donderdag 31 maart 2016

Vervolg AWBZ-claim (de ’70 miljard’) / 31 maart 2016


Vervolg AWBZ-claim (de ’70 miljard’)
31 maart 2016

Naar aanleiding van ons radioprogramma van woensdag 23 maart jl. waarin we Rob Otten van ‘De Omkering’ in de uitzending hadden om uitgebreid te praten over de door ons opgebrachte 70 miljard euro die NIET is besteed aan AWBZ, zoals blijkt uit een rapport dat door Henk van Gerven (SP-kamerlid en oud-huisarts) naar buiten is gebracht, kom ik er nu op terug met het vervolg. Rob Otten vertelde dat ‘De Omkering’ bezig is om dat bedrag terug te vorderen. Al wat je daarvoor hoeft te doen is een door De Omkering opgestelde brief twee keer uit te printen en twee postzegels te plakken; daarna nog even een mail naar ‘de Omkering’ sturen, zodat ze je kunnen registreren opdat ze ook jouw belangen kunnen behartigen. Zie het artikel hier. (waar je ook dat radio-programma kunt terugluisteren).

De Omkering heeft nu een vervolgbrief geschreven, in antwoord op de schriftelijk verstuurde antwoord-brieven vanuit de belastingdienst aan alle indieners van die claim, en ze wijzen er nog even op dat, wanneer je deze brieven NIET hebt verstuurd -maar ook als je dat wel hebt gedaan, maar NIET daarna de mail met je gegevens hebt verstuurd naar ‘De Omkering’- zij jouw belangen in het vervolg-traject uiteraard niet kunnen behartigen. Degenen die dus alsnog mee wil doen en de brieven én de mail wil versturen, zodat zij jou wél mee kunnen nemen in dit proces, raden ze aan dit alsnog -per omgaande- te doen.

BERICHT VAN DE OMKERING:

Kryon: Vraag en Antwoord 652: Profetieën over wat er nu gebeurt. / 31 maart 2016 / Lee Carroll


652: Profetieën over wat er nu gebeurt.
31 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Kryon stelt dat de profetieën over oorlog zijn afgewend. Maar waarom worden de huidige gebeurtenissen steeds verbonden met de profetieën uit de bijbel? (leidend naar de antichrist en de derde wereldoorlog etc.) Zijn de profetieën uit de bijbel iets dat kan worden veranderd door de wil van de mens?

ANTWOORD: Wij hebben gezegd dat Armageddon was afgewend en dit is ook zo. De belangrijkste profetieën die in jullie geschriften zijn gegeven, schilderen een beeld dat nu onmogelijk vervuld kan worden zowel door de gegeven tijdlijn als door de spelers die waren aangegeven.

Degenen die jullie nog steeds vertellen dat er nog steeds een verband is, willen dat jullie doorgaan om te reageren en vast te zitten in angst. De val van de Sovjet Unie in de late tachtiger jaren en de huidige positie van China hebben beide het belangrijkste scenario nietig verklaard. De klok stond al lang geleden stil voor het plaatsvinden van de profetieën die toentertijd werden voorspeld.


We zijn bezig, NU! om in een Hogere Trillings- Frequentie te gaan /30 maart 2016

static1.squarespace.comWe zijn bezig,  NU! om in een Hogere Trillings- Frequentie te gaan
30 maart 2016 

Wie is Anastacia: Multidimensional Ancient Opgestegen Aarde Meester
Eerste Golf Spoorblazer

Alles wat Anastacia deelt stamt uit het zelf beleven van energieën als een Trailblazer/Wegzienster/Vroege Voorloopster… zij voelt de energieën door haar ziel gaan terwijl ze doorgaan naar onze planeet… Anastacia is een Regenboog brug voor de mensheid om emoties te verbinden aan spiritualiteit die uniek is voor haar zielenreis… de laag eronder… de kern van haar ziel die van Zuivere Goddelijke Regenboog licht is.

Door zelf 20 jaren in dit leven en in vorige levens, te werken aan de kern van haar ziel, vanaf het begin van de tijd – van de Ouden, Sjamanen, Blauwe Straal Oudere, van Plejadisch, Lemurisch, Atlantisch, Arcturisch, Lyriaans.

In dienst van de Mensheid en Gaia Leidend/Mensheid Lerend en zij is samengesmolten met haar Hoger Zelf die in 8D energie zit, naar haar menselijke ziel in 5D. Dit delend door 20 jaren persoonlijke ervaring om haar ziel te verbinden aan haar spirit, via haar emoties.

Liefde Heeft Gewonnen

Samenhang der Dingen / door ArjunA / Geplaatst 31 maart 2016

Samenhang der Dingen
door ArjunA
Geplaatst 31 maart 2016

Samenhang der Dingen.
Een artikel dat gebaseerd is op de Hermetische Wet Zo Boven Zo Beneden en Zo Binnen Zo Buiten. Een artikel waarin wetenschap en spiritualiteit elkaar overlappen en elkaar kopiëren zoals lichaamscellen dat doen. Een artikel waarin wetenschap en spiritualiteit elkaar overlappen en elkaar kopiëren zoals lichaamscellen dat doen.

De Oerknal, vanuit Kabbalistisch perspectief. 
Na de oorspronkelijke TZIMTZUM, of de samentrekking van Gods Onbeperkte Licht om ‘ruimte’ te maken voor de Schepping, bleef er binnen de leegte één kleine verlengde punt, de YUD achter. Het teken YUD is het tiende teken in het Hebreeuwse Alef-Beit, en jullie weten dat het getal 10 een nieuw begin vertegenwoordigt.

Op deze dag van je leven / 31 Maart 2016 / Neal Donald Walsch

31 Maart 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…


... dat niemand jou hulp nodig heeft.
                                                                                                      
Ik weet het, ik weet het ... dit is een moeilijke. Maar het is waar.
En toch betekent dit niet dat niemand  jouw hulp wil
of dat niemand jouw hulp kan gebruiken.
Het betekent gewoon dat de gedachte dat een ander Aspect van Goddelijkheid
machteloos is zonder jou, onjuist is.

Doe daarom niet iets, omdat je denkt dat iemand anders je nodig heeft.
Dat bouwt alleen maar wrok.
Doe wat je ook doet als een manier van beslissen, verklaren, creëren
en het ervaren van wie je bent - en wie je kiest te zijn.
Dan zul je nooit het gevoel hebben slachtoffer, machteloos, of zonder keuze te zijn.
Ja? Je ziet hoe eenvoudig het allemaal is?
Stap uit het slachtofferschap.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Ascentie Berichten De Na-Verduistering Toegangspoort / 29 Maart 2016 / Kara Schallock

Ascentie Berichten
De Na-Verduistering Toegangspoort
29 Maart 2016 / Kara Schallock
Hoewel wij voorbij de Verduistering Toegangspoort gegaan zijn, voelen we nog steeds diens effecten. Als nieuwe paden zich nog niet geopend hebben, dat zullen zij, dus ben geduldig. De reden hiervoor is omdat de dingen zelden op de specifieke datum van een kosmische gebeurtenis verschuiven, omdat wij in tijdloosheid zijn, ongeacht van wat onze kalenders en klokken ook mogen zeggen. Het is altijd belangrijk om een Ceremonie te doen op de dag van de gebeurtenis, want dat lijnt onze energieën uit met de gebeurtenis. De  meesten ervaren de verschuiving op die specifieke dag niet, maar ervaren dat wanneer een persoon gereed is zoals beslist door de Ziel. Als een illustratie hiervan, had ik gisterenavond (28-29 Maart) een doorgaande droom waarin ik enige oude gedragingen en houdingen losliet die zeer beperkend waren en deze werden in/naar Kracht en macht getransformeerd. Ik bleef een voortzetting van de droom hebben totdat ik bewust de Transformatie opeiste. Ik werd voortdurend wakker gemaakt na elk segment van de droom om dit te doen. Toen ik hen eindelijk opeiste, stopte de droom. Als je nog steeds de Kracht van de Toegangspoort ervaart, vertrouw erop dat alles in Goddelijke Orde is.

De Raad “Jullie Collectief Nadert Dichter en Dichterbij naar het Overhellende Punt” / 29 Maart 2016 / Ron Head

De Raad
“Jullie Collectief Nadert Dichter en Dichterbij naar het Overhellende Punt”

29 Maart 2016 / Ron Head

Wat is er gaande? Waarom voel ik me bij tijden zo gedeprimeerd? Waarom zijn mijn dromen zo gewelddadig? Deze zijn een paar van de vragen die wij van jullie ontvangen deze dagen. Er zijn ook vele andere, maar zij allen laten jullie verwarring zien over door dingen heen te gaan waarvan jullie geloofden dat jullie ermee afgerekend hadden.
Welnu, dit is niet voor jullie allemaal waar, dus voel je alsjeblieft niet er buiten gelaten als je wonderbaarlijke gelukkige tijden hebt. Het is niet alsof jullie gemist werden en wij later aan jullie toekomen. Een ieder van jullie staat op een andere plek aangaande jullie eigen persoonlijke pad, maar er zijn velen die het gevoel zullen hebben dat wij hun huidige situatie adresseren met deze boodschap. En wij voelen dat als de dingen voor jou rooskleurig zijn in deze tijd, je ons niet nodig hebt om het aan je uit te leggen.

woensdag 30 maart 2016

Sheldan Nidle / 29 maart 2016

Sheldan Nidle - 29 maart 2016


12 Ix, 7 Mac, 12 Manik

Dratzo! De geringe vertraging rond Pasen is voorbij en de fondsen bewegen zich opnieuw voorwaarts. Dit kat-en-muis-spel van stoppen en doorgaan houdt verband met de zorg van de oude families en degenen van koninklijke komaf omtrent de onverwachte methodes die de oligarchen toepassen en hoe ze te vaak datgene waarmee ze akkoord zijn gegaan, negeren. Deze waakzaamheid werd derhalve weerspiegeld in de vreemde manier waarop fondsen zich de laatste paar weken hebben verplaatst. We hebben deze tactieken terdege in twijfel getrokken en hebben alternatieve methodes gesuggereerd om dit voortdurende wantrouwen van de manier waarop dit proces zal worden afgerond, aan te pakken. In ieder geval zullen jullie uiteindelijk de oorspronkelijke fondsen ontvangen en zullen jullie de teloorgang meemaken van de heersers die hun vele defacto-regimes hebben gevormd. Sterker nog, laat het bekend worden dat de belachelijke valse vlaggen in zowel Parijs als in Brussel alleen maar manieren van het duister zijn die willen laten zien dat de dagen van jullie manipulatie door hen nog niet voorbij zijn. Zolang hun marionettenregeringen aan de macht zijn kunnen jullie zelfs nog meer pogingen verwachten om jullie angst aan te jagen. Gelukkig is de nieuwe Amerikaanse Republiek, zoals voorgesteld door NESARA, heel dichtbij daadwerkelijke realisatie. Er resteren nog een paar kinken in de kabel die opgeruimd dienen te worden zodat een sterker aantal overeenkomsten kan worden geïnstalleerd.

Ashtar On The Road: Ashtar: Wij zijn hier om ons Licht in de duisternis te laten schijnen! / 22 maart 2016 /Susan Leland


Ashtar:
Wij zijn hier om ons Licht in de duisternis te laten schijnen!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
22 maart 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde familie! Wij zijn echt in feeststemming! En jullie hebben het zojuist gehoord* Wij hebben een punt bereikt waarop er geen teruggang meer mogelijk is. Er is alleen nog meer vooruitgaan en meer Licht dat binnenstroomt. Het stroomt in de hele planeet Aarde en iedereen is zich hiervan bewust – alle wezens met gevoel in alle koninkrijken – maar het wordt het meest intens gevoeld, laten wij zeggen, door de mensen – natuurlijk, omdat het de mensen zijn die zoveel in deze tijden hebben gebracht – en die zoveel te reinigen hadden!

Dus is het een grootse afrekening met het Zelf en een komen naar de Hogere Niveaus van begrip als de mensen, de een na de ander ontwaken en gaan begrijpen Wie Zij Werkelijk Zijn en waarvoor zij echt hier zijn. Maar er zijn nog overal restanten. Jullie kunnen niet op jullie internet gaan of naar je tv kijken, of waar dan ook, zonder te zien of te horen over de laatste verstorende gebeurtenissen die bij jullie gebracht worden door degenen die deze vooruitgang niet willen. 

Wel, ook dat is menselijk, nietwaar – hoewel dit mensen zijn en ook iets anders – maar het is voor hen de natuurlijke manier van zijn. Ik bedoel niet de natuur van het bewustzijn van de planeet Aarde – ik bedoel gewoon dat het in hun natuur ligt, omdat zij zijn wie zij zijn, om te proberen dit alles tegen te houden.

Aartsengel Michaël over de Tussenkomst op de Laatste Minuut met de Onthulling. / 27 maart 2016 / door Steve Beckow

Aartsengel Michaël over de Tussenkomst op de Laatste Minuut met de Onthulling.
27 maart 2016 / door Steve Beckow

In dit tweede stukje van mijn op 23 maart gegeven lezing van Aartsengel Michaël via Linda Dillon, bespraken we de Onthulling. Dank aan Dana voor onze transcriptie.

Steve: Over de Onthulling… hebben we nog lang te gaan?

AEM: Die is dichterbij dan velen verwachten. Er zijn wat laatste minuten tussenkomsten.
De hebzucht en de wens voor controle op jullie planeet, als iets dat er is, is verhoogt op dit moment. En die is, verdrietig genoeg, ook verhoogd, zeggen we, op het stuk van veel lichtwerkers en dat is heel ongelukkig.
Maar waar we naar verwijzen is naar degenen die dit geld beramen te pakken of dat geld te stelen voor zichzelf en hun eigen gebruik. Er zijn wat ‘blips’ geweest in de schema’s van vervulling omdat die mensen uit de vergelijking zijn gehaald en dat is een van de voornaamste redenen geweest voor die vertraging. Maar die staat dus heel dichtbij aan de horizon.

Steve: Wordt alles – historische banden, Onthulling, welzijn pakketten, enz. – in een keer vrijgelaten? Of zullen de humanitaire projecten en privé groepen eerst gaan?


Op deze dag van je leven / 30 Maart 2016 / Neal Donald Walsch

30 Maart 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…

... dat niemand iets doet wat men niet wil doen.

Jullie hebben altijd een reden - en meestal, een vrij goede --
om te doen wat jullie doen en te kiezen wat jullie kiezen.
Wees voorzichtig om niet jezelf te overtuigen dat je iets tegen je wil doet.
Zoiets is onmogelijk.

Daarom, wees eerlijk met jezelf waarom je ervoor kiest om een bepaald ding te doen.
Doe het dan met plezier, in de wetenschap dat je altijd te doen krijgt wat je wilt doen.

De uitspraak "Ik heb geen keus" is een leugen. Je kunt kiezen.
Je geeft gewoon niet de voorkeur aan de alternatieven die voor jou beschikbaar zijn, 
om welke reden dan ook.
Dus jij selecteert de uitkomst die het meest jou voorkeur heeft.

Is dat geen macht?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Brussel: James Corbett en Ole Dammegård (NL ondertiteld) / 30 Maart 2016


Brussel: James Corbett en Ole Dammegård
(NL ondertiteld)
30 Maart 2016

Het interview dat we met Ole Dammegård hebben opgenomen is nu te beluisteren -zoals beloofd- met Nederlandse ondertiteling. Jeroen heeft dit interview uit het - verder Nederlandstalige - radioprogramma ‘geknipt’ om het op You Tube te zetten. Hij heeft het uitgebreid over de aanslagen in Brussel, maar vertelt ook een aantal dingen over de rol van ons land in deze wereldwijde chaos, maar ook geeft hij aan hoe het werkelijk met onze vrijheid van meningsuiting is gesteld en wat hij daarbij heeft ervaren.

Dát er een agenda achter zit die nog meer uitgerold ‘zou gaan worden’ in de nasleep van ‘Brussel’ vreesde en schreef ik al op de dag van de aanslagen in dit artikel:

Wat daar ook al dan niet aan de hand zal blijken te zijn; het is sowieso uiteraard een fantastische afleidingsmanoeuvre, ongetwijfeld gefinancierd door de psychopathische machtselites achter de schermen, die de komende week wel weer gevolgd zal worden door maatregelen, verscherpte regels, emotioneel sentiment opwekkend zodat we -hopelijk- gaan gillen om hun sterke arm om ons te beschermen.

Hemelse Zegeningen – deel 7 - Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Eenwording 1 Oktober 2013/ herplaatst 30 maart 2016 / Linda Dillon & Suzanne Maresca.

Hemelse Zegeningen
– deel 7 -
Sanat Kumara
Bespreekt de Universele Wet van Eenwording
1 Oktober 2013/ Linda Dillon/ herplaatst 30 maart 2016

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Grote Ontwaking," en ikzelf Suzanne Maresca.
Ik was er niet zeker van, tot aan vijf minuten geleden, wie onze begeleider voor het onderwerp van vandaag zou zijn over de Universele Wet van Eenwording. Dat is echter tamelijk passend, omdat de Raad van Liefde een verenigd geheel is, informatie naar de mensheid brengend via hun uiteenlopende aspecten voor het hoogste goed van alle betrokkenen. Sanat Kumara is vandaag diegene.

Kryon: Vraag en Antwoord 651: Bezig zijn met het uiterlijk. / 30 maart 2016 / Lee Carroll


651: Bezig zijn met het uiterlijk.
30 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Kryon, mijn vraag is: Waarom zijn wij, als Westerse samenleving zo druk met onze uiterlijke, lichamelijke verschijning? Waarom kan de manier waarop wij eruit zien onze eigenwaarde en ons zelfvertrouwen verhogen of verlagen? Waarom kan ik naar de natuur en naar dieren kijken die in allerlei verschijningen en vormen voorkomen en hen perfect en prachtig vinden? Waarom worden wij allemaal dikker en veroordelen wij onszelf, als maatschappij, daarvoor?

Is dit een Westerse structuur? En als dit zo is wil ik de Vuurtoren zijn die ook een andere manier kan laten zien. Ik wil het rolmodel zijn dat tegen jonge vrouwen kan zeggen dat zij perfect zijn zoals zij zijn –EN DAT ZIJN ZIJ OOK!!!

Ik wil graag weten waarom het zo’n structuur is die mij de laatste dertig jaar verstrikt heeft gehouden.Yeshua Het Grote Mysterie / Maart 2016 / Pamela Kribbe

Yeshua
Het Grote Mysterie
Maart 2016 / Pamela Kribbe
Er is een groot mysterie in het Universum, en het mysterie is dat er iets is, in plaats van niets - dat iets bestaat. In het Universum daar is leven, Licht en bewustzijn; het leven danst en beweegt. Hoe is dit alles verwezenlijkt?
Het is belangrijk dat jullie je eerst verwonderen over het mysterie van het leven, het Licht en het bewustzijn. Deze elementen kunnen niet in isolatie bestaan; waar er leven is daar is ook Licht en bewustzijn. Licht zorgt er aldus voor dat het leven gemanifesteerd wordt. In het Licht is een aansturende kracht dat ervoor zorgt dat het bewustzijn hoger stijgt, totdat het tot aan een punt komt waar het over zichzelf na kan denken, zelfbewust wordt. Wanneer het bewustzijn tot aan dat punt geraakt, is het leven in staat bewust en capabel te worden van vorm aan zichzelf te geven. Het leven kan kiezen en vooruitgaan, en dan is er zoiets als de formatie van een Ik, van een Zelf. Dit is de geboorte van de Ziel.

Is Het Geen Tijd om te Stoppen met Opofferen? / 28 Maart 2016 / Brenda Hoffman

Is Het Geen Tijd om te Stoppen met Opofferen?
28 Maart 2016 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Hoewel jullie de volle capaciteiten hebben om te creëren, om te zijn wat jullie wensen, gaan jullie door met te wachten op iemand om jullie te vertellen dat iets dergelijks zo is - inclusief ons. Jullie zijn van de 5de dimensie (5D). Jullie kunnen nu dat bereiken wat eens een droom was in jullie 3de dimensionale (3D) leven.
Sommigen van jullie stellen die verkondiging in vraag, want jullie weten diep binnenin jullie dat er vele niveaus meer zijn aan zijnheid dan dat waar jullie over dromen. Iets dergelijks is aldus - maar jullie kunnen deze niveaus in jullie huidige fysieke wezen niet waarnemen. Dus is er niets in jullie dromen, verbeeldingskracht, visioenen of gedachten dat jullie niet kunnen creëren.
Als die laatste verkondiging waar is - en dat is het - waarom creëren jullie dan jullie dromen niet? Omdat, hoewel jullie nu de capaciteiten hebben waar jullie eens over droomden, jullie niet accepteren dat iets dergelijks zo is.

Heavenletter 5605 Soms ervaar je dat zegeningen in vermomming komen / 30 Maart 2016

Soms ervaar je dat zegeningen in vermomming komen
Brief uit de Hemel
30 Maart  2016

God zei:

Laat Ons nogmaals zeggen, dat wat je ziet als een afschrikkend middel voor je geluk, kan net zo goed een zegen zijn. Daar is dat aspect ingeprent vanuit het verleden en de inzichten van de wereld om je heen, waardoor je bepaalt wat een zegen is en wat niet.

Wanneer je zelfs de mogelijkheid kunt toegeven dat een ontwikkeling die je niet wilde, een zegen kan zijn, dan zegen je je leven. Je komt uit een stoot. (als impact) Je hebt twee gezichtspunten. De ene noem je Mooi en het andere gezichtspunt Lelijk. Je noemt een zaak Goed en een andere Slecht en de hele wereld is het met je eens. Hoe, dan, kan je je vergissen?

dinsdag 29 maart 2016

Matthew Onderscheiding over informatie; geweld van jonge mensen; Donald Trump; concepten,.......... via Suzy Ward / 20 maart 2016

Matthew
Onderscheiding over informatie; geweld van jonge mensen; Donald Trump; concepten, werkelijkheid; boosheid; “walk-ins”; hele lichamen; gezondheid, stress vermindering; huisdieren
via Suzy Ward / 20 maart 2016          
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl
           
Matthew is gestorven op jonge leeftijd. Hij antwoordt maandelijks op zijn moeders (Suzy Ward) vragen die door veel mensen over de hele wereld worden gesteld. Matthews ziel is contact persoon voor vele hogere buitenaardsen van de Galactische Federatie en andere Meesters.

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Heel veel gebeurt er energetisch in jullie wereld terwijl steeds groeiende vibratie snelheden snel het kaf van het koren scheiden, zogezegd.

Typisch, de door Illuminatie beheerste hoofdstroom media verspreiden dit kaf via selectief en vervormd bereik van “het nieuws”. Alhoewel hun vroegere vermogen om alleen te publiceren wat zij willen dat jullie mogen weten is aanzienlijk verzwakt door de snelheid van de sociale media en via het Internet verspreide video’s en artikelen, wees scherp onderscheidend over informatie uit alle bronnen, inclusief het Internet.

Om ware informatie via die uitweg te krijgen, gebruiken Illuminatie gunstelingen de gemeenschap om valse informatie te geven om vrees en verwarring voorin en centraal op jullie wereld toneel te houden. Vertrouw op je intuïtie voor wat de waarheid is en wat niet en dat laat jullie “achter” het scherm vallen van het spel dat zich ontvouwt op het toneel. Wetend dat het eindigt met Aarde’s Gouden Periode in volle bloei en dat laat jullie karakters waarnemen in hun karmische rol en niet  gevangen laten worden door het vaak-rumoerige drama dat wordt uitgespeeld.

Montague Keen, / 27 maart, 2016

Montague Keen,
27 maart, 2016

Mijn lief, ik heb mijn onderzoeken aan deze kant van het leven afgerond. Ik bereid me nu voor om op Aarde te materialiseren, deze keer op een meer publieke manier. Ik heb belangrijke informatie die ik wil delen. Jullie planeten lopen niet meer synchroon. De mensheid loopt gevaar op botsingen. Dit kan niet worden toegestaan. Liefde zal jullie wereld genezen. Een paar jaar geleden heb ik jullie verteld dat ik me aan het voorbereiden was om publiekelijk op Aarde te materialiseren met diepgaande boodschappen voor de mensheid. Jij vertrouwde me, mijn lief. Je geloof en vertrouwen in mij is uitmuntend. Je wankelde nooit, zelfs niet toen anderen je openlijk aanvielen en belasterden. Je wist zonder te twijfelen dat ik een man van mijn woord ben. We zullen onze missie volbrengen. De vertraging was onvermijdelijk aangezien het Duister recentelijk haar best heeft gedaan om te voorkomen dat wij onze taak konden uitvoeren. De aanvallen op je leven werden met de hulp van vrienden weerstaan.

Interview met Cobra, 25 maart, door Cary Kirastar / 28 Maart 2016


Interview met Cobra,
25 maart, door Cary Kirastar
28 Maart 2016

Dit is een gloednieuw Cobra interview update van 25 maart door Cary Kirastar. Dit interview is goed voor mensen die nog niet bekend zijn met Cobra’s werk en die een korte overzichtsintroductie zouden willen hebben.
http://www.naturallybetter.tv/cobra-planetary-liberation-u…/ (zie de vertaling hieronder)

Therese Zumi, PFC

Cobra Planetaire Bevrijdings Update – Wat je kunt doen – 21st Century Superhuman ShowLuister naar auteur Cary Kirastar Ellis met Cobra – de stem voor de Krachten van Licht, in deze planetaire bevrijdingsupdate. Leer wat je kunt doen om te helpen in deze fascinerende tijd van planetaire verandering

De Ascentie Conferentie Zwitserland 16-17 april 2016

Op deze dag van je leven / 29 Maart 2016 / Neal Donald Walsch

29 Maart 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…


... dat wanneer een geliefde het lichaam verlaat,
 is dat een reden voor een echte en bijzondere vreugde.

Het kan moeilijk zijn om deze vreugde te ervaren over de dood van een geliefde,
en verdriet is zowel volkomen natuurlijk als zeer "oké."

Doch weet dit: dat jouw Geliefde nu de Dag van Voortzetting viert.
Dit is de meest glorieuze ervaring die je je zou kunnen voorstellen.
Het is echt, de hemel!

En er is dit: Jullie zullen je weer herenigen met de ziel van deze geliefde.
Noch zal je ooit gescheiden zijn, zelfs nu niet, want hun Essentie vliegt naar jou toe bij jou eerste gedachte aan hen.

Ik zou het je niet vertellen als dit niet waar was.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 28 maart 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 maart 2016 / door  Jennifer Farley,

” Even Belangrijk ”

download

Als je liefhebt, hou dan van alle delen van jezelf.
Als je liefhebt, hou dan van alle delen van anderen.
De bloei EN de doorn zijn even belangrijk.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

JEZUS, De nachtmerrie zal ophouden van wereldwijde armoede, conflicten en lijden. / John Smallman op 26 maart 2016

 JEZUS,
De nachtmerrie zal ophouden van wereldwijde armoede, conflicten en lijden.
John Smallman op 26 maart 2016

Wij zijn allemaal geestelijk aan het evolueren omdat Schepping, Werkelijkheid altijd voortdurende is, er is geen laatste bestemming, enkel continuerende groei in vreugde en geluk welke onafgebroken verheft en inspireert.

God, onze Vader, de Bron, Al Dat Is, wil ons geluk en vreugde, en zo zal het tot stand worden gebracht. Leven binnen God, waar al het leven zich voordoet, is een immer groeiende reis van vreugde. Daarentegen is de menselijke levenservaring er één, waarin jullie er naar streven iets te bereiken en bij het behalen met wat jullie van plan waren, vinden jullie het al gauw onbevredigend en zo zoeken jullie iets nieuws wat er voor in de plaats kan treden of vervangen.

Lichtdragers, lichtwerkers en hun enorme liefdeskanaal / geplaatst 29 maart 2016


Een Moment Van overweging:

Lichtdragers, lichtwerkers en hun enorme liefdeskanaal


 geplaatst 29 maart 2016


https://www.youtube.com/watch?v=7PgEeZp6XaE

Wees je bewust van het enorme liefdeskanaal dat je als lichtdrager bent en van je rol en kracht als lichtwerker. Alleen al door dát inzicht zul je sterker staan.


Gepubliceerd op 24 sep. 2014