgeving controleren. Zo willen ze voorkomen dat er fouten worden gemaakt en willen ze helpen dat alles in harmonie komt. Ze willen graag dat alles voldoet aan de eisen. Dat is hard werken. Want veel zaken zijn nooit helemaal af.

Veel perfectionisten hebben vaak onzekere gevoelens, minder zelfvertrouwen en hopen door de dingen perfect te doen dat ze erkenning en waardering van anderen krijgen. Soms zijn deze gevoelens niet bewust en worden ze zelfs ontkend, omdat er minder lichaamsgevoel is. Perfectionisme, oftewel ‘het goed willen doen’ is een eigenschap van de persoonlijkheid, oftewel het ego. De ziel zal nooit een oordeel hebben over wat goed is of niet. Op een dieper niveau heb ik mogen ervaren dat perfectionisme veel faalangst, angst voor eenzaamheid en angst voor kritiek met zich meebrengt.

Op deze dag van je leven / 7 April 2016 / Neal Donald Walsch

7 April 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…


... dat het helpen van familie de grootste vreugde is.

Laat geen familielid gaan zonder, of echt in nood verkeren, als jij hebt wat ze missen.
Deel je overvloed.
Zelfs als je denkt dat je niet in overvloed bent,
deel hoe weinig je ook denkt dat je hebt.

Wat heeft het voor zin als je iets hebt als je het niet deelt?
Om het te gebruiken voor jezelf, en jezelf alleen?
Zou dat het punt zijn?

Ik denk het niet. Eigenlijk, zou dat het punt van heel het leven missen.
 En terwijl we denken aan familie ... zouden we kunnen denken aan alle mensen
als leden van onze familie?
Nu is er een gedachte die de wereld van vandaag op morgen zou veranderen ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 6 April 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
6 April 2016 / door  Jennifer Farley,

” Duisternis of Licht ”

darkness-light-sevenrays

Wanneer je wandelt door donkere tijden met je armen gestrekt
 je weg voelend naar het volgende moment,
is het belangrijk om te onthouden dat je de mogelijkheid hebt
om de omgeving op elk moment wijzigen.
 Ik ben altijd naast je elke stap van de weg en Ik creëer samen met jou.
Het is uitsluitend aan jou om het donker of licht te kiezen ......
al waar Ik op wacht is een woord van jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

ASCENSIE-UPDATE / 6 April 2016 /door Fran Tielemans

ASCENSIE-UPDATE
6 April 2016 /door Fran Tielemans

 De eindeloos lang lijkende maand maart is voorbij, en we staan volop in de energie van april. Energetisch zijn we nog altijd de grote verschuiving aan het verwerken die we de afgelopen maanden hebben gemaakt. Dat wil zeggen dat we innerlijk volop bezig zijn met het bekijken van alle materiaal dat ons sinds december werd aangereikt. Dat ‘materiaal’ kan bestaan uit allerlei dingen: gebeurtenissen die ons hebben dooreengeschud, dingen die we hebben geleerd, ontmoetingen die ons hebben gevoed, verwarmd, in de war gebracht, of die ons duidelijk voelbaar op een of andere manier verder hebben gebracht op onze weg, nieuwe visies die –zij het soms moeizaam - toch aan het indalen zijn, emoties die we misschien nog volop aan het loslaten zijn, enzovoort.

woensdag 6 april 2016

Aartsengel Michael over Nucleaire Bommen en Radioactiviteit / 5 april 2016 door Steve Beckow

Aartsengel Michael over Nucleaire Bommen en Radioactiviteit
5 april 2016 door Steve Beckow

Ik vroeg Andrew Eardley ( die de spirituele naam “Elias” draagt als hij met Aartsengel Michaël spreekt) opnieuw of we met de wereld meer konden delen van zijn discussie met AEM, waarbij de laatste erkende dat nucleaire bommen niet op Planeet Aarde zouden werken. Maar de discussie gaat veel verder en naar plaatsen waar niemand ooit eerder ging, om een frase te vormen.

Als Commnder van het onderzoekende/wetenschappelijke Sterrenschip, de Pi, wilde Andrew weten of Elias een WereldCruise wilde beginnen na de Onthulling, eerst bij Fukushima stoppend, die reinigend, en een HerinneringsStukje makend, waar deze stond. Ik weet het, ik weet het. Waar is het bewijs? Zoals ieder ander, wachten we, wachten, en wachten wij er ook op.

Conversaties Met de Arcturianen / 4 April 2016 / Dr. Suzanne Lie

Conversaties Met de Arcturianen
4 April 2016 / Dr. Suzanne Lie

Lauren: Goedemorgen Arcturianen.
Arcturianen: Groeten.
L: Suzille en ik hebben gesproken over geheugenverlies en de noodzaak om te aarden. Kunnen jullie daar commentaar op leveren?
A: Wat wij Suzille in feite vertelden via de Lichttaal was, dat het het Nu is voor onze pioniers, die een Aarde voertuig namen om Gaia met haar Ascentie te helpen, om zich te focussen op de andere richting van het steeds hoger uitbreiden van hun bewustzijn.
Het is het NU voor jullie, onze pioniers, om erop te vertrouwen en te weten dat wat jullie aan het doen zijn voor het goede van de planeet is. Wij vragen dat jullie je focussen op het proces van het Ascenderen van de Planeet, in plaats van op de persoonlijke behoeften om “hier weg te komen,” zoals waar te velen zich nog steeds aan vasthouden.
Het is deze vastberadenheid om jullie toewijding te handhaven aangaande Moeder Aarde, dat het noodzakelijke aarden creëert. Wanneer jullie weten dat jullie leven binnenin de verkondiging van, “Dit is voor de Moeder,” zijn jullie volledig geaard. Dan, kunnen jullie “loslaten”. Dit proces van “loslaten” zal waarschijnlijk ongeaard aanvoelen, omdat het anders aan zal voelen dan waar jullie aan gewend zijn. In feite, mag het een klein beetje beangstigend aanvoelen.

Kryon: Vraag en Antwoord 657: Reiki? / 6 april 2016 / Lee Carroll


657: Reiki?
6 april 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik ben een Reiki-meester en ik heb een vraag over deze energie en ook over andere oude energieën, bijvoorbeeld de Keltische Rune. Zijn deze energieën in deze tijd aan het veranderen? Worden zij vervangen door EMF?

Als ik Reiki gebruik als een levende en heilige energie (in het Duits:  "Schöpferkraft" ) is dit dan niet allemaal hetzelfde? 

ANTWOORD: Wij hebben deze informatie al vele malen gechanneld: Veel van de oude gebruiken komen nu naar voren als hoofdspelers voor genezing op deze planeet Aarde. Reiki is daar een van. Hoe kunnen wij weten of het een proces is van de oude energie of van de nieuwe energie? Dit is heel makkelijk. Werkt het nog steeds? Voegt het iets toe aan het werk dat jij doet?Sheldan Nidle / 5 april 2016


Sheldan Nidle - 5 april 2016


6 Imix, 14 Mac, 12 Manik

Dratzo! In ons vorige verslag noemden we kort één van de acht gebeurtenissen die door de Cabal worden gebruikt om een bepaald mate van chaos in jullie rijk te handhaven. Deze sinistere serie omstandigheden hebben allemaal oplossingen, waar velen op jullie wereld druk mee bezig zijn ze te zoeken. Het duister kijkt toe terwijl degenen die van plan zijn deze aardbol naar een veel veiliger en gezonder realiteit te voeren hun kunsten uitvoeren op elk van Gaia’s zes grote continenten. Deze talloze “helden” plaveien de weg voor een hele serie beleidsplannen die uiteindelijk jullie oppervlakte-mensheid gaan samenbrengen. Bovenop deze serie opdoemende programma’s is de opkomst van een nieuw bank- en financieel systeem. Wanneer de nieuwe welvaart hieraan is toegevoegd begint er een schitterende toekomst op te doemen. De duistere cabal is in virtuele paniek omtrent haar falende weldoordachte plannen. Het duister had gehoopt een serie kleine gewelddadige incidenten te kunnen veroorzaken die moesten worden uitgebreid naar een aantal steeds omvangrijker wordende oorlogen. Dit is, zoals jullie weten, niet gebeurd. In plaats daarvan ziet het duister in dat hun vertragingen slechts een klein ongemak vormden voor wat er zich momenteel voltrekt. In korte tijd staat een nieuwe realiteit op het punt zich te manifesteren, wat de overgang betekent naar jullie gang naar volledig bewustzijn.

Op deze dag van je leven / 6 April 2016 / Neal Donald Walsch

6 April 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…... Dat geluk, de grootse dame van de plechtigheden in de dans van het leven, ons dwingt door al haar mazen en kronkelingen,
maar niemand van ons leidt via dezelfde route.

Charles Caleb Colton zei dat, en hij had gelijk.
Daarom, aangezien er niet een manier is om geluk te vinden,
 waarom het niet vinden op de manier die je het meest aanspreekt?
Waarom niet je passie volgen ---
zelfs als anderen je vertellen dat je gek bent om het te proberen ?

Is er iemand die jullie dat nu verteld?
Luister niet. Luister daar niet naar!
De stem van voorzichtigheid weet niets van echte vreugde.
Wat een vreugde is er in het doen van wat ongetwijfeld was dat  je zou kunnen doen?
Waar is de opwinding in dat?
Hé, probeer dan iets waarin je kan mislukken.
Nu dat is het leven.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl