Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 26 maart 2016

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 25 maart 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
25 maart 2016

Of jullie je er nu van bewust zijn of niet, de zaken gaan ondanks de vele vertragingen goed vooruit. Deze vertragingen zullen echter geen invloed hebben op de uitkomst, aangezien alles zorgvuldig gepland is. De Lichtkrachten naderen jullie, naarmate de tijd verloopt, steeds dichter en zijn gereed om hun taken op zeer korte termijn uit te voeren. De Duistere Garde en hun handlangers vormen maar een kleine macht vergeleken met het Licht, maar desondanks kunnen ze, zoals jullie misschien al hebben gemerkt, vertraging veroorzaken in jullie werk. De “Revaluatie” is klaar om in werking te treden en zal dat doen als degenen die de leiding hebben tevreden zijn en wanneer door de inwerkingtreding het hele schema niet in gevaar komt. Er zijn vele landen bij betrokken die nu klaar zijn om zeer binnenkort van start te gaan. Wees ervan verzekerd dat de zaken nu zo ver zijn gevorderd dat niets het ontstaan van de uiteindelijke veranderingen kan voorkomen.

Er is nog steeds beroering op Aarde aangezien het Duister doorgaat zichzelf te verraden door hun onmiskenbare daden tegenover onschuldige mensen. Natuurlijk gaat het hierbij ook om karma, maar dat is op geen enkele manier een excuus voor hun moordzuchtige bedoelingen. Ze komen niets verder in het bereiken van hun doelen, maar zorgen ervoor dat de mens op alle niveaus van elkaar vervreemdt. Deze daden kunnen volledig een halt worden toegeroepen en dat zal gebeuren wanneer een bepaald punt wordt bereikt. In de tussentijd zullen jullie doorgaan je te ontwikkelen, omdat de trillingen jullie verder opheffen en verder weg brengen van de lagere trillingen, totdat jullie klaar zijn om te ascenderen.

Een Moment Van overweging: Vergeving biedt alles wat ik wens / geplaatst 26 maart 2016

Een Moment Van overweging:

Vergeving biedt alles wat ik wens

 geplaatst 26 maart 2016

Dit is een samenvatting van les 122 uit Een Cursus in Wonderen.
De muziek is van Walter Mazzaccaro: Sulla Strada del Ritmo.

Myraadrian
Gepubliceerd op 21 sep. 2014

Een Schrijven van de Schepper / 25 maart 2016 / door Jennifer Farley, ” Overeenkomst ”

Een Schrijven van de Schepper
25 maart 2016 / door  Jennifer Farley,

” Overeenkomst ”

images

Bedenk, terwijl je door jouw dagelijks bestaan heen beweegt, dat elke persoon met wie je in contact komt zijn eigen overeenkomst met het Universum heeft. Het is niet aan jou om wat dat met zich meebrengt of de achterliggende redenen te begrijpen. Dit is enkel een vriendelijke herinnering om elke persoon met de liefde en het respect te behandelen
dat elke student verdient als ze reizen langs hun pad.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Ontvouwing nieuw bewustzijn / Ontvangen door Berry Vincenta / Geplaatst 26 maart 2016


Ontvouwing nieuw bewustzijn
Ontvangen door  Berry Vincenta
Geplaatst  26 maart 2016

Als ik probeer de bereidheid te hebben om steeds te kijken vanuit het nieuwe bewustzijn, zal zich dan ook aan mij gaan ontvouwen waarvoor ik gekomen ben?

Ik heb gezegd dat deze weg, dat deze manier van kijken, dat deze verbinding met het ruimere bewustzijn niets verhullend is. En wanneer iets niets verhullend meer is, omdat de keuze is geweest niets meer te verhullen. Dan zal zichtbaar worden, datgene wat zichtbaar gemaakt wil worden, wat gezien wil worden en doordat het gezien wordt zal daaruit voortvloeien de beweging.

Wanneer dit proces op deze manier plaatsvindt, zal steeds opnieuw waakzaam te dienen worden omgegaan met het feit dat hele oude delen nog steeds een hele oude trekkracht op het nieuwe proces proberen los te laten. 

vrijdag 25 maart 2016

Raphael en de Groep. Channeling nummer18. / 12-03-2016 / Margreet de Carpentier

Raphael en de Groep.
Channeling nummer18.
12-03-2016 / Margreet de Carpentier

Wij weten veel, wij kunnen overzien, wij kunnen uw leven overzien. Ieder mens wordt geboren met een blauwdruk. Wij proberen u zo goed mogelijk te begeleiden op uw pad, het pad met al die zijwegen. Veel van wat wij zeggen herkent u, het zijn de gewone lessen van het leven. Praktisch ieder mens maakt het zichzelf vaak zo moeilijk. Het leven lijkt steeds moeilijker te worden, door de mens zelf, door allerlei adviezen en cursussen. Het leven zelf is eigenlijk simpel, als je simpel wil en kan denken.

Het denken zit u vaak in de weg, te veel denken veroorzaakt onrust. Vooral in de westerse wereld zijn we afgedwaald van onze intuïtie, het gevoel. Die eerste één tiende seconde, dat is de intuïtie. Daarna gaat u denken en door het denken gaat u creëren, wordt u onzeker, komt er angst of onrust, zal ik wel of zal ik niet. Wij hebben het al eerder verteld, als u in de auto zit en uw gevoel zegt dat u linksaf moet slaan terwijl de normale route eigenlijk rechts is volg dan uw gevoel want rechts komt u belemmeringen tegen. Dit is een vorm van intuïtie.

Probeer uw gevoel u innerlijk te volgen. Durf het te volgen want soms geeft het een angstig gevoel om uw intuïtie te volgen. Via uw intuïtie treedt u weleens buiten de paden die u denkt te moeten volgen de paden die als normaal beschouwd worden maar wat is normaal. Durf uw intuïtie te volgen, uw innerlijk, die eerste één tiende seconde. Leer te vertrouwen dat het dan altijd goed komt.


SOTN-artikel van 22 maart: Bomaanslagen in Brussel: waarom het vliegveld en de metro? Waarom nu? Waarom Brussel? / 25 Maart 2016


SOTN-artikel van 22 maart: Bomaanslagen in Brussel: waarom het vliegveld en de metro? Waarom nu? Waarom Brussel?
25 Maart 2016

De bomaanslagen in Brussel zijn in een artikel op State of the Nation geanalyseerd; de kop van dit artikel luidt Bomaanslagen in Brussel: waarom het vliegveld en de metro? Waarom nu? Waarom Brussel?

In het artikel worden al deze vragen beantwoord en het geeft een goede analyse van de situatie in Europa. Reden voor mij om dit artikel te vertalen, zie hieronder.
Cobra heeft in zijn ‘situatie update’ van 18 februari aangegeven dat er maatregelen zijn genomen die worden geactiveerd als de cabal een grens overschrijdt…. laten wij hopen dat de aanslagen in Brussel deze bewuste grens zijn!

Veronica

ELKE valse vlag terreuraanval heeft een expliciet doel ….
…. vooral als zij zijn gepleegd op sleutelposten in Europa

70 miljard verdwenen (AWBZ); hoe krijgen wij dit terug? / 25 Maart 2016 / Irma Schiffers


70 miljard verdwenen (AWBZ); hoe krijgen wij dit terug?
25 Maart 2016 / Irma Schiffers

logo_banner de omkering
Afgelopen woensdagavond hadden we in onze radio-uitzending Rob Otten te gast van ‘De omkering’. Hij legde het plan uit, waar een aantal mensen die betrokken zijn bij ‘De omkering’ al een tijdje mee bezig zijn en vooral hoe wij -dus ook jij- een terechte en dus rechtsgeldige claim kan neerleggen bij het ministerie van Financiën c.q. de belastingdienst. Je kunt onderaan de hele uitzending terugluisteren waarin hij o.a. ingaat op vragen als ‘wat zijn de achtergronden van de mensen die hier actief mee bezig zijn’ en ‘waarom het verdwenen bedrag blijkbaar niet traceerbaar is en dus teruggevorderd kan worden’.  Daarnaast schreef Rob even een stukje voor dit artikel, waarin hij precies uitlegt wat je moet doen. Het kost je niets, behalve een heel klein beetje tijd en twee postzegels. Je krijgt absoluut bericht terug!

gelddoorhetafvoerputje_0Rob Otten:

U kunt nu € 5.400 terugvorderen bij de belastingdienst!

In oktober 2015 verscheen het rapport van Henk van Gerven (2e kamerlid van de SP en ex-huisarts). Uit dat rapport werd duidelijk dat gedurende de periode 2001 tot en met 2013 een bedrag van € 70 miljard aan ontvangen AWBZ-premie niet is besteed aan de zorg. Terwijl dit geld daar wel voor bestemd is. Geen wonder dat de zorg in Nederland onbetaalbaar is geworden.


Kryon: Vraag en Antwoord 649: Kracht versus Verlichting 25 maart 2016 / Lee Carroll


649: Kracht versus Verlichting
25 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Kryon, mijn zoektocht is er eerder een van kracht dan van “verlichting!” Ik heb alle manieren van psychische of magische hoogstandjes beproefd. Ik heb nagedacht over de natuur van perceptie en het bestaan.

Ik heb contact gezocht met wezens uit deze en andere dimensies om mijn zoektocht te kunnen uitbreiden. Heb jij enige suggesties voor mij over hoe ik succes kan hebben zonder te moeten reïncarneren naar een of andere vorm die deze mogelijkheden al vanaf de geboorte heeft.

Om een voorbeeld te geven: ik had dromen (al tientallen jaren) waarin ik psychokinetische vaardigheden had (vliegen, objecten van afstand bewegen, helen en het veranderen van levend vlees, elementen transmuteren, energie genereren etc.), en er is niets in mij dat er aan twijfelt dat iemand deze vaardigheden kan bezitten. De wetenschap ontdekt steeds weer meer “magie” in het Universum. Voor mij is de vraag dus niet “Waarom?” maar “Hoe?”


Kosmische liefde.. / 10 maart 2016/ Door GuidoJ

Kosmische liefde..
10 maart 2016/ Door GuidoJ.

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Arthura en ik heb al lang buitenaards contact; ik ben een sterrenzaad en sterrenmens. Tot mijn zesde had ik dit open contact, daarna werd het afgesloten en op mijn vijftigste jaar werd dit bewustzijn weer open gemaakt. Een prachtige liefdesstraal ging weer bewust door mij heen en ik had direct weer telepathisch contact met mijn Sterrenfamilie. In de tijd van afsluiting had ik dit op een onbewuste manier, via mijn dromen.
 x
arthura
Ashtar gaf mij de sterrenlessen.. In het universum en op het Moederschip Mijn hele leven had ik deze fantasie En wat bleek het was geen fantasie IK WERD weer WAKKER! Vanaf dat moment ben ik begonnen aan mijn missie en op drachten. Inmiddels heb ik vele lessen gehad en nog! Het is de bedoeling dit taboe in het daglicht te plaatsen en degene die hier alleen in staan te ondersteunen en van informatie te voorzien. Ook kan ik hen activeren en Lichtzaden planten in het bewustzijn, waar nodig. 
 x
Zodat zij hun kosmische afkomst weer gaan herinneren en dan kunnen zij deze verbinding weer aan gaan. Want sommige zijn echt hun STERREN LICHTLIJN kwijt geraakt. Op mijn websites kun je veel lezen over dit sterrenlicht. De kosmische berichten die ik doorkrijg en de uitleg over de Nieuwe Aarde staan op de website. (HIER). Ik bied je graag dit artikel aan, als WantToKnow-lezer, over kosmische liefde.
Meer lezen >>>

Driezesnegen. / 25 Maart 2016 / ArjunA

Driezesnegen.
geplaatst 25 Maart 2016 / ArjunA

Kenden jullie maar de luister van de Driezesnegen,
dan zouden jullie de sleutel tot het Universum hebben.
Nicola Tesla.

Het woordenboek van deze computer accepteert de Driezesnegen niet, maar ik weiger die titel in de getallen te zetten. Dit artikel gaat veel verder dan alleen de frequentie van getallen, ofschoon de Schepping een wiskundig concept is.

Laten we dan maar beginnen met de Schepping zoals het Boek Genesis ons opdringt. Het Genese, van oorsprong een Grieks woord, betekent ontstaan, wording, vorming of ontwikkeling.

De Drie.

·         Genesis 1:3 En God zei er zij Licht. En Daar werd Licht
·         Genesis 1:13 Toen werd uit avond en morgen de derde dag.
·         Genesis 1:14 En God zei: Dat er lichten worden aan de hemels, die dag en nacht scheiden.

Het eerste Licht heeft de betekenis van Spiritueel Bewustzijn, pas daarna - op de derde dag - kwamen de fysieke lichten tot wording. De Drie schept dus een hoger bewustzijnsniveau! Dat geldt ook ons derde chakra, de IK BEN Aanwezigheid. De Zonnevlecht herinnert ons aan de louteringen in de woestijn tijdens de Exodus. De woestijn is een metafoor voor de zoektocht naar wie we werkelijk zijn.

Wij zijn Galactisch bewustzijn / 24 maart / Lilian Ferru


Wij zijn Galactisch bewustzijn
24 maart / Lilian Ferru

Lieve mensen,

De weg naar ons Galactisch bewustzijn gaat van het hoofd naar het hart. Alles in de kosmos is liefde. Niets wat het tegendeel lijkt bevat werkelijkheid. Dat is wat Jezus ons kwam vertellen. Wij zijn meer dan een lichaam. Wij zijn enorme lichtwezens met een oneindig potentieel. Er komt een tijd dat we alle aardse ervaringen achter ons laten, maar het is nu al mogelijk om je op deze planeet te herinneren wie en wat je bent. Het is zelfs noodzakelijk. Door je te verbinden met de Bron, beweeg en leef jij in volmaakte heiligheid. Wie in liefde is, is onkwetsbaar en onaantastbaar. ‘Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn om in vrede met elkaar te zijn’, zegt Martijn van Staveren. Of in mijn woorden: overal is wel eens wat. Dan zijn we weer aan het oordelen en voelen we ons rot. Dat moeten we niet willen.

De Arcturianen Herinneren Wat Je Altijd Wist / 23 Maart 2016 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
Herinneren Wat Je Altijd Wist
23 Maart 2016 / Dr. Suzanne Lie
Het fysieke lichaam is je eerste “resonantie ontvanger” om de altijd-uitbreidende hogere frequentie energiepatronen te ontvangen, die je dagelijkse leven binnenkomen. Je brein controleert je lichaam, maar je lichaam controleert ook je brein. Je hart heeft het laatste woord, specifiek wanneer het eenmaal in/naar je Hogere Hart transmuteert.
Gedurende deze transmutatie, moeten je fysieke verstand en het hart samenwerken binnenin je altijd-uitbreidende bewustzijn, terwijl je fysieke brein transmuteert in/naar je Multidimensionale Geest en het fysieke hart in/naar je Hogere Hart.
Je Multidimensionale Geest neemt de hogere frequentie gedachtevormen van de interdimensionale gedachten waar, accepteert hen en deelt hen dan met je Hogere Hart. Dan accepteert en vertaalt je Hogere Hart deze hogere frequentie gedachtevormen door de interdimensionale gedachten te combineren met de interdimensionale emoties.

Op deze dag van je leven / 25 Maart 2016 / Neal Donald Walsch

25 Maart 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…


... dat uitstekende leiders uit de weg gaan om het gevoel van eigenwaarde te vergroten van hun personeel.
Als mensen geloven in zichzelf is het verbazingwekkend wat ze kunnen bereiken.

Sam Walton zei dat, en hij had gelijk.
Als je de leiding hebt over de activiteiten van anderen,
 heb je ze dan al een compliment gegeven vandaag?
Heb je hen al verteld hoe waardevol ze zijn?

Als ze niet waardevol zijn, waarom moeten ze dan nog werken voor jou?
Als ze dat wel zijn, waarom zou je het hen dan niet vertellen?
Niet één keer per jaar, bij de beoordelingstijd.
Maar nu meteen. Vandaag. En vaak.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper . 24 maart 2016 / door Jennifer Farley, ” Dat Ene Ding ”

Een Schrijven van de Schepper
24 maart 2016 / door  Jennifer Farley,

” Dat Ene Ding ”

323b7cd

Hoe vaak laat je een angst in de weg staan van het ervaren van wonderen?
Alle vreugde, liefde, vrede, overvloed en opwinding van je bestaan op Aarde
 wachten op jouw voorwaartse beweging.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Quan Yin Kijk met frisse ogen om je heen / 23 maart ’16 / door Jenny Schiltz

Quan Yin
Kijk met frisse ogen om je heen  
 23 maart ’16 / door Jenny Schiltz

Kunnen jullie de veranderingen voelen die plaats vinden in je, in je naaste en in je planeet? Dit is een heel opwindende tijd als we meer en meer van jullie zien hoe je reageert op de 5D frequentie. Van hier af aan wordt jullie allen de optie gegeven om door te gaan met hun groei, om hun frequentie hoger en hoger te laten gaan. Met elke frequentie verhoging, wat ook gezien wordt als dimensie, zul je in staat zijn om meer van je ziel te belichamen. Terwijl de  hoeveelheid omhoog gaat in je vorm, is jullie ziel in staat om meer en meer samen te gaan met je ziel. Het is in deze tijd dat jullie je herinneren wie je werkelijk bent. Met elke oplopende toename zul je worden uitgedaagd om door te gaan met werken door de lagen van bewustzijn van de matrix. Jullie zullen getoond worden waar je gedachten, wat je gelooft en daden wel of niet in verbinding kunnen zijn met de hogere licht frequenties. Alles dat geen deel is van een hart gecentreerd bestaan zal moeten vertrekken. Die kan niet langer mede-bestaan als je doorgaat op deze reis.

De tweede golf van Ascentie gebeurt nu op deze momenten. Dit is iets wonderlijks omdat met elk persoon die de drempel overgaat naar 5D dit een momentum schept dat anderen toestaat met groter gemak te volgen. Alhoewel velen kunnen merken dat de stoffelijke daad om meer licht vast te houden snel ingewikkelde gevolgen heeft terwijl het lichaam zich aanpast. We vragen dat degenen die door de symptomen zijn heen gekomen, gidsen worden om te helpen om vrees laag te houden. Help ze begrijpen dat het de nieuwe norm is en dat die voorbij zal gaan.

donderdag 24 maart 2016

Benjamin Fulford Er is iets vreemds gaande rondom Antarctica terwijl onderhandelingen over een nieuw financieel systeem plaatsvinden. / 22 maart 2016

Benjamin Fulford
Er is iets vreemds gaande rondom Antarctica terwijl onderhandelingen over een nieuw financieel systeem plaatsvinden.
22 maart 2016

Er is deze dagen iets gaande rondom Antarctica dat omhuld is met geheimhouding maar dat ook een hoop zware huurmoordenaars aantrekt. Het bezoek aan Antarctica door Patriarch Kirill, het hoofd van de Russische Orthodoxe Kerk, in februari was het eerste teken dat er iets ongewoons gaande was. Nu deze week zal VS Presidentieel Gespreksvoerder Barack Obama het Zuid Amerikaanse Nazi hoofdkwartier in Bariloche in Zuid Argentinië, bezoeken.

Net voor het bezoek van Obama, werd onthuld dat China een enorme basis voor ruimteonderzoek in Zuid Argentinië heeft gebouwd. Na deze onthulling, rapporteerde de Argentijnse regering dat ze een “Chinese vissersboot” hebben laten zinken, vlakbij een verboden gebied aan de kust van Zuid Argentinië. Pentagon bronnen zeggen dat de boot waarschijnlijk een Chinees spionagevoertuig was omdat een vissersboot gereageerd zou hebben op de Argentijnse waarschuwingen.

Verder, de hardhandige poging van de Khazariaanse maffia om de regering van Brazilië omver te werpen is nu mislukt, waardoor de Khazariaanse maffia beroofd is van Brazilië
 als een plaats om naartoe te vluchten nu het Amerikaanse volk wakker wordt voor de misdaden die zijn gepleegd tegen hen, zeggen CIA bronnen in Zuid Amerika.

Interview met Cobra, 4 maart, door Essayenya Mosteenya / 23 Maart 2016


Interview met Cobra,
 4 maart, door Essayenya Mosteenya
23 Maart 2016

Het volgende nieuwe interview is gehouden door Essayenya Mosteenya (EM). Veel dank aan Cobra voor de extra tijd om de vragen te beantwoorden.

EM: U heeft dit vele malen beantwoord, maar kunt u ons er alstublieft nog een keer doorheen leiden. Wat is de interactie tussen ons DNA en ons bewustzijn? En waarom zijn sommige buitenaardse groepen zo geïnteresseerd in het manipuleren van ons DNA?

C: Bewustzijn vormt het DNA. Het DNA is alleen het code systeem voor de replicatie van het fysieke lichaam. Alleen buitenaardse groepen met weinig toegang tot hoger bewustzijn zijn gefascineerd door DNA manipulatie.

EM: Corey (Goode) gaf aan dat ons DNA zover is gemanipuleerd dat wij ernaar neigen om mensen te verafgoden die altijd beter zijn dan ons, dat wij goden aanbidden en anderen die claimen hun woordvoerder te zijn. Dit is gedaan zodat wij nooit naar binnen zullen kijken. Maar kennelijk is het veranderen van ons DNA niet voldoende, propaganda is ook ingezet om de mogelijkheid voor mensen om naar binnen te gaan te verminderen. Dus, de cabal doet werkelijk van alles om onze wil tegen te houden om ons met ons innerlijk te verbinden, maar wat ze ook doen, de mogelijkheid voor mensen om naar binnen te kijken is er altijd en kan nooit volledig worden onderdrukt. Klopt dit?

Is President Obama een Licht Wezen? / 20 Maart, 2016 door Steve Beckow

Obama arrives for the commencement ceremony at the United States Military Academy at West Point, New York Photo: REUTERS
Obama komt aan, bij het begin van de ceremonie
 op de United States Military Academy
in West Point, New York Photo: REUTERS

 
Is President Obama een Licht Wezen?
20 Maart, 2016 door Steve Beckow

Lezeres Mary schrijft:

Ik ben een groot bewonderaar van onze President. Ik herken hem als een lichtwerker die machtig aan het werk is om zijn missie voor ons land en wereld te bewerkstelligen. Ik wil hem NESARA zien aankondigen.

“Als een positieve benadering over de geruchten [dat Paul Ryan aangewezen werd als President] zie ik President Obama in de Oval Office van het Presidentschap met violette vlammen die hem omgeven, welke naar hem afdalen en de kamer vullen met de violette vlam.

“Dan visualiseer ik het licht van liefde dat zich op hem en zijn bureau stort op dezelfde wijze. Daarna zie ik hem de aankondiging doen van NESARA aan de wereld. Ik denk en zie intuïtief dat dit het resultaat zal bekrachtigen van President Obama die zijn termijn van dienst voltooit.

Een Schrijven van de Schepper / 23 maart 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
23 maart 2016 / door  Jennifer Farley,

” Als Jij Veranderd ”

jubilee1

 Vraag jezelf ten minste eenmaal per dag af,
'Wat wil ik later als ik groot ben worden"?
Het antwoord zal veranderen als jij veranderd.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 24 Maart 2016 / Neal Donald Walsch

24 Maart 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
      dat God wil dat je weet…


... dat opgeven niet het antwoord is. Noch toegeven is dat.

Houd voet bij stuk.
Er is een manier om dat te doen zonder strijdlustig te zijn.
Er is een manier van vasthouden aan je ware zelf, en het te demonstreren,
zonder een toevlucht te nemen tot agressie.
Maar opgeven toegeven is niet de manier.

Eenvoudig en rustig je recht opeisen om jezelf te zijn is de weg.

Je weet precies waarom je deze boodschap vandaag ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

woensdag 23 maart 2016

Aanslagen Brussel en Skull & Bones..?? / 23 maart 2016 / Door GuidoJ.

Aanslagen Brussel en Skull & Bones..??
23 maart 2016 / Door GuidoJ.

We beginnen dit artikel met de quote van Peter Vereecke, een gewaardeerd collega, die naar aanleiding van de catastrofe in Brussel, en als lid van de Belfort-groep, deze mail stuurde:

peter vereecke
Peter Vereecke
“Het menselijk leed is allemaal heel echt en erg maar niemand van de politiek, de academische wereld, de overheidsdiensten van veiligheid,, de journalistiek stelt zich de échte vragen naar wat er gisteren in het ‘ hart van België en EU ‘ werkelijk  gebeurde. Het wordt voorgesteld als een zoveelste aanslag van extremistische islamitische fundamentalisten van IS, maar…. heeft er dan nog niemand gehoord van een ‘false flag’ -operatie? Of van een ‘inside job’?

Tientallen regimes hebben al vele tientallen incidenten zelf georganiseerd om daarbij de schuld te steken op ‘ de vijand ‘ en zodoende oorlog te verantwoorden en strengere wetten van controle. Het is een feit dat de NAVO zelf -eind vorige eeuw- tientallen aanslagen heeft gepleegd in diverse Europese landen. In Italië was er het bloedbad in het station van Bologna en bij ons in België hadden we de bende van Nijvel, een dossier dat vakkundig is toegedekt (gehouden). Wat in Brussel gebeurde lijkt erg op Gladio B-operatie.  

Ziet niemand de verbanden tussen deze aanslagen en de aanslagen van 9/11 in NY, 7/7 in Londen, Madrid, Stockholm, Parijs (7/1 en 13/11 ), en alle andere? Wanneer gaan dit soort vragen eens openlijk gesteld en fatsoenlijk onderzocht worden..?”

Ziet niemand de verbanden tussen deze aanslagen en de aanslagen van 9/11 in NY, 7/7 in Londen, Madrid, Stockholm, Parijs (7/1 en 13/11 ), en alle andere? Wanneer gaan dit soort vragen eens openlijk gesteld en fatsoenlijk onderzocht worden..?”


Hemelse Zegeningen deel 6 De Boeddha Bespreekt de Universele Wet van Gehechtheid en Onthechting /17 September 2013/ herplaatst 23 maart 2016/Linda Dillon

Hemelse Zegeningen deel 6
De Boeddha Bespreekt de Universele Wet van Gehechtheid en Onthechting
17 September 2013/ herplaatst 23 maart 2016/Linda Dillon
Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Grote Ontwaking," en ikzelf Suzanne Maresca.
Vandaag zullen we van de Boeddha over de Universele Wet van Gehechtheid en Onthechting te horen krijgen. Volledig in onze rollen stappend als schepper wezens zal betekenen om deze wet te gebruiken om onze visies tot bloei te brengen. Ideaal, zijn het onze dromen waar wij ons aan hechten, en wanneer wij eenmaal actie ondernemen om dat wat wij willen in het bestaan te brengen, onthechten wij ons van het idee en laten het los in de stroom zodat het kan bewegen zoals het daar behoefte aan heeft.
Ik kijk altijd uit naar een dieper begrip van deze Universele Wetten, en de discussie van deze week is al niet anders. Gehechtheid werd zeker bekeken als iets om er van weg te sturen omdat wanneer wij onze verwachtingen aan de één of andere uitkomst vastpinnen, dan leidt het onvermijdelijk naar teleurstelling. Met de definitie van de Raad van Liefde, hechten wij ons aan de visie/het visioen maar staan het toe zich te ontvouwen. Het voelt aan als een volledig ander perspectief, dus dit zou interessant moeten worden. Goedemorgen Linda!

Kryon: Vraag en Antwoord 647: Positief Karma? / 23 maart 2016 / Lee Carroll


647: Positief Karma?
23 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik heb verzocht om de neutrale imprint en ik geloof dat dit een paar jaar geleden is gebeurd. Er wordt mij nu herhaaldelijk door een regressietherapeut verteld dat ik positief karma op mijn “rekening” heb staan. Ik nam altijd aan dat karma negatief was en ik dacht nooit aan een beloning in een volgend leven. Hoe staat deze claim van positief/negatief karma ten opzichte van de gebeurtenis waarbij iemand alle karma door de implant heeft opgelost?

ANTWOORD: Lieverd, jouw regressietherapeut ziet het goed, maar laten wij het etiket veranderen. Het is geen positief karma want het hele systeem van karma is verdwenen (een oud paradigma in deze nieuwe energie). Jij hebt dit systeem gereinigd en opgelost en wat daarvoor in de plaats aan de hand is, is het RESULTAAT van de toestemming voor de implant die jij hebt gegeven.